|
پایان جریمههای یک میلیونی مربوط به محدودیتهای کرونایی
جانشین رئیس پلیس راهور ناجا از خداحافظی با جریمههای یک میلیونی مربوط به محدودیتهای کرونایی خبر داد. سردار سیدتیمور حسینی گفت: همانگونه که رنگبندی جدید کرونایی شهرها اعلام شد، تنها ۸ شهر در وضعیت نارنجی قرار دارند و خوشبختانه هیچ شهری در وضعیت قرمز کرونایی نیست و این یعنی دیگر در حال حاضر جریمه یک میلیون تومانی نداریم و فقط جریمههای ۵۰۰ هزار تومانی شهرهای نارنجی پابرجاست.
ارسال به دوستان
رئیسجمهور بر اجرای دقیق نظام مدیریت هوشمند کرونا و واکسیناسیون عمومی برای مقابله با بیماری «کووید-19» تأکید کرد
کرونا در تنگنا
رنگ ۳۲۱ شهرستان آبی شد و نقطه قرمز کرونایی در کشور فعلا وجود ندارد
با آنکه رنگ قرمز کرونایی از نقشه کشور محو شده است و هیچ شهری اکنون در شرایط قرمز کرونایی قرار ندارد اما رئیسجمهور بر اجرای دقیق «نظام مدیریت هوشمند کرونا» برای مقابله با این بیماری تاکید کرد. به گزارش «وطنامروز» کاهش مرگ روزانه به 58 نفر در کنار کاهش مبتلایان کرونا به کمتر از ۲۰۰۰ نفر در یک شبانهروز، همراه با تزریق 110 میلیون دوز واکسن کرونا در کشور و از همه مهمتر محوشدن رنگ قرمز کرونایی از نقشه کشور اگر چه خبرهایی امیدوارکننده برای عبور تدریجی از بیماری «کووید-19» در کشور است اما کارشناسان تاکید دارند در چنین شرایطی اگر نسبت به رعایت پروتکلهای بهداشتی بیتوجهی شود و روند کاهشی مرگومیرها و مبتلایان به کرونا عادیانگاریها را در جامعه نمایان کند، بازگشت به روزهای سخت کرونا دور از ذهن نیست، چرا که اکنون خیلیها هنوز واکسن نزدهاند و از طرفی ویروس جهشیافته موسوم به «اُمیکرون» در برخی کشورها شناسایی شده است، بنابراین در صورت بیتوجهی به دستورالعملهای بهداشتی بیتردید باید منتظر روزهای ناخوش بیماری در کشور بود. در چنین شرایطی رئیسجمهور با اشاره به اجرای نظام مدیریت هوشمند کرونا میگوید: اجرای دقیق این طرح نیازمند همکاری همه بخشهای دولتی و عمومی است. اجرای این طرح زحمت مردم و مسؤولان برای نظارت بر اجرای شیوهنامههای بهداشتی و صیانت از جان مردم را کمتر میکند و دقت را بالا میبرد. سیدابراهیم رئیسی دیروز در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با تبریک ولادت حضرت زینب سلامالله علیها و تبریک روز پرستار، از خدمات و زحمات پرستاران بویژه در دوران شیوع بیماری کرونا قدردانی کرد و گفت: در قدردانی از پرستاران نباید به تشکر لفظی بسنده کرد و باید پرداخت مطالبات و معوقات پرستاران را به عنوان یک مسؤولیت قانونی دولت پیگیری کنیم. رئیسجمهور در ادامه با تشکر از همه دستاندرکاران واکسیناسیون عمومی اظهار داشت: دولت با جدیت واکسیناسیون عمومی را به منظور صیانت از سلامتی و جان شهروندان پیگیری خواهد کرد. درباره واکسیناسیون کودکان زیر ۱۲ سال نیز باید با مطالعه علمی، نتایج واکسیناسیون در کشورهای دیگر را به شکل دقیق بررسی کنیم چرا که امروز مردم به دولت اطمینان دارند و باید این اعتماد و اطمینان حفظ شود. دکتر رئیسی درباره بازگشایی مدارس گفت: این اختیار به مدیران استانی داده شده که به شکل موردی و مقطعی وضعیت مدارس را بررسی کنند و اگر در منطقهای شرایط خاصی پیش آمد صیانت از جان دانشآموزان را در اولویت قرار دهند.
* اختیارات وزارت بهداشت در برخورد با تخلفات طرح هوشمند
افراد، صنوف یا مشاغلی که دستورالعملهای لازم در طرح هوشمند کرونایی را رعایت نکنند جریمه یا مجازات میشوند. معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، از وزارت بهداشت به عنوان ناظر عالی بر روند اجرای طرح هوشمند کرونایی نام برد که از اختیارات قانونی در برخورد با تخلفات برخوردار است. محسن فرهادی به الزامات پنجگانه که برای اجرای طرح کنترل هوشمند کرونا در نظر گرفته شده است، اشاره کرد و گفت: این الزامات با مشارکت تمام دستگاهها تنظیم شده و همه در اجرای آن مشارکت دارند به طوری که ضمانت اجرای آن در هر کدام از آیتمهای پنجگانه مشخص شده است. وی با اشاره به 5 بخش کارکنان، واحدهای صنفی، صنعتی و کارگاهی، مناسبتها و آیینهای مذهبی، آموزشی و ترددها افزود: هر کدام از این بخشها، ضمانت اجرایی خودش را دارد. فرهادی تاکید کرد: منظور از ضمانت اجرایی، همان جرایم و مجازات عدول از ضوابط طرح قرنطینه هوشمند است که امیدواریم به این مرحله نرسد و مجازات و جریمهای نداشته باشیم. معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت به اصناف اشاره کرد و گفت: اگر هر کدام از واحدهای صنفی، ۲ دوز واکسن را نزده باشند و پروتکلها را رعایت نکنند، تا ۳۰ روز مشمول تعطیلی و پلمب خواهند شد. وی با اعلام اینکه بازرسان بهداشت محیط آماده نظارت بر روند اجرای طرح هوشمند هستند، ادامه داد: وزارت بهداشت به عنوان ناظر عالی طرح، از اختیارات قانونی در برخورد با تخلفات برخوردار است.
* مبتلایان روزانه کرونا به کمتر از ۲۰۰۰ نفر رسید
پس از گذشت ۴۶۰ روز، ابتلای روزانه کرونا در کشور به کمتر از ۲۰۰۰ نفر رسید. طبق اعلام دیروز وزارت بهداشت، در ۲۴ ساعت مرگ ناشی از این بیماری در ۱۹ استان صفر و یک بوده است. بر این اساس، از ظهر جمعه تا ظهر شنبه ۲۰ آذر، یکهزار و ۶۸۱ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی و ۲۸۶ نفر آنها بستری شدند. متاسفانه در طول این مدت، ۵۸ بیمار «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۳۰ هزار و ۶۶۱ نفر رسید. دیروز همچنین پس از گذشت ۴۶۰ روز، مبتلایان روزانه کرونا در کشور به کمتر از ۲۰۰۰ نفر رسید. آخرین بار، ۱۶ شهریور سال گذشته، تعداد مبتلایان روزانه، کمتر از ۲ هزار نفر بوده است. همچنین در شبانه روز گذشته ۱۹ استان کشور، مرگ صفر و یک داشتهاند. در استانهای لرستان، گلستان، قم، اردبیل، هرمزگان، بوشهر، خراسان شمالی و قزوین هیچ موردی از مرگ بیماران کرونایی گزارش نشده و در استانهای سیستانوبلوچستان، خراسان جنوبی، زنجان، همدان، مازندران، خوزستان، چهارمحالوبختیاری، کردستان، ایلام، البرز و سمنان فقط یک مورد مرگ بیماران کرونایی ثبت شده است. ۴ استان کشور در شبانهروز گذشته، مرگومیر ۵ و بالاتر داشتهاند. تهران با ۹ مورد، خراسان رضوی و فارس با ۶ مورد و گیلان با ۵ مورد، بیشترین تعداد فوتیهای شبانهروز گذشته را داشتهاند. خوشبختانه تاکنون ۵ میلیون و ۹۶۳ هزار و ۳۷۳ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. این در حالی است که ۳ هزار و ۱۲۶ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. در حال حاضر هیچ شهری در وضعیت قرمز نیست اما ۸ شهر در وضعیت نارنجی و ۱۱۹ شهر در وضعیت زرد قرار دارند. ۳۲۱ شهر هم در وضعیت آبی هستند.
* آمار تزریق واکسن به ۱۱۰ میلیون دوز رسید
آمارهای روزانه وزارت بهداشت نشان میدهد تاکنون حدود ۱۱۰ میلیون دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است. مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: تاکنون ۵۸ میلیون و ۵۹۵ هزار و ۶۶ نفر دوز اول، ۴۹ میلیون و ۱۵۷ هزار و ۸۳۵ نفر دوز دوم و ۲ میلیون و ۲۳۷ هزار و ۸۴۱ نفر دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند. براساس این گزارش، مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۰۹ میلیون و ۹۹۰ هزار و ۷۴۲ دوز رسید.
***
اُمیکرون به 50 کشور رسید
یک اپیدمیولوژیست با بیان اینکه احتمالا واریانت اُمیکرون ویروس کرونا داخل کشور ما هم هست، گفت: به نظر میرسد قابلیت بیماریزایی این واریانت بیش از واریانتهای قبلی بوده و ممکن است قابلیت بیماریزایی آن حتی از دلتا هم بیشتر باشد اما شدت بیماریزایی آن بالا نیست. دکتر حمید سوری گفت: با آنکه شیوع اُمیکرون میتواند عده زیادی را مبتلا کند اما ممکن است این بیماری را به صورت خفیف بگیرند ولی تاثیرش در وضعیت زندگی معمول جامعه زیاد است. بنابراین موضوع مهم این است که از انتقال و انتشار بیماری جلوگیری کنیم. شدت بیماری به دنبال ابتلا به اُمیکرون بالا نیست ولی در عین حال نمیدانیم این واریانت جدید چقدر میتواند به عنوان واریانت غالب جایگزین دلتا شود. سوری گفت: در حال حاضر روند گسترش اُمیکرون در کشورهای مختلف بسیار بالاست و تاکنون بیش از ۵۰ کشور درگیر این واریانت شدهاند که روزبهروز هم این تعداد در حال افزایش است. این اپیدمیولوژیست درباره علائم اُمیکرون در مبتلایان نیز گفت: علائمی که تاکنون درباره اُمیکرون گزارش شده این است که خیلی تفاوتی با سویههای دیگر ندارد اما قدرت عفونت مجدد و ابتلای مجدد در آن بالاست. سوری تاکید کرد: با شیوع اُمیکرون، توصیه شده کنترل مرزها بشدت انجام شود و کشورها نظارتها و مراقبتها را تشدید کنند.
ارسال به دوستان
اجرای 3500 طرح اشتغالزایی و حمایتی در زمینه کولبری
باری که بنیاد برکت از دوش کولبران برداشت
دغدغهها و مشکلاتی که کولبران کشور در سالهای اخیر با آنها مواجه بودند، بنیاد برکت را بر آن داشت طرحهای ویژهای را در این زمینه به سرانجام برساند و تسهیلاتی را برای کولبران در نظر بگیرد. به گزارش «وطنامروز»، امروز 15 سال از فعالیت بنیاد برکت میگذرد؛ مجموعهای که با هدف کمک به محرومیتزدایی و توجه جدی به اقشار محروم و مناطق روستایی و کمبرخوردار بنیان گذاشته شد.
در همین باره، مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در حضور اصحاب رسانه گزارشی از مهمترین اقدامات این مجموعه ارائه داد. محمد ترکمانه گفت: تاکنون 3500 طرح در حوزه کولبری توسط این بنیاد انجام شده است و تا پایان سال به 5000 طرح خواهد رسید.
وی افزود: از سال گذشته تمرکز ویژهای بر موضوع کولبری داشتهایم به طوری که با شناسایی این قشر، ارائه تسهیلات و ایجاد اشتغال برای این افراد آغاز شده است.
به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، آموزشها و تسهیلات در نظر گرفته شده برای کولبران، موجب شده است که برخی از این عزیزان جزو صادرکنندگان به کشور عراق هستند.
ترکمانه تصریح کرد: بخشی از موضوع کولبری، بحث اجتماعی است. به این معنا که فرد به شغل آبرومندی نیاز دارد، بنابراین با طرحهای اجرا شده توسط بنیاد بعضا خیلی از این افراد اکنون درآمد بیشتری نسبت به کولبری دارند.
* شناسایی مناطق دارای تنش آبی
مدیرعامل بنیاد برکت درباره اقدامات انجام شده این بنیاد برای شناسایی مناطق دارای تنش آبی و احیای آنها اظهار داشت: ۷۰۲ نقطه تنش آبی در خوزستان شناسایی شده است و تا پایان سال با سرمایهگذاری بنیاد در این نقاط، تنش آبی آنها برطرف خواهد شد. به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: ما قناتهایی در سطح کشور داریم که در دنیا نمونهاند و خیلی از اینها تخریب شده یا در معرض تخریبند که بنیاد برکت تاکنون ۶۶۰ قنات و تا پایان سال ۱۵۰۰ قنات در سراسر کشور را برای احیا حمایت میکند تا از این طریق، به رفع تنش آبی کشور کمک شده باشد. ترکمانه با بیان اینکه بنیاد برکت در سال جاری به سمت رویکرد جدیدی با عنوان «برکتی نو» حرکت کرده است، درباره این طرح توضیح داد: رویکرد جدید بنیاد برکت حمایت از کسبوکارهای فناورانه و نوآورانه است که شروع آن با طرح دورکاری یا آزادسازی است.
وی افزود: در این راستا تا پایان سال ۴۵۰ طرح به طور ویژه و حدود ۵۰۰۰ طرح «فری لنسینگ» (دورکاری) را حمایت خواهیم کرد، چراکه از این طریق میتوان صادرات خدمات داشت و بنیاد برکت بنا دارد این ادبیات را در کشور جا بیندازد.
ارسال به دوستان
اخبار
تجهیز آمبولانسهای پایتخت به دوربین
سرپرست مرکز اورژانس تهران از برنامهاش برای نصب دوربین در جلو و عقب آمبولانسها خبر داد و گفت: میخواهیم با پلیس راهور هماهنگ باشیم تا با خودروهایی که از عقب به دنبال اورژانس راه میافتند و خودروهایی که میتوانند اما از جلو به آمبولانس راه نمیدهند، برخورد شود. یحیی صالحطبری در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه افراد در پی ایجاد یک فوریت با اورژانس تماس میگیرند یا از آمبولانس استفاده میکنند، گفت: فوریتی که در پی آن از اورژانس امداد گرفته میشود با جان افراد سر و کار دارد. در این موارد همراهان مصدوم یا بیمار در شرایط بسیار پراسترسی به سر میبرند و ثانیهها برایشان آهسته میشود. وی افزود: افرادی هستند که در ترافیک تهران راه را برای آمبولانس باز نمیکنند در حالی که نسبت به این موضوع آگاهی دارند که فرد مددجویی داخل آمبولانس حضور دارد و ثانیهها برای زنده ماندنش حیاتی است. سرپرست اورژانس تهران گفت: برنامه داریم که جلو و عقب آمبولانسهای اورژانس دوربین نصب شود و طبق برنامه تا سال ۱۴۰۱ این برنامه محقق شود. همچنین میخواهیم با پلیس راهور هماهنگ باشیم تا با خودروهایی که از عقب به دنبال اورژانس راه میافتند و خودروهایی که میتوانند اما از جلو به اورژانس راه نمیدهند برخورد شود، چراکه در این شرایط ما با جان مردم سر و کار داریم.
***
انسداد کامل جاده هراز از امروز
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور از انسداد کامل و ۳ روزه محور هراز خبر داد. سرهنگ احمد شیرانی در گفتوگو با تسنیم با اعلام خبر انسداد جاده هراز از امروز -یکشنبه- در این رابطه اظهار کرد: جاده هراز به علت اجرای عملیات عمرانی تونل «نشل» در کیلومتر 63 تا 65 از 21 آذر تا 23 آذرماه به صورت کامل و 24 ساعته مسدود میشود.
به گفته رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور، تردد در این ایام از محورهای جایگزین فیروزکوه و جاده چالوس انجام میشود.
***
ثبت ملی 32 اثر طبیعی کشور
۳۲ اثر طبیعی از پرونده پیشنهادی ۳۶ اثر از استانهای اصفهان، زنجان، قزوین، گلستان و همدان با نظر اعضای شورای ثبت میراث طبیعی کشور ثبت ملی شد. در آخرین جلسه شورای ثبت میراث طبیعی کشور پرونده پیشنهادی ۳۶ اثر طبیعی از استانهای اصفهان، زنجان، قزوین، گلستان و همدان مورد بررسی قرار گرفت که ۳۲ اثر آن مورد تایید اعضا واقع شد. میراث زمینشناختی خورزونه از همدان، آبشار شادان استان گلستان، درختان کهنسال ارزشمند استانهای کرمان، اصفهان، گلستان و قزوین و همچنین زرین غار قیاس کندی استان زنجان بخشی از ۳۲ اثر طبیعی ثبت شده هستند.
***
رئیس سازمان حج و زیارت خبر داد
آغاز ثبتنام سفر به سوریه تا ۱۰ روز آینده
رئیس سازمان حج و زیارت از اعزام زائران ایرانی به سوریه خبر داد. علیرضا رشیدیان با اشاره به اعزام زائران ایرانی به سوریه اظهار کرد: طبق توافق صورتگرفته با طرف سوری سالانه ۱۰۰ هزار نفر از مشتاقان زیارت به صورت محدود به سوریه اعزام میشوند. وی ادامه داد: با توجه به شرایط کشور سوریه سفرها به صورت رفت و برگشت هوایی انجام میشود و امیدواریم در آذرماه سفرها شروع شوند. ثبتنامها از طریق دفاتر زیارتی انجام میشود. رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به زمان شروع ثبتنامها بیان کرد: ظرف ۱۰ روز آینده ثبتنامها آغاز میشود و ممکن است افراد به صورت انفرادی ثبتنام کنند اما اعزامها گروهی خواهد بود. رشیدیان گفت: پیشبینی ما این است که اعزامها از تهران و شهرهای اطراف و مبدأ فرودگاه امام خمینی(ره) خواهد بود.
***
2 هزار دستگاه اتوبوس شهری نیازمند تعمیر
رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: صحبتهایی شده تا وام تعمیر اتوبوسهای بخش خصوصی افزایش یابد، در همین راستا قرار است رقم این وام به ۴۰۰ میلیون تومان برسد. مهدی چمران در گفتوگو با مهر، درباره پرداخت بدهیهای دولت به شهرداری گفت: موضوع مطالبات شهرداری از دولت همواره در جلسات هیات دولت مطرح میشود و امیدواریم به نتیجه برسد. وی با بیان اینکه مشکل افزایش واگنهای مترو و توسعه آن به سرعت حل نمیشود، اظهار داشت: اما موضوع توسعه اتوبوسرانی قابلیت حل شدن ظرف چند ماه را دارد. در همین راستا نیز حدود ۲ هزار دستگاه نیاز به تعمیر دارد اما این اتوبوسها برای بخش خصوصی است و این بخش نیز اعلام کرده وامهای تعلق گرفته به آنها برای تعمیرات، کم است و توانایی تعمیر این ناوگان را ندارد.
رئیس شورای شهر تهران از افزایش وام تعمیر اتوبوسهای این بخش خبر داد و گفت: صحبتهایی شده تا وام این بخش افزایش یابد، در همین راستا نیز قرار است رقم این وامها به ۴۰۰ میلیون تومان برسد. چمران به اضافه شدن ۱۶۵ اتوبوس دیگر به ناوگان حملونقل عمومی تهران تا پایان سال اشاره و عنوان کرد: به علاوه حدود ۵۰۰ الی ۶۰۰ دستگاه اتوبوس نیز در دست خرید و ساخت است. متأسفانه در سالهای گذشته به جای افزایش اتوبوسها شاهد کاهش آنها بودیم و در حال حاضر تنها ۲۲۰۰ دستگاه اتوبوس داریم.
ارسال به دوستان
انتقاد وزیر آموزشوپرورش از برگزاری ۲ مرتبه کنکور در سال
«کنکور» استرسزای بزرگ است
وزیر آموزشوپرورش از بررسی مجدد مصوبات مرتبط با برگزاری ۲ بار کنکور در سال خبر داد و بر کاهش شرایط استرسزا از داوطلبان کنکور و خانوادههایشان تاکید کرد.
یوسف نوری که در مراسم روز ملی پژوهش دانشآموزی حضور یافته بود، در جمع خبرنگاران گفت: جوانب و زوایای مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی مبنی بر برگزاری ۲ مرتبه کنکور در هر سال و تاثیر آن بر افزایش استرس داوطلبان را از همین هفته بررسی میکنیم. وی افزود: کنکور خودش استرسزای اعظم است و نباید بیش از این به دانشآموزان و خانوادههای آنها استرس بدهیم. وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: ما نباید کاری کنیم که شرایط کنکور در آینده، از روند فعلی استرسزاتر شود. بنابراین نتایج بررسیها درباره این موضوع را بزودی اعلام میکنیم.
* «رتبهبندی معلمان» بیشتر همسانسازی حقوق است تا رتبهبندی
نوری همچنین با بیان اینکه در زمینه جزئیات رتبهبندی معلمان، ابهاماتی هست که باید برطرف شود، گفت: این طرح را بیشتر همسانسازی حقوق میدانم تا رتبهبندی. وی تصریح کرد: طبق آنچه اطلاع پیدا کردم، قرار است رتبهبندی این هفته در دستور کار مجلس باشد. قطعا برای همسانسازی حقوق معلمان باید تلاشهایی انجام شود. وزیر آموزشوپرورش افزود: ما از ابتدا پیگیر این موضوع بودیم و الان هم معتقدیم روی جزئیات باید بحث کنیم. چون ابهاماتی هست که باید برطرف شود. این طرح را بیشتر همسانسازی میدانم تا رتبهبندی؛ چون برای رتبهبندی باید سندی بیاید و بعد روی آن سند کار شود که اثرش را روی کیفیت آموزش بگذارد و به حق معلم هم توجه شود. هرچند اکنون تحت عنوان رتبهبندی در مجلس است و کار در این قالب جلو میرود.
* کلاسی بدون معلم نباشد
نوری درباره مشکل کمبود معلم با توجه به حضوری شدن کلاسها نیز اظهار داشت: ما کلاس بدون معلم نباید داشته باشیم و قبول نداریم. به هر طریقی شده باید معلمی را پیدا کنیم و از ظرفیتهای مختلف استفاده کنیم که کلاس درس ما بدون معلم نماند. وی با اشاره به گلایه برخی دانشآموزان که در فضای مجازی آموزش دیدهاند و امتحانات نیمسال اولشان حضوری شده است، افزود: امتحان حضوری برای همه است. باید بتدریج به سمت حضوری شدن با رعایت پروتکلها برویم.
* جبران «افت یادگیری» با آموزشهای مکمل
وزیر آموزشوپرورش به افت یادگیری در دوران آموزشهای مجازی اشاره کرد و گفت: هیچ آموزشی، آموزش حضوری نمیشود. آموزش مجازی مکمل است و در شرایط ناچاری از آن استفاده شده است. برای جبران افت یادگیری باید با بهرهگیری از روشها و مکملهای آموزشی، خلأهای موجود را پرکنیم.
نوری در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه نظامهای رسمی، آموزش خلاقیت بچهها را از بین میبرد، گفت: واقعیت این است که دانشآموزان ما هر کدام میتوانند در زمینهای خاص، یک انسان سرآمد باشند. مهم این است که بتوانیم آنها را شناسایی و زمینه را برای شکوفایی استعداد آنها فراهم کنیم. این موضوع در اسناد بالادستی مورد تاکید است. یکی از کارهایی که باید انجام دهیم این است که مرکز سنجش را برای استعدادیابی همه دانشآموزان فعال کنیم.
ارسال به دوستان
تأکید اعضای شورای شهر تهران بر برنامهریزی دقیق و منسجم
آسیبهای اجتماعی از تهران رخت برمیبندد؟
پس از آنکه رئیسجمهور هفته گذشته به محله هرندی تهران رفت و پای حرفهای اهالی این محله نشست، موضوع آسیبهای اجتماعی در پایتخت بیش از پیش در کانون توجه رسانهها، افکار عمومی و کارشناسان قرار گرفت.
به گزارش «وطنامروز»، سیزدهم آذرماه بود که ابراهیم رئیسی بدون اطلاع قبلی به محله هرندی رفت تا نشان دهد دولت سیزدهم به دور از شعار و نمایش، درصدد توجه به محلات کمبرخوردار و مقابله جدی با آسیبهای اجتماعی است.
رئیسجمهور در آن بازدید هم پای سخن ساکنان نشست و هم از پیشنهادات اهالی هرندی برای مقابله با معضلات و مشکلات این محله قدیمی و اصیل آگاه شد. همچنین در جلسه اخیر رئیسجمهور با شهردار تهران و معاونان آن بر اهمیت برنامهریزی و اقدام برای برچیده شدن آسیبهای اجتماعی از چهره شهر تاکید شد. در همین باره، علیرضا نادعلی، سخنگوی شورای شهر تهران به فارس گفت: برخی معتقدند شهرداری مجموعه خدماتی است و نباید نگاه اجتماعی به شهرداری داشت. وی افزود: رویکرد ما در شورای ششم این چنین نیست و معتقدیم علاوه بر اینکه شهرداری نهاد خدمتگزار است، یک نهاد اجتماعی نیز محسوب میشود و وظایف مدیریت شهری باید در این زمینه بدرستی انجام گیرد. نادعلی با اشاره به اینکه تهران جمعیت زیادی دارد و روزانه افراد بسیاری نیز به پایتخت رفتوآمد دارند، اظهار داشت: گسترش نامتوازن تهران در کنار موضوعات دیگر سبب بروز آسیبهای مختلف در پایتخت شده است. مسلم است که شهرداری و یک دستگاه به تنهایی نمیتواند برای رفع معضلات و کاهش آسیبهای اجتماعی اقدام کند و قطعا دستگاههای دیگر هم باید داشتههایشان را به اشتراک بگذارند و به میدان بیاورند. وی افزود: حاکم شدن نگاه قرارگاهی در شهر باعث میشود آوردههای دستگاهها در کنار یکدیگر قرار گیرد و همه ملزومات یکجا در نظر گرفته شود. قطعا از این طریق برای رفع آسیبهای اجتماعی بهتر میتوان عمل کرد. همچنین سوده نجفی، عضو شورای شهر تهران درباره این موضوع گفت: تشکیل قرارگاه اجتماعی نتایج مثبتی خواهد داشت و برنامهریزی دقیق در کاهش و رفع آسیبهای اجتماعی از این طریق امکانپذیر خواهد بود. وی ادامه داد: شورای ششم با بررسی آسیبهای اجتماعی به سمت توسعه پایدار حرکت میکند. این قضیه زیر ذرهبین شورای شهریها قرار دارد و باید معضلات و مشکلات را بررسی کنیم. عضو شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: از مشکلات جامعه امروزی در شهرها بویژه تهران، وجود محلههای ناباب و زاغهنشین و فاقد هرگونه رفاه و تسهیلات اجتماعی است. نجفی افزود: برای بهبود شرایط و تحقق رفاه اجتماعی شهروندان باید برنامهریزی دقیق و منسجم انجام داد که این برنامهریزی فقط در سایه مدیریت مطلوب شهری حاصل میشود. با توجه به اینکه در روزهای اخیر، رسانهها و اعضای شورای شهر درباره ضرورت توجه بیشتر به آسیبهای اجتماعی اظهار نظر داشتهاند، به نظر میرسد حضور سیدابراهیم رئیسی در محله هرندی نقطه عطفی در این زمینه باشد. قطعا با همراه شدن نهادهای دولتی و شهری و همچنین استفاده از نظرات متخصصان و کارشناسان، میتوان به تاثیر مثبت این حرکت ارزشمند امیدوار بود.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|