|
ارسال به دوستان
فصل چهارم مستند «غیررسمی» با موضوع روایتی از دیدارهای رهبر انقلاب با طنزپردازان، نوروز 1401 روی آنتن میرود
غیررسمیتر
گروه فرهنگ و هنر: پخش مستند «غیررسمی» طی چند سال اخیر بازتابهای بسیاری در میان طیفهای مختلف جامعه ایرانی داشته؛ مستندی با محور دیدارهای غیررسمی مقام معظم رهبری با گروههای مختلف نخبگان فرهنگی، هنری، ادبی، علمی و اقتصادی که در آن بحثهای دقیقی در ارتباط با مسائل و معضلات کشور از منظر این نخبگان به صریحترین شکل ممکن بیان میشد. هر چند «غیررسمی» همچون هر اثر مستندی، دارای نقاط ضعفی هم بوده که درباره آن دلایل متعددی متصور است اما این حجم بالا از واکنشها به پخش این مستند، نشاندهنده نیاز جامعه به تماشای بیشتر چنین مستندهایی است؛ مستندهایی که منعکسکننده وجهی از رهبر معظم انقلاب اسلامی است که کمتر مورد توجه قرار گرفته است.
«اگر انقلاب اسلامی برای ما یک ثمره داشته و آن ثمره همین شیوه مباحثه با شخص اول کشور باشد، میارزد که به آن افتخار کنیم...» این جمله یکی از نخبگان حاضر در این جلسات «غیررسمی» بود که میشد آن را یکی از مهمترین پیامهای این مستند برای عموم مخاطبان دانست. نکته دیگر اینکه به قول یکی از کاربران فضای مجازی، مستند «غیررسمی» را باید ما به اصطلاح فعالان فرهنگی بارها نگاه کنیم و به صورت جدی تأمل کنیم که چرا نوع مواجهه ما با افکار مختلفی که در فضای جامعه وجود دارد، با مواجهه رهبر انقلاب زمین تا آسمان فاصله دارد!
استقبال از این مستند و واکنش طیفهای مختلف به آن موجب شده است که مستند «غیررسمی ۴» با موضوع دیدار پنجشنبهای طنزپردازان با رهبر معظم انقلاب آماده پخش شود. این مستند در سالن تماشاخانه مهر حوزه هنری برای فعالان رسانه با حضور علی صدرینیا، کارگردان این مستند و برخی طنزپردازان اکران شد.
مؤسسه پژوهشی- فرهنگی انقلاب اسلامی (دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای) روایتی از این دیدارها را در مجموعه مستند «غیررسمی» تولید کرده که تاکنون ۳ قسمت از این مجموعه مستند با موضوع روایتی از دیدارهای پنجشنبهای، دیدار راویان دفاعمقدس و دیدار نخبگان علمی و فناوری با رهبر انقلاب از شبکههای مختلف صداوسیما پخش شده که هر کدام با واکنشها و بازتابهای ویژهای از سوی مخاطبان و رسانهها همراه شده است. چهارمین قسمت از مستند «غیررسمی» روایتگر سخنان، حواشی و دغدغههای حاضران در دیدار جمعی از طنزپردازان کشور با رهبر انقلاب شده است. مستند «غیررسمی» در جدیدترین قسمت خود به بیان روایتی از سخنان، حواشی و دغدغههای حاضران در دیدار جمعی از طنزپردازان کشور با رهبر انقلاب میپردازد که تیرماه سال 1398 برگزار شده است. نشست خبری فصل چهارم مستند «غیررسمی» با سخنرانی اسماعیل امینی، طنزپرداز و علی صدرینیا، کارگردان این مستند در سالن مهر حوزه هنری برگزار شد. اسماعیل امینی در این نشست گفت: حال و هوای روزهای آغازین انقلاب برای افرادی مثل من عینی است اما برای کسانی که این روزها را درک نکردهاند، قابل درک کامل نیست. همواره آنچه رسانهها میگویند کامل نیست و هیچ نسبتی با واقعیت نداشته، داخلی و خارجی هم ندارد. وی ادامه داد: این گونه مستندها به نحوی برای جبران همان چیزهایی است که رسانهها نتوانستهاند شخصی مانند مقام معظم رهبری را به مردم معرفی کنند. به نظرم روایتی که مستند «غیررسمی» ارائه کرده، روایت درستی است. این طنزپرداز کشورمان خاطرنشان کرد: من سالها در جلسات پنجشنبههای مقام معظم رهبری حضور داشتهام، هیچ وقت از ایشان حرف تکراری نشنیدهام، برخلاف بسیاری از مسؤولان کشورمان که همواره حرفهای تکراری میگویند. حضرت آقا همیشه به شکلی صمیمی با افراد برخورد میکنند و حتی افراد متخصص را میشناسند و آثارشان را خواندهاند. ایشان همیشه در اینگونه جلسات به اختصار صحبت میکنند تا بیشتر صحبتهای افراد را بشنوند.
امینی بیان کرد: متاسفانه از برخی اساتید دانشگاه گرفته تا مسؤولان به نحوی برخورد میکنند که شخصی جرأت نمیکند نقدی درباره آنها عنوان کند و این نوع برخورد خیلی برخورد بدی است اما هیچگاه مقام معظم رهبری برای خودشان فضایی اساطیری درست نکردند و همیشه رفتارشان با افراد پدرانه است. من این افتخار را در زندگیام داشتهام که با افرادی بزرگ همنشین باشم، همه افراد بزرگ اینچنین هستند.
سیدمحمدعلی صدرینیا، کارگردان مستند «غیررسمی» هم گفت: ما سعی کردیم این مستندها را به گونهای تولید کنیم که اشخاصی که در آن جلسه حضور داشتهاند در جایگاهی قرار گیرند که این جلسات را به عنوان یک شخصی که از بیرون این جلسه را نگاه میکند، روایت کنند. وی ادامه داد: وقتی تمام این دیدارها را نگاه میکنیم، میبینیم که حضرت آقا چطور دست گروههای مختلف را در دست هم قرار میدهند و یک وحدت بین این گروهها به وجود میآورند. این اتفاق بزرگی است که مقام معظم رهبری در حال انجام آن هستند. در این مستند ما میبینیم که مقام معظم رهبری چطور به موضوع طنز توجه دارند و آن را یکی از ابزارهای جهاد تبیین در نظر میگیرند.
صدرینیا درباره مستند «غیررسمی 4» هم گفت: غیررسمی 4 روایتی شیرین از نحوه توجه رهبر انقلاب به موضوع طنز به عنوان یکی از ابزارهای جهاد تبیین است.تاکنون ۳ قسمت از مجموعه مستندهای غیررسمی با موضوع دیدار راویان دفاعمقدس، دیدار هنرمندان و دیدار نخبگان و فعالان عرصه علم و فناوری پخش شده است. مستند غیررسمی 4 که به دیدار طنزپردازان با رهبر انقلاب اختصاص دارد در ایام نوروز 1401 پخش خواهد شد.
ارسال به دوستان
نگاهی به مستندهایی که به بهانه هفته بزرگداشت شهدا راهی نمایش خانگی شدهاند
پاسداشت شهدا در نمایش خانگی
گروه فرهنگ و هنر: در روزهای پایانی اسفند از ۲ جهت متفاوت یاد شهدا گرامی داشته میشود؛ بزرگداشت مقام شهید در هفته پایانی اسفند و رونق اردوهای راهیان نور.
این روزها به مناسبت هفته گرامیداشت شهدا، مستندهای جدیدی در قالب نمایش خانگی روی خروجی پلتفرمها قرار گرفته است که تماشای این مستندها با محوریت شهدا و خانواده شهدا خالی از لطف نیست. به همین خاطر در ادامه به معرفی 8 مستند جدید که این روزها با پرداختن به مقام والای شهدا و خانواده آنان در نمایش خانگی منتشر شدهاند، پرداختهایم.
* روشنایی در پوتین
مستند داستانی «روشنایی در پوتین» درباره مادری است که پس از گذشت 30 سال، همواره در انتظار بازگشت پسرش از مناطق جنگی است. او که برای مدتی موقت، مجبور به ترک خانه است. تصمیم میگیرد برای فرزندش که به گمان او هر لحظه ممکن است به خانه برگردد یک فیلم بسازد... تهیهکننده: محمد قانعفرد، نویسنده: بابک نبیزاده و بازیگران: بهرام کمیجانی، مریم بابون و مهدی فخاری.
* بیشتر از مادرم
مستند «بیشتر از مادرم» فعالیتهای مادر شهید «حاجعلی قوچانی» را روایت میکند. این مادر شهید اصفهانی در دوران دفاعمقدس و بعد از آن، فعالیتهای فوقالعادهای داشته و در حال حاضر نیز فعالیتهای خود را ادامه میدهد. کارگردان: علیرضا باغشنی، تهیهکننده: رسول احمدی و تهیه شده: مدرسه مستند عمار.
* وصیتنامه
مستند داستانی «وصیتنامه»، روایتی است از بافت تابلوفرش از وصیتنامه شهید «عزتالله کرمعلی» توسط مادرش. این مادر سواد ندارد اما با عشق و علاقه، تابلوفرش را شروع میکند و به اتمام میرساند. این مادر به فرزند و راهی که پسرش انتخاب کرده است، عشق میورزد. تهیهکننده و نویسنده: محمد صفا.
* ننه سکینه
مستند «ننه سکینه»، به زندگی بانو سکینه جمشیدی میپردازد که در دوران دفاعمقدس با وجود معلولیت همسرش، فرزندان خود را برای حضور در جبهه اعزام کرده و هر روز قبل از نماز صبح تا پاسی از شب برای رزمندگان حاضر در جبهههای نبرد حق علیه باطل نان میپخته است. نویسنده: مریمالسادات مومنزاده، تهیه شده در دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی.
* نور جهان
مستند «نور جهان»، راویتگر زندگی زنی روستایی است که به مدت 13 سال از شوهر قطع نخاع و جانبازش که حتی قادر به گفتن کلمهای یا انجام حرکتی نیست، نگهداری کرده است. کارگردان: حسن کیقبادی.
* چشم به راه
مستند «چشم به راه» نمایش چشمانتظاری و دلتنگیهای مادری برای بازگشت فرزندش است. محسن جاویدی ۳۲ سال پیش در عملیات کربلای 4 مفقودالاثر میشود و مادر هنوز انتظار بازگشتش را میکشد. کارگردان: اسماعیل اکسیریفرد، تهیهکننده: مسعود گواهیان، تهیه شده: گروه رسانهای ماح.
* ستاره
مستند «ستاره»، روایتی است از اهدای عروسکهای دستبافت مادری که به نیت فرزند شهیدش آنها را میبافد و به مردم مناطق زلزلهزده هدیه میکند. کارگردان: ابوذر هاشمی، تهیهکننده: روحالله رفیعی.
* ریوار
مستند داستانی «ریوار»؛ درباره یک خانواده رزمنده است که در مزرعه خود بقایای یک شهید را پیدا میکنند؛ مادر شهید از همسر خود تقاضا میکند که آنها را پیش خود نگه دارد. کارگردان: محمد قانعفرد.
ارسال به دوستان
کارگردان فیلم «شادروان»: جشنواره فجر به فیلم کمدی توجه کافی ندارد
کارگردان فیلم «شادروان» میگوید فیلمهایی که مورد توجه داوران هر دوره از جشنواره قرار میگیرد ریلگذاری برای سال آینده است و جوانان فیلمساز را تشویق به آن گونه نگاه به سینما در جشنواره فجر میکند.
به گزارش «وطنامروز»، برنامه «نور، صدا، دوربین، خنده» با بررسی و نمایش فیلم سینمایی «شادروان» به همت دفتر طنز حوزه هنری در تالار سوره با حضور حسین نمازی کارگردان و عباس نادران تهیهکننده این فیلم برگزار شد.
نمازی در این برنامه پس از پخش فیلم «شادروان» درباره دلایل ساخت این فیلم گفت: اینکه چرا سراغ این سوژه رفتم باید بگویم کاملا اتفاقی بود. در سایتی به دنبال یک مساله حقوقی بودم که دیدم آقایی یک سوال حقوقی مطرح کرده است. گفته بود وقتی پدرم مرد، ما برای ترخیص جنازه رفتیم که متوجه شدیم پدرم یک فرزند دیگر داشته است. برای اینکه کارمان راه بیفتد، یک شناسنامه به نام خواهرمان برای زنداداشمان گرفتیم. حالا او شناسنامه را گرفته و روی آن یارانه میگیرد و به ما هم نمیدهد! دعوای حقوقی این خانواده بر سر ماهی ۴۵ هزار تومان یارانه بود. اول میخواستم همین سوژه را کار کنم اما گفتم چه کسی باور میکند یک خانواده بر سر ۴۵ هزار تومان به دعوای حقوقی رسیده باشند! در نهایت قصه دیگری را از آن موقعیت خلق کردم. قصهام را هم اول برای طبقه متوسط نوشتم اما دیدم جواب نمیدهد. احساس کردم آپارتمان فضاهای قشنگی به من نمیدهد، باید به پایین شهر بروم که خانهها میتواند بزرگتر باشد. به همین راحتی قصه فیلم شکل گرفت.
نمازی در ادامه با اشاره به یادداشتی که درباره «شادروان» در طول جشنواره فجر نوشته بود، گفت: کمدی یک ژانر است که دارای ویژگیهای مهمی است اما متأسفانه در جشنواره به آن توجه نمیشود. فیلمهایی که مورد توجه داوران هر دوره از جشنواره قرار میگیرد ریلگذاری برای سال آینده است و جوانان فیلمساز را تشویق به آن گونه نگاه به سینما در جشنواره فجر میکند. به همین دلیل در آن یادداشت تاکید کردم به جای نگاه یک کمدی صرف به «شادروان»، به این فیلم نگاه جدی داشته باشید. نمازی درباره انتخاب بازیگران این فیلم نیز گفت: انتخاب سینا مهراد و بهرنگ علوی برای چنین نقشهایی از نظر خیلیها شاید انتخاب چندم میتوانست باشد اما برای پرهیز از کلیشههای معمول و متفاوت از آنچه از آن بازیگران در ذهن مردم مانده بود ما ریسک کردیم و اینگونه انتخاب کردیم.
تهیهکننده فیلم «شادروان» نیز در این نشست با تاکید بر اینکه طبقه اجتماعی «شادروان» عزتمندند و مساله مالی را حاضر نیستند میهمانان متوجه شوند، گفت: دلیل انتخاب این طبقه اجتماعی مشخص است که مالکیت این موضوع با این طبقه است و در منطقه بالاشهر چنین رویدادهایی از جمله ماندن در آیسییو به خاطر مشکلات مالی مطرح نیست.
عباس نادران افزود: با اینکه رهبری بارها بر ساخت کمدی سالم تاکید کردهاند اما چنین نشد. با این حال حوزه هنری در دور تازه مدیریتی خود با همکاری بنیاد سینمایی فارابی دوباره در حال بازگشت به دنیای پویایی سینمایی خود است. همین رویکرد تازه حوزه هنری را با هجمهای از انتقادها مواجه کرده اما با تمام فشارها پشتیبان ما بوده و خواهد بود.
وی ادامه داد: شاکله فرهنگی کلی کشور مخالف ساخت فیلم کمدی است اما حوزه هنری با تمام فشارهای اینچنین حرکتی انتحاری داشته است. نادران درباره اکران عمومی «شادروان» گفت: از چهارشنبه اکران نوروزی «شادروان» آغاز خواهد شد که با توجه به آمار پیشفروشها انتظار داریم استقبال خوبی از آن صورت گیرد. البته مردم ما در مواجهه با سینما غیر قابل پیشبینی هستند و باید منتظر بمانیم تا رفتار مخاطب بر اساس عوامل تأثیرگذار روی آن را شاهد باشیم.
وی افزود: مفهوم خانواده برای ما موضوعیت داشت. «شادروان» یک حرف درشت داشت و آن هم این بود که هیچکس حق ندارد به جرم جیب بر بودن یکی از اعضای خانواده آن خانواده را قضاوت کند.
ارسال به دوستان
رئیسجمهور در اختتامیه جایزه کتاب سال:
جهاد تبیین یعنی نگارشی که دشمن را مقابل خود ببیند
رئیسجمهور گفت: جهاد تبیین یعنی آن نوع نگارش و پژوهشی که دشمن را مقابل خود ببیند. نویسندگان باید با کسانی که روایت جمهوری اسلامی و روایت مجاهدانش را مکتوم میخواهند، مقابله کنند.
به گزارش «وطنامروز»، حجتالاسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی در آیین پایانی سیونهمین جایزه کتاب سال و بیستونهمین جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران گفت: رویداد کتاب سال جمهوری اسلامی ایران جز ایجاد ارتباطات علمی، فرهنگی و اجتماعی میتواند محملی برای کشف استعدادهای برتر و در نتیجه میدان دادن به آنها نیز باشد، تا هر چه بیشتر شاهد رشد فرهیختگان در کشور باشیم.
رئیس دولت سیزدهم در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ایجاد و ابداع مفهوم «جهاد تبیین» توسط مقام معظم رهبری گفت: یکی از جلوههای موضوع مهم جهاد تبیین کتاب است. کتاب نقش مهمی در روشنگری برای نسلها نسبت به رویدادها دارد. آزادی بیان همواره در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مورد تاکید بوده است اما در کنار آن عدالت در بیان نیز اهمیت ویژهای دارد.
وی همچنین با بیان این نکته که در هرجایی نمیشود قلمفرسایی کرد، ادامه داد: سخن باید محققانه و بر اساس مبنا باشد. آنچه رهبر معظم انقلاب درباره کرسیهای نظریهپردازی و آزاداندیشی فرمودند باعث افتخار ما در دانشگاههاست. مباحث علمی در دانشگاهها باید روز به روز توسعه پیدا کند اما اگر قصد تسری دادن این مباحث به جامعه وجود دارد، باید محققانه صورت گیرد. در میان مردم باید با زبانی مردمی صحبت کرد. پیامبران نیز با زبان مردم صحبت میکردند. شیوه امام و رهبری هم همین گونه بوده است. رهبر معظم انقلاب که از جمله شخصیتهای علمی مطرح هستند، مسائل پیچیده را به زبانی ساده بیان میکنند. وی گفت: در امتداد مساله عدالت در بیان، باید سراغ نگارشی رفت که دشمنان اسلام و ایران آن را نمیپسندند. نگارشی که در بیان حقیقت چهره دشمن باشد، همان چیزی است که دشمن به آن حساسیت نشان میدهد. همین نگارش در حوزه جهاد تبیین قرار میگیرد. همه ما در جریان هستیم که امروز عدهای میخواهند پلشتیهای دوره قاجار و پهلوی را تطهیر کنند و بر بسیاری از حقایقی که توسط نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و مجاهدان ایران ایجاد شده سرپوش بگذارند. اینجا وظیفه محققان بسیار سنگین است و باید مدام بنویسند تا حقایق هم به آحاد جامعه و هم جهانیان منتقل شود.
حجتالاسلام رئیسی همچنین با اشاره به این که هر نگارشی جهاد تلقی نمیشود، گفت: آن نگارشی جهاد است که دشمن را جلوی خود ببیند. نگارشی جهاد است که مقابل آن جریانی باشد که میخواهد عمل مجاهدان دفاعمقدس، مجاهدتهای مدافعان حرم، مجاهدتهای برادر شهید سردار رشید اسلام حاجقاسم سلیمانی، مکتوم بماند. صاحبان قلم و بیان باید در بیان این مجاهدتها جهاد کنند و پیشتاز این عرصه باشند. رئیسجمهور در پایان گفت: روشنفکر حقیقی کسی است که بیش و پیش از همه جامعه را ببیند و احساس خطر کند و به جامعه هشدار دهد. روشنفکران حقیقی همیشه در حال رصد جامعه هستند و در جایگاه دیدهبانی به آحاد جامعه و هموطنانشان هشدار میدهند. در ادامه، حجتالاسلام پارسانیا، دبیر علمی سیونهمین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران نیز به ارائه گزارشی از روند برگزاری مراحل داوری این جایزه پرداخت و گفت: از میان همه کتابهای منتشرشده، ۱۲ هزار عنوان کتاب به داوریها رسید و ۵۹۲ داور در ۲ مقطع به داوری کتابها پرداختند. ۲۵۷ اثر به مرحله دوم راه پیدا کردند و در این مرحله ۱۷ کتاب به عنوان آثار برگزیده و ۵۸ کتاب هم به عنوان آثار شایسته تقدیر انتخاب شدند. در جایزه جهانی کتاب نیز ۹۷ اثر با ۲۲ داور مورد بررسی قرار گرفت که در نهایت 5 کتاب به عنوان آثار برگزیده معرفی شد. پارسانیا گفت: جایزههای کتاب جمهوری اسلامی ایران یک تکثری دارد و باید دوباره در آنها بازاندیشی کرد. بخشی از این جوایز برای وزارت علوم است و بخشی برای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی. این جوایز با هم تداخل دارند. وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز یکی دیگر از سخنرانان آیین اختتامیه سیونهمین دوره جایزه کتاب سال و بیستونهمین جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران بود. محمدمهدی اسماعیلی در بخشی از سخنان خود گفت: دولت مردمی از ابتدای سکانداری خود بهرغم اینکه حوزه مطالبات مردم بیشتر اقتصاد و معیشت بود، تلاش کرد تا پا به پای بهبود مشکلات اقتصادی به حوزههای فرهنگ و هنر هم توجه جدی داشته باشد.
ارسال به دوستان
اخبار
کارگردان «تگزاس» سراغ «بخارست» میرود
شورای صدور پروانه ساخت سینمایی در ۲ جلسه اخیر با ساخت ۴ فیلمنامه موافقت کرد. به گزارش «وطنامروز»، فیلمنامه «فرش خاک» به تهیهکنندگی علی نوری اسکوئی و کارگردانی و نویسندگی فریدون نجفی، فیلمنامه «وزن لحظه» به تهیهکنندگی، کارگردانی و نویسندگی فرزین مهدیپور، فیلمنامه «مرد ایرانی» به تهیهکنندگی محمدحسین فرحبخش، کارگردانی مجید مظفری و نویسندگی کریم محمد امینی موافقت شورای صدور پروانه ساخت سینمایی سازمان سینمایی را دریافت کردند. همچنین با ساخت فیلمنامه «بخارست» به تهیهکنندگی علی طلوعی، کارگردانی سیدمسعود اطیابی و نویسندگی حمزه صالحی موافقت شد.
***
انجمن قلم ایران اعدام ۸۱ بیگناه توسط آلسعود را محکوم کرد
به دنبال اعدام ۸۱ نفر توسط حاکمان آلسعود، انجمن قلم ایران، بیانیهای را در محکومیت این جنایت ضدبشری اعلام کرد. به گزارش «وطنامروز»، چند روز پیش اخباری از اعدام همزمان ۸۱ نفر در عربستان سعودی، واکنشهای منفی بسیاری را در میان رسانهها و گروههای مختلف فرهنگی و اجتماعی جهان برانگیخت. به دنبال این اتفاق، انجمن قلم ایران نیز در محکومیت این جنایت ضد بشری آلسعود، بیانیهای را صادر کرده است.
در بخشی از این بیانیه آمده است: حاکمیت وابسته و منفور آلسعود که مورد حمایت آمریکا و رژیم اشغالگر صهیونیستی است، با تروریست خواندن جوانان انقلابی یمنی و همچنین جوانان شیعه آزادیخواه عربستانی، دست به اقدامی ضدانسانیزده است که وجدانهای بیدار جهان را به درد آورده و جان و جهان انسانیت را داغدار کرده است.
انجمن قلم ایران، ضمن محکوم کردن این جنایت وحشیانه و غیرانسانی، بر این اعتقاد و باور است که حرکاتی از این دست، راه را برای اضمحلال و فروپاشی حاکمیت آلسعود هموار خواهد کرد و دیری نخواهد پایید که بنیانهای سست این نظام پوشالی فرو بریزد. انجمن قلم ایران از دولتهای مستقل، مردم آزاده جهان و سازمانهای بینالمللی مدافع حقوقبشر میخواهد تا با محکوم کردن این اقدام، از مردم عربستان - بویژه شیعیان مظلوم این کشور - و مردم بیگناه یمن حمایت کرده و جنایات کثیف آلسعود را محکوم نمایند. شایسته است شاعران و نویسندگان آزادیخواه جهان با خلق آثار ارزشمند، چهره پلید ظالمان سعودی را در داستانها و اشعار خود به جهانیان بنمایانند.
***
پیشتولید «رینگ» آغاز شد
با اعلام اسامی بازیگران، فیلم سینمایی «رینگ» به کارگردانی میثم محمدخانی وارد مرحله پیشتولید شد. به گزارش «وطنامروز»، «رینگ» به تهیه کنندگی و کارگردانی میثم محمدخانی و نویسندگی فاطیما اباحمزه وارد مرحله پیشتولید شد. این فیلم سینمایی که نخستین ساخته سینمایی این کارگردان جوان به شمار میرود تاکنون با چندین بازیگر نیز به توافق رسیده است. از آثار قبلی محمدخانی میتوان به فیلمهای کوتاه «هَناسه»، «مترسک»، «گرسنگی»، «مادرکشی» و «اسب دریایی» اشاره کرد.
«هَناسه» که نخستین اثر وی بهحساب میآید، امسال در سی و هشتمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران به نمایش درآمد. در خلاصه داستان «رینگ» آمده است: «من قسمخورده بودم پامو تو رینگ نزارم اما واسه خاطر تو...». نسیم ادبی، خاطره اسدی، امیرحسین هشترودی، روحالله زمانی، مهیار راحتطلب و سوگول خالقی از جمله بازیگرانی هستند که در این پروژه حضور دارند. نسیم ادبی انتخاب بازیگر این پروژه را نیز بر عهده دارد.
***
«بانو قدس ایران» از شبکه مستند پخش میشود
«بانو قدس ایران» که پیشتر پخش تلویزیونی آن با استقبال بینندگان رو به رو شده بود، در جدول پخش شبکه مستند قرار گرفته و روزهای پنجشنبه ۲۶ اسفند ساعت ۲۰:۳۰ و جمعه ۲۷ اسفند ساعت ۱۶ روی آنتن میرود.
به گزارش «وطنامروز»، رزاق کریمی در این مستند توانسته است علاوه بر وفاداری به تاریخ و مهمترین فرازهای آن که با جمهوری اسلامی و شخصیت امام خمینی(ره) گره خورده، قصهای را از منظری زنانه- مادرانه روایت کند. او کوشیده یک اثر جامع از زندگی بانویی را جلوی دوربین ببرد که ۶۰ سال مستمر همراه و همسر امام خمینی(ره) بوده است اما تصاویر متعددی از او موجود نیست. «بانو قدس ایران» برنده تندیس بهترین فیلم یازدهمین جشنواره «سینماحقیقت» و منتخب سیوششمین جشنواره جهانی فیلم فجر در موسسه فرهنگی و هنری عروج فیلم و مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی تهیه و تولید شده است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|