|
تا پایان خرداد همه پلهبرقیهای تهران روشن میشود
مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری تهران از روشن شدن تمام پلهبرقیها تا پایان خرداد خبر داد. رضا صیادی گفت: زاکانی گفت برای مردم به هیچ وجه بهانه تحریم را نیاورید و مشکلات را حل کنید. او افزود: امروز ۶۵ درصد از پلهبرقیهای تهران فعال هستند و فقط ۳۵ درصد خاموش است. صیادی گفت: ابتدای امسال ۴۳ درصد خاموشی داشتیم و ۴۲ درصد ناایمنی پلهبرقیها که ۸۵ درصد آنها قابل استفاده نبودند.
ارسال به دوستان
تولیدکنندگان داخلی توان تأمین 100 درصدی محصولات تنفسی و بیهوشی را دارند اما سهم آنها از بازار کشور فقط 35 درصد است
ردپای مافیا در تجهیزات پزشکی
اسدالله خسروی: تولیدکنندگان داخلی میتوانند همه نیازهای کشور به محصولات تنفسی و بیهوشی را تامین کنند اما فرصتطلبان هیچ وقت دست از لابیگری برای واردات تجهیزات پزشکی پرسود برنداشتهاند.
به گزارش «وطنامروز»، اعتماد به تولیدکنندگان داخلی و حمایت همهجانبه از آنها بهترین راه برای تحقق شعار «تولید، دانشبنیان و اشتغالزایی» است. بسیاری از کارشناسان به تبعیت از منویات رهبر معظم انقلاب در حمایت از تولید ملی، اعتقاد دارند که وقتی نخبگان و فعالان ایرانی توان تولید محصولات خاصی را دارند نباید برای واردات این محصولات اقدام شود.
از جمله توانمندیها و ظرفیتهای کشور ما مربوط به حوزه تجهیزات پزشکی و تولید محصولات مصرفی، تنفسی و بیهوشی است اما گرایش به واردات این محصولات موجب دلسردی و گلایه تولیدکنندگان ایرانی شده است.
دکتر عبدالرضا هنری، رئیس کارگروه تولیدکنندگان مواد مصرفی، تنفسی و بیهوشی کشور در این باره گفت: نهادهای تصمیمگیر و اجرایی باید در واقعیت و عمل برای تحقق شعار سال تلاش کنند، چراکه رهبر معظم انقلاب در سالیان گذشته بویژه ۲ سال اخیر تاکید ویژه بر حمایت از تولید ملی داشتهاند.
وی افزود: متاسفانه گرایش و تمایل زیادی به واردات تجهیزات پزشکی بویژه در محصولات مصرفی، تنفسی و بیهوشی وجود دارد و در شرایطی که تولیدکنندگان داخلی میتوانند 100 درصد نیازهای این بخش را تامین کنند، سهم آنها از بازار 2.5 میلیارد دلاری کشور فقط 35 درصد است، بنابراین در شرایطی که سهم واردات از این بازار 65 درصد است دستاندرکاران باید به فکر اصلاح وضعیت باشند.
هنری ادامه داد: البته همانطور که رئیسجمهور محترم چندی قبل اشاره داشت، مافیای تجهیزات پزشکی و دارویی در این عرصه بهشدت فعال است. به اعتقاد من آقای رئیسی بهدرستی روی این موضوع دست گذاشته و امید تولیدکنندگان داخلی این است که وعده ایشان برای قطع شدن دست این مافیا محقق شود.
* گرایش سالهای اخیر به واردات بود
وی با بیان اینکه در آمریکا 0.6 درصد از اشتغال مفید کشور مربوط به تجهیزات پزشکی است و این رقم در کشور ما کمتر از 0.2 درصد است، اظهار داشت: در صنعت تجهیزات پزشکی کشور 50 هزار نفر مشغول به کار هستند. همچنین 3500 شرکت فعال در حوزه تجهیزات پزشکی داریم که 1500 مورد در زمینه تولید و 2000 شرکت در حوزه واردات فعالیت دارند.
مدیرعامل شرکت سلامت گستران پردیسپارت تصریح کرد: ما باید بیش از این قدردان فعالان داخلی و تولیدکنندگان ایرانی باشیم، چراکه این افراد بویژه طی ۲ سال گذشته در کنار نظام سلامت کشور برای برونرفت از شرایط سخت کرونایی تلاش کردند. واقعیت این است که تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی و محصولات تنفسی و بیهوشی، سربازان مدافع سلامت در این مدت بودند و کاهش مرگومیرها به خاطر واکسیناسیون و فعالیت دلسوزانه و متعهدانه نیروهای این شرکتها در تولید کالاهای تنفسی بود.
هنری با اشاره به شعار امسال بیان داشت: در کشور ما 248 شرکت دانشبنیان تجهیزات پزشکی وجود دارد اما وقتی 65 درصد بازار و میزان گردش پول صنعت تجهیزات پزشکی مربوط به واردات است، نشان میدهد که گرایش مدیران ما در سالهای اخیر به سمت واردات بوده است.
* لوله ونتیلاتور 19 تولیدکننده دارد
رئیس کارگروه تولیدکنندگان محصولات مصرفی، تنفسی و بیهوشی کشور با اشاره به نابسامانیهای موجود در برنامهریزی برای تولید تجهیزات پزشکی در سازمان غذا و دارو گفت: بیمارستانهای کشور به دلیل بلاتکلیفی تولیدکنندگان ایرانی با خطر کمبود کالاهای پزشکی مواجه هستند. در عین حال به دلیل بیبرنامگی اداره کل تجهیزات پزشکی، اینطور گفته میشود که لوله ونتیلاتور 19 تولیدکننده دارد!
* آمار واردات تجهیزات پزشکی به تفکیک نوع کالا مشخص نیست
هنری ادامه داد: آمار دقیق واردات تجهیزات پزشکی به تفکیک نوع کالا مشخص نیست و اصلا معلوم نیست نیاز کشور به یک کالا چه تعداد است. به تولیدکنندگان گفتهاند اگر میخواهید پروانه ساخت کالا بگیرید باید میزان تولید را اعلام کنید. این در حالی است که به تولیدکننده دقیقا نمیگویند نیاز کشور به یک قلم کالای پزشکی چه میزان است و ارائه این اطلاعات را محرمانه میدانند!
وی در ادامه افزود: هیچ توجیه منطقی ندارد که یک نهاد با بودجه عمومی اداره شود اما چنین اطلاعات ضروری و حیاتی را برای ارتقای تولید ملی در اختیار تولیدکنندگان داخلی نگذارد!
* واردات 2000 قلم تجهیزات پزشکی با کد تعرفه یکسان
به گفته هنری، 2هزار قلم تجهیزات پزشکی با کد تعرفه یکسان وارد کشور میشود که همین اطلاعات غیرشفاف و ناقص، سرگردانی تولیدکننده داخلی را به دنبال دارد.
مدیرعامل شرکت سلامت گستران پردیسپارت اظهار داشت: واقعیت تلخ این است که هزینههای تولید ما به خاطر عدم شفافیت بازار بالا رفته است و در این زمینه خواستار اصلاح رویههای نادرست موجود هستیم.
وی تصریح کرد: ما به عنوان تولیدکننده همیشه دچار مشکل نقدینگی هستیم، زیرا همواره انبارهایمان از یکسری کالاها پر است و باید پیشاپیش مواد اولیه را بخریم و در انبار برای روز مبادا نگه داریم که این مسائل باعث میشود هزینههای تولید به دلیل ناپایداری شرایط و عدم اطمینان به شرایط بازار بالا برود.
وی گفت: با حذف ارز ترجیحی از حوزه تجهیزات پزشکی، نقدینگی باید 5 تا 6 برابر شود اما حمایت صحیحی از تولیدکنندگان در این زمینه به عمل نمیآید.
هنری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه حذف ارز ترجیحی باعث افزایش چند درصدی قیمت تجهیزات پزشکی در حوزه تولید محصولات مصرفی، تنفسی و بیهوشی شده است، اظهار داشت: ما چند وقتی است که ارز ترجیحی برای واردات مواد اولیه دریافت نکردهایم و با وجود حذف ارز ترجیحی، فقط 30 تا 40 درصد افزایش قیمت داشتهایم، چون از نظر اخلاقی باید مدافع سلامت و حقوق هموطنانمان باشیم. این در حالی است که واردکنندگان به خاطر مدل فعالیت و اولویت داشتن سوددهی برای آنها، چنین دغدغهای ندارند.
* یک سال و نیم انتظار برای وصول مطالبات!
رئیس کارگروه تولیدکنندگان محصولات مصرفی، تنفسی و بیهوشی در ادامه با بیان اینکه ما در 4 حوزه مالی، قانونی، بینالمللی و فرآیندی نیاز به حمایت کلان داریم، گفت: عدم وصول مطالبات از دیگر مشکلات در حوزه تولید تجهیزات پزشکی است، چراکه به طور میانگین، از زمان آغاز تولید یک کالا تا فروش و وصول مبلغ آن حدود یک سال و نیم طول میکشد!
وی افزود: انتظار ما از مجموعه بهداشت و درمان کشور این است که برای کوتاه شدن مسیر و زمان وصول مطالبات تولیدکنندگان محصولات مصرفی، تنفسی و بیهوشی به میدان بیایند و کمک کنند. مگر بیمارستانهای کشور فروشگاه زنجیرهای هستند که ما باید منتظر فروش محصول باشیم تا به پولمان برسیم؟!
ارسال به دوستان
رسیدن آمار مبتلایان روزانه بیماری «کووید-19» به کمتر از 200 نفر
رنگ تهران در نقشه کرونایی «آبی» شد
تعداد شهرهای آبیرنگ در نقشه کرونایی کشور، از ۱۸۹ شهر به ۱۹۳ شهر افزایش یافت و آمار مبتلایان روزانه نیز به کمتر از 200 نفر رسید.
به گزارش «وطنامروز» و بنا به اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، در شبانهروز منتهی به ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۵۹ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی و ۲۸ نفر از آنها بستری شدند. به این ترتیب مجموع بیماران «کووید-19» در کشور به ۷ میلیون و ۲۲۹ هزار و ۷۴۱ نفر رسید.
همچنین در طول 24 ساعت، متاسفانه 9 بیمار «کووید-19» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری نیز در کشور به ۱۴۱ هزار و ۲۷۱ نفر رسید.
خوشبختانه تاکنون ۷ میلیون و ۳۲ هزار و ۲۱۲ نفر از بیماران کرونایی هم بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
این در حالی است که ۶۹۳ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
همچنین تاکنون ۵۱ میلیون و ۹۶۹ هزار و ۶۳۴ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است.
در حال حاضر هیچ شهرستانی در وضعیت قرمز و نارنجی در کشور نداریم اما 255 شهرستان در وضعیت زرد و 193 شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
درباره آخرین آمار رسمی واکسیناسیون نیز اعلام شده است تاکنون ۶۴ میلیون و ۴۷۹ هزار و۱۱۹ نفر دوز اول، ۵۷ میلیون و ۷۷۰ هزار و ۶۱۵ نفر دوز دوم و ۲۷ میلیون و ۴۱۱ هزار و ۷۷۱ نفر دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۴۹ میلیون و ۶۶۱ هزار و ۵۰۲ دوز رسیده است. همچنین در شبانهروز اخیر، ۳۳ هزار و ۹۸۴ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
* نقشه کرونایی کشور آبیتر شد
مطابق اعلام وزارت بهداشت، تعداد شهرهای آبیرنگ در نقشه کرونایی کشور، از ۱۸۹ شهر به ۱۹۳ شهر افزایش یافت.
بر همین اساس، تعداد شهرهای زرد رنگ نیز از ۲۵۹ به ۲۵۵ شهر کاهش یافت. در ۲ هفته گذشته نقشه کرونایی کشور از رنگهای قرمز و نارنجی پاک شده است. شرایط کرونایی شهر تهران نیز از وضعیت زرد خارج و به رنگ آبی درآمد.
ارسال به دوستان
چه کنیم به «آبله میمونی» مبتلا نشویم
آبله میمونی که توسط ویروس منتشر میشود، یک بیماری مشترک بین انسان و حیوان است که عمدتاً در مناطق جنگلهای بارانی استوایی آفریقای مرکزی و غربی رخ میدهد و گهگاه به مناطق دیگر صادر میشود. حسین کرمانیپور، پزشک و رئیس اورژانس بیمارستان سینا در یادداشتی که در صفحه اینستاگرامی خود درباره آبله میمونی نوشته، بیان داشت: آبله میمون معمولا از نظر بالینی به تب، بثورات و غدد لنفاوی متورم تظاهر میکند و ممکن است منجر به طیف گستردهای از عوارض پزشکی شود. این بیماری معمولا یک بیماری خود محدودشونده است که علائم آن بین ۲ تا 4 هفته طول میکشد. موارد شدید نیز ممکن است رخ دهد؛ در زمانهای اخیر نسبت مرگومیر موردی حدود 3 تا 6 درصد بوده است. آبله میمون از طریق تماس نزدیک با ضایعات، مایعات بدن، قطرات تنفسی و مواد آلوده مانند بستر، از فردی به فرد دیگر منتقل میشود. تظاهرات بالینی آبله میمون شبیه آبله است؛ بثورات پوستی ایجاد میکند و در صورت و بدن گسترش مییابد. واکسنهای مورد استفاده در برنامه ریشهکنی آبله، محافظت در برابر آبله میمون را فراهم کردهاند. دوره کمون (فاصله از عفونت تا شروع علائم آبله میمون) این بیماری معمولا از 6 تا 13 روز است اما میتواند بین 2 تا 21 روز نیز باشد. عفونت را میتوان به دو دوره تقسیم کرد؛ دوره تهاجم بین صفر تا 5 روز طول میکشد که با تب، سردرد شدید، لفناد نوپاتی (تورم غدد لنفاوی)، کمر درد، میالژی (درد عضلانی) و آستنی شدید (کمبود انرژی ) مشخص میشود. لفناد نوپاتی یکی از ویژگیهای متمایز آبله میمون در مقایسه با سایر بیماریهایی است که ممکن است در ابتدا مشابه ظاهر شوند؛ مانند آبله مرغان، سرخک و آبله. علائم پوستی معمولا در عرض یک تا ۳ روز پس از ظهور تب شروع میشود. بثورات بیشتر روی صورت و اندامها به جای تن متمرکز میشود به طوری که در صورت 95 درصد موارد و در کف دستها و پاها 75 درصد موارد را درگیر میکند. همچنین غشاهای مخاطی دهان در 70 درصد موارد بروز میکند. در دستگاه تناسلی 30 درصد و ملتحمه 20درصد و همچنین قرنیه تحت تأثیر قرار میگیرد. خیلی بهندرت در بین کسانی که بهداشت فردی را رعایت نمیکنند اتفاق میافتد. خوشبختانه واکسیناسیون دوران کودکی علیه آبله که با یک علامت در بازو یا ساعد در همه افراد دیده میشود، احتمالا باعث میشود اگر به هر دلیل دچار آبله میمونی شوید نوع خفیف آن را بگیرید، پس خیالتان آسوده باشد. اما برای محافظت از خود در برابر این بیماری چه کنیم؟ 1- غافل نماندن از رعایت بهداشت فردی، 2- تماس با حیوانات چه اهلی چه وحشی را به حداقل برسانیم، 3- اگر روی دست و صورت دانههای قرمز دیدیم به پزشک نشان دهیم، 4- اگر گرفتار شدیم تا ۳ هفته با دیگران لباس، روانداز و ظروف را به اشتراک نگذاریم، 5- تغذیه مناسب داشته باشیم و 6- اگر فرد دیگری گرفتار شد ۳ هفته با او تماس نداشته باشیم.
* «آبله میمونی» همهگیر میشود؟
رئیس مرکز تحقیقات بیماریهای نوپدید و بازپدید انستیتو پاستور ایران گفت: با وجود گسترش مجدد بیماری آبله میمونی در شماری از کشورهای جهان اما کارشناسان بهداشتی هنوز میگویند ما در آستانه یک اپیدمی بزرگ نیستیم و هنوز خطر برای عموم کم ارزیابی شده است. دکتر احسان مصطفوی در گفتوگو با ایسنا گفت: با توجه به تجربه پاندمی «کووید-۱۹» و مشکلاتی که در این مدت برای جامعه جهانی ایجاد کرده است، توجه به هر بیماری نوپدید و بازپدیدی در هر گوشه از جهان بسیار بیشتر از قبل شده است. وی تاکید کرد: شدت این بیماری بسیار کمتر از بیماری آبله انسانی است و احتمال سرایت آن هم کمتر است. این بیماری بیشتر در مناطق دورافتاده کشورهای مرکز و غرب آفریقا، در نزدیکی جنگلهای بارانی استوایی رخ میدهد و در بیشتر موارد این بیماری خفیف است.
ارسال به دوستان
نفوذ گرد و غبار به غرب کشور و آلودگی هوا
گرد و غبار؛ میهمان ناخواندهای که گویا بنا ندارد از آسمان ایران رخت بندد و فرصت نفس کشیدن به میزبان دهد. حال دیگر به نظر میرسد غیر از «کووید-19» بهانهای دیگر هم هست که ماسک را از صورت برنداریم؛ آلودگی! رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از ورود گرد و غبار به غرب کشور و کاهش کیفیت هوا و دید افقی خبر داد. صادق ضیاییان درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: بر اساس تحلیل آخرین نقشههای پیشیابی هواشناسی، یکشنبه و دوشنبه (امروز و فردا) در بیشتر مناطق کشور جو پایدار و آسمان صاف خواهد بود. وی افزود: روز دوشنبه در شمال استانهای آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی و سهشنبه و چهارشنبه (۳ و ۴ خرداد) در برخی نقاط شمال غرب و در سواحل دریای خزر رگبار باران گاهی همراه با وزش باد شدید پیشبینی میشود و در سایر مناطق کشور آسمان صاف و آفتابی خواهد بود.
ضیاییان ادامه داد: همچنین توده گرد و خاک انتقالی از عراق روز یکشنبه جنوب غرب کشور را تحت تاثیر قرار خواهد داد و در این مناطق موجب افزایش آلایندههای جوی و کاهش کیفیت هوا و دید افقی میشود. به گفته رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، روز دوشنبه در شمال غرب کشور با وزش باد شدید و در مناطق مستعد با خیزش گردوخاک پیشبینی میشود. همچنین روز دوشنبه با تشکیل توده گردوخاک روی عراق، گردوخاک مجدد به نوار غربی کشور منتقل میشود و استانهای واقع در این مناطق را در روزهای دوشنبه و سهشنبه تحت تاثیر قرار خواهد داد. به گفته ضیاییان طی امروز دریای خزر و طی ۳ روز آینده خلیجفارس بویژه بخشهای مرکزی و شرقی آن مواج و متلاطم خواهد بود.
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی پایتخت طی روزهای آینده اظهار کرد: آسمان تهران یکشنبه (امروز) صاف و گاهی غبارآلود همراه با وزش باد با حداقل دمای ۱۵ و حداکثر دمای ۲۸ درجه سانتیگراد و طی روز دوشنبه (۲ خرداد) کمی ابری و در بعد از ظهر نیمه ابری و احتمال وزش باد شدید با حداقل دمای ۱۸ و حداکثر دمای ۳۲ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود. بر اساس بررسی دادهها و نقشههای پیشیابی هواشناسی، وضعیت جوی استان تهران طی ۵ روز آینده در بعضی ساعات وزش باد شدید همراه با خیزش موقت گردوخاک بویژه در نیمهجنوبی و غربی استان پیشبینی میشود.
* کانون ریزگردها به اطراف تهران رسیده است
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کانون ریزگردها به دلیل کم بارشیهای پیدرپی به اطراف تهران رسیده است، گفت: کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از تمام ابزارهای نظارتی خود برای حل مشکل گرد و غبار در کشور استفاده میکند و ما حداکثر فشار خود را به دستگاههای متولی میآوریم تا به نقطه مطلوب برسیم. محمدجواد عسکری با اشاره به آلودگی هوای کشور در پی ورود گرد و غبار گفت: گرد و غبار ۲ منشأ داخلی و خارجی دارد؛ در دولت گذشته ما در ماموریتی کانونهای آلوده ریزگردها در خوزستان را شناسایی کردیم که تقریبا ۵ منطقه بود، آنها را به همراه راهکار به دولت قبل اعلام کردیم اما اتفاقی رخ نداد. اکنون به دلیل خشکسالیهای پیدرپی کانونهای ریزگرد به اطراف تهران رسیده است. وی درباره راهکار کوتاهمدت برای مقابله با پدیده گرد و غبار گفت: در بحث کوتاهمدت میتوان مالچپاشی را دنبال کرد، البته که این رویکرد ایراداتی در حوزه زیستمحیطی دارد اما در مواردی چارهای نداریم و حتما باید به سمت مالچپاشی اراضی برویم که قابل کشت نیست و شوری آن بسیار زیاد است؛ متاسفانه اینها جزو کانونهای آلوده هستند که میتوان با مالچپاشی کنترل کرد.
ارسال به دوستان
اخبار
ورود فروشگاههای زنجیرهای به ایستگاههای متروی پایتخت
مدیرعامل شرکت بهرهبرداری متروی تهران و حومه از مذاکره با فروشگاههای زنجیرهای (با اولویت فروشگاه شهروند) در قالب طرح «مترو مارکت» خبر داد. مهدی شایستهاصل اضافه کرد: درحال حاضر براساس مصوبات و رویههای موجود، ۱۵ تا۲۰ درصد ظرفیت تبلیغاتی شرکت مترو برای موضوعات فرهنگی و اجتماعی، آموزشهای عمومی، سلامت، اطلاعرسانی و مناسبتها استفاده میشود. وی از مذاکره با فروشگاههای زنجیرهای خبر داد و گفت: در تلاش هستیم تا از ظرفیت این فروشگاهها در ایستگاههای مترو استفاده شود. فروشگاه شهروند که جزو خانواده شهرداری محسوب میشود در اولویت نخست شرکت مترو قرار دارد. وی با بیان اینکه تعامل و مذاکره اولیه با مدیرعامل شهروند انجام شده است، افزود: امیدواریم محصولات با قیمت نازل و با صرفهتر، در قالب «مترو مارکت» در اختیار شهروندان قرار گیرد. مدیرعامل شرکت بهرهبرداری متروی تهران و حومه ضمن اشاره به تفاهمنامه این شرکت با سازمان مدیریت میادین میوه و ترهبار شهرداری تهران گفت: استقرار و عرضه ۳۱ غرفه در ایستگاههای مترو نیز با همکاری سازمان میادین میوه و ترهبار پیشبینی شده است.
***
ضرورت توجه به ابزار قدرتمند ترویج فرهنگ از طریق تبلیغات شهری
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی در نشست با مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران ضمن تقدیر از اقدامات صورت گرفته توسط شهرداری پایتخت در ترویج زبان و ادب فارسی، از تبلیغات شهری و المانهای محیطی به عنوان ابزاری قدرتمند در جهت ترویج فرهنگ نام برد. دکتر غلامعلی حدادعادل در این نشست با تاکید بر لزوم توجه دقیق به موضوعات فرهنگی در فضای اقتصادی و تبلیغاتی، از سازمان زیباسازی به عنوان مجموعه محوری در ترویج فرهنگ شهری نام برد و گفت: در کنار تلاش برای ارتقای کمی درآمدهای سازمانی، تلاش برای از بین نرفتن فضای فرهنگی محیط شهری باید مورد توجه ویژه قرار بگیرد. وی افزود: در این باره اقدامات خوبی در دوره جدید انجام شده که مهمترین آن، تغییر ادبیات تابلوهای تبلیغاتی و استفاده از واژگان فارسی در این فضا است. در این نشست، رضا صیادی ضمن ارائه گزارش از اقدامات انجام شده در سازمان زیباسازی شهر تهران، ارتقای کمی و کیفی فعالیتهای فرهنگی این سازمان را یکی از اولویتهای اصلی دوره جدید عنوان کرد.
***
سبدگردان قلابی بورس بازداشت شد
رئیس پلیس امنیت اقتصادی پایتخت از بازداشت مشاور و سبدگردان صوری بازار سرمایه خبر داد. سرهنگ علی ولیپورگودرزی گفت: به دنبال رسیدگی به پروندههای اخلال در بازار بورس از سوی پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ، چندی پیش پروندهای با موضوع سبدگردانی و مشاوره سرمایهگذاری در معاملات در دستورکار کارآگاهان این پلیس قرار گرفت. در جریان رسیدگی به این پرونده، متهم که فردی با هویت معلوم بود مورد شناسایی قرار گرفت. وی با بیان اینکه متهم با حضور در فضای مجازی و سوءاستفاده از شبکههای اجتماعی تعداد قابل توجهی دنبالکننده برای خود جمع کرده بود، گفت: این فرد با شگردها و تبلیغات مختلف اقدام به معرفی خود به عنوان مشاور بازار سرمایه و سبدگردان این بازار کرده بود، در حالی که در بررسیهای پلیس مشخص شد نامبرده هیچگونه مجوزی برای فعالیت از سازمان بورس و اوراق بهادار دریافت نکرده است. ولیپورگودرزی ادامه داد: متهم با وعده پرداخت سود کلان در کمترین زمان به سرمایهگذاران بورس توانسته بود اعتماد اشخاص را به خود جلب کند تا جایی که کاربران حاضر بودند نام کاربری و رمز عبور کارگزاری خود را در اختیار وی قرار دهند. متهم نیز با دسترسی به حساب کاربری شخصی آنها مبادرت به جذب سرمایه ۱۰۰ میلیارد ریالی کرده و پس از آن متواری شده بود.
***
پرداخت ۸۰ درصد هزینههای آزمایشگاهی از جیب مردم
رئیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی ایران سهم پرداختی مردم از هزینههای آزمایشگاهی در بخش خصوصی را ۷۰ تا ۸۰ درصد عنوان کرد و گفت: پوشش بیمهای در خدمات آزمایشگاهی کافی نیست. شهروز همتی افزود: پرداختی مردم در بحث هزینههای آزمایشگاهی در بخش خصوصی با توجه به پوشش بیمهای این خدمات، حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد است. وی ادامه داد: در بخش خصوصی، هزینه پرداختی مردم به شکلی تعریف میشود که ۳۰ درصد تعرفه دولتی به همراه مابهالتفاوت تعرفه خصوصی و دولتی را پرداخت میکنند. همتی با انتقاد از بیمهها در عدم پرداخت بهموقع مطالبات آزمایشگاههای طرف قرارداد، گفت: مطالبات معوق آزمایشگاهها از بیمهها به ۱۰ ماه تا یک سال هم رسیده است و این پول زمانی به آزمایشگاهها پرداخت میشود که نرخ تورم افزایش پیدا کرده است. وی به تبعات تعرفههای غیرواقعی و کاهش قدرت خرید آزمایشگاهها اشاره کرد و افزود: وقتی تعرفهها غیرواقعی تعیین میشود و در مقابل، قیمت خرید کیت و تجهیزات آزمایشگاهی افزایش مییابد، قدرت خرید آزمایشگاهها کاهش یافته و امکان انجام تستهای تخصصی و فوقتخصصی را از دست میدهند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|