|
کمک ۱۷۵۲ میلیاردی حامیان به ایتام و محسنین
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد گفت: خیران و حامیان طرح اکرام سال گذشته ۱۷۵۲ میلیارد تومان کمک به صورت مستقیم به حساب ایتام و محسنین تحت حمایت واریز کردند. حبیبالله آسوده افزود: یک میلیون و ۱۴۱ هزار حامی در طرح اکرام ایتام و محسنین کمیته امداد مشارکت دارند که این حامیان سال ۱۴۰۰ حدود ۱۷۵۲ میلیارد تومان به صورت مستقیم به حساب کودکان یتیم و نیازمند واریز کردند.
ارسال به دوستان
رئیس قوه قضائیه: چنانچه تخریب محیطزیست به حد مشخصی برسد، عنوان افساد فیالارض بر آن صدق خواهد کرد
مجازات سنگین برای مخربان محیط زیست
«برای کسانی که زمین و محیطزیست را تخریب و آلوده کنند، مجازاتهای سنگینی در نظر گرفته شده است و چنانچه این تخریب به حد مشخصی برسد، عنوان افساد فیالارض بر آن صدق خواهد کرد». این بخشی از سخنان رئیس قوه قضائیه در جلسه با مدیران سازمان حفاظت محیطزیست بود.
به گزارش «وطنامروز»، برخورد قاطع و بدون مماشات با تخریبکنندگان محیطزیست و متجاوزان به اراضی ملی و منابع طبیعی، یکی از مهمترین برنامهها و اقدامات قوه قضائیه در چند ماه اخیر بوده است. زمستان سال گذشته تعداد قابل توجهی از ساختوسازهای غیرمجاز در حاشیه رودخانه کرج با احکام قضایی تخریب شد تا استفاده از آنها در حد ضوابط قانونی و مقررات زیستمحیطی در اختیار عموم مردم قرار گیرد.
با این حال، روز گذشته رئیس قوه قضائیه از سختگیریهای بیشتر برای حفاظت از محیطزیست و منابع طبیعی خبر داد.
رئیس قوه قضائیه گفت: برای کسانی که زمین و محیطزیست را تخریب و آلوده کنند، مجازاتهای سنگینی درنظر گرفته شده است و چنانچه این تخریب به حد مشخصی برسد، عنوان افسادفیالارض بر آن صدق خواهد کرد.
حجتالاسلام والمسلمین غلامحسین محسنیاژهای در جریان نشست با مدیران سازمان حفاظت محیطزیست، ضمن تبیین اصل ۵۰ قانون اساسی ناظر بر وظیفه عمومی در حفاظت از محیطزیست اظهار کرد: علاوه بر این اصل، در برخی دیگر از اصول قانون اساسی و قوانین موضوعه به موضوع مهم و حیاتی حفاظت از محیطزیست پرداخته شده است و همین امر گواهی بر اهمیت مقوله مذکور و توجه قانونگذار به آن است.
وی با اشاره به تاریخچه، ساختار و اعضای شورای عالی حفاظت محیطزیست، به طرح این سوال کلیدی پرداخت که زمان و ترتیب تشکیل جلسات این شورای مهم به چه صورت است و شورای مزبور در سال چند جلسه برگزار میکند و چه موضوعاتی در این شورا مورد بررسی و رسیدگی قرار میگیرد؟
محسنیاژهای همچنین به مدیران سازمان حفاظت محیطزیست توصیه کرد برگزاری مستمر جلسات شورای عالی حفاظت محیطزیست و اضافه شدن اعضای حقوقی و اختیارات بیشتر به این شورای عالی را با اهتمام و جدیت بیشتری پیگیری کنند. وی با اشاره به مسائل و موضوعات کلان و مهمی که باید پیرامون آنها در شورای عالی حفاظت محیطزیست، اتخاذ تصمیم شود، برخی مسائل این حوزه از جمله مساله ریزگردها را در زمره موضوعات بینالمللی و منطقهای دانست و تصریح کرد: ضرورت دارد شورای عالی حفاظت محیطزیست، حداقل سالی یک یا 2 بار تشکیل جلسه دهد و میان دستگاههای مختلف در حوزه حفاظت از محیطزیست، هماهنگی و همافزایی ایجاد شود.
* ضرورت آسیبشناسی قانون هوای پاک
«چند درصد از قانون هوای پاک که در تیر ۱۳۹۶ تصویب شد، اجرایی شده است؟» این سوال مهم دیگری بود که قاضیالقضات در این جلسه از مدیران سازمان حفاظت محیطزیست پرسید و خطاب به آنها گفت: پس از حدود ۵ سال از تصویب «قانون هوای پاک» باید بررسی شود که چه میزان از مفاد این قانون عملیاتی شده است؛ چنانچه خیلی از بخشهای قانون مزبور بر زمین مانده و اجرایی نشده است، ضرورت دارد یک آسیبشناسی از سوی سازمان حفاظت محیطزیست انجام شود.
محسنیاژهای تاکید کرد: من در راستای اجرایی شدنکامل این قانون، خطاب به سازمان بازرسی کل کشور دستوراتی صادر خواهم کرد.
* نبود ضمانت اجرایی در برخی احکام قضایی حوزه محیطزیست
پیش از سخنان رئیس عدلیه، علی سلاجقه، معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان حفاظت محیطزیست ضمن تسلیت به مناسبت شهادت 2 محیطبان طی هفته گذشته در استان فارس، از دستگاه قضا و نیروی انتظامی که با پیگیریهای خود در اسرع وقت، قاتلان این ۲ محیطبان را دستگیر کردند قدردانی کرد. سلاجقه ضمن تشکر از مجموعه قوه قضائیه و دادستانهای سراسر کشور که همواره در کنار سازمان حفاظت محیطزیست قرار داشته و دارند، از ضمانت اجرای مناسب نداشتن برخی احکام قضایی در زمینه پروندههای محیطزیستی انتقاد کرد. وی با بیان اینکه سازمان حفاظت محیطزیست انتظار دارد که گزارش مأموران این سازمان به عنوان گزارش ضابطان قضایی بررسی شود، گفت: محیطبانان ضابطهای خاصی محسوب میشوند که عمده مأموریتهایشان مسلحانه است و لازم است دستگاه قضا در رسیدگی به پروندههای محیطبانان و مأموران اجرایی سازمان حفاظت محیطزیست، با توجه به اقتضائات و شرایط موجود عمل کند.
رئیس سازمان حفاظت محیطزیست با اشاره به تعداد بالای پروندههای محیطزیستی در کشور، خواستار ایجاد شعب تخصصی و ویژه برای رسیدگی به این پروندهها شد.
***
دستور تخریب کاخویلای فوقلاکچری
رئیس قوه قضائیه با اشاره به ساخت کاخویلایی فوقلاکچری در مازندران به رئیس سازمان بازرسی کل کشور دستور داد تا زمان تخریب کامل این ویلا پیگیر موضوع باشد.
حجتالاسلام والمسلمین محسنیاژهای در نشست شورای عالی قوه قضائیه، با اشاره به اقدامات صورت گرفته از سوی سازمان بازرسی کل کشور در زمینه رسیدگی به تخلفات مربوط به ساخت یک ابرویلا در یکی از روستاهای استان مازندران اظهار داشت: ممکن است برخی تصور کنند ساختوساز یک ویلا چه اهمیتی داشته که سازمان بازرسی به موضوع آن ورود کرده است؛ این موضوع صرفا رسیدگی به یک ساختوساز غیرقانونی نبود.
وی افزود: چنانچه به تخلفات صورتگرفته در ساخت این ویلا بیتوجهی میشد این امر ساختوسازهای غیرقانونی دیگری را در آن منطقه در پی داشت. رئیس قوه قضائیه ضمن دستور به رئیس سازمان بازرسی کل کشور مبنی بر پیگیری مجدانه موضوع ساختوساز غیرقانونی این ویلا تا حصول نتیجه و تخریب آن گفت: پیگیری ساخت ویلای غیرقانونی مورد اشاره زمانی اثربخش است که منجر به رفع تخلفات درباره ویلای مزبور و جلوگیری از موارد مشابه شود. همچنین رئیس سازمان بازرسی در این باره گفت: گزارشهای کیفری علیه مدیر وقت بنیاد مسکن قائمشهر، مسؤول فنی بخشداری و همچنین دهیار روستای سالدوزکلا را به مراجع قضایی ذیصلاح ارسال کردیم.
به گفته ذبیحالله خداییان، پرونده برای ساختوساز غیرمجاز در حریم روستای سالدوزکلا شهرستان سیمرغ استان مازندران تشکیل شده است.
ارسال به دوستان
مهدی چمران:
حمله سایبری به سامانههای شهری تهران از سوی موساد بود
حمله سایبری به سامانههای شهری پایتخت که از سوی دشمنان انقلاب با هدف ایجاد اختلال در زندگی روزمره شهروندان برنامهریزی شده بود، از سوی شهرداری تهران خنثی شد.
مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران درباره حمله سایبری به سامانههای شهرداری تهران به فارس گفت: برنامهریزی مفصلی از سوی موساد و منافقین با همکاری یکدیگر صورت گرفت و تمام افراد ضد انقلاب که علیه جمهوری اسلامی و استقلال ایران قد علم کردهاند، این اقدام را انجام دادند و در ایام سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) که اهمیت خاص و بالایی دارد، حمله سایبری را برنامهریزی کردند.
وی افزود: خون شهدای ۱۵ خرداد باعث شد دشمنان ما در آنچه میخواستند انجام دهند، به توفیق نرسند. با همکاری شهرداری تهران برنامه آنها از حیز انتفاع خارج شد و جز چند تصویر و شعار به جایی نرسیدند؛ اکنون هم باید به تمام مسؤولان هشدار بدهیم که مواظب باشیم و هم باید از شهرداری تهران تشکر کنیم که مقابل این حمله ایستاد و برنامههای دشمن را خنثی کرد.
رئیس شورای شهر تهران تصریح کرد: هرچند برخی دستگاههای شهری به مدت چند روز کارایی خود را از دست دادند اما با تلاشهایی که انجام میشود، از امروز (دیروز سهشنبه) این فعالیتها آغاز خواهد شد.
چمران یادآور شد: شهرداری تهران با تسلط کامل با یک اقدام جهادی مقابل این حمله ایستادگی و آن را خنثی کرد؛ این موضوع یک هشدار برای ما بود که از سیستمها و اطلاعات خود بدرستی و با همه توان محافظت کنیم.
وی تاکید کرد: باید در فرصتی که داریم ضعفها را جبران کنیم تا این اقدامات مشمئزکننده به ما آسیبی نرساند؛ دشمن هر روز دنبال برنامهریزی علیه جمهوری اسلامی است و باید از این شرایط بفهمیم که شهرداری تا چه اندازه در زندگی و برنامههای مردم جایگاه والایی دارد.
* شهرداری تهران عملیات دشمن را خنثی کرد
نایبرئیس شورای شهر تهران با اشاره به اینکه دشمنان بدانند سربازان مردم در عرصه فضای مجازی و پدافند سایبری از حقوق آنها دفاع خواهند کرد، گفت: حمله سایبری، امتحان بزرگی برای سازمان فاوا بود که توانست با قدرت برابر این حمله مقابله کند و سطح خدمات در حال رسیدن به شرایط عادی است.
پرویز سروری افزود: تقابلات سایبری امری متداول در دنیاست و قرن جدید قرن تقابلهای سایبری است و هر کشوری میخواهد پیشرفت کند باید قدرت سایبری داشته باشد.
وی با بیان اینکه در این حمله سایبری به شهرداری تهران، شهرداری نشان داد چه قابلیت بزرگی دارد، اظهار کرد: شهرداری توانست تقابل کرده و عملیات را خنثی کند و دشمن نشان داد حمله اصلی به خدماترسانی به مردم و هدف، ایجاد نارضایتی بین مردم است. این حادثه ما را مجاب کرد که توجه بیشتر و عمیقتری به زیرساختهای سایبری شهرداری داشته باشیم.
سروری با تأکید بر اینکه نباید اجازه دهیم حتی یک ساعت اخلال در خدماترسانی صورت گیرد، تصریح کرد: این حمله سایبری، امتحان بزرگی برای سازمان فاوا بود که توانست با قدرت در برابر این حمله نسبتا بزرگ مقابله کند و سطح خدمات در حال رسیدن به شرایط عادی است.
نایبرئیس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به عدم ایجاد زیرساختهای امنیتی در گذشته و تاثیر آن در حمله سایبری این روزها و با تأکید بر اینکه این شرایط مصداق ترک فعل است، یادآور شد: باید تلاش کنیم مشکلات برطرف شود. از طرفی باید با کسانی که کوتاهی کردند، برخورد شود. عقبماندگی و ترک فعل صورتگرفته باید جبران شود و بتوانیم قدرت فاوا را که قابلیتهای زیادی دارد تقویت کنیم، چراکه ظرفیت و زمینه آن وجود دارد.
ارسال به دوستان
خبر خوش برای زائران عتبات
عراق با بازگشایی مرزهای زمینی موافقت کرد
با موافقت وزیر کشور عراق، مرزهای زمینی بزودی بازگشایی میشود و در مرحله نخست قرار است روزانه 2هزار زائر به صورت زمینی در قالب کاروانهای حج و زیارت به عتبات اعزام شوند.
به گزارش فارس، «عثمان الغانمی» وزیر کشور عراق در دیدار با احمد وحیدی، همتای خود در ایران به پذیرش روزانه ۲ هزار زائر ایرانی از مرزهای زمینی به عراق اشاره کرده و به این ترتیب قرار است در روزهای آینده دستورالعمل اعزام زائران به عتبات از مرزهای زمینی بدون صدور ویزا انجام شود.
این امر در حالی است که مرز زمینی با عراق از سال ۹۸ به دلیل شرایط حاکم بر عراق بسته بود و پس از آن هم کرونا موجب شد تا سفرهای زیارتی به عتبات به صورت زمینی و هوایی متوقف شود.
از آذر ماه سال گذشته پس از لغو ویزای عراق برای سفرهای هوایی، سازمان حج و زیارت اقدام به اعزام زائران عتبات به صورت هوایی کرد و حتی در آن برهه پیگیر بازگشایی مرزهای زمینی بود اما به دلیل مخالفت عراق این امر محقق نشد.
سال گذشته عراق چند بار وعده بازگشایی مرزهای زمینی را داد که در زمان مقرر هیچ کدام از وعدههای آنها عملیاتی نشد، البته وعدههای آنها با واسطه بود و به صورت رسمی اعلام نشد اما اکنون وزیر کشور عراق در سفر به ایران از بازگشایی مرزهای زمینی و پذیرش روزانه ۲ هزار زائر از مرزها خبر داده است که البته این تعداد به مرور زمان افزایش هم خواهد یافت. نکته جالب در این امر، پذیرش زائر به صورت کاروانی و مانیفستی است که با این اقدام میتوان دست افراد سودجو و کاروانهای غیرمجاز را در اعزام زمینی به عتبات کوتاه کرد. البته باید دید که این وعده عراقیها چگونه محقق خواهد شد و آیا سازمان حج و زیارت هم میتواند با اعمال برخی محدودیتها و مذاکره با دستگاهها، نهادهای امنیتی و... از اعزامهای غیرمجاز جلوگیری کند یا باز هم کاروانهای غیرمجاز از برنامههای سازمان حج و زیارت سبقت میگیرند و با هزینههای کمتر و بستههای متنوع اقدام به جذب زائر خواهند کرد!
با بازگشایی مرزهای زمینی با عراق، به طور حتم هزینههای سفر هوایی به عتبات نیز تا حدودی تعدیل خواهد شد و زائران میتوانند با هزینه کمتری به عتبات سفر کنند؛ تا جایی که رئیس سازمان حج و زیارت گفته بود با برقراری سفر زمینی به عتبات، هزینه این سفر کمتر از ۵ میلیون تومان خواهد شد. اکنون هزینه سفر عتبات به صورت هوایی ۹ تا ۱۱ میلیون تومان است.
ارسال به دوستان
اخبار
ضرورت پایدارسازی منابع درآمدی شهرداری تهران
معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران بر ضرورت پایدارسازی منابع درآمد شهرداری تهران به عنوان یک اصل مهم در مدیریت شهری تاکید کرد.
ابوالفضل فلاح درباره اقدامات اداره کل تشخیص و وصول درآمد شهرداری تهران در دوره مدیریت جدید شهری افزود: تلاش داریم منابع را از درآمد تفکیک کنیم و بر همین اساس یک اداره مجزا در این باره در اداره کل تشخیص و وصول درآمد ایجاد خواهد شد.
وی با اشاره به بهینهسازی مصرف و کاهش هزینه جاری اظهار داشت: از آنجا که سیاست مدیریت شهری بر ارتقای سطح درآمدهای پایدار استوار است، پایدارسازی منابع درآمدی در اولویت برنامههای شهرداری قرار دارد.
فلاح ادامه داد: افق ما در این زمینه بسیار روشن است و با تمام توان در جهت عمران و آبادانی بیشتر کلانشهر تهران تلاش خواهیم کرد. گفتنی است در این مراسم از زحمات و تلاشهای وحید عرب با اهدای لوح سپاس تقدیر به عمل آمد و علی خشنود به عنوان سرپرست اداره کل تشخیص و وصول درآمد شهرداری تهران معارفه شد.
***
اهمیت بالای رادیولوژی در تشخیص سرطانهای گوارشی
دبیر سیوهفتمین کنگره بینالمللی انجمن رادیولوژی ایران با اعلام اینکه سرطان روده بزرگ، شایعترین سرطان دستگاه گوارش در بین زنان و سرطان معده شایعترین سرطان دستگاه گوارش در بین مردان است، گفت: تشخیص به موقع این بیماریها بسیار حائز اهمیت است و نقش رادیولوژی بویژه در تشخیص سرطانهای گوارشی بسیار مهم بوده و در نوع درمان آنها تعیینکننده است. به گزارش انجمن رادیولوژی ایران، دکتر امیررضا رادمرد با اعلام برگزاری این رویداد در روزهای 28 تا 31 تیرماه در مرکز همایشهای برج میلاد تهران گفت: این نخستین کنگره حضوری بعد از پاندمی کروناست و امسال نیز با سخنرانی بیش از 200 نفر از اساتید برجسته این رشته در کنار بررسی دستاوردها و علم روز در رشته رادیولوژی همراه خواهد بود و اهداف اصلی آن تصویربرداری شکم شامل تشخیص واینترونشن در رادیولوژی دستگاه گوارش و دستگاه ادراری، تصویربرداری بیماریهای پستان و هوش مصنوعی در رادیولوژی است. وی افزود: تشخیص بهموقع سرطانها بسیار حائز اهمیت است و رادیولوژی نقش انکارناپذیری در این زمینه ایفا میکند. ارزیابی پاسخ به درمانهای پیشرفته که بعضا در این سرطانها بسیار پرهزینه است، نیازمند دانش تخصصی رادیولوژی است.
***
ساخت بزرگراه شهید شوشتری در تهران از سر گرفته میشود
احداث بزرگراه شهید شوشتری به عنوان یکی از شاهراههای عبوری شرق پایتخت در آینده نزدیک از سر گرفته میشود. به گزارش روابطعمومی شهرداری منطقه ۱۴، شهردار این منطقه در این باره گفت: برای این منظور بازدید میدانی از محدوده لازمالاجرای این طرح در منطقه ۱۴ با حضور مسؤولان نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران، مسؤولان سازمان مهندسی شهر تهران و املاک و مدیران شهری منطقه انجام شد. محمدامین سالاریپور افزود: پروژه شهید شوشتری که از محدوده بزرگراه امام رضا(ع) به انتهای بزرگراه رسالت منتهی میشود یکی از اولویتهای تاثیرگذار مدیریت شهری فعلی است که با هدف کاهش بار ترافیکی، روانسازی و کاهش آلودگیهای ناشی از ترافیک بویژه در بخش جنوب و شرق تهران مدتها پیش کلید خورد.
***
سکونت ۳۷ درصد جمعیت پایتخت در بافت فرسوده
معاون شهرسازی شهرداری تهران اعلام کرد ۳۷ درصد جمعیت تهران در بافت فرسوده هستند و باید بهسازی و نوسازی بافت فرسوده را در دستور کار قرار داد. حمیدرضا صارمی با حضور در صحن علنی شورای شهر تهران گزارشی درباره نوسازی بافت فرسوده ارائه کرد و گفت: براساس پیشنهادات و تذکرات اعضای شورای شهر بررسی درباره نوسازی بافتهای فرسوده و ناکارآمد در شهر تهران انجام شده است و بر همین اساس ۲۵۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت برای محله نفرآباد در راستای اجرای ۱۵ پروژه زیرساختی و تحرک توسعه تا پایان خرداد اختصاص داده میشود که بخشی از این پروژههای آموزشی، عمومی و فرهنگی تا پایان سال آغاز خواهد شد. وی با بیان اینکه برای ۲۵۰۰ هکتار از اراضی ناکارآمد طرح تهیه شده است، افزود: این در حالی است که طرح ۷۵۰ هکتار از کورهپزخانهها تصویب شده و با توجه به بازنگری ضوابط طرح تفصیلی درباره مشوقهای مسکن نیز مجوزهای ساخت ۵۰۰۰ پروانه در بافت فرسوده در مرحله نهایی است و بزودی صادر خواهد شد.
***
دستگیری ۷ شرور در جنوب تهران
رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ از دستگیری 7 تن از اراذل و اوباشی که در جریان یک درگیری در محله مرتضیگرد به سمت ماموران پلیس حملهور شده و یکی از آنان را نیز با قمه مجروح کرده بودند، خبر داد. سرهنگ جلیل موقوفهای در گفتوگو با ایسنا، در این باره گفت: یک مورد درگیری دستهجمعی در محله مرتضیگرد واقع در جنوب تهران به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ اطلاع داده شد که در پی آن بلافاصله ماموران پلیس در محل حاضر شده و سعی در برخورد با مخلان نظم و حاکم کردن آرامش در این محله را داشتند که ناگهان یکی از طرفین درگیری با قمه به سمت ماموران حملهور شده و یکی از ماموران را از ناحیه گردن و دست چپ شدیدا مجروح کرده و متواری شد. وی ادامه داد: پس از این حادثه یکی از ماموران که در کانکس نزدیکی محل درگیری حضور داشت، برای کمک به محل مراجعه کرد که با حضور وی در صحنه ۲ تن از اراذل و اوباش حاضر در این درگیر خلع سلاح و دستگیر شدند. موقوفهای گفت: در نتیجه اقدامات انجام شده، 5 نفر دیگر از افراد حاضر در این نزاع نیز شناسایی و در عملیاتهای پلیسی دستگیر شدند.
ارسال به دوستان
۷ فوتی و شناسایی ۱۳۹ بیمار جدید کرونا در کشور
وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد طی شبانهروز گذشته ۱۳۹ بیمار مبتلا به «کووید-۱۹» شناسایی شدند و متاسفانه در این بازه زمانی ۷ نفر نیز جان خود را به دلیل ابتلا به این بیماری از دست دادند. بر این اساس از ظهر روز دوشنبه تا ظهر روز سهشنبه ۱۷ خرداد بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۳۹ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی و ۲۸ نفر از آنها بستری شدند. متاسفانه در طول این مدت، ۷ بیمار مبتلا به «کووید-۱۹» هم در کشور جان خود را از دست دادند و به این ترتیب مجموع جانباختگان این بیماری در کشور به ۱۴۱ هزار و ۳۳۹ نفر رسید.
خوشبختانه تاکنون ۷ میلیون و ۵۶ هزار و ۹۱۶ نفر از بیماران کرونایی نیز بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. ۴۲۷ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» هم در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. همچنین تاکنون ۵۲ میلیون و ۳۸۲ هزار و ۴۵۷ آزمایش تشخیص «کووید-۱۹» در کشور انجام شده است.
در حال حاضر ۱۴۷ شهرستان در وضعیت زرد و ۳۰۱ شهرستان در وضعیت آبی بیماری کرونا قرار دارند. همچنین طبق گزارش وزارت بهداشت، تاکنون ۶۴ میلیون و ۵۶۰ هزار و ۵۶۶ نفر دوز اول، ۵۷ میلیون و ۸۸۲ هزار و ۶۶ نفر دوز دوم و ۲۷ میلیون و ۵۸۳ هزار نفر نیز دوز سوم واکسن کرونا را در کشور تزریق کردهاند. بنابراین مجموع واکسنهای تزریقشده در کشور به ۱۵۰ میلیون و ۲۵ هزار و ۶۳۲ دوز رسید. همچنین رئیس مرکز تحقیقات بیماریهای نوپدید و بازپدید انستیتوپاستور ایران ضمن تشریح شرایط کنترل همهگیری «کووید-۱۹» در ایران و جهان، با تاکید بر اینکه کرونا بزودی پایان نخواهد یافت، بر لزوم تقویت اقدامات کنترلی از جمله تزریق واکسن و بررسی تجربیات پیشین تاکید کرد و گفت: «کووید-۱۹» نشان داد که کشورها و سازمانهای بینالمللی باید بیش از پیش به تقویت زیرساختهای بهداشتی و ارتقای بهداشت عمومی اهتمام ورزند. باید از درسآموختههای پاندمی «کووید-۱۹» برای مدیریت بهتر آینده این بیماری و آمادگی برای پاندمیهای مشابه در آینده بهره برد.
دکتر احسان مصطفوی در گفتوگو با ایسنا ضمن تاکید بر اینکه حتی با گذشت بیش از ۲ سال از شروع پاندمی «کووید-۱۹»، هنوز سرنوشت این بیماری چندان برای ما روشن نیست، گفت: این بیماری تاکنون باعث مرگ بیش از ۶ میلیون نفر در سراسر جهان شده است و پیشبینی شده که آمار واقعی مرگومیر حدود ۳ برابر آمار رسمی اعلام شده باشد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|