|
اخبار
«بخارست» در هفته دوم اکران حدود 2 میلیارد فروخت
«بخارست» توانست در دومین هفته اکران خود در سینماهای کشور صدرنشین جدول فروش سینماها شود.
به گزارش «وطن امروز»، جدول فروش سینماهای سراسر کشور طی هفته گذشته با صدرنشینی فیلم سینمایی «بخارست» و موفقیت ۲ فیلم رده سنی کودکان و نوجوانان همراه بود. فیلم سینمایی «بخارست» به کارگردانی سیدمسعود اطیابی توانست در هفته گذشته 1.8 میلیارد تومان فروش داشته باشد. فیلم اطیابی با در اختیار داشتن 296 سالن نزدیک به ۵۸ هزار بلیت فروخت حسین یاری، پژمان جمشیدی، امیرحسین آرمان، هادی کاظمی و غلامرضا نیکخواه بازیگرانی هستند که در فیلم کمدی بخارست به ایفای نقش پرداختهاند.
رتبه دوم جدول فروش هفتگی سینمای ایران نیز در اختیار انیمیشن «لوپتو» به کارگردانی علی عسکری است. این انیمیشن توانست با در اختیار داشتن ۲۹۳ سالن به فروشی معادل 1.5 میلیارد تومان دست یابد.
همچنین انیمیشن موفق «پسر دلفینی» با گذشت ۲ ماه از نخستین اکران خود در سینماها همچنان در رتبههای بالایی جدول فروش قرار دارد. این انیمیشن به کارگردانی محمد خیراندیش طی ۷ روز گذشته به فروشی معادل ۴۵۰ میلیون تومان دست یافت تا بتواند در رتبه سوم جدول فروش قرار گیرد.
رتبه چهارم جدول فروش هفتگی سینماهای کشور نیز در اختیار فیلم سینمایی «انفرادی» دیگر فیلم مسعود اطیابی است؛ کارگردانی که طی ۲ سال گذشته ۲ فیلم پرفروش انفرادی و دینامیت را در چرخه اکران داشت. وی هماکنون اکران «بخارست» را هم در سینماها آغاز کرده است که در صورت فروش موفق این فیلم در هفتههای آتی، اطیابی میتواند به رکوردی تازه در گیشه سینمای کشور دست یابد. فیلم سینمایی «انفرادی» رتبه چهارم را با فروشی معادل ۴۱۳ میلیون تومان از آن خود کرده است.
***
بیژن بنفشهخواه به خانواده «نونخ» پیوست
فصل چهارم سریال «نونخ» این روزها در حالی خود را برای عید نوروز و ماه رمضان سال ۱۴۰۲ آماده میکند که نام بیژن بنفشهخواه هم به عنوان بازیگر جدید این سریال به گوش میرسد.
به گزارش «وطنامروز»، چندی است سریال «نونخ» تولید فصل جدید خود را آغاز کرده و در این بین نام بازیگران جدیدی هم در این سریال دیده میشود. پیشتر تهیهکننده این پروژه از اضافه شدن محمدحسن معجونی به جمع بازیگران آن خبر داده بود و حالا خبر حضورِ بیژن بنفشهخواه در این سریال تلویزیونی هم به گوش میرسد. او با حضور در برنامه اینترنتی «معرکه» که ویژه ایام جامجهانی است و توسط پلتفرم نماوا ساخته شده، به این نکته اشاره کرد. بنفشهخواه در جریان گفتوگویش با بهنام تشکر، مجری این برنامه، حضورش در فصل چهارم «نونخ» را رسماً اعلام کرد.
تاکنون ۳ فصل از مجموعه «نون خ» به کارگردانی سعید آقاخانی برای شبکه اول ساخته شده است. «نونخ1» نوروز 98 از شبکه یک سیما روی آنتن رفت. سری دوم این مجموعه طنز سال 1399 پخش شد و «نون خ 3» نیز نوروز 1400 از شبکه اول به پخش رسید. فصل چهارم این سریال قرار است ایام نوروز و رمضان 1402 روی آنتن برود.
***
«لوپتو» در مسیر بولیوی
انیمیشن سینمایی «لوپتو» در ادامه حضور جهانی خود در هشتمین جشنواره فیلم «سیهرا» کشور بولیوی حضور خواهد داشت.
به گزارش «وطنامروز»، انیمیشن سینمایی «لوپتو» به کارگردانی عباس عسکری و تهیهکنندگی محمدحسین صادقی و احسان کاوه و محصول مرکز انیمیشن سوره به بخش رقابتی هشتمین دوره جشنواره بینالمللی فیلم «سیهرا» راه یافت. این جشنواره از ۲ تا ۴ دسامبر ۲۰۲۲ برابر با ۱۱ تا ۱۳ آذرماه ۱۴۰۱ در شهر سانتاکروز کشور بولیوی برگزار خواهد شد. «لوپتو» که هماکنون در سینماهای سراسر کشور در حال اکران است با تکنیک سهبعدی و برگرفته از قصه و فضایی کاملا ایرانی، در استودیوی فراسوی ابعاد توسط هنرمندان جوان کرمانی تولید شده است. این انیمیشن در طول یک ماه اکران خود با استقبال کودکان و خانوادهها، توانسته صدرنشین گیشه ماهانه سینماهای ایران شود و هماکنون با جذب ۲۴۰ هزار مخاطب، در مرز فروش ۶ میلیارد تومانی قرار دارد. پخش بینالملل این انیمیشن بر عهده مرکز بینالملل سوره است.
***
پورعرب بستری است
ابوالفضل پورعرب، بازیگر شناختهشده سینمای کشورمان که حدود ۲ هفته به سبب عفونت پا در بیمارستان بستری بود، چند ساعت پس از مرخص شدن، برای ادامه روند درمان به بیمارستان بازگشته و خبر فوت وی صحت ندارد. به گزارش «وطنامروز»، ۲۹ آبان رسانهها از بستری شدن ابوالفضل پورعرب، ستاره دهه 70 سینما و از چهرههای نامدار هنر بازیگری کشور به سبب عفونت پا در بیمارستان خبر دادند.
بعد از 2 هفته درمان و بستری بودن در بیمارستان، پورعرب برای ادامه روند درمان به منزل شخصی خود بازگشت اما وی به دلیل کسالت و وضعیت عمومی نامساعد بار دیگر به بیمارستان بازگشت. بعد از بازگشت مجدد پورعرب به بیمارستان، علی تقیپور، تهیهکننده مستند «سگ» دیروز درباره از سرگیری روند درمان این بازیگر گفت: ۲ روز قبل آقای پورعرب از بیمارستان مرخص شد تا درمانش در منزل دنبال شود اما متاسفانه چند ساعت بعد حالشان بد شد و دوباره با آمبولانس به بیمارستان انتقال یافت. وی همچنین اشاره کرد: احتمال جراحی روی پای آقای پورعرب وجود دارد اما با توجه به نتیجه آزمایشها باید شرایط برای جراحی مناسب و میسر باشد. در صورت مناسب بودن شرایط؛ احتمالا هفته آینده این عمل انجام خواهد شد. گفتنی است روز گذشته شایعهای مبنی بر فوت این هنرمند منتشر شد که عدم صحت آن پس از ساعاتی مشخص شد.
ارسال به دوستان
گزارشی درباره فعالیتهای فرهنگی ایران در حاشیه جامجهانی قطر
نیمه پر جام
گروه فرهنگ و هنر: از چند ماه قبل از برگزاری بازیهای جامجهانی 2022 بود که مطالب مختلفی درباره توجه به ابعاد فرهنگی و همین طور ظرفیتهای گردشگری بازیهای جامجهانی 2022 در رسانهها منتشر شد. با یک بررسی اجمالی میتوان به این نتیجه رسید جامجهانی دیگر فقط رقابتهای فوتبال نیست؛ وقتی 4 سال ملتهای جهان انتظار میکشند تا در یک رویداد بینالمللی دوباره دور هم جمع شوند، دیگر فقط فوتبال را جشن نمیگیرند، بلکه هر آنچه از فرهنگ، هنر، اندیشه و تاریخ را چه از دوران باستان و چه از دوران معاصر به ارث دارند، گرد هم میآورند تا این میهمانی ورزشی به یک جشنواره پرنشاط فرهنگی و گردشگری تبدیل شود. کشورهای حاضر در جامجهانی آثار بدیع و فاخر هنری از تجسمی تا صنایعدستی را در قالب یک نمایشگاه کمنظیر کنار هم میچینند تا خارج از مستطیل سبز، فراتر از ۹۰ دقیقه فوتبالی فرصتی برای تحسین شکوه تمدن و هنر ملتهای هم ایجاد کنند. طبق مشاهدات خبرنگاران حاضر در این رویداد، از همان روزهای نخست مسابقات - ۲۹ آبانماه - غرفه ایران در نمایشگاه صنایعدستی در دهکده گردشگری کتارای دوحه برپا شده است و تا آخرین روزهای آذرماه هم ادامه دارد. وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی برای بهرهبرداری از فرصت جامجهانی قطر ۲۰۲۲ و با هدف ارائه تصویری افتخارآمیز و معرفی ظرفیتهای یکی از کهنترین تمدنهای جهان که گنجی پنهان از هنر، زیبایی و فرهنگ را در خود نهفته دارد، همزمان با نمایشگاه صنایعدستی، راهنمایان گردشگری را در قالب گروهی ۱۲ نفره همزمان با بازی ایران و انگلیس به عنوان عضوی از خانواده گردشگری راهی قطر کرد تا هنر ایرانی را هر چه بهتر به گردشگران خارجی معرفی کنند. گفتنی است، راهنمایان گردشگری که ۹ آذرماه به ایران بازگشتند، طی حضور ۱۰ روزه در غرفه ایران در نمایشگاه صنایعدستی در دهکده فرهنگی و گردشگری کتارا در دوحه هنر ایرانی و صنایعدستی ایران زمین را برای گردشگران و علاقهمندان به فرهنگ و هنر تمدن کشورمان توصیف و تشریح کردند. این راهنماها لباسهایی واحد با طرح قلمزنی اصفهان به تن داشتند. بنا بر اظهارات مقامات مسؤول، قرار است تا پایان برگزاری مسابقات جامجهانی راهنماهای دیگری اعزام شوند. غرفه ایران به صنایعدستی هنرمندان مشهور ایرانی مزین شده و تعدادی هنرمند نیز کارگاههای معرق و تذهیب را برگزار کردهاند؛ در غرفه فرش نیز انواع و اقسام گلیم و فرش از تبریز و اصفهان به نمایش گذاشته شده است، همچنین در نمایشگر غرفه نیز تصاویری از جاذبههای ایران نمایش داده میشود.
فرش، خاتم، معرق، تذهیب، میناکاری، سفرههای قلمکاری، پسته و زعفران از جمله اقلام ارائه شده در این نمایشگاه است که البته اجازه فروش رسمی آنها وجود ندارد و فقط برای معرفی و ثبت سفارش در معرض دید بازدیدکنندگان گذاشته شده است، البته آثار دیگری از مناطق مختلف ایران در روزهای باقیمانده از جامجهانی به غرفه ایران اضافه خواهد شد.
یکی از راهنمایان گردشگری اعزامی به این نمایشگاه در گفتوگو با یکی از رسانهها اینطور میگوید: مراجعان وقتی فرش ابریشمی ریزبافت ایرانی که ضخامت بسیار اندک دارد و با ظرافتی خیرهکننده بافته شده است را میدیدند، حس تحسینشان برانگیخته میشد اما زمانی که فرش را برمیگرداندند و پشت آن را میدیدند و متوجه میشدند این یک قالی ابریشم دورو است! حیرت و اعجاب را در سیمایشان به وضوح میتوانستیم ببینیم. پیشتر هم سیدعزتالله ضرغامی، وزیر میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری درباره برنامه و اقدامات این وزارتخانه در فستیوال فرهنگی جامجهانی قطر 2022 اینطور گفته بود: یکی از مسؤولیتهای این وزارتخانه مدیریت پاویونی در مرکز حوزه تبلیغاتی و اطلاعرسانی در محل بازیها در قطر است. در این راستا برنامهریزی و طراحیهای خوبی صورتگرفته و امکانات اطلاعرسانی خوبی در پایون فراهم شده است. جامجهانی فرصت خوبی محسوب میشود، زیرا از همه دنیا برای دیدن بازیها به قطر میآیند و میتوان از آن ظرفیت برای میزبانی بخشی از تماشاگران و مردم جهان در ایران استفاده کرد. بهرغم همه مشکلات از جمله بضاعت کم در ساختارهای گردشگری و پذیرش مسافر، فکر میکنیم با توجه به جذابیتهای ایران و مزیتهای نسبی کشور، میتوانیم کارنامه مناسبی ارائه دهیم. گردشگری حق همه مردم دنیاست.
وی بیان کرد: بخش زیادی از مسائل مربوط به جذب گردشگر به ایرلاینها مربوط است که وزارت راهوشهرسازی در این زمینه تلاشهای زیادی انجام داد. همچنین با همکاری با وزارت راهوشهرسازی از شناورهای تفریحی استفاده کردیم و در این راستا خط تهران- کیش- قطر راهاندازی شد. تلاش کردیم در زمان جام جهانی، ایران را به دنیا بشناسانیم؛ هدفگذاری این است که از فرصت بازیهای جامجهانی قطر بیشترین استفاده را کنیم تا شناخت مردم دنیا از ایران را بیشتر کنیم.
مساله مهمی که وجود دارد این است که اقدامات لازم و تلاشهای زیادی برای به تصویر کشیدن فرهنگ و هویت ایرانی انجام شده است که بر کسی پوشیده نیست؛ حال از عدم همکاری برخی متولیان قطری بگذریم، نکته حائز اهمیت آن است که ما باید از فرصتهای به وجود آمده در حوزههای مختلف گردشگری، به طور مثال توریسم سلامت، گردشگری فرهنگی، صادرات و ثبت سفارشهای انجام شده اقلام فرهنگی کشورمان نهایت استفاده را داشته باشیم که در آینده نهچندان دور بتوانیم پیشرفتهای محسوس در حوزه گردشگری را منعکس کنیم.
ارسال به دوستان
سود 600 میلیونی سینمای ایران از پخش زنده فوتبال نشان از چه دارد؟
سینما به جذابیت بازیهای ملی
گروه فرهنگ و هنر: هر چند شورای صنفی نمایش مجوز اکران بازیهای تیم ملی فوتبال در جامجهانی را مدتها پیش صادر کرده بود اما شرایط به گونهای پیش نرفت که بتوانیم اطمینان حاصل کنیم قرار است بدون حاشیههای سیاسی و اجتماعی، 270 دقیقه به تماشای فوتبال بنشینیم و این مجوز برای 2 بازی اول لغو شد. درست یک روز مانده به بازی آخر ایران بود که سینماها اجازه یافتند میزبان مخاطبان برای تماشای بازی ایران- آمریکا باشند. بهرغم این اطلاعرسانی دیرهنگام، 103 سالن سینما که برای این اکران تدارک دیده شده بودند، موج قابل توجهی از مخاطب را به خود دیدند؛ موجی که شاید کمتر فیلمی در ماههای اخیر توانسته باشد آن را در یک روز تجربه کند.
به گزارش «وطنامروز»، اگر بگوییم بازی ایران-آمریکا شاید یک بار در هر قرن تکرار میشود و همین موضوع سبب فروش بیش از 600 میلیونی بلیت پخش زنده این بازی شد، بیراه نگفتهایم. مخاطبانی که از برد تیم ملیشان مقابل ولز خوشحال بودند، به سینما آمدند تا ببینند آخر این شاهنامه خوش است یا نه. آنها پایان شگفتانگیزی ندیدند و آن بازی، بازی خداحافظی ما با جامجهانی 2022 بود اما هیچ یک از اینها بر تصمیم مخاطب برای تماشای فوتبال در سینما تاثیرگذار نبوده است. چیزی که این 14 هزار و اندی نفر را در آخرین ساعات هشتم آذر 1401 به سینماها کشاند، عامل دیگری بود که احتمالا بتوانیم آن را از دنیای ورزش وام بگیریم و به عرصه سینما بیاوریم تا مرهمی بر درد گیشهای باشد که این روزها با کمبود توجه از سوی مخاطب روبهرو است.
قبل از آنکه به این عامل بپردازیم، در پرانتز اشارهای به دیوارنگارههایی داشته باشیم که امسال از آغاز تا پایان حضور تیم ملیمان در قطر بر دیوارنگاره میدان ولیعصر نقش بستند. پیش از راهی شدن ملیپوشان کشورمان دیواره این میدان منقش به طرحی شد که در آن اعضای تیم ملی فوتبال داشتند توسط اساطیر ایرانی بدرقه میشدند. پس از بازی با انگلیس، طرح دیگری بر این دیواره نشست که همان اساطیر در حال هدایت و راهنمایی بازیکنانمان از جمله مهدی طارمی و احسان حاجصفی بودند. توجه ویژه طراحان این نقوش به همان عاملی بوده که بیش از 14 هزار مخاطب را واداشت تا بازی ملی کشورشان را در سالن سینما و در ابعادی بزرگتر ببینند. هویت ایرانی و حس میهندوستی و ایرانی بودن، عاملی بود که در این ایام بیش از هر زمان دیگری پررنگ شد؛ ما را پس از بازی با انگلیس اندوهگین کرد، پس از بازی با ولز غصههایمان را دستکم چند ساعتی از یادمان برد و هشتم آذر ما را پای تماشای مسابقه میخکوب کرد.
مخاطبی که بلیت تماشای مسابقه ایران- آمریکا را خریده بود، به امید تماشای شکوه و عظمت تیم ملیاش در مقابل یکی از تیمهای نسبتا قدرتمند جام به سالن آمده بود و این یعنی مخاطب ما دوست دارد شکوه و عظمت میهنش را روی پرده ببیند. سینمای ما امروز اما به سمتی رفته که بیشتر تلاش بر سیاهنمایی دارد و بیش از آنکه شکوه میهن را بر پرده بنشاند، فضایی تاریک از آن ترسیم میکند. با نگاهی به فیلمهایی که در چند ماه اخیر روی پرده رفتهاند، به «دوزیست» میرسیم که تلاش دارد جامعه ایرانی را دودرهباز معرفی کند؛ یا به «مجبوریم» و «علفزار»ی برمیخوریم که تلاش دارند مشکلات را ریشهدار و عمیق نشان دهند. فضای سینمای ما بیش از هر چیز به سمت سیاهنمایی رفته و کمتر اثری میبینیم که در تلاش باشد روشناییهای این مرز و بوم را به تصویر بکشد. هر اجتماعی ترکیبی از سیاهیها و روشناییهاست. شاید روزی ذایقه سینماروها به سمت و سویی بود که بیشتر تماشای سیاهیها را میپسندیدند ولی سینماگران ما باید باور کنند که آن دوران دیگر تمام شده است. تا به اینجای کار، هر چه خواستیم کاستیها را نمایش دهیم، کافی است و اگر میخواهیم هنوز مخاطب داشته باشیم، باید نوار کاست را برعکس در دستگاه بگذاریم. سینما در ماههای اخیر هر راهی را امتحان کرده تا مخاطب را با سینما آشتی دهد اما توفیق چندانی به دست نیاورده است. بد نیست از کنار این تجربه موفق اکران بازیهای ملی در سینما ساده نگذریم.
ارسال به دوستان
مجموعه آموزههای کوتاه علمی دانشمند شهید فخریزاده در نمایشگاه کتاب ۱۴۰۲
«عقل سرخ» فخر ایران
«ابراهیم اصولیهریس» مجموعهای از خاطرات برگرفته از محافل فلسفی و علمی شهید دکتر فخریزاده را گردآوری کرده است که این خاطرات بهزودی در کتابی تحت عنوان «عقل سرخ» منتشر خواهد شد.
به گزارش «وطنامروز»، کتاب «عقل سرخ» دربرگیرنده مجموعهای از خاطرات و آموزههای کوتاه برگرفته از متن و حواشی محافل فلسفی و علمی شهید فخریزاده با تحقیق ابراهیم اصولیهریس توسط شرکت چاپ و نشر بینالملل بهزودی منتشر میشود.
عصر جمعه هفتم آذرماه ۱۳۹۹، خبری شوکهکننده در رسانههای ایران و جهان پیچید؛ ترور یک دانشمند هستهای دیگر. شهید محسن فخریزاده، کسی که در زمان حیات خویش ناشناخته بود و بیشتر از اسم مستعار استفاده میکرد، بعد از شهادت هم به عنوان یک دانشمند هستهای شناخته شد اما افراد کمی از ابعاد دیگر شخصیت او آگاه بودند. از دانستهها و علایق وی به تاریخ، تاریخ علم، فلسفه علم و فلسفه اسلامی کمتر کسی آگاهی داشت.
آن شهید عزیز ریاست سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) را عهدهدار بود و علاوه بر تخصص در رشته فیزیک هستهای، در فلسفه هم دستی بر آتش داشت و علاقه ایشان به تاریخ و فلسفه و به طور کلی، علوم انسانی و علوم پایه و نیز اهمیتی که شهید برای این علوم و پژوهشهای بنیادین قائل بود، باعث شد در سازمان متبوعش و واحدهایی از جمله اندیشکده فلسفه، به پیگیری این دست علوم بپردازند؛ حال آنکه در نهادهای نظامی کشور این توجهات و پیگیریها اگر نگوییم بیسابقه، کمسابقه بود. همچنین باعث شد سمینارهای متعددی در خود سازمان و بیرون از سازمان (با حمایت سازمان) پیرامون این موضوعات برگزار شود و به طور کلی یکی از رویکردهای سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی استفاده از ظرفیتهای دانشگاهی و حوزوی فلسفه در کشور باشد. دکتر مهدی گلشنی، استاد بازنشسته فلسفه علم دانشگاه صنعتی شریف، بعد از شهادت ایشان در یادداشتی با تفصیل بیشتری از رویکرد فلسفی شهید پرده برداشت.
این کتاب که قالب روایی دارد، اکنون در مراحل پایانی تدوین و ویرایش قرار دارد و در سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب، از آن رونمایی میشود. این نمایشگاه اردیبهشت سال آتی و طبق اعلام وزیر ارشاد به ۲ شکل مجازی و حضوری برگزار خواهد شد.
ارسال به دوستان
چاپ خاطرات شهید علی عابدینی توسط انتشارات شهید کاظمی
خانطومان یا خرمشهر، فرقی نمیکند
کتاب «خان طومان یا خرمشهر؟» مجموعه خاطرات شهید مدافع حرم علی عابدینی، شهیدی که دفاع را فریضه میدانست و برای ادای آن خانطومان یا خرمشهر برایش تفاوتی نداشت، توسط انتشارات شهید کاظمی روانه بازار نشر شد.
به گزارش «وطنامروز»، کتاب «خان طومان یا خرمشهر؟» مجموعه خاطرات شهید مدافع حرم علی عابدینی همزمان با ایام میلاد باسعادت حضرت زینب(س) توسط انتشارات شهید کاظمی روانه بازار شد. وقتی صحبت از شهادت به میان میآید زبان قاصر میشود از بیان ایثار، فداکاری، دلاوری، شهامت و شهادتطلبی مردانی که شجاعانه و غیرتمندانه برای دفاع از حریم اسلام ناب محمدی(ص) پای در رکاب جهاد کردند و صبورانه اذن رفتن گرفتند؛ رفتن در مسیری که حقیقت را معناست و شهادت را ارمغان. آری! مردانی که مثل همه ماها آرزو داشتند اما نه دنیوی، بلکه آرزویی از جنس رسیدن به مقصد معبود، آرزویی از جنس شهامت و از نسل شهادت و ما چه آشفته و دیر در خود خودمان حیران ماندهایم و گریان که ما کجا و آنان کجا. آری! این است رسم شهادت و این است سخن شهادت. پی بردن به عمق معنای آن حتی بوییدن و بوسیدنشان را برایمان به آرزو و در رکاب قرار گرفتنشان را برایمان سرمشق میکند.
علی عابدینی، شهید مدافع حرم و عضو یگان صابرین لشکر ۲۵ کربلا بود که بهار ۹۵ در ۲۷ سالگی برای مبارزه با تروریستها و دفاع از حرم حضرت زینب(س) عازم سرزمین شام شد و در منطقه خانطومان به همراه تعدادی از دوستانش هنگام نبرد با دشمنان اسلام به شهادت رسید. در نظر او، هر چند خانطومان در خاک سوریه بود اما با خرمشهر خودمان فرقی نداشت و به همین خاطر در دفاع از آن برخاست و جان خویش را نیز فدا کرد.
استان مازندران در نبرد خانطومان سوریه ۱۳ شهید برای دفاع از حریم حرم اهلبیت(ع) تقدیم کرد که پیکر پاک ۵ تن از این شهدا پس از گذشت ۴ سال به میهن اسلامی بازگشت. این شهدا همراه ۸ همرزم و یار خود در عملیات تروریستهای تکفیری در خانطومان سوریه به شهادت رسیدند. مازندران با تقدیم حدود ۴۰ شهید مدافع حرم، بیشترین نقش را در حفاظت از حرم خاندان اهل بیت عصمت و طهارت(ع) در سوریه داشته است. کتاب «خانطومان یا خرمشهر؟» مجموعه خاطرات شهید مدافع حرم علی عابدینی به کوشش گروه فرهنگی شهیدمحمدعلی معصومیان به نگارش درآمده و همزمان با ایام میلاد حضرت زینب (س) توسط انتشارات شهیدکاظمی روانه بازار نشر شده است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|