|
اخبار
تمرین امداد هوایی در تهران؛ ۱۱ اسفند
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از برگزاری سومین تمرین امداد هوایی در کلانشهر تهران در زمان بحران خبر داد و از مردم خواست در تاریخ ۱۱ اسفندماه از پرواز بالگردها و هواپیماها در آسمان تهران نگران نشوند. علی نصیری در این باره اظهار کرد: سومین تمرین امداد هوایی در کلانشهر تهران در زمان بحران با هدف ارتقای سطح آمادگی و هماهنگی ارکان سیستم مدیریت بحران کلانشهر تهران روز پنجشنبه ۱۱ اسفند با مشارکت بیش از ۱۵ سازمان و نهاد تخصصی در ۲۲ نقطه تهران برگزار میشود. وی تصریح کرد: این تمرین بر اساس سناریوی یک زلزله فرضی به بزرگای ۷ در مقیاس ریشتر در گسل شمال تهران طراحی شده و عنوان آن «تمرین امداد هوایی در کلانشهر تهران در زمان بحران» است. نصیری با بیان اینکه این تمرین در چند نقطه از تهران برگزار خواهد شد، گفت: محلهای برگزاری این تمرین مختلف است اما با توجه به اینکه شاهد پرواز بالگردها و هواپیماها خواهیم بود، مردم از پروازهای انجامشده در این روز نگران نشوند. وی افزود: متولی این تمرین امداد هوایی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران است و از توان و امکانات لجستیکی و نیروی انسانی بیش از ۱۵ سازمان تخصصی بهره گرفته خواهد شد.
***
پرداخت معوقات حقوق معلمان خرید خدمت تا چند روز آینده
معاون برنامهریزی و توسعه منابع وزارت آموزشوپرورش از تخصیص اعتبار و پرداخت معوقات حقوق مهر و آبان معلمان خرید خدمت طی چند روز آینده خبر داد. صادق ستاریفرد در گفتوگو با ایسنا، درباره زمان پرداخت حقوق عقبافتاده چند ماهه معلمان خریدخدمت و حقالتدریسی اظهار کرد: شرمنده این عزیزان هستیم. تخصیص منابع به طور کامل و ۱۰۰ درصدی انجام شده و حقوق مهر و آبان این گروه از معلمان بزودی و طی چند روز آینده پرداخت میشود. وی افزود: فرآیند تخصیص، تامین و توزیع چند روزی زمان میبرد. هفته گذشته تخصیص انجام شده بود و در چند روز اخیر نسبت به تامین نقدینگی آن از خزانهداری کل کشور اقدام کردیم. ستاریفرد ادامه داد: رقمی که برای معلمان خریدخدمت پیشبینی و تصویب شد کفاف لازم را نمیداد، زیرا با افزایش ۵۷ درصدی حقوق کارگری مواجه بودیم، در حالی که در ردیف بودجه سال گذشته، ۲۰ درصد افزایش درنظر گرفته بودند و این ناترازی وجود داشت که به امسال موکول شد و امیدواریم با پیشبینی جابهجایی اعتبار و ذیل قانون بودجه ۱۴۰۲ این ناترازی اصلاح و جبران شود. وی در پایان تاکید کرد: پرداخت معوقات حقالتدریسها را نیز دنبال میکنیم.
***
اطراف مدارس محله هرندی پایتخت پاکسازی میشود
اطراف مدارس محله هرندی پایتخت با همکاری آموزشوپرورش منطقه 12 تهران، شهرداری و پلیس مواد مخدر از آسیبهای اجتماعی، پاکسازی و ایمنسازی میشود. با همکاری سهجانبه آموزشوپرورش و شهرداری منطقه ۱۲ و پلیس مبارزه با مواد مخدر، اطراف مدارس محله هرندی پایتخت از وجود آسیبهای اجتماعی پاکسازی و در برابر بروز احتمالی چنین آسیبهایی ایمنسازی میشود. احمدرضا اصلانی، مدیر آموزشوپرورش منطقه 12 تهران در این باره گفت: طی بازدید میدانی به عملآمده از مدارس محله هرندی و خیابان شوش که با حضور سرهنگ حسین باباپور، جانشین پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی تهران بزرگ و امیر یزدی، شهردار منطقه 12 انجام شد، مقرر شد با حضور پررنگتر پلیس و اقدامات پیشگیرانه شهرداری در این محله، ضمن پاکسازی معتادان متجاهر و عناصر نامطلوب از اطراف مدارس، سلسلهاقدامات و عملیات ایمنسازی مدارس منطقه در برابر آسیبهای اجتماعی اجرا شود.
***
دستگیری بدلانداز به طلافروشیها
فرمانده انتظامی شهرستان ری از دستگیری بدلانداز در بازار طلافروشهای شهرری خبر داد. فرمانده انتظامی شهرستان ری از دستگیری بدلانداز در بازار طلافروشهای شهرری و ۴ مالباخته خبر داد. سردار دوستعلی جلیلیان دیروز در تشریح این خبر بیان داشت: در پی وقوع چند فقره بدلاندازی در بازار طلافروشهای شهرری موضوع به صورت ویژه در دستور کار تیم عملیات کلانتری ۱۷۲ حرم حضرت عبدالعظیم(ع) قرار گرفت. وی افزود: با انجام اقدامات فنی و تخصصی و بازبینی دوربینهای مداربسته و بررسی بانک اطلاعات مجرمان، هویت و مخفیگاه متهم در محدوده شهرستان ری شناسایی شد. این مقام ارشد انتظامی گفت: پس از انجام هماهنگیهای لازم، روز گذشته تیمهای عملیاتی به موقعیت اعزام شدند و در یک عملیات متهم دستگیر و در بازرسی از مخفیگاه متهم اموال مسروقه به ارزش۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال کشف شد. فرمانده انتظامی شهرستان ری در پایان با اشاره به اینکه تاکنون ۴ مالباخته، سارق سابقهدار را مورد شناسایی قرار دادهاند، افزود: متهم پس از تشکیل پرونده و اعتراف به بزه ارتکابی به دادسرا اعزام و سپس با قرار مناسب روانه زندان شد.
***
حذف دوربرگردانهاى داراى مشکل پایتخت
رئیس اداره مهندسى ترافیک پلیس راهور گفت: دوربرگردانهایی را که امکان حذف آنها وجود دارد، مسدود میکنیم. سرهنگ مصطفی زینیوند در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: ما در شهر تهران بحث ایمنسازی و رفع نقص دوربرگردانها را با دوستان در حوزه مدیریت شهری در دستور کار قرار دادیم و دوربرگردانهایی را که امکان حذف آنها وجود دارد و میتوان مسیر جایگزین برای آنها در نظر گرفت و مشکلی برای دسترسی مردم ایجاد نشود را مسدود میکنیم. وی افزود: دوربرگردانهایی را که به لحاظ اعتباری امکان آن وجود داشته باشد به صورت غیرهمسطح احداث شود در دستور کار قرار دادهایم. سرهنگ زینیوند بیان کرد: قاعدتا برای اینکه دوربرگردانهای ایمنی داشته باشیم باید آنهایی را که به لحاظ شکل هندسی مشکل دارند بازطراحی کنیم و دوربرگردانهایی را که به صورت غیرهمسطح هستند بتوانیم در سطح شهر احداث کنیم.
ارسال به دوستان
مدارس تهران تا آخرین روز سال دایر است
مدیرکل آموزشوپرورش شهر تهران در پاسخ به سوالی درباره احتمال تعطیلی زودهنگام مدارس از ۲۷ اسفندماه گفت: طبق تقویم تا آخرین روز سال در خدمت دانشآموزان هستیم. علیرضا کریمیان همچنین درباره تکالیف و پیک نوروزی دانشآموزی نیز گفت: پیک نوروزی و توصیه خاصی هم برای تکالیف نوروزی دانشآموزان نداریم.
ارسال به دوستان
سخنگوی سازمان آتشنشانی در گفتو گو با «وطن امروز»: مالکان صدها ساختمان ناایمن همچنان نسبت به هشدارهای ما بیتفاوتند
خطر در کمین ساختمانهای ناایمن
صدها ساختمان در تهران همچون ساختمان 153 خیابان بهار بارها توسط سازمان آتشنشانی به دلیل ناایمن بودن اخطار و تذکر گرفتهاند اما اغلب مالکان و ساکنان به عواقب جبرانناپذیر وقوع احتمالی چنین حوادثی بیتوجهند؛ سهلانگاریای که نه تنها جان و مال ساکنان این ساختمانها را تهدید میکند، بلکه جان آتشنشانان و نیروهای امدادی را نیز به خطر میاندازد.
شنبه 6 اسفند ساختمانی در خیابان بهار دچار حریق شد و متاسفانه یک آتشنشان در حین انجام وظیفه به شهادت رسید تا داستان تلخ حریق ساختمان پلاسکو و شهادت آتشنشانان بار دیگر تداعی شود. بعد از ریزش ساختمان پلاسکو و شهادت 16 آتشنشان مسؤولان به یاد ساختمانهای ناایمن و بحث ایمنی ساختمانهای بلندمرتبه افتادند و جلسات و کمیتههای مختلفی در این راستا شکل گرفت. توجه به این موضوع تا جایی بود که اخیرا مدیرعامل سازمان آتشنشانی شهرداری تهران اعلام کرد: برای نخستینبار وضعیت ساختمانهای ناایمن در حال تعیین تکلیف است و دادستانی به صاحبان ساختمانهای ناایمن تا پایان سال مهلت داده ایمنسازی را انجام دهند، در غیر این صورت برای سال بعد، احکام قضایی صادر میشود و انشعابات قطع خواهد شد. قدرتالله محمدی گفت: ساختمانهای ناایمن شامل برخی بیمارستانها، اماکن تجاری، دولتی و انبارهاست که در بافت فرسوده قرار دارند و در یک جای خاص متمرکز نشدهاند.
همچنین سخنگوی سازمان آتشنشانی تهران با بیان اینکه صدها ساختمان ناایمن چون ساختمان 153 خیابان بهار در تهران و شهرهای دیگر وجود دارد که اخطار ناایمنی گرفتهاند اما توجهی به این موضوع نشان نمیدهند، افزود: سازمان آتشنشانی با رصد ساختمانهای ناایمن و شناسایی آنها مالکان را در جریان قرار داده است که البته برخی به این اخطارها توجه کردهاند اما خیلیها همچنان بیتوجهند. جلال ملکی در گفتوگو با «وطن امروز» با بیان اینکه بیتوجهی نسبت به ایمنی ساختمانها تاوان جبرانناپذیری دارد، اظهار داشت: صاحبان چنین ساختمانهایی قبل از اینکه اتفاقی رخ دهد براحتی میتوانند با هزینه کم و به دور از هزینههای جانی و مالی، اقدام به ایمنسازی کنند در صورت بیتوجهی به اخطارها متاسفانه تاوان بیاحتیاطیها این افراد را آتشنشانان یا ساکنان آن ساختمانها میدهند.
در میانه این بحثها، خبر آتشسوزی در یک ساختمان 10 طبقه تجاری - اداری در خیابان بهار تهران روز شنبه روی خروجی خبرگزاریها قرار گرفت. آتشسوزی ساعت ۱۰ صبح شروع شد و در نهایت با شهادت یک آتشنشان، حوالی ساعت ۲۴ مهار شد. به گفته مسؤولان شهرداری این ساختمان اخطاریه ناایمنی دریافت کرده بود و حتی پلمب شده بود اما به دلایلی(!) فک پلمب شده و فعالیت در این ساختمان ناایمن از سر گرفته میشود؛ موضوعی که موجبات انتقاد اقبال شاکری نماینده مردم تهران در مجلس را فراهم کرده است. وی میگوید: هر هزینهای که در حوزه ایمنی میدهیم ناشی از بیتوجهی بهرهمندان و مالکان به اخطارهایی است که در این زمینه سازمان آتشنشانی میدهد و سازمان آتشنشانی کار خود را درباره این ساختمان به نحو مطلوب انجام داده و چند بار اخطارها و تذکرات لازم را به مالک و بهرهبرداران ساختمان داده است. همچنین کمیسیون ماده ۱۰۰ نیز به این مساله ورود کرده و با حکم قضایی اقدام به پلمب این ساختمان کرده است.
نماینده مردم تهران در مجلس با تاکید بر اینکه متاسفانه با کاربریهای اشتباه از یک ساختمان ناایمن جان مردم و کسبه را به خطر میاندازند، بیان کرد: برای ایمنسازی نقاط نا ایمن باید دادستانی ورود کند. رفع خطر ساختمانهای ناایمن به معنای پلمب کردن این مجموعهها نیست، بلکه به معنای ایمنسازی این مجموعههاست و باید کارهای بازدارنده را در شهر تهران در حوزه ایمنی افزایش دهیم و اصناف و وزارت کار نسبت به وضعیت ساختمانهای صنفها ورود کنند و مانند شهرداری کار خود را بدرستی انجام دهند. همچنین علیرضا نادعلی، سخنگوی شورای شهر تهران درباره وضعیت ساختمانهای ناایمن شهر تهران میگوید: دقت داشته باشید که ۱۲۹ ساختمان ناایمن اعلام شده مالکانی دارند و اصناف نیز در این ساختمانها فعال هستند و شهرداری تهران وظایف خود را انجام داده است اما باید اصناف و وزارت کار نیز پای کار بیایند و همه باید در این زمینه احساس مسؤولیت کنند. بارها شده است که وقتی بحث پلمب یک مجموعه ناایمن به میان میآید، با مساله عدم اشتغال کارگران در این مجموعهها موضوع مسکوت میماند که لازم است در این زمینه همه دستگاهها پای کار بیایند، چرا که همه مسؤولان دغدغه معیشت مردم را درک کرده و قطعا نمیخواهند خللی به آن وارد کنند اما ایمنی ساختمانها نیز امر مهمی است.
* مقصران حریق ساختمان ۱۵۳ تحت پیگرد قضاییاند
این حریق پای دادستانی تهران را نیز به خیابان بهار باز کرد و علی صالحی پس از استماع گزارش مسؤولان شهرداری تهران اعلام کرد: درباره این آتشسوزی پرونده قضایی تشکیل شده است و گزارش نهایی حادثه به اطلاع افکار عمومی خواهد رسید.
دادستان تهران بیان کرد: مالک ساختمان از پارکینگ به عنوان انباری استفاده میکرده که به دلیل نامعلومی دچار حریق شده است. این بخش ساختمان به علت تغییر کاربری پلمب شده بود که بعد از مدتی فک پلمب شده است که باید بررسی شود علت فک پلمب چه بوده است. در صورت اثبات تخلف در رفع نواقص و فک پلمپ ساختمان، مقصران تحت پیگرد قضایی قرار میگیرند.
* صدور حکم جلب مالک ساختمان
مدیرعامل سازمان آتشنشانی درباره آخرین وضعیت پایداری ساختمان بهار در پی آتشسوزی روز شنبه گفت: این ساختمان اخطار گرفته است و رای قضایی دارد و پلمب شده اما مالک فک پلمب انجام داده است که منجر به صدور دستور جلب توسط قاضی شده است. قدرتالله محمدی دیروز در جمع خبرنگاران در تشریح عملیات اطفای حریق ساختمان 153 که نخستین دقایق بامداد یکشنبه به اتمام رسید، اظهار کرد: اطفای ساختمان 153 حدود 12 ساعت به طول انجامید، علت طولانی شدن اطفای حریق حجم بالای کالاهایی بود که با اشتعالزایی بالا در طبقات منفی ساختمان دپو شده بود که این امر موجب شد دمای طبقه منفی 3 به بیش از 400 درجه برسد و این دما را در این طبقه رصد کردیم. وی افزود: در نخستین مرحله، ساختمان تخلیه شد و نفرات را نجات دادیم و پس از آن اطفای حریق انجام شد که متأسفانه در طول این عملیات یکی از آتشنشانان ما شهید شد. مدیرعامل سازمان آتشنشانی با اشاره به اینکه پایش ساختمانهای ناایمن توسط آتشنشانی انجام شده است و ساختمانها در 4 گروه پرخطر، ناایمن، میانخطر و کمخطر دستهبندی شدهاند، اضافه کرد: این ساختمان اخطار گرفته بود و رای قضایی داشت و پلمب شده بود و مالک فک پلمب انجام داده است که منجر به صدور دستور جلب توسط قاضی شده است.
* وداع با آتشنشان وظیفهشناس
پیکر مطهر آتشنشان شهید «قریبرضا دارابی» امروز در تهران تشییع و به خاک سپرده میشود.
پیکر این شهید در امامزاده علیاکبر(ع) چیذر به خاک سپرده میشود. شهید قریبرضا دارابی شب شنبه در عملیات اطفای حریق ساختمانی در خیابان بهار تهران به شهادت رسید.
شهید دارابی فرمانده ایستگاه آتشنشانی ۱۲۰ بود که در حین عملیات اطفای حریف این ساختمان به شهادت رسید.
ارسال به دوستان
معاون وزیر بهداشت:
مسمومیت دانشآموزان عفونی نیست
با گذشت بیش از ۳ ماه از موضوع مسمومیت سریالی و پیاپی دانشآموزان در ایران، تاکنون دلیل این مسمومیتها به خانواده دانشآموزان مسمومشده ابلاغ نشده است و تا امروز هر آنچه درباره این مسمومیتها منتشر شده، فقط مربوط به نشانهها و عوارض مسمومیت است؛ از جمله «انتشار بویی شبیه بوی نارنگی، سردرد، سرگیجه، سستی و بیحسی اعضای بدن و ناتوانی در راه رفتن». البته وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی 26 بهمن راجع به این موضوع گفته بود: جمعبندی وزارت بهداشت این است که عامل مسمومیت دانشآموزان قمی میکروبی نیست و بر اساس جمعبندی وزارت بهداشت مسمومیت بسیار خفیف بوده و هیچگونه عارضهای را ایجاد نکرده است. گفتنی است روز 9 آذرماه امسال نخستین حادثه در یکی از هنرستانهای قم، منجر به مسمومیت ۱۸ دانشآموز دختر قمی شد که همه این دانشآموزان با حضور عوامل اورژانس به مراکز درمانی منتقل شدند. پس از آن دانشآموزان بروجردی نیز دچار این نوع مسمومیت شدند.
در همین باره دکتر یونس پناهی، معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور دیروز در نشست خبری در مشهد گفت: این مسمومیت عفونی و قابل انتقال به دیگران نیست. وی که عضو اصلی کمیته علمی - تخصصی بررسی این ماجرا نیز هست تصریح کرد: این موضوع با تاکید ویژه وزیر بهداشت، مورد تحقیق و بررسی قرار گرفته است و تاکنون مشخص شد ترکیبات مواد شیمیایی، جنگی نیست و هیچ نشانهای از مسری بودن ندارد. معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: دانشآموزان مسمومشده نیاز به درمان تهاجمی ندارند. پناهی افزود: حفظ آرامش افراد مسموم در اولویت است، چرا که برهم خوردن آرامش سبب ایجاد استرس، اضطراب و در نتیجه طولانی شدن روند بهبودی میشود. همچنین سخنگوی وزارت بهداشت درباره برخی اظهارات مطرحشده درباره مسمومیت دانشآموزان قمی گفت: نتایج قابل استنادی درباره علل بیرونی مسمومیت دانشآموزان در قم در دسترس نیست.
* اغلب دانشآموزان مسموم بروجرد ترخیص شدهاند
معاون استاندار لرستان و فرماندار بروجرد از مسمومیت دوباره دانشآموزان این شهرستان خبر داد. مسلم مرادی در گفتوگو با ایسنا بیان کرد: طبق گزارشات واصله از آموزشوپرورش، باز هم تعدادی از دانشآموزان مدرسه دخترانه ۱۵ خرداد همچون روزهای گذشته دچار عارضه سردرد، تهوع، ضعف و بیحالی شدند. وی ادامه داد: این دانشآموزان بلافاصله جهت انجام کارهای درمانی بیمارستان منتقل شده و حال همگی آنها خوشبختانه خوب است. فرماندار بروجرد تصریح کرد: اکثرا دانشآموزان ترخیص شدهاند. مرادی درباره علت این حادثه تکراری در بروجرد یادآور شد: علت و منبع وقوع این اتفاق هنوز مشخص نیست و در دست بررسی است. وی خاطرنشان کرد: تیمهایی که ما تشکیل دادهایم به جد پیگیر و در حال بررسی گسترده این موضوع هستند. مرادی گفت: اتفاقاتی که در سایر جاها نیز در گذشته رخ داده توسط این تیمها در حال همپوشانی است که به یک نتیجه برسیم.
ارسال به دوستان
رئیس پلیس راهور فراجا خبر داد
شروع طرح نوروزی پلیس از ۲۴ اسفندماه
رئیس پلیس راهور فراجا از بررسی پیشنهاد پلیس برای افزایش مبلغ جرایم رانندگی از سوی دولت خبر داد و گفت: در صورت موافقت دولت این رقمها نوروز ۱۴۰۲ اعمال خواهد شد. سردار سیدکمال هادیانفر در جلسه کمیته هماهنگی طرحهای ترافیکی ویژه نوروز با اشاره به ضرورت بازدارندگی جرایم رانندگی گفت: یکی از مجازاتهای مربوط به تخلفات رانندگی در کشورهای توسعهیافته محرومیت از خدمات اجتماعی است و افرادی که تخلف رانندگی داشته باشند از حضور در برخی مسؤولیتها نیز منع خواهند شد، چرا که قانونمداری افراد هم در سنجش صلاحیت آنان لحاظ میشود. وی با بیان اینکه باید قوانین راهنمایی و رانندگی اصلاح شود، افزود: وقتی از افزایش مبلغ جریمه صحبت میشود منظور پرداخت جریمه نیست؛ منظور بازدارندگی جریمه است، جریمه یک میلیونی برای پرداخت نیست بلکه برای پیشگیری از ارتکاب تخلف است. رئیس پلیس راهور فراجا افزود: در همین راستا هم ما پیشنهاد اصلاح قوانین راهنمایی و رانندگی را مطرح کردیم که انجام شد و در دستور کار قرار گرفته است. هادیانفر با اشاره به ارائه پیشنهاد افزایش مبلغ جرایم رانندگی به دولت در جلسه اخیر شورایعالی ایمنی و هماهنگی ترافیک کشور که با حضور معاون اول رئیسجمهوری و وزیران مربوط برگزار شد، گفت: امیدواریم امروز این پیشنهاد بررسی و با آن موافقت شود و ما بتوانیم آن را در ایام نوروز ١۴٠٢ اجرا کنیم. به گفته وی افزایش مبلغ جرایم رانندگی متناسب با نرخ تورم خواهد بود و این موضوع در قانون هم پیشبینی شده است و هدف ما نیز نه درآمد بلکه بازدارندگی جرایم است. وی با بیان اینکه ۲۰۰۰ نفر عامل وقوع ۱۶ هزار مورد تصادف و مصدومیت ۳۴۰ هزار نفر شدهاند، گفت: این نشان میدهد باید با افراد متخلف برخورد جدی و در عین حال سیاستهایی را برای بازدارندگی جرایم اتخاذ کرد.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا از آغاز طرح نوروزی پلیس از ۲۴ اسفندماه خبر داد و گفت اجرای این طرح تا ۱۴ فروردین ادامه خواهد داشت. سردار سیدکمال هادیانفر در حاشیه برگزاری جلسه کمیته هماهنگی طرحهای ویژه ترافیک نوروز که دیروز در شهرک آزمایش برگزار شد با حضور در جمع خبرنگاران تصریح کرد: بر این اساس پلیس راهنمایی و رانندگی در طول ۲۹۷ هزار کیلومتر از راههای کشور با مشارکت دیگر دستگاههای امدادی و خدماتی طرح نوروزی را به اجرا درمیآورد. وی با بیان اینکه رزمایش طرح نوروزی در تاریخ ۲۳ اسفند ماه سال جاری برگزار میشود، گفت: از فردای آن روز یعنی از تاریخ ۲۴ اسفندماه طرح نوروزی در جادهها و شهرهای سراسر کشور اجرا خواهد شد و تا پایان تعطیلات نوروزی و ۱۴ فروردین ادامه خواهد داشت.
هادیانفر با بیان اینکه ۸۲ درصد تصادفات رانندگی به دلیل ۴ تخلف سرعت غیرمجاز، سبقت غیرمجاز، خستگی و خوابآلودگی و عدم توجه به جلو رخ میدهد، گفت: لازم است رانندگان به این موارد توجه جدی داشته باشند. تخلفاتی چون عبور از شانه خاکی، سرعت و سبقت غیرمجاز و... از جمله مواردی است که پلیس به جد با آن برخورد میکند. هادیانفر با بیان اینکه در ۸۰۰۰ محور تصادفات رانندگی رخ داده است، گفت: این به این معنا نیست که ما ۸۰۰۰ محور حادثهخیز داشته باشیم بلکه در این محورها تصادفات رانندگی رخ داده است که ما در آنها اقدامات مربوط به ایمنسازی و آشکارسازی را به گونهای که نقاط حادثهخیز شناسایی شود در دستور کار قرار دادهایم.
ارسال به دوستان
مراکز بهداشتی - درمانی کشور به 100 هزار نیرو نیاز دارند
جذب 25 هزار نیرو در انتظار امضای وزارت بهداشت
توسعه مراکز بهداشتی - درمانی در کشور نیاز به نیروی کار را در این بخش را افزایش داده است. در این باره مدیرکل منابع انسانی معاونت توسعه وزارت بهداشت ضمن تشریح وضعیت استخدام ۲۵ هزار نفر در وزارت بهداشت که قرار بود برای راهاندازی مراکز بهداشتی - درمانی جدید انجام شود، گفت: هنوز مجوز استخدام ۲۵ هزار نفر امضا نشده و ظاهرا در سازوکار اداری سازمان امور اداری و استخدامی مانده است. سیفالله مرادی درباره آخرین وضعیت استخدام ۲۵ هزار نفر برای مراکز بهداشتی و درمانی تازهتاسیس گفت: در مجموعه وزارت بهداشت برای اینکه بتوانیم مجموعه را اداره کنیم، به ۷۶ هزار نفر نیاز داریم. با توجه به محدودیتها، مجموعه سازمان اداری و استخدامی اعلام کرد نیروی انسانی مورد نیازتان را در ۳ سطح اولویتبندی کنید. بر این اساس اولویتبندی انجام دادیم که اولویتمان جذب ۴۱ هزار نیرو به عنوان حداقل نیازی بود که بتوانیم امسال مجموع پروژههای جدیدمان را راهاندازی کنیم. وی افزود: بعد از رایزنیها و جلسات متعدد اعلام کردند فعلا مجوز استخدام ۲۵ هزار نیرو را میدهیم. طبیعتا مجبور شدیم تنها بخشی از نیازها را مورد توجه قرار دهیم و در نتیجه پروژههایی را که تا پایان شهریور ۱۴۰۲ آماده میشوند، در لیستمان قرار دادیم و قرار شد این استخدام نیرو فقط برای پروژههای جدید باشد و فعلا به ازای نیروهای خروجی و بازنشسته وزارت بهداشت و نیروهای تکمیل ظرفیت، جذب نیرویی نداشته باشیم.
مرادی با بیان اینکه بنابراین در وزارت بهداشت برای جذب نیرو فعلا به حداقلها توجه کردیم، گفت: بر این اساس اعلام کردیم جذب ۲۵ هزار نیرو را برای پروژههایی که تا پایان شهریور ۱۴۰۲ آماده میشوند، انجام میدهیم و ۲۵ هزار نفر را بین این پروژهها توزیع کردیم. البته هنوز مجوز استخدام ۲۵ هزار نفر امضا نشده است. با این حال قرار بر این شد برای جذب ۲۵ هزار و ۱۰۰ نیرو به ما مجوز بدهند که ظاهرا در سازوکار اداری سازمان امور اداری و استخدامی گیر کرده که امیدواریم زودتر امضا شود. به هر حال ما منتظریم مجوز جذب ۲۵ هزار نفر برای وزارت بهداشت اعلام شود و ما هم تقسیمبندی و جلسات با دانشگاههای علوم پزشکی را برگزار کردیم تا بتوانیم توزیع را انجام داده و فراخوان آزمون را اعلام کنیم. به گزارش ایسنا، مرادی درباره کمبود نیروی وزارت بهداشت هم گفت: در وزارت بهداشت مجموعا در سال گذشته و امسال ۱۷ هزار نیروی بازنشسته داشتیم که باید جایگزین شوند. در بحث تکمیل ظرفیت برای مناطق محروم نیز با توجه به شاخصها، کمبود نیرو وجود دارد و قبلا هم اعلام کرده بودیم که به طور کلی با در نظر گرفتن کمبود نیروی تکمیل ظرفیت و پروژههای جدید، بازنشستهها و... ۱۰۰هزار کمبود نیرو داریم. اگر قرار باشد کل بحثهای بهداشت و درمان را مورد توجه قرار داده و کمبود نیرویشان را جبران کنیم و پروژههای جدید را هم مورد توجه قرار دهیم، به ۱۰۰ هزار نیروی انسانی نیاز داریم.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|