|
اخبار
سینماهای حوزه هنری و شهرداری تهران یکپارچه میشوند
مریم پیرکاری، مدیرعامل موسسه تصویر شهر و هادی اسماعیلی، مدیرعامل موسسه بهمن سبز با هدف بهبود و تقویت جریان توزیع آثار سینمای انقلاب اسلامی، تفاهمنامهای را با موضوع همافزایی و یکپارچهسازی ظرفیتهای سینمایی امضا کردند. اجرای این تفاهمنامه از ابتدای اردیبهشت ماه 1402 و به مدت ۲ سال آغاز خواهد شد.
براساس این تفاهمنامه ظرفیت سالنداری طرفین در حوزه سینماداری یکپارچه میشود و طرفین متعهد میشوند تمام ظرفیتهای خود در حوزه سینماداری از قبیل سالنها، دفاتر پخش، تجهیزات سختافزاری، تبلیغات و کمپین، ظرفیتهای تبلیغات محیطی، ارتباطات سازمانی، آمار و اطلاعات ارزیابی فروش را در اختیار یکدیگر قرار دهند.
در این راستا با تشکیل شورایی 5 نفره متشکل از هر ۲ طرف، تصمیمگیریها پیرامون اجرای تفاهمنامه و برنامه توزیع آثار سینمایی در سینماهای تحت پوشش این ۲ موسسه به شکل یکپارچه صورت خواهد گرفت. موسسه بهمن سبز وابسته به سازمان سینمایی سوره حوزه هنری با در اختیار داشتن 176 پرده نمایش، بیش از 30 درصد ظرفیتهای سینمای ایران را در اختیار دارد.
سالنهای نمایش مجموعه بهمن سبز در 58 سینما از 21 استان کشور در قالبی یکپارچه تحت عنوان «زنجیره سینمایی مهر» در حال فعالیت هستند. موسسه تصویر شهر نیز 20 سالن سینمایی در 4 پردیس سینمایی در پایتخت را در اختیار دارد. امضای تفاهمنامه میان موسسه بهمن سبز بازوی سینماداری حوزه هنری انقلاب اسلامی و موسسه تصویر شهر که بازوی سینمایی شهرداری تهران محسوب میشوند، فضا و ظرفیتهای تازهای را در بخش توزیع آثار سینمایی در بازار اکران سینمای ایران شکل خواهد داد.
***
نمایش بزرگ جهان بانو دوباره روی صحنه میرود
اجرای فصل دوم نمایش بزرگ میدانی «جهان بانو» از امروز یکشنبه ۱۷ اردیبهشتماه در بوستان ولایت آغاز میشود. این نمایش به تهیهکنندگی علی اسماعیلی و کارگردانی حسن بزرا هر شب ساعت ۱۹:۳۰ میزبان علاقهمندان است. «جهان بانو» نمایشی است با محوریت بانوان مطرح و جریانساز تاریخ که در خلاصه داستان آن آمده است: «جهان بانو، جهان بانوان است، بانوان آسمانی، از ازل تا حال. جهان بانو داستانی است نه تنها برای زنان، که درباره زنان برای شناخت ایشان...».
علاقهمندان میتوانند برای تهیه و رزرو بلیت این نمایش به سامانه مراجعه کنند. «جهان بانو» محصول سازمان هنری - رسانهای اوج است که با مشارکت اداره کل فرهنگی شهرداری تهران و به همت موسسه سیمای ققنوس روی صحنه میرود.
سایر عوامل این نمایش عبارتند از تهیهکننده: علی اسماعیلی؛ کارگردان: حسن بزرا؛ جانشین تهیه: امیرحسین طهرانی؛ مجری طرح: نادر قنبری؛ طراح نور: عباس رحمانیپور، طراح صحنه و دکور: مرتضی پورحیدر؛ مدیر تولید: داوود طامهری؛ طراح صدا: عرفان حسنزاده؛ طراح جلوههای ویژه میدانی: یاسر یارمحمد؛ مجری صدا: علی بیرنگ؛ مدیر تدارکات: تورج سلیمانی؛ طراح گریم: هاشم جوری.
***
تصویربرداری «سوران» با نقشآفرینی زندهیاد محمودی تمام شد
همزمان با پایان تصویربرداری سریال «سوران» به کارگردانی سروش محمدزاده و تهیهکنندگی مجتبی فرآورده، بازیگران اصلی پروژه معرفی شدند. به گزارش «وطن امروز»، تصویربرداری سریال «سوران» تازهترین اثر اقتباسی مرکز سریال سوره، به کارگردانی سروش محمدزاده و تهیهکنندگی مجتبی فرآورده که از اواخر شهریورماه ۱۴۰۱ در سکوت خبری انجام شده است، به پایان رسید.
این سریال که اقتباسی از کتاب «عصرهای کریسکان» نوشته کیانوش گلزارراغب است، قصه عشق، مبارزه و میهندوستی مردم کردستان را روایت میکند. همزمان با انتشار نخستین خبر از این پروژه، بازیگران اصلی سریال معرفی شدند.
بدین ترتیب مهدی نصرتی ایفاگر «سوران» است و حسام محمودی فرید، توماج دانشبهزادی، علیرضا جعفری، مریم کاظمی، احمد جعفری، احمد صدفی، مصطفی کولیوندی، محمدرضا صولتی و آسو پاشاپور سایر بازیگران اصلی این سریال را تشکیل میدهند.
زندهیاد حسام محمودیفرید به تازگی نقشآفرینی خود را در این سریال به پایان رسانده بود. «سوران» پس از سریال «کاتب اعظم» که اقتباسی از کتاب «اعترافات کاتب کشته شده» بود، دومین اثر اقتباسی مرکز سریال سوره محسوب میشود که خلاصه داستان و اخبار تکمیلی آن بزودی اطلاعرسانی خواهد شد.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
مراسم بزرگداشت شهید الداغی با حضور پهلوانان پایتخت برگزار شد
در رثای جوانمردی
گروه فرهنگ و هنر: جمعه پانزدهم اردیبهشت 1402 بود که پهلوانان تهران لحظاتی ماندنی را برای گرامیداشت شهید غیرت رقم زدند.
پهلوانان تهران همه جمعند. وعدهگاه، سجادیه بزرگ تهران در محله شوش است. حاجمحمد خوشجان مجلسدار است. او از پهلوانان قدیمی تهران و ریشسفید جمع است. کوچک و بزرگ همه آمدهاند. اینجا خبری از چهرههای آنکارد شده و کت و شلواریهایِ یقه بسته تا انتها نیست. هر کسی با هر تیپی در اینجا هست. مجلس بیریا و آزاد است. پهلوانان که وارد میشوند، رخصتی میگیرند و یکی در آن میان برای سلامتیشان طلب صلوات میکند و کل مجلس، یکصدا صلوات میفرستند.
برخی با رفقایشان آمدهاند یا شاید هم رفقا با پهلوانشان. ورودی سجادیه با گل و عکسِ جوانی مزین شده است. همه این پهلوانان و اهالی زورخانه گرد هم آمدهاند تا در هفتمین روز شهادت حمیدرضا الداغی، یاد این شهید غیرت را گرامی بدارند. حتما ماجرای شهید الداغی را میدانید. او همان جوانی است که چندی پیش در شهر سبزوار، وقتی چند جوان برای ۲ دختر نوجوان مزاحمت ایجاد کردند؛ بیاهمیت از کنار این ماجرا عبور نکرد. او به ماجرا ورود کرد و با کسانی که برای ناموسِ مردم مزاحمت ایجاد کرده بودند، درگیر شد و در این درگیری، حمیدرضا الداغی شهید شد.
در همان دقایق ابتدایی مجلس، برای دقایقی با حاجمحمد خوشجان همکلام میشوم. از او میخواهم به عنوان ریشسفید مجلس، درباره شهید الداغی برایم بگوید و او اینگونه میگوید: «درباره این شهید صحبت کردن راحت نیست. کسی که جانش را برای دفاع از ناموس یک مملکت بگذارد، توصیفش در کلام نمیگنجد. امروز شهید الداغی و همه شهدای غیرت، نماد غیرت و شرف مردان ایرانی در طول تاریخ هستند. شهید الداغی را باید زندهکننده این حرکت دانست که مردان ایرانی از ناموسشان به اندازه دینشان دفاع میکنند. به قول ما زورخونهچیها باید بگیم بابا دمت گرم. روحش با شهدای کربلا محشور شود».
پهلوان خوشجان درباره وجود مفاهیم جوانمردی و غیرت در جامعه ایرانی میگوید: «این مفاهیم به یقین در جامعه ما زنده است. اگر نبود که شهید الداغی را نداشتیم ولی باید به این مفاهیم کمک کرد و به آن اهمیت داد. باید فرهنگ و داشتهها و مرامهای زورخانه را در جامعه مطرح کرد که ما سرمان، جانمان و مالمان فدای دینمان و دفاع از ناموس مملکت است. اگر از ناموس مملکت دفاع نکنیم، یقین بدانید اجنبی بر ما حکومت خواهد کرد». پهلوان خوشجان 72 ساله است. از او میپرسم در همین 72 سالگی، اگر در گوشهای از این شهر یا هر جای دیگری از این کشور، ببینید کسی یا کسانی مزاحم ناموس مردم شدهاند، چه واکنشی دارید؟
پاسخ خوشجان صریح و مشخص بود: «به مولا شاهرگشان را با دندان میجوم. بروم در خیابان و ببینم کسی به ناموس مردم دستدرازی کرده... یا علی مدد. باید باشد تا ثابت شود که چه خواهد شد. ما سینهسوختههای زورخانه از همه چیزمان برای دفاع از ناموس میگذریم». مجلس به اوج رسیده است. سجادیه مملو از جمعیت است. گروه گروه پهلوانان و اطرافیانشان میآیند، فاتحهای میخوانند، دقایقی مینشینند و با صلوات مجلس را ترک میکنند تا جا برای گروههای بعدی باز شود.
دم در ورودی ۲ ردیف از بزرگان نشستهاند. آنها برای خوشامد و بدرقه آنجا هستند. یک ردیف را حاج محمد خوشجان در صدر ایستاده و ردیف مقابل را محمد محمودی رهبری میکند. محمد محمودی چهره آشنای کشتی کشورمان است. برای دقایقی هم با پهلوان محمودی همکلام میشوم. او میگوید: «شهید الداغی به همه مدیران و مسؤولان و مردم ما درس جوانمردی داد. این شهید همان مسیری را رفت که شهیدان دوران دفاعمقدس رفتند. متاسفانه برخی میگویند آن دختر بیحجاب بوده است. مگر آقای خامنهای نگفتند همه دختران این سرزمین چه آنها که حجاب کامل دارند و چه آنها که حجابشان کامل نیست، دختران این سرزمین هستند؟ پس همه دختران ناموس ایران هستند».
در میان این همه پهلوان و لوتیِ شهر تهران، یک مدیر دولتی هم حضور دارد. سیداحمد عبودتیان، دستیار ویژه رئیسجمهور در امر مردمیسازی دولت، خیلی آرام و بیسروصدا و بدون هیچ تشریفاتی وارد مجلس میشود. به حاضران ادای احترام میکند و گوشهای از مجلس مینشیند.
در گوشهای از مجلس، با عبودتیان همکلام میشوم. او میگوید: «این مجلس متعلق به پهلوانان است. شهید الداغی پهلوان بود و طبیعی است پهلوانان هم برای او بزرگداشت بگیرند. مرام پهلوانی از دیرباز در بین ایرانیان بوده و همچنان هم هست اما ما باید در پرورش مرام و روش پهلوانی و گسترش این مسلک در بین جامعه بیشتر تلاش کنیم».
ارسال به دوستان
پیکر احمد خلیلیفرد تشییع شد
بیعت امام حسینی نقاش برجسته
مراسم بدرقه و وداع با پیکر زندهیاد احمد خلیلیفرد، هنرمند فقید رشته نقاشی صبح دیروز ۱۶ اردیبهشت با حضور جمعی از مدیران فرهنگی، هنرمندان و هنردوستان در محوطه دانشگاه سوره برگزار شد. در آغاز این مراسم، محمدحسین ساعی، رئیس دانشگاه سوره پشت تریبون حاضر شد و در سخنانی بیان کرد: در 5،4 سال اخیر که توفیق آشنایی با زندهیاد خلیلیفرد را داشتم، نکتهای از مواجهه با ایشان در ذهنم مانده است که مدام در خاطرم تکرار میشود. نخستین ماه محرمی که در دانشگاه با مرحوم خلیلیفرد دیدار کردم، به ایشان گفتم بچهها را جمع کنید و کاری برای امام حسین(ع) انجام دهید. زندهیاد خلیلیفرد با اشتیاق پذیرفت و ماحصل کار، تابلوی «ظهر عاشورا» شد که اکنون در ایستگاه متروی شادمان نصب است.
وی ادامه داد: زندهیاد خلیلیفرد درباره تابلوی «ظهر عاشورا» نکته قابل تأملی را به بنده گفت و آن اینکه سربازان آماده به رزمی که با سپر در قسمتی از اثر به تصویر کشیده شده و در حال نگریستن به امام حسین(ع) هستند، به منزله آمادگی و بیعت او با امام حسین(ع) محسوب میشوند.
رئیس دانشگاه سوره بیان کرد: در این سالهای آخر، بیماری زندهیاد خلیلیفرد را بسیار میآزرد اما ما هیچ شکوه و شکایتی از ایشان نشنیدیم و هرچه بود، شکر بود. او در سالهای واپسین حیاتش، در عالم خاص و زیبایی که خود ساخته بود، زندگی میکرد. حال و هوای سالهای آخر عمر مرحوم خلیلیفرد برای من درسآموز بود و ما امروز، انسانی را از دست دادهایم که نگاهی عارفانه و عالمانه به دنیا داشت. امیدوارم شاگردان ایشان بتوانند مسیر استاد را ادامه دهند.
در بخش دیگری از این مراسم، محمود شالویی، رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی برای سخنرانی پشت تریبون رفت و گفت: امروز همه ما سوگوار از دست دادن عزیزی هستیم که از حیث اخلاق و معنویت در جامعه هنرهای تجسمی، انسانی شایسته و کمنظیر بود. از دورهای که بیماری سراغ وی آمد، هرگز کسی خلیلیفرد را ناراحت و نگران ندید. همواره شاکر و خرسند بود و چنان با بیماری دست و پنجه نرم میکرد که گویی رو به بهبود است. شالویی بیان کرد: مرحوم خلیلیفرد اهل دل و معنویت بود. نزدیک به ۲۰ سال است او را از نزدیک میشناسم و در تمام این سالها، انسانی شایسته و نیکخو بود. او از جمله نمونههای بارز یک هنرمند متعهد و متخلق بود و امروز واقعاً جایش خالی است. احمد متعلق به این دنیا نبود و سرانجام به عالم باقی پرکشید. من به مردم عزیز کردستان که چنین هنرمندی را در دامن خویش پرورانده و به جامعه هنری کشور تقدیم کردند، تسلیت میگویم.
در بخش دیگری از این آیین، کاظم نظری رئیس دانشکده هنر دانشگاه سوره و مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پشت تریبون حاضر شد و در سخنان کوتاهی گفت: احمد جان! ما منتظر بودیم در دانشگاه حضور پیدا کنی و روز معلم را به تو تبریک بگوییم. نجوای صدایت همواره در گوش ما جاری است. محمدحسین نیرومند مشاور امور هنری و سینمایی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، عبدالرضا سهرابی مدیرکل هنرهای تجسمی، علی تن مشاور امور ایثارگران وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمود شالویی رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، محمدحسین ساعی رئیس دانشگاه سوره، کاظم نظری مدیرکل هنرهای نمایشی و رئیس دانشکده هنر سوره از جمله چهرههای حاضر در آیین بدرقه پیکر زندهیاد احمد خلیلیفرد بودند.
در پایان این مراسم، پیکر زندهیاد احمد خلیلیفرد پس از اقامه نماز، در میان بدرقه پرشور هنردوستان جهت تدفین به قطعه هنرمندان بهشت زهرا(س) منتقل شد. زندهیاد احمد خلیلیفرد متولد ۱۳۳۹ سنندج، دارنده مدرک کارشناسی نقاشی از دانشکده هنرهای زیبا، کارشناسی ارشد نقاشی از دانشگاه تربیت مدرس و عضو هیات علمی دانشگاه سوره بود که ۱۴ اردیبهشت پس از تحمل یک دوره بیماری دار فانی را وداع گفت. آیین یادبود این هنرمند فقید، امروز یکشنبه (۱۷ اردیبهشت) از ساعت ۱۵ الی ۱۷ در مسجد آیتالله خامنهای حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی، واقع در خیابان سمیه برگزار میشود.
ارسال به دوستان
به همت دفتر نشر فرهنگ اسلامی
دیوان امام حسنبنعلی(ع) منتشر شد
در آستانه برگزاری سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، شرح دیوان امام حسنبنعلی علیهالسلام با ترجمه حبیب راثیتهرانی توسط دفتر نشر فرهنگ اسلامی منتشر شد. به گزارش «وطن امروز»، دیوان امام حسنبنعلی علیهالسلام، توسط ابوالحسن علیبن محمدبن عبدالله مدائنی (225 – 135 هجری قمری) گردآوری و تدوین شده است. متن عربی دیوان، توسط استاد شیخ قیس بهجتالعطار محقق ایرانیالاصل، از روی یک نسخه خطی کهن تصحیح و شرح شده و پس از افزوده شدن بخش مستدرک دیوان، توسط عتبه مقدسه حسینیه در شهر مقدس کربلا چاپ و هماینک ترجمه فارسی آن به قلم حبیب راثیتهرانی، به همت دفتر نشر فرهنگ اسلامی منتشر شده است. گفتنی است این اثر دارای مقدمهای مبسوط و تحقیقی در باب جایگاه شعر در نزد اهلبیت علیهمالسلام، شرح حال مدائنی، توصیف نسخه خطی مورد استفاده و... است. متن کتاب نیز در 2 بخش متن دیوان و مستدرک دیوان ارائه شده که به همراه اصل اشعار و ترجمه و شرح فارسی آنها، در کنار فهرست کاملی از نمایهها و تصاویر نسخه خطی، تقدیم علاقهمندان به کلام نورانی اهلبیت علیهمالسلام شده است. از مهمترین موضوعاتی که در اشعار این دیوان به آن پرداخته شده است، میتوان به محورهایی چون معرفی خاندان پیامبر(ص)، اشاره به کارنامه دشمنان اهلبیت علیهمالسلام، بیان علت صلح امام حسن(ع)، فضیلت سخاوت و جود و کرم، حقانیت خلافت و امامت امیرالمؤمنین و بیان بدفرجامیِ منکران آن، حکمت و اندرز، توصیه به قناعت و زهد، رثای امیرالمؤمنین(ع) و مناجات با خداوند حکیم اشاره کرد. شایان ذکر است کتاب «دیوان امام حسنبنعلی علیهالسلام» با تحقیق شیخ قیس بهجتالعطار و ترجمه حبیب راثیتهرانی در 424 صفحه و 300 نسخه، با قیمت 355 هزار تومان از سوی دفتر نشر فرهنگ اسلامی در سال 1401 به چاپ رسیده و در آستانه برگزاری سی چهارمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در اردیبهشت 1402 در بازار نشر عرضه شده است. ارسال به دوستان
بازیگر نقش شمر از بیمارستان مرخص شد
فیلی: عمل خطرناکی داشتم
محمد فیلی، هنرمند پیشکسوت کشورمان که به تازگی عمل جراحی سنگینی را پشت سر گذاشته است، با اعلام خبر بهبود نسبی و ترخیص از بیمارستان اظهار کرد: خدا را شکر حالم خیلی خوب است ولی باید برای مدتی بدون حرکت در منزل استراحت کنم و تحت نظر باشم تا ببینیم خدا چه میخواهد. این بازیگر که به دلیل عارضه مغزی شنبه (۹ اردیبهشت) تحت عمل جراحی قرار گرفت، در گفتوگویی با ایسنا با اعلام اینکه شامگاه پنجشنبه، ۱۴ اردیبهشت از بیمارستان مرخص شده است، اظهار کرد: خدا را شکر وضعیتم خیلی خوب است. یک کادر عالی و حرفهای پزشکی تمام تلاششان را به کار بستند و ۲۴ ساعته مراقبم بودند تا من از این مسیر عبور کنم. پنجشنبهشب از بیمارستان مرخص شدم اما تا ۲۴ اردیبهشت باید در منزل تحت نظر و استراحت مطلق باشم و تکان نخورم. بعد از آن دوباره به پزشک مراجعه کنم و بعد از یک چکاپ کامل ببینم نظر پزشک چیست و آیا میتوانم کارهایم را ادامه بدهم.
فیلی گفت: فعلا فضای منزل استریل شده تا هیچگونه ویروس و میکروبی به بدنم وارد نشود تا زمانی که به پزشک مراجعه کنم. به هر حال عمل سنگین و خطرناکی با ریسک بالا داشتم اما واقعا خداوند هوایم را داشت و دعای مردم عزیزم، دوستان و خانواده کمکم کرد و از این مسیر عبور کردم. این بازیگر یادآور شد: بعد از اینکه آخر این ماه چکاپ کامل شوم اگر ممنوعیتی نباشد به امید خدا میتوانم به کارم برگردم. خیلیها به ملاقاتم آمدند، خیلیها تماس گرفتند. از وزارت ارشاد، صندوق هنر و تلویزیون به عیادتم آمدند. از همه تشکر میکنم با وجود اینکه انتظاری از کسی نداشتم اما همه جویای احوالم بودند. محمد فیلی که پیش از عمل جراحی مشغول بازی در سریال «سلمان فارسی» بود، در پایان اعلام کرد: به محض اینکه حالم بهتر شود و پزشکان اجازه کار بدهند به پروژه «سلمان فارسی» برمیگردم تا انشاءالله کارم را شروع کنم. کار ما همین است، کار دیگری که نداریم. هر چه داریم برای مردم است.
ارسال به دوستان
طی مراسمی در حوزه هنری انجام شد
معرفی برگزیدگان دومین رویداد ملی استاپ موشن
برگزیدگان دومین رویداد ملی استاپ موشن جمعه شب ۱۵ اردیبهشت در حوزه هنری کودک و نوجوان معرفی شدند. به گزارش «وطنامروز»، دومین رویداد ملی استاپ موشن جمعه شب ۱۵ اردیبهشت توسط حوزه هنری کودک و نوجوان با برپایی بازارگاه و ارائه آثار تولیدی خود، برگزیدگانش را معرفی کرد.
حوزه هنری کودک و نوجوان دومین رویداد ملی استاپ موشن را ۱۳ اردیبهشت به دبیری محسن مشرقی آغاز کرد و پس از پشت سر گذاشتن برنامههای گوناگون ایدهیابی، تکنیک و محتوا به آیین اختتامیه آن رسید. علی جانباز مدیر حوزه هنری کودک و نوجوان در این مراسم در سخنانی کوتاه گفت: بنر تبلیغاتی در ورودی محوطه حوزه هنری نصب شده است که روی آن با خوشسلیقگی دوستان ما نوشته شده است: «زندگی مثل استاپ موشن است، تو اگر آبجکت خوبی باشی خداوند انیماتوریشو بلده».
وی افزود: استاپ موشن یعنی زندگی کوچک و در این رویداد هم سعی شد تا هر گروه یک زندگی کوچک را با هم بسازند و تجربه کنند. ما در این رویداد برای ساخت انیمیشن به روایت شرکتکنندگان از زندگی خودشان نیاز داشتیم پس باید با کار خود زندگی و آن را روایت میکردند. محسن مشرقی، دبیر دومین رویداد ملی استاپ نیز در آیین پایانی این رویداد پیش از اعلام برگزیدگان بخشهای گوناگون آن گفت: رویدادی که مرحله نهایی آن طی مجموعه برنامههایی 3 روزه در تهران برگزار شد فرصتی برای ما و برای علاقهمندان به این رشته بود تا خودسنجی کنیم و استعدادهای تازه و نهفتهای را کشف کنیم که میتوانند آینده دنیای انیمیشن ایران را بسازند. دومین رویداد ملی استاپ موشن شاهد حضور و شرکت بسیاری از علاقهمندان و گروههایی بود که از سراسر کشور برای خودآزمایی و کسب تجربه تلاش کردند و از آن بهرهمند شدند.
دبیر دومین رویداد ملی استاپ موشن ادامه داد: ابتدای کار اصلا تصور نمیکردیم ایران چنین ظرفیت خوبی از علاقهمندان و استعدادهای انیمیشنسازی و استاپ موشن داشته باشد اما با برپایی رویدادهای استانی شاهد حضور، بروز، ظهور و کشف آنها در جای جای کشور بودیم.
بر اساس آمار به دست آمده از شرکتکنندگان، هماکنون در مرحله نهایی رویداد 40 گروه از ۲۹ استان کشور حضور دارند که خود نشان از فراوانی و گستردگی طیفهای گوناگون علاقهمندان به استاپ موشن در سراسر کشور دارد. وی در پایان با بیان اینکه این رویداد با هدف استعدادیابی و توانمندسازی علاقهمندان به انیمیشنسازی در حوزه هنری انقلاب اسلامی برپا شد، گفت. المان دومین رویداد ملی استاپ موشن عروسک نارنجیک است که در مراسم اختتامیه به هر یک از برگزیدگان اهدا میشود. این عروسک قرار است تا نمادی از رویداد باشد و هر جا دیده میشود بیننده را به یاد آن بیندازد. مراسم اختتامیه دومین رویداد ملی استاپ موشن در پایان با حضور حجتالاسلام والمسلمین تجریشی، جان علیپور، لشکری مدیر امور استانهای حوزه هنری، حامد علامتی رئیس کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، علی فروزانفر معاون هنری حوزه هنری و علی جانباز به اعلام برگزیدگان و اهدای جوایز آنها پرداخت.
جوایز و رتبههای اعلام شده دومین رویداد ملی استاپ موشن به شرح زیر است:
جایزه بهترین طراحی صحنه به گروه پژوهش از پرند رسید.
جایزه بهترین روایت به گروه آذرخش از همدان اهدا شد.
جایزه بهترین خلق شخصیت نیز به گروه سما از شهر قدس رسید.
جایزه ویژه دبیر جشنواره نیز به گروه کاریزما و شیخ بهایی اهدا شد. همچنین جایزه ویژه هیات داوران نیز به گروه ققنوس رسید.
در بخش اصلی رویداد نیز رتبه سوم را گروه آماج دریافت کرد و رتبه دوم به گروه افران از اصفهان رسید. رتبه اول نیز به گروه چیتاهای جذاب از همدان اهدا شد.
در بخش اعلام جوایز گروه انیماتور گایز نیز به عنوان بهترین کار تیمی انتخاب شد.
جایزه بهترین روایت نیز به گروه آذرخش رسید.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|