25/ارديبهشت/1404
|
20:07
۱۲:۰۹
۱۴۰۴/۰۲/۲۵

حماس در سالگرد فاجعه نکبت: مبارزه تا آزادی ادامه دارد

جنبش حماس در هفتاد و هفتمین سالگرد فاجعه نکبت با تاکید بر مقاومت به عنوان تنها گزینه برای آزادی، اعلام کرد که اشغالگران هیچ مشروعیت و حاکمیتی بر حتی یک وجب از خاک ما ندارند و مبارزه ملت فلسطین تا زمان رهایی از اشغالگری ادامه خواهد داشت.

حماس در سالگرد فاجعه نکبت: مبارزه تا آزادی ادامه دارد

جنبش حماس فلسطین در بیانیه خود به مناسبت هفتاد و هفتمین سالگرد فاجعه نکبت، یاد همه شهدای فلسطین را گرامی داشته و اعلام کرد که ملت فلسطین هرگز اجازه نمی‌دهند یک نکبت جدید یا کوچ اجباری دیگری تکرار شود و تنها راه رهایی از اشغال و رسیدن به آزادی و تحقق حق بازگشت، همراهی مردم با گزینه مقاومت است.

حماس افزود: هفتاد و هفتمین سالگرد فاجعه نکبت در حالی فرا می‌رسد که دشمن صهیونیستی طی دو سال گذشته جنگ نسل کشی وحشیانه‌ای را علیه غزه، کرانه باختری و قدس به راه انداخته و جنایت‌های وحشتناکی را علیه بیش از 2 میلیون فلسطینی در غزه مرتکب شده است. اما مقاومت، شجاعانه با استواری اسطوره‌ای ملت ما، همه نقشه‌های دشمن را خنثی کرده است.

حماس با ادای احترام به همه شهدای فلسطین به ویژه شهدای نبرد طوفان الاقصی و ضمن اشاره به اینکه خون شهدا چراغ راهی برای همه ملتهای آزاده دنیا و سرمایه‌ای برای ادامه مبارزه ملت فلسطین است، بر موارد زیر تاکید کرد:

-هیچ مشروعیت و حاکمیتی برای رژیم اشغالگر بر هیچ بخشی از سرزمین اشغالی فلسطین وجود ندارد و ملت ما با مقاومت همه جانبه از سرزمین خود دفاع می‌کنند تا فلسطین را به طور کامل آزاد سازند و کشور مستقل خودشان به پایتختی قدس را تشکیل دهند.

-فراخوان برای وحدت ملی و توافق بر سر یک راهبرد مبارزاتی مشترک که همه گروه‌های فلسطینی را شامل شود، وظیفه فوری و ضروری در سایه چالش‌های بزرگی است که امروز مسئله فلسطین را محاصره کرده است. استفاده از حمایت گسترده مردمی از پروژه مقاومت و حمایت جهانی از آرمان عادلانه فلسطین که صراحتاً در نبرد طوفان الاقصی آشکار شد، یک ضرورت اصلی است

-اشغالگری صهیونیست‌ها که 77 سال در سرزمین ما به طول انجامیده به ویژه جنایات و نسل کشی‌هایی که رژیم اشغالگر طی نزدیک به دو سال گذشته علیه مردم ما در غزه مرتکب شده است، جانبداری آمریکا و غرب از این جنایات را فاش می‌سازد و لکه ننگی پاک نشدنی بر پیشانی همه طرف‌هایی است که در برابر این جنایت‌ها سکوت کرده یا در زمینه محکومیت و توقف این جنایات کوتاهی کرده‌اند.

-مسجد الاقصی و قدس عنوان اصلی درگیری با دشمن صهیونیستی هستند و رژیم اشغالگر نه مشروعیتی بر این مکان‌های مقدس دارد و نه حاکمیتی بر حتی یک وجب از خاک آن. مسجد الاقصی همواره هویت اسلامی خودش را خواهد داشت و ملت فلسطین قدس را پایتخت ابدی خود می‌دانند و اجازه نخواهند داد که نشانه‌های آن محو شود یا واقعیت‌های تاریخی تغییر پیدا کند.

-رژیم اشغالگر صهیونیستی مسئول مستقیم تداوم رنج میلیون‌ها آواره فلسطینی در اردوگاه‌های داخل و خارج سرزمین ماست. حق بازگشت این آوارگان به سرزمین‌هایی که از آن رانده شده‌اند حقی مشروع بوده و قابل چشم پوشی یا کوتاهی نیست. بر همین اساس، ما مخالفت قاطع خود را با هدف قرار دادن آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) و حذف نقش این آژانس اعلام می‌داریم و از سازمان ملل و نهادهای وابسته به آن می‌خواهیم که مسئولیت قانونی و انسانی خود را برای حمایت از حقوق آوارگان فلسطینی، کمک به آنها و تامین یک زندگی شرافتمندانه تا زمان تحقق حق بازگشتشان انجام دهند.

-ما همواره به اسرای آزاده و قهرمان خودمان تا زمانی که آزاد شوند وفادار خواهیم ماند. ما همچنین به رژیم اشغالگر نسبت به تشدید جنایات علیه اسرای فلسطینی هشدار می‌دهیم و این رژیم مسئول کامل سلامت و جان اسرای‌ فلسطینی و کسانی است که از 7 اکتبر 2023 به دست اشغالگران بازداشت شدند. ما از سازمان ملل متحد و همه نهادهای حقوق بشری می‌خواهیم که اقدامی جدی برای محکومیت و پایان دادن به جنایات سیستماتیک صهیونیست‌ها علیه اسرا انجام دهند.

-ما تاکید می‌کنیم که وحدت، امنیت و ثبات کشورهای عربی- اسلامی عمق راهبردی آرمان فلسطین هستند و نقش مهمی در تقویت همبستگی با آن دارند. ما همچنین تاکید می‌کنیم که عادی‌سازی روابط برخی رژیم‌های عربی با دشمن صهیونیستی، قدرت این کشورها را تضعیف می‌کند، امنیت ملی آنها را به خطر می‌اندازد و منافع ملت‌هایشان را تهدید می‌کند. بر همین اساس از کشورهای مذکور می‌خواهیم که در این مسیر اشتباهی که گام برمی‌دارند بازنگری کنند و اجازه ندهند رژیم تروریستی صهیونیستی در ساختار امت ما ادغام شود.

-ما از مشارکت شرافتمندانه همه نیروهای امت اسلامی در لبنان، یمن و عراق در جبهه حمایت از ملت و مقاومت فلسطین بسیار قدردانی می‌کنیم و از همه مواضع رسمی و مردمی که تجاوزات اشغالگران علیه غزه را محکوم کردند و همچنین از جنبش‌های جهانی در همبستگی با ملت و آرمان عادلانه فلسطین بسیار ممنونیم.

-ما از همه مردم و فعالان جهان و حامیان حق فلسطینی‌ها می‌خواهیم که به حمایت از ملت و آرمان فلسطین با همه ابزارها در همه پایتخت‌ها، شهرها و میادین جهان ادامه داده و این روند را تقویت کنند و دولت‌های حامی رژیم اشغالگر را برای توقف تجاوزات این رژیم علیه نوار غزه تحت فشار قرار دهند.

به گزارش تسنیم، در 24 اردیبهشت 1327 (14 مه 1948) همزمان با پایان قیمومیت انگلیس بر سرزمین فلسطین، «دیوید بن گوریون» و دیگر سران رژیم صهیونیستی موفق شدند تا نظر مساعد مقامات لندن را برای تاسیس یک دولت یهودی در سرزمین فلسطین جلب کنند و یک روز بعد در تل آویو تاسیس رژیم جعلی اسرائیل را اعلان کنند. این اقدام با واکنش کشورهای عربی و آغاز جنگی فراگیر میان ارتش های اردن، مصر، لبنان، سوریه علیه صهیونیست ها همراه شد؛ جنگی که البته فرجامی جز شکست ارتش های عربی و از دست رفتن 78 درصد از سرزمین فلسطین به همراه نداشت.

در جریان روز نکبت بیش از 15 هزار فلسطینی توسط جوخه های ترور رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند. در یکی از فجیع ترین جنایات نظامیان صهیونیستی در این روز در روستای «دیریاسین» در غرب بیت المقدس، بیش از 110 تن از جمله ده‌ها زن و کودک، قتل عام شدند.

تلاش‌های صهیونیست‌ها برای پاکسازی هویت فلسطین از این سرزمین به کشتار فلسطینیان محدود نشد و هتک حرمت اماکن مقدسه اسلامی همچون مسجدالاقصی، تغییر اسامی شهرها و روستاها، سوزاندن کتب و نسخ خطی، ممنوعیت انتشار نشریات و روزنامه ها، آتش زدن مراکز فرهنگی فلسطینیان، ترور چهرهای فرهنگی و ادبی و در نهایت تغییر نظام آموزشی و محتوای کتب درسی مدارس کودکان فلسطینی، گام های بعدی سرکردگان صهیونیست برای هویت زدایی از سرزمین فلسطین بود.

از آن روز 77 سال سپری شده و هم اکنون بیش از 6 میلیون آواره فلسطینی در 116 کمپ و اردوگاه آوارگان در کشورهای همسایه سرزمین های اشغالی با نگهداری کلیدها و اسناد منازلشان، با امید بازگشت به زمین های اجدادی خود در سرزمین فلسطین، زندگی خود را سپری می‌کنند.

انتهای پیام/

 
ارسال نظر