|
ارسال به دوستان
جشنواره تئاتر مقاومت در اجراهای اربعینی خود کودکان را فراموش نکرد
کودکان؛ سربازان تئاتر مقاومت
گروه فرهنگ و هنر: حوزه کودک همواره در بین عرصههای گوناگون هنری یکی از مهجورترینها بوده است اما جشنواره تئاتر مقاومت در تازهترین اقدام خود، دست به حرکتی متفاوت زده و در اجراهای خود در پیادهروی اربعین تئاترهای کودک را نیز گنجانده است.
به گزارش «وطنامروز»، امسال جشنواره تئاتر مقاومت نقطه شروع خود را یک رویداد بزرگ و میلیونی قرار داده است. اجتماع میلیونی اربعین سرآغاز تئاتر مقاومت امسال است و این ظرفیت را در اختیار آن قرار داده که میتواند آثار خود را در برابر مخاطبان دیگر کشورها نیز به نمایش بگذارد. این جشنواره در روند اجراهای اربعینی خود، دست به یک حرکت تازه و متفاوت زده و در برنامه اجراهایش، تئاترهای کودک و نوجوان را نیز گنجانده است؛ تئاترهایی که مخاطبانش فقط کودکان و نوجوانان ایرانی نیستند، بلکه از کشورهای دیگر نیز مخاطبان کم سن و سالی هستند که فرصت تماشای این اجراها را دارند. به گفته دبیر اجرایی جشنواره، این تنوع ملیتها در بین مخاطبان کودک و نوجوان، برای خود هنرمندانی که این تئاترهای کودک را اجرا کردهاند نیز لذتبخش بوده است. محراب محمدزاده در این باره گفته است: در بخش کودک و برای هنرمندان عزیزمان بسیار لذتبخش بود که با کودکان چندین کشور مختلف حین اجرا و همزمان روبهرو بودند.
ورود این جشنواره به حوزه کودک اتفاق مبارکی است اما با توجه به حساسیتهای حوزه کودک، نباید بیگدار به آب زد. از همین رو، گفتوگویی با روشنک کریمی، کارگردان و بازیگر تئاتر کودک و نوجوان داشتیم و از او درباره نکاتی که باید درباره تئاتر کودک مدنظر داشت، پرسیدیم.
روشنک کریمی، تئاتر کودک را قالبی مناسب برای القای مفاهیم فرهنگی به کودکان دانست و تصریح کرد: تئاتر کودک و نوجوان یک قابلیت ویژه دارد که هر مضمون و محتوایی را میتواند در خودش جای دهد. از این رو دست تئاتر کودک در ارائه مفاهیم همیشه باز بوده است و در حوزههای آیینی و مذهبی هم میتوان به شیوهای هنرمندانه حرفهای خوب و ارزشمندی را به وسیله تئاتر کودک زد اما مدنظر داشتن یک نکته بسیار ضروری است که اگر رعایت نشود، منجر به این میشود که به جای جذب مخاطب، نوعی دافعه ایجاد شود. به نظر من بسیار مهم است که در کارهای کودک، القای مفاهیم به صورت آموزش غیرمستقیم باشد.
وی در ادامه با تاکید بر لزوم آموزش غیرمستقیم گفت: ورود تئاتر مقاومت به حوزه کودک و به تصویر کشیدن وقایع کربلا در پیادهروی اربعین را باید به فال نیک گرفت اما در این بین نباید اهمیت آموزش غیرمستقیم فراموش شود. وقتی من به عنوان یک کارگردان تئاتر قصد دارم حماسهای را برای کودکان در قالب تئاتر به تصویر بکشم، باید بروم و از آن حماسه، مفاهیم اخلاقیاش را استخراج کنم و بر آنها متمرکز شوم. از سویی مخاطب کودک شاید تصور صحیحی از وقایع کربلا نداشته باشد و از سوی دیگر، وقتی مخاطب ما کودک و نوجوان است باید برخی مولفهها همچون خشونت فاجعهباری را که دشمنان با این خاندان داشتند، فاکتور بگیریم. از این رو استخراج فضائل و مفاهیم اخلاقی از حماسههایی چون واقعه کربلا و ریختن آنها در ظرف تئاتر کودک، تاثیر و جاذبه این مفاهیم را دوچندان میکند.
کریمی در ادامه سخنانش به جشنواره تئاتر کودک و نوجوان که امسال بیستوهشتمین دوره آن را برگزار شد، اشاره کرد و گفت: متاسفانه امسال به دلیل رکودی که به واسطه کرونا در جشنواره تئاتر کودک و نوجوان ایجاد شد، شاهد جشنواره استانداردی نبودیم. یکسری از تولیدات با شتاب و عجله ساخته شده بودند و یکسری دیگر هم آثاری بودند که از دوران قبل از کرونا بر جای مانده بودند. جشنواره امسال صرفا به این دلیل برگزار شد که چراغ این رویداد روشن نگه داشته شود و در سالهای آتی ادامه یابد و به جز 3-2 مورد از کارها، شاهد تئاتر استانداردی نبودیم.
وی در پاسخ به اینکه چه ویژگیهایی سبب شده آن 3-2 اثر متمایز از بقیه و تئاترهایی استاندارد باشند، عنوان کرد: آن چند تئاتر انگشتشمار، کارهایی بودند که زبان حال کودک امروز را میدانستند و کودک امروز میتوانست با آنها ارتباط برقرار کند. به همین خاطر هم بود که اجرای آنها چندین بار تمدید میشد و در برخی موارد حتی شاهد بودیم یک تئاتر ۴ ماه روی صحنه میماند. در استمرار اجرای یک تئاتر چیزی که مهم است استقبال مخاطب است.
ارسال به دوستان
شانزدهمین جلسه فصل هفتم پاتوق فیلم کوتاه برگزار شد
سینمای کوتاه سینما را زنده نگه داشته است
فریدون جیرانی، کارگردان، فیلمنامهنویس، تهیهکننده، مجری و کارشناس پیشکسوت سینما با نقد و بررسی 4 فیلم کوتاه آخرین جلسه فصل هفتم پاتوق فیلم کوتاه، به نقاط ضعف و قوت آنها اشاره کرد. به گزارش «وطنامروز»، شانزدهمین و آخرین جلسه از هفتمین فصل پاتوق فیلم کوتاه، دوشنبه 21 شهریورماه 1401، با نمایش 4 فیلم کوتاه «وادیار» به نویسندگی و کارگردانی مرجان خسروی، «ماجان» به نویسندگی و کارگردانی فردین انصاری، «مرد ابری» به نویسندگی و کارگردانی شاهین جلالی و «هناسه» به نویسندگی و کارگردانی میثم محمدخانی برگزار شد.
در این رویداد فریدون جیرانی، کارگردان، فیلمنامهنویس، تهیهکننده، مجری و کارشناس پیشکسوت سینما به عنوان کارشناس ویژه جلسه شانزدهم، پس از اکران آثار با کارگردانان فیلمهای به نمایش درآمده به گفتوگو نشست و آثار را مورد تحلیل و بررسی قرار داد. جیرانی در ابتدای صحبتهای خود موفقیت فیلمسازهای ایرانی را در هفتادونهمین جشنواره بینالمللی فیلم ونیز تبریک گفت و برای آنها آرزوی سربلندی و موفقیت بیشتر کرد. سپس با اشاره به 4 فیلم اکران شده در پاتوق فیلم کوتاه، عنوان کرد: یک مساله مشترک در بین این فیلمهای کوتاه بود که من را مجذوب کرد؛ نقطه مشترک هر 4 فیلم این بود که از نظر فنی، تکنیکی و فضاسازی بسیار قابل احترام بودند. در ادامه، «وادیار» ساخته مرجان خسروی نخستین فیلم کوتاهی بود که توسط این منتقد مورد بررسی قرار گرفت. جیرانی با اشاره به حضور واضح گرگ در فیلم و موفقیت او در ساخت «وادیار»، عنوان کرد: این فیلم لحظههای خوبی دارد که برگرفته از فضاسازی اصولی است که در میزانسن ایجاد شده است. احساس من در زمان تماشای فیلم درگیر فضاسازی شده بود.
* ترسیم رابطه به بامزهترین شکل ممکن
این منتقد سینما ضمن اشاره به اینکه این روزها حیات سینمای کوتاه به حیات سینما منجر شده است، درباره فیلم کوتاه «ماجان» ساخته فردین انصاری توضیح داد: از عوامل موفقیت این فیلم، ترسیم درست و خلاقانه رابطه فقر و مذهب در یک فضای کمدی است. «ماجان» فیلم درجه یکی است؛ اینکه یک کارگردان بتواند شوخی کند با سفارش و طنز را درگیر فیلمنامه داستان کند. فیلم فردین انصاری یک فیلم بامزه و جذاب برای من بود و تمام لحظههایی که رابطه فقر و مذهب را در دل این فیلم تماشا میکردم، از ساخته این کارگردان جوان لذت میبردم.
سپس نوبت به نقد و بررسی فیلم کوتاه «مرد ابری» سومین ساخته شاهین جلالی رسید. جیرانی درباره «مرد ابری» بیان کرد: فیلم کوتاه شاهین جلالی در بین 4 فیلمی که اکران شد، سختترین فیلم کوتاهی بود که روی پرده تماشا کردم. کاراکتر شخصیت اصلی فیلم با بازی محمود نظرعلیان باید بخوبی درمیآمد که در نتیجه تنهایی این «مرد ابری» توسط بازیگر و کارگردان خوشبختانه درست ادا شد.
* تغییر شخصیت اصلی فیلم در 20 دقیقه!
جیرانی درباره قهرمان فیلم کوتاه «مرد ابری» ادامه داد: قهرمان این فیلم، تنها قهرمان در بین این 4 فیلم کوتاه بود که از نقطه «الف» به نقطه «ب» میرسد، یعنی قهرمان دچار تغییر در رفتار و شخصیت خود میشود. تغییر اساسی یک شخصیت در 21 دقیقه و در یک فیلم کوتاه، بسیار سخت است. دوستان ما در یک فیلم 120 دقیقهای توانایی نشان دادن این تغییر را در قهرمان ندارند ولی ما بخوبی اینجا شاهد آن بودیم. این امتیاز فیلم کوتاه «مرد ابری» است که شخصیت اصلی فیلم در ابتدای فیلم یک شکل فکر میکند و انتهای فیلم بعد از 20 دقیقه یک شکل دیگر فکر میکند، آن هم تنها با رخ دادن مرگ یک جوان!
* خلق قهرمان واقعبینانه در «هناسه»
«هناسه» ساخته میثم محمدخانی آخرین فیلمی بود که در پایان فصل هفتم پاتوق فیلم کوتاه توسط فریدون جیرانی نقد شد. میثم محمدخانی در ابتدا به ایده اولیه این فیلم که برگرفته از خبر برنامه «20:30» از جشن تولد یک خانواده در دقایق قبل از زلزله سرپل ذهاب استان کرمانشاه است، اشاره کرد.
جیرانی درباره ویژگیهای این فیلم تصریح کرد: شروع فیلم برای من بسیار جذاب بود و بخوبی توانستم از شخصیتهای اصلی فیلم، مانند دختربچه داستان و پیرمرد فیلم که با بازی محمود نظرعلیان همراه بود، لذت ببرم. تنها دغدغه من دلیل زلزله فیلم بود که حالا با شنیدن اینکه ایده اولیه فیلم از کجا نشأت گرفته است، بیشتر از فیلم کوتاه «هناسه» لذت بردم.
ارسال به دوستان
بازیگر خارجی گاندو و زیرخاکی در شهباز
۲ خارجی به جمع بازیگران «شهباز» پیوستند
۲ بازیگر خارجی با نامهای فیلیپ ساپرکین و یوفی تیان به گروه بازیگران سریال «شهباز» به کارگردانی حمیدرضا لوافی پیوستند.
به گزارش «وطنامروز»، سریال «شهباز» به کارگردانی حمیدرضا لوافی، تهیهکنندگی امیرحسین آشتیانیپور و مهدی علینقیپور و نویسندگی مینا خدیوی است که در ژانر پلیسی - معمایی با موضوع فضای مجازی و پلیس سایبری در حال ساخت است. در حال حاضر عوامل تولید این سریال در منطقه ارم مشغول تصویربرداری سکانسهایی از فیلم هستند و ۸۰ درصد از فیلمبرداری این سریال به پایان رسیده است.
بتازگی ۲ بازیگر جدید به نامهای فیلیپ ساپر کین در نقش رودی و یوفی تیان در نقش وانگ به جمع بازیگران این سریال اضافه شدهاند. فیلیپ ساپر کین پیش از این در سریالهایی نظیر «نفوذ»، «زیرخاکی» و «گاندو» حضور داشت اما یوفی تیان که ملیت چینی دارد برای نخستینبار در سریالی ایرانی ایفای نقش میکند.
آرش مجیدی، رضا داودنژاد، علیرضا آرا، نیما نادری، میلاد میرزایی، مهدخت مولایی، فاطیما بهارمست، غزال نظر، مریم سرمدی، رحمان باقریان، سیروس همتی، پاوان افسر، سیامک اشعریون و مهسا باقری برخی از هنرمندانی هستند که در این سریال نقشآفرینی میکنند.
«شهباز» درباره یک گروه سایبری است که به دنبال هکری بینالمللی هستند. پلیس سایبری با اشراف به این فضا با مجرمان برخورد میکند و به داستان مردمی که از آنها سوءاستفاده شده است و مورد تعقیب افراد خلافکار قرار گرفتهاند، میپردازد. این مجموعه تلویزیونی در ۳۰ قسمت ۴۰ دقیقهای در گروه فیلم و سریال شبکه 5 سیما تولید میشود.
ارسال به دوستان
سینمای فرانسه عزادار یک اسطوره
ژان لو گدار درگذشت
ژان لوک گدار، کارگردان معروف موج نوی سینما در ۹۱ سالگی درگذشت.
به گزارش «وطنامروز»، ژان لوک گدار اسطوره سینما و کارگردان معروف موج نوی سینمای فرانسه در سن ۹۱ سالگی درگذشت. گدار یکی از تحسینشدهترین کارگردانان جهان بود که بهخاطر آثار کلاسیکی چون «بینفس» و «تحقیر» شناخته میشد که دههها پس از دوران اوجش در دهه ۱۹۶۰، مرزهای سینما را جابهجا کرد و الهامبخش کارگردانان بزرگ بود.
فیلمهای او از سال ۱۹۶۰ سنتهای سینمای فرانسه را شکستند و به شروع راه جدیدی از فیلمسازی کمک کردند که با دوربینهای دستی، جامپکات و دیالوگهای وجودی کامل شد.
برای بسیاری از علاقهمندان به سینما، هیچ کلمهای نمیتواند جایگاه گدار را وصف کند. گدار، با موهای مشکی ژولیده و عینکهای لبهدارش، یک انقلابی واقعی بود که فیلمسازان بزرگی تربیت شده مکتب او بودند و آنها را در حد نقاشان چیرهدست و نمادهای ادبیات قرار داد. از این فیلمساز فرانسوی- سوییسی با حدود 60 سال فعالیت حرفهای در سینما، بیش از یکصد فیلم بر جا مانده است. گدار نخستین فیلم بلند خود را سال 1960 تحت عنوان «از نفس افتاده» ساخت. او را فرزند هراسناک سینمای موج نو مینامیدند، چرا که در دهه ۱۹۶۰ با تلاش جنجالگونهای میخواست با نهادهای خشک و پژمرده سیاسی و اجتماعی مبارزه کند. «خداحافظی با زبان»، «کتاب تصویر»، «تحقیر»، «برای همیشه موتزارت» و «در ستایش عشق و فیلم سوسیالیسم» از دیگر آثار گدار به شمار میروند.
ارسال به دوستان
کارگردان «پسر دلفینی» در یک برنامه تلویزیونی توضیحاتی درباره این انیمیشن داد
انیمیشن در سطح جهانی
کارگردان انیمیشن «پسر دلفینی» از انعقاد قرارداد با کشورهای گوناگون برای اکران این انیمیشن خبر داد و گفت: «پسر دلفینی» را به زبانهای مختلف ترجمه کردهایم تا آن را در سراسر این کره خاکی به نمایش بگذاریم.
به گزارش «وطنامروز»، شب گذشته برنامه «شب نشینی» با حضور محمد خیراندیش، کارگردان، نویسنده و گرافیست انیمیشن «پسردلفینی» روی آنتن شبکه جهانی جامجم رفت. نویسنده و کارگردان «پسر دلفینی» در این برنامه ضمن اشاره به جزئیات نقشهای مختلف این انیمیشن گفت: در انیمیشن «پسر دلفینی» شخصیت ناخدا، سلیمان نام دارد اما همه او را به عنوان ناخدا مروارید میشناسند؛ فقط کسانی که او را از قدیم میشناسند سلیمان صدا میزنند. برای این شخصیت ما میخواستیم از نادر سلیمانی استفاده کنیم، چرا که طیف انیمیشن از جنوب گرفته شده است.
خیراندیش ادامه داد: از آنجایی که لهجه آبادانیها بسیار به دل مینشیند، ما از نادر سلیمانی خواستیم در انیمیشن شرکت کند و صداپیشگی را انجام دهد. وی زمانی که نقش عصبانیت ناخدا را بازی میکرد صدای بسیار زیبا و دقیقی را ایجاد میکرد و باعث جذابیت کار میشد. ما در این انیمیشن از سازهای بوشهری استفاده کردیم و بهزاد عبدی مسؤولیت آن را بر عهده گرفت.
این کارگردان ضمن اشاره به فرآیند 4 ساله تولید «پسر دلفینی» گفت: این انیمیشن مانند نمونههای برتر دنیا به صورت ۲۴ فریم بر ثانیه ساخته شده و ما تلاش کردهایم تا برترین کیفیت را به نمایش بگذاریم. تیم سازنده این انیمیشن نیز همگی ایرانی بودند.
وی افزود: انیمیشن «پسر دلفینی» در روسیه و آسیای میانه در ۲ هفته حدود یک میلیون و 700 هزار دلار فروش داشته و با استقبال غیرمنتظرهای مواجه شده است. ما اکنون قراردادهای مختلفی بستهایم و انیمیشن را به زبانهای متفاوت ترجمه کردهایم تا پسر دلفینی را در سراسر این کره خاکی به نمایش بگذاریم. این انیمیشن به زبانهای روسی، ترکی، عربی و انگلیسی ترجمه شده است.
محمد خیراندیش خاطرنشان کرد: بودجه انیمیشن پسر دلفینی یکهزارم آثار شرکت دیزنی هم نیست؛ شرکت والت دیزنی برای هر یک از انیمیشنهای خود حدود 150 میلیون دلار هزینه میکند و کارمندان بسیاری را به کار میگیرد تا پروژه را به اتمام برساند. خوشبختانه ما با تعداد افراد کمتری در تیم و امکانات محدودتر توانستیم به نتیجه بسیار خوبی برسیم.
گفتنی است برنامه «شب نشینی» از شنبه تا جمعه هر هفته ساعت ۲۳:۳۰ به وقت تهران و ۲۱ به وقت وین روی آنتن شبکه جهانی جامجم میرود.
ارسال به دوستان
اخبار
«تنهاتر از مسیح» تمدید شد
نمایش میدانی «تنهاتر از مسیح» که اجرای آن از ۲۶ مرداد در بوستان ولایت آغاز شده بود، تا ۴ مهرماه تمدید شد.
به گزارش «وطنامروز»، نمایش میدانی «تنهاتر از مسیح» که قرار بود به مدت ۳۰ شب و تا اربعین حسینی(ع) اجرا شود، به علت استقبال مردم و با ثبت رکورد بیش از ۱۵۰ هزار نفر مخاطب تا ۴ مهرماه به مدت ۱۰ شب تمدید شد. «تنهاتر از مسیح» سبکی از روضهخوانی هنری با محوریت مصائب خاندان عصمت و طهارت در واقعه عاشوراست که در ۲ سانس ساعات ۲۰ و ۲۲ در بوستان ولایت تهران اجرا میشود.
نمایش «تنهاتر از مسیح» تازهترین اثر سازمان هنری- رسانهای اوج است که به همت مؤسسه سیمای ققنوس در حال اجراست.
***
«با تو میمونیم» منتشر شد
نماهنگ «با تو میمونیم» کاری از دفتر سرود اداره کل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به مناسبت اربعین حسینی منتشر شد.
به گزارش «وطنامروز»، نماهنگ اربعینی «با تو میمونیم» توسط گروه سرود وصال، با شعری از قاسم صرافان، آهنگسازی و تنظیم احسان جوادی، طراحی و کارگردانی قاسم عوضبیگی و کارگردانی هنری روزبه شمشیری، به همت دفتر سرود وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به مناسبت اربعین حسینی در انجمن موسیقی ایران منتشر شد.
این اثر از حال جاماندگان اربعین سخن به میان آورده و برای مخاطب نوجوان تدارک دیده شده است.
***
یادبود برزویه امروز برگزار میشود
آیین یادبود زندهیاد بابک برزویه مدرس، عکاس و بازیگر امروز از ساعت 18 در خانه هنرمندان ایران برگزار میشود.
به گزارش «وطنامروز»، آیین یادبود زندهیاد بابک برزویه امروز چهارشنبه ۲۳ شهریور ساعت ۱۸ در سالن استاد شهناز خانه هنرمندان ایران برگزار میشود. بابک برزویه مدرس، عکاس، بازیگر و از فعالان عرصه عکاسی تئاتر و سینما از دیماه ۱۴۰۰ به دلیل عارضه مغزی در کما به سر میبرد و در بخش مراقبتهای ویژه بستری بود.
این هنرمند عکاس ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ بعد از تحمل یک دوره بیماری دار فانی را وداع گفت. وی از آغاز فعالیتهای عکاسی خود با کارگردانهایی همچون رسول ملاقلیپور، مسعود کیمیایی، پوران درخشنده و مهران مدیری همکاری داشت.
برزویه سال ۱۳۷۵ برنده دیپلم و سیمرغ بلورین بهترین عکاس فیلم برای عکاسی فیلم «سفر به چزابه» ساخته زندهیاد رسول ملاقلیپور شد. وی با عکاسی بیش از ۱۰ مجموعه تلویزیونی، ۳۵ فیلم سینمایی بلند و کوتاه و بیش از ۲۰۰ تئاتر داخلی یکی از فعالترین عکاسان هنری ایران محسوب میشود. آخرین فعالیت مرحوم برزویه به سال ۱۳۹۸ و فیلم «خون شد» و سریال «هیولا» بازمیگردد.
***
اصغر یوسفینژاد درگذشت
اصغر یوسفینژاد، کارگردان سینمای ایران در سن ۵۳ سالگی به دلیل خونریزی مغزی دار فانی را وداع گفت.
به گزارش «وطنامروز»، اصغر یوسفینژاد، کارگردان و فیلمنامهنویس سینمای ایران که از روز شنبه ۱۲ شهریور به دلیل خونریزی مغزی در بیمارستان بستری شده بود، صبح روز گذشته ۲۲ شهریور در سن ۵۳ سالگی درگذشت.
یوسفینژاد کارگردان فیلمهایی چون «خانه» و «باران رویاها را نمیشوید» بود. در کارنامه کاری او نویسندگی و تهیهکنندگی نیز به چشم میخورد.
***
آغاز پویش کتابخوانی «امام مجاهد»
پویش کتابخوانی با محوریت کتاب «دو امام مجاهد» با جوایزی به ارزش ۲۱۰ میلیون ریال برگزار میشود.
به گزارش «وطنامروز»، انتشارات انقلاب اسلامی وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله العظمی خامنهای مدظلهالعالی به مناسبت ماه صفر، پویش کتابخوانی «دو امام مجاهد» را برگزار میکند.
کتاب «دو امام مجاهد» شامل 6 گفتار از حضرت آیتالله العظمی خامنهای مدظلهالعالی در سالهای ۵۱ و ۵۲ شمسی است و به وقایع پیرامون صلح امام حسن علیهالسلام و قیام اباعبداللهالحسین علیهالسلام و مبارزات سیاسی این ۲ امام بزرگوار میپردازد. جوایز این پویش، شامل ۵ کمک هزینه سفر به عتبات عالیات هر یک به ارزش ۳۰ میلیون ریال و ۲۰ بن خرید کتاب هر یک به ارزش ۳ میلیون ریال است.
همچنین مخاطبانی که این کتاب را در اختیار ندارند، میتوانند نسخه چاپی این کتاب را از سایت انتشارات انقلاب اسلامی و کتابفروشیهای سراسر کشور و همچنین نسخه الکترونیکی را از سایت و اپلیکیشن طاقچه تهیه کنند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|