|
اخبار
سخنگوی شورای نگهبان:
شفافیت منابع مالی داوطلبان نمایندگی برای نخستین بار اجرا میشود
سخنگوی شورای نگهبان در نشست خبری دیروز خود درباره آزمون کتبی کاندیداهای انتخابات مجلس خبرگان رهبری گفت: هفته گذشته آزمون کتبی خبرگان رهبری برگزار شد و از ۳۲۸ نفر که به آزمون کتبی دعوت شده بودند، اکثریت حضور داشتند و ۶۹ نفر هم غایب بودند. افرادی که در این آزمون حضور یافتند از شیعه و سنی بودند و آنهایی که نیاز نداشتند طبیعتا حضور پیدا نکردند.
هادی طحاننظیف ادامه داد: ما در یکی دو هفته آینده کسانی را که در ادوار گذشته آزمون کتبی قبول شدهاند برای مصاحبه شفاهی دعوت خواهیم کرد و کسانی هم که هفته گذشته در آزمون کتبی حضور داشتند طبیعتاً در فرآیند تصحیح اوراق قرار دارند و انشاءالله تا یک ماه آینده به مصاحبه شفاهی دعوت خواهند شد.
طحاننظیف در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه برخیها معتقدند تغییرات ایجاد شده در قانون انتخابات با عجله بوده، نظر شما در این باره چیست؟ گفت: اصلاح قانون انتخابات دفعتاً نبوده و این موضوع سالهای گذشته مطرح بوده و در سالهای گذشته بحثهای کارشناسی در مجلس، مرکز پژوهشها و کمیسیون تخصصی مطرح بوده و این پیشبینی را داشتند.
وی ادامه داد: این قانون در راستای اجراییسازی سیاستهای کلی انتخابات و آن هم پس از حدود ۷ سال به تصویب رسید و طبیعتا مثل هر قانون دیگری در کشور لازمالاجراست و باید به آن عمل شود و مبنای عمل قرار بگیرد.
سخنگوی شورای نگهبان درباره بررسی صلاحیتها در هیاتهای اجرایی و شکایت داوطلبان گفت: افرادی که در هیاتهای اجرایی رد صلاحیت یا عدم احراز صلاحیت شده باشند، میتوانند به هیاتهای نظارت اعلام شکایت کنند.
وی درباره شفافیت مالی داوطلبان مجلس گفت: شفافیت منابع مالی داوطلبان مجلس برای اولینبار در این دوره اجرایی میشود. یکی از مولفههای اصلی تایید صلاحیت هم سلامت اقتصادی داوطلبان است، اینکه برای مثال جزو بدهکاران کلان بانکی نباشند.
***
دریادار تنگسیری:
۲ موشک هواپایه جدید برای مقابله با پهپاد و موشک کروز تولید شده است
فرمانده نیروی دریایی سپاه در اجتماع کاروانهای راهیان نور دانشآموزی در یادمان شهدای عملیات والفجر 8 با اشاره به توانمندیهای نیروی دریایی سپاه گفت: امروز با عنایت خداوند و دعای شهدا گامهای بلندی در زمینه ساخت شناور برداشتیم که شناورهای شهید سلیمانی، شهید صیاد شیرازی و شهید حسن باقری نمونهای از این دستاوردها هستند.
دریادار علیرضا تنگسیری ویژگیهای منحصر به فرد این نوع شناورها را تابآوری و سرعت آنها برشمرد و افزود: این شناورها به دست متخصصان داخلی ساخته شده که در دنیا بیسابقه و بینظیر است؛ سرعت این شناورها سه برابر سرعت شناورهای آمریکایی است.
وی درباره موشکهای دریاپایه اظهار داشت: قابلیت موشکهای نیروهای دریایی سپاه در دنیا بیسابقه است و با استفاده از هوش مصنوعی میتواند اهداف خود را تا ۲ هزار کیلومتر به دقت مورد اصابت قرار دهند.
فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: از جدیدترین دستاوردهای متخصصان این نیرو ساخت ۲ نوع موشک هواپایه برای مقابله با پهپاد و موشک کروز با برد 4 کیلومتر و ۱۷ کیلومتر است که اکنون به مرحله تولید رسیده و در آینده هم رونمایی خواهند شد.
وی در پایان تصریح کرد: ما روزبهروز به قدرت خود خواهیم افزود و در ایجاد امنیت و پیشرفت مردممان روز و شب نمیشناسیم و مردم عزیزمان بدانند که فرزندان این خاک برای اینکه چشم طمع دشمنان را کور کنند تا پای جان شان ایستادهاند.
متولی یادمان شهدای عملیات والفجر 8 در اروندکنار شهرستان آبادان، نیروی دریایی سپاه است که تا پایان سال ۱۴۰۲ هر هفته میزبان دانشآموزان و دانشجویان سراسر کشور در قالب راهیان پیشرفت و راهیان نور دریایی است.
***
وزیر دفاع: کشورهای بیگانه منطقه را ترک کنند
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح روز گذشته با اشاره به فشارهای گسترده از سوی کشورهای مختلف در حوزههای سیاسی و اقتصادی به رژیم صهیونیستی و حامیانش گفت: مردم منطقه شاهد خواهند بود که این رژیم غاصب و کودککش کاملا سرنگون میشود و امنیت واقعی به منطقه ما برمیگردد.
امیر محمدرضا آشتیانی درباره جنگ غزه اظهار کرد: وقتی عملیات توفان الاقصی شروع شد، رژیم صهیونیستی در همه حوزهها غافلگیر شد و کاملاً در ورطه سقوط قرار گرفت و این یعنی یک «شکست سنگین».
وی ادامه داد: این عملیات باعث شد رسماً این رژیم منحوس در ابعاد مختلف از جمله سیاسی و نظامی و سایر حوزهها دچار فروپاشی شود و آمریکاییها به شکل جدی احساس خطر کنند که این رژیم به طور کامل در حال ساقط شدن است لذا به حمایت از این رژیم اقدام و برخی کشورهای اروپایی نیز آنها را در این راه همراهی کردند.
امیر آشتیانی با بیان اینکه این منطقه به دلیل عبور خطوط انتقال انرژی محیطی بسیار مهم، استراتژیک و حساس است، گفت: حضور آمریکا و برخی کشورهای اروپایی در منطقه، عکسالعمل تمام منطقه از جمله محور مقاومت را به دنبال خواهد داشت و توصیه میکنم این کشورهای بیگانه منطقه را ترک کنند و به دنبال ایجاد تنش نباشند.
وی با اشاره به اشتباهات راهبردی و خطاهای محاسباتی آمریکا بویژه در منطقه افزود: برای تمام دنیا اثبات شده است که رژیم صهیونیستی یک رژیم جنایتکار است و بزرگترین اشتباه آمریکا نیز حمایت از این رژیم کودککش است و باید بدانند که حتما هزینه این همه جنایت را پرداخت خواهند کرد.
ارسال به دوستان
سرلشکر صفوی: صهیونیستها به هیچ یک از اهداف خود در جنگ غزه نرسیدند
سرلشکر سیدیحیی صفوی در جمع بسیجیان استان البرز ضمن اشاره به نقش آمریکا در جنگ غزه، بر نرسیدن رژیم صهیونیستی به اهداف تعیینشدهاش در این جنگ تاکید کرد و گفت: این رژیم بازنده قطعی جنگ است. آنها به رغم این همه جنایت، هیچ دستاوردی نداشتند. نتانیاهو میگفت ما ریشههای حماس را خواهیم کند. آیا توانستند حماس را از بین ببرند؟ الان حماس حضور دارد و مردم غزه با مقاومت در برابر این نسلکشی ایستادگی کردند.
ارسال به دوستان
در حالی که فرآیند بررسی صلاحیت داوطلبان ورود به خانه ملت توسط هیأتهای نظارت در جریان است، اصلاحطلبان تحریم انتخابات را زمزمه میکنند
بازندهها در بنبست تصمیمگیری
گروه سیاسی: نخستین گام برای برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، با انجام ثبتنام از داوطلبان کلید خورد و پس از پایان پیشثبتنام و ثبتنام قطعی، مشخص شد 25 هزار نفر برای حضور در خانه ملت نامنویسی کردهاند.
در مرحله پیشثبتنام از داوطلبان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، رکورد جدیدی در اعلام آمادگی نامزدها به ثبت رسید. در مرحله پیشثبتنام، بیش از ۴۸ هزار نفر برای راهیابی به خانه ملت نامنویسی کردند که به لحاظ آماری، بیش از 3 برابر ثبتنام دوره پیشین مجلس است. از این تعداد ۲۴ هزار و ۹۸۲ نفر در بازه زمانی مشخصشده از سوی وزارت کشور، ثبتنام خود را قطعی کردند. بر اساس قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، بررسی اولیه صلاحیتها در هیأتهای اجرایی استانی با انجام استعلامها به اتمام رسید.
در مرحله اولیه بررسی صلاحیت داوطلبان، از میان ۲۴ هزار و ۹۸۲ نامزد ورود به بهارستان، ۱۴ درصد عدم تایید و ۱۴ درصد عدم احراز شدند که البته این عدم احراز و عدم تایید به معنای ردصلاحیت نیست و باید منتظر ماند و دید صلاحیت داوطلبان دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای در شورای نگهبان احراز خواهد شد یا خیر.
با توجه به آمار قابل توجه و بیسابقه نامنویسی متقاضیان ورود به خانه ملت، به نظر میرسد شاهد رقابت کاندیداها در حوزههای انتخابیه خواهیم بود.
در چنین شرایطی اصلاحطلبان که وضعیت بحرانی در افکار عمومی دارند، همچنان به دنبال اجرای پروژه همیشگی خود هستند. پروژهای که پیش از این نیز با شکست مواجه شده بود و بعید به نظر میرسد این بار نیز نتیجه دلخواه جریان سیاسی اصلاحطلبان را رقم بزند.
هرچه به سمت اسفندماه، موعد برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی پیش میرویم، بیبرنامگی و بنبست سیاسی اصلاحطلبان نیز برای رقابتهای انتخاباتی عیانتر میشود.
در حالی که فرآیند برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی در مرحله بررسی احراز صلاحیت داوطلبان از سوی مراجع مربوط در جریان است، به نظر میرسد اصلاحطلبان هنوز تصمیمی برای چگونگی حضور در رقابتها اتخاذ نکردهاند. این را میتوان در اظهارنظرها و مواضع چهرهها و رسانههای اصلاحطلب به وضوح مشاهده کرد.
برخی طیفهای اصلاحطلبان در حالی از تحریم انتخابات صحبت میکند و خواستار عدم مشارکت در انتخابات اسفندماه است که طیف دیگر آنها اندک امیدی نسبت به موفقیت و جلبنظر مردم دارد.
در همین رابطه محمد عطریانفر از چهرههای شاخص اصلاحطلب و عضو حزب کارگزاران سازندگی درباره انتخابات پیش رو گفته است: «وضعیت انتخابات پیشرو خیلی در دستگاه داوری گروههای سیاسی اصلاحطلب شرایط ویژهای تلقی میشود که وجاهت ندارد و مورد نقد است. در مجموع مجلس با اقدام شتابزده خود در قالب قانون پیشثبتنام فرصت حضور کاندیداها و نامزدهای حزبی را از اصلاحطلبان گرفت». این اظهارنظر عطریانفر در واقع تلاش برای توجیه شکست قابل پیشبینی اصلاحطلبان در انتخابات است؛ رویهای که به یکی از ترفندهای رایج اصلاحطلبان تبدیل شده است.
محمدرضا تاجیک از تئوریسینهای اصلاحطلبان اما پا را فراتر گذاشته و با تقسیم انتخابات به انتخابات حکومتی و مردمی، خواستار تحریم انتخابات پیش رو شده است.
با این حال به نظر میرسد اصلاحطلبان برای نحوه کنشگری در انتخابات مجلس شورای اسلامی، 2 دسته شدهاند. دسته اول طیفهایی هستند که به رغم ناامیدی از جلب رای و نظر مردم، قصد حضور در انتخابات را دارند و دسته دوم، عدهای که از تحریم انتخابات صحبت میکنند و به طور تلویحی نسخه حمایت از اغتشاشات خیابانی را میپیچند.
در همین رابطه محمد قوچانی، عضو شورای مرکزی کارگزاران در گفتوگو با یک رسانه اصلاحطلب با اشاره به این دودستگی در جبهه اصلاحطلبان گفته است: «جریان اصلاحطلب دچار نوعی انفعال و بیعملی شده که باعث بهوجود آمدن بنبست جدیدی میشود. بنبست در بنبست شکل میگیرد؛ شرایط به گونهای است که جریان اصلاحطلب نمیتواند برانداز باشد؛ نه ممکن میداند و نه مفید و از طرفی اعتراضات (اغتشاشات) خیابانی، حتی اگر مدنی بدانیمشان هم به نتیجه مطلوب خود نرسیده است. خانهنشینی، نداشتن هیچ عملکردی در اوج اعتراض و تصور اینکه با رای ندادن و فعالیت سیاسی نداشتن نوعی قهر را انجام دادهایم نمیتواند درست باشد. این احتمال وجود دارد که هر اعتراض خیابانیای به خشونت منجر شود بویژه که نظریهپردازانی مانند شیرین عبادی وجود دارند که از عبارتهایی مانند دفاع مشروع استفاده میکنند و این بهرغم اشتیاقی که به صلحجویی دارند خودش تشویق به خشونت است».
قوچانی در حالی مدعی است اصلاحطلبان نه میتوانند و نه مفید میدانند اقدام به براندازی کنند که در جریان اغتشاشات پاییز سال قبل، شاهد دمیدن برخی چهرهها و رسانههای اصلاحطلب در آتش آشوبهای ضدامنیتی بودیم. آشوبهای زن، زندگی، آزادی از جایی شروع شد که خبرنگاران اصلاحطلب، ضمن دروغسازی در ارتباط با نحوه فوت مهسا امینی، خانواده و همشهریان او را تحریک به ایجاد اغتشاش و ناامنی کردند.
اظهارات محمد خاتمی مبنی بر لزوم انجام اصلاحات در قانون اساسی کشور و نامه میرحسین موسوی مبنی بر تسریع در تشکیل مجلس موسسان تغییر قانون اساسی و البته حمایت علنی از جریان تروریست زن، زندگی، آزادی نیز گواه این مدعاست. جدای از این موارد، تجربه نشان داده اصلاحطلبان هر زمانی که از پیروزی ناامید شده و خود را بازنده میدان دموکراسی دیدهاند، دست به آشوب علیه رای ملت زدهاند.
ارسال به دوستان
گفتوگوی «وطن امروز» با ابراهیم عزیزی، نایب رئیس اول کمیسیون امنیت ملی مجلس درباره قطعنامه ضدایرانی اخیر اروپا
اروپا در مقابل ایران مستأصل است
گروه سیاسی: پارلمان اروپا در ادامه تلاشهای نافرجام برای افزودن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نهاد رسمی نظامی ایران به فهرست سازمانهای تروریستی خارجی اروپا، قطعنامه مداخلهجویانه دیگری را به دلیل مسائل ادعایی حقوق بشری تصویب و به این بهانه درخواست غیرقانونی خود علیه سپاه را تکرار کرد.
پنجشنبه گذشته پارلمان اروپا در قطعنامهای ضدایرانی که با ۵۱۶ رای موافق، ۴ رای مخالف و ۲۷ رای ممتنع به تصویب رسید، با طرح مطالب مداخلهجویانه در امور داخلی ایران، آزادی محکومان امنیتی را خواستار شد.
قانونگذاران اروپایی همچنین در تداوم مواضع خصمانه علیه ایران، درخواست افزودن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فهرست سازمانهای تروریستی اتحادیه اروپایی و همچنین تحریم رئیسجمهوری ایران را تکرار کردند. صدور قطعنامه از سوی پارلمان اروپا اما مسبوق به سابقه است. آنها دی و اسفند پارسال در بحبوحه اغتشاشات 1401، به بهانههای مختلف قطعنامههایی را با هدف اعمال فشار بر ایران و افزودن نام سپاه به فهرست سازمانهای تروریستی تصویب کردند.
این قطعنامهها اما هیچ تأثیری بر ایران ندارد و عملا بلاموضوع است. مصوبات شورای اروپا عموما با رای حداقل ۱۵ کشور که دستکم ۶۵ درصد جمعیت اروپا را نمایندگی میکنند تصویب شده و عملا غیرالزامآور است. همچنین تصمیمات پارلمان اروپا پیشنهادی محسوب میشود و اتخاذ تصمیم نهایی با شورای اروپاست که در موارد حساس نظیر موضوعات سیاست خارجی، شورای اروپا عموما بر اساس «اجماع تمام اعضا» تصمیمگیری میکند.
در همین راستا «وطنامروز» با ابراهیم عزیزی، نایبرئیس اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به گفتوگو نشست.
***
عزیزی پیرامون صدور این قطعنامه ضدایرانی در پارلمان اروپا با اشاره به اینکه تصمیمات پارلمان اروپا پیشنهادی محسوب شده و اساسا هم قطعنامههای پارلمان اروپا سندی غیرالزامآور است، گفت: در واقع الزامی برای اجرا بر ما نیست و این بیانیه نمیتواند تعهدی برای ایران ایجاد کند. آنچه مهم است به این برمیگردد که قانونگذاران اروپایی طبق رویکردی که برگرفته از روحیات مداخلهجویانه اروپاییهاست، این بیانیه را صادر کردند.
وی در ادامه افزود: جمهوری اسلامی ایران بر اساس منافع و مقتضیات خود عمل خواهد کرد و به هیچ وجه خود را تابع این نوع اقدامات و بیانیههای حاشیهای که اروپاییها در پی آن هستند، نمیکند.
نایبرئیس اول کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی پیرامون شرایط اروپاییها و مشکلاتی که با آن دستوپنجه نرم میکنند، گفت: اکنون اروپاییها در موضع بسیار ضعیفی هستند. هم در قضیه اوکراین دچار یک سردرگمیاند و هم در قضایای منطقهای و جنگ غزه مبتلا به استیصال و درماندگی سیاسی شدهاند. به همین دلیل برای اینکه اندکی خود را از این مواضع ناکارآمدی که در آن قرار گرفتند رها کنند، هر از گاهی موضوعی را برجسته میکنند. از همین رو با توسل به آن موضوع متفرقهای که ایجاد کردهاند، حیات سیاسی خودشان را به جریان خواهند انداخت.
نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر این نکته که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یک نهاد نظامی رسمی در کشورمان است، گفت: قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در لیست گروههای تروریستی اتحادیه اروپایی در واقع موضوعی است که هیچ منطقی ندارد و هیچ وجدان بیداری هم آن را نخواهد پذیرفت. جمهوری اسلامی ایران مقتدرانه برمبنای اصول و اندیشههای بلند انقلاب اسلامی حرکت میکند.
وی افزود: پس جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر ایمان و اراده و پشتیبانی ملت بزرگ ایران اندیشههای ناب خود را ادامه داده و هیچگاه خود را درگیر چنین حاشیهسازیهایی نخواهد کرد. اکنون منافع ملت ایران اولویت اصلی است، امنیت منطقهای بحثی جدی است.
ابراهیم عزیزی همچنین نسبت به حضور مریم رجوی در کنفرانس پارلمان اروپا و پیشنهادش مبنی بر قرار دادن نام سپاه در لیست گروههای تروریستی اتحادیه اروپایی گفت: او یک مرده متحرک است و اصلا محل اعتنا نیست. اینها تفالههای پسزده رژیمهای اروپایی هستند که در گفتمان سیاسی جمهوری اسلامی ایران، محلی از اعراب ندارند و تنها عواملی هستند که هر از گاهی درباره چنین موضوعاتی مورد سوءاستفاده قرار میگیرند و بعد هم به گوشهای انداخته میشوند. همچنین بعد از برخوردی که در آلبانی با آنها شد، منافقین دچار یک سکته مغزی شدند و تا الان هم با تنفس مصنوعی است که به حیات خود ادامه میدهند.
نماینده مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر اینکه اروپاییها نسبت به جنایاتی که رژیم صهیونیستی در غزه مرتکب شد، روزه سکوت گرفتند و با اتخاذ چنین تصمیمی در صدور قطعنامه هم سعی کردند اذهان جامعه بینالملل را از این جنایات منحرف کنند، گفت: امروز اروپاییها و آمریکاییها نسبت به جنایاتی که رژیم صهیونیستی در غزه مرتکب میشود، هیچ حرفی برای گفتن ندارند؛ نه برای خودشان و نه برای مردمشان که نسبت به اتخاذ سیاستهای حامیانه از رژیم صهیونیستی معترضند.
وی همچنین پیرامون سکوت مقامات اروپایی نسبت به جنایات رژیم کودککش صهیونیست تصریح کرد: مشخصا سکوتشان تاییدی بر این اقدامات جنایتکارانه تلقی خواهد شد. آنها از طرف دیگر پیروز این میدان را جبهه مقاومت اسلامی دانسته و احساس میکنند شکست خوردهاند. پس بهترین و عاقلانهترین کاری که به ذهنشان آمد همین سکوت بوده است.
نایبرئیس اول کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین اروپاییها، هم در غزه و هم در اوکراین به سبب اینکه خود را دنبالهرو آمریکا کرده بودند، احساس میکنند بازنده هر دو میدانند. مطمئنا مسیر دنبالهروی اروپاییها از آمریکا مسیری مبتنی بر منافع ملتهایشان نبوده و حتی علیه منافعشان است و همین امر هم باعث شده تا همیشه اروپاییها در موضع شکست قرار گرفته و نتوانند موضع روشن و مستقلی داشته باشند. این اقدامی هم که در حمایت از رژیم صهیونیستی انجام دادند، نشانه ضعف و زبونی آنها نسبت به نداشتن تحلیل از شرایط سیاسی منطقه و جبهه مقاومت است.
وی در پایان نسبت به اولویت جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با رژیم صهیونیستی و بیاهمیت بودن چنین قطعنامههایی گفت: اکنون مبارزه با رژیم جنایتکار صهیونیستی برای ما یک اصل است. در واقع هدایت جریانهای آزادیبخش در مسیر رسیدن به قله رفیع آزادی هم از جمله راهبردهای نظام اسلامی است و هیچگونه ابایی هم از اینکه ملتهای مظلوم جهان را در مسیر تداوم این اندیشههای ناب اسلامی و انقلاب اسلامی هدایت کنیم نداریم. چنین قطعنامههایی هم چون ضمانت اجرایی نداشته و از یک استیصال سیاسی برآمده است، در این مسیر بدون اهمیت خواهد بود.
ارسال به دوستان
رسوایی جدید برنده جایزه صلح نوبل؛ از ادعای محرومیت دیدار با خانواده تا مصاحبه با آنجلینا جولی
دروغگو لو رفت
گروه سیاسی: نرگس محمدی که چندی پیش به عنوان برنده جایزه به اصطلاح «صلح نوبل» 2023 معرفی شد و اخیرا مدعی شده بود جمهوری اسلامی اجازه دیدار و گفتوگو با فرزندانش را به او نمیدهد، حالا با «آنجلینا جولی» سوپراستار هالیوودی مصاحبه و جالب آنکه بار دیگر ادعاهای شکنجه توسط نظام اسلامی را مطرح کرده است!
محمدی در حالی اقدام به مصاحبه تفصیلی با آنجلینا جولی کرده که پیش از این بارها مدعی شده بود جمهوری اسلامی با شکنجه و اقدامات دیگر حتی اجازه دیدار او با خانوادهاش را هم نمیدهد.
این تناقض نرگس محمدی صدای اپوزیسیون ایرانی را هم درآورده است. به عنوان مثال زن دیکتاتورزاده پهلوی با اشاره به دوگانگی رفتار محمدی نوشته است چطور فردی که ادعا میکند چند ماه است نتوانسته با پسر خود گفتوگو کند به یکباره با یک فرد سرشناس آمریکایی مانند آنجلینا جولی مصاحبه میکند.
همچنین «مجتبی واحدی» اصلاحطلبی که حالا در اردوگاه ضدانقلاب قرار گرفته با بیان اینکه «نرگس محمدی» با این مصاحبه شایسته کارت قرمز است، گفت: «چرا باید هزینهای در این حوزه بدهیم در مصاحبهای که دوزار حرف حساب در آن وجود ندارد». او اضافه میکند: «اینجا در آمریکا وقتی یک آمریکایی مصاحبه نرگس محمدی با آنجلینا جولی را کنار حرفهای ما از مشکلات زندان میگذارد به این نتیجه میرسد که ما دروغ میگوییم». جالبتر آنکه برخی کاربران فضای مجازی در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) از نرگس محمدی به عنوان اپوزیسیون فیک یاد میکنند.
جدای از همه اینها، یک سوال مهم و البته بیپاسخ مطرح است: چگونه است که طی سالهای اخیر مدام میگویند نرگس محمدی از حق صحبت با فرزندان خود محروم است و خانوادهاش هم تایید میکنند اما محمدی مدام بیانیه میدهد و گفتوگو میکند؟
بنا بر گزارش فارس، نکته جالب توجهی که ضدانقلاب به آن استناد کرده این است که زندانیان سیاسی در داخل زندان آنطور که دروغهای آنان مطرح میکند در فضای سیاه و وحشتآلودی حضور ندارند. در واقع پیشتر نیز از زندان شاهد انجام مصاحبههایی با رسانههای خارجی بودهایم، همچنین بیانیهها و نامهنگاریهای متعددی توسط زندانیان سیاسی انجام شده است اما چیزی که این مصاحبه به طور خاص افشا کرد، مثل سیلی مجموعه دروغهای ضدانقلاب درباره شکنجه و سختی کشیدن زندانیان سیاسی را با خود برد. هرچند درباره نرگس محمدی نیز دروغهای فراوانی درباره اعتصاب غذا و بیماری وی خبرسازی میشد اما وقتی او از زندان آزاد شد بسیاری دیدند وضعیت ظاهریاش نشان میداد همه این موارد دروغی بیش نبوده است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|