فخری: اطلاعات جغرافیایی زیرساخت توسعه کشور است

وی ادامه داد: البته ناامنی سایبری فضای مجازی و هوش مصنوعی هم بعنوان چالش معرفی شدهاند. با این وصف حداقل 70٪ چالشها به جغرافیا ارتباط دارند و حتما راه حل جغرافیایی دارند و دستیابی به این راه حل ها نیازمند دستیابی به دادههای دقیق، مستمر و قابل اطمینان مکانی و تسلط به فناوریهای روز نقشه برداری، فتوگرامتری سنجش از دور، تعیین موقعیت و ناوبری، ژئوفیزیک، زمین شناسی، هواشناسی، اقیانوس شناسی، سامانههای اطلاعات جغرافیایی است.
امیر فخری اظهار داشت: از نظر تحلیل جهانی اندازه بازار صنعت اطلاعات جغرافیایی 681 میلیارد دلار در سال 2025 تخمین زده شده که نرخ رشد این صنعت 16 درصد و در سال 2030 به 1440 میلیارد دلار میرسد.
رئیس سازمان جغرافیایی وزارت دفاع اظهار داشت: نقشه و اطلاعات مکانی به عنوان زیرساخت توسعه پایدار و اشراف اطلاعاتی در همه کشورها مورد توجه قرار دارد و سرمایه گذاری قابل توجهی در سالهای اخیر در این حوزه صورت پذیرفته است که از جمله میتوان به منظومههای ماهوارهای سنجش از دور و موقعیت یابی و طیف متنوعی در سنجندهها و تجهیزات داده برداری اشاره کرد.
وی افزود: رشد بازار فناوری اطلاعات جغرافیایی حاصل تلفیق فناوریهای مکانی با اینترنت اشیا، هوش مصنوعی، فناوریهای ارتباطی، پردازش ابری تحلیل دادههای بزرگ است.
امیر فخری ادامه داد: بر همین اساس نمایشگاه ایران ژئو با بهرهگیری از تجارب جهانی و با هدف آشنایی دستگاههای دولتی با آخرین فناوریها و علوم اطلاعات مکانی، معرفی توانمندیها و محصولات فناورانه شرکتهای دانش بنیان، ارائه توانمندیها و ظرفیتهای سازمانهای متولی اطلاعات مکانی برقراری ارتباط مستقیم با مشتریان و شناخت نیازهای آنها برگزار میشود.
وی در ادامه با بیان اینکه این نمایشگاه از امروز سهشنبه 23 تا 26 بهمن ماه 1403 برگزار میشود، عنوان کرد: این نمایشگاه بدون تردید بزرگترین گردهمایی زیست بوم صنعت اطلاعات جغرافیایی غرب آسیاست و سازمانهای تولید کننده اطلاعات مکانی، دستگاههای بهره بردار، دانشگاههای جامعه مهندسین نقشه بردار، شرکتهای خصوصی دانش بنیانها و استارتاپهای فعال به تبادل ایده دستاوردها و ظرفیتهای خود میپردازند.چهارمین نمایشگاه ایران ژئو با شعار اطلاعات جغرافیایی مبنای حکمرانی حکیمانه برگزار می شود.
وی تصریح کرد: امیدواریم با برگزاری این نمایشگاه بتوانیم شاهد شکوفایی بیش از پیش صنعت اطلاعات جغرافیایی و دستیابی راه حلهای حکیمانه برای مقابله با چالشهای کشور باشیم.
انتهای پیام/