|
اسرائیل در حال طراحی نقشه تجزیه عربستان است
حسین امیرعبداللهیان، دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بینالملل در توئیتی نوشت: عادیسازی روابط امارات با صهیونیستها صرفا مربوط به خیانت امارت ابوظبی است و نه امارتهای دیگر. وی تاکید کرد: در سفر رئیس موساد به منامه، آلخلیفه بحرین و آلسلمان سعودی فقط عروسک خیمهشببازی واشنگتن و لندن هستند. اسرائیل در حال طراحی نقشه تجزیه عربستان است.
ارسال به دوستان
مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی ابعاد تازهای از نقش کشورهای غربی برای مدیریت آژانس در قبال پرونده هستهای ایران را فاش کرد
تحت فشاریم!
بازرسان آژانس انرژی اتمی طی یک سال 400 بازرسی از ایران انجام دادند
گروه سیاسی: مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی در تازهترین گفتوگوی خود با اشپیگل درباره ابعاد تازهای از رفتار آژانس با برنامه هستهای ایران در دوره مدیرتش بر آژانس خبر داد. اظهارات «رافائل گروسی» طی این مصاحبه که بخش قابل توجهی از آن به ایران اختصاص دارد، تقویتکننده این گزاره است که تعامل آژانس با ایران در دوره گروسی دستخوش تحول شده و رفتار این سازمان با برنامه هستهای ایران از بعد فنی به سیاسیکاری تغییر پیدا کرده است.
به گزارش «وطن امروز»، در شرایطی که تهران دور تازهای از تعامل با آژانس درباره بازرسی از اماکن تازه در ایران را آغاز کرده است، گروسی در بخشی از مصاحبهاش با اشپیگل اذعان میکند درباره ایران تحت فشار غربیها قرار دارد. مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی در پاسخ به این سوال که آیا از سوی قدرتهای بزرگ جهانی احساس فشار میکنید؟ گفت: هر دقیقه و هر روز آن را احساس میکنم. این باد از هر طرف میوزد. وقتی یک قدرت بزرگ، عضلات خود را نشان میدهد یا تهدیدهای مبهمی ایجاد میکند، چگونه باید رفتار کنم؟ من خیلی دقیق به این فکر کردهام.
اعتراف گروسی در حالی است که وی در جریان سفر ماه گذشتهاش به تهران گفته بود: من در دوره مدیریتم اجازه نخواهم داد کسانی از آژانس برای اهداف خودشان سوءاستفاده کنند. با این وجود ۳ ماه قبل از این ادعای گروسی در تهران، 30 خرداد، شورای حکام با فشار ۳ کشور انگلستان، آلمان و فرانسه آن هم بر اساس گزارشهای مبهم اطلاعاتی رژیم صهیونیستی، قطعنامهای علیه ایران تصویب کرد.
بر این مبنا بود که مدیرکل آژانس پس از این قطعنامه ماه قبل در نخستین سفرش به ایران توافقی درباره بازرسی از ۲ مکان ادعایی تازه در ایران با مقامات دولت حاصل کرد. ایران و آژانس همچنین پس از توافق در تهران، در بیانیهای از توافق بر حلوفصل توأم با حسننیت موضوعات مشخص شده از سوی آژانس خبر دادند. طبق این بیانیه مقرر شد آژانس هیچ سوال و هیچ درخواستی برای دسترسی به مکانهایی فراتر از آنچه توسط ایران تحت موافقتنامه جامع پادمان و پروتکل الحاقی اظهار شدهاند، نداشته باشد. همچنین در بخش دیگری از بیانیه مشترک ایران و آژانس آمده است: در چارچوب حاضر، بر اساس تجزیه و تحلیل اطلاعات در اختیار آژانس، آژانس هیچ سوال دیگری از ایران و هیچ درخواستی برای دسترسی به مکانهایی فراتر از آنچه توسط ایران تحت موافقتنامه جامع پادمان و پروتکل الحاقی اظهار شدهاند، ندارد. در آخر ۲ طرف در این بیانیه تصدیق کردند استقلال، بیطرفی و حرفهایگری آژانس همچنان لازمه اجرای فعالیتهای راستیآزمایی است.
در همین راستا آژانس بینالمللی انرژی اتمی سهشنبه گذشته با صدور بیانیهای اعلام کرد طبق توافق قبلی با تهران، از دومین مکان مورد نظر خود در ایران، بازرسی انجام داده است و از حضور بازرسان این سازمان در مکان مورد نظر خبر داد. بر این اساس، در بیانیه آژانس آمده است: «به عنوان بخشی از توافق با ایران برای حل مسائل مربوط به اجرای پادمانی که توسط آژانس بینالمللی انرژی اتمی تعیین شده بود، آژانس هفته جاری دسترسی تکمیلی به دومین مکان در این کشور را به دست آورد و نمونههای محیطی برداشت کرد».
با این حال با وجود بندهای ذکر شده در بیانیه مشترک ایران و آژانس، اظهارات پراکنده مدیرکل آژانس با رسانههای بینالمللی کاملا برخلاف بندهای توافق شده در تهران است. در شرایطی که گروسی در تهران توافق کرد آژانس درخواستهای دسترسی فراتر از ۲ مکان مورد توافق نداشته باشد، ۲۷ شهریور در گفتوگو با برنامه «هارد تاک» بیبیسی رسما اعلام کرد توافق اخیر این آژانس با تهران «پایان داستان» نیست و بازرسان این نهاد در ایران هستند تا با بررسیهای فنی، عدم دسترسی ایران به سلاح هستهای را کنترل و اثبات کنند.
گروسی همچنین در بخش دیگری از مصاحبهاش با اشپیگل با ابراز نگرانی از گامهای ایران در کاستن از تعهدات برجامی میگوید: فعالیتهای ایران پس از توافق هستهای کاهش یافت اما هرگز کاملا متوقف نشد. برنامه هستهای ایران بسیار پیچیده است و دارای یک نیروگاه هستهای است که قصد دارد آزمایشگاههای تحقیقاتی و تاسیسات غنیسازی را برای آن گسترش دهد. به همین دلیل است که ما چنین رژیم بازرسی گستردهای داریم. ما سال گذشته بیش از 400 بازرسی از ایران انجام دادیم.
با این همه، رفتار منفعلانه آژانس در قبال فشارهای غربیها بارها مورد اشاره و انتقاد مسؤولان کشور قرار گرفته است، در این راستا به عنوان نمونه حسن روحانی، رئیسجمهور روز یکشنبه ۲۵ خرداد در جریان جلسه هیأت دولت، به انتقاد از فشار و تهدید آمریکا نسبت به شورای حکام آژانس انرژی اتمی پرداخت.
گروسی همچنین در مصاحبه با اشپیگل درباره برجام میگوید: توافق برای کشورهایی که به آن پایبند هستند، بسیار زنده است. آلمان، فرانسه، انگلیس، روسیه، چین و ایران به روشنی اعلام کردند این توافقنامه را بسیار مهم میدانند. یک اختلاف وجود دارد، چرا که ۳ کشور غربی ادعا میکنند ایران آن را نقض میکند. ایران نیز به نوبه خود از نقض طرف مقابل شکایت دارد. هیچ کس کاری نمیکند. هر کس میخواهد ما به بازرسیها ادامه دهیم. این مرا به یاد رقصهای پانتومیم در تئاتر کابوکی میاندازد.
گفتنی است «وطن امروز» پنجشنبه 10 مهر در مطلبی با عنوان «امتیازگیری گامبهگام» به رویکرد جانبدارانه آژانس پرداخته بود. در بخشی از این گزارش آمده بود: رفتار مدیر کل جدید آژانس بینالمللی انرژی اتمی نشان از پیگیری و تثبیت یک رویه نامتعارف و نادرست در قبال کشورمان دارد و مشخص میکند وی کاملا از حفظ بیطرفی در ماموریتهای خود فاصله گرفته است. رویکرد آژانس نشان میدهد این سازمان در هماهنگی با طرفهای ضدایرانی تلاش میکند ایران را به اجرای کامل برجام و پایبندی کامل به محدودیتهای برجامی بازگرداند. در بخش دیگری از گزارش «وطن امروز» آمده بود: به نظر میرسد آژانس انرژی هستهای در تقسیم کاری نانوشته با ۳ کشور غربی برجام، مسیری ترسیم کرده است که مجددا وارد چرخه درخواستهای بیپایان از ایران شود و دائمی کردن بازرسیهای فراپروتکلی را که محصول برجام بود، فارغ از سرنوشت برجام برای ایران تثبیت کند. این در شرایطی است که دولت روحانی پس از خروج آمریکا از برجام و عمل نکردن تروئیکای اروپا به هیچ یک از تعهدات خود در توافق، همچنان یکطرفه به تعهدات سنگین ایران در برجام ادامه داده و همچنین رفتاری کجدار و مریز با گامهای پنجگانه کاهشی تعهدات ایران در پیش گرفته و این باعث شده گامهای کاهشی از بازدارندگی لازم برخوردار نبوده و طرف مقابل را به بازگشت به تعهداتش ترغیب نکند. در چنین فضایی، مسیر تازهای که از طریق توافق با آژانس به ادامه بازرسیهای سنگین و بیسابقهای که ایران به طور اختیاری در برجام پذیرفته است، ختم شود، هزینههای بیشتری بر کشور تحمیل خواهد کرد.
ارسال به دوستان
قالیباف: ناکارآمدی 7ساله را گردن مجلس نیندازید
مدیریت ارز رها شده است
گروه سیاسی: محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی که روز گذشته برای شرکت در یادواره شهدای هادیشهر استان مازندران به بابلسر سفر کرده بود، در نشستی مشترک با مجمع نمایندگان و همچنین مدیران کل استان مازندران به بررسی مسائل این استان پرداخت.
قالیباف در ابتدا ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مازندران گفت: امروز موظف هستیم حرف مردم را بزنیم و در این راستا گام برداریم؛ استان مازندران ظرفیتهای خوبی دارد ولی باید بپذیریم مردم با مشکلات متعددی روبهرو هستند. رئیس قوه مقننه با اشاره به اینکه طی 4 ماه گذشته از شروع مجلس یازدهم ۲ ماه زمان برای طی شدن روال اداری مانند تشکیل کمیسیونها و... سپری شد، گفت: طی این مدت تلاشهای زیادی برای قانونگذاری، نظارت و ساماندهی نظارتها شده است. وی افزود: به طور واضح مشخص است تا پایان این دولت حدود یک سال زمان باقی مانده که البته فرصت کمی هم نیست و مسؤولان باید از آن بخوبی بهره ببرند اما 4 سال زمان پیش روی مجلس برای فعالیت وجود دارد و باید برنامه 5ساله هفتم توسط مجلس یازدهم تدوین شود. قالیباف تصریح کرد: بنابراین اعتقاد دارم اساسیترین کار مجلس یازدهم به عنوان یک مجلس انقلابی که مردم نسبت به آن انتظار و امید دارند، تحقق مردمباوری در تدوین برنامه 5ساله هفتم است. وی تصریح کرد: دولت سیزدهم و مجلس یازدهم باید برنامه 5 ساله هفتم را طوری برنامهریزی کنند که دارای 3 سطح ملی، منطقهای و محلی باشد. باید احکام دقیق و مشخصی در این برنامه نوشته شود تا احکام محلی منطبق با احکام منطقهای و سپس با مسائل ملی تطابق داشته باشد.
قالیباف با بیان اینکه نمایندگان استانهای شمالی خواستار تشکیل سازمان ساماندهی سواحل هستند که این مهم متفاوت با سواحل در دریای جنوب است، افزود: در این بین نباید از یاد برد در برنامهریزیها باید به سرنوشت مردم توجه شود؛ در واقع گاهی در تصمیمات درصدد حامیپروری هستیم اما وقتی به سرنوشت مردم توجه شود توانمندسازی مد نظر است. وی تصریح کرد: به عنوان مثال بارانهای چند روز اخیر در تالش سبب بروز مشکلاتی شد و بر اساس اقلیمشناسی در آینده شاهد بارش بارانهای پرحجم خواهیم بود که زندگی مردم تحت تأثیر آن است، لذا باید در احکام برنامهریزی درستی در 3 سطح برای حل این مشکلات داشته باشیم. قالیباف افزود: باید زنجیرهای از پیشرانهای توسعه منطقهای برای اقتصاد استان در نظر گرفته شود. رئیس قوه مقننه بیان کرد: گاهی قوه مجریه به جای اداره یک بخشداری و دهیاری در حوزه دفع پسماند زباله دخالت میکند اما مشاهده میشود هیچ کدام به درستی سامان نمییابد. وی ادامه داد: طبق تجربیاتم اعتقاد دارم مشکلی را که طی 30 سال در حوزه دفع پسماند نتوانستیم حل کنیم میتوان ظرف مدت 18 ماه حلوفصل کرد و در این زمینه نیاز به زبالهسوز و حتی بودجه دولتی وجود ندارد، زیرا باید به سمت تولید کمپوست حرکت کنیم. بنابراین اگر هر شهری بگوید به طور جدا میخواهد مشکل دفع زباله را حل کند شرایط مشابه اکنون خواهد ماند در حالی که با دیدگاه استانی میتوان آن را برطرف کرد. رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به لزوم دقت در برنامهریزیها تصریح کرد: بدون شک در برنامهریزیها باید دقیق عمل کنیم و نباید آرزوهایمان را بنویسیم، بنابراین در برنامه 5 ساله با پیشبینی 3 الی 4 حکم باید مسؤولیت تحقق احکام به مسؤولان استانی واگذار شود، زیرا مجلس باید در سطح ملی با قانونگذاری محکم درصدد حفظ ارزش پول ملی باشد. وی افزود: دولت ارزش پول ملی را رها کرده و میخواهد مساله زباله استان را حل کند و در هر دو به مشکل میخورد و با این نوع مدیریت در صنعت و کشاورزی نیز مشکل ایجاد میشود. قالیباف بیان کرد: وقتی ارزش پول ملی لجامگسیخته در حال کاهش است تحول در اقتصاد شکل نمیگیرد، زیرا شرط اول توسعه ثبات اقتصاد است. رئیس مجلس همچنین با بیان اینکه در مجلس هرگز به حاشیه نخواهیم رفت، اظهار داشت: در برنامه هفتم توسعه، برنامه تحول و ثبات در اقتصاد کشور را اجرا خواهیم کرد. قالیباف با اشاره به اینکه ناکارآمدی ۷ ساله را به مجلسی که 4 ماه است کار خود را آغاز کرده نسبت میدهند، افزود: میگویند مجلس ۳ ماه است آمده و قیمت دلار ۲ برابر شد.
رئیس مجلس در ادامه تاکید کرد: مردم را از اقتصاد حذف کردهایم و تصدیگری میکنیم؛ این وضعیت محکوم به فساد است. قالیباف در پایان با اشاره به تبعات سیاستهای مهاجرتی در سالهای گذشته گفت: وقتی با سیاست غلط مهاجرتی جمعیت تهران و البرز افزایش یافت و 24 درصد جمعیت در یک درصد خاک مستقر شد بدون شک این افراد در نخستین فرصت تلاش میکنند به دلیل آلودگیهای صوتی و هوا و... از این محیط خارج شوند، لذا در جادههای شمالی این موضوع به وضوح خودش را نشان میدهد.
ارسال به دوستان
اصابت چند خمپاره به روستاهای مرزی کشور با بالا گرفتن درگیریهای آذربایجان- ارمنستان
زنگ خطر در مرزهای شمالی
گروه سیاسی: درگیریها میان ۲ همسایه شمالی ایران یعنی آذربایجان و ارمنستان با سرعت زیادی در حال گسترش است تا جایی که حتی ترکشهای این جنگ به مناطق مرزی کشورمان نیز اصابت کرده است و در روزهای اخیر اخباری مبنی بر انفجار تعدادی خمپاره در برخی روستاهای ایران نیز منتشر شد. با این حال انفعال دستگاه دیپلماسی ایران بیش از هر زمان دیگری مشهود شده است؛ از سویی در روزهای اخیر وزیر امور خارجه به انتشار یک توئیت و دعوت طرفین به صلح و سخنگوی وزارت امور خارجه به گرفتن یک موضع مصالحهجویانه بسنده کردهاند و از سوی دیگر این سکوت موجبات برخی سوءاستفادهها و فتنهانگیزیها را از طرف برخی جریانات خارجی و داخلی برای تحریک مردم استانهای آذرینشین فراهم کرده است. مهمترین تحرک دستگاه سیاست خارجی ایران پیرامون درگیریهای 2 کشور آذربایجان و ارمنستان به چهارشنبه گذشته و نشست خبری سعید خطیبزاده برمیگردد که وی در پاسخ به پرسش خبرنگاری پیرامون برخی شائبهها مبنی بر انتقال عناصر گروههای تروریستی پکک/ پژاک و همچنین گروههای تروریستی تکفیری از سوریه به منطقه قفقاز، این ادعاها را مشکوک و تاییدنشده دانست و اضافه کرد: جمهوری اسلامی ایران به هیچوجه اجازه نخواهد داد گروههای تروریستی، مناطق همجوار مرزهای شمالی کشورمان را به کانون تهدید علیه امنیت ملی کشورمان تبدیل کنند.
در این میان پنجشنبه گذشته نیز علی امیریراد، فرماندار شهرستان خداآفرین از اصابت ۵ خمپاره نیروهای آذربایجان و ارمنستان به خاک این شهرستان خبر داد و گفت: ۳ خمپاره به اطراف روستای «پرویزخانلو» اصابت کرده که ۲ تا از این خمپارهها به یونجهزارهای اطراف روستا و دیگری به یکی از باغها برخورد کرده است. ۲ خمپاره نیز به منطقه مسکونی روستای پرویزخانلو اصابت کرده که یکی به پشتبام یکی از منازل مسکونی برخورد کرده و دیگری نیز به شیشههای ساختمانی مسکونی آسیب وارد کرده است. همچنین بر اثر اصابت این خمپارهها یک کودک ۶ ساله مصدوم شده بود که بلافاصله به مرکز درمانی منتقل و به صورت سرپایی درمان شد.
اما در سایه انفعال دستگاه سیاست خارجی و سوءاستفاده برخی گروههای تجزیهطلب برای تحریک مردم استانهای همجوار جمهوری آذربایجان، برخی ائمه جمعه تلاش خود را معطوف به خنثیسازی فتنهانگیزی این گروهها کردند. در همین زمینه آیتالله سیدمحمدعلی آلهاشم، نماینده ولیفقیه در آذربایجان شرقی در ششمین همایش ائمه جمعه استان با اشاره به درگیریهای چند روز گذشته جمهوری آذربایجان و ارمنستان، با بیان اینکه دخالت سایر کشورها در این درگیریها مضر است، افزود: این جنگ، باید با تدبیر و درایت دلسوزان منطقه حلوفصل شود. وی با تاکید بر اینکه جوانان آذربایجانی باید خودشان از تمامیت ارضی و مرزهای کشور خود دفاع کنند، اظهار کرد: برخی همسایگان به بهانه ارسال کمک، گروههای تروریستی خود را نیز وارد ماجرا میکنند که خیلی خطرناک است. آیتالله آلهاشم افزود: ما مردم آذربایجان شرقی ضمن حمایت از مسلمانان کشور جمهوری آذربایجان با خانوادههای شهدای اخیر این کشور ابراز همدردی میکنیم.
همچنین در این زمینه نشست مشترکی نیز میان نمایندگان ولیفقیه در استانهای آذربایجانغربی، آذربایجانشرقی، اردبیل و زنجان در ارومیه برگزار و در پایان آن بیانیهای منتشر شد که در بخشی از آن با اشاره به این مساله که در تعلق داشتن قرهباغ به جمهوری آذربایجان شک و تردیدی وجود ندارد، آمده است: «ما به اقتضای آیات قرآن و سیره معصومین علیهمالسلام و به اقتضای فلسفه انقلاب اسلامی خود را ملزم به حمایت و دفاع از مظلوم میدانیم. ملت آذربایجان بهتر از همه میدانند که جمهوری اسلامی بالاترین کمک و حمایت را در طول اشغال قرهباغ به آذربایجان داشته و در تمام محافل بینالمللی از تمامیت ارضی آذربایجان دفاع کرده و وزارت امور خارجه نیز اخیرا دوباره بر تمامیت ارضی آذربایجان در غائله اخیر تأکید کرده است. اگر عنایات جمهوری اسلامی در بدو اشغال قرهباغ نبود، قطعا اشغال تا باکو امتداد مییافت».
در بخش دیگری از این بیانیه با اشاره به این نکته که تنها راه زمینی آذربایجان برای نخجوان، خاک جمهوری اسلامی بوده و کشورمان نیز همواره این امکان را در اختیار آذربایجان گذاشته، آمده است: «جای تأسف است که اخیرا دشمنان رابطه ۲ کشور دوست، به بهانههای واهی هیاهو و غوغا راه انداخته و جمهوری اسلامی را متهم به خیانت کردهاند. این نکته اقتضا میکند که ما نسبت به حجم جنگ روانی دشمن حساس بوده و ابزار برآورده شدن منویات شوم آنها نگردیم».
ارسال به دوستان
اخبار
بایداز ظرفیت شورای حل اختلاف استفاده شود
آیتالله ابراهیم رئیسی در نشست شورای عالی قوهقضائیه با شورای قضایی استانها، از «حفظ کرامت انسان»، «مبارزه با فساد» و «حمایت از تولید و رفع موانع تولید» به عنوان اولویت مأموریتهای قوه قضائیه در سال ۹۹ یاد کرد. رئیس قوه قضائیه از «قاچاق کالا» به عنوان یکی از موانع رونق و جهش تولید در کشور یاد کرد و یکی از مهمترین چالشها در این حوزه را «نابسامانی در صدور کارتهای بازرگانی و استفاده از کارتهای بازرگانی یکبار مصرف» عنوان کرد. به گزارش میزان، آیتالله رئیسی گفت: صدور کارتهای بازرگانی برای افراد ناشناس زمینه سوءاستفاده از ارزهای تخصیصی برای واردات را فراهم آورده و گاهی میبینیم یا میشنویم به نام یک پیرمرد یا پیرزن روستایی یا یک کودک واردات انجام میشود که نه از این مسأله خبر دارند و نه اصلا به تجارت و بازرگانی اشتغال دارند؛ این مسأله غیرقابل قبول است. رئیس قوه قضائیه همچنین از اقدامات همکاران دستگاه قضا در استانها برای رفع موانع تولید و احیای کارخانههای تعطیل و نیمهتعطیل و توجه به اشتغالزایی در نقاط مختلف کشور تقدیر کرد. آیتالله رئیسی لزوم استفاده از ظرفیت شوراهای حل اختلاف برای کاهش پروندههای قضایی را نیز مورد تأکید قرار داد و گفت: در پروندههایی که خصومت فقط با رضایت شاکی قابل حل است، شوراهای حل اختلاف میتوانند با حلوفصل دعوا فرصتی را به وجود آورند دادگستریها به مسائل مهمتر بپردازند. رئیس قوه قضائیه در همین راستا ابراز امیدواری کرد سازمان کاری شوراهای حل اختلاف، تا پایان سال جاری با تصویب لایحه قانونی آن در دولت و مجلس ارتقا یافته و سازماندهی شود.
***
نماینده روسیه در سازمان ملل:
تحریمهای سازمان ملل علیه ایران احیا نشده است
سفیر روسیه در سازمان ملل اعلام کرد بهرغم ادعاهای آمریکا، تحریمهای سازمان ملل علیه ایران بازنگشته است. به گزارش شینهوا، واسیلی نبنزیا، سفیر روسیه در سازمان ملل درباره مکانیسم بازگشت تحریمها در جمع خبرنگاران گفت: به نظرم همه چیز واضح است. بازگشت تحریمها رخ نداده است. وی افزود: ما در شرایط بدون بازگشت تحریمها زندگی میکنیم. میدانم خود آمریکاییها این را درک و تنها از این شرایط برای پیشبرد تحریمهای یکجانبه خود علیه ایران استفاده میکنند تا به سیاست فشار حداکثریشان علیه این کشور ادامه دهند.
***
«فشار حداکثری آمریکا بر ایران» موضوع نشست شورای امنیت
سخنگوی وزارت خارجه روسیه اعلام کرد در نشست شورای امنیت سازمان ملل در ماه اکتبر درباره وضعیت خلیجفارس گفتوگو خواهند کرد. به گزارش اسپوتنیک، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه پنجشنبه در کنفرانسی خبری گفت: در جلسه آتی شورای امنیت سازمان ملل درباره وضعیت خلیجفارس گفتوگو خواهیم داشت. یکی از وقایع اصلی بحث وزیران درباره وضعیت خلیجفارس خواهد بود. صحبت درباره این موضوع به دلیل روند رو به رشد بحران در منطقه است، بویژه درباره اقدامات واشنگتن برای اعمال فشار حداکثری بر ایران و تضعیف اجرای برنامه جامع اقدام مشترک گفتوگو خواهد شد. این مقام ارشد روس گفت: هدف از این نشست بررسی دقیق راههای ایجاد روابط منطقهای بر اساس اصول همکاری سودمند متقابل با در نظر گرفتن منافع طرفهای ذینفع است. زاخارووا در ادامه تاکید کرد: ما متقاعد شدهایم که مفهوم تجدیدنظر جمعی روسیه درباره امنیت جمعی در منطقه خلیجفارس میتواند به مبنایی قابل اعتماد برای شکلگیری جو اعتماد و یک معماری امنیتی واقعی فراگیر در منطقه تبدیل شود.
***
ایران جزو ۵ کشور برتر جهان در صنعت پهپادسازی
فرمانده گروه پهپاد نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه تمام قطعات پهپادهای مورد استفاده در نیروهای مسلح ساخت داخل است، گفت: ایران جزو 5 کشور برتر جهان در صنعت پهپادسازی است. به گزارش روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ دوم ستاد شهرام حسننژاد در حاشیه اهدای «ماکت پهپاد انتحاری کیان» به موزه «مقاومت، ایثار و پیروزی» شهر ری، اظهار داشت: شرکتهای دانشبنیان و هایتک و همچنین تلاش شبانهروزی کارشناسان نیروهای مسلح موجب کسب این موفقیت شده است. فرمانده گروه پهپاد نیروی زمینی ارتش خاطرنشان کرد: مدل پهپادهای مورد استفاده در ارتش بر اساس نوع عملیات بسیار متنوع است به گونهای که امروز بیش از ۱۲ مدل پرنده با آمادگی رزمی متفاوت در اختیار داریم و امروز پهپادهای نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در حراست از مرزهای شمال شرق، غرب و جنوب غرب کشور در خدمت این نیرو قرار دارند.
***
مقابله نیروی دریایی ارتش با 5 هزار دزدی دریایی
معاون هماهنگکننده نداجا با بیان نقش نیروی دریایی ارتش در اسکورت کشتیهای ایرانی با اشاره به اینکه امروز در صحنه دفاع از منافع جمهوری اسلامی فعالانه و پرافتخار حضور داریم و اجازه نمیدهیم دشمن تحرکاتی علیه این منافع داشته باشد، اضافه کرد: در یک دهه اخیر از ۵ هزار کشتی در مقابله با دزدی دریایی صیانت کردیم. ناوگروههای جمهوری اسلامی به صورت مستقل فعال هستند و شصتونهمین ناوگروه ایران در صحنه آبهای بینالمللی حضور دارد. امیر دریادار کاویانی در پایان با اشاره به موضوع خودکفایی صددرصدی نیروهای مسلح در تمام حوزهها بویژه در زمینه دریایی و موشکی گفت: امروز به برکت رهبری هوشمندانه فرماندهی معظم کل قوا، نیروهای مسلح از تمامیت ارضی کشور دفاع میکند و به هرگونه تعرضی پاسخ قاطع خواهد داد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|