|
ارسال به دوستان
حمید داوودآبادی در گفتوگو با «وطنامروز» از تلاش 30 سالهاش برای نوشتن «شهادت طلبان» میگوید
از شهادتطلبی تا مقاومت
مصطفی پورکیانی: شهادتطلبان روایتی است از تاریخچه عملیات شهادتطلبانه در فلسطین و لبنان تا مصاحبه اختصاصی با دبیرکل حزبالله و رزمندگان مقاومت اسلامی که توسط انتشارات شهید کاظمی منتشر شده است.
مجموعه ۲ جلدی شهادتطلبان، نگاهی همهجانبه به تاریخچه عملیات شهادتطلبانه دارد که طی سالهای مختلف در کشورهایی مانند لبنان و فلسطین اجرا شده است؛ کشورهایی که همواره با جنگ درگیر بودهاند. علاه بر این، این مجموعه به زندگی شهدایی میپردازد که در راه آزادی و آزادگی، جان خود را فدا و نامشان را در تاریخ کشورشان ماندگار کردند. لبنان با وجود اینکه 10 هزار و 453 کیلومتر مربع مساحت دارد و جزو کوچکترین کشورهای خاورمیانه به حساب میآید، تاریخی سرشار از جنگ داخلی، اشغال و مقاومت دارد. لبنان کوچک برای ارتش اشغالگر صهیونیست دروازه جهنم شد، برای آمریکا تجربه تلخ ویتنام را زنده کرد و کماندوهای چترباز فرانسه را نقرهداغ کرد. صهیونیستها با خیال سرکوب مسلمانان و اشغال لبنان به آن حمله کردند، غافل از اینکه همین کار روح مقاومت را در مسلمانان زنده کرد و باعث شد نخستین و بزرگترین شکست برای اشغالگران رقم بخورد.
حمید داوودآبادی، جانباز و نویسنده نامآشنای ادبیات پایداری و مقاومت درباره جدیدترین اثر خود در گفتوگو با «وطنامروز» میگوید: «خیلی پیش از اینها با نام «لبنان» آشنا شدم. نام آن برایم همراه بود با عنوان زشت و کریهِ «جنگ داخلی». همواره لبنان و فلسطین را یکی میانگاشتم بویژه در جنگ و مبارزه همشکل و قیافهشان! بهار سال 1983 میلادی (1362) هنگامی که برای نخستینبار پای بر زمین لبنان گذاشتم، ناخواسته عاشق سرزمینی شدم که مسلمانانش به ایرانیها اقتدا کرده بودند. چندین ماه بودن و زیستن در میان شیعیان آن وادی، شور و شعفم را دوچندان کرد. حضور در صحنههای جنگ ایران و عراق که بسیار مهمتر بود، باعث شد تا چند سالی از آن سامان دور افتم ولی همواره اخبار حوادث آنجا را پیگیری میکردم و برایم اهمیتی خاص داشت. سرانجام بهار 1995 (1374) زمانی دوباره پا به لبنان گذاشتم که چند روزی بیشتر از عملیات استشهادی «صلاح محمدعلی غندور» نمیگذشت. سخنان دلنشین «موسی احمد قصیر» یا همان «ابو احمد» خودمان، کار خودش را کرد؛ از همان سفر شروع کردم به جمعآوری اطلاعات مربوط به تاریخچه عملیات شهادتطلبانه. طی این مدت تا به امروز، حداقل سالی یک سفر به لبنان داشتم تا اطلاعاتم را تکمیل کنم؛ از مصاحبه اختصاصی و طولانی با دبیرکل حزبالله گرفته، تا همراهی با رزمندگان مقاومتاسلامی در محورهای عملیاتی. همه این سفرها بدون هر گونه همراهی و مساعدت معنوی و مالی سازمانها، ارگانها و... بود که شاید شیرینی کار در همین باشد. سرانجام خون مطهر شهدا ثمر داد و لبنان آزاد شد. بازدید از مناطق آزادشده بویژه محل شهادت عزیزانی چون صلاح غندور، علی اشمر، هیثم دبوق و... بسیار دلانگیز و ارزشمند بود که قابل وصف نیست».
این اثر به ۲ بخش متفاوت مقاومت در لبنان میپردازد: مقاومت علیه اشغالگران و مقاومت علیه مداخلهگران.
* مقاومت علیه اشغالگران
در این بخش به مقابله با پیروزیهای ایران در جنگ و نجات صدام حسین، توطئه مشترک بعثی- صهیونیستی برای حمله اسرائیل به لبنان و کشاندن ایران به معرکه، عملیات شهادتطلبانه علیه متجاوزان و اشغالگران صهیونیست در لبنان که به فرار آنها منجر شد، پرداخته شده است.
* مقاومت علیه مداخلهگران
بخش دوم هم درباره حضور نیروهای غربی (آمریکا، فرانسه، انگلیس و ایتالیا) به بهانه برقراری آتشبس و صلح است که در اصل برای نجات اسرائیل از گرداب لبنان و مقابله با مقاومت مردمی بود. مداخله غربیها، بمباران وحشیانه مناطق مسکونی مسلماننشین بیروت را به همراه داشت و حمایت علنی آنها از متجاوزان صهیونیست به مقابله ملت لبنان با آنها انجامید. عملیات شهادتطلبانه علیه پایگاههای دیپلماتیک و نظامی مداخلهگران، بخشهای مهم این برهه است. در هر ۲ بخش عملیات شهادتطلبانه علیه متجاوزان و همچنین علیه پایگاههای دیپلماتیک و نظامی مداخلهگران بررسی شده است.
* برشهایی از کتاب
برائتجویی اسرائیل: اسرائیل طی بیانیهای، فالانژیستهای لبنان را به ارتکاب جنایت در اردوگاههای فلسطینی متهم کرد. در این بیانیه که از سوی ژنرال رافائل ایتان، رئیس ستاد ارتش اسرائیل بهمناسبت «روز غفران» خطاب به سربازانش منتشر شد، آمده است: «نیروهای کتائب بهنیت پاکسازی اردوگاههای فلسطینی از نیروهای تروریست، وارد آنجا شدند و بدون تفاوت قائل شدن بین زنان و مردان، پیران و کودکان، به وحشیانهترین شکل ممکن بیگناهان را قتلعام کردند و این کار از بزرگترین جرائم ضدبشری است. ارتش اسرائیل به محض اطلاع از کشتار افراد بیگناه، نسبت به جلوگیری از ادامه کشتار اقدام کرد».
مجله تایم در روز ۲۱ فوریه ۱۹۸۳ در روایتی اشاره کرده بود که شارون با خانواده جمیل درباره نیاز به انتقامگیری فالانژیستها از ترور بشیر جمیل مذاکراتی داشته است. درپی انتشار این مطلب، شارون در دادگاههای آمریکا و اسرائیل دعوی خسارت ۵۰ میلیون دلاری به جهت افترای وارد شده را اقامه کرد که هیات منصفه مقاله را نادرست و افتراآمیز تشخیص داد. با این وصف، تایم دعوا را در دیوانعالی آمریکا بهسود خود پایان داد، زیرا شارون نتوانست سوءنیت نویسندگان مجله را آنچنان که به موجب قانون افترای ایالات متحده لازم بود، اثبات کند.
گزارش کمیسیون مکبراید: سال ۱۹۸۲ میلادی (۱۳۶۱)، یک کمیسیون مستقل بینالمللی تحقیق درباره موارد گزارش شده نقض حقوق بینالملل توسط اسرائیل در طول تهاجمش به لبنان با ریاست «شان مکبراید» شکل گرفت. کمیسیون ضمن تحقیق محلی در منطقه جنگزده، اظهارات شاهدان را در لبنان، اردن، سوریه، انگلیس و نروژ مورد استماع قرار داد. دولت رژیم صهیونیستی حاضر به مشارکت در این کمیسیون نشد. گزارش کمیسیون با عنوان «اسرائیل در لبنان»، چنین نتیجهگیری کرد که نیروها یا مقامات اسرائیلی، مستقیم یا غیرمستقیم مسؤول جنایات و سایر کشتارهایی هستند که گزارش شده توسط شبهنظامیان لبنانی در کمپهای پناهندگان در صبرا و شتیلا در مناطق بیروت در میان ۱۶ تا ۱۸ سپتامبر، رخ داده است.
موضع رژیم صهیونیستی: وحشیانه بودن این قتلعام و مسؤولیت شارون و برخی دیگر از فرماندهان نظامی اسرائیل در وقوع و ادامه چند روزه آن، به قدری آشکار بود که حدود 400 هزار نفر اسرائیلی با برپا کردن تظاهرات خیابانی، این قتلعام وحشیانه را محکوم کرده و خواهان تحقیق برای تعیین نقش اسرائیلیها در آن شدند.
کابینه اسرائیل طی اجلاس ۱۹ سپتامبر (۲۸ شهریور) خود، این بیرحمی را نتیجه عمل یک یگان لبنانی که از یک نقطه دورتر از مواضع ارتش اسرائیل وارد اردوگاهها شده است، قلمداد کرد و کوشید تا هرگونه ارتباط خود را با این کشتار، منتفی تلقی کند.
شهادتطلبان؛ تاریخچه عملیات شهادتطلبانه فلسطین و حزبالله لبنان از مصاحبه اختصاصی با دبیر کل حزبالله تا رزمندگان مقاومت اسلامی در قطع رقعی و ۲ جلد مصور به قلم حمید داوودآبادی به رشته تحریر درآمده و توسط انتشارات شهید کاظمی منتشر شده است.
ارسال به دوستان
نقاشیای با محوریت حاجقاسم که قرار است در محضر رهبرانقلاب رونمایی شود
روایتی 43 ساله از انقلاب در نقاشی 100 متری
حبیبالله صادقی که تابلوی ۱۰۰ متری «در رثای سیمرغ تجلی» را با مضمون تاریخ دفاعمقدس و انقلاب به تصویر کشیده است، این تابلو را مهمترین کار هنری زندگیاش برشمرد. به گزارش «وطنامروز»، حبیبالله صادقی، هنرمند نقاش پیشکسوت و از هنرمندان انقلاب و دفاعمقدس این روزها در حال کار روی تابلویی ۱۰۰ متری است که روایتی ۴۳ ساله از سالهای بعد از انقلاب اسلامی و دفاعمقدس و همچنین رشادتهای سپهبد شهید قاسم سلیمانی را دربردارد. وی تاکنون حدود ۶۰ درصد کار روی این تابلوی نقاشی عظیم را انجام داده است و بنا دارد این نقاشی روایتگونه را به مناسبت هفته دفاعمقدس به اتمام برساند تا در محضر مقام معظم رهبری رونمایی شود. حبیبالله صادقی درباره این نقاشی عظیم که «در رثای سیمرغ تجلی» نام دارد، گفت: زمانی که سپهبد شهید قاسم سلیمانی به مقام شهادت نائل شد، متأسفانه نسل انقلاب تمهیدی جدی و درخور ایشان نیندیشید و نتوانستیم کاری کارآمد و جدی صورت دهیم. به همین دلیل بعد از تشییع باشکوه ایشان تصمیم گرفتم برای خلق کاری جدی دست به کار شوم. وی به ساخت مجسمههای سطح پایین از سردار اشاره کرد و افزود: یکسری مجسمه با سطح کیفیت پایین ساخته و نصب شد ولی واقعا این کارها درخور مقام شهید سلیمانی نبود. یک ورکشاپ با موضوع شهید سلیمانی در دانشگاه استاد فرشچیان برای دانشجویان دغدغهمند برگزار کردم و به دنبال اجرای کاری بودم که مقام سردار را حفظ کند و این قهرمان بزرگ را به نمایش بگذارد. صادقی درباره ساخت مجسمه مومی حاجقاسم سلیمانی توسط حمید کنگرانی که در موزه مشاهیر برج میلاد جانمایی شده است، به مهر توضیح داد: مجسمهای که آقای کنگرانی از حاجقاسم ساخت، عالی بود و بعد از مجسمههای سطح پایین از ایشان، بسیار جای خوشحالی داشت. کار آقای کنگرانی، روشی در چهرهسازی محسوب میشود که موزه مادام توسو در لندن پایهگذارش بود که وی نیز این کار را با کیفیت خوب انجام داد. از نسل انقلاب چند مجسمه در تالار وحدت و حوزه هنری وجود دارد که به اعتقاد من کم است و باید به زندگی اسطوره انقلاب و دفاعمقدس بیشتر بپردازیم که برای تحقق آن، نیاز به کار پژوهشی هنری و علمی و جستارگرایانه داریم تا در شکل تجلییافته بزرگتری دیده شود، بنابراین مجسمهای که آقای کنگرانی از شهید سلیمانی ساختند، خوب است اما کافی نیست و معتقدم باید کاری هوشمندانه و فاخر درباره حاجقاسم ساخته شود. وی تصریح کرد: چون حاجقاسم سلیمانی، قهرمانی بزرگ و تاریخساز است که هم نسل دفاعمقدس را نمایندگی میکند و هم نماینده نجیب مردم ایران به حساب میآید، تصمیم گرفتم روایتی ۴۳ ساله از انقلاب اسلامی و آنچه را بر مردم ایران گذشته است، به تصویر بکشم.
این هنرمند پیشکسوت در توضیح روایتهای این تابلو بیان کرد: روایتهایی که در این نقاشی به آنها پرداختهام، به موضوعات انسانی و فرهنگ ایرانی اشاره دارد. این روایتها را از آدمخواری دیو که برگرفته از تابلوی فرانسیس گویا است، شروع کردهام و در ادامه به جریان استکبار در آمریکا، کشتار مردمان مظلوم سرخپوست، نگاه نژادپرستی صهیونیستی، جنگ رسانهای، حمله کشورهای غربی به ایران به رهبری صدام، بمباران سردشت و حلبچه، سلمان رشدی و منافقان، عملیات فروغ جاویدان و مرصاد، روایت رشادتهای آرش کمانگیر، رستم و نبرد کاوه آهنگر و ضحاک، روایتی از فردوسی و اشعار حماسیاش، شهدای غواص، طالبان، داعشیها و ترور حاجقاسم سلیمانی توسط پهپادهای آمریکایی و روایت اصحاب فیل در قرآن پرداختهام و روایت آخر هم به بوسه حضرت آقا بر گونه سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس میپردازد. صادقی درباره زمان رونمایی و محل جانمایی آن نیز گفت: این تابلو قرار است هفته دفاعمقدس در حسینیه امام خمینی(ره) و در محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی رونمایی شود. ممکن است تابلو در حرم حضرت امام خمینی(ره) نصب شود اما در هر حال، جانمایی آن را به نظرات حضرت آقا ارجاع میدهیم.
ارسال به دوستان
اخبار
معرفی اعضای شورای سیاستگذاری ششمین دوسالانه خوشنویسی ایران
احکام اعضای شورای سیاستگذاری ششمین دوسالانه خوشنویسی ایران به امضای هادی مظفری، مدیرکل هنرهای تجسمی و رئیس شورای سیاستگذاری اعطا شد. به گزارش «وطنامروز»، هادی مظفری، مدیرکل مرکز هنرهای تجسمی در جلسه شورای سیاستگذاری ششمین دوسالانه خوشنویسی ایران گفت: دوسالانهها رویداد تخصصی حوزه هنرهای تجسمی هستند و دوسالانه خوشنویسی تاکنون منظمترین دوسالانه هنری بوده است که توانسته استان قزوین را به عنوان پایتخت هنر خوشنویسی معرفی کند و با همکاری نهادهای مختلف در استان قزوین برگزار میشود. در این جلسه احکام دبیر دوسالانه و اعضای شورای سیاستگذاری اعطا شد. در این جلسه محمدحسین اسماعیلی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین به عنوان عضو شورای سیاستگذاری و دبیر این رویداد معرفی شد. اعضای شورای سیاستگذاری ششمین دوسالانه خوشنویسی ایران عبارتند از: محمدحسین اسماعیلی، رضا بنیرضی، احمد پیلهچی، سیدهصغری حسینی، علی شیرازی، علیاشرف صندوقآبادی، احمد عبدالرضایی، مجتبی ملکزاده و سیدحیدر موسوی.
***
شاهین فرهت رئیس گروه موسیقی فرهنگستان هنر شد
شاهین فرهت، عضو پیوسته فرهنگستان هنر، از سوی رئیس این فرهنگستان به سمت رئیس گروه تخصصی موسیقی فرهنگستان منصوب شد. به گزارش «وطنامروز»، بهمن نامورمطلق، رئیس فرهنگستان هنر در دیدار با شاهین فرهت، آهنگساز و پژوهشگر پیشکسوت موسیقی، ضمن بحث و گفتوگو با این هنرمند پیشکسوت موسیقی درباره مسائل کلان حوزه موسیقی، وی را به عنوان رئیس گروه تخصصی موسیقی فرهنگستان منصوب کرد. در این دیدار همچنین از خدمات ارزنده مجید کیانی، رئیس پیشین این گروه، تشکر و قدردانی شد.
ارسال به دوستان
«رازهای جماران» به آنتن می رسد
همزمان با سیودومین سالگرد رحلت بنیانگذار انقلاب اسلامی، مجموعهمستند «رازهای جماران» با محوریت نمایش ناگفتههایی از زندگی امام راحل آماده نمایش شد.
به گزارش «وطنامروز»، مجموعهمستند «رازهای جماران» در 4 قسمت ۳۰ دقیقهای به روایت زندگی حضرت امام خمینی(ره) و مناسبات سیاسی و فردی ایشان از زبان محافظان بیت امام(ره) در حد فاصل سالهای ۵۷ تا ۶۸ میپردازد. این مجموعه از پنجشنبه 13 خرداد تا یکشنبه 16 خرداد ساعت ۲۰ از شبکه ۳ سیما روی آنتن میرود. محافظان جزو نزدیکترین افراد به بیت امام(ره) بودند و ناگفتهها و روایتهای شنیدنی و جذابی از زندگی امام خمینی(ره) برای بیان دارند. همچنین در مجموعهمستند «رازهای جماران» برای نخستینبار بیش از ۱۰۰ قطعه عکس و تصاویر دیده نشده از جماران و بیت امام(ره) به نمایش درمیآید. ساخت این مجموعهمستند بیش از ۲ سال به طول انجامیده و برای ساخت آن از صدها ساعت گفتوگوی شنیده نشده و هزاران صفحه منابع دیده نشده استفاده شده است. مجموعه «رازهای جماران» به کارگردانی مشترک محسن سلیمانی و محمد ثقفی، تهیهشده در خانه مستند و محصول سازمان هنری- رسانهای اوج است که پس از پخش از رسانه ملی در پلتفرمهای نمایش خانگی عرضه اینترنتی خواهد شد.
ارسال به دوستان
ادامه تصویربرداری «از سرنوشت۴» در رباطکریم
تصویربرداری فصل چهارم سریال «از سرنوشت» در رباطکریم در حال انجام است و تاکنون ۳۰ درصد از کار جلوی دوربین رفته است. به گزارش «وطنامروز»، علیاکبر تحویلیان، تهیهکننده این سریال ضمن اعلام خبر فوق افزود: در بخشهایی که این روزها در حال تصویربرداری است، صحنههای مربوط به خانم لیلا بلوکات و آقای مجید واشقانی تصویربرداری خواهد شد. تدوین همزمان سریال هم توسط شوکا زندباف در حال انجام است.
وی درباره رویکرد سریال در این فصل گفت: عمدهترین مسالهای که در این فصل، سریال آن را دنبال میکند موانع تولید داخلی بر سر راه جوانان است و به سودجویانی که در این راه مانع رشد تولید میشوند اشاره داریم، همچنین به مشکلات استعدادهای جوان و خلاق در تولید توجه میشود. در این فصل داستان ساناز سعیدی به گروه بازیگران اضافه شده است و بازیگران جدیدی نیز اضافه خواهند شد. فصل چهارم سریال «از سرنوشت» به کارگردانی سیدمحمدرضا خردمندان و تهیهکنندگی علیاکبر تحویلیان ساخته میشود. این فصل که در ۳۰ قسمت آماده میشود توسط محمدمحمود سلطانی و روحالله صدیقی به نگارش درآمده است. زمان آمادهسازی سریال ۶ ماه خواهد بود. در این سریال بازیگرانی همچون مسعود پاکدل، دارا حیایی، کیسان دیباج، فاطمه بهارمست، مجید واشقانی، لیلا بلوکات، مائده طهماسبی، ساناز سعیدی، رابعه مدنی و... حضور خواهند داشت.
ارسال به دوستان
رکوردشکنی در گیشه سینماهای آمریکا
مکان ساکت ۲ یخ دوران پاندمی را آب کرد
با اکران فیلم جدید «یک مکان ساکت» رکورد فروش در نخستین آخر هفته اکران در سینماهای آمریکا در دوران پاندمی شکسته شد.
به گزارش «وطنامروز»، مدیران استودیویی هالیوود این روزها نفس راحتی میکشند، چون بعد از سالی سخت برای سینماها، باکس آفیس آمریکای شمالی دوباره در حال بروز نشانههایی از زندگی است.
این امیدواری تا حدود زیادی به خاطر اکران قسمت دوم فیلم «یک مکان ساکت» ساخته جان کرازینسکی ایجاد شده که توانست فروش چشمگیر ۴۸ میلیون دلاری را رقم بزند و با ثبت بزرگترین فروش ۳ روز افتتاحیه در کل دوران پاندمی، فراتر از انتظارها ظاهر شود. این فیلم محصول پارامونت پیکچرز در حال حاضر در ۳۷۲۶ سالن سینما پخش میشود و انتظار میرود تا آخر تعطیلات هفتگی تا مرز ۵۸ میلیون دلار بفروشد. این رقم قابل توجه است، چون فاصله زیادی با رقم فروشی ندارد که انتظار میرفت پیش از پاندمی بتواند کسب کند. فیلم در ابتدا قرار بود مارس ۲۰۲۰ پخش شود اما به تعویق افتاد. فیلم اول «یک مکان ساکت» توانسته بود در سال ۲۰۱۸ در ۳ روز اول خود در باکس آفیس ۵۰ میلیون دلار بفروشد که برای فیلمی که پیشزمینهای در ذهن مخاطب ندارد خیلی خوب بود. به نظر میرسد تصمیم به تاخیر انداختن اکران فیلم دوم درست بوده، چون فیلم اول فقط ۱۷ میلیون دلار هزینه داشت اما فیلم دوم با بودجهای ۶۱ میلیون دلاری ساخته شد. در قسمت دوم فیلم ژانر وحشت «یک مکان ساکت»، امیلی بلانت، میلیسنت سیموندز و نوآ جوپه همگی به نقشهای خود در قالب خانوادهای بازمیگردند که مجبور است در سکوت محض زندگی کند، چون هیولاهایی وجود دارند که به صدا جذب میشوند. بعد از اکران سینمایی اختصاصی، این فیلم پس از ۴۵ روز به سرویس استریمینگ پارامونت پلاس میرود و به جمع فیلمهای بزرگ اخیر دیگر از جمله «گودزیلا در برابر کونگ» و «رایا و آخرین اژدها» محصول دیزنی میپیوندد که در پلتفرمهای دیجیتال هم اکران شدند و موفقیت قابل توجهی داشتند.
***
سایمون کاول برنامه استعدادیابی رژیم صهیونیستی را متوقف کرد
ساخت برنامه «ایکس فاکتور» به دلیل انصراف سایمون کاول از داوری و برنامهسازی در رژیم صهیونیستی متوقف شد. به گزارش «وطنامروز»، سایمون کاول، برنامهساز و داور مشهور برنامههای استعدادیابی اعلام کرد در «ایکس فاکتور» شرکت نمیکند. کاول برنامهاش برای حضور به عنوان داور در فصل بعدی «ایکس فاکتور» را لغو کرد. اواخر سال پیش این تهیهکننده و داور مشهور برنامههای تلویزیونی قراردادی برای حضور به عنوان داور در فصل بعدی یک برنامه استعدادیابی موسیقی رژیم صهیونیستی امضا کرده بود. این برنامه قرار بود تابستان امسال فیلمبرداری شود. سخنگوی کمپانی تولیدکننده «ایکس فاکتور» اعلام کرد که کاول قراردادش را «به دلایلی شخصی» لغو کرده است. این کمپانی از توضیح بیشتر در این باره خودداری کرد. هفته پیش گفته شده بود کاول به دلیل خشونتهای درگرفته علیه فلسطینیها از سوی رژیم صهیونیستی در این زمینه دچار نگرانی شده است. کاول که تهیهکننده و مجری برنامه استعدادیابی «آمریکاز گات تلنت» است سال پیش با شکستگی کمر مواجه شد و برای جراحی و گذراندن دوره بهبودی مدتی از حضور در تلویزیون فاصله گرفته بود اما او در فصل جدید این برنامه استعدادیابی در شبکه انبیسی حاضر شده است.
ارسال به دوستان
نمایش آثاری از هنرمندان نقاش انقلابی در نمایشگاه «سوگ آفتاب»
نمایشگاه نقاشی «سوگ آفتاب» به مناسبت سالروز رحلت امام خمینی(ره) سهشنبه ۱۱ خردادماه در گالری عالی حوزه هنری برگزار میشود. به گزارش «وطنامروز»، مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری در آستانه سالروز رحلت ملکوتی امام خمینی(ره)، بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران، نمایشگاه منتخب آثار نقاشی از اساتید برجسته هنر انقلاب را برپا میکند. نمایشگاه نقاشی «سوگ آفتاب» سهشنبه ۱۱ خردادماه ساعت ۱۴ در گالری ابوالفضل عالی طی مراسمی آغاز به کار خواهد کرد. این نمایشگاه شامل آثاری از ایرج اسکندری، کامیار صادقی، مصطفی گودرزی، غلامعلی طاهری، حسن رزمخواه، مرتضی افشاری، علی شیخی، علی اسلامیمقدم، علیرضا خالقدادی، احمد خلیلیفرد، کاظم چلیپا، محمدعلی ترقیجاه و عبدالحمید قدیریان است. علاقهمندان برای تماشای این آثار میتوانند از چهارشنبه ۱۲ تا ۳۰ خردادماه روزهای شنبه تا چهارشنبه جز روزهای تعطیل از ساعت ۹ الی ۱۸ به گالری ابوالفضل عالی حوزه هنری به نشانی خیابان سمیه، نرسیده به خیابان حافظ مراجعه کنند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|