29/فروردين/1404
|
07:49
۲۲:۱۴
۱۴۰۴/۰۱/۱۹

اخبار فرهنگی

فیلم کوتاه «آیا وکیلم؟» آماده حضور در جشنواره‌های بین‌المللی شد

فیلم کوتاه «آیا وکیلم؟» به نویسندگی آزاده خسروتاج و تهیه‌کنندگی و کارگردانی آروین شاه‌اویسی، پس از پایان مراحل تولید، آماده حضور در جشنواره‌های بین‌المللی سینمایی شد. این اثر که چهارمین ساخته آروین شاه‌اویسی در ژانر ملودرام محسوب می‌شود، با نگاهی انسانی و روانکاوانه به بحران‌های فردی و اجتماعی، روایتگر دغدغه‌ای است از دل واقعیت‌های امروز جامعه.
در این فیلم کوتاه، مائده زارعی و مریم زارعی‌فرشید نقش‌آفرینی کرده‌اند و ترکیب بازی آنها، در خدمت فضایی واقع‌گرایانه و تأثیرگذار، بعدی تازه به شخصیت‌ها بخشیده است.
از جمله عوامل اصلی این پروژه می‌توان به حسین ثقفی (مدیر فیلمبرداری)، سهیل طاهری (صدابردار)، سمیه خوشبخت (نورپرداز) و زهره ادی‌نژاد (مشاور فیلمنامه) اشاره کرد. همچنین سونیا حسینی به عنوان دستیار کارگردان، محمدرضا خانی (برنامه‌ریز)، آیدین بخشی (مدیر تولید)، جواد راسترو (مدیر تدارکات) و مریم رضایی (منشی صحنه) در شکل‌گیری این اثر نقش‌آفرینی کرده‌اند.
طراحی گریم فیلم بر عهده مریم زارعی‌فرشید بوده و اجرای آن توسط بیتا خزایی انجام شده است. طراحی صحنه و لباس این اثر نیز توسط الین آقچه‌کندی انجام شده است. در بخش تصویربرداری، حسام دستفال به عنوان دستیار فعالیت کرده و مهسا مهرجو نیز طراحی پوستر فیلم را بر عهده داشته است. عکاسان پروژه عبارتند از رعنا هوشمند، شیوا نیک و مریم ارونی.

***
«ما و عروسک پارچه‌ای» داستانی مهیج از جنگ با داعش

کتاب «ما و عروسک پارچه‌ای» به قلم یوسف قوجُق از سوی نشر مهرک برای نوجوانان منتشر شد.
داستان «ما و عروسک پارچه‌ای» اثر جدید یوسف قوجُق، نویسنده اهل گنبدکاووس است که به روایت ماجراهایی درباره 2 مسلمان با نام‌های ابوعمر (اهل تسنن) و دیگری ابوجعفر (شیعه) می‌پردازد. این 2 با مأموریتی ویژه راهی شهری ویران می‌شوند و در ساختمانی 12 طبقه مستقر می‌شوند تا تحرکات دشمن را زیر نظر بگیرند. در کنار آنها، عروسکی پارچه‌ای، خانواده‌ای ایزدی و اهالی اندکی که از اهل تسنن و شیعه هستند، در این ویرانه باقی مانده‌اند. در این بین، دشمن هر لحظه نزدیک‌تر می‌شود و سایه شوم خود را بر شهر می‌اندازد. کتاب «ما و عروسک پارچه‌ای» با تصویرگری فراز بزاززادگان، ضمن روایت داستانی مهیج از جنگ با داعش در سرزمین سوریه، به موضوعاتی همچون آشنایی نوجوانان با مفهوم ظلم‌ستیزی، مقاومت و ایستادگی، آزادی و آزادگی و انسان‌دوستی و کمک به دیگران اشاره دارد. در بخشی از متن این کتاب آمده است:
- دخترکی ندیدی که مرا گم کرده باشد؟ عروسک پارچه‌ای اگر به حرف می‌آمد، لابد همین را می‌پرسید. این را از لب و لوچه آویزان و غمگینش می‌توانم حدس بزنم. جواب سؤالش به آسانی جوابی نیست که به سؤال دخترک می‌شود داد. دخترکی که او سراغش را می‌گرفت، لنگه‌اش در هیچ‌ جا نیست. فروشی نیست که بشود از جایی خرید. پارچه‌ای و غیرپارچه‌ای هم ندارد. گوشت و پوست و استخوان دارد، روح دارد، دنیایی دارد، جان دارد و نفس می‌کشد. 
- ندیده‌ام. اگر می‌پرسید، فقط همین را می‌توانستم بگویم درباره دخترکی که نشانی‌اش را از من می‌خواست. دستی به سر عروسک می‌کشم و دوباره می‌گذارمش توی جیب پیراهنم؛ درست روی قلبم».
نشر مهرک، داستان «ما و عروسک پارچه‌ای» به نویسندگی یوسف قوجق و تصویرگری فراز بزاززادگان را در ۳۲ صفحه مصور، شمارگان ۱۲۵۰ نسخه و بهای ۱۲۵ هزار تومان برای نوجوانان بالای ۱۳ سال منتشر کرده است.

ارسال نظر
پربیننده