|
اخبار
افتتاح شبکه رادیویی جدید
معاونت صدا با راهاندازی «رادیو تبیین» در تلاش است در مدت زمان 50 روز، صدای ایران قوی و مقتدر را به گوش جهانیان برساند. معاونت صدا در توضیح دلایل راهاندازی این شبکه چنین آورده است: «تلاشها و نقشههای متعدد دشمن در دنیای بینالملل، نشان میدهد رسانه اصلیترین زمین بازی برای قدرتهای بزرگ قرارگرفته است، به همین دلیل رسانهای که خود به عنوان قدرت ایفای نقش میکند باید مجهز و مسلط به جدیدترین ابزارها برای پیمودن این مسیر باشد. کلان راهبرد جهاد تبیین که رهبر معظم انقلاب از آن به عنوان نقشه راه و محوریترین کلید واژه عملکری در حوزههای مختلف یاد کردند، میتواند در راستای بازنمایی صحیح و مکرر کارآمدیهای انقلاب اسلامی در چارچوب گفتمان «ایران قوی و مقتدر» مسیر روشن و آفند رسانهای را مهندسی کند تا هم واقعیات نظام اسلامی، روشنگری و هم هجمه شدید رسانههای معاند خنثی شود. از این رو معاونت صدای جمهوری اسلامی ایران، با هدفگذاری رسانهای برای حضور در این فضای بینالمللی، اقدام به راهاندازی شبکهای رادیویی با عنوان «رادیو تبیین» روی موج رادیوی فصلی این معاونت (99.5 مگاهرتز) با رویکردی تهاجمی، کنشگرانه، منظم و مترتب بر مطالبات عرصه اجتماع ایرانی برای جهاد تبیین کرده است.
رسالت اصلی این شبکه، تبیین کارکردهای جمهوری اسلامی، شناساندن وجوه ایران قوی و مقتدر، پیگیری خاص تاکیدات مقام معظم رهبری و تقویت موضع کنشگرانه و تهاجمی رسانهای کشور در عرصه تهاجم ترکیبی و مقابله با نبرد نامحدود دشمن است.
«رادیو تبیین» از امروز ـ ۶ خرداد ـ تا ۲۷ تیر روی موج افام ردیف 95.5 مگاهرتز صدای ایران مقتدر را روی آنتن میبرد. علاقهمندان میتوانند با شماره تلفن ۰۹۰۳۹۱۳۴۷۴۴ در فضای مجازی و سامانه ۳۰۰۰۰۹۵۵ بهصورت پیامکی در ارتباط باشند. همچنین این شبکه رادیویی به صورت ۲۴ ساعته زنده و تصویری در بستر برنامه کاربردی ایران صا نیز قابل دریافت است.
***
جبلی: صداوسیما کارنامه درخشانی در کشورهای محور مقاومت دارد
رئیس رسانه ملی، با هدف رایزنی در راستای تعامل رسانهای برای تبیین دستاوردهای محور مقاومت، به بیروت سفر کرد. پیمان جبلی در بدو ورود به فرودگاه بینالمللی بیروت گفت: این سفر جهت همفکری و تعامل بهتر با رسانهها و مسؤولان مختلف برای تبیین دستاوردهای محور مقاومت است.
وی همچنین با اشاره به پوشش خوب، بهنگام و سریع رویدادهای منطقه در شبکههای مختلف رسانه ملی از جمله شبکههای برونمرزی افزود: صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران کارنامه درخشانی در کشورهای محور مقاومت دارد، بویژه در مواقع حساس از جمله در آزادسازی جنوب لبنان در سال ۲۰۰۰ میلادی و همچنین در پیروزی جنگ 33 روزه در لبنان بسیار موثر بوده است.
رئیس رسانه ملی با تاکید بر اینکه در دوران پیروزیهای محور مقاومت، ایجاب پیوست رسانهای تعامل و همافزایی تمام کشورهای محور مقاومت است، گفت: این سفر در جهت همفکری و تعامل بهتر با رسانهها و مسؤولان مختلف برای تثبیت دستاوردهای مقاومت است و امیدواریم این سفر سرآغاز جدی بر همکاریهای رسانهای در راستای تثبیت دستاوردهای مقاومت باشد. لبنان در سال ۲۰۲۳ میلادی از سوی اتحادیه عرب به عنوان پایتخت رسانهای جهان عرب برگزیده شده است.
***
«گلستانخوانی برای کمحوصلهها» در بازار نشر
انتشارات نیستان چاپ دوم کتاب «گلستانخوانی برای کمحوصلهها» نوشته داوود غفارزادگان را منتشر و روانه بازار نشر کرد.
کتاب حاضر چهارمین دفتر از مجموعه «خرده مینا بر خاک» و گزیده گلستان سعدی است که در 3 بخش دیباچه (در بردارنده 85 حکایت)، نکتهها و تکبیتهای نگاشته شده و فرصت بازخوانی یکی از شاهکارهای نثر کهن فارسی را در اختیار مخاطبان قرار داده است.
سایر جلدهای «مجموعه خرده مینا بر خاک» عبارتند از: «به رنگ طاووس، به رنگ کلاغ: گزیده اسرار التوحید»، «امروز و دگر روز و سوم روز: گزیده تذکرهالاولیا» و «داستان حسنک وزیر و نویسندهاش: گزیده تاریخ بیهقی».
گزیده گلستان سعدی دفتر چهارم از مجموعه «خرده مینا بر خاک» اثر داوود غفارزادگان در 88 صفحه رقعی به قیمت 58 هزار تومان از سوی انتشارات نیستان منتشر شده است.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
«وطن امروز» نگاه نویددهنده در رویدادهای سینمایی کشور را بررسی کرد
سینما در سایه امید
محمد محمدی: عبارت «امید» و «امیدبخشی» کلیدواژگانی هستند که رهبر انقلاب به کرات در بیاناتشان در سالهای اخیر بر آن تأکید داشتهاند و مسؤولان کشور بویژه مسؤولان حوزه فرهنگ و هنر را به انجام آن توصیه کردهاند اما متأسفانه در حوزه فرهنگ و هنر کشور بویژه سینما به عنوان یکی از فراگیرترین هنرها نه تنها خلأ آن احساس میشود، بلکه آنچه امروز در قالب اغلب هنرها به خورد مخاطبان داده میشود، با عناوینی چون سینمای اجتماعی و از این دست، بر طبل ناامیدی میکوبد و آثاری با این محتوا تولید میشود و در معرض دید مردم قرار میگیرد. این در حالی است که طی سالهای اخیر و پس از روی کار آمدن دولت سیزدهم، اهتمام ویژه مبنی بر تغییر این رویه غلط در دستور کار قرار گرفته است اما متأسفانه رفتار مدیران و مسؤولان بدنه و البته ریلگذاریهای اشتباه توسط سیاستگذاران سابق، اصلاح این رویه غلط را بسیار دشوار کرده است و بیشک اجرایی شدن تصمیمات اصلاحی زمانبر خواهد بود، از این رو نهادها و ارگانها میتوانند نقش و سهم بسیار مهم و مؤثری را در این اصلاح و تغییر سیاستگذاری با ابزارهایی چون سرمایهگذاری و برپایی رویدادهای مختلف و متعدد داشته باشند و به این سیاست سرعت بیشتری دهند. در همین ارتباط با علیرضا استرابی، دستیار ویژه رئیس بنیاد فرهنگی روایت فتح گفتوگو کردیم.
دستیار ویژه رئیس بنیاد فرهنگی روایت فتح ابتدا با اشاره به کلیدواژه امید و امیدبخشی به عنوان یک اصل مهم در تولیدات هنری و تأثیر رویدادهای هنری داخلی در هدفمند کردن این اصل گفت: سینمای امیدبخش یا به عبارت دیگر سینمای انگیزشی در بسیاری از کشورها دارای جایگاهی قابل توجه است. در هالیوود و بالیوود بسیاری از فیلمهای سینمایی با این درونمایه ساخته میشوند. برای مثال از فیلم «چه زندگی شگفتانگیزی» ساخته فرانک کاپرا به عنوان تأثیرگذارترین فیلم تاریخ آمریکا یاد میکنند که در اوج تألمات روحی مردم آمریکا پس از جنگ دوم جهانی در سال ۱۹۴۶ و در کشاکش رکود اقتصادی ساخته شد و توانست یکتنه روحیه امید و خودباوری را در آمریکا تقویت کند. درستش هم همین است که سازوکار فرهنگی و هنری در بزنگاههای مختلف دوای درد جامعه باشد. متأسفانه در کشور ما سازندگان فیلمهای سینمایی و سریالهای نمایش خانگی در ایجاد یأس و ناامیدی با هم مسابقه گذاشتهاند و به خیال خودشان معضلات اجتماعی جامعه را به تصویر میکشند، در حالی که معضلات اجتماعی جامعه که در مقابل دید همگان وجود دارد، چیزی که مورد نیاز است راهکار برونرفت از این معضلات است که بحق فقط روحیه امید و انگیزه تغییر میتواند این نقش را ایفا کند. در این مسیر جشنوارهها و رویدادهای فرهنگی و هنری بویژه آنهایی که محل رجوع جوانان است، با توجه بیش از پیش به موضوع امیدبخشی میتوانند چراغ راه تهیهکنندگان و کارگردانانی باشند که امید آینده سینمای ملی ما خواهند بود. برای مثال جایزه بزرگ امیدبخشترین فیلم جشنواره در رویدادهای مختلف سینمایی هم میتواند سازندگان فیلمها را در این مسیر قرار دهد و هم میتواند موضوع امیدآفرینی را در ذهن همگان جایگذاری و در بزنگاههای مختلف از آن میوهچینی کند.
وی همچنین پیرامون جایزهمحور شدن رویدادها و ترغیب هنرمندان برای تولید محتوا نیز عنوان کرد: به نظرم قبل از موضوعیت جایزه برای هنرمند، دیده شدن هنر برای هنرمند موضوعیت دارد و جایزه هم بیشتر به دیده شدن کمک میکند تا اینکه بهره مادی برای خالق اثر داشته باشد. دستاندرکاران جشنوارهها اگر بتوانند رویکرد جوایز را به سمتی ببرند که هنرمند ترغیب شود اثر بعدیاش را هم به سرعت کلید بزند به طوری که این جایزه بشود علتالعلل خلق اثر بعدی، آن وقت میشود این ادعا را کرد که جشنواره به هدف اصلی خود دست یافته است.
استرابی در پاسخ به اینکه علت اصلی عدم جریانسازی رویدادهای فرهنگی با محوریت مقاومت، نگاه جزیرهای در دستگاهها و نهادهای فرهنگی است، اظهار داشت: البته نمیشود گفت رویدادهای سینمایی مقاومت هیچ تأثیری در سینمای کشور ندارند ولی میشود با یک همافزایی این تأثیر را صدچندان کرد. متأسفانه نهادها و سازمانهای برگزارکننده رویدادهای هنری خیلی ارتباط مداومی با هم ندارند و شاید بتوان گفت برخی اوقات جشنوارههایشان نه تنها به موازات یکدیگر برگزار میشود که بعضاً اثرگذاری یکدیگر را نیز خنثی میکنند. جریانسازی رویدادهای سینمایی بویژه سینمای مقاومت هم در صورتی میتواند اتفاق بیفتد که خالقان آثار را ترغیب به خلق اثر جدید در رابطه با موضوع جشنواره کند، به طوری که دغدغه ذهنی هنرمند موضوع جشنواره شود.
وی با اشاره به عنوان پرمخاطبترین آثار سینمایی در سینمای ایران که به رغم هزینههای ساخت و تولید بسیار زیاد آن همچنان در اختیار سینمای دفاعمقدس است، درباره نقش بخش خصوصی در این حوزه گفت: بخش خصوصی نگاه اصلی و اولیهاش به تولید اثر هنری، نگاه اقتصادی است. البته نگاه درستی هم هست ولی آنچه میتواند این نگاه اقتصادی را با مثلاً گونه دفاعمقدس همراه کند، ایجاد دغدغه در هنرمند است. در حال حاضر بسیاری از پرمخاطبترین و پرفروشترین فیلمهای تاریخ سینمای ایران، فیلمهای دفاع مقدسی بودهاند. سهگانه اخراجیها، عقابها، کانی مانگا، برزخیها و... این موضوع نشاندهنده این است که گونه دفاعمقدس کماکان مخاطبپسند است؛ چرا که مردم با گوشت و پوست و استخوانشان با دفاعمقدس و پیامدهای آن زندگی کردهاند.
دستیار ویژه رئیس بنیاد فرهنگی روایت فتح در پایان گفت: اگر در هنرمند دغدغه یک موضوعی ایجاد شود و نهادها و سازمانهای دولتی بتوانند هم در موضوع افزایش رغبت و دغدغه هنرمند و هم در پشتیبانی مادی و معنوی از هنرمندان، نقش خود را بدرستی ایفا کنند، آن وقت میتوان شاهد خلق آثاری ماندگار در عرصه دفاعمقدس و مقاومت بود.
ارسال به دوستان
محمدمهدی هراتی پیشکسوت هنرهای تجسمی درگذشت
استاد پیشکسوت هنرهای تجسمی و عضو گروه هنرهای سنتی و صنایع دستی فرهنگستان هنر درگذشت. به گزارش «وطن امروز»، محمدمهدی هراتی در ۸۱ سالگی دیده به جهان فرو بست.
در پی درگذشت استاد هراتی، بهمن نامورمطلق، رئیس فرهنگستان هنر با صدور پیامی درگذشت این استاد پیشکسوت هنرهای تجسمی و عضو گروه هنرهای سنتی و صنایع دستی فرهنگستان هنر را تسلیت گفت.
متن پیام تسلیت رئیس فرهنگستان هنر بدین شرح است: «درگذشت استاد گرانقدر محمدمهدی هراتی، جامعه هنری و آموزشی ایران را بسیار اندوهگین و متأثر کرد. ایشان هنرمندی شریف با بینش و دانشی وسیع در زمینه هنرهای سنتی و صنایع دستی بودند. این استاد فرهیخته بیهیچ چشمداشت و تقاضایی، زندگی گهربارشان را وقف هنر کردند و از سالها سلوک پاک و خالصانهشان در زمینه آموزش هنر، جمع بسیاری از هنرجویان و هنرپژوهان بهرهمند شدند. افزون بر این، در ساحتهای پژوهش و آفرینش هنر نیز آثاری بس ارزنده پدید آوردند و از خود به یادگار گذاشتند.
فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران درگذشت استاد محمدمهدی هراتی را به خانواده داغدار، شاگردان و دوستداران ایشان و جامعه هنری و آموزشی کشور تسلیت میگوید و از درگاه الهی غفران واسعه برای آن مرحوم و صبر و سلامت برای عزیزانش خواستار است. روحش شاد و یادش گرامی باد».
استاد هراتی پیشکسوت هنرهای تجسمی و عضو گروه هنرهای سنتی و صنایع دستی فرهنگستان هنر متولد ۱۳۲۱ در قوچان بود. وی پس از تحصیلات مقدماتی به تهران آمد و تا مقطع دکترای نقاشی و هنرهای سنتی در دانشگاه تهران تحصیل کرد. وی حدود نیم قرن در رشتههای مختلف هنرهای تجسمی از جمله طراحی، نقاشی سیاهقلم، رنگروغن، آبرنگ، قطاعی و لایهچینی، نگارگری، رنگسازی سنتی، نقاشی روی چوب و قلمدان، نقاشی روی شیشه، سرامیک و چرم، نقاشی با رنگهای لعابی روی کاشی و سرامیک گرفته تا خوشنویسی خطوط کهن، به ابداع و ارائه هنر خود مشغول بود.
هراتی بیش از ۵۰ کتاب در حوزههای مختلف پژوهش و آموزش هنر به رشته تحریر درآورد. آیین تجلیل از این استاد فقید بهمن سال گذشته در فرهنگستان هنر برگزار شد. مراسم تشییع پیکر زندهیاد هراتی یکشنبه هفتم خرداد ساعت ۹:۳۰ از فرهنگستان هنر به سمت قطعه هنرمندان بهشت زهرا(س) برگزار خواهد شد.
ارسال به دوستان
ادامه اعتصاب نویسندگان آمریکا
شانزدهمین مراسم آکادمی تلویزیون لغو شد
آکادمی تلویزیون آمریکا برنامه برگزاری شانزدهمین مراسم اهدای جوایز افتخار آکادمی را که قرار بود هفته آینده برگزار شود لغو کرد. روز گذشته آکادمی تلویزیون آمریکا در اطلاعیهای رسمی اعلام کرد مراسم شانزدهمین جشنواره افتخار این آکادمی را که قرار بود هفته آینده در تاریخ 31 مه 2023 برگزار شود به تعویق انداخته است. در اطلاعیه رسمی منتشرشده در وبسایت این آکادمی آمده با توجه به شرایط موجود و همچنین برای احترام به تصمیم جمعی آکادمی مایل است اعلام کند شانزدهمین مراسم اهدای نشان افتخار آکادمی در این دوره فعلاً کنسل شده و به زمان دیگری موکول شده است اما آکادمی رسماً به برگزیدگان این دوره از جشنواره از طرف کل صنعت تبریک میگوید. این درحالی است که در فهرست برگزیدههای این دوره از جشنواره آکادمی که اخیراً منتشر شده، نام برنامه «37 کلمه» و «زندگی خانم رزا پارکس» دیده میشود و در بخش مستندها نیز مواردی از برنامههای تولیدشده در زمینه عدالت اجتماعی، برابری حقوق زنان، مهاجرت و برخورد با تبعیض نژادی دیده میشود.
بعد از اعتصاب نویسندگان آمریکا درباره نرخ دستمزدهایشان برخی از برنامههای مشابه از جمله مراسم HBO Max و Amazon Prime نیز لغو شده بود. این سازمان در وبسایت خود افزود: «آکادمی مایل است به دریافتکنندگان افتخارات امسال تبریک بگوید و از طرف کل صنعت از آنها به خاطر کار پیشگامانه و الهامبخش تشکر کند». «ما اینجاییم»
از HBO Max ، «Mo» از نتفلیکس و ویدیوی Amazon Prime که اخیراً «As We See It» را لغو کردهاند، از جمله برنامههایی بودند که قرار بود در این رویداد شناخته شوند. برگزیدگانی که برای قدردانی انتخاب شدهاند شامل آنچه آکادمی گفته است «برخی از مهمترین و تأثیرگذارترین تلویزیونهای سال 2022» هستند. برنامههای مورد تقدیر همچنین شامل «37 کلمه» از ESPN، «زندگی خانم رزا پارکس» از طاووس و «ایالات متحده و هولوکاست» از PBS است.
ارسال به دوستان
داستان «مرا با خودت ببر» در سیوچهارمین دوره نمایشگاه کتاب تهران رونمایی شد
استقبال از کتابی درباره امام جواد(ع)
نتیجه 6 ماه کار مداوم مظفر سالاری برای تحقیق درباره وقایع حیات مبارک امام جواد(ع)، انتشار داستان «مرا با خودت ببر» است که مورد توجه مخاطبان قرار گرفته است.
مظفر سالاری از جمله نویسندگان شناختهشده در حوزه ادبیات دینی است که برخی از آثار او همانند «رویای نیمهشب» توانسته نظر بسیاری از مخاطبان را به خود جلب کند. او که کار نویسندگی را از دوران نوجوانی آغاز کرد، پس از ورود حرفهای به این وادی، توانست با استفاده از خلاقیت و کار کردن روی موضوعات جدید در حوزه ادبیات دینی، حرفی برای گفتن داشته باشد. سالها فعالیت در مجله «سلام بچهها» که عموماً با تم دینی منتشر میشد، گویی توانسته تجربه خوبی به او در شناخت مخاطب ارائه دهد.
کتاب اخیر او با عنوان «مرا با خودت ببر» که برای اولینبار در سیوچهارمین دوره نمایشگاه کتاب تهران عرضه شده، مورد توجه مخاطبان قرار گرفته است به طوری که چاپ چهلوچهارم آن از سوی «به نشر» در دسترس علاقهمندان قرار گرفته است.
«مرا با خودت ببر» داستانی تاریخی را در عصر امام جواد(ع) روایت میکند. کتاب در واقع بازتابی از وضعیت اجتماعی و اعتقادی آن زمانه در بستر داستانی است و در عین حال عاشقانهای پرکشش دارد و درباره ۳ شخصیت بزرگ تشیع در زمانه امام جواد(ع) گفتوگو میکند.
این کتاب قصه جوانی به اسم ابراهیم را روایت میکند که عاشق دختری در دمشق شده است. ابراهیم که تحت اعتبار پدر مرحومش کاسبی میکند، مغازهای در شهر دمشق دارد، فکر و اندیشه دلدادهاش «آمال»، انرژی و تمرکز او را بههم ریخته است تا جایی که سعی در رد کردن بهترین پیشنهاد کاری رفیق تجاری پدرش دارد. آمال در محلهای فقیرنشین زندگی میکند و پدر و مادرش را از دست داده و همراه عموی خود -که فردی رباخوار است- روزگار میگذراند و با دستفروشی سعی میکند خرج زندگی خود را تهیه کند.
ارسال به دوستان
مدیرکل دفتر موسیقی ارشاد:
مشکلات خود را حضوری اعلام کنید
مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در واکنش به حواشی بهوجود آمده پیرامون فعالیت برخی هنرمندان، با اشاره به افزایش فعالیت موسیقایی کشور در ماههای اخیر گفت: فعالیتهای موسیقایی از اسفندماه سال گذشته بعد از جشنواره موسیقی فجر با سرعت قابل توجهی در تهران و شهرستانها انجام شده است. آمار فعالیتهای موسیقی شامل انتشار تک آهنگها، آلبومها، نماهنگها، اجراهای صحنهای و سایر فعالیتها بصورت مستمر و ماهانه ازسوی دفتر موسیقی اطلاعرسانی میشود.
محمد اللهیاری در ادامه بیان کرد: اسفند و فروردین شرکتهای تهیه و تولید آثار موسیقایی 570 تکآهنگ و 30 آلبوم موسیقی منتشر کردند. در حوزه اجراهای صحنهای هم در ۳ ماه گذشته چه در تهران و چه در شهرستانها شاهد حضور پرتعداد و پرتکرار هنرمندان ژانر پاپ بودهایم که با اقبال فراوان علاقهمندان آنها در تهران و شهرستانها همراه بوده است. دفتر موسیقی با توجه به فعالیت «سامانه جامع موسیقی»، آمار حضور هنرمندان در اجراهای صحنهای در سراسر کشور را در اختیار دارد. فقط در اردیبهشتماه سال جاری با مجوز دفتر موسیقی و صرفا در تهران و فقط در سالنهای با ظرفیت بیش از 1200نفر، 120 کنسرت موسیقی بزرگ برگزار شده که نشان از همت تهیهکنندهها و گروههای هنری و خوانندگان و از طرفی اقبال مردم به این اجراهاست.
اللهیاری با بیان اینکه در این ۳ ماه در گونه پاپ اکثر هنرمندان بنام و سرشناس و مورد توجه مردم روی صحنه رفتهاند به فعالیت تازه برخی هنرمندان با مساعدت دولت و نهادهای مرتبط بعد از چند سال اشاره کرد و گفت: در این چند ماه هنرمندانی نیز بعد از چند سال با نظر مساعد دولت و نهادهای مرتبط فعالیت خود را از سر گرفتند که چند سالی اجرای صحنهای نداشتند و این اقدام از سوی علاقهمندانشان مورد استقبال فراوان قرار گرفته است. همچنین هنرمندان جوانی نیز نخستین اجراهای خود را در این ۳ ماه تجربه کردند که باعث حضور هنرمندان جوانتر و علاقهمندان نوجوان و جوانان به آنها شده است.
این مدیر فرهنگی از بدیهی بودن احتمال بروز مشکلاتی در زمینه فعالیتهای موسیقایی گفت و راهحل آن را مراجعه به دفتر موسیقی معاونت هنری وزارت ارشاد دانست و گفت: بدیهی است در این حجم فراوان فعالیت در تهران و شهرستانها گاه مشکلات و سوالات و سوءتفاهمهایی به وجود بیاید. در این میان راه سهلالوصول مراجعه به دفتر موسیقی است. کما فیالسابق پذیرا و شنوای مسائل گروههای هنری هستیم. دوستان تقاضای فعالیتهای خود را در سامانه ثبت کنند و پیگیر صدور مجوز خود چه از طریق سامانه یا مراجعه حضوری باشند. در این زمینه نگرانی وجود ندارد و اگر هم در هر برهه زمانی ملاحظهای وجود داشته باشد با خواننده و تهیهکننده مربوطه در میان گذاشته خواهد شد.
او با درخواست از هنرمندان در پرهیز از دامن زدن به حواشی رسانهای مطابق آنچه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفته است، بیان کرد: تأکید وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بر پرهیز از پرداختن به حواشی در رسانهها و فضای مجازی، تسهیل و تسریع در فرآیندهای پاسخگویی و گفتوگو برای تکریم هنرمندان و رفع سوءتفاهمات و افزایش نشاط هنری و اجتماعی است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: هنرمندان عزیز تنها از طریق دفتر موسیقی پیگیر امور مربوطه باشند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|