07/فروردين/1404
|
16:55
۲۳:۱۳
۱۴۰۳/۱۲/۱۷

تولید دارویی که میل به موادمخدر را قطع می‌کند

با وجود آنکه تلاش‌های فراوانی برای پیشگیری از مصرف مواد مخدر به اشکال مختلف در حال انجام است اما در کنار این کار و در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی همچنین مقابله با معضلات ناشی از مواد مخدر، اقدامات خاصی نیز برای درمان معتادان، آنگونه که آنها نسبت به مصرف مواد رغبتی نداشته باشند مورد توجه قرار گرفته است. نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور گفت: یکی از دستاوردهای جدید در بخش درمان دارویی مواد مخدر، استفاده از داروهایی است که سیگنال‌های مغز را قطع کرده و فرد را از میل به مصرف مواد مخدر آزاد می‌کند. 
سردار حسین ذوالفقاری در هفتادودومین جلسه قرارگاه اجتماعی استان البرز که پنجشنبه در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، به اهمیت اقدامات پیشگیرانه و درمانی در مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و گفت: کشورمان با توجه به تلاش‌های مستمر و اقدامات تحولی در این حوزه، در حال دستیابی به نتایج مثبتی است. وی در این جلسه تأکید کرد: مواد مخدر یک تهدید جهانی است و نیاز به همکاری و همبستگی در سطح ملی و بین‌المللی دارد. دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور با بیان اینکه وضعیت مبارزه با مواد مخدر در ایران پس از انقلاب همواره با چالش‌هایی همراه بوده است، افزود: اگر ما در این مسیر قدم نمی‌گذاشتیم، شرایط امروز به مراتب بدتر از آنچه که هست، می‌شد. 
وی خاطرنشان کرد: سال گذشته در ایالات متحده آمریکا ۳۰۰ هزار نفر به علت سوءمصرف مواد مخدر جان خود را از دست دادند. سردار ذوالفقاری در ادامه با اشاره به اقدامات جدی دولت و نهادهای مختلف در راستای مبارزه با مواد مخدر، افزود: یکی از اقدامات مهم و اساسی در استان البرز، تشکیل قرارگاه اجتماعی است که با هدف کاهش آسیب‌های اجتماعی و مقابله با معضلات ناشی از مواد مخدر بویژه اعتیاد، شروع به کار کرده است. دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در این جلسه از انتخاب استان البرز به عنوان پایلوت برای اجرای طرح‌های جدید درمانی و پیشگیرانه با توجه به عملکرد و تجارب استاندار البرز در این راستا، سخن گفت و تاکید کرد: ما به دنبال تکمیل زنجیره درمان هستیم، از غربالگری و درمان تا بازتوانی و مهارت‌آموزی. در این راستا، در تلاشیم با همکاری نهادهای مختلف، بتوانیم این اقدامات را به صورت گسترده‌تری در کشور اجرا کنیم. وی همچنین بر اهمیت اصلاح قوانین و تقویت همکاری‌ها میان دستگاه‌های مختلف اشاره کرد و گفت: در جلسات اخیر با قوه‌ قضائیه و مجلس شورای اسلامی به بررسی خلأهای قانونی پرداختیم تا بتوانیم در زمینه درمان و حمایت از معتادان متجاهر، اقدامات موثری انجام دهیم. دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور همچنین با اشاره به تلاش‌های علمی در زمینه درمان دارویی مواد مخدر افزود: یکی از دستاوردهای جدید ما استفاده از داروهایی است که سیگنال‌های مغز را قطع کرده و فرد را از میل به مصرف مواد مخدر آزاد می‌کند. 
وی با ابراز امیدواری نسبت به نتایج حاصل از این اقدامات، اظهار کرد: ان‌شاءالله سال ۱۴۰۴ با انجام اقدامات تحول‌آفرین در حوزه مبارزه با مواد مخدر، شاهد تحولی اساسی در این زمینه خواهیم بود. دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور همچنین از نقش فعال خیران در کمک به اقدامات پیشگیرانه و درمانی تشکر کرد و گفت: مشارکت مردم و بخش‌های مختلف جامعه در این زمینه اهمیت زیادی دارد و می‌تواند به نتایج بهتری در مبارزه با مواد مخدر منجر شود.

ارسال نظر
پربیننده