عجب!
حکم اعدام امیرحسین مقصودلو معرف به امیر تتلو صادر شده است. سخنگوی قوه قضائیه از صدور حکم اعدام برای امیر تتلو خبر داد و گفت: این حکم در مرحله فرجامخواهی در دیوان عالی است و هنوز قطعیتش اعلام نشده است. اصغر جهانگیر در نشست خبری دیروز در پاسخ به سوالی مبنی بر انتشار نامه امیرحسین مقصودلو (تتلو) که گفته یک ماه دیگر اعدام میشود، گفت: پیگیریای که از دادگاه کیفری یک تهران داشتم اولا نامبرده به اتهام تشویق به فساد از شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به ۱۰ سال حبس محکوم شده که در حال گذراندن حبس است.
درباره اتهام توهین به مقدسات در شعبه ۹ دادگاه کیفری یک تهران به ۵ سال حبس محکوم شد که با فرجامخواهی دادستانی، پرونده به شعبه ۹ دیوان عالی رفت و نقض شد. پس از نقض حکم پرونده به شعبه ۶ دادگاه کیفری یک (هم عرض) رفت و بزه انتسابی محرز شد و طبق ماده ۲۶۲ قانون مجازات و ماده ۵۱۳ قانون مجازات اسلامی، حکم اعدام صادر شد و حکم در مرحله فرجامخواهی در دیوان عالی است و هنوز قطعیتش اعلام نشده است و منتظر دیوان عالی هستیم، لذا هرگونه اطلاعرسانی قبل از اینکه دیوان عالی آن را بگوید مورد تایید نیست.
جهانگیر در ادامه درباره سیاست تشدید برخورد قاطع پلیس با اراذل و اوباش در سال جدید و اقدامات قوه قضائیه در این زمینه گفت: پلیس به عنوان یکی از رابطان قضایی در راستای احکام قضایی و دستورات قضایی اقدام به جمعآوری و برخورد با مخلان امنیت کشور کرده که موجبات خوشحالی مردم را فراهم کرده است.
سیاست قوه قضائیه در برخورد با کسانی که اخلال در امنیت کشور ایجاد میکنند و آسایش مردم را بر هم میزنند و با ناقضان امنیت، سیاست قاطعانه و در چارچوب قوانین و مقررات است. وی ادامه داد: همانطور که بارها اعلام کردیم ما درباره مجرمان جرائم خشن از هرگونه ارفاقات قانونی جلوگیری میکنیم و با مرخصیشان موافقت نمیکنیم و تخفیفات لازم و تبدیل جرائمشان را انجام نخواهیم داد و در هر صورت تلاش میکنیم نسبت به اینها به نحوی عمل کنیم که از مجازاتهای بازدارنده و تنبیه لازم بهرهمند شویم.
سخنگوی قوه قضائیه ادامه داد: در سال جدید در اجرای دستورالعمل کنترل مجرمان حرفهای و سابقهدار بحث اعمال حداکثر مجازات در چارچوب قوانین و مقررات با سیاستهای ابلاغیه پیشبینی شده و در کنار اجرای صریح و قاطع احکام قضایی با هدف بازدارندگی از مسائلی است که مورد توجه و تاکید ریاست محترم قوه قضائیه قرار دارد و بحث پایش و کنترل مستمر توسط نیروهای انتظامی و اطلاعاتی با افزایش گشتهای امنیتی و انتظامی انجام میشود.
وی با بیان اینکه در سال گذشته شاهد کاهش ۱۸ درصدی سرقت در جامعه بودیم، گفت: نقش عدلیه در بحث پیشگیری از وقوع جرم، نقش میدانی و موثر است. باید نهضت ملی کاهش آسیبهای اجتماعی کشور را فعال کنیم.