شهادت چشمان غزه
جنایات و خشونتهای رژیم صهیونیستی در قبال خبرنگاران و اهالی رسانه در غزه روز به روز بیشتر میشود. در آخرین جنایت ارتش رژیم صهیونیستی در قبال خبرنگاران غزه که یقینا آخرین جنایت آنها علیه خبرنگاران این منطقه نخواهد بود، فاطمه حسونه، عکاس خبری فلسطینی و شخصیت اصلی مستند «روحت را در دست بگیر و راه برو» به همراه ۱۰ نفر از اعضای خانوادهاش هدف حمله ارتش رژیم صهیونیستی قرار گرفت و به شهادت رسید.
شهادت وی تنها یک روز پس از انتخاب مستندش در جشنواره بینالمللی کن رخ داد و همین مساله عمدی بودن هدف قرار دادن وی را محتمل کرده است. این جنایت توسط جنگندههای رژیم صهیونیستی رخ داده و هدف حمله نیز منزل فاطمه حسونه بوده است؛ مکانی که غیر از وی 10 نفر دیگر از اعضای خانواده او در آن به سختی روزگار سپری میکردند و همگی توسط «اخلاقیترین ارتش دنیا»! هدف قرار گرفتند. طبق گزارش رسانههای فلسطینی از ۷ اکتبر 2023 تاکنون تعداد خبرنگاران ترور شده به دست رژیم صهیونیستی به 212 نفر رسیده و این آمار دائما در حال افزایش است. در این حمام خون خبرنگاران اما شهادت حسونه موجی از خشم و نفرت را به راه انداخته است.
عملیات ترور صهیونیستها در محله طوفه غزه علیه فاطمه حسونه و خانوادهاش تنها اقدامی تروریستی نبود، بلکه تلاشی برای به شهادت رساندن صدای غزه بود؛ صدایی که توسط خبرنگاران این منطقه کوچک به کل جهان مخابره میشود. فاطمه حسونه که قرار بود در جشنواره کن صدای ملت رنجکشیده فلسطین باشد، اکنون عضوی از این خاک شده است و تاریخ از او مانند شیرین ابوعاقله و صدها خبرنگار دیگر که توسط ماشین جنگ و ترور رژیم صهیونیستی به خاک و خون کشیده شدند، به نیکی یاد میکند.
فاطمه حسونه 24 ساله تا لحظه شهادت راوی درد و رنج مردم غزه و فلسطین بود و حتی با شهادت خود نیز این رنج تحمیلشده سیستماتیک را تصویر کرد. فاطمه در آخرین پستی که در شبکههای اجتماعی از خود بر جا گذاشته، نوشته است: «اگر قرار است بمیرم، میخواهم مرگی باشد که طنینانداز شود؛ نه در یک خبر کوتاه و فوری، بلکه میخواهم اثری از خود بگذارم که تا ابد باقی بماند؛ تصویری جاودانه که زمان نتواند دفنش کند».
رژیم صهیونیستی که پس از این جنایت با موجی از محکومیت و انتقاد از سوی افکار عمومی جهانیان بویژه خبرنگاران روبهرو شده است، در دروغی جدید علت هدف قرار گرفتن منزل حسونه را وجود یک افسر حماس در خانه آنها عنوان کرده است.
جدا از تکراری و نخنما بودن این دست ادعاهای بدون دلیل و مدرک، رژیم اشغالگر همچنان به علت هدف قرار دادن این خبرنگار محکوم است اما همانگونه که تا پیش از این برای هدف قرار دادن بیش از 200 خبرنگار در غزه محاکمه نشده، بعید است که برای هدف قرار دادن عمدی حسونه نیز محاکمه شود؛ واقعیتی که نشاندهنده استانداردهای دوگانه حقوق بشری غرب است.