11/ارديبهشت/1404
|
10:59
۲۲:۵۵
۱۴۰۴/۰۲/۱۰
حکم اعدام جاسوس ارشد موساد اجرا شد

پایان لنگرنشین

گروه سیاسی: قوه‌قضائیه از اعدام فردی به نام «محسن لنگرنشین» به عنوان «جاسوس ارشد» موساد خبر داد. کسی که گفته می‌شود از مهرماه ۱۳۹۹ به استخدام سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی درآمد و پس از طی دوره‌های مختلف آموزشی، نخستین ماموریتش برای موساد را در دی‌ماه ۱۳۹۹ انجام داده است. 
لنگرنشین که دیروز خبر اعدام او بازتاب‌های گسترده‌ای در بین رسانه‌های داخلی و همچنین تعدادی از رسانه‌های خارجی داشت، عامل اصلی به شهادت رساندن سرهنگ حسن صیادخدایی بود. این جاسوس ارشد موساد وعواملش، عصر اول خردادماه 1401 صیادخدایی را در حالی به شهادت رساندند که سوار بر خودروی پراید در حال عزیمت به خانه استیجاری‌اش بود؛ یک رزمنده پاسدار از قشر محروم جامعه که سال‌های درازی از عمر خود را وقف خدمت به تامین امنیت کشورش کرده بود.
حالا «محسن لنگرنشین» جاسوس ارشد موساد، به سزای عمل خود رسیده است. خبرگزاری میزان درباره علت صدور حکم اعدام او آورده است: «فردی که با همکاری اطلاعاتی و جاسوسی به نفع رژیم صهیونیستی در حکم محاربه و افساد فی‌الارض بازداشت و محاکمه شده بود پس از طی فرآیند کامل آیین دادرسی کیفری و تایید و ابرام حکم در دیوان عالی کشور به سزای اعمالش رسید و به دار مجازات آویخته شد».
* لنگرنشین که بود؟
طبق گزارش‌های منتشرشده، محسن لنگرنشین از مهرماه ۱۳۹۹ به استخدام سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی درآمد و پس از طی دوره‌های مختلف آموزشی، نخستین ماموریت وی برای موساد در دی‌ماه ۱۳۹۹ انجام شد. وی در طول ۲ سال جاسوسی و همکاری تنگاتنگ و عملیاتی با افسران ارشد رژیم صهیونیستی و عوامل عملیاتی آنها در داخل کشور، اقدامات مهمی از جمله پشتیبانی از عملیات تروریستی و حضور در صحنه ترور شهید صیادخدایی در تهران را برعهده داشته است.
پشتیبانی لجستیکی، فنی و عملیاتی حمله به یک مرکز صنعتی وابسته به وزارت دفاع در اصفهان، خرید ابزار و وسایل ارتباطی برای ایجاد بستر امن به نفع عناصر موساد در ایران، خرید خودرو و تجهیز ماشین‌ها به وسایل عملیاتی، انتقال پول از افسران موساد به عناصر عملیاتی در داخل و اجاره خانه‌های امن در چند استان کشور از جمله اقدامات مجرمانه لنگرنشین بود.
جاسوسی این فرد برای موساد و پشتیبانی همه‌جانبه از تیم‌های تروریستی وابسته به آن طبق مستندات متعدد اطلاعاتی و فنی، از جمله از سیستم ارتباط امن متهم با سرویس موساد (ویندوز قرمز) محرز شد و لنگرنشین در نهایت با قرار گرفتن در مقابل مستندات بسیار پرونده درباره اقدامات خود، هم در مرحله دادسرا و هم در مرحله دادگاه، اقاریر صریح داشته است.
* دیدار در گرجستان و نپال
لنگرنشین در ۲ نوبت و در ۲ کشور گرجستان و نپال با افسران ارشد سرویس جاسوسی موساد ملاقات داشت و ماموریت‌های خود را دریافت کرده بود. او در طول فعالیت خود به نفع سرویس تروریستی و جاسوسی موساد، خودرو‌هایی برای تیم‌های عملیاتی مختلف تهیه و تجهیز کرده بود که مطابق دستورالعمل تهیه‌شده به مرتبطان موساد تحویل می‌شد. 
محسن لنگرنشین در چند عملیات جهت ارتباط عناصر جاسوسی و عملیاتی داخلی با افسران ارشد موساد، برای آنها سیمکارت‌های بی‌نام و نشان، گوشی‌های تلفن همراه و مودم‌های اینترنت همراه تهیه و به دست آنها رسانده بود. 
لنگرنشین همچنین در چندین نوبت پول را از عوامل موساد در نقاط معینی تحویل گرفته و به مرتبطان آنها در داخل کشور تحویل داده بود. از جمله مهم‌ترین عملیات‌های پشتیبانی و جاسوسی لنگرنشین خرید یک دستگاه موتوسیکلت به دستور افسر موساد برای تحت نظر گرفتن شهید صیادخدایی بوده و با حضور در صحنه ترور، خبر حضور شهید صیادخدایی را به ضارب داده و بلافاصله پس از اتمام عملیات صحنه را ترک کرده بود.
* جاسوسی با سطح آموزشی بالا
آنطور که از سوی منابع امنیتی و همچنین قوه‌قضائیه اعلام شده است، نکته بارز درباره لنگرنشین و اعمال خائنانه وی، سطح بالای آموزش‌های عملیاتی است که او طی دوره‌های مختلف جاسوسی پشت‌سر گذاشته بود. چنانکه از وی به عنوان «فردی کاملا حرفه‌ای» در انجام ماموریت‌های محوله یاد می‌شد اما در نهایت او پس از کمی بیش از ۲ سال فعالیت علیه کشورش و خدمت به سازمان تروریستی موساد، با اشراف اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان(عج) در وزارت اطلاعات شناسایی و با شناسایی کامل عقبه پشتیبان و همکارانش به دام افتاد. 
پس از انتشار خبر اعدام محسن لنگرنشین، تعدادی از رسانه‌های معاند سعی کردند او را یک زندانی سیاسی معرفی کنند. شبکه تلویزیونی اینترنشنال با معرفی لنگرنشین به عنوان یک «زندانی سیاسی» زمان بازداشت او را 12 تیرماه 1402 اعلام کرد. بی‌بی‌سی فارسی نیز به بازتاب اعدام لنگرنشین پرداخت. دویچه وله آلمان نیز بدون اشاره با اعمال تروریستی این جاسوس ارشد موساد، او را یک زندانی سیاسی معرفی کرد و نوشت: «افزایش روند صدور و اجرای احکام اعدام برای زندانیان سیاسی در ماه‌های اخیر، موجی از اعتراضات را در داخل و خارج کشور به دنبال داشته است»!
برخی کانال‌ها و صفحات مجازی نیز قبل از اجرای حکم محسن لنگرنشین، با انتشار تصاویری از یک مرد و زن مسن که پدر و مادر لنگرنشین معرفی شده‌اند، سعی داشتند اعدام او را یک امر سیاسی معرفی کنند؛ در حالی که لنگرنشین در تمام مراحل بازجویی، دادسرا و دادگاه با قرار گرفتن در مقابل مستندات بی‌عیب و نقص پرونده به جرائم ارتکابی و جزئیات اقدامات انجام‌شده اقرار صریح داشت و سرانجام پس از طی تشریفات قانونی در مراحل مختلف رسیدگی به پرونده به اعدام محکوم و حکمش صبح دیروز اجرا شد.

ارسال نظر
پربیننده