26/خرداد/1404
|
17:07
۲۳:۰۰
۱۴۰۴/۰۳/۰۵

اخبار اجتماعی

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت اعلام کرد
پوشش حداقل ۷۰ درصد هزینه داروهای سرطان

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران از پوشش ۷۰ تا ۱۰۰ درصدی هزینه داروهای سرطان در قالب صندوق حمایت از بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج خبر داد و گفت: بخش زیادی از هزینه‌های صندوق نیز مربوط به هزینه‌های دارویی است به طوری که حدود ۷۰ درصد منابع صندوق صرف داروها بویژه داروهای ضدسرطان می‌شود. محمدمهدی ناصحی سرطان‌ها را از بیماری‌های پرهزینه تحت پوشش صندوق حمایت از بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج خواند و گفت: انواع سرطان‌ها تحت پوشش صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج قرار دارد و بخش زیادی از هزینه‌های صندوق نیز مربوط به هزینه‌های دارویی است به طوری که حدود ۷۰ درصد منابع صندوق صرف داروها بویژه داروهای ضدسرطان می‌شود. وی درباره اینکه چه درصدی از هزینه داروهای ضدسرطان توسط صندوق حمایت از بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج پوشش داده می‌شود، گفت: در بسیاری از موارد تا ۱۰۰ درصد هزینه داروها توسط صندوق مذکور پوشش داده می‌شود و در سرطان حداقل پوشش صندوق بالای ۷۰ درصد است. مدیرعامل سازمان بیمه سلامت درباره نوسانات قیمت داروها و افزایش پرداخت از جیب مردم در مقاطعی از زمان نیز به ایسنا گفت: نوسانات قیمت برخی داروها را بویژه در ۲ سال گذشته در چند نوبت داشتیم که در همین راستا نیز سعی کردیم قیمت‌ها را در سامانه‌ها اصلاح کنیم اما بالاخره این موضوع کاری گروهی است و باید حوزه‌های دیگر هم بموقع قیمت‌ها را اعلام و اصلاح کنند تا کار در سامانه بیمه نیز بموقع انجام شود. 

***
تشییع پیکر خیر مدرسه‌ساز با حضور رئیس‌جمهور

مراسم تشییع پیکر مرحوم «ناصر قفلی» رئیس مجمع خیران مدرسه‌ساز دیروز با حضور رئیس‌جمهور برگزار شد. در این مراسم مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت، علیرضا کاظمی وزیر آموزش‌وپرورش، احمد میدری وزیر رفاه، محسن حاجی‌میرزایی وزیر اسبق آموزش‌و‌پرورش و رئیس دفتر رئیس‌جمهور، غلامعلی حدادعادل و جمعی از خیران مدرسه‌ساز و فرهنگیان حضور داشتند. مرحوم ناصر قفلی در کنار محمدرضا حافظی، از بنیانگذاران جامعه خیران مدرسه‌ساز کشور و از سال ۹۸ رئیس مجمع بود و از منابع شخصی خود و خانواده‌اش بیش از ۸۰ مدرسه بزرگ و کوچک ساخت. در دوره ریاست وی بر مجمع خیران مدرسه‌ساز بیش از ۴۰ هزار کلاس درس با مشارکت مردم ساخته شد. ناصر قفلی روز شنبه پس از سپری کردن یک دوره بیماری در ۸۹ سالگی درگذشت. مدیرعامل مجمع خیران مدرسه‌ساز با بیان اینکه «ناصر قفلی» مرد نیکنامی بود که نامش بر در و دیوار هزاران مدرسه و در دل هزاران کودک نقش بسته است، گفت: سال گذشته با مدیریت دکتر قفلی 18.06 میلیارد تومان تعهدات خیران افزایش یافت و ۵۶ درصد مدارس با مشارکت خیران ساخته شد. محمدرضا جعفری در مراسم وداع با پیکر رئیس جامعه خیران مدرسه‌ساز با بیان اینکه ناصر قفلی به دنبال نام نبود، بلکه در پی معنا بود، گفت: زنده‌یاد دکتر ناصر قفلی مردی از تبار اندیشه، همت و ایمان بود که از میان ما رفت اما راهش، اثرش و نام نیکش را در دل این سرزمین باقی گذاشت.

***
خدمات هلال‌احمر هوشمند می‌شود

جمعیت هلال‌احمر و همراه اول برای هوشمندسازی خدمات امداد و نجات و کاهش آسیب‌های اجتماعی تفاهمنامه همکاری امضا کردند. بر اساس مفاد این تفاهمنامه، همراه اول خدمات خود را در حوزه‌های «طراحی و پیاده‌سازی سازوکار ارسال پیامک هشدار در مناطق حادثه‌دیده»، «خدمات خودروی متصل» و «طراحی سامانه مکان‌یابی خودکار ناوگان حمل‌و‌نقل هلال‌احمر» و بخش دیگری از خدمات ارتباطی و داده‌محور از جمله «فراهم‌سازی بستر فنی برای ارائه اطلاعات مکانی تماس‌گیرندگان با شماره اضطراری ۱۱۲» ارائه خواهد کرد. در این باره حمید بهروزی، قائم‌مقام مدیرعامل همراه اول گفت: در چند سال گذشته رویکرد داده‌محور و مبتنی بر پلتفرم، مبنای عمل همراه اول بوده و همکاری خوبی با حوزه‌های انرژی، سلامت و کشاورزی داشته‌ایم. همچنین پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال‌احمر گفت: همراه اول ضمن پیاده‌سازی برخی سامانه‌ها و پلتفرم‌های مورد نیاز هلال‌احمر، می‌تواند در ارائه خدمات آموزشی، پژوهشی و توسعه‌ای، نیز در جذب داوطلب به جمعیت هلال‌احمر کمک شایانی کند.

***
توزیع هفتگی قرص آهن در دبیرستان‌های دخترانه کشور

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت وزارت بهداشت، از اجرای برنامه‌های مکمل‌یاری آهن و ویتامین D در مدارس کشور خبر داد و هدف این اقدامات را کاهش کمبود ریزمغذی‌ها در میان دانش‌آموزان عنوان کرد. احمد اسمعیل‌زاده در این باره گفت: برنامه مکمل‌یاری با آهن به مدت ۲۳ سال است در مدارس متوسطه اول و دوم دخترانه اجرا می‌شود. طبق این برنامه، دانش‌آموزان دختر دبیرستانی هر هفته یک عدد قرص آهن به مدت ۴ ماه در سال تحصیلی دریافت می‌کنند. وی گفت: مکمل‌ها از طریق مراکز بهداشتی به مدیران مدارس تحویل داده می‌شود و مسؤولیت اجرای برنامه با مدیران مدارس است. اسمعیل‌زاده افزود: کمبود آهن باعث کم‌خونی، اختلال تمرکز، کاهش قدرت یادگیری، خستگی زودرس و ضعف سیستم ایمنی می‌شود. برای پیشگیری، علاوه بر مصرف مکمل، رعایت تنوع غذایی و مصرف منابع آهن مثل گوشت و حبوبات نیز توصیه می‌شود. وی درباره نحوه اجرای این برنامه گفت: پیش از توزیع مکمل‌ها آموزش‌های لازم توسط کارشناسان تغذیه مراکز سلامت به معلمان، مراقبان بهداشت، دانش‌آموزان و والدین ارائه می‌شود.

ارسال نظر