26/اسفند/1403
|
19:49
۲۳:۰۳
۱۴۰۳/۱۲/۰۸

اخبار اجتماعی

افزایش ۵ میلیونی حقوق باباهای مدارس از سال آینده

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از افزایش ۵ میلیونی حقوق باباهای مدارس از سال آینده خبر داد. علیرضا منادی در گفت‌وگو با فارس درباره وضعیت سرایداران مدارس اظهار کرد: در مجلس مصوب کردیم تا حقوق باباهای مدارس ۵ میلیون  تومان افزایش یابد. وی ادامه داد: تعداد ۴۸ هزار سرایدار  داریم و هر کدام ۷ هزار تا ۱۰ هزار امتیاز می‌گیرند و از اول فروردین سال آینده در پایه حقوق آنها اعمال می‌شود. منادی با بیان اینکه مجوز استخدام ۵۱ هزار سرایدار را دادیم، افزود: اسم آنها را مدرسه‌یاران گذاشتیم و باید دوره آموزشی را هم طی کنند تا بدانند چگونه در مدرسه باید با دانش‌آموزان ارتباط بگیرند. وی با تأکید بر اینکه با کمبود سرایدار در مدارس مواجه هستیم، گفت: سرایداران مدارس وظیفه نگهداری و مراقبت از مدرسه را بر عهده دارند و اگر مدرسه‌ای سرایدار نداشته باشد امکان سرقت اموالش وجود دارد؛ به‌عنوان مثال در خوزستان به دلیل نبود سرایدار در برخی مدارس، ۲۱ کولر را به سرقت بردند. 

***
هدیه نوروزی به ۵ هزار دانش‌آموز بی‌بضاعت

وزیر آموزش‌و‌پرورش ضمن بازدید از نمایشگاه عیدانه دانش‌آموزی، هزینه تهیه لباس ۵ هزار دانش‌آموز کم‌بضاعت را در آستانه سال نو تقبل کرد. علیرضا کاظمی در جریان بازدید از نمایشگاه عیدانه دانش‌آموزی ۱۴۰۴ و یاریگران فجر با تأکید بر قدمت دیرینه این حرکت خیرخواهانه، اظهار کرد: یاریگران فجر نقش ارزشمندی در تأمین پوشاک دانش‌آموزان کم‌بضاعت در آستانه نوروز دارد که شایسته قدردانی است. وی با اشاره به اهمیت حوزه دانش‌آموزی افزود: این اقدام یاریگران، جلوه‌ای از زندگی تربیتی است، زیرا به دانش‌آموزانی که با مشکلات اقتصادی مواجه هستند، کمک کرده و با ارائه خدمات بر پایه الگوهای فرهنگی مناسب، احساس خوشایندی را در آنها ایجاد می‌کند. کاظمی تصریح کرد: باید تلاش کنیم همه دانش‌آموزان ایرانی در آستانه سال جدید احساس شادی و امید داشته باشند. انتقال حس نو شدن و شادمانی به فرزندان‌مان، وظیفه‌ای مهم است. وزیر آموزش‌و‌پرورش ضمن قدردانی از خیران، گفت: دستان تمام خیران را می‌بوسم. همه ما وظیفه داریم برای شادی، موفقیت و سربلندی فرزندان ایران‌زمین تلاش کنیم. 

***
تمرکز بنیاد برکت بر ایجاد زنجیره آبزی‌پروری

معاون اشتغال بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) از تمرکز ویژه این بنیاد بر شکل‌گیری زنجیره‌های آبزی‌پروری در 2 سال گذشته خبر داد. مرتضی نیازی در گردهمایی تخصصی کشاورزی دریامحور با اشاره به اقدامات بنیاد برکت در حوزه شیلات و آبزی‌پروری گفت: این بنیاد تلاش می‌کند ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل کشور را در زمینه آبزی‌پروری فعال کند. وی با تأکید بر اینکه ورود بنیاد برکت به این حوزه به‌صورت تخصصی نیست، اظهار داشت: هدف ما کمک به شرکت‌ها و افراد حقیقی و حقوقی فعال در این زمینه است. در 2 سال اخیر، بنیاد برکت تمرکز ویژه‌ای بر توسعه زنجیره‌های مختلف، از جمله زنجیره آبزی‌پروری داشته است. نیازی با اشاره به فعالیت‌های این بنیاد در نقاط مختلف کشور افزود: ما از طرح‌های خرد تا پروژه‌های متوسط حمایت می‌کنیم و تلاش داریم ظرفیت‌های موجود در مناطق مختلف را شناسایی کرده و در زمینه‌های مختلف، از جمله تکثیر و پرورش آبزیان، نقش حمایتی ایفا کنیم. وی همچنین بر اهمیت طرح‌های نوآورانه و دانش‌بنیان تأکید کرد و گفت: پروژه‌هایی که به توسعه ظرفیت‌های یک منطقه کمک کنند، در اولویت حمایت بنیاد برکت قرار دارند. حمایت ما ۱۰۰درصدی نیست اما تلاش می‌کنیم زمینه رشد این بخش را فراهم کنیم. 

***
فعالیت خانه‌های سلامت برای حمایت از دختران

رئیس سازمان بهزیستی استان تهران گفت: 2 خانه سلامت برای دختران در معرض آسیب در استان تهران فعالیت دارند و سومین خانه نیز در قالب پردیس حمایت و توانمندسازی زنان افتتاح می‌شود. محمد نصیری در گفت‌وگو با ایرنا افزود: حمایت و ارائه خدمات مددکاری به دختران در معرض آسیب و جلوگیری از وقوع آسیب‌های اجتماعی، حمایت و نگهداری از دختران در معرض آسیب، فراهم کردن زمینه‌های تحصیل، اشتغال، خودکفایی و استقلال این افراد، شناخت استعدادها و توانمندی‌های آنها از جمله اهداف خانه‌های سلامت است. وی ادامه داد: خانه‌های سلامت بر ارائه خدمات مشاوره‌ای و مددکاری تخصصی برای دختران در معرض آسیب تمرکز دارند تا این قشر دچار آسیب نشوند. رئیس سازمان بهزیستی استان تهران از افتتاح نخستین پردیس و مرکز جامع حمایت توانمندسازی زنان در روزهای آینده خبر داد و گفت: با افتتاح این پردیس، بستری برای حمایت‌های اجتماعی همه‌جانبه از زنان فراهم می‌شود. نصیری ادامه داد: در این پردیس، خانه سلامت، خانه امن، مرکز مداخله و بخش توانمندسازی شامل موضوع اشتغال، حمایت‌های مددکاری، روانشناسی و حقوقی فعالیت دارند. وی تاکید کرد: پردیس توانمندسازی زنان فقط مخصوص زنان سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی نیست بلکه همه زنان در معرض آسیب و آسیب‌دیده می‌توانند از خدمات این پردیس استفاده کنند. رئیس سازمان بهزیستی استان تهران درباره مراکز مداخله گفت: هنگامی که فردی با اورژانس اجتماعی با شماره ۱۲۳ تماس می‌گیرد و عملیات انجام می‌شود، کارشناسان اورژانس اجتماعی، کودکان در معرض آسیب و آسیب‌دیده را به مراکز قرنطینه موقت و دختران و زنان را به مراکز مداخله می‌برند تا تعیین تکلیف شوند. نصیری درباره خانه‌های امن نیز گفت: هدف از راه‌اندازی خانه‌های امن در کشور، حمایت و توانمندسازی زنان تحت خشونت‌ خانگی و همسرآزاری است. 

ارسال نظر