29/فروردين/1404
|
08:47
۲۲:۳۲
۱۴۰۴/۰۱/۲۰
در موج جدید تجاوزات رژیم صهیونیستی به غزه پس از نقض آتش‌بس، نزدیک به 1500 تن شهید و هزاران نفر زخمی شدند

مرگ انسانیت

افشاگری رسانه‌های غربی علیه تحریف واقعیت توسط ارتش اشغالگر

مرگ انسانیت

گروه بین‌الملل: طی جنگ غزه که از 7 اکتبر 2023 تاکنون ادامه دارد، ارتش رژیم صهیونیستی دست به جنایات وحشتناکی ‌زده است که بسیاری از آنها همچنان برای جوامع غربی که سال‌ها پشتیبان رژیم صهیونیستی به عنوان تنها «دموکراسی غربی در غرب آسیا» (!) بوده‌اند، قابل باور نیست؛ جنایاتی که به اشتباه یا ناشی از خطای انسانی رخ نداده، بلکه به صورت سیستماتیک و به دستور فرماندهان رده‌بالا و با میل نیروی انسانی صهیونیست رقم خورده است. البته این دست از جنایات تنها محدود به رژیم صهیونیستی نیست و انحصار آن در دست اخلاقی‌ترین(!) ارتش جهان نیست. ارتش آمریکا و بسیاری از کشورهای غربی همچون استرالیا، انگلیس و فرانسه نیز ید طولایی در این دست جنایات دارند؛ اقداماتی که غیرنظامیان را هدف قرار می‌دهد و پس از آن با استفاده از قدرت رسانه‌ای و رپورتاژهای پرخرج، در ابتدا تکذیب شده و به گردن نیروهای مقابل انداخته می‌شود اما پس از مشخص شدن ابعاد ماجرا و اثبات نقش نیروهای ارتش‌های دموکراتیک(!) و غربی در این جنایات، با ادبیاتی متفاوت تلاش می‌شود تلفات را غیرعمدی نشان دهند و در برخی موارد نیز با ادبیاتی رقت‌انگیز، از غیرنظامیان، زنان، کودکان و افراد سالمند بیگناه کشته‌شده، به عنوان تلفات جانبی عملیات‌های ضد تروریستی این ارتش‌های آزادی‌خواه(!) یاد می‌شود؛ تلفاتی که در 2 دهه گذشته در عراق، افغانستان، سوریه، لیبی، کشورهای آفریقایی و فلسطین به صورت مداوم بر جا مانده و ردپای غرب به رهبری آمریکا در آنها به وضوح دیده می‌شود. 
* جنایات سیستماتیک علیه پزشکان فلسطینی
در غزه این روزها تقریبا هیچ قشر و گروه سنی وجود ندارد که از دست جنایات رژیم صهیونیستی در امان مانده باشد. از کارگران و معلمان گرفته تا دانشجویان و دانش‌آموزان و از زنان باردار و بیماران سرطانی گرفته تا سالمندان و معلولان، همگی زیر بمب‌های ساخت آمریکا که از جنگنده‌های ساخت آمریکا و اروپا رها می‌شوند، تکه تکه می‌شوند. در این بین گروه‌های مختلفی که در بسیاری از درگیری‌های نظامی و جنگ‌ها کشتن عمدی آنها خط قرمزی پر رنگ است نیز در غزه هدف حملات سیستماتیک قرار می‌گیرند. برای مثال در روزهای گذشته تصویری از هدف قرار گرفتن عمدی چادر خبرنگاران و زنده سوختن یک خبرنگار به اسم «احمد منصور» در شبکه‌های اجتماعی وایرال شد و خشم بسیاری از خبرنگاران جهان را برانگیخت. در جنگ غزه از سال 2023 تاکنون صدها خبرنگار در نوار غزه هدف حملات سربازان رژیم اشغالگر قرار گرفته و به شهادت رسیده‌اند. گروه دیگری که در هفته‌های گذشته کشتار هدفمند آنها مورد توجه قرار گرفته، پزشکان و کادر درمان غزه هستند که رژیم اسرائیل از ابتدای جنگ دست به کشتار آنها ‌زده است. پزشکان، پرستاران، کارکنان اورژانس و حتی نیروهای سازمان ملل متحد که در نوار غزه مشغول امدادرسانی به آوارگان و آسیب‌دیدگان جنایات رژیم صهیونیستی هستند، بیشترین آسیب‌ها را از جنایات بدون حد و مرز صهیونیست‌ها دیده‌اند؛ جنایاتی که از ابتدای جنگ در این باریکه کوچک و پرتراکم ادامه داشته است و صهیونیست‌ها برای انجام آنها هر بار بهانه‌ای را مطرح کرده‌اند. از دروغ درباره همکاری بیمارستان‌ها با مقاومت گرفته تا وجود انبارهای تسلیحاتی حماس در زیر این مراکز درمانی تا سقوط موشک‌های مقاومت روی مرکز درمانی و انداختن گناه خودشان بر دوش مقاومت فلسطین، از جمله اقدامات توجیهی صهیونیست‌ها در جنگ اخیر غزه بوده است. 
* شکست امپراتوری دروغ صهیونیست‌ها
نخستین‌بار که دروغ صهیونیست‌ها درباره حمله به یک مرکز درمانی در جنگ اخیر غزه بسیار جلب توجه کرده و خشم جهانیان بویژه مسلمانان را برانگیخت، حمله به بیمارستان المعمدانی بود. این بیمارستان که بیشتر با نام الاهلی عرب شناخته می‌شود، شب 17 اکتبر 2023 مورد حمله بمب‌های آمریکایی رها شده از جنگنده‌های رژیم صهیونیستی قرار گرفت و صد‌ها کودک پناه گرفته در این بیمارستان به همراه خانواده‌ها و همراهان‌شان و کادر درمان بیمارستان به شهادت رسیدند. این اقدام در حالی انجام شد که این بیمارستان مسیحی واقع در نوار غزه عمدتا پذیرای کودکان بود و جنایت رژیم صهیونیستی در هدف قرار دادن این بیمارستان رویدادی بسیار دلخراش را رقم زد. تصاویر اجساد پرتاب شده و تکه‌تکه شده کودکان و تعداد بالای تلفات، خشم بسیاری از مسلمانان جهان را برانگیخت و تجمعات بسیاری در مقابل سفارتخانه‌های رژیم در برخی کشورهای عرب رخ داد و بسیاری از مردم جهان نیز این اقدام را محکوم کردند که منجر به ترس و وحشت مقامات رژیم صهیونیستی در مواجهه با آن شد و رژیم راه تکذیب و جعل سند را در پیش گرفت. رسانه‌های غربی در خدمت رژیم اشغالگر و مقامات صهیونیست علت اصلی کشتار بیمارستان معمدانی را سقوط موشک جهاد اسلامی فلسطین معرفی و برای اثبات ادعای خود مکالمه‌ای صوتی را از 2 عرب‌زبان منتشر کردند که به گفته آنها از شنود مکالمات نیروهای مقاومت به دست آمده بود؛ ادعایی که بعدها با بررسی بیشتر دروغ از آب درآمد و مشخص شد مکالمه ساختگی بوده و با استفاده از اعراب اسرائیلی ارتش اشغالگر برای فریب افکار عمومی منتشر شده است. مدعای دیگر صهیونیست‌ها برای انداختن گناه خود در حمله به بیمارستان معمدانی بر گردن مقاومت، عمق کم فرورفتگی محل انفجار بود و با استناد به همین مساله تلاش کردند موشک‌های مقاومت را عامل حمله بنامند اما بخت با آنها یار نبود و تصاویری از دوربین‌های مداربسته منتشر شد که نشان‌دهنده شلیک موشک از آسمان توسط جنگنده، چند ثانیه پیش از انفجار بیمارستان معمدانی بود. علاوه بر این مساله بررسی‌ها نشان داد موشک شلیک شده از جنگنده رژیم اشغالگر از نوع انفجار مجاورتی و ساخت آمریکا بوده و به همین دلیل نیز گودال ایجاد شده کم‌عمق و تلفات بسیار بالا بوده است. این جنایت تنها یک مورد از صدها مورد جنایت رژیم صهیونیستی علیه امدادگران، مراکز درمانی و کادر درمان بود که افشا و منجر به رسوایی صهیونیست‌ها شد. پس از ماجرای بیمارستان معمدانی حمله به بیمارستان شفای غزه و کشتار بیماران و کادر درمان این بیمارستان و سپس ماجرای بیمارستان کمال عدوان نشان داد صهیونیست‌ها در هدف قرار دادن کادر درمان و بخش بهداشت نوار غزه برنامه‌ای هدفمند را در دستور کار دارند و جنایات آنها به صورت سهوی یا حتی عمدی اما بدون برنامه نیست. هدف قرار دادن بیمارستان‌ها به عنوان یکی از آخرین پناهگاه‌های امن در نوار غزه از جمله اقداماتی است که رژیم صهیونیستی برای تحت فشار قرار دادن فلسطینیان انجام می‌دهد تا آنها را مجبور به کوچ اجباری کرده و از پا در آورد؛ اقدامی ضدانسانی که در شمال نوار غزه بارها انجام شد و بیمارستان‌های این منطقه هدف حملات بی‌امان صهیونیست‌ها همچنین محاصره‌ای کشنده قرار گرفتند. همین مساله نیز منجر به انتقال بیماران و کادر درمان به مناطق دیگر شد و آنهایی که باقی ماندند یا به شهادت رسیدند یا به اسارت رژیم صهیونیستی درآمدند. 
* گور جمعی کادر درمان
سریال کشتار هدفمند کادر درمان غزه اما به موارد بالا ختم نشده و در آخرین مورد از این جنایات سربازان اشغالگر پس از نقض آتش‌بس و هجوم مجدد به نوار غزه، کاروان امدادگران غزه را که در شب با آژیر روشن و با آمبولانس در حال اعزام به محل درگیری برای امدادرسانی بودند، هدف قرار داده و پس از متوقف کردن این کاروان، امدادگران را بازداشت کرده، به شهادت رسانده و با دستان بسته در گور جمعی قرار دادند. صهیونیست‌ها حتی آمبولانس‌ها را نیز با استفاده از بولدوزر تخریب کردند تا نشانه‌های جنایت وحشتناک خود را بپوشانند اما در این امر موفق نبودند و محل دفن امدادگران فلسطینی پس از جست‌وجوی گروه‌های امدادرسانی بین‌المللی پیدا و حقیقت فاش شد. پس از آن بود که رژیم صهیونیستی برای توجیه جنایات خود دست به دروغ‌پردازی زد؛ اقدامی نخ‌نما که دیگر حتی توسط رسانه‌های غربی نیز مورد قبول واقع نمی‌شود.
روزنامه انگلیسی گاردین با این عنوان که «پس از کشته شدن ۱۵ پزشک فلسطینی و کارمند دفاع مدنی توسط نیروهای اسرائیلی در اواخر ماه گذشته، اسرائیل الگوی آشنای انکار را آغاز کرد»، نوشت: بر اساس این الگو ارتش اسرائیل اغلب، در ابتدا دخالت در آن را رد می‌کند. گاهی اوقات - بویژه درباره غزه - مدعی می‌شود یکی از موشک‌های حماس باعث این کشتار شده است. در غیر این صورت، یا ادعا می‌کند کشته‌شدگان خود مبارز بوده‌اند یا این کشتار نتیجه خسارت جانبی ناشی از هدف قرار دادن نیروهای فلسطینی بوده است. 
روزنامه گاردین در ادامه گزارش خود به قتل شیرین ابوعاقله، روزنامه‌نگار مشهور فلسطینی - آمریکایی در سال 2022 اشاره کرده است. در آن زمان ابتدا، نفتالی بنت، نخست‌وزیر وقت رژیم صهیونیستی اظهار داشت عاقله «احتمالاً» بر اثر آتش نیروهای فلسطینی کشته شده است. یک روز بعد، دولت بیانیه‌ای صادر کرد که در آن اتهامات «عجولانه» به یکی از سربازان خود را «گمراه‌کننده و غیرمسؤولانه» دانسته بود. سپس تحت فشار شهادت شاهدان، ارتش اشغالگر پذیرفت ابوعاقله توسط یک سرباز صهیونیست مورد اصابت گلوله قرار گرفته و گفت او هدف نبوده، بلکه تصادفا مورد اصابت قرار گرفته است. 
طبق این سیستم سرپوش‌گذاری صهیونیست‌ها وقتی شواهدی برای به چالش کشیدن گزارش ارتش اسرائیل به دست می‌آید، آنها داستان خود را تغییر می‌دهند تا نشان دهند شرایط به وجود آمده نتیجه دستورات نظامی یا مسائل سیستمی نیست، بلکه یک «اشتباه» فردی است و نه سازمانی، البته این شیوه قطره‌چکانی اعتراف به واقعیت دیگر برای سرپوش گذاشتن بر جنایات رژیم جوابگو نیست. درباره امدادگران کشته شده در ۲۳ مارس، توضیح اولیه ارتش اسرائیل در پی کشف اجساد در یک گور جمعی این بود که وسایل نقلیه آنها «بدون چراغ جلو یا سیگنال اضطراری به شکل مشکوکی به سمت نیروهای ارتش اسرائیل پیشروی می‌کرده». از آنجا که شهادت شاهد و فیلم به دست آمده از تلفن همراه یکی از پزشکان کشته شده نشان می‌دهد این گزارش نادرست است و آمبولانس‌ها با چراغ‌های روشن و با امدادگرانی که جلیقه‌های شناسایی به تن داشتند در حرکت بودند، اسرائیل - بدون ارائه مدرک - مدعی شد 6 نفر از کشته‌شدگان به نحوی با حماس مرتبط بوده‌اند، حتی اگر غیرمسلح بوده باشند. 
هفته گذشته جلسات توجیهی رسانه‌های اسرائیلی به یکی از آشناترین ادعاهای ارتش اسرائیل که در طول سال‌ها دیده شده بود، رسید؛ این ادعا که سربازان احساس کرده‌اند در معرض تهدید هستند و حماس از آمبولانس‌ها برای جابه‌جایی افراد و سلاح‌ها استفاده کرده است. روایت در حال تحول ارتش اسرائیل در چنین مواردی اغلب با ادعاهای مطرح شده توسط حساب‌های طرفدار اسرائیل در رسانه‌های اجتماعی پشتیبانی می‌شود. در این مورد، ویدئویی توسط یک حساب کاربری طرفدار اسرائیل در ایکس منتشر شد که در تصویری تار را نشان می‌دهد که ممکن است یکی از کشته‌شدگان سلاحی در دست داشته باشد. با این حال، بررسی ویدئو توسط شبکه خبری دویچه وله آلمان نشان داد تمام آنچه قابل مشاهده است، سایه‌ای است که توسط نورها ایجاد شده است. در مجموع بررسی واکنش رسانه‌های غربی به جنایت اخیر صهیونیست‌ها در قبال کادر درمان غزه و شروع موجی از اعتراضات، اعتصابات و محکومیت‌ها در سرتاسر جهان به دلیل این جنایت به صورت همزمان در روز دوشنبه نشان‌دهنده این واقعیت است که دیگر حنای صهیونیست‌ها برای محافل غربی نیز رنگ ندارد و دروغ‌های آنها به حفظ نقاب «اخلاق‌مدارترین ارتش جهان» و «تنها دموکراسی غربی در غرب آسیا» کمکی نمی‌کند.

***
آخرین آمار شهدای غزه

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه با صدور بیانیه‌ای جدیدترین آمار شهدا و زخمی‌های حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه از هفتم اکتبر سال گذشته میلادی تاکنون را اعلام کرد. بر اساس اعلام وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه، در نتیجه حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه از هفتم اکتبر سال گذشته میلادی ۵۰ هزار و ۸۴۶ نفر به شهادت رسیده‌اند. همچنین این نهاد پزشکی فلسطینی بیان کرد شمار کلی زخمی‌های حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه از آغاز جنگ در این باریکه به ۱۱۵ هزار و ۷۲۹ نفر رسیده است. این وزارتخانه دیروز اعلام کرد طی ۲۴ ساعت گذشته پیکر ۳۶ شهید به بیمارستان منتقل شده است. در این مدت ۴۱ نفر نیز زخمی شده‌اند. همچنین از ۱۸ مارس ۲۰۲۵ و در موج جدید حملات به غزه ۱۴۸۲ نفر شهید و ۳۶۸۸ نفر زخمی شده‌اند. هنوز هزاران نفر دیگر نیز در نوار غزه مفقود و زیر آوار هستند و طبق برخی آمارها تعداد شهدا در نوار غزه با احتساب مفقودان و زیر آوار ماندگان بسیار بیشتر از آمار رسمی اعلام شده است.

ارسال نظر
پربیننده