02/ارديبهشت/1404
|
04:25
۲۳:۱۵
۱۴۰۴/۰۱/۲۴

اخبار اجتماعی

«آتش‌نشانی» شغل سخت و زیان‌آور شناخته شد

هیات عمومی دیوان عدالت اداری با صدور یک رای وحدت‌رویه، شغل آتش‌نشانی را در شمار مشاغل سخت و زیان‌آور قرار داد. در پی صدور آرای متعارض از سوی برخی شعب دیوان عدالت اداری درباره ماهیت شغل آتش‌نشانی و اینکه آیا این شغل در زمره مشاغل سخت و زیان‌آور قرار می‌گیرد یا خیر، موضوع جهت بررسی و رفع تعارض به هیات عمومی ارجاع شد. هیات عمومی دیوان عدالت اداری پس از بررسی مستندات و استماع نظرات، با اکثریت آرا تعارض را محرز دانست و اعلام کرد بر اساس ماده ۸۴ قانون برنامه ششم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران، دولت موظف است مشاغل آتش‌نشانی و پرتوکاری اشعه را جزو مشاغل سخت و زیان‌آور محسوب کند و نظر به اینکه با حکم قانونگذار و شناسایی مشاغل آتش‌نشانی به عنوان مشاغل سخت و زیان‌آور نیازی به طرح موضوع در کمیته استانی تشخیص مشاغل سخت و زیان‌آور نیست و اساسا کمیته مذکور نیز نمی‌تواند برخلاف حکم قانونگذار اتخاذ تصمیم کند، در نتیجه آرای صادره مبنی بر ورود شکایت به شرح مندرج در گردش کار که متضمن پذیرش مشاغل آتش‌نشانی به عنوان مشاغل سخت و زیان‌آور بوده، صحیح و منطبق با موازین قانونی است. این رای براساس ماده ۸۹ قانون دیوان عدالت اداری اصلاحی مصوب ۱۴۰۲/۲/۱۰ برای شعب دیوان و مراجع اداری و همچنین برای هیات‌های تخصصی و هیات عمومی درباره رسیدگی به ابطال مصوبات موضوع بند ۱ ماده ۱۲ این قانون در ارتباط با آن موضوع لازم‌الاتباع است.

***
بهره‌برداری از دستگاه آنژیوگرافی در بیمارستان بقیه‌الله(عج)

بیمارستان بقیه‌الله(عج) به جمع مراکز درمانی پذیرش‌کننده کد ۷۲۴ اضافه خواهد شد. به گزارش روابط عمومی بیمارستان بقیه‌الله(عج)، سومین دستگاه آنژیوگرافی بیمارستان بقیه‌الله‌الاعظم(عج) همزمان با آغاز سال جدید و چهلمین سالگرد تاسیس این مرکز درمانی به بهره‌برداری رسید. دستگاه artis Q floor آخرین و پیشرفته‌ترین دستگاه آنژیوگرافی شرکت زیمنس آلمان و مجهز به اکسسوری‌های متنوع تشخیصی از جمله دستکاه اکو است. علاوه برا آنژیوگرافی قلب، آنژیوگرافی‌های مغزی، اندام تحتانی، انجام پروسیجرهای مداخله‌ای و تمام آمبولیزاسیون‌ها از جمله مزایای این دستگاه نسبت به مدل‌های قبلی است. تسهیل در فرآیندهای درمانی مثل تاوی(تعبیه دریچه آئورت) و آنوریسم‌های شکمی از دیگر مزایای تازه‌ترین دستگاه آنژیوگرافی بیمارستان بقیه‌الله(عج) است. با اضافه شدن این دستگاه به بخش آنژیوگرافی این مرکز درمانی، ‌ظرفیت پذیرش بیمار در این بخش روزانه تا ۵۰ درصد افزایش می‌یابد. با عنایت خداوند و با تکمیل تجهیزات مغزی و متخصصان نورواینترونشن، در آینده‌ای نزدیک بیمارستان بقیه‌الله(عج) که تاکنون جزو بیمارستان‌های برتر در خدمات‌رسانی حوزه کد ۲۴۷ (سکته حاد قلبی) بوده است، به جمع مراکز درمانی پذیرش‌کننده کد ۷۲۴ (بیماران اورژانسی سکته مغزی) اضافه خواهد شد.

***
تأکید مدیرعامل شستا بر توسعه صادرات در صنعت دارو

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی (شستا) در مراسم افتتاح رسمی 3 پروژه راهبردی هلدینگ دارویی تأمین (تیپیکو)، بر لزوم توسعه صادرات، تقویت تحقیق و توسعه و حفظ زنجیره ارزش صنعت دارو تأکید کرد. آیین افتتاح رسمی 3 پروژه توسعه‌ای در شرکت‌های دارویی «پارس دارو» (افتتاح سایت سفالسپورین)، «ره‌آورد تأمین» (افزایش ظرفیت خط تولید روکش قرص RF FILM) و «ژلاتین کپسول ایران» (تولید پوکه کپسول ژلاتینی) با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و همچنین معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو در یکی از شرکت‌های دارویی وابسته به شستا برگزار شد. محمدرضا سعیدی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی (شستا) در این مراسم بر لزوم توسعه صادرات، تقویت تحقیق و توسعه و حفظ زنجیره ارزش صنعت دارو تأکید کرده و با اشاره به اشتغال ۱۱ هزار نفر در هلدینگ تیپیکو، گفت: «بخش بزرگی از بازار داروی کشور در اختیار تیپیکو و شرکت‌های تابعه آن است. این یک میراث ارزشمند است که حفظ آن مستلزم توسعه R&D، حضور در بازارهای بین‌المللی و حفظ زنجیره ارزش از مواد اولیه تا داروخانه‌هاست. سعیدی با اشاره به نقش کلیدی صنعت دارو در اقتصاد کشور افزود: «در دنیا صنعت دارو، با وجود هزینه‌های بالای تحقیق و توسعه، یکی از سودآورترین صنایع دنیاست». مدیرعامل شستا همچنین به ظرفیت بالای ایران در زنجیره تأمین دارو اشاره کرد و گفت: «در کشور، ۵۶ شرکت در حوزه تولید مواد اولیه دارو و ۱۵۰ شرکت در زمینه تولید نهایی دارو فعالیت می‌کنند. در حال حاضر، ۵۰ درصد مواد اولیه مورد نیاز در داخل تولید می‌شود که ظرفیت بالایی برای توسعه و صادرات دارو ایجاد کرده است».

***
۲۵۳۰ زندانی جرائم غیرعمد ماه رمضان آزاد شدند

با برپایی ۲۸۰ آیین گلریزان حضوری و برگزاری پویش‌های تلویزیونی در ماه رمضان، زمینه آزادی ۲۵۳۰ زندانی تحت حمایت ستاد دیه فراهم شد. سیداسدالله جولایی رئیس هیات امنا و علی شمس مدیرعامل ستاد مردمی دیه کشور با حضور در معاونت امور استان‌های صداوسیما از مدیران و دست‌اندرکاران برنامه‌های مناسبتی ویژه نوروز و ماه رمضان تقدیر کردند. جولایی در این مراسم اظهار کرد: از سال ۱۳۶۹ تا به امروز بیش از ۱۸۰ هزار زندانی جرائم غیرعمد به همت خیران ستاد دیه کشور از سطح زندان‌های کشور آزاد شده‌اند که اوج آمار رهایی این زندانیان غیربزهکار به روزهای پربرکت ماه رمضان معطوف است. وی ادامه داد: ماه رمضان امسال به کمک رسانه ملی و برقراری پویش‌های «گره‌گشا باش» در شبکه‌های استانی سراسر کشور، پویش مردمی «هر چی کرمته» در ویژه‌برنامه نوروزی شبکه ۳ و همچنین تلاش عوامل برنامه هزار و یک در برپایی پویش «۱۰۰۱ امید» شبکه نسیم زمینه آزادی جمعی از زندانیان بدهکار مالی فراهم شد.

ارسال نظر
پربیننده