01/فروردين/1404
|
14:23
۲۱:۵۸
۱۴۰۳/۱۲/۱۰

اخبار اجتماعی

اخذ مجوز ساخت ۴ ورزشگاه بزرگ‌مقیاس در تهران

شهردار تهران گفت: برای ساخت ۱۳۷۰ کیلومتر مسیر پاک طرحی تهیه شده است که بر اساس آن امکان سفر به ۲۲ منطقه تهران با دوچرخه و اسکوتر فراهم می‌شود. آیین افتتاح ۴۷ کیلومتر مسیر سرزندگی (پیاده راه و مسیر حمل‌و‌نقل سبک) دیروز جمعه  با حضور علیرضا زاکانی، شهردار تهران و جمعی از مسؤولان شهری برگزار شد. علیرضا زاکانی در ابتدای این مراسم گفت: مایه افتخار است که صدوشصت‌وهفتمین افتتاح امید و افتخار اختصاص دارد به افتتاح ۴۷ کیلومتر راه طبیعت برای دوست‌داران محیط زیست. در افتتاح این مسیر باید از معاونت‌های خدمات شهری و سازمان بوستان‌ها، معاونت فنی و عمرانی و سازمان ورزش شهرداری تهران تشکر کنم. وی تاکید کرد: طرحی تهیه شده است تا برای ساخت ۱۳۷۰ کیلومتر مسیر پاک برای رفت و آمد پاک و پیاده که بر اساس آن امکان سفر به ۲۲ منطقه تهران با دوچرخه و اسکوتر فراهم می‌شود. این مسیرها در کنار تمام امکانات، تفرجگاهی برای شهروندان نیز است. شهردار تهران اظهار کرد: افتتاح این مسیر ۴۷ کیلومتری آغاز مسیری است که به‌زودی به ۱۰۰ کیلومتر در منطقه ۲ خواهد رسید و ۲۰۰ کیلومتر دیگر آن نیز در سایر مناطق به‌زودی افتتاح خواهد شد و در ظرف ۴ سال مطابق هدف‌گذاری انجام شده شبکه ۱۳۷۲ کیلومتری مناطق بیست‌ودوگانه تکمیل خواهد شد. وی در پایان تاکید کرد: در بودجه ۱۴۰۴ مجوز ساخت ۴ ورزشگاه بزرگ‌مقیاس را گرفته‌ایم و احداث آن را جزو وظایف قطعی شهرداری تهران می‌دانیم.

***
بزرگ‌ترین جشن تکلیف تهران ویژه ۴۰۰۰ دختر دانش‌آموز

بزرگ‌ترین جشن تکلیف تهران، ویژه ۴۰۰۰ دختر دانش‌آموز منطقه ۱۵ برگزار می‌شود. بزرگ‌ترین جشن تکلیف تهران ویژه ۴۰۰۰ دختر دانش‌آموز منطقه ۱۵، روز شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ در مصلای شهر ری برگزار می‌شود. این رویداد کم‌نظیر، گامی در راستای ترویج ارزش‌های دینی و معنوی در بین دانش‌آموزان خواهد بود. این مراسم باشکوه با برنامه‌های متنوعی از جمله سخنرانی‌های مذهبی، اجرای سرودهای دسته‌جمعی، نمایش‌های آموزنده و مسابقات جذاب همراه خواهد بود. همچنین به تمام شرکت‌کنندگان پک ویژه‌ای شامل سجاده، چادر نماز، عروسک، مهر و تسبیح به همراه بسته پذیرایی اهدا می‌شود. مالمیر، معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه ۱۵ دراین‌باره گفت: برگزاری این جشن در چنین مقیاسی، اقدامی بی‌سابقه در تهران است و فرصتی ارزشمند برای آشنایی دختران با مسؤولیت‌های دینی و آغاز مسیر معنوی‌شان خواهد بود. وی تأکید کرد: این رویداد نه‌تنها خاطره‌ای ماندگار برای دانش‌آموزان رقم خواهد زد، بلکه گامی مهم در راستای تقویت بنیان‌های اخلاقی جامعه و حمایت از نسل آینده خواهد بود.

***
ارائه ۲ میلیون خدمت به مناطق محروم توسط بنیاد برکت

مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام در گردهمایی مسؤولان خانه‌های برکت احسان در مشهد مقدس از ارائه ۲ میلیون انواع خدمات در مناطق محروم خبر داد و تاکید کرد خدمات محرومیت‌زدایی از ۴۴۰ محله به ۵۰۰ محله در سال آینده افزایش خواهد یافت. سیدامیرحسین مدنی با بیان اینکه طرح توانمندسازی محلات با همکاری بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام، کمیته امداد، سازمان بهزیستی و جمعیت هلال‌احمر در جهت کاهش محرومیت و توانمندسازی انجام می‌شود، گفت: بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام یکی از دستگاه‌هایی است که پشتیبابی لازم در جهت کاهش فقر و محرومیت در  ۴۴۰ محله را انجام می‌دهد و این اقدامات کاملا مردمی است و با پشتیابی از شبکه‌ ۲۰ هزار نفری در قالب قرارگاه محلات انجام می‌گیرد. وی با اشاره به اینکه در قرارگاه محلات، هر محله به ۳ پهنه تقسیم شده که در مجموع یکهزار و ۳۳۳ مسؤول پهنه و ۸ هزار و ۶۸۸ شهردار کوچه امور محلی را مدیریت می‌کنند، افزود: ۹۶۲ بانویار و ۲۶۸ دبیر کمیته‌های تخصصی در ۷ حوزه  مشارکت دارند که در مجموع ۲۰ هزار عضو فعال در محلات کشور در حال فعالیت هستند. مدنی خاطرنشان کرد: شبکه بزرگ محلات از سال ۱۴۰۰ شروع به کار کرده و در این مدت توانسته ۲ میلیون خدمت را در مناطق محروم ارائه کند. این خدمات شامل ساخت، مرمت و بازسازی مدارس، شناسایی و ساماندهی مسکن مستاجران، مرمت و بازسازی مراکز درمانی، ارائه خدمات بهداشتی و درمانی و سایر موارد است.

***
دولت به‌تنهایی نمی‌تواند تمام مسائل را حل کند

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه دولت به‌تنهایی نمی‌تواند تمام مسائل را حل کند، گفت: ۳ رکن اساسی یعنی دولت، بخش خصوصی و جامعه مدنی باید در کنار هم رشد کنند تا مشکلات کشور برطرف شود. دولت منابع و اختیارات محدودی دارد، بنابراین ضروری است بخش خصوصی و جامعه مدنی قوی‌تری داشته باشیم. نشست هم‌اندیشی بانوان فرهیخته شهرستان بهارستان با حضور زهرا بهروزآذر، معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده برگزار شد. وی در این نشست گفت: ۳ رکن اساسی یعنی دولت، بخش خصوصی و جامعه مدنی باید در کنار هم رشد کنند تا مشکلات کشور برطرف شود. دولت منابع و اختیارات محدودی دارد، بنابراین ضروری است بخش خصوصی و جامعه مدنی قوی‌تری داشته باشیم. بهروزآذر همچنین بر اهمیت نقش مردم در ایجاد تشکل‌های مدنی تأکید کرد و گفت: تشکل‌های موفق از دل مردم شکل می‌گیرند و دولت باید تنها نقش تسهیل‌گری داشته باشد و موانع را برطرف کند. دولت نباید مستقیماً در ایجاد این تشکل‌ها ورود کند. معاون رئیس‌جمهور در ادامه به اهمیت مهارت‌آموزی برای زنان اشاره کرد و گفت: ظرفیت‌های فنی و حرفه‌ای می‌تواند به بانوان در حوزه خوداشتغالی کمک کند. وام‌های خوداشتغالی از اولویت‌های دولت چهاردهم است و در برنامه هفتم توسعه، ارتقای مهارت‌های شغلی زنان پیش‌بینی شده است.

ارسال نظر
پربیننده