|
افت ۵ هزار واحدی شاخص کل بورس
در جریان معاملات دیروز بازار سرمایه، شاخص کل بورس با کاهش 5 هزار و 29 واحدی مواجه شد. بورس اوراق بهادار تهران دیروز در یک روند رو به کاهش قرار گرفت و شاخص کل در پایان معاملات به 2 میلیون و 128 هزار و 461 واحد رسید. همچنین شاخص کل هموزن نیز دیروز با 1544 واحد کاهش به 722 هزار و 434 واحد رسید.
ارسال به دوستان
هر کیلو گوشت مرغ ۷۵ هزار تومان و گوشت قرمز ۳۱۰ تا ۳۹۰ هزار تومان
گوشت با نرخ مصوب
از ابتدای امسال قیمت هر کیلو مرغ به بیش از ۱۰۰ هزار تومان و گوشت گوسفندی به بیش از ۵۰۰ هزار تومان رسیده بود که با واردات و افزایش تولید این شرایط در حال تغییر است
گروه اقتصادی: بازار مرغ و گوشت از بازارهای مهم محسوب میشود، چرا که ارتباط مستقیم با معیشت و سفره مردم دارد. بر همین اساس لازم است دستگاههای مربوط تمام تلاش خود را برای کنترل این بازار بکنند.
بنا به این گزارش، بررسیها حاکی از کنترل بازار مرغ و گوشت است به طوری که میتوان گفت قیمتها آرام گرفته و حتی قیمت گوشت سفید به نرخ ستاد تنظیم بازار بازگشته است.
بازار مرغ این روزها به افزایش قیمتهای چند وقت پیش پایان داده و در حالت تعادل به سر میبرد و قیمتها به نرخ مصوب ستاد تنظیم بازار بازگشته است. از سویی فراوانی از دیگر مولفههای بازار است که به چشم میآید و در هر مغازه و فروشگاهی مرغ به وفور یافت میشود.
مرغ در فروشگاههای زنجیرهای کیلویی 75 هزار تومان به فروش میرود و هیچ مشتریای دست خالی بازنمیگردد، این در حالی است که طی یکی 2 ماه گذشته قیمت مرغ تا کیلویی 100 هزار تومان هم بالا رفته بود و بعضا صفهای طولانی برای خرید تشکیل میشد.
* 2 عامل کاهش قیمت مرغ
با توجه به کاهش قیمت گوشت سفید در بازار، علی جمشیدی، کارشناس کشاورزی در این باره گفت: 2 عامل مهم در کاهش قیمت مرغ تاثیر داشت؛ نخست اینکه جوجهریزی توسط مرغداران افزایش یافت به طوری که به ماهانه بیش از 130 میلیون قطعه رسیده و این تولید بیش از نیاز کشور است.
وی در ادامه افزود: پیش از این تولید کم شده بود؛ میزان جوجهریزی در اسفند پارسال به زیر 100 میلیون هم رسیده بود که اثر خود را به صورت کاهش تولید در بازار نشان داد.
جمشیدی عامل دوم کاهش قیمت را بهبود وضعیت تامین خوراک مرغ عنوان کرد و گفت: واردات خوراک شدت بیشتری یافته و نیاز مرغداران تامین میشود یا حداقل از نظر روانی وضعیت مطلوبی بر بازار داشته است.
* هر هفته یک کشتی نهاده در بنادر تخلیه میشود
2 روز پیش نیز قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در تجارت اعلام کرد: شرکت پشتیبانی امور دام تاکنون ۱۰ کشتی کنجاله سویا خریداری کرده که هر هفته یک کشتی در بنادر ایران پهلو میگیرد و محموله آن تخلیه میشود.
علیرضا پیمانپاک گفت: مشکل اصلی تاخیر در توزیع نهادههای دامی تامین ارز مورد نیاز بود که ارز مورد نیاز تامین شده و بزودی مشکل تامین نهادههای دامی هم برطرف میشود.
قائم مقام تجارت و تنظیم بازار وزیر کشاورزی گفت: تا پایان آذر، روزانه ۵ هزار تن نهاده دامی بین تولیدکنندهها توزیع میشود و شرکتهای داخلی هم متعهد شدهاند ۸ هزار تن نهاده دامی مورد نیاز داخل را تامین کنند.
پیمانپاک افزود: برخی مجموعههای واردکننده هم قراردادهایی با هند و ترکیه برای واردات کنجاله سویا منعقد کردهاند.
به گفته کارشناسان، ظرفیت تولید 3 میلیون تن مرغ در کشور وجود دارد که میتوان تا یک میلیون تن به کشورهای دیگر صادر کرد.
* توزیع انبوه گوشت گرم گوسفندی به قیمت ۳۱۰ تا ۳۹۰ هزار تومان
همچنین دولت سیزدهم به منظور تنظیم بازار داخلی گوشت قرمز علاوه بر تشدید نظارتها با افزایش واردات توانست نقش مهمی در کنترل قیمت این محصول داشته باشد به طوری که اکنون هر کیلوگرم گوشت گرم گوسفندی تنظیم بازاری با توجه به نوع آن، بین ۳۱۰ تا ۳۹۰ هزار در فروشگاههای زنجیرهای، میادین میوه و تربار و فروشگاههای اینترنتی عرضه میشود.
گوشت قرمز از گذشته تاکنون به عنوان یکی از اساسیترین مواد غذایی موجود در سفره ایرانیان شناخته میشود؛ با این حال همواره به منظور تامین نیاز مصرفکنندگان و تنظیم بازار، واردات گوشت قرمز انجام میشود و به طور متوسط طی ۱۰ سال اخیر سالانه ۱۰۰ هزار تن گوشت قرمز (معادل ۱۰ درصد نیاز کشور) وارد کشور شده است.
بر اساس این گزارش، در چند ماه گذشته قیمت گوشت در بازار افزایش داشت و به حدود ۵۰۰ هزار تومان رسید اما با اقدمات دولت و وزارت جهاد کشاورزی و انجام واردات، قیمت گوشت طی هفتههای اخیر کاهش یافته است.
بررسیهای میدانی نشان میدهد علاوه بر عرضه گوشت گوساله و گوسفندی منجمد، گوشت گوسفندی و گوساله گرم نیز به وفور در بازار، فروشگاههای زنجیرهای، میادین میوه و تربار و میدانهای اصلی عرضه محصولات پروتئینی یافت میشود.
اکنون هر کیلوگرم گوشت گوسفندی بستهبندی در فروشگاههای زنجیرهای بین ۳۱۰ تا ۳۹۰ هزار تومان به فروش میرسد. همچنین قیمت گوشت قرمز در میدان بهمن به عنوان مهمترین مرکز عرضه محصولات پروتئینی و میادین میوه و تربار با نرخهایی پایینتر از فروشگاههای زنجیرهای نیز عرضه میشود.
دولت برای دسترسی هر چه بهتر مردم به محصولات تنظیم بازاری، از ظرفیت فروشگاههای اینترنتی هم استفاده کرده تا مردم بتوانند گوشتهای تنظیم بازاری را از فروشگاههای اینترنتی و بدون نیاز به مراجعه حضوری خریداری کنند. دولت تمام تلاش خود را برای عرضه انبوه گوشت گوسفندی و گوساله تولید داخل و وارداتی داشته تا بازار این محصول تنظیم شود و مردم در تهیه گوشت مورد نیاز دچار مشکل نشوند.
با توجه به نیاز کشور به گوشت قرمز، از آنجا که سال گذشته مشکلاتی در حوزه تولید به وجود آمد، وزارت جهاد کشاورزی برای جبران کسری گوشت مورد نیاز کشور از محل واردات، برنامهریزی کرد.
طبق آمارهای موجود، در حال حاضر روزانه ۲۰۰ تن گوشت گرم گوسفندی و گوساله به کشور وارد میشود که نزدیک به ۱۲۰ تا ۱۳۰ تن آن گوشت گرم گوسفندی است و حدود ۸۰ تن گوشت گرم گوساله در قالب دام زنده سنگین از سیستان وارد و به بازار عرضه میشود.
گوشت قرمز از کشورهای مختلف همچون حوزه اوراسیا و سیآیاس (کشورهای مستقل مشترکالمنافع)، شرق اروپا، استرالیا و مغولستان و کنیا تامین و وارد میشود، در آخرین مورد پس از سفر رئیسجمهور به قاره آفریقا، نخستین محموله گوشت گرم گوسفندی از کنیا به ایران ارسال شد.
در همین رابطه قائممقام وزیر جهاد کشاورزی گفت: اکنون قیمت هر کیلوگرم لاشه تنظیم بازاری حدود ۲۶۰ تا ۲۷۰ هزار تومان و نرخ هر کیلوگرم گوشت ران و سردست تنظیم بازاری زیر ۳۹۰ هزار تومان است و سایر قطعات بر اساس قیمتگذاری معاونت بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی تعیین شده و به فروش میرسد.
علیرضا پیمانپاک افزود: لاشهها بر اساس کیفیت، قطعهبندی میشود. تعیین قیمت تنظیم بازاری هر قطعه یک فرمولی دارد که گرانترین و باکیفیتترین قطعات که ران و سردست است، حداکثر به نرخ ۳۹۰ هزار تومان در بستهبندی به فروش میرسد. البته قیمت در میادین میوه و تربار به دلیل عرضه غیرقطعهبندی، حدود ۲۰ تا ۳۰ هزار تومان از محصول قطعهبندی ارزانتر است.
به گفته وی، وزارت جهاد کشاورزی تلاش دارد طی یکی دو هفته آینده میزان واردات گوشت گوساله گرم وارداتی را به ۱۵۰ تن در روز افزایش دهد.
ارسال به دوستان
یونهاپ: ایران دریافت سود اموال بلوکهشده خود در کرهجنوبی را بررسی میکند
6 میلیارد دلار به اضافه سودش
خبرگزاری کرهجنوبی با استناد به اظهارات منابع مطلع مدعی شد ایران در حال بررسی روند دریافت سود پولهایی است که در حسابهای بانکی کرهجنوبی به دلیل تحریمهای آمریکا بلوکه شده بود.
در پی توافق ایران و آمریکا برای تبادل زندانیان با میانجیگری قطر که ۶ میلیارد دلار از پولهای بلوکهشده ایران در بانکهای کرهجنوبی نیز به عنوان بخشی از آن آزاد شد، خبرگزاری کرهجنوبی دیروز (سهشنبه) با استناد به اظهارات منابع دیپلماتیک نوشت: مقامات تهران دریافت سود این مبالغ را که به مدت 4 سال در 3 بانک کرهجنوبی بلوکه بود بررسی میکنند.
یونهاپ در ادامه نوشت: یک مقام دولتی ایران که خواست نامش فاش نشود، گفت نهادهای مالی کرهجنوبی به طور غیرمنصفانهای از این پولها که به دلیل تحریمهای غیرقانونی آمریکا بلوکه شده بودند، سود به دست آوردند. به گفته این مقام رسمی، بازگرداندن این سود به صاحبان حقیقی آن امری عادی است.
یک مقام کرهجنوبی نیز گفت: این اقدام ایران «با ماهیت توافق کشورهای مربوط سازگاری ندارد و تمام جزئیات مربوط به انتقال پولهای بلوکهشده بر اساس توافق با کشورهای مربوط، از جمله ایران اجرایی شده است».
یونهاپ همچنین اشاره کرد درخواست ایران برای آزادسازی این پولها چالشی دیپلماتیک برای سئول ایجاد کرده که به دنبال تقویت اتحاد خود با واشنگتن و شراکت اقتصادیاش با تهران است.
وزارت خارجه کرهجنوبی دیروز با انتشار بیانیهای آزادسازی و انتقال موفقیتآمیز ۶ میلیارد دلار از پول بلوکه شده ایران در بانکهای کرهای را مورد تایید قرار داد.
در این بیانیه آمده است: وجوه ایران که به دلیل تحریمهای مالی علیه این کشور در کرهجنوبی مسدود شده بود، به تازگی با هماهنگی نزدیک بین کشورهای درگیر با موفقیت به کشور ثالث منتقل شده است.
وزارت خارجه کرهجنوبی در ادامه بیانیه خود تاکید کرد که این پول در قطر نیز صرف تهیه دارو، غذا و سایر اقلام بشردوستانه خواهد شد.
کره همچنین از دولتهای قطر و سوییس برای کمک به حلوفصل این موضوع قدردانی و خاطرنشان کرد: دولت ما انتظار دارد روابط دوجانبه میان تهران و سئول به مناسبت انتقال این وجوه مسدودشده توسعه بیشتری یابد.
پیش از این یک مقام بلندپایه ایران خبر داده بود پروند شکایت تهران از کرهجنوبی به دلیل مسدود کردن منابع مالی ایران در سه بانک این کشور به بهانه تحریمهای آمریکا همچنان پابرجاست و سئول ممکن است با خسارت ۷۰۰ تا ۸۰۰ میلیون یورویی مواجه شود.
با توجه به اینکه میزانطلب ایران از کرهجنوبی 7 میلیارد دلار بوده است و به دلیل کاهش نرخ برابری وون به دلار به 6 میلیارد دلار رسیده و در نظر گرفتن این موضوع که به صورت میانگین نرخ بهره در کرهجنوبی ظرف 4 سال گذشته 3 درصد بوده، میتوان گفت میزان سود سپرده کشورمان در کره 800 میلیون دلار میشود و در عین حال باید یک میلیارد دلار از بین رفته ایران هم پرداخت شود.
ارسال به دوستان
بانک مرکزی از افزایش 26 درصدی تسهیلات پرداختی بانکها در 5 ماه نخست سال 1402 خبر داد
وام در خط سرعت
ارائه تسهیلات یکی از اقدامات مهم بانک مرکزی به شمار میرود که در همین راستا دولت، بانک مرکزی را موظف به پرداخت آن کرده است. این موضوع در حالی است که بانک مرکزی در جدیدترین گزارش خود اعلام کرد: تسهیلات پرداختی بانکها طی ۵ ماهه سال ۱۴۰۲ مبلغ 17869.7 هزار میلیارد ریال است که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل مبلغ 3720.6 هزار میلیارد ریال (معادل 26.3 درصد) افزایش داشت.
از کل تسهیلات پرداختی، مبلغ 14702.6 هزار میلیارد معادل 82.3 درصد به صاحبان کسب و کار (حقوقی و غیرحقوقی) و 17.7 درصد به مصرفکنندگان نهایی (خانوار) تعلق گرفته است.
سهم تسهیلات پرداختی در قالب سرمایه در گردش در همه بخشهای اقتصادی طی ۵ ماهه سال ۱۴۰۲ مبلغ 11220.9 هزار میلیارد ریال معادل 76.3 درصد کل تسهیلات پرداختی به صاحبان کسب و کار است. همچنین سهم تسهیلات پرداختی در قالب خرید کالای شخصی توسط مصرفکننده نهایی (خانوار) مبلغ 1168.4 هزار میلیارد ریال معادل 36.9 درصد از کل تسهیلات پرداختی به مصرفکنندگان نهایی (خانوار) است.
سهم تسهیلات پرداختی بابت تأمین سرمایه در گردش بخش صنعت و معدن در ۵ماهه سال ۱۴۰۲ معادل 4748.6 هزار میلیارد ریال بوده است که حاکی از تخصیص42.3 درصد از منابع تخصیصیافته به سرمایه در گردش همه بخشهای اقتصادی (مبلغ 11220.9 هزار میلیارد ریال) است. ملاحظه میشود از 5712.1 هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداختی در بخش صنعت و معدن معادل 83.1 درصد آن (مبلغ ۴۷۴۸,۶ هزار میلیارد ریال) در تأمین سرمایه در گردش پرداخت شده است که بیانگر توجه و اولویتدهی به تأمین منابع برای این بخش توسط بانکها در سال ۱۴۰۲ است.
* سهم ۲۴ درصدی تسهیلات خرد
از کل تسهیلات پرداختی در دوره یادشده، مبلغ ۶,۴،۱۶۷ هزار میلیارد ریال معادل23.3 درصد به صورت تسهیلات خرد اعطا شده است. همچنین مبلغ 308.7 هزار میلیارد ریال نیز در قالب کارتهای اعتباری انجام پذیرفته است که با احتساب این مبلغ، کل تسهیلات پرداختی خرد (کمتر از 3 میلیارد ریال) به مبلغ 4476.3 هزار میلیارد ریال معادل 24.6 درصد کل تسهیلات پرداختی را شامل میشود. گفتنی است با توجه به اینکه تسهیلات پرداختی در قالب کارتهای اعتباری نیز در بخش خانوار پرداخت شده است، با این اوصاف سهم بخش خانوار از 17.7 درصد به 19.1 درصد کل تسهیلات پرداختی افزایش مییابد.
شایان ذکر است همچنان باید در تداوم مسیر جاری، ملاحظات مربوط به کنترل تورم را نیز در نظر گرفت و همواره مراقب قدرت گرفتن پتانسیل تورمی ناشی از فشار تقاضای کل در اقتصاد نیز بود. بر این اساس ضروری است به افزایش توان مالی بانکها از طریق افزایش سرمایه و بهبود کفایت سرمایه بانکها، کاهش تسهیلات غیرجاری و بازگرداندن آنها به مسیر صحیح اعتباردهی بانکها، افزایش بهرهوری بانکها در تامین سرمایه در گردش تولیدی، پرهیز از فشارهای مضاعف بر دارایی بانکها و ترغیب بنگاههای تولیدی به سمت بازار سرمایه به عنوان یک ابزار مهم در تامین مالی طرحهای اقتصادی (ایجادی) توجه ویژهای شود.
ارسال به دوستان
اخبار
حمایت بنیاد مستضعفان از شرکتهای دانشبنیان
مدیرعامل شرکت دانشبنیان سینا گفت: بنیاد مستضعفان از شرکتهای دانشبنیان در زمینه خوراک دام و لجستیک حمایت میکند. یاسر خانی با بیان اینکه شرکت توسعه دانشبنیان سینا - زیرمجموعه بنیاد مستضعفان - سال 96 کارش را شروع کرد، گفت: این شرکت بازوی سرمایهگذاریهای خطرپذیر است و در پرتفوی خود 9 شرکت دانشبنیان در حوزههای کسبوکار و دانشبنیان دارد و سند راهبردی این شرکت بر اساس اسناد بالادستی بنیاد مستضعفان تهیه شده است. وی افزود: شرکتهای خطرپذیر یا VC از شرکتهای دانشبنیان در کشور هستند که داخل زنجیره ارزشبنیاد این شرکتها فعالیت میکنند. 2راهبرد اساسی داریم. راهبرد اول فعالیت زنجیره ارزش بنیاد در موضوعات انرژی، برق، کشاورزی، گردشگری و سیاحتی، حملونقل و معدن است. راهبرد دوم محرومیتزدایی بنیاد مستضعفان است که توسط بنیاد علوی بر اساس الگوی آبادانی یا پیشرفت در کشور دنبال میشود. به گفته خانی، بخشی از سود شرکتها به بنیاد علوی برای محرومیتزدایی داده میشود و در این زمینه تمرکز روی شرکتهای دانشبنیان و فناور برای محرومیتزدایی در کشور است. مدیرعامل شرکت دانشبنیان سینا گفت: ما برای سرمایهگذاری پلتفرم پل سرمایهگذاری را با برند سینا VC راهاندازی کردیم که نخستین پل سرمایهگذاری در حوزه خوراک دام طراحی و رویداد آن 31 اردیبهشت سال جاری انجام شد، همچنین 45 طرح استارتاپی ارائه شدند و در مجموع 18 میلیارد تومان به 20 طرح اختصاص یافت. خانی گفت: در تجربه پل اول سرمایهگذاری در زمینه خوراک دام بود و موضوع دوم پل سرمایهگذاری در زمینه حملونقل و لجستیک است. وی گفت: هلدینگ حملونقل سینا که از یک ماه و نیم قبل تشکیل شده با وزارت راه و شهرسازی مسائل کریدور حملونقل را مطرح کرده است. در این زمینه 80 طرح به دبیرخانه شرکت سرمایهگذاری ارجاع شده که سه طرح برتر در مسابقات استارتاپها در روز برگزاری رویداد در 5 مهرماه مورد بررسی قرار میگیرد و در طرحهای برتر تا سقف 20 میلیارد تومان سرمایهگذاری خواهیم کرد.
***
کاهش 42 درصدی بخشنامههای گمرک در سال جاری
وزیر امور اقتصادی و دارایی از کاهش 42 درصدی بخشنامههای مرتبط با گمرک و تجارت خارجی در سال جاری خبر داد. سیداحسان خاندوزی در آیین راهاندازی پروژههای عمرانی و دستگاههای آشکارساز گمرک گفت: یکی از سیاستهای ما پیشبینیپذیر بودن فعالیت اقتصادی بود که در این زمینه در 6 ماه اول سال گذشته 178 بخشنامه گمرکی صادر شد. این رقم سال جاری با کاهش 42 درصدی به 103 بخشنامه کاهش یافته و برای فعالان اقتصادی امکان پیشبینیپذیری را فراهم کردیم. وزیر امور اقتصادی و دارایی همچنین گفت: مدت زمان صدور مجوز دستگاههای همجوار گمرک برای تسهیل فعالیتهای اقتصادی انجام شده بهگونهای است که مدت زمان پاسخگویی سازمان استاندارد از 17 روز به 11 روز، سازمان دامپزشکی از 13 روز به 6 روز، سازمان غذا و دارو از 8 روز به 4 روز و حفظ نباتات از 4 روز به 2 روز کاهش یافته است. خاندوزی درباره رسوب کالا در گمرکات هم اظهار داشت: هرچند میزان رسوب کالا نسبت به حجم تجارت عدد ناچیزی است اما بخشی از این رسوب کالا، قانونی و بخشی نیز غیرقانونی است و منجر به زیان اقتصادی میشود. وی افزود: برخی از رسوب کالاها مربوط به سایر رویههای اقتصادی است و برخی فعالان اقتصادی به دنبال استفاده از انبارهای ارزان گمرک و زمانبندی ترخیص کالا برای سودجویی بیشتر هستند و بخش دیگر نیز مربوط به مقررات و فرآیندهای گمرکی است. برای مثال زمان صدور کد ساتا برای تامین ارز کالاهای وارداتی، موجب تأخیر در تشریفات گمرکی میشود. وزیر امور اقتصادی و دارایی تأکید کرد: طبق برنامه امسال قرار است هر ماه یک دستگاه آشکارساز کامیونی در گمرکات راهاندازی شود، بهگونهای که تعداد دستگاههای آشکارساز نسبت به قبل از دولت سیزدهم بیشتر شود. خاندوزی همچنین با انتقاد از دخالت تعزیرات در نرخگذاری برای دستگاههای آشکارساز گفت: گمرک ایران الگوی مناسبی برای استفاده از توان شرکتهای دانشبنیان داخلی و سازنده دستگاههای آشکارساز انجام داده است اما گاهی تعزیرات با اعلام نرخگذاری در این زمینه وجاهت قانونی ندارد و باعث کاهش انگیزه شرکتهای دانش بنیان در ساخت این دستگاهها میشود.
***
صرفهجویی ۳۴ میلیون کیلووات ساعتی در مصرف برق توسط ادارات
با همراهی ادارات و دستگاههای اجرایی شهر تهران، طی ۳ ماه گرم سال جاری ۳۴ میلیون کیلووات ساعت در مصرف برق این کلانشهر در ساعات اوج بار صرفهجویی شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ با قدردانی از همراهی مشترکان تهرانی در اجرای طرحهای مدیریت مصرف برق طی تابستان سال جاری، تغییر ساعات اداری را راهکاری موثر در مدیریت مصرف برق در ساعات اوج بار میان روز دانست و گفت: با تغییر ساعات کار، بخش قابل ملاحظهای از فشار وارد بر شبکه در ساعات میان روز کاهش یافت. در عین حال همراهی ادارات در ساعات اوج مصرف با استفاده از راهکارهایی همچون خاموش کردن سامانههای سرمایشی یک ساعت پیش از خاتمه ساعت کار و ورود مولدهای برق به مدار در بازه زمانی تعیینشده توانست به صورت میانگین در هر روز بالغ بر ۱۵۰ مگاوات از مصرف برق این کلانشهر را در ساعات اوج بار میان روز کاهش دهد.
کامبیز ناظریان با بیان اینکه در شهر تهران با در نظر گرفتن شعب بانکها حدود ۵ هزار و ۷۰۰ مشترک اداری وجود دارد ضمن قدردانی از غالب دستگاههای اجرایی در مدیریت مصرف برق در تابستان ۱۴۰۲ افزود: بهرغم مصوبات ابلاغی هیات وزیران برخی از مشترکان اداری پایتخت نیز همکاری مناسبی در این حوزه نداشتهاند که با اخطار قبلی نسبت به قطع برق آنان اقدام شده است. وی یادآور شد: از نیمه خردادماه تا نیمه شهریورماه اشتراک برق بیش از ۵۰۰ دستگاه اداری پرمصرف توسط نیروهای عملیاتی این شرکت قطع شده و اسامی این ادارات نیز به مراجع بالادست اعلام شده است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|