|
اخبار
هوش مصنوعی به اورژانس میآید
رئیس سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه بالای ۹۸ درصد سیستم اورژانس هوشمند است و تمام فرآیندها اتوماسیونی انجام میشود، گفت: بزودی هوش مصنوعی در سیستم به کار گرفته میشود. جعفر میعادفر دیروز در شانزدهمین همایش بینالمللی طب اورژانس افزود: بیش از ۳ هزار و ۳۰۰ پایگاه اورژانس در کشور ارائه خدمت میکنند، به طوری که بیش از ۶ میلیون ماموریت در اورژانس زمینی انجام میشود. وی با اشاره به اینکه اورژانس هوایی نیز با در اختیار داشتن ۵۲ دستگاه بالگرد بزرگترین ناوگان هوایی کشور محسوب میشود، ماموریتهای اورژانس هوایی را بیش از 4 هزار مورد برآورد کرد. میعادفر با اظهار تاسف از مرگ و میر بیش از ۲۰ هزار نفر در سال در حوادث ترافیکی و جادهای کشور ادامه داد: سازمانهای دخیل در این امور و خارج از حوزه سلامت باید با وزارت بهداشت در کاهش آمار حوادث ترافیکی همکاری داشته باشند. وی در این رابطه به تعریف کد ۱۹۹ در نظام فوریتهای پزشکی اشاره کرد که بر اساس آن مصدوم به سرعت به بیمارستان انتقال یافته و اقدامات درمانی انجام شود، زیرا اگر زمان را از دست بدهیم، شاهد افزایش مرگ و میرها خواهیم بود.
***
بهرهمندی بیش از ۲۱ هزار روستای کشور از آب آشامیدنی سالم
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور از بهرهمندی بیش از ۲۱ هزار و ۳۰۰ روستای کشور از آب آشامیدنی سالم خبر داد. سیدامیرحسین مدنی در گفتوگو با ایسنا، به روند توسعه زیرساختها در روستاهای کشور اشاره کرد و افزود: تا پایان سال گذشته بیش از ۲۱ هزار و ۳۰۰ روستا از نعمت آب آشامیدنی سالم بهرهمند شدهاند. متاسفانه با توجه به معضلات تامین آب آشامیدنی و تنش آبی، بالغ بر ۱۵هزار و ۴۲۰ روستا با تنش آبی (کمی و کیفی) مواجه شدهاند، همچنین ۴هزار و ۳۴۰ روستا فاقد آب آشامیدنی هستند. در مجموع پروژه آبرسانی برای ۱۹۷۶۰ روستا در طرح جهاد آبرسانی در دست اقدام است. وی تاکید کرد: همچنین طول شبکه راههای روستایی ۲۰۸ هزار و ۳۶۷ کیلومتر است که از این مقدار ۱۱۲هزار و ۹۶۸ کیلومتر آن آسفالت و مابقی آن (۹۵۴۰۰ کیلومتر) شوسه و خاکی است. از سوی دیگر ۵۸۰۰۵ روستا و آبادی دارای سکنه نیز در اقصینقاط کشور از نعمت روشنایی برق، ۳۵ هزار و ۵۷۵ روستا از نعمت گاز طبیعی (لوله کشی) و ۳۷ هزار و ۳۷۷ روستا از شبکه اینترنت بهرهمند هستند.
***
فراخوان ۲۳ هزار پایگاه مقاومت بسیج جامعه زنان برای اهدای خون
رئیس بسیج جامعه بانوان کشور گفت: جمعی از بانوان بسیجی در سراسر کشور طی فراخوانی از ۲۳ هزار پایگاه بسیج به مراکز اهدای خون مراجعه کردند و برای امر خداپسندانه اهدای خون در پویش مهر فاطمی قدم پیش گذاشتند. مینا بیابانی افزود: پویش مهر فاطمی که در فاصله زمانی بین شهادت حضرت فاطمه(س) تا میلاد این بانوی مکرمه توسط سازمان انتقال خون و طی تفاهمی با بسیج جامعه زنان کشور برگزار شد، مورد حمایت و استقبال خواهران بسیجی قرار گرفت و امیدوارم بانوان بسیجی در این پویش نیز همچون همیشه حماسهآفرین و تاثیرگذار باشند و نور امید و نشاط را به دل خانوادهها بتابانند و هر یک جان ۳ بیمار را نجات دهند. وی افزود: اگر چه استقبال بانوان بسیجی از اهدای خون بیشتر شده اما هنوز تا رسیدن به حد مطلوب اهدای خون بانوان در کشور فاصله داریم و شاید سبک زندگی وضعیت فیزیولوژی و تغذیه بانوان و بعضی باورهای نادرست سبب شده است که تعداد بانوان کمتری برای اهدای خون پیشقدم شوند. بیابانی از اشتیاق بانوان بسیجی نسبت به اهدای خون خبر داد و اظهار داشت: باید تبلیغات و آموزشهای فراگیرتری در باب سلامتی بانوان و احراز شرایط اهدای خون برای ایشان انجام شود.
***
نشان ملی مادری رونمایی شد
به همت بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان امام، از نشان ملی مادری رونمایی شد. همزمان با تولد مبارک حضرت فاطمه زهرا سلاماللهعلیها و روز زن و مادر، طی مراسمی در حرم مطهر حضرت معصومه سلامالله علیها از «نشان ملی مادری» رونمایی شد. آیتالله سیدمحمد سعیدی، تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلاماللهعلیها و نماینده ولیفقیه در استان قم در این مراسم بر اهمیت فرزندآوری در اسلام، همچنین جلوگیری از سقط جنین تاکید کرد. وی تصریح کرد: سقط جنین به معنی کشتن یک انسان است و باید مردم را از عواقب آن آگاه کرد. همچنین یکی از مصادیق خیر کثیر همین بحث فرزندآوری و جمعیت است که اهمیتش از بسیاری از کارهای خیر دیگر بیشتر است. در ادامه، حمیدرضا علیانزادگان، مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد نیز اظهار کرد: ما در مجموعه بنیاد طرح اعطای نشان ملی مادری را با هدف حمایت از مادران فعال و موثر با سطح اثر ملی در حوزه جمعیت و خانواده تعریف کردهایم و نخستین نشان ملی مادری به خانم دکتر سیمین رودی که مسؤول مجموعه نفس (نجات فرزندان سقط) در استان خراسان رضوی هستند اعطا میشود. وی افزود: دکتر رودی در مجموعه نفس در زمینه جلوگیری از سقط جنین فعالیت میکنند و تاکنون موفق شدهاند بیش از ۳۴۰ زن باردار را که قصد سقط جنین داشتهاند منصرف کنند تا فرزندشان به دنیا بیاید و موهبت مادر شدن را تجربه کنند.
***
آغاز پویش «عید تا عید» برای حمایت از نیازمندان
همزمان با فرا رسیدن ولادت حضرت زهرا(س)، همراه اول از آغاز پویش «عید تا عید» خبر داد. همراه اول به مناسبت فرا رسیدن ولادت حضرت زهرا(س) و روز مادر و میلاد امیرالمومنین علی(ع) و روز پدر، پویش «عید تا عید» را با محوریت سوره مبارکه «منافقون» آغاز کرده است. تمام مشترکان همراه اول میتوانند از 13 دی تا 5 بهمن سال جاری، برای شرکت در این پویش با شماره ۹۹۹۸ بهصورت رایگان تماس بگیرند و با شنیدن آیات سوره مبارکه «منافقون» در پویش شرکت کنند. همراه اول قصد دارد در ازای مجموع تماسهای دریافتی سامانه ۹۹۹۸ و در راستای مسؤولیت اجتماعی خود، تعدادی از نیازمندان را حمایت کند.
ارسال به دوستان
سرباز وطن، سردار دلها در کتابهای درسی
مطالب مرتبط با سردار دلها، حاج قاسم سلیمانی، در کتب درسی به روشهای مختلفی گنجانده شده است که از میان آنها میتوان به تمام کتب گروه قرآن و معارف اسلامی در مقطع ابتدایی، کتاب مطالعات پایه هفتم، آمادگی دفاعی پایه نهم، کتب استانشناسی استان کرمان پایه دهم، دین و زندگی پایه یازدهم، تاریخ ۳ ایران و جهان معاصر پایه دوازدهم، تاریخ ۳ ایران در دوره اسلامی پایه دوازدهم، کتب فنی و حرفهای و کاردانش اشاره کرد.
ارسال به دوستان
با ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امروز، سازمان هواشناسی نسبت به بارشهای شدید در برخی استانها هشدار داد
بارش برف و باران در ۲۰ استان
نایبرئیس انجمن علوم و فنون دریایی ایران مطرح کرد: کمبارشیها به دلیل تغییر اقلیم است، نه دخالت سایر کشورها
گروه اجتماعی: مطابق پیشبینی سازمان هواشناسی سامانه بارشی جدید عصر امروز وارد کشور میشود؛ سامانهای که 20 استان را در بر میگیرد. این سازمان همچنین از تداوم آلودگی هوای کلانشهرها طی امروز و فردا خبر داد و با صدور هشدار زردرنگ آورد: بارش باران، در نواحی گرمسیر رعدوبرق، وزش باد شدید و در ارتفاعات و مناطق سردسیر بارش برف و کولاک پنجشنبه (امروز) در سیستانوبلوچستان، هرمزگان، خراسان جنوبی، نیمه جنوبی خراسان رضوی، جنوب و ارتفاعات کرمان و نوار غربی آذربایجان غربی، جمعه (فردا) در آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، کردستان، نیمه غربی کرمانشاه، زنجان و ارتفاعات قزوین و شنبه (۱۶ دی) در اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، زنجان، البرز، قزوین و شمال استانهای همدان، مرکزی، تهران و سمنان پیشبینی میشود. در این شرایط جوی به دلیل احتمال بارشهای شدید در برخی مناطق کشور احتمال اختلال در حرکت ناوگان حملونقل جادهای، ریلی و هوایی، احتمال سقوط بهمن در ارتفاعات البرز و شمالغرب، احتمال مسدود شدن راههای ارتباطی روستایی در نواحی کوهستانی و مناطقی با اقلیم سرد، احتمال سیلابی شدن مسیلها و طغیان رودخانههای فصلی در نیمه شرقی-جنوبی، احتمال آبگرفتگی معابر و احتمال آسیب به محصولات، ادوات و ماشینآلات کشاورزی وجود دارد. به توصیه سازمان هواشناسی آمادگی راهداری جهت برفروبی در گردنهها و مناطق سردسیر، پرهیز از سفرهای غیرضروری، احتیاط در عبور از حاشیه رودخانهها، اجتناب از فعالیتهای کوهنوردی و جابهجایی عشایر، محدودیت در فعالیتهای عمرانی، آمادگی دستگاههای اجرایی و امدادی و پاکسازی دهانه پلها، لایروبی کانالها و آبروها، عدم دپوی محصولات کشاورزی در فضای باز و انتقال ادوات و ماشینآلات کشاورزی به مکانهای مسقف باید مد نظر قرار گیرد.
همچنین صادق ضیاییان، رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران اظهار کرد: آسمان تهران پنجشنبه (امروز) صاف، در بعضی ساعتها با غبار محلی، گاهی وزش باد، در اواخر وقت افزایش ابر با حداقل دمای ۵ و حداکثر دمای ۱۴ درجه سانتیگراد و جمعه (فردا) قسمتی ابری، با غبار صبحگاهی، در بعدازظهر افزایش ابر، گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای ۵ و حداکثر دمای ۱۴ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود.
* «ابردزدی ترکیه از ایران» از اساس کذب است!
نایب رئیس انجمن علوم و فنون دریایی ایران با تشریح تفاوت سامانههای بارشی و تفاوتهای اقلیمی و زمینشناختی میان ایران و ترکیه، ادعای «ابردزدی ترکیه از ایران» را از اساس کذب دانست. اخیراً تصویر ماهوارهای از مقایسه شدت بارش برف در مرز ایران و ترکیه در فضای مجازی وایرال شده و موضوع ابردزدی توسط ترکیه را داغ کرده است!
کاربران فضای مجازی معتقدند این تفاوت در بارشها نمیتواند تنها ناشی از تفاوتهای اقلیمی باشد و سناریوهای جنگ اقلیمی را در منطقه مطرح میکنند.
در رابطه با این ادعا، نایب رئیس انجمن علوم و فنون دریایی ایران گفت: مقایسه اقلیم ترکیه با ایران یا ایران با عربستان کاملا اشتباه است، چرا که اقلیم این کشورهای کاملا متفاوت است و ما نمیتوانیم بارندگیها را حتی در مقیاس کوچک با هم مقایسه کنیم چه برسد به مقایسه کشورها!
عباس رنجبر ادامه داد: ارتفاعاتی که در ترکیه وجود دارد و خصوصا نزدیکی کشور ترکیه به دریای مدیترانه و دریای سیاه باعث شده فعالیت سیستمهای بارانزا روی این کشور خیلی بیشتر از ایران باشد. نایب رئیس انجمن علوم و فنون دریایی ایران توضیح داد: سیستم بارش به این شکل است که پدیدههای بارانزای موثر بر کشور ما باید روی دریای مدیترانه شکل بگیرند. اگر در قسمتهای بالای آن موانع پرفشار و پرارتفاع وجود داشته باشد، مسیر شرق را طی میکنند اما اگر این موانع پرارتفاع و پرفشار در عرضهای شمالیتر وجود نداشته باشد، حرکتهایی از سمت جنوب غرب به شرق دارند، بنابراین ترکیه را درگیر میکنند اما به ایران نمیرسند.
رنجبر با اشاره به مرز کوهستانی میان ترکیه و ایران گفت: سیستمهایی که روی مدیترانه شکل میگیرند، ترکیه را خیلی بیشتر از ایران تحت تاثیر قرار میدهند که یکی از علتهای آن مربوط به کوهزایی در منطقه است و قسمتهایی که پشت جریان کوه قرار میگیرند، عموما کمبود بارش دارند. به عنوان مثال در 2طرف رشته کوه زاگرس هم ما در یک سمت کوهرنگ را داریم که نزدیک به 2000 میلیمتر بارش دارد اما در آن طرف کویر لوت را داریم که اصلا بارشی ندارد!
وی ادامه داد: عامل کوه باعث میشود بارش در آنجا افزایش یابد و ابری که ایجاد میشود بارشش را انجام دهد و در سمت دیگر بارش نداشته باشد، یعنی علت کویری بودن بخشی از ایران وجود رشته کوهی مانند زاگرس است. نایب رئیس انجمن علوم و فنون دریایی ایران بیان کرد: از طرف دیگر، مقایسه بارش سالانه نیز مهم نیست، چرا که طی این سالها دیدهایم بارش ترکیه بیش از 2 برابر ایران بوده است و ما از نظر اقلیمی تفاوت بسیار زیادی با ترکیه داریم. رنجبر با بیان اینکه یک تصویر دلیل نمیشود که «ابردزدی» را مطرح کنیم، به تسنیم گفت: بارندگی حتی در مقیاسهای کوچک نیز بسیار متفاوت است؛ برای مثال اگر بارشی را که در انزلی رخ میدهد با ایستگاه بارش در منجیل (منطقهای در استان گیلان) مقایسه کنیم هم تفاوت واقعا زیاد است؛ در انزلی میانگین بارش 1800 میلیمتر است اما منجیل بسیار کمتر و 300 تا 400 میلیمتر است.
وی درباره مطرح شدن هارپ نیز توضیح داد: مناطق وسیعی از آمریکا در همین یک سال گذشته دچار خشکسالی بودهاند و آتشسوزی گسترده کانادا را هم چند ماه پیش شاهد بودیم؛ روسها نیز سال 2008 به دنبال پروژه بارورسازی ابرها در سایر کشورها بودند اما سال 2010 این کشور دچار خشکسالی شدیدی شد و به دنبال آن صادرات گندم روسیه کاهش یافت، لذا اگر هارپ و سلاحهای اقلیمی واقعیت داشت، این کشورها درد خود را با آن دوا میکردند!
نایب رئیس انجمن علوم و فنون دریایی ایران درباره بارورسازی ابرها نیز گفت: بارورسازی ابرها هم نمیتواند در مقیاس بزرگ جواب دهد اما بارورسازی مصنوعی در مقیاسهای کوچک سالها مورد توجه بوده و در بسیاری از کشورها نیز انجام شده است.
* انتقاد از پیشبینی اشتباه سازمان هواشناسی
پیشبینیهای اشتباه سازمان هواشناسی از بارشهای پاییز امسال باعث شده است سطح اعتماد به این سازمان تخصصی بین افکار عمومی کاهش یابد. چند سال است مردم پس از اظهارات برخی کارشناسان این سازمان بویژه در رادیو و تلویزیون درباره پیشبینی آبوهوای کشور بلافاصله میگویند: باید منتظر بروز اتفاقات عکس باشیم! در همین رابطه حسین اردکانی، کارشناس هواشناسی میگوید: سازمان هواشناسی مدل بومیای که بر مبنای آن پیشبینیها را انجام دهد ندارد و از چند مدل خارجی استفاده میکند. آنها از مدلهای هواشناسی کشورهای دیگر «یک چیزی را درمیآورند و آن را به خورد دولت و ملت میدهند». وی با تأکید بر اینکه «باید مدل بومی هواشناسی داشته باشیم»، تصریح کرد: برای این کار باید مدیر متخصص داشته باشیم. وی با بیان اینکه «با این وضعیت 20 سال دیگر هم به الگوی بومی پیشبینی هواشناسی نمیرسیم» خاطرنشان کرد: برای پیشبینی درست، نخستین کاری که باید انجام دهیم این است که متخصصهایی بیایند و درباره اقلیم منطقه مدل بدهند. تمام اطلاعات 30 ساله منطقه وجود دارد و نخستین قدم این است که مدل بدهیم، سپس در بازههای زمانیای که داریم، پیشبینیهای یکماهه یا سهماهه، پیشبینیهای فصلی و... انجام شود. پدر علم هواشناسی ایران با یادآوری اینکه «12 دورپیوند داریم و باید بدانیم کدام دورپیوندها در کدام ماه روی ایران اثرگذار است»، به تسنیم گفت: فکر میکنم اگر ما واقعا بخواهیم به این کارها برسیم حداقل 5 سال طول میکشد، آنگاه مدل اختصاصی ایرانی و یک مدل ملی خواهیم داشت ولی بعد از آن مدل هواشناسی باید کالیبره شود، بهروز شود و ضرایب تغییر کند و علت خطاها شناسایی شود.
ارسال به دوستان
نمایندگان سازمان هواپیمایی کشوری و وزارت امورخارجه در عربستان در حال مذاکره برای رفع مشکل پرواز زائران عمره به سرزمین وحی هستند
پروازهای عمره تعلیق شد
نخستین پرواز عمره پس از 9 سال وقفه قرار بود روز گذشته ساعت 5:45 بامداد از ترمینال «سلام» فرودگاه امام خمینی(ره) همزمان با سالروز ولادت حضرت زهرا(س) به سرزمین وحی انجام شود اما به دلیل عدم صدور مجوز پرواز از سوی عربستان، پروازهای عمره تعلیق شد. در این باره سخنگوی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران از پیگیری برای انجام پروازهای عمره خبر داد و گفت: احتمال اینکه پروازهای عمره بزودی انجام شود، وجود دارد.
حسام قربانعلی درباره وضعیت پروازهای عمره، اظهار کرد: دلیل تعویق پروازهای عمره عدم صدور مجوز توسط عربستان سعودی است. وی با بیان اینکه پروازهای عمره تا اطلاع ثانوی به تعویق افتاده است، افزود: در زمان حاضر نمایندگان هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، سازمان هواپیمایی کشوری، وزارت امور خارجه و نهاد ریاستجمهوری در کشور عربستان حضور دارند و در حال مذاکره با طرف سعودی هستند. وی با تأکید بر اینکه تمام زیرساختهای انجام پروازهای عمره فراهم است، تصریح کرد: بر اساس برنامهریزی انجامشده روزانه 1000 مسافر به خانه خدا اعزام خواهند شد. قربانعلی گفت: روزانه 4پرواز عمره (صبح 2 پرواز و بعدازظهر 2 پرواز) از 11 مبدأ انجام خواهد شد. به گفته وی، امسال نزدیک به ۶۲ هزار زائر توسط ۲ شرکت هواپیمایی ایران ایر و معراج به خانه خدا اعزام میشوند. محمد مهدی اسماعیلی وزیر ارشاد نیز دیروز در حاشیه جلسه هیات دولت، گفت: دلیل تعویق پروازهای عمره یک اختلاف فنی بود و مسالهای جدی نیست و بین سازمان هواپیمایی ۲ کشور باید حل شود.
سخنگوی شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران نیز در گفتوگو با بخش خبری ساعت 8، ضمن عذرخواهی از مسافران اعلام کرد: نمایندگان این شرکت و سازمان هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در عربستان سعودی در حال پیگیری مشکل ایجادشده هستند و به محض رفع این مشکل، پرواز انجام خواهد شد. سعید چلندری، مدیر عامل شهر فرودگاهی امام، عصر روز سهشنبه از انجام نخستین پرواز عمره در ساعت 5:45 صبح روز چهارشنبه خبر داده و گفته بود: حدود 62 هزار زائر توسط ایرانایر و معراج به خانه خدا اعزام میشوند که حدود 30 هزار نفر از عمره گزاران از ترمینال سلام فرودگاه امام به عمره مشرف میشوند.
ارسال به دوستان
پیشگیری از وقوع جرم با کنترل الکترونیک مجرمان
برخورد دستگاه قضا با سارقان همچنان سخت و قاطع است، به طوری که آنها حتی پس از آزادی از زندان نیز رصد خواهند شد. رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: در دستهبندی مجرمان همواره باید به «ماهیت جرم»، «کیفیت ارتکاب» و «حالات روحی و روانی» مرتکب توجه کرد و در تعیین خطرناک بودن یا نبودن مجرم، باید این 3 شاخص را ملاک تشخیص قرار داد. نشست ستاد استانی کنترل مجرمان حرفهای، سابقهدار و خطرناک با حضور علی القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران، علی صالحی دادستان تهران و اعضای این ستاد برگزار شد. در ابتدای این نشست، اعضای ستاد از جمله دادستانی و ضابطان عام و خاص گزارشی از کیفیت اقدامات انجامشده در راستای اجرای مصوبات جلسات قبل ارائه کردند و مهمترین چالشها و مشکلاتی را که در زمینه تشخیص مصادیق مجرمان خطرناک وجود دارد تشریح کردند.
القاصی پس از استماع گزارشهای ارائهشده، با گرامیداشت سالروز شهادت سردار شهید حاجقاسم سلیمانی، ضمن مداقه در نحوه احصای مجرمان خطرناک اظهار کرد: در دستهبندی مجرمان همواره باید به «ماهیت جرم»، «کیفیت ارتکاب» و «حالات روحی و روانی» مرتکب توجه کرد و در تعیین خطرناک بودن یا نبودن مجرم، باید این 3 شاخص را ملاک تشخیص قرار داد.
وی با تاکید بر اینکه جسارت ارتکاب برخی جرائم و شیوه انجام آن در تعیین خطرناک بودن یا نبودن مرتکب دخیل و اثرگذار است، گفت: بعضا در برخی پروندههای قتل، اولیای دم نسبت به شخص مرتکب اعلام رضایت میکنند اما کیفیت ارتکاب جرم و شیوه انجام آن مانع از آن میشود که از جنبه عمومی جرم با تساهل برخورد کرد. رئیس کل دادگستری استان تهران در ادامه ضمن اشاره به اینکه قاضی در تشخیص دارای روحیات خطرناک بودن مرتکب، میتواند نظریه پزشکی قانونی را بهعنوان کارشناس راهنما اخذ و به آن استناد کند، تصریح کرد: مرجع تشخیص خطرناک بودن یا نبودن مجرم، علیالقاعده مقام قضایی است که با بهرهگیری از شاخصهای مورد اشاره در این باره اعلام نظر میکند. وی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن اشاره به موافقت ریاست دستگاه قضا با کنترل مجرمان سابقهدار به وسیله پابند و دستبند الکترونیک، عنوان کرد: تحقق این امر، ضمن اثرگذاری در امر پیشگیری از وقوع جرم، از تکرار وقوع بزه سرقت نیز جلوگیری خواهد کرد. القاصی ضمن تاکید بر اینکه وقوع بزه سرقت علاوه بر خسارات مالی، امنیت روانی شهروندان را نیز به مخاطره میاندازد، گفت: ممکن است بعضا تکرار وقوع یک بزه خاص مانند سرقت گوشی تلفن همراه سبب عادیانگاری موضوع شود اما نباید از کنار این موضوع به سادگی گذشت، چرا که مرتکب به بزه سرقت با هر بار ارتکاب جرم و عدم دستگیری و مجازات، نسبت به دفعه قبل جریتر شده و امنیت روانی تعداد بیشتری از شهروندان را به مخاطره میاندازد. رئیس کل دادگستری استان تهران در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به «جدیت» و «قاطعیت» دستگاه قضا در مقام مجازات سارقان و به طور خاص مرتکبان به سرقتهای خشن اظهار کرد: تاکید میشود قضات درباره مرتکبان بزه سرقت و بویژه سرقتهای خشن و مقرون به آزار، جدیت و قاطعیت را در مقام انشای رای ملاک عمل قرار دهند.
ارسال به دوستان
بیش از 8 هزار زن سرپرست خانوار تحت حمایت دولت هستند
آسیبزدایی از حوزه بانوان در دولت سیزدهم
پیشگیری از طلاق و ایجاد کسب و کار پایدار برای زنان سرپرست خانواده 2 مؤلفه مورد توجه دولت است به طوری که با فراهم کردن زمینههای اشتغالزایی برای این قشر از جامعه میتوان آنها را توانمند کرد. معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده 2 سیاست عمده دولت سیزدهم در حوزه بانوان را «پیشگیری از طلاق» و «ایجاد کسب و کار پایدار برای زنان» عنوان کرد و افزود: اکنون بیش از 8 هزار زن سرپرست خانوار تحت پوشش هستند. انسیه خزعلی دیروز در دومین کنگره زنان تاثیرگذار که در سالن اجلاس سران برگزار شد، میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) را تبریک گفت و اظهار داشت: امیدواریم حرکتی که در شناسایی زنان تاثیرگذار آغاز شده است، در پشتیبانی و همافزایی و تعامل بیشتر آنان نمود داشته باشد. معاون رئیسجمهور با برشمردن اولویتهای دولت سیزدهم در حوزه بانوان افزود: از 2 سال پیش در بخش توانمندسازی و آسیبزدایی از حوزه بانوان فعال شدیم که این حرکتها اکنون به ثمر رسیده است. خزعلی از پیشگیری از طلاق و ایجاد کسبوکار پایدار به عنوان 2 موضوعی که معاونت زنان در پیش گرفته است، یاد کرد و اظهار داشت: در موضوع کسب وکار پایدار توانستیم بیش از 8 هزار زن سرپرست خانوار را تحت پوشش قرار دهیم. وی با بیان اینکه ۱۲ کار نو در این دولت برای زنان انجام شد که مهمترین آن، اختصاص اعتباری برای زنان و ارتقای ساختار بوده است، گفت: در سفرهای استانی برای زنان و خانواده اعتبارهایی در نظر گرفته شده است. وی با اشاره به در نظر گرفتن یک درصد از اعتبار دستگاهها برای حوزه زنان و خانواده، ادامه داد: در این دولت یک درصدی را که با وجود ادغام از نظر اعتبار میتواند 3 برابر هم باشد اجرایی کردیم. در دومین کنگره زنان تاثیرگذار که با حضور جمعی از بانوان و مادران شهدا در سالن اجلاس سران برگزار شد، از زینت ابراهیم، همسر شیخ زکزاکی تجلیل شد.
* بازنشستگی پیش از موعد زنان را پیگیری میکنیم
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده گفت: بازنشستگی پیش از موعد یکی از درخواستهایی است که معمولا زنان شاغل مطرح میکنند و این امر را پیگیری میکنیم. انسیه خزعلی دیروز در حاشیه دومین همایش ملی زنان تاثیرگذار در جمع خبرنگاران با اشاره به درخواست بانوان شاغل از این معاونت، اظهار داشت: بانوان شاغل معمولا چند درخواست دارند که مهمترین آنها، بازنشستگی پیش از موعد و دورکاری است. وی با بیان اینکه برای برخی مشاغل امکان دورکاری وجود ندارد، تاکید کرد: نمیتوان انتظار داشت دورکاری برای همه مشاغل اجرایی شود اما معاونت این موضوع را پیگیری میکند. خزعلی با تاکید بر اینکه بازنشستگی پیش از موعد زنان نیز پیگیری میشود، ابراز امیدواری کرد این موضوع در دولت و مجلس به نتیجه برسد. وی افزود: شاید صندوقها نتوانند بیش از این بار مالی را تحمل کنند اما به خواسته بانوان، این موضوع را پیگیری میکنیم. معاون رئیسجمهور درباره جزئیات همایش زنان تاثیرگذار نیز اظهار داشت: از پنجشنبه ۱۴ دی داوریها شروع میشود، بخشی از این داوریها استانی است و توسط متخصصان و اساتید عضو کارگروهها داوری انجام میشود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|