05/فروردين/1404
|
13:03
۲۲:۲۷
۱۴۰۳/۱۲/۱۵

اخبار سیاسی

تعطیلی پنجشنبه‌ها تصویب شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی جهت رفع ایرادات شورای نگهبان، استثنائاتی را برای تعطیلی پنجشنبه‌ها در نظر گرفتند.
به گزارش مهر، نمایندگان مجلس در جلسه علنی دیروز (برای رفع ایراد شورای نگهبان، تبصره ۳ لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری را اصلاح و تصویب کردند.
طبق مصوبه مجلس، تمام دستگاه‌های اجرایی اعم از ستادی و استانی به استثنای واحدهای نظامی، انتظامی، امنیتی، بخش عملیاتی واحدهای خدمات‌رسانی از قبیل بانک‌ها، گمرک جمهوری اسلامی ایران، بیمارستان‌ها، مراکز بهداشتی درمانی و اماکن ورزشی موظفند ساعات کار خود را در ۵ روز هفته از روز شنبه تا چهارشنبه تنظیم کنند.
فهرست کامل بخش عملیاتی واحدهای خدمتی از تاریخ لازم‌الاجرا شدن این قانون توسط سازمان اداری و استخدامی کشور تهیه و به تصویب هیات وزیران می‌رسد.

***
جلسه مشترک اعضای کمیسیون سیاست خارجی مجلس با وزیر امور خارجه

بنا به دعوت وزیر امور خارجه نشست مشترک رئیس و اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با معاونان و مدیران وزارت امور خارجه برگزار شد.
بنا به دعوت سیدعباس عراقچی نشست مشترک رئیس و اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با معاونان و مدیران وزارت امور خارجه در یک فضای صمیمی و سازنده به منظور تبادل نظر و همفکری درباره موضوعات سیاست خارجی در محل وزارت امور خارجه برگزار شد.
وزیر امور خارجه در این نشست ضمن ارائه گزارشی از آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی، برنامه‌ها و فعالیت‌های دستگاه دیپلماسی برای پیشبرد اهداف سیاست خارجی کشور و صیانت از منافع ملی جمهوری اسلامی ایران را تشریح کرد و از حمایت، همراهی و تعامل سازنده مجلس شورای اسلامی بویژه رئیس و اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی خانه ملت با وزارت امور خارجه در این روند تشکر و قدردانی کرد.
ابراهیم عزیزی، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی نیز متقابلاً از تلاش‌ها و اقدامات موفق و موثر وزارت امور خارجه در عرصه‌های دوجانبه و چندجانبه منطقه‌ای و بین‌المللی و همچنین هماهنگی و هم‌افزایی میدان و دیپلماسی در عرصه سیاست خارجی تشکر کرد و ضرورت همفکری و تعامل نزدیک‌تر بین کمیسیون و وزارت امور خارجه برای تسهیل کار دستگاه دیپلماسی و استفاده از ظرفیت‌های دیپلماسی پارلمانی را یادآور شد.

***
رصد جنگ‌های منطقه در دافوس ارتش

فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران (دافوس) گفت: ما در این دانشگاه جنگ‌های دنیا و منطقه از جمله جنگ روسیه و اوکراین، جنگ قره‌باغ و جنگ داعش را رصد کرده‌ایم.
به گزارش ایسنا، امیر سرتیپ حسین ولی‌وند در نشستی درباره دستاوردهای پژوهشی ارتش، اظهار کرد: سال ۱۳۱۲ خانه تیمورتاش به ارتش واگذار شده و ساختمانی با 2 کلاس احداث می‌شود و دانشگاه جنگ با حضور اساتید فرانسوی تاسیس می‌شود. زمان جنگ دوم جهانی این اساتید از ایران می‌روند و دانشگاه جنگ مدتی تعطیل می‌شود و بعد جنگ، اساتید ایرانی ادامه کار می‌دهند و در ادامه چندین دانشکده ایجاد می‌شود.
وی ادامه داد: اوج محصولات خوب این دانشگاه مربوط به دوره دفاع ‌مقدس است. عملیات‌های موفق دوران دفاع ‌مقدس بویژه ثامن‌الائمه، طریق‌القدس، فتح‌المبین و بیت‌المقدس توسط اساتید این دانشگاه طراحی شده‌اند. دافوس از اساتیدی با سن ۹۳ سال بهره می‌برد. این اساتید بخوبی تجارب خود را به دانشجویان منتقل می‌کنند.
فرمانده دافوس خاطرنشان کرد: در سال ۶۹ دافوس‌های نیروهای ارتش با هم ادغام شد. اعضای هیات علمی دافوس و دانشجویان از نیروهای چهارگانه ارتش هستند. در دافوس طراحی مشترک جنگ به دانشجویان آموزش داده می‌شود.

***
انسداد مرزهای کشور با سرعت و جدیت در حال انجام است

جانشین قرارگاه شمال‌شرق نیروی زمینی ارتش با تاکید بر اینکه پروژه انسداد مرزها یکی از به‌روزترین پروژه‌ها است که با سرعت و جدیت در حال انجام است، گفت: علاوه بر نصب دیوار، دوربین‌هایی با برد بالا، سنسورهای قوی و سامانه‌های هوشمند در این پروژه به کار برده شده است.
امیر سرتیپ دوم ستاد صادق نوری درباره پروژه انسداد مرز و اهمیت آن برای کشور گفت: پروژه انسداد مرزهای شرق کشور در نیمه اول سال ۱۴۰۲ و از طریق ستاد کل نیروهای مسلح به ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران و سپس به نیروی زمینی محوری ارتش ابلاغ شد و نیروی زمینی نیز اجرای این پروژه را بر عهده قرارگاه منطقه‌ای شمال‌شرق نزاجا قرار داد و ۴ گروه مهندسی رزمی ارتش در این پروژه شرکت کرده‌اند.
این مقام نظامی با بیان اینکه پروژه انسداد مرز در شمال شرق کشور- خراسان رضوی- با کشور افغانستان به طول ۳۰۰ کیلومتر از نیمه دوم سال ۱۴۰۲ شروع شد، افزود: کارهای مطالعاتی و نقشه‌برداری و ایجاد زیرساخت و جاده‌های شوسه آن شروع شد.
جانشین قرارگاه شمال شرق نیروی زمینی ارتش ادامه داد: شرکت‌های تولید دیوار در منطقه حضور یافتند، تجهیز کارگاه کردند، دیوارهایی را که استاندارد آن تایید شد شروع به تولید کردند و از ابتدای مرداد ۱۴۰۳ به طور جدی حمل و نصب دیوارها در مرز شروع شده است و تا امروز هم بیش از ۶۰ کیلومتر دیوار نصب شده و برای بیش از ۱۲ کیلومتر نیز دیوار مورد نیاز تولید شده که آماده نصب است.

ارسال نظر
پربیننده