|
ارائه 120 خدمت به مددجویان کمیته امداد
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد گفت: با برنامهریزی انجام شده در سال جاری، همه نیازهای اساسی مددجویان در نظر گرفته شده و اعتبارات لازم پیشبینی شده است و این اقدامات انجام میشود. حسین خدرویسی در گفتوگو با فارس گفت: علاوه بر پرداخت مستمری نقدی، بیش از 120 خدمت داریم که به تناسب نیاز مددجویان و خانوادهها در حوزههای مختلف از جمله مسکن، بهداشت، اشتغال، درمان، آموزش، سالمندان و بیماران صعبالعلاج ارائه شده و نیازهای آنها تأمین میشود.
ارسال به دوستان
ناتوانی مدیریت شهری دوره پنجم در اتمام پروژههای عمرانی دوره چهارم
ارثیه نامیمون
در حالی که مدیریت پنجم شهر تهران کارنامهای پر از پروژههای انجامنشده را پیش روی خود دارد، برخی اعضای شورای شهر سودای ریاستجمهوری را در سر میپرورانند!
گروه اجتماعی: با پایان مهلت قانونی ثبتنام کاندیداهای ریاستجمهوری، تب انتخابات در سطح جامعه بالا گرفته و کمکم کنشگران این عرصه، برای حصول نتیجه به سود جریان سیاسی متبوعشان، تلاش خود را آغاز کردهاند. در بین اسامی کسانی که خود را لایق تنپوش ریاستجمهوری دیدهاند ۲ اسم از شورای شهر تهران و مدیریت شهری این کلانشهر به چشم میخورد؛ محسن هاشمی، رئیس شورای پنجم شهر تهران و محمدجواد حقشناس، عضو این شورا. شورایی که در ابتدای فعالیت خود طرحهایی بالاتر از 95 درصد پیشرفت را تحویل گرفت و با وجود گذشت ۴ سال پیشرفتی در آنها رقم نزد.
این افراد از شورایی پا به کارزار انتخابات ریاستجمهوری گذاشتهاند که نتیجه فعالیت ۴ساله آن برای مردم چیزی جز هیچ نبوده است. به نوعی میتوان گفت مدیران شهری در ابتدای فعالیت خود طرحهایی بالاتر از 95 درصد پیشرفت فیزیکی را تحویل گرفتند اما با وجود گذشت ۴ سال، پیشرفتی در آنها به وجود نیاوردند. در حالی این کارنامه خالی از عملکرد شورای پنجم شهر تهران پیش روی مردم قرار دارد که برخی اعضای این شورا سودای ریاستجمهوری دارند؛ فارغ از اینکه تایید صلاحیت بشوند یا خیر.
این در حالی است که پیش از این پیروز حناچی، شهردار تهران گفته بود «برنامهای برای رفتن به پاستور ندارم و تلاش میکنم از بهشت به جهنم نروم». اما گویی همچنان برای تعدادی از اعضای مدیریت شهری در تهران، راه پاستور از خیابان بهشت میگذرد و به دنبال سکانداری در این بخش هستند.
* بیتحرکی مدیریتی در تهران
نگاهی به شهر تهران و پرونده ۴ سال گذشته این شهر حکایت از سکون و بیتحرکی و عدم توجه به خواستههای مردم در حوزههای مختلف دارد که بخش عمدهای از این سکون و بیتحرکی را میتوان به گردن رفتارهای سیاسی حاکم بر این دوره از مدیریت شهری انداخت.
کارنامه جریان اصلاحات در مدیریت شهری، در دوره اول شورای شهر تهران انحلال و در دوره پنجم ناکارآمدی بوده است. حال جای سوال است که با این کارنامه خالی از موفقیت، چگونه مدیران شهری این جریان به فکر پاستورنشینی افتادهاند در حالی که حتی در تامین نیازهای اولیه شهر به دلیل سیاسیکاری ناموفق بودهاند؟!
عدم توجه به شبکه حملونقل عمومی و کمبود 3 هزار دستگاه اتوبوس شهری، عدم گسترش و بازسازی معابر شهری، عدم تعریف پروژههای کلان برای شهر تهران، افزایش میزان شهرفروشی، غیر شفاف بودن فعالیتها در شهرداری، مشخص نبودن محل صرف بودجه شهر تهران و... بخشی از ضعفهای عملکردی در این دوره مدیریت شهری است؛ مدیریتی که بیشتر تمرکز خود را روی موضوعات سیاسی قرار داد و ماموریت ذاتی خود در ارائه خدمات در شهر را به حاشیه برد. در همین رابطه سید هومان حسینی، کارشناس مدیریت شهری با اشاره به سیاسیکاری در مدیریت شهری پنجم گفت: با نزدیک شدن به انتخابات ریاستجمهوری و شوراهای اسلامی، بازار اظهارنظرهای سیاسی هم داغتر میشود ولی این فضا برای شورای پنجم شهر تهران همواره داغ بوده و اظهارنظرهای سیاسی پیوسته یکی از شاخصههای شورای فعلی بوده است، به گونهای که روح این اظهارات سیاسی در کالبد اکثر تصمیمات و اقدامات اجرایی مدیریت شهری نیز قابل مشاهده است.
وی افزود: شوراهای شهر و روستا یکی از مهمترین نهادها در نظام جمهوری اسلامی ایران است و هدف قانونگذار اساسی این بوده که شورا به عنوان یکی از ارکان اصلی مدیریت شهری ابتدا ناظر بر عملکرد شهرداری و سپس یار و کمککننده به شهرداری برای اداره بهتر شهر باشد، در حالی که برآیند عملکرد شورای پنجم بسیار مأیوسکننده بوده و نه نظارت خوبی بر شهرداری داشته و نه کمک مؤثری در حل معضلات متنوع شهری کرده است.
کارشناس مدیریت شهری ادامه داد: البته بهتر است به جای سیاسیکاری از واژه سیاستزدگی استفاده کنیم، چرا که سیاسیکاری چارچوبی دارد و حداقلهایی را باید رعایت کرد در حالی که در دوره پنجم مدیریت شهری از برخی اعضای شورا رفتارهایی را شاهد بودیم که گویی هیچ ضابطهای در حوزه شهرداری وجود ندارد و متاسفانه این نگاه بیضابطه را به برخی قسمتهای شهرداری نیز تسری دادند که البته این بیضابطگی، آسیبهای بسیار جدی و طولانیمدتی بر پیکره مدیریت شهری وارد خواهد کرد.
* تسویهحسابهای سیاسی در شورای شهر
تسویهحسابهای سیاسی در شورای شهر پنجم پاشنه آشیل این دوره از مدیریت شهری بود تا عمران شهر به ناکارآمدی مبدل شود و سکون و بیتحرکی به تغییر مدیریت و بهبود شرایط. در همین زمینه حسینی گفت: بسیار متاسفم که اعلام کنم بهرغم قصد و نیت خوب چند نفر معدود از اعضای شورا برای بهبود برخی امور در ماههای ابتدایی شروع شورای پنجم، برخی اعضای شورا با نگاه صرفاً سیاسی نوعی انکیزاسیون یا دادگاه تفتیش عقاید در میان مدیران شهرداری برای کسب اطلاع از مدیریت شهری قبل به وجود آورده و شورا و شهرداری را به محلی برای تسویهحسابهای سیاسی و شخصی تبدیل کرده بودند.
وی بیان داشت: متاسفانه ادامه این روند، سخنچینی و ریاکاری اداری را به یک هنجار اداری برای احراز مناصب مدیریتی تبدیل کرده است؛ کاری که در درازمدت موجب شکلگیری کینه اداری و از همگسیختگی سرمایه انسانی شهرداری به عنوان مهمترین منبع آن میشود.
* مناصب موروثی
تقسیمبندی مناصب بین افراد همطیف و عدم دسترسی کارکنان به جایگاههای بالاتر، یکی دیگر از موضوعاتی بود که در دوره مدیریتی پنجم در شهر تهران رقم خورد و عملا حکایت از آن داشت که جایگاههای مدیریتی در شهر تهران در این دوره موروثی بوده و صرفا افراد همطیف و نزدیک به بدنه مدیریت شهری میتوانند امکان رشد و ترقی داشته باشند. در همین باره حسینی گفت: نکته دیگری که بیانگر سیاستزدگی لجامگسیخته در شهرداری است به وجود آمدن نوعی الیگارشی یا گروهپروری شهری است به طوری که گویی صرفا گروهی خاص استحقاق دستیابی به مناصب مدیریتی را داشتهاند؛ گروهی که به پشتوانه همین سیاسیون، بدون طی تشریفات اداری و احراز مدیریتهای میانی و حتی به محض شروع قرارداد کار به مناصب عالیه مدیریتی رسیدند. متاسفانه یکی از اصلیترین عوامل ناکارآمدی و شیوع فساد در شهرداری همین نگاه آشفته و غیرعادلانه سیاسی بوده است.
* میراث مدیریت
قابل دفاع نبودن بخش عمدهای از فعالیتهای صورتگرفته در این دوره از مدیریت شهری، این نگرانی را ایجاد کرده است که چه میراثی از این مدیریت به بهشتنشینان آینده خواهد رسید و چگونه مدیران آینده شهر باید از چالشهای پیش رویشان خارج شوند؟
بسیاری از پروژههای فرهنگی، اجتماعی، خدماتی، عمرانی و... در شهر تهران نیاز به بازنگری و تعریف مجدد دارند تا یکبار دیگر شهر و شهروندانش به سوی پویایی و رشد حرکت کنند؛ موضوعی که طی 4 سال گذشته مورد توجه قرار نگرفت و زمینهساز افزایش نارضایتی مردمی از بدنه مدیریت شهری و نوع کارکرد آن شد.
بر همین اساس شورای شهر ششم و شهردار آینده وظیفه سنگینی برعهده دارند، چرا که ضمن اجرای پروژههای فراموش شده در شهر، وظیفه احیای اعتماد عمومی از دست رفته نسبت به مدیریت شهری را نیز برعهده دارند و این موضوع کار را برای مدیریت ششم به مراتب سختتر خواهد کرد.
فارغ از اینکه چه جریان سیاسیای به شورای ششم و شهرداری تهران وارد شود، کاندیداها باید بدانند چه حجم از کار بر زمین مانده پیش رویشان است و آیا توانایی رسیدگی به آنها را خواهند داشت یا خیر! یقینا نتیجه ورود افراد فاقد توانمندی مدیریتی به این بخش، نتیجهای همانند 4 ساله گذشته خواهد داشت و شهر نمیتواند به عنوان یک موجود زنده به کالبد خود روحی دوباره بدمد.
ارسال به دوستان
اخبار
دریافت وجه برای ثبتنام در مدارس دولتی ممنوع است
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزشوپرورش با تاکید بر اینکه هرگونه مشارکت برای تامین هزینه مدارس داوطلبانه است و به هیچ وجه اجباری نیست، گفت: دانشآموزان مدارس دولتی مجبور نیستند مبلغی برای ثبتنام بپردازند و فقط هزینه بیمه حوادث و کتاب را میپردازند. رضوان حکیمزاده با اشاره به ابلاغ دستورالعمل اجرایی ثبتنام مدارس، اظهار کرد: بر اساس آییننامه تنظیمی، مدارس دولتی و غیردولتی هر کدام براساس ضوابط خود اقدام به ثبتنام دانشآموزان میکنند. وی افزود: هرگونه مشارکت برای تامین هزینه مدارس داوطلبانه است و به هیچ وجه اجباری نیست، بنابراین دانشآموزان مدارس دولتی مجبور نیستند مبلغی برای ثبتنام بپردازند و فقط هزینه بیمه حوادث و کتاب را میپردازند. حکیمزاده افزود: مطابق مصوبات شورای نظارت مرکزی مدارس غیردولتی، این مدارس نیز موظف هستند شهریه اصلی را در معرض دید خانوادهها قرار دهند و میتوانند هزینه ثبتنام را از دانشآموزان براساس دستورالعمل دریافت کنند. به گزارش ایسنا، ثبتنام مدارس برای سال جدید به جز پایه یکم ابتدایی، به صورت غیرحضوری و الکترونیکی در سامانه پادا به نشانی http://pada.medu.ir انجام خواهد شد و زمان ثبتنام دورههای مختلف تحصیلی براساس ضوابط و مقررات مربوط در سامانه سیدا اعلام خواهد شد. ثبتنام میانپایهها به صورت خودکار انجام میشود و دانشآموز در پایه بالاتر در همان مدرسه ثبتنام میشود و نیازی به مراجعه دانشآموزان یا اولیای آنها به مدرسه نیست.
***
ممنوعیت هرگونه تجمع پیش از آغاز رسمی تبلیغات انتخاباتی
فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه یکی از ماموریتهای خطیر ناجا در سال ۱۴۰۰ موضوع انتخابات است گفت: نیروی انتظامی براساس تجربیات گذشته و پیشبینیهای لازم به صورت صددرصدی آماده برگزاری انتخاباتی امن و پرشور است. سردار حسین اشتری با تاکید بر اینکه با انجام اقدامات و برنامهریزیهای مطلوب انشاءالله در انتخابات ۱۴۰۰ هیچ گونه مشکلی نخواهیم داشت، تصریح کرد: برگزاری انتخابات امن از اولویتهاست. در این جهت هرگونه تجمع قبل از آغاز رسمی تبلیغات انتخاباتی ممنوع است و براساس قانون برخورد میشود. اشتری درباره تسلط پلیس بر فضای مجازی نیز خاطرنشان کرد: با متخلفان انتخاباتی در فضای مجازی نیز برخورد میشود؛ نباید عدهای تصور کنند در جهت تشویش اذهان عمومی و تخریب افراد میتوانند دست به انجام هر کاری بزنند، با این افراد نیز براساس قانون برخورد خواهد شد.
***
فرسودگی ۶۰ درصد اتوبوسهای تهران
معاون شهردار تهران با اشاره به اینکه مترو پایتخت 1500 واگن کمبود دارد و 60 درصد اتوبوسها نیز فرسوده است، گفت: حمایت دولت برای توسعه حملونقل عمومی ضروری است. سیدمناف هاشمی در مراسم رونمایی از ۲ ایستگاه اقدسیه و مرزداران در خط 3 و 6 متروی تهران، اظهار داشت: پایتخت 1500 واگن مترو کسری دارد و ما نتوانستهایم اقتصاد حملونقل شهری را به هیچ شکلی اصلاح کنیم. اگر دولت کمک نکند شاید بیش از 25 سال طول بکشد تا مشکل توسعه متروی تهران برطرف شود. هاشمی بیان داشت: هوای پاک حق شهروندان است و از دولت انتظار داریم خارج از نگاه سیاسی به این پروژه اقتصادی و ملی توجه کند. وی تأکید کرد: دولت باید سهم خود را در حملونقل عمومی بپردازد؛ غیر از مترو، وضعیت اتوبوسرانی هم مناسب نیست و 60 درصد اتوبوسها عمر بالای 10 سال دارند و فقط هزار دستگاه اتوبوس طی 5/1 سال گذشته دست از کار کشیدهاند، چرا که فعالیت آنها برای مالکانشان توجیه اقتصادی نداشته است. وی اعلام کرد: خط 10 متروی تهران با 30 هزار میلیارد تومان نیاز بودجهای فعالیت خود را آغاز کرد ولی باید توجه داشت شهرداری به تنهایی نمیتواند حملونقل عمومی را توسعه دهد.
***
کمک 2/1 هزار میلیارد تومانی نیکوکاران به نیازمندان
معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد از کمک یکهزار و ۲۱۶ میلیارد تومانی نیکوکاران به نیازمندان در قالب «پویش ایران همدل» در ماه مبارک رمضان خبر داد. علیرضا عسگریان در گفتوگو با تسنیم، با اشاره به اجرای «پویش ایران همدل» اظهار کرد: این پویش در راستای حمایت از نیازمندان و توزیع غذای گرم و همچنین افطاری ساده در ایام ماه مبارک رمضان اجرا شد. وی تصریح کرد: در قالب پویش ایران همدل، اطعام مهدوی و افطاری ساده اجرا شد که در این زمینه 19 میلیون پرس غذای گرم در ایام ماه مبارک رمضان بین نیازمندان در مناطق مختلف توزیع شده است. عسگریان با اشاره به اینکه ۲ میلیون و 300 هزار بسته غذایی نیز در مناطق محروم و صعبالعبور در ایام ماه مبارک رمضان توزیع شد، خاطرنشان کرد: اقلام و مواد غذایی اشاره شده در بیش از 4 هزار و 460 نقطه در سطح کشور توزیع شد. وی با بیان اینکه با وجود تمام شرایط سخت اقتصادی، کمکهای مردم در ایام ماه مبارک امسال نه تنها کاهش نیافته بلکه افزایش نیز یافته است، گفت: سال گذشته در قالب پویش ایران همدل 540 میلیارد تومان جمعآوری شد که این رقم امسال به یکهزار و 216 میلیارد تومان رسیده است.
***
بارش باران از امروز
کارشناس سازمان هواشناسی به بررسی وضعیت جوی چند روز آینده کشور پرداخت. کبری رفیعی در گفتوگو با میزان گفت: از دوشنبه (امروز) در مناطقی از استانهای البرز، قم، قزوین، مرکزی، غرب اصفهان، لرستان، کرمان، شمال و شرق فارس، غرب یزد و ارتفاعات استانهای تهران، سمنان، گیلان و مازندران بارش رخ میدهد؛ بارشها روز سهشنبه در بخشهایی از شمال غرب، استانهای ساحلی خزر و دامنههای البرز مرکزی ادامه پیدا خواهد کرد وی ضمن اشاره به اینکه طی روزهای دوشنبه و سهشنبه در استانهای ساحلی دریای خزر دمای هوای افزایش پیدا میکند، ادامه داد: چهارشنبه دمای هوا مجددا در استانهای ساحلی دریای خزر و اردبیل بین ۵ تا ۱۰ درجه کاهش مییابد.
ارسال به دوستان
طی 24 ساعت ۳۰۳ بیمار مبتلا به «کووید-19» جانباختند
جهش آمار قربانیان کرونا در کشور
سخنگوی ستاد ملی مبارزه باکرونا: خیز چهارم کرونا هنوز تمام نشده است
خبر عبور از موج چهارم کرونا روز شنبه در حالی مطرح شد که سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا میگوید این موج تمام نشده است. به گزارش«وطنامروز»، هر چند پیک چهارم «کووید-19» در کشور در حال فروکش است اما شناسایی واریانتهای آفریقای جنوبی، هندی و حتی هیبریدی در برخی استانها بیانگر آن است که پروتکلهای بهداشتی باید بیش از پیش رعایت شود، طوری که عضو ستاد ملی مقابله با کرونا تاکید دارد با توجه به اینکه محدودیتهای کرونایی کسبوکارها برداشته و همه اماکن بازگشایی شده، در صورت غفلت و عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی، موج پنجم کرونا را نیز تجربه خواهیم کرد.
بنا بر آخرین اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، طی یک شبانهروز ۳۰۳ بیمار کرونا در کشور جان خود را از دست دادند. این در حالی است که آمار جانباختگان ناشی از ابتلا این بیماری روز شنبه 200 نفر گزارش شد. بنا بر اعلام وزارت بهداشت، از ظهر روز شنبه تا ظهر یکشنبه 26 اردیبهشتماه جاری و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۱۱ هزار و ۲۹۱ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی شدند که هزار و ۷۸۷ نفر از آنها بستری شدند. متاسفانه در طول این مدت ۳۰۳ بیمار «کووید-19» جان خود را از دست دادند تا مجموع جانباختگان این بیماری به ۷۶ هزار و ۹۳۶ نفر برسد. از طرفی خوشبختانه تاکنون ۲ میلیون و ۲۲۶ هزار و ۱۲۲ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. همچنین ۵ هزار و ۳۳۷ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. بنا بر این گزارش، در حال حاضر ۳ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۲۶۲ شهر در وضعیت نارنجی و ۱۸۳ شهر در وضعیت زرد قرار دارند. همچنین تاکنون یک میلیون و ۸۹۹ هزار و ۲۲ نفر دوز اول واکسن کرونا و ۳۷۰ هزار و ۷۳۱ نفر نیز دوز دوم را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۲ میلیون و ۲۶۹ هزار و ۷۵۳ دوز رسید.
* خیز چهارم کرونا تمام نشده است
«موج چهارم کرونا هنوز تمام نشده است»؛ این جمله را سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا بیان کرد و گفت: خوشبختانه وضعیت کشور رو به بهبود است و بعد از خیز بسیار بلندی که داشتیم، اکنون خوشبختانه روند نزولی شده است و اکثر شهرها نارنجی هستند. با این حال، باید توجه کرد که این شهرها همچنان در معرض خطر هستند و کوچکترین غفلت باعث میشود ۲۶۳ شهر نارنجی ما مجددا قرمز شوند. علیرضا رئیسی افزود: هنوز نمیتوانیم بگوییم که خیز چهارم کرونا تمام شده است، چرا که در آغاز خیز چهارم وقتی نمودارها را نگاه میکردیم، میدیدیم که به صورت آسانسوری بالا میرود و نمیدانستیم انتهایش کجاست. اکنون که روند بیماری نزولی است، کوچکترین غفلت باعث میشود این شاخه نزولی یک جا متوقف شده و خدایی نکرده سینوسی شود. وی ادامه داد: بوشهر، خوزستان، خراسان جنوبی، کرمان و سیستانوبلوچستان استانهایی هستند که بویژه در زمینه ویروس جهشیافته هندی و انگلیسی باید بسیار مراقبت کنند. وی ادامه داد: از ابتدای اعمال محدودیتهای کرونایی تاکنون 8 میلیون جریمه صادر شده که کم نیست. در عین حال گزارش داریم که فردی بیش از ۵۰ بار مرتکب تخلف شده و نقض قرنطینه کرده است. در عین حال تاکنون در 5/4 میلیون مورد افراد میخواستند وارد شهرهای قرمز و نارنجی شوند که برگشت داده شدند. وی در زمینه منع تردد شبانه نیز گفت: در زمینه منع تردد شبانه هفته گذشته در کمیته امنیتی و اجتماعی وزارت کشور بحث کردیم و مقرر شد این جرایم را بزودی اعمال کنند. تاکنون خیلیها نقض محدودیت میکردند، برایشان پیامک هم میرفت اما میدیدند جریمه نمیشوند، لذا هفته گذشته تصمیمگیری شد که حتما با پروتکلشکنها برخورد شده و جرایم مدنظر اعمال شود. فکر میکنم این اقدام طی هفته آینده اجرایی شود. طبق آماری که اعلام شده، تاکنون مجموعا بالغ بر ۶۰ مورد مبتلا به ویروسهای جهشیافته شناسایی شده که همه اینها اطرافیانشان هم تست شدند و خوشبختانه به مرحلهای رسیدیم که دیگر کسی مبتلا نبوده است. خطر ابتلا به این ویروس در استانهای جنوبی و شرقی کشور و اگر رعایت نشود، در مناطق دیگر کشور وجود دارد.
* کرونا در مسیر موج پنجم
با توجه به اینکه محدودیتهای کرونایی کسبوکارها برداشته و همه اماکن بازگشایی شده است، در صورت غفلت و رعایت نکردن پروتکلهای بهداشتی، موج پنجم کرونا را نیز تجربه خواهیم کرد. مسعود مردانی، عضو ستاد مقابله با کرونا با بیان این مطلب گفت: همه مردم به سرکار برگشتهاند و همه تصور میکنند کرونا تمام شده و دوباره مسافرتها نیز آغاز میشود، در حالی که کرونا هنوز مهار نشده و باید تحت کنترل درآید. اگر پروتکلهای بهداشتی از جمله استفاده از ماسک، منع ترددهای غیرضرور و رعایت فاصلهگذاری اجتماعی توسط اقشار مختلف مردم مورد توجه قرار نگیرد، موج پنجم کرونا هم آغاز میشود. وی در گفتوگو با ایرنا اظهار داشت: عدهای نیز تصور میکنند با تزریق واکسن کرونا، نیازی به رعایت اصول بهداشت فردی و اجتماعی نیست، در حالی که در مرحله اول واکسیناسیون هستیم و همه گروههای سنی ملزم به رعایت پروتکلهای بهداشتی هستند. مردانی افزود: در حال حاضر تعداد شهرهای قرمز کاهش یافته است ولی باید نسبت به آغاز موج پنجم کرونا هوشیار باشیم.
* واکسیناسیون بیماران خاص و صعبالعلاج از اواخر ماه آینده
وزیر بهداشت ضمن تشریح اقدامات انجامشده برای مهار خیز چهارم کرونا در کشور، آخرین وضعیت این بیماری و همچنین روند واکسیناسیون علیه «کووید-۱۹» را توضیح داد. سعید نمکی گفت: ما واکسیناسیون را برای همه گروههای هدف طبق سند ملی دنبال میکنیم. من از مردم خواهش میکنم که هرگز در زمینه واکسن بدون اطلاعیههای ما که رسما اعلام میشود، به مرکزی مراجعه نکنند. گروههای سنی را از طریق اطلاعیه اعلام میکنیم و با یک پیامک عزیزان را به مراکز فرامیخوانیم و افرادی را که پرونده سلامت ندارند، راهنمایی میکنیم که چگونه در سامانه ما ثبتنام کنند. وی تاکید کرد: اگر کسی از گروههای سنی از تزریق واکسن جا ماند، به این معنی نیست که دیگر به او واکسن نمیزنیم، بلکه به همه افرادی که از گروههای سنی قبلی باقی ماندهاند، حتما واکسن تزریق میکنیم. اولویت اول ما افراد ۸۰ سال به بالا بودند و الان افراد ۷۵ سال به بالا را شروع کردهایم. ضمن اینکه به افراد ۸۰ سال به بالایی که باقی ماندهاند، واکسن تزریق میکنیم. نمکی گفت: هفته آینده محموله واکسن کرونا به کشور میرسد و انشاءالله گروه هدفمان را که افراد بالای ۶۰ سال و بیماران خاص و صعبالعلاج هستند و بیشترین آمار بستری و مرگومیر به این گروه تعلق دارد، بتوانیم واکسینه کنیم و بعد سراغ سایر افراد برویم.
ارسال به دوستان
چمران در پاسخ به «وطنامروز» درباره چگونگی تشکیل لیست اعضای دوره ششم شورای شهر :
حداقل 15 متخصص باید در شورای شهر حضور داشته باشند
گروه اجتماعی: رئیس سابق شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به ضرورت ورود افراد متخصص به مدیریت شهری در تهران، گفت: هر میزان از افراد متخصص در مدیریت شهری استفاده کنیم میزان کارآمدی در شهر افزایش مییابد. مهدی چمران در نشست خبری خود با اصحاب رسانه با اشاره به آخرین وضعیت اعلام لیست کاندیداهای شورای شهر تهران از سوی شورای ائتلاف، اظهار کرد: در این زمینه هنوز فرآیند اعلام لیست به پایان نرسیده است و پس از فرآیند ثبتنام در مجمع عمومی شورای ائتلاف مشخص میشود. وی تصریح کرد: در حال حاضر مهمترین مسالهای که وجود دارد ارائه یک لیست واحد در انتخابات شورای شهر تهران است که تلاشهای بسیاری در این زمینه وجود دارد البته در ارتباط با حمایت از کاندیدای ریاستجمهوری این مشکل وجود ندارد اما در رابطه با لیست شورای شهر تهران هنوز به این جمعبندی نرسیدهایم و امیدواریم هر چه زودتر این مساله به نتیجه برسد. وی همچنین در رابطه با شعارهایی که این روزها توسط اعضای فعلی شورای شهر تهران در ارتباط با مبارزه با فساد داده میشود، گفت: اگر کسی شعار مبارزه با فساد میدهد باید به آن عمل هم کند. مبارزه با فساد راههای بسیاری دارد که از گذشته نیز این مساله در دستور کار مدیریت شهری قرار داشت و کارهای عملیاتی بسیاری انجام شده است. وی در پاسخ به این پرسش که آیا در ارتباط با لیست شورای ائتلاف در انتخابات شورای شهر تهران به جمعبندی رسیدهاید یا خیر، گفت: هنوز به هیچ لیست واحدی نرسیدهایم و شورای ائتلاف بر اساس سامانهای که طراحی کرده است، اقدام به ثبتنام و در نهایت رأیگیری و اعلام کاندیداها برای انتخابات پیش رو خواهد کرد که این یک فرآیند تدوینشده است و در زمان خود اعلام میشود؛ اگر لیستی در این ایام اعلام و منتشر میشود درست نیست، چرا که هنوز مشخص نیست چه کسی در لیست باشد و چه کسی سرلیست. چمران ادامه داد: در لیست کاندیداهای شورای ائتلاف تلاش میکنیم تعداد حداقلی برای بانوان و جوانان پیشبینی کنیم. وی در پاسخ به «وطنامروز» با اشاره به تاکید شورای ائتلاف بر ورود افراد متخصص و کارآمد در شورای شهر تهران، گفت: باید حداقل 15 متخصص در شورای شهر تهران حضور داشته باشند و ما در شهرداری تعداد زیادی نیروی متخصص و باتجربه داریم و باید از آنها به نحو مطلوب استفاده کنیم؛ هر چقدر میزان این افراد بیشتر باشد، قاعدتا شورای شهر و شهرداری کارآمدی خواهیم داشت. ارسال به دوستان
توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام انجام شد
افتتاح مدارس برکت شهید فخریزاده در مناطق محروم
ستاد اجرایی فرمان حضرت امام ظرفیت خود را در راستای ساخت مدرسه در 3 هزار روستای محروم و برخی شهرها به کار گرفته و تاکنون توانسته 1500 مدرسه با 8 هزار کلاس تحویل دهد. به گزارش«وطنامروز»، معاون عمرانی و زیربنایی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام از افتتاح مدارس برکت مزین به نام شهید محسن فخریزاده در مناطق محروم کشور خبر داد. محمد مهجوری افزود: ۶ مدرسه برکت شهید محسن فخریزاده با ۶۶ کلاس درس در مناطق محروم استانهای گیلان، همدان، خوزستان، تهران و ایلام تکمیل شد و به بهرهبرداری رسید. وی افزود: این مدارس در مناطق محروم روستایی و حاشیه شهرهای بزرگ کشور به بهرهبرداری رسید و تحویل وزارت آموزشوپرورش شد تا در اختیار دانشآموزان این مناطق قرار گیرد. تعهد این بنیاد برای ساخت ۶ مدرسه برکت شهید فخریزاده نزدیک به ۷۴ میلیارد ریال است. مهجوری در تشریح جزئیات ساخت مدارس برکت شهید فخریزاده اظهار کرد: 6 مدرسه افتتاح شده شامل مدرسه ۶ کلاسه روستای چوبانمحله شهرستان تالش استان گیلان، مدرسه ۹ کلاسه روستای انصارالامام شهرستان همدان، مدرسه ۱۲ کلاسه روستای شهرک شرافت شهرستان شوشتر استان خوزستان، مدرسه ۱۸ کلاسه شهرک وائین شهرستان شهریار و مدرسه ۱۵ کلاسه محله بهاران شهرستان پاکدشت در استان تهران و مدرسه ۶ کلاسه شهرستان بدره استان ایلام است. وی با تاکید بر اینکه مدرسهسازی یکی از بنیادیترین و ماندگارترین اقدامات بنیاد برکت در مناطق کمبرخوردار کشور است، خاطرنشان کرد: بنیاد برکت در راستای تحقق منویات رهبر حکیم انقلاب و سیاستهای ابلاغی از سوی ستاد اجرایی فرمان امام، نهضت مدرسهسازی را به منظور توسعه فضاهای آموزشی، توزیع عادلانه امکانات تحصیلی و برقراری عدالت اجتماعی در مناطق محروم و روستایی کشور راهاندازی کرده است. معاون عمرانی و زیربنایی بنیاد برکت درباره فعالیتهای مدرسهسازی این بنیاد در مناطق محروم توضیح داد: بنیاد نسبت به ساخت ۲ هزار و ۳۰ مدرسه با ۱۱ هزار و ۱۰۰ کلاس درس متعهد است که از این تعداد، یکهزار و ۵۰۰ مدرسه با ۸ هزار کلاس درس و ظرفیت پذیرش ۲۴۵ هزار دانشآموز به بهرهبرداری رسیده است. مهجوری با اشاره به مدرسهسازی بنیاد برکت در ۳ هزار روستای کشور گفت: میزان سرمایهگذاری بنیاد برای ساخت مدارس در مناطق محروم تا به امروز ۱۰ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال است. ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|