|
ارسال به دوستان
در نمایشگاه گروهی خوشنویسی و نقاشی «جوهر جلی» در معرض دید مخاطبان قرار گرفت
شهریار در 4 پرتره
گروه فرهنگ و هنر: همزمان با روز شعر و ادب پارسی و بزرگداشت مرحوم سیدمحمدحسین شهریار، آیین افتتاحیه نمایشگاه آثار هنرمندان خوشنویس و نقاش استان آذربایجان شرقی با عنوان «جوهر جلی» روز ۲۷ شهریور ۱۴۰۲ در گالری ابوالفضل عالی حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار شد. در آیین افتتاحیه این نمایشگاه که به همت مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری و با همکاری حوزه هنری آذربایجان شرقی برگزار شد، علی فروزانفر معاون هنری حوزه هنری، محمد زرویینصرآباد سرپرست مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری، ناصر فیض مدیر دفتر حفظ و اشاعه زبان فارسی حوزه هنری، مرتضی سرهنگی پژوهشگر، روحالله متفکرآزاد نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی، علیاصغر شعردوست نماینده اسبق تبریز در مجلس شورای اسلامی، نوید ناصر رئیس حوزه هنری آذربایجان شرقی، شلاله خشکنابی برادرزاده استاد شهریار و جمعی از علاقهمندان و هنردوستان حضور داشتند. در حاشیه مراسم افتتاحیه نمایشگاه، بزرگداشت روز شعر و ادب پارسی هم برگزار شد. علیاصغر شعردوست، نماینده اسبق تبریز در مجلس شورای اسلامی که پیشنهاددهنده نامگذاری سالروز درگذشت شهریار به نام روز شعر و ادب پارسی است، به چگونگی پیشنهاد این روز پرداخت. شعردوست با اشاره به سادهزیستی شهریار به نقل خاطراتی از ایشان پرداخت و تعریف کرد: زمانی که آیتالله خامنهای رئیسجمهور بودند، برای استاد شهریار صله میفرستند. آقای میرمحمدی از طرف ایشان نزد استاد شهریار میآید و چک صله را تقدیم استاد میکند. استاد شهریار با اینکه سقف خانهشان چکه میکرد، چک را میگیرد و روی آن مینویسد: اهدایی از طرف شهریار برای کمک به جبهههای حق علیه باطل. این زندگیاش بود که با حقوق بازنشستگی بانک اموراتش میگذشت. در حالی که به عربی و فرانسه تسلط داشت و با بزرگان رفت و آمد داشت، با این وجود، زندگیای با ریاضت و انس با ائمه داشت.
ناصر فیض، مدیر دفتر حفظ و اشاعه زبان فارسی حوزه هنری، دومین نفری بود که پشت تریبون رفت و سخنانش را اینطور آغاز کرد: به نظرم برای نامگذاری روز شعر و ادب پارسی، استاد شهریار شایستهترین شخص است. شاعران بزرگی چون سعدی، حافظ و فردوسی جایگاه خودشان را دارند اما در دوره معاصر استاد شهریار شاعر تراز روزگار است، چون نسبت به زبان فارسی و ترکی، جبههگیری ندارد. در جایگاه خودش شعر را به نحوه احسن گفته است، چه فارسی و چه ترکی. به ۲ زبان شاخص تسلط دارد و در قومیتهای دیگر به جهت شعر فارسی مقبولیت زیاد دارد و مناسبترین فرد است. قرنها باید بگذرد تا شهریار را به عنوان شاعر تراز که در قله نشسته است، بشناسند. وقتی نیما به او پیشنهاد شعر نو نیمایی میدهد، شعر «ای وای مادرم» را به زبان فارسی و «سهندیه» را به زبان ترکی به سبک نیمایی میسراید. باید این را بپذیریم که شهریار بزرگترین شاعر معاصر بوده است. هیچ شاعری به اندازه استاد شهریار در کشورهای ترکزبان همسایه مورد استقبال قرار نگرفته است. عوامترین مردم با شعر شهریار آشنا هستند. این افتخار است که در عصر حاضر سالروز درگذشت ایشان روز شعر و ادب شده است.
روحالله متفکرآزاد، نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی که برای افتتاحیه نمایشگاه آمده بود نیز در این مراسم به نکته مهمی اشاره کرد و گفت: هر تمدنی که در تاریخ ماندگار شده است، حکمرانان آن برای علم و هنر احترام قائل بودهاند. حاکمان عاقل، هنر و علم را دوست داشتند و هنرمند و عالم را احترام میگذاشتند. نمونهاش در دوران صفویه که هنر اصیل جایگاه تمدنی دارد. در نظام مقدس جمهوری اسلامی، توجه رهبر معظم انقلاب به حوزه هنر و شعر خیلی تأثیر گذاشت. حوزه فرهنگ، کار فرهنگی میطلبد و توجه به این حوزهها جوان ما را محافظت میکند.
میرحسین زنوزی، خوشنویس تبریزی که ۶ تابلوی خوشنویسی در این نمایشگاه دارد نیز در سخنان کوتاهی ضمن اشاره به رؤیای صادقه آیتالله مرعشی درباره شهریار گفت: ما نمیتوانیم کسی را بزرگ و کوچک کنیم، بزرگی و عزت را خدا میدهد؛ استاد شهریار بزرگ است.
شلاله خشکنابی، برادرزاده شهریار نیز به نمایندگی از خانواده استاد شهریار در این جمع حاضر بود. وی در این مراسم به این نکته اشاره کرد که هیچکدام از فرزندان استاد در فضای مجازی فعالیت ندارند و من با هماهنگی خانواده در این فضا فعالیت میکنم. وی ادامه داد: در فضای مجازی بعضی شعرهای جعلی از استاد میچرخد، در حالی که تنها منبع مطمئن همان دیوان استاد است. همچنین کتابی است با عنوان «در خلوت شهریار» که مرحوم بیوک نیکاندیش نوشته است و جدیداً کتاب صوتیاش هم به بازار آمده که صرفا خاطرهسازی نویسنده و نگارنده است. حسن ختام صحبتهای برادرزاده شهریار، غزل «مست آمدم ای پیر که مستانه بمیرم/ مستانه در این گوشه میخانه بمیرم» بود. در نمایشگاه «جوهر جلی» ۳۶ اثر خوشنویسی و ۴ اثر نقاشی پرتره شهریار به نمایش گذاشته شده و این نمایشگاه تا پنجم مهر دایر خواهد بود.
علاقهمندان جهت بازدید از این نمایشگاه میتوانند تا ۵ مهر از ساعت ۹ الی ۱۹ در روزهای شنبه تا چهارشنبه به گالری عالی حوزه هنری مراجعه کنند.
ارسال به دوستان
نشست خبری نهمین جشنواره بازیهای رایانهای فجر میزبان اهالی رسانه بود
حضور ۳۴ میلیون بازیکن بازیهای رایانهای در کشور
نشست خبری نهمین جشنواره بازیهای رایانهای فجر با حضور محمدامین حاجیهاشمی مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای، مسعود حسنلو دبیر ستاد فناوریهای فرهنگی و نرم معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری، محمدصادق دهنادی مدیر روابط عمومی بنیاد ملی بازیهای رایانهای و سیدمهدی سادات حیاتشاهی مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری صنایع خلاق برگزار شد.
مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای در این نشست اظهار داشت: در کشور سالانه بیش از ۱۰۰ بازی موبایلی و چند بازی رایانهای قوی توسط بخش خصوصی تولید و منتشر میشود که تعدادی از آنها به بازارهای بینالمللی هم راه مییابد و مخاطبان چند میلیونی در داخل و خارج از کشور دارند. وی گفت: ما سالانه شاهد فضای تولید، رشد و نشر بازیها در زیستبوم صنعت بازی کشور هستیم و این قدرت و توانمندی طی سالهای گذشته به دلیل عدم برگزاری رویدادهایی در سطح جشنواره بازیهای رایانهای، در معرض نمایش رسانهها قرار نگرفته است.
حاجیهاشمی افزود: در دوره مدیریت جدید بنیاد ملی بازیهای رایانهای طی سفرهای استانی انجام شده با استعدادهای مختلف علاقهمند در حوزه صنعت بازی کشور آشنا شدیم که علاقهمند به ارتباطگیری با ناشران و مجموعههای سرمایهگذاری بودند اما رویدادی نبود که زمینه اتصال آنها به یکدیگر را فراهم کند.
وی بیان کرد: یکی از نقاط ضعفی که بازیسازان و شرکتهای نشر بازی به ما اعلام کردند، این بود که ارتباط و شبکهسازی بین فعالان زیستبوم بازی ایجاد نشده است. البته رویدادهای کوچکی به همت خود بازیسازان برگزار میشود اما به نظر میرسد نیاز به یک رویداد ملی است تا بتوان این ارتباط را ایجاد کرد.
حاجیهاشمی با اشاره به ظرفیت بازیهای رایانهای در فرهنگسازی و اعتلای هویت ایرانی - اسلامی اظهار داشت: امروز شاهدیم بازی به عنوان یک رسانه مهم علاوه بر کودکان، نوجوانان و جوانان، در میان بزرگسالان هم جای خود را باز کرده است. آخرین پیمایش بنیاد در حوزه مصرف بازیهای دیجیتال کشور حاکی از آن است که هم اکنون ۳۴ میلیون بازیکن بازیهای رایانهای در کشور داریم که به طور متوسط ۹۵ دقیقه در روز بازی میکنند و متوسط سن بازیکنان کشور به ۲۳ سال رسیده است.
مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای بیان کرد: بنیاد در ۲ جنبه علمی و تجاری رویدادهایی را برگزار میکند. جایزه بازیهای جدی که امسال شاهد برگزاری ششمین دوره آن خواهیم بود از جمله رویدادهای بنیاد در بخش علمی، دانشگاهی صنعت بازی است. در بخش دیگر هم بازیهایی است که برای مخاطبان عمومی تولید و منتشر میشود که جنبههای فناورانه، تجاری، فرهنگی و اجتماعی بسیاری دارد. با توجه به این ظرفیت عظیم تصمیم گرفتیم جشنواره بازیهای رایانهای را بعد از ۴ سال وقفه امسال با قوت بیشتر و با عنوان جشنواره بازیهای رایانهای فجر برگزار کنیم.
حاجیهاشمی گفت: جشنواره بازیهای رایانهای فجر نمایش توانمندی بازیسازان و عرصهای برای معرفی دستاوردهای فرهنگی- هنری بازیسازان کشور است که دیماه امسال برگزار میشود. این رویداد در این دوره با رویکرد جدیدی برگزار میشود و به دلیل اهمیت اقتصاد فرهنگ، این جشنواره علاوه بر دستاوردهای فرهنگی و هنری، جوایز سرمایهگذاری هم خواهد داشت و امیدواریم به بستر معرفی و رشد زیستبوم بازیهای رایانهای در کشور تبدیل شود.
مدیر روابط عمومی بنیاد ملی بازیهای رایانهای نیز در این نشست با اشاره به اهداف برگزاری نهمین جشنواره بازیهای رایانهای فجر گفت: در بخش رقابتی این رویداد، بهترین دستاورد در بخشهای بهترین بازی سال، بهترین دستاورد فنی، طراحی بازی، هنری، صداگذاری و موسیقی، داستان و روایت در بازی و فرهنگی معرفی میشود. در بخش بهترین بازی، بازیهای منتخب در سبکهای (ژانر) اکشن، ماجرایی، نقشآفرینی، استراتژی و شبیهسازی، ماجرایی اکشن، سکوبازی، ورزشی، تفننی، مسابقهای، پازل، دفاع از قلعه، تیراندازی، کلمهای و اطلاعات عمومی نیز معرفی میشوند. بخش ویژه جشنواره نیز شامل بازیهای قابل تقدیر در موضوعات خانواده، مقاومت، روایت پیشرفت، بهترین بازی از نگاه مردم، بهترین بهروزرسانی و بازی مورد انتظار خواهد بود.
محمدصادق دهنادی بیان کرد: فرصت ارسال آثار به جشنواره از ۱۷ مهرماه آغاز میشود و تا ٢٢ آبانماه ادامه خواهد داشت. علاقهمندان میتوانند برای مطالعه شیوهنامه و نحوه انتخاب آثار و ثبتنام در این جشنواره به سایت دبیرخانه رویداد به نشانی www.fajrgamefestival.ir مراجعه کنند یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ٠٢١۵٨١٢٩ تماس بگیرید.
در پایان این نشست تفاهمنامه همکاری در حوزه سرمایهگذاری و حمایت از بازیهای رایانهای میان بنیاد ملی بازیهای رایانهای، ستاد فناوریهای فرهنگی و نرم معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری و صندوق پژوهش و فناوری صنایع خلاق به امضا رسید.
ارسال به دوستان
کتاب «سیطره» با حضور وزیر اطلاعات رونمایی خواهد شد
روایت پرونده امنیتی نفوذ به گرو کومله
کتاب «سیطره» خاطرات 7 سال نفوذ «نادر کیانی» از نیروهای انقلابی ایران به قلب گروهک کومُله، در حوزه هنری رونمایی میشود. در این برنامه که امروز در تالار مهر حوزه هنری برگزار خواهد شد، علاوه بر نویسنده، جمعی از چهرههای سیاسی، فعالان فرهنگی، اصحاب رسانه و خانوادههای شهدای ترور نیز حضور خواهند داشت.
«سیطره» جدیدترین اثر کیانوش گلزارراغب، خاطرات 7 سال نفوذ «نادر کیانی» از نیروهای انقلابی ایران به اردوگاه حزب دموکرات کردستان و سازمان کومله در اقلیم کردستان عراق است که تا سطوح عالی سازمانی و مسؤول پذیرش این سازمان رشد میکند. او با دسترسی به اطلاعات ویژه درونگروهی، گرفتار زندان اقلیم کردستان شده و در نهایت با تحمل رنج و مرارتهای فراوان به کشور بازمیگردد و ثمره سالها تلاش و مجاهدت خود را در خدمت نظام جمهوری اسلامی ایران قرار میدهد.
کتاب «سیطره» اردیبهشت سال جاری همزمان با نمایشگاه کتاب از سوی انتشارات سوره مهر چاپ و روانه بازار شد.
از علاقهمندان دعوت میشود در مراسم رونمایی کتاب «سیطره» که چهارشنبه 29 شهریور ساعت 15 در تالار مهر حوزه هنری برگزار میشود، شرکت کنند.گفتنی است پیش از این قرار بود این برنامه 30 مردادماه برگزار شود که به دلیل همزمانی با مراسم رونمایی از تقریظ مقام معظم رهبری بر 2 کتاب «اسم تو مصطفاست» و «سرباز روز نهم» به زمان دیگری موکول شده بود.
ارسال به دوستان
با حضور راویان، نویسندگان و پیشکسوتان دوران 8 سال دفاع مقدس برگزار شد
رونمایی از 4 کتاب دفاع مقدسی در دهکده مقاومت
مراسم رونمایی از آثار جدید «انتشارات ۲۷ بعثت» با عناوین «پهلوانان ماندگار»، «خروج از بنبست»، «شب بیقراری من»، «رویای آمریکایی(عربی)» و «لباس شخصیها» با حضور راویان، نویسندگان و پیشکسوتان دوران 8 سال دفاع مقدس در دهکده مقاومت برگزار شد. در این مراسم سردار کاظم یزدانی، رئیس تربیتبدنی سپاه محمد رسولالله(ص) تهران در سخنانی درباره شهدای ورزشکار بیان کرد: امروز پس از ۴۰ سال میبینیم که چگونه ورزش به عنوان یک ابزار کاربردی در تمام عرصههای فرهنگی اجتماعی، بهداشت و درمان و اقتصاد ایفای نقش میکند. 40 سال پیش امام خمینی (ره) درباره اثرگذاری ورزش سخن گفته بودند. رئیس سابق فدراسیون جودو ادامه داد: ورزش کشور نیاز به یک جراحی دارد. مردم را باید تشویق به ورزش کنیم تا سلامت بمانند. در کارهای تخصصی هم ورزشکاران باید به طور ویژه کار کنند. همچنین اخلاق در ورزش یکی از اصول مورد نظر فدراسیونهای جهانی است.
در ادامه این مراسم، حاج قاسم صادقی از رزمندگان پیشکسوت لشکر ۲۷ محمد رسولالله (ص) و راوی کتاب «لباس شخصیها» گفت: خدا را شکر میکنم در مقطعی آفریده شدیم و کسی را بر ما حاکم کرد که تحول بزرگی را در کشور ایجاد کرد. در زمان پهلوی همه آزادیها بود و خبری از امر و نهی نبود. امام ما را نجات داد.
در این مراسم از تعدادی از خانواده شهدا، نویسندگان و محققان همچنین سیدمهدی حیدری میرشیدا تجلیل شد.
ارسال به دوستان
ارسال ۱۱۰۰ اثر به نخستین کنگره ملی نوحهها و نغمههای عاشورایی
برپایی پویش با «کدام نوحه زندگی کردی»
نخستین کنگره ملی نوحهها و نغمههای عاشورایی به 3 زبان فارسی، عربی، آذری و گویشها و لهجههای بومی ایران برگزار میشود. گفتنی است تا امروز بالغ بر ۱۱۰۰ اثر به دبیرخانه این کنگره ارسال شده است.
نخستین کنگره ملی نوحهها و نغمههای عاشورایی در 3 بخش اصلی (نوحهسرایان برتر سال) با انتخاب 5 نوحهسرای برگزیده بر اساس مجموعه آثار عاشورایی، ویژه (محورهای محتوایی) با انتخاب یک اثر در هر یک از محورهای هشتگانه و جنبی (نوحه کودک و نوجوان - مقالات و پایاننامهها) با انتخاب 3 اثر برگزیده ویژه کودک و نوجوان و انتخاب 3 اثر علمی - پژوهشی برتر برگزار میشود.
در بخش اصلی، نوحهسرایان مجموعهای از آثار خود (حداقل 8 اثر و حداکثر 14 اثر) را از میان سرودههای سال ۱۴۰۲ به دبیرخانه ارسال و هیات داوران در زبان فارسی 3 نفر، در زبان عربی یک نفر و در زبان آذری نیز یک نفر را به عنوان نوحهسرای برتر سال معرفی خواهند کرد.
* جوایز
نفر اول (زبان فارسی) 50 میلیون تومان به همراه یک سفر عتبات
نفر دوم (زبان فارسی) 40 میلیون تومان به همراه یک سفر عتبات
نفر سوم (زبان فارسی) 30 میلیون تومان به همراه یک سفر عتبات
نفر برتر زبان عربی 50 میلیون به همراه یک سفر عتبات
نفر برتر زبان آذری 50 میلیون به همراه یک سفر عتبات
در این بخش نوحهسرایان اقصی نقاط کشور نیز میتوانند آثار خود را با گویشها و لهجههای گوناگون بومی ایران ارسال کنند.
* نوحه کودک و نوجوان، مقالات علمی و پژوهشی
انتخاب 3 اثر برگزیده ویژه کودک و نوجوان، انتخاب 3 اثر علمی - پژوهشی برتر
1- نوحه کودک و نوجوان: هیاتهای کودکان و نوجوانان در مدارس و مساجد و کانونهای فرهنگی، جامعه مخاطب بسیار بااهمیت و البته مغفول در میان صاحبان آثار هنری اعم از شعر و موسیقی و نوحه است. دبیرخانه نخستین کنگره ملی نوحه با طراحی این بخش، سعی دارد توجه نوحهسرایان عزیز را به این ژانر جلب کرده و از 3 اثر برتر به طور ویژه تقدیر کند.
2- مقالات علمی و پژوهشی: به رغم تاثیرات فرهنگی و هنری فراوان نوحه در جامعه، اهالی دانشگاهها و مجامع ملی به نوحه نگاهی علمی و تخصصی نداشته و نوحهسرایی را چنانکه باید و شاید در محافل علمی جدی نمیانگارند. حال آنکه از زوایای گوناگون ادبی، موسیقایی، جامعهشناسانه، مردمشناسانه، روانشناسانه، تربیتی و... میتوان به این مهم پرداخت. در این بخش هم از 3 اثر برتر تقدیر به عمل خواهد آمد.
گفتنی است تا به این لحظه ۱۹۳ نفر در این کنگره شرکت و بالغ بر ۱۱۰۰ اثر به دبیرخانه ارسال شده است. داوری آثار از این هفته آغاز و مراسم اختتامیه نیز در روز شهادت امام حسن عسکری(ع) در مجموعه برج میلاد برگزار خواهد شد.
ارسال به دوستان
اخبار
آرش میراحمدی، بازیگر«خنده بازار» درگذشت
آرش میراحمدی، بازیگر برنامههای طنز تلویزیون شب گذشته در بیمارستان درگذشت. آرش میراحمدی بازیگر ۵۲ ساله تلویزیون که مدتی بود با بیماری مبارزه میکرد، از مدتی قبل به دلیل عارضه کبدی در بیمارستان بستری و تحت مراقبتهای ویژه بود. او تحت درمان و گذراندن مراحل شیمیدرمانی بود که دکتر متوجه شد سطح زردیاش بسیار بالاست و باید سریعا بستری میشد تا به وسیله «ایآرسیپی» برای دفع سموم در کیسه صفرا استنتگذاری شود. با این همه پس از گذراندن چند روز و بهبود وضعیت و ترخیص از بیمارستان، میراحمدی بار دیگر به بیمارستان برده شد و به کما رفت و متاسفانه شب گذشته جان سپرد. پژمان بازغی، رئیس انجمن بازیگران خانه سینما با انتشار تصویری از این بازیگر در صفحه خود در فضای مجازی از درگذشت این بازیگر خبر داد. میراحمدی کارش را در دنیای تصویر در برنامه «نوروز۷۲» با سیدعلی عمرانی و مهران مدیری آغاز کرده بود. آرش میراحمدی متولد ۴ تیر ۱۳۵۰ در فراشبند استان فارس و فارغالتحصیل لیسانس رشته هنرهای نمایشی از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران بود که علاوه بر بازیگری، کار نویسندگی و کارگردانی هم میکرد. وی در برنامههای «خنده بازار»، «محله گل و بلبل» و سریال «بچه محل» هم بازی کرده بود.
***
بازدید از موزه ملی دفاعمقدس هفته آینده برای عموم رایگان است
مدیر روابط عمومی و امور بینالملل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاعمقدس اعلام کرد: بازدید از موزه از تاریخ ۳۱ شهریور لغایت ۷ مهرماه برای عموم مردم عزیز به صورت رایگان خواهد بود. علیرضا عسگری، مدیر روابط عمومی و امور بینالملل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاعمقدس، با بیان این مطلب که همه ساله به مناسبت هفته دفاعمقدس، بازدید از این مجموعه رایگان بوده است، گفت: امسال نیز با موافقت مدیرعامل موزه، در جهت تکریم و گرامیداشت هفته دفاعمقدس، بازدید از موزه از تاریخ ۳۱ شهریور لغایت ۷ مهرماه برای عموم مردم عزیز به صورت رایگان خواهد بود. وی همچنین با استقبال از مجموعههای فرهنگی و هنری جهت بازدید از این مرکز گفت: سازمانها و اداراتی که خواهان بازدید گروهی از این مجموعه هستند، باید درخواست خود را در سایت موزه به ثبت برسانند. عسگری در انتها افزود: موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاعمقدس برنامههای متنوعی همچون مراسم سراسری «جهاد و مقاومت از دیروز تا امروز» دارد و برگزاری محفل خاطرهگویی، عضویت رایگان در کتابخانه تخصصی موزه در طول هفته دفاعمقدس، برگزاری برنامه قصهگویی دفاعمقدس برای کودکان، اهدای کتاب به مناطق محروم در شرق کشور، رونمایی از خانه فیلم دفاعمقدس و... از جمله برنامههای موزه در طول هفته دفاعمقدس خواهد بود.
***
تمدید مهلت ثبتنام بیمه تکمیلی اصحاب فرهنگ و هنر
مهلت نامنویسی بیمه تکمیلی ویژه اصحاب فرهنگ، هنر، رسانه و فعالان قرآن و عترت تا اول مهر تمدید شد. با توجه به تقاضای زیاد اعضایی که تاکنون موفق به ثبتنام و بهرهمندی از خدمات بیمه درمان تکمیلی نشدهاند، مهلت نامنویسی بیمه درمان تکمیلی ویژه هنرمندان، نویسندگان، روزنامهنگاران و فعالان قرآن و عترت عضو صندوق اعتباری هنر که از ۱۸ شهریور در سراسر کشور آغاز شده است، تا پایان روز شنبه اول مهر تمدید شد. اعضای صندوق اعتباری هنر در سراسر کشور میتوانند با مراجعه به پیامرسان اختصاصی صندوق اعتباری هنر به نشانی app.honarcredit.ir و سایت صندوق اعتباری هنر Profile.honarcredit.ir نسبت به ثبتنام و بهرهمندی از خدمات بیمه تکمیلی اقدام کنند.
بر این اساس متقاضیان جدید میتوانند با انتخاب یکی از طرحها (امید، آرامش و رفاه)، افراد تحت تکفل خود را نیز در همان طرح ثبتنام کنند. ضمن اینکه مهلت یادشده به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد. قرارداد بیمه تکمیلی برای اعضای صندوق اعتباری هنر که از طرح بیمه درمان تکمیلی استفاده میکنند از تاریخ اول مهرماه سال ۱۴۰۲ تا ۳۱ شهریورماه ۱۴۰۳ برقرار خواهد بود.
***
فروش «اوپنهایمر» رکورد شکست
فیلم سینمایی «اوپنهایمر» با عبور از مرز فروش ۹۰۰ میلیون دلار، به پرفروشترین فیلم زندگینامه جهان تبدیل شد. گاردین مینویسد: فیلم «اوپنهایمر» ساخته «کریستوفر نولان» که زندگی «جی رابرت اوپنهایمر» را روایت میکند از زمان اکران در نوزدهم جولای تاکنون از مرز ۹۱۲ میلیون دلار فروش گذشت و با پیشی گرفتن از «بوهمین راپسودی» به پرفروشترین فیلم زندگینامه در جهان تبدیل شد. «بوهمین راپسودی» که درباره زندگی «فردی مرکوری» و گروه موسیقی «کوئین» ساخته شده بود، پس از اکران در اکتبر سال ۲۰۱۸ بیش از ۹۱۰ میلیون دلار فروخته بود. البته فروش «اوپنهایمر» به لطف اکران همزمان با «باربی» که تاکنون 1.4 میلیارد دلار در سراسر جهان فروخته است، افزایش پیدا کرد و شکلگیری هشتگ «باربنهایمر» علاقهمندان سینما را به تماشای هر دو فیلم تشویق کرده است. «بوهمین راپسودی» نیز از درخشش در فصل جوایز و کسب ۴ اسکار از جمله جایزه اسکار بهترین بازیگر مرد با بازی «رامی مالک»، ۲ بفتا و ۲ گلدن گلوب در گیشههای سینما بهره برد. «رامی مالک» همچنین در نقش کوتاهی در «اوپنهایمر» دیده شده است. پیش از «بوهمین راپسودی» نیز عنوان پرفروشترین فیلم زندگینامه به «تکتیرانداز آمریکایی» تعلق داشت که با اکران در سال ۲۰۱۴، ۵۴۷ میلیون دلار فروخت. از دیگر فیلمهای موفق شاخه زندگینامه به «سخنرانی پادشاه» با ۴۸۴ میلیون دلار، «بزرگترین شومن» با فروش ۴۳۵ میلیون دلار و «گرگ وال استریت» با فروش ۴۰۶ میلیون دلار میتوان اشاره کرد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|