|
اخبار
دست خالی مورایس در خط دفاع برای دیدار برگشت با الهلال
سرمربی تیم فوتبال سپاهان برای دیدار برگشت با الهلال ۳ بازیکن کلیدی خود در خط دفاع را در اختیار ندارد. تیمهای فوتبال سپاهان و الهلال در دیدار رفت مرحله یکهشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا شامگاه پنجشنبه ۲۶ بهمن به مصاف هم رفتند که این بازی با نتیجه ۳ بر یک به سود الهلال به پایان رسید تا کار شاگردان «ژوزه مورایس» برای صعود به مرحله یکچهارم نهایی سخت شود.
در نیمه دوم این بازی و در دقیقه ۷۶ محمد دانشگر مدافع سپاهان به دلیل خطای خشن روی بازیکن الهلال از داور بازی کارت قرمز دریافت کرد تا دیدار برگشت تیم خود برابر نماینده قدرتمند عربستان را از دست بدهد.
دانشگر در بازی برگشت برابر الهلال تنها غایب سپاهان نیست و محمدجواد حسیننژاد و هادی محمدی 2 بازیکن دیگر سپاهان که در پستهای هافبک و مدافع بازی میکنند نیز به دلیل محرومیت از سوی AFC نمیتوانند تیم خود را همراهی کنند و به این ترتیب مورایس در بازی برگشت ۳ بازیکن کلیدی خود در خط دفاع را در اختیار ندارد.
دیدار برگشت تیمهای الهلال و سپاهان پنجشنبه ۳ اسفند از ساعت ۲۱:۳۰ در ورزشگاه ملک بن فهد ریاض برگزار میشود.
***
کرواسی میزبان مسابقات جهانی کشتی ۲۰۲۵ شد
اتحادیه جهانی کشتی میزبانی مسابقات کشتی قهرمانی سال ۲۰۲۵ را به کرواسی سپرد. مسابقات جهانی سال ۲۰۲۵ طی روزهای ۲۳ تا ۳۱ شهریور ۱۴۰۴ در زاگرب کرواسی برگزار میشود. رقابتهای جهانی ۲۰۲۴ در اوزان غیرالمپیکی به میزبانی تیرانا پایتخت آلبانی برگزار خواهد شد.
ایران نیز درخواست میزبانی این پیکارها را ارائه داده بود. قرار است مسابقات جهانی آلبانی در 4 وزن غیرالمپیکی ۶۱، ۷۰، ۷۹ و ۹۲ کیلوگرم در کشتی آزاد و ۴ وزن غیرالمپیکی ۵۵، ۶۳، ۷۲ و ۸۲ کیلوگرم کشتی فرنگی طی روزهای ۶ تا ۹ آبان ۱۴۰۳ در این کشور برگزار شود.
***
وینگر صرب به تراکتور پیوست
«میلوش دلتیچ» وینگر صربستانی با عقد قرارداد رسمی به جمع شاگردان پاکو خمز اضافه شد.
«میلوش دلتیچ» که بامداد پنجشنبه - ۲۶ بهمن - وارد تبریز شد، پس از پشت سر گذاشتن آزمایشهای پزشکی ایفمارک و انجام مذاکرات نهایی، با امضای قرارداد یک و نیم ساله به طور رسمی به تراکتور پیوست.
دلتیچ در باشگاه ولس یونان بازی میکرد و مدیریت باشگاه تراکتور پس از اخذ رضایتنامه، توانست این بازیکن را جذب کند.
***
یورگن کلینزمن از هدایت کرهجنوبی برکنار شد
کمیته فنی فدراسیون فوتبال کرهجنوبی رای به اخراج یورگن کلینزمن داد تا این چهره آلمانی دوران کوتاهی روی نیمکت کره داشته باشد.
تیم ملی فوتبال کرهجنوبی نتوانست عملکرد خوبی در جام ملتهای آسیا داشته باشد و بازی ناامیدکننده برابر اردن در نیمهنهایی باعث شد آنها از صعود باز بمانند.
به نوشته اسپورت ۲۴، فدراسیون فوتبال کرهجنوبی تصمیم گرفت به همکاری خود با یورگن کلینزمن پایان دهد و این مربی آلمانی را به خاطر نتایج ضعیف در جام ملتهای آسیا و البته حواشی قبل از دیدار با اردن از کار برکنار کرد.
کلینزمن قبل از اینکه خبر اخراجش رسانهای شود در پستی از بازیکنان و کادر فنی و هواداران تیم ملی کرهجنوبی تشکر کرد و نوشت: از شما به خاطر همه حمایت و صعود به نیمه نهایی جام ملتهای آسیا تشکر میکنم. ما ۱۲ ماه خوب را سپری کردیم و در ۱۳ بازی پیاپی شکست نخوردیم تا اینکه در نیمهنهایی شکست خوردیم.
ارسال به دوستان
ارسلان مطهری از استقلال جدا شد
مهاجم استقلال تهران از جمع آبیپوشان پایتخت جدا شد. با اعلام باشگاه استقلال امیرارسلان مطهری مهاجم 4 فصل گذشته این تیم، از لیست استقلال خارج و از جمع آبیهای پایتخت جدا شد. دلیل خروج نام ارسلان مطهری از لیست استقلال، ایجاد شرایط لازم جهت ثبت قرارداد میلاد فخرالدینی، خرید جدید استقلالیها در سازمان لیگ بود.
ارسال به دوستان
بررسی دلایل نخستین شکست پرسپولیس مقابل آلومینیوم اراک در دور برگشت لیگ با سرمربی برزیلی
از 300 کیلومتری گل خوردند نه 50 متری
مهدی طاهرخانی، دبیر گروه ورزشی: بگذارید حرف آخر را همین اولش بزنم تا اگر حوصله خواندن همه متن را ندارید، مظنه دستتان بیاید این همه کلمه کنار هم قرار گرفتند تا تهش چه پیامی را بدهند؛ پرسپولیس از 50 متری گل نخورد، آنها از فاصله 300 کیلومتری و از تهران دروازهشان فرو ریخت. نه در روز بازی؛ که خیلی پیشتر از سوت بیژن حیدری.
درست در همان روزهایی که جواد نکونام بابت جذب نشدن چند ستاره از لیست اول و دومش در حال تسویهحساب رسانهای با علی خطیر در کف مجازی بود، درست در همان روزهایی که سرمربی استقلال بیهیچ رودربایستی، مدعی شد مدیریت باشگاه به دنبال ناکامی اوست، کمی این سوتر، سرمربی برزیلی پرسپولیس نمیدانست باید روز پنجشنبه با کدام ترکیب به میدان برود، سرلک و عمری را به واسطه سرباز شدن از دست داد، عالیشاه محروم بود اما تکلیف 4 بازیکن جدید را کسی نمیدانست. عیسی آلکثیر و عبدالکریم حسن مدتها با تیم تمرین کرده بودند و میخواستند در نخستین مسابقه میخ خود را محکم بکوبند. ارونوف ازبک هم تازه از اردوی تیم ملی کشورش آمده و در بهترین شرایط ممکن برای مسابقه قرار داشت. باید به این ۳ نفر ابوالفضل بابایی را هم اضافه کرد که با لقب جوان آیندهدار و پدیده لیگ یک جذب پرسپولیس شده است. بدون تردید از این 4 بازیکن ۳ نفرشان میتوانستند در اراک به میدان بروند، آن هم در منطقهای که پرسپولیس بیشترین ضعف را در نیمفصل نخست داشت. هواداران این تیم منتظر بودند سرانجام چند گلزن بیایند و آنها را از این وضعیت نجات دهند. یکی شبیه اوج همین عیسی که در نهایت از 2 موقعیت خوب، یکی را درون دروازه جا میداد اما درست همان روزی که مجمع باشگاه پرسپولیس برگزار شد و به صورت مشخص و واضح این پیام را وزارت ورزش به همه مجازیها مخابره کرد که رضا درویش تا پایان فصل در سمتش ابقا شده است، او به افشین پیروانی خبر داد به اوسمار بگو بدون خریدهای جدید تیمش را برای اراک آماده کند!
* خاطرات اراک محال است از یادشان برود
آلومینیوم اراک، همان نامی است که بیش از هر تیم دیگری در این چند فصل، پرسپولیس را آزار داده است. این دیدار از چند جهت برای قرمزها دارای اهمیت بود؛ نخستین مصافی به حساب میآمد که اوسمار به عنوان سرمربی کارش را شروع میکرد و از سوی دیگر پرسپولیس باید خاطرات شکست 3 بر 2 فصل قبل را پاک میکرد.
درست در روزهایی که عدهای در فضای مجازی هشتگ اخراج درویش را داغ کرده بودند، نه صدایی از کادر فنی قرمزها بلند شد و نه حتی حواس هواداران به این خطر بزرگ بود؛ پرسپولیس بدون خریدهایش در اراک به مشکل برخواهد خورد. تصور کنید این وضعیت برای استقلال پدید میآمد! بدونشک نکونام یک هفته تمام علیه خطیر مصاحبه میکرد و میگفت با باز نکردن پنجره، قصد تضعیف تیم من را دارید اما «اوسمار ویرا» که خودش را شدیدا وامدار درویش میداند، هیچ اعتراضی به این موضوع نکرد. او بازیکنان تازه واردش را با خود به اراک برد به این امید که در لحظه آخر پنجره باز میشود اما خبری از باز شدن پنجره نبود؛ شهاب زاهدی در این دیدار فرصت پیدا کرد به عنوان مهاجم ثابت به میدان برود، نبیل باهویی به اندازه کافی زمان برای گلزنی داشت و به وحید امیری بعد از مدتها بازی رسید اما هیچ چیزی برای سورپرایز هواداران وجود نداشت. اگرچه در نیمه نخست، بازی پایاپای بود اما در نیمه دوم پرسپولیس توپ و میدان را در دست گرفت و تازه از اینجا به بعد بود که عوارض باز نشدن پنجره خودنمایی کرد. شهاب زاهدی و نبیل باهویی فرصتهای تک به تک را از دست دادند. همانند اکثر بازیهای نیمفصل اول، فرصت خراب کردن توپ برای زاهدی، صادقی و سروش پیش آمد. حتی همان اشتباه داوری در نگرفتن پنالتی هم نعل به نعل تکرار شد. انگار یکی از بازیهای نیمفصل نخست را برداشته باشی و زیرش یک کاربن بگذاری. همه چیز شبیه همان روزهایی بود که پرسپولیس به سختی موقعیت به دست میآورد و به سادگی از دست میداد اما قرار نبود این سناریو برای آلومینیوم هم عینا تکرار شود. بیرانوند این بار از حوالی مرکز زمین گل خورد. چند قدم بیش از حد بیرون آمد و با یک شوت از 50 متری غافلگیر شد!
* برانکو به این دلیل نیامد
شکست در اراک برای پرسپولیس اتفاق جدید و تازهای نیست. در 4 فصل اخیر آنها ۳ مرتبه در این شهر بازی را به آلومینیوم واگذار کردهاند اما یک تفاوت بزرگ این بار وجود داشت؛ این نقطه شروع یکی از بینام و نشانترین مربیان یک دهه اخیر پرسپولیس بود. به وضوح خیل عظیم هواداران این تیم پس از استعفای گلمحمدی، منتظر برانکو بودند اما سرمربی کروات و باهوش سابق قرمزها، در 70 سالگی میدانست تفاوت «وعده» و «توانایی» در مدیریت پرسپولیس به چه اندازه است. او پختهتر از آن است که خام حرفهای بیپشتوانه شود. او خبر داشت چرا گلمحمدی، اصرار به خروج داشت و سرانجام رفت.
این جعبه قرمز با ظاهری فریبا و پرزرق و برق به هیچ عنوان برای برانکو فریبنده نبود که بخواهد بعد از سپری کردن یک دوره کامل موفق و رشکبرانگیز در پرسپولیس، مجددا خودش را در آزمونی دشوار قرار دهد. برخلاف برانکو که تقریبا سالهای پایانی مربیگریاش را سپری میکند، اوسمار ویرا در آغاز راه است. او از فرصت پرسپولیس و مربیگری در یکی از پرطرفدارترین تیمهای آسیا برای خودش میخواهد پلی بسازد برای سالهای سال کار در منطقه. درست همان مسیری که برانکو 2 دهه قبل با تیم ملی فوتبال ایران شروع کرد. اینکه چرا برانکو هدیه را باز نکرده پس فرستاد و در این سو اوسمار ویرا با آغوشی باز آن را پذیرفت، آنقدر واضح است که محتاج واگویی مجدد نیست.
* قیمت این ۳ امتیاز چند بود؟
اما یک حقیقت تلخ در این بین برای هواداران پرسپولیس وجود دارد. برخلاف همه وعدههای داده شده مبنی بر بستن تیمی خوب و آماده فتح لیگ، پرسپولیس حتی توان باز کردن پنجره نقل و انتقالاتیاش را ندارد. گفته شده مبلغی بین 2 تا 3 میلیارد تومان؛ این همه پولی است که بهای نپرداختنش را با 3 امتیاز در اراک پس دادند. اگر پرسپولیس همانند همه سالهای گذشته تا هفته پایانی در کورس قهرمانی باقی بماند، آنگاه خواهید دید چگونه همین 3 امتیاز تکلیف قهرمان، نایبقهرمان و حتی تیم سوم را مشخص میکند. درست مشابه نیمفصل نخست که تنها 2 امتیاز همه تفاوتهای ۳ تیم برتر را مشخص کرد.
صدالبته سایر مدعیان لیگ هم تا پایان لیگ امتیاز از دست میدهند اما موضوع مهم و متفاوت برای پرسپولیس این است که این تیم بازیکنان شاخص و تعیینکنندهای در هفته شانزدهم در اختیار داشت که شاید هر یک از آنها بویژه عیسی و ارونوف توانایی عوض کردن نتیجه را به تنهایی داشتند.
اگر هواداران پرسپولیس در یک هفته گذشته با چند مصاحبه اخطارآمیز کادر فنی، متوجه تاوان واقعی بسته ماندن پنجره میشدند، شاید انرژی خود را عوض داغ کردن هشتگ اخراج درویش، به همین موضوع اختصاص میدادند اما حواس هیچکس به خطر جدی و مهم اراک نبود. رضا درویش از ابتدای هفته قبل نگران تحرکات افرادی بود که رایزنی خود را برای حضور در هیاتمدیره پرسپولیس شروع کرده بودند. او هم به تناسب و فراخور نفوذش طبیعتا لابیهایش را برای ماندن آغاز کرد. مجمع باشگاه برگزار شد و دست آخر اعلام کردند تا پایان لیگ، درویش مدیرعامل باقی میماند. از سوی دیگر اوسمار خودش را تمام و کمال وامدار این مدیریت میداند و از این رو هیچ نگفت؛ حتی بعد از شکست.
* آن جنگ به از این صلح
این تفاوت بزرگ امروز استقلال و پرسپولیس است. نه اینکه اختلاف عیان و واضح مدیرعامل و سرمربی امتیاز مثبت و اصولا رخداد خوبی تلقی شود؛ هرگز! اما دستکم این اختلاف نظر موجب میشود سرمربی تیم اجازه ندهد به بهانه نداشتن پول سر تیمش کلاه برود. خطیر به هر قیمتی که بود پنجره ۳ قفله استقلال را باز کرد و با خرید سیلوا، ماشاریبوف و فخرالدینی، تا حد ممکن تیمش را تقویت کرد. شاید عدهای بگویند با این حجم اختلافات، استقلال قادر نیست قهرمان شود که از قضا هم استقلال لیگ هشتم (مدیریت واعظ و سرمربیگری قلعهنویی) و هم نیمفصل نخست لیگ جاری، ۲ گزاره دمدستیاند که ثابت میکند اختلاف و همنظر نبودن مدیرعامل و سرمربی مانع قهرمانی یک تیم نمیشود. حتی مدیریت درویش و مربیگری یحیی هم در فصل گذشته از این دست بود.
دستکم رودربایستی در جریانات این تیم دیده نمیشود و کادر فنی با صدای بلند، مطالباتش را طلب میکند. درست برخلاف پرسپولیس که ناباورانه حاضر شد چند میلیارد در اردوی امارات هزینه کند اما حواسش نبود بسته بودن پنجره آن هم در یکی از مهمترین بازیهای خارج از خانه در نیمفصل دوم، بهایش ۳ امتیازی است که شاید در پایان، جام را از آنها بگیرد. آینده ثابت خواهد کرد مدل مطالبهگرانه نکونام و خطیر بهمراتب بهتر از تعامل از روی اجبار اوسمار و درویش است. در مدل نخست شاید جنگ اعصاب برای هوادار ایجاد شود اما خبری از کلاه گذاشتن و کوتاه آمدن نیست که همین یعنی بازی برد - برد برای هوادار.
ارسال به دوستان
پیروزی ساحلیبازان ایران برابر «اسپانیا»
شروع خوب در جام جهانی
تیم ملی فوتبال ساحلی ایران در نخستین دیدار خود در جامجهانی فوتبال ساحلی در ضربات پنالتی تیم قدرتمند اسپانیا را شکست داد و به نخستین پیروزی خود دست یافت. تیم ملی فوتبال ساحلی ایران در نخستین دیدار خود در جامجهانی فوتبال ساحلی ۲۰۲۴ که در کشور امارات برگزار میشود، به مصاف اسپانیا رفت و در دیداری دشوار و در حالی که با نتیجه ۵ بر ۳ عقب بود، بازی را در ضربات پنالتی پیروز شد تا به نخستین برد خود در این مسابقات دست یابد. در این دیدار محمدعلی مختاری پوکر کرد و ۴ گل به ثمر رساند و محمد مسیگر و رضا امیریزاده دیگر گلهای ایران را به ثمر رساندند. تیم ملی فوتبال ساحلی در زمان اول این بازی با نتیجه ۳ بر یک بازی را واگذار کرد و در زمان دوم هر ۲ تیم ۲ گل به ثمر رساندند تا بازی ۵ بر ۳ شود اما در زمان سوم این دیدار، با حملههای فراوان ایران و ۲ بار لرزاندن تیرک دروازه اسپانیا، در فاصله ۵ دقیقه تا پایان بازی ایران توانست ۲ گل به ثمر برساند تا کار به وقتهای اضافه کشیده شود. در وقت اضافه این دیدار حساس نیز هر تیم یک گل به ثمر رساند تا کار به ضربات پنالتی کشیده شود.
در ضربات پنالتی اما این تیم ملی ایران بود که توانست با نتیجه ۳ بر یک پیروز شود تا به نخستین برد خود در این تورنمنت برسد.
طبق قوانین فوتبال ساحلی، پیروزی در وقت قانونی ۳ امتیاز، در وقت اضافه ۲ امتیاز و در ضربات پنالتی یک امتیاز دارد. تیم ملی فوتبال ساحلی ایران در این دوره جامجهانی در گروه دوم با تیمهای اسپانیا، آرژانتین و هاییتی همگروه است. پیش از دیدار ایران و اسپانیا، هاییتی توانسته بود با نتیجه ۴ بر ۳ آرژانتین را شکست دهد. در جدول، هاییتی با ۳ امتیاز صدرنشین است و ایران با یک امتیاز در رده دوم قرار دارد. بازی بعدی تیم ملی ایران امروز شنبه ساعت 20:30 مقابل آرژانتین برگزار میشود.
ارسال به دوستان
یادداشت
شالودهشکنی در جبهه اصلاحات
محمدحسین مهدویزادگان: «ژاک دریدا» فیلسوف پستمدرن فرانسوی در تشریح مفهوم شالودهشکنی (Déconstruction)، به نکات قابل تاملی اشاره میکند. هدف او، به چالش کشیدن ثوابت و مولفههایی است که ارکان و بنیانهای یک ساختار فلسفی یا سیاسی را تشکیل میدهد. از دید دریدا، این شالودهشکنی باید توسط بانیان و داعیهداران یک ساختار معین انجام شود. بنابراین، شالودهشکنی نوعی خوانش است که در آن تلاش میشود پیشفرضهای یک ساختار یا متن کشف و مورد بازتعریف قرار گیرد. اگرچه نظریه دریدا ابهاماتی داشته و انتقاداتی به آن وارد است اما به نظر میرسد تبدیل به مبنای عملکرد فکری برخی جریانهای سیاسی غربگرا در قرن جدید شده است. منظور دریدا از شالودهشکنی، لزوما تخریب نیست؛ حال آنکه بسیاری از احزاب برخاسته از مدرنیته در غرب از آن تحت عنوان ارجحیت «خودتخریبی» نسبت به «دگرتخریبی» یاد میکنند. 2 خرداد 76، نقطه آشکارساز «ساختارسازی» جریان به اصطلاح روشنفکر در ایران بود. کلیدواژه «اصلاحات» در استخدام مطلق عده و گروهی قرار گرفت که اساسا در صدد «شالودهشکنی در انقلاب اسلامی» برآمدند. به عبارت بهتر، اصلاحطلبان در همان ابتدا دچار 2 خبط نگرشی و بینشی شدند؛ یکی اینکه پس از برگزاری انتخابات ریاستجمهوری 76، خود را صاحبان جدید انقلاب تلقی کردند و دوم از اصلاحات ادعایی خود عبور کرده و وارد فاز «شالودهشکنی» شدند. این 2 خبط بزرگ، تبدیل به پاشنه آشیل اصلاحطلبان شد. نقطه عطف این خطای تحلیلی، ماجرای تحصن نمایندگان مجلس ششم در اعتراض به ردصلاحیتهای صورتگرفته از سوی شورای نگهبان بود؛ جایی که حتی پیادهنظام اصلی اصلاحطلبان نیز حاضر به حمایت خیابانی و حتی محفلی از آنها نشدند. این روزها اخباری از اردوگاه اصلاحطلبان مخابره میشود که میتوان از آن تحت عنوان«شالودهشکنی در جریان اصلاحات» یاد کرد. نامه 110 نفر از اعضای میانهرو جریان اصلاحطلب مبنی بر لزوم مشارکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی، با خوانش هسته سخت و رادیکال این جریان در قبال انتخابات و دیگر پدیدههای گذشته و جاری در کشور تعارض اساسی دارد. نکته مهمتر از «وجود تعارض»، بروز آن توسط جریان میانهرو است. به نظر میرسد جریان میانهروی اصلاحات جهت بقای موثر خود در عرصه سیاسی - اجتماعی کشور، تصمیم به شالودهشکنی جریانی گرفته که طی 26 سال اخیر توسط هسته افراطی اصلاحطلبان (ساختارشکنان) هدایت شده است.
صورت مساله مشخص است: جریان اصلاحات که در صدد شالودهشکنی انقلاب برآمده بود، اکنون دچار نوعی شالودهشکنی و پالایش آگاهانه در میان خود شده است.
سعید حجاریان، آذر منصوری، عباس عبدی، محسن آرمین و... که در گذشتهای نهچندان دور «قطار اصلاحات» را متغیر مستقل و انقلاب اسلامی را متغیر وابسته به آن(!) تلقی میکردند، اکنون با خیزش آشکاری علیه خود مواجه شدهاند که سرکوب آن حتی با استناد به «تکرارهای مکرر» رئیس جبهه اصلاحات نیز امکانپذیر نیست! آذر منصوری و اعضای ارشد حزب اتحاد ملت (حزب منحله مشارکت) که پس از اغتشاشات سال گذشته تمرکز دوچندانی بر حوزه زنان، نوجوانان و قومیتها کرده و هدف اصلی خود را بازگشت به بازه زمانی 1376 تا 1378 میدانستند، هماکنون با بحران داخلی روبهرو شدهاند. آنها که از ابتدا نیز قدرت تعیین نسبت واقعی خود با نظام جمهوری اسلامی ایران را نداشتند، اکنون در تعریف رابطه و نسبت خود با بخش میانهرو جریان اصلاحات نیز با بحران مواجه شدهاند. این بحران قرار نیست بهزودی پایان یابد! تعدادی از اصلاحطلبان تلاش میکنند از دوگانههای کلیشهای ساخته و پرداخته بخش تندرو جریان خود از جمله دوگانه «توسعه سیاسی- توسعه اقتصادی»یا «پوپولیسم -عقلانیت» عبور کنند. اما مهمترین تعارضی که در جبهه اصلات رخ داده، معطوف به «بازی در بطن نظام - بازی علیه نظام» است. حزب اتحاد ملت بیدرنگ گزینه دوم را انتخاب کرد و معتقد بود حمایتهای پشتپرده رئیس جبهه اصلاحات از حضور آذر منصوری بر مسند رئیس جبهه اصلاحات، به معنای فراگیر شدن این رویکرد در میان کل اصلاحطلبان خواهد بود اما تحولات اخیر به وضوح نشان میدهد طیف رادیکال جبهه اصلاحات بار دیگر دچار خطای محاسباتی - راهبردی سختی شده که جبران آن ناممکن است. جریان «گذار از خوانش اولیه اصلاحطلبی»، بیش از ربع قرن پس از دوم خرداد 1376 شکل گرفته و طیف تندرو این جریان، گریزی از مواجهه با آن ندارد!
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|