|
اخبار
با رأی ندادن مشکلی حل نمیشود
عضو مجلس خبرگان رهبری و رئیس جامعه روحانیت مبارز تهران معتقد است تصور اینکه رای ندادن منجر به حل مشکلات میشود اشتباه است.
آیتالله محمدعلی موحدیکرمانی در گفتوگو با ایرنا گفت: اگر مبنای ائتلاف را بر یکسری از ارزشها نظیر اعتقاد به نظام و انقلاب و خدمت به مردم، میزان اعتقاد به دین اسلام و احکام شرعی، پایبندی و ایمان به عقیدهای که دارند، پاکدستی نامزدها، توجه به بیتالمال و مهمتر از همه اعتقاد به امام(ره) و رهبر انقلاب و التزام به ولایت فقیه و فرمایشات رهبری و سایر ارزشهایی که میتواند در انتخاب افراد صالح و شایسته مدنظر قرار گیرد، قرار دهیم، میتوان مردم را در انتخاب نامزد اصلح کمک کرد.
وی ولایتمداری و خلوص نیت را 2 ویژگی مهم در معرفی نامزدها برشمرد و در عین حال متذکر شد تشکلها و جریانهای سیاسی در انتخابات باید به دنبال گزینه اصلح با این ویژگیها باشند و توصیه بنده به گروهها این است به فکر انتخاب اصلح باشید. همچنین فردی که نامزد انتخابات مجلس خبرگان میشود باید یک انسان صالح باشد که دغدغه انقلاب و اسلام و رهبری و ولایت را داشته باشد.
رئیس جامعه روحانیت مبارز تهران به نکتهای مهم در انتخاب نمایندگان مجلس خبرگان اشاره و تاکید کرد: منتخب مجلس خبرگان باید به مسائل روز سیاسی و بینالمللی تسلط کافی داشته و در عین حال از قدرت تجزیه و تحلیل جامع در تبیین مسائل و رویدادهای جهانی برخوردار باشد. سرلیست جامعه روحانیت مبارز در انتخابات خبرگان رهبری از تهران به راهپیمایی مردم در ۲۲ بهمن اشاره کرد و افزود: همه مردم با وجود مشکلاتی که داشتند پای کار آمدند و با حضورشان مشت محکمی بر دهان بدخواهان نظام زدند.
آیتالله موحدیکرمانی با بیان اینکه دولت سیزدهم هم اقداماتی در رفع مشکلات مردم انجام داده است، اظهار داشت: با وجود همه تلاشها مشکلاتی در کشور وجود دارد اما مردم فکر نکنند اگر اعتراض و مسائلی دارند با نیامدن پای صندوق مشکلات حل میشود. آنها با حضورشان نیز میتوانند پاسخ محکمی به بدخواهان نظام بدهند.
***
رضایت سرلشکر باقری از رشد تولیدات دفاع مقدسی در حوزه سینما
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران گفت: اقدامات صورتگرفته برای آثار سینمایی در حوزه دفاع مقدس در جشنواره فیلم فجر امسال چشمگیر بود. به گزارش تسنیم، سرلشکر محمد باقری، صبح دیروز با حضور در جمع خبرنگاران و در حاشیه دوازدهمین جلسه هیات امنای بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس که در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد، با اشاره به اقدامات صورتگرفته برای آثار سینمایی در حوزه دفاع مقدس در جشنواره فیلم فجر امسال، خاطرنشان کرد: تولیدات این حوزه رو به رشد است و آمارها را مسؤولان ارائه کردند که در این جلسه نیز همین بحث شد که امسال نیز فیلمهای دفاع مقدس حضور چشمگیری داشتند و اسناد، مدارک و مستندات مرتبط با جنگ تحمیلی هم در اختیار محققان قرار گرفته است.
سرلشکر باقری ادامه داد: بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس به لحاظ تجهیزات و تسلیحات زمینه حمایت از فیلمسازان این حوزه را نیز بیش از گذشته فراهم کرده است و افق رو به رشدی را شاهد هستیم، امیدوارم این تولیدات هر ساله به لحاظ کمی و کیفی رشد قابل توجهی پیدا کند.
***
علی مطهری:
علاوه بر تهران، برای کل کشور هم لیست میدهیم
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی با اشاره به فرآیند بستن لیست صدای ملت برای انتخابات تصریح کرد: فرآیند بستن لیست صدای ملت از مدتی قبل آغاز شده و در این چند روز مشغول بررسی رزومهها بودهایم و بیش از ۱۰۰ روزمه بررسی شده است. علی مطهری افزود: تا زمان انتخابات و زمان تبلیغات، فهرست صدای ملت را منتشر نخواهیم کرد.
وی در ادامه گفت: در این لیست از همه طیفها اعم از اصلاحطلب، اصولگرای میانه و اعتدالی وجود دارند و ملاک میانهروی عقلگرایی است و تا به امروز 4 حزب اصلاحطلب اعتماد ملی، اعتدال، ندای ایرانیان و کارگزاران حمایت خود را اعلام کردهاند.
مطهری در پایان گفت: احتمال اینکه برای کل کشور و حوزههای انتخابیه مختلف هم لیست بدهیم وجود دارد و احتمالا دیگر جریانهای اصلاحطلب هم از ما حمایت خواهند کرد.
اظهارات علی مطهری در حالی است که مازیار بالایی، عضو جبهه اصلاحات درباره لیست صدای ملت برای تهران هم گفته است این لیست از میان 45 گزینه انتخاب خواهد شد.
ارسال به دوستان
معاون رئیسجمهور: رئیسی حزب ندارد
معاون پارلمانی رئیسجمهور گفت رئیسی حزبی ندارد و تأکید کرده است اعضای دولت در انتخابات از فرد و فهرستی حمایت نکنند. سیدمحمد حسینی درباره برخی شایعات پیرامون حضور بعضی مسؤولان دولتی در جریان انتخابات گفت: دولتهای گذشته این رویه را داشتند، در دوره سازندگی حزب کارگزاران را تشکیل دادند، در دوره اصلاحات حزب مشارکت را داشتیم و آقای روحانی حزب اعتدال و توسعه را داشتند اما آقای رئیسی حزبی ندارند و تأکید کردند اعضای دولت از فرد و فهرستی حمایت نکنند.
ارسال به دوستان
رهبر انقلاب اسلامی صبح دیروز در دیدار هزاران نفر از مردم استان آذربایجان شرقی با اشاره به ضرورت شرکت در انتخابات 11 اسفندتأکید کردند
انتخابات راه اصلاح کشور
گروه سیاسی: رهبر حکیم انقلاب اسلامی صبح دیروز در دیدار هزاران نفر از مردم استان آذربایجان شرقی، «نگاه به خود» برای «تقویت نقاط قوت، کامیابی و رفع نقاط ضعف» و نگاه هوشمندانه و بدون انفعال به دشمن را 2 وظیفه مهم و اساسی برشمردند و با تأکید بر اهمیت وحدت ملی و انتخابات ۱۱ اسفند به عنوان راهحل مشکلات و اصلاح امور، همه را به شرکت پرشور در این رویداد مهم ملی فراخواندند و نکات مهمی را در باب چگونگی انتخاب نامزد اصلح، اتقان و سلامت انتخابات و پرهیز از بداخلاقیهای انتخاباتی بیان کردند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری، رهبر انقلاب جبهه استکبار را بیشک مخالف انتخابات ایران دانستند و گفتند: انتخابات، مظهر جمهوریت نظام است و به همین علت است که مستکبران و آمریکا که هم با جمهوریت و هم با اسلامیت نظام مخالفند، با انتخابات و حضور پرشور مردم پای صندوقهای رأی مخالف هستند.
ایشان با اشاره به درخواست یکی از رؤسای جمهور قبلی آمریکا از مردم ایران برای شرکت نکردن در یکی از انتخابات گذشته گفتند: آن رئیسجمهور، ندانسته به ایران کمک کرد، زیرا مردم از سر لج و مخالفت با او، بیشتر و پرشورتر از همیشه در انتخابات شرکت کردند به همین علت آمریکاییها دیگر اینگونه سخن نمیگویند اما با شیوههای مختلف به دنبال دور و مأیوس کردن مردم از انتخابات هستند.
رهبر انقلاب انتخابات را رکن اصلی نظام جمهوری اسلامی و راه اصلاح کشور خواندند و گفتند: همه باید در انتخابات شرکت کنیم. کسانی هم که به دنبال ترمیم و حل مشکلات هستند، راه درست آن، انتخابات است و باید به انتخابات رو کنند.
ایشان انتخاب اصلح را ضروری دانستند و افزودند: همه افرادی که از نظارت شورای نگهبان عبور کردهاند، صالح هستند اما به حکم عقل باید از بین آنها، افراد صالحتر را انتخاب کرد و برای شناخت اصلح، مردم تا جایی که توان بررسی دارند، تحقیق کنند و اگر نمیتوانند، به نظر افراد مورد اعتماد توجه و عمل کنند.
حضرت آیتالله العظمی خامنهای وظیفه سخنوران و افراد مقبول را تشویق مردم به حضور در انتخابات خواندند و تأکید کردند: افرادی هم که وارد میدان انتخابات شدهاند، از بداخلاقی، بددهنی و توهین و تهمت به دیگران در تبلیغات و فضای مجازی و همچنین از سیاهنمایی و بیان مطالب دروغ و خلاف واقع برای جلب نظر مردم اجتناب کنند، چرا که این کارها موجب سلب برکت و عنایت الهی است.
ایشان با تأکید بر رعایت صحت، سلامت و اتقان انتخابات به عنوان مطالبهای همیشگی از مسؤولان افزودند: البته در طول این چند دهه، هرگز تخلف انتخاباتی به معنای مورد ادعای دشمن مشاهده نشده و این حرف آنان بیاساس است. در مواردی هم که برخی ادعاهایی مطرح کردند، پس از تحقیق و بررسی برخی تخلفات مشخص شد اما هیچگاه این تخلفات تغییری در نتایج کلی به وجود نیاورده بود و انتخابات در کشور همیشه صحیح، سالم و متین برگزار شده است.
رهبر انقلاب اتحاد ملت ایران را رمز پیروزی و استمرار انقلاب اسلامی خواندند و تأکید کردند: در آینده نیز باید همچون ید واحده این مسیر را ادامه دهیم و اختلافهای سلیقهای و سیاسی نباید در وحدت ملی ایران در مقابل دشمنان تأثیرگذار باشد.
حضرت آیتالله خامنهای با تشکر صمیمانه از مردم سراسر کشور به خاطر راهپیمایی پرشور ۲۲ بهمن گفتند: ملت در همه شهرهای بزرگ و کوچک و روستاها همت و سرزندگی و سرافرازی انقلابی خود را نشان داد و کسانی را که خواهان دلمردگی مردم ایران و فراموش شدن ۲۲ بهمن هستند، غافلگیر کرد.
ایشان با تقدیر از برقرارکنندگان فداکار امنیت راهپیمایی سراسری، راهپیمایی پرمعنای ملت را باعث افزایش انگیزه و روحیه مسؤولان دانستند و افزودند: این حضور ملی، خون تازهای در رگهای جامعه، ملت و مسؤولان میدمد.
رهبر انقلاب در ادامه بیاناتشان، قیام ۲۹ بهمن ۱۳۵۶ مردم تبریز را حادثهای تاریخساز خواندند و گفتند: آن حادثه نگذاشت قیام ۱۹دی مردم قم بینتیجه بماند و با گسترش روحیه قیام و شور انقلابی به سراسر کشور، زمینهساز پیروزی انقلاب در ۲۲ بهمن ۵۷ و ورق خوردن تاریخ ایران شد.
ایشان شناخت بهموقع وظیفه و قیام و اقدام بهنگام در ادای آن وظیفه را 2 ویژگی برجسته حادثه ۲۹ بهمن تبریز برشمردند و گفتند: توابین به موقع احساس وظیفه و عمل نکردند و در عاشورا غایب بودند؛ به همین علت با وجود قیام دیرهنگام و شهادت همگی، تأثیری در تاریخ نگذاشتند.
رهبر انقلاب مردم آذربایجان را مظهر غیرت و عشق و شور و ایمان در تاریخ و در دوران معاصر و دهههای اخیر دانستند و افزودند: باید از ویژگیهای حادثه ۲۹ بهمن تبریز درس بگیریم.
ایشان با اشاره به رشد و قویتر شدن انقلاب در عمر پربرکت ۴۵ ساله خود در توفان حوادث و توطئهها و فتنهها افزودند: «انقلاب به معنای ملت و نظام» با عبور از گردنههای سخت، مستحکمتر، مقتدرتر و دارای نگاه و تأثیر نافذتر شده و ما امروز باید با درک به موقع وظایف اصلی، بهنگام به آنها عمل کنیم.
حضرت آیتالله خامنهای «نگاه به خود و نگاه به دشمن» را 2 وظیفه اساسی همگانی برشمردند و گفتند: باید از خود و دشمن ارزیابی صحیح داشته باشیم و غفلت از این وظیفه، بلای بزرگی است.
ایشان هدف از شناخت خود را «قدردانی، حفظ و تقویت نقاط قوت و ترمیم و رفع نقاط ضعف» دانستند و در تبیین نقاط قوت انقلاب و ملت گفتند: ریشهکنی نظام استبدادی ظالم حقکش بیایمان کاملاً فاسد و سلطنتی، مهمترین دستاورد انقلاب است؛ نظامی که برای مردم هیچ حق و احترام و نقشی قائل نبود و در بسیاری از موارد عملا با فرمان و خواست آمریکاییها و سفارت انگلیس حکمرانی میکرد.
رهبر انقلاب افزودند: اکنون درست در نقطه مقابل آن نظام منحط، مردم مالک کشور و نظام هستند و با انتخاب مستقیم یا غیرمستقیم مسؤولان اصلی کشور، جهت حرکت مملکت را تعیین میکنند.
حضرت آیتالله خامنهای ایجاد خودباوری ملی و احساس توانایی در عرصههای مختلف علم و فناوری، دفاعی، پزشکی و دیگر زمینهها را دیگر دستاورد مهم انقلاب برشمردند و افزودند: این اعتماد به نفس، برخلاف دوران طاغوت در عرصه بینالمللی و مواجهه با قدرتها نیز مشهود است.
گسترش فکر و ارزشهای انقلاب بویژه در منطقه، توفیق نسبی در جلوگیری از گسترش فرهنگ غربی به عنوان فرهنگ غالب، تشکیل گروههای خودجوش مردمی در همه زمینهها و گسترش خدمات به همه مناطق کشور و پرورش دانشمندان جهانی در رشتههای مختلف از دیگر موفقیتهایی بود که رهبر انقلاب در ارزیابی حرکت انقلاب به آنها اشاره کردند.
ایشان در همین زمینه افزودند: برخی بحق نگران افزایش به خارج رفتن برخی متخصصان هستند اما روی دیگر این مساله، قدرت ایران در صدور افراد متخصص و اثرگذار است.
رهبر انقلاب در تبیین بخش دیگری از ابعاد وظیفه نگاه به خود یعنی شناخت نقاط ضعف و تلاش برای برطرف کردن آنها گفتند: در کنار نقاط قوت، نقاط ضعفی هم داریم که کم هم نیستند، از جمله اینکه ما در ساخت یک اقتصاد قوی ملی عقب هستیم و با وجود کارهای خوب انجام شده اما در عدالت اجتماعی، اقتصادی و قضایی که از برترین شعارها و بزرگترین اهداف انقلاب بوده تا نقطه مطلوب فاصله زیادی داریم.
عقب بودن در ریشهکنی آسیبهای اجتماعی همچون طلاق و اعتیاد و مشکلات اخلاقی و همچنین فاصله داشتن با سبک زندگی اسلامی از جمله دوری از اسراف و اشرافیگری از دیگر نقاط ضعفی بود که رهبر انقلاب، کار و تلاش برای رفع آنها را وظیفه همه دانستند.
ایشان در تبیین وظایف همگانی برای تقویت نقاط قوت و رفع نقاط ضعف، وظیفه دولت و مجلس و دیگر مراکز رسمی را عزم راسخ، کار مداوم، سلامت در عمل، صداقت با مردم و ترجیح منافع ملی بر سود شخصی خواندند و افزودند: امروز بحمدالله مسؤولان ارشد کشور از این امتیازات برخوردارند اما این خصوصیات مثبت باید در همه سطوح مسؤولان حاکمیتی گسترش پیدا کند.
حضرت آیتالله خامنهای وظیفه نخبگان را هم احساس مسؤولیت برای شناسایی خلأها و منافذ خطر و کمک فکری به مسؤولان برای بستن آنها برشمردند و در تبیین وظایف متعدد جوانان گفتند: امروز جوانان زبده زیادی در بدنه دولت مشغول کار شدهاند. جوانان که پیشران جامعه هستند، باید آمادگی و صلاحیتهای لازم را برای حضور در میدانهای گوناگون فردا و ایفای مسؤولیتهای سنگین در خود ایجاد کنند.
ایشان وظیفه عموم مردم را حفظ اتحاد ملی و حمایت از مسؤولان و خدمتگزاران و کارهای خوب خواندند و گفتند: همه توجه داشته باشند انجام دادن این وظایف و مسؤولیتها عمل جهادی در مقابل دشمن است، چرا که آنها نمیخواهند این وظایف محقق شود و به همین علت با هر کار خوبی که در جمهوری اسلامی انجام شود، مخالفند.
رهبر انقلاب پس از تبیین ابعاد وظیفه اساسی نگاه به خود، در بیان وظیفه مهم دوم یعنی «نگاه به دشمن» گفتند: باید از دشمن و مکر و حیله و ابزارهای آن غفلت نکنیم و ضمن اینکه دشمن را ضعیف و ناتوان فرض نمیکنیم، از او و تهدید و فشار و عربدهکشیهایش نترسیم.
ایشان علت نیرنگها و فشارهای عصبی بدخواهان ایران را نقاط قوت و پیشرفتهای انقلاب اسلامی دانستند و افزودند: نباید در مقابل دشمن منفعل شد، چرا که سیاست آنها تحقیر و منفعل کردن طرف مقابل است.
در ابتدای این دیدار حجتالاسلاموالمسلمین آلهاشم، نماینده رهبر انقلاب در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز، مردم منطقه آذربایجان را علمدار مبارزات انقلابی ملت برشمرد که در مقاطع مختلف تاریخی، دشمنان و اختلافافکنان را مأیوس و مغلوب کردهاند.
ارسال به دوستان
کنایه جالب سخنگوی شورای نگهبان به کاندیداهای ردصلاحیتشده و معترض
میدانند چه کردهاند
طحاننظیف: در جلسات حضوری دلایل رد صلاحیت را گفتیم و آنها هم پذیرفتند
گروه سیاسی: در هر دوره انتخابات مختلف، چه انتخابات ریاستجمهوری، چه انتخابات مجلس شورای اسلامی، همواره برخی کاندیداهای ردصلاحیتشده نسبت به رد صلاحیت خود معترض بوده و در بیان این اعتراض مدعی بودند هنوز دلایل رد صلاحیت آنها به خودشان ابلاغ نشده است. این کاندیداها معمولا متن نامه مکتوب شورای نگهبان را که دلایل کلی درباره رد صلاحیت آنها آورده مورد اشاره قرار میدهند و تلاش میکنند در گفتوگو با رسانهها خود را قربانی جلوه دهند.
به گزارش «وطن امروز»، در حالی که تعداد افراد تایید صلاحیتشده در دوره دوازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی یک رکورد بیسابقه را ثبت و از شمار 15 هزار نفر نیز عبور کرده است، برخی نمایندگان دوره یازدهم که صلاحیت آنها برای انتخابات دوره دوازدهم رد شده است در روزهای اخیر در گفتوگو با رسانهها تلاش کردهاند خود را بیاطلاع از موضوع رد صلاحیت نشان دهند. برخی نمایندههای رد صلاحیتشده نیز مدعی شدهاند برخی دیدگاهها و نظرات تخصصی آنها درباره مسائل مختلف باعث رد صلاحیتشان شده است، به گونهای که یکی از نمایندگان مجلس مدعی شده است به دلیل انتقاد از دولت حجتالاسلاموالمسلمین سیدابراهیم رئیسی، رد صلاحیت شده است.
این در حالی است که در دورههای گذشته، شورای نگهبان اعلام کرده بود اعلام دلایل رد صلاحیت افراد به دلیل منع قانونی و شرعی امکانپذیر نیست و افراد رد صلاحیتشده میتوانند خودشان دلایل واقعی رد صلاحیتشان را که در جلسات شورا با این افراد مطرح شده به مردم منتقل کنند.
در این میان اما برخی کاندیداهای رد صلاحیتشده معترض، همچنان نامه مکتوب دلایل رد صلاحیت خود را به عنوان مبنای رد صلاحیت منتشر میکنند. در حالی که به گفته هادی هادی طحاننظیف، سخنگوی شورای نگهبان، دلایل موردی رد صلاحیت این افراد در جلسات حضوری به این افراد اعلام شده و جالب اینکه این افراد خودشان نیز موضوع را پذیرفتهاند.
طحاننظیف دیروز در نشست خبری درباره همین موضوع توضیحاتی ارائه کرد.
وی گفت: تمام نمایندگانی که در این دوره صلاحیتشان احراز یا تأیید نشد، موارد پروندهشان در جلساتی به آنها گفته شد. کسانی که مشکلات متعدد و جدی دارند و بر اساس قانون ما مراعات در گفتن چنین مطالبی را داریم، نباید اینگونه صحبت کنند. خود این افراد مسائلی دارند و خودشان هم مطلع هستند و در جلساتی هم که خدمتشان بودیم، موارد و علل رد صلاحیت به آنها گفته شده است.
به گزارش خبرآنلاین، علیرضا بیگی، نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی که صلاحیت وی برای انتخابات دوره دوازدهم مجلس توسط شورای نگهبان تایید نشده است، در این باره گفته بود: «در مورد علت رد صلاحیت بنده موردی ذکر نشده یعنی طبق آخرین نامهای که بنده از شورای نگهبان در اختیار دارم گفته شده بنا بر بررسیهای صورت گرفته صلاحیت شما مورد تأیید قرار نگرفته و در این نامه حداقل به بندهای قانون انتخابات اشاره نشده و این بسیار عجیب است».
در همین راستا، هادی طحاننظیف، سخنگوی شورای نگهبان دیروز در بخشی از سخنان خود در نشست خبری با اصحاب رسانه در واکنش به این اظهارات نماینده تبریز گفت: تمام نمایندگانی که در این دوره صلاحیتشان احراز یا تأیید نشد، موارد پروندهشان در جلساتی به آنها گفته شد. ما هیچ نمایندهای نداریم که مواردش به او گفته نشده باشد، فقط یک مورد بود که به رغم چند بار تماس، خودش گفت نیازی نیست من بیایم، بنابراین هیچ ابهامی در این باره وجود ندارد.
* پاسخ به رشیدیکوچی
طحاننظیف همچنین در واکنش به ادعای جلال رشیدیکوچی مبنی بر اینکه علت رد صلاحیتش مخالفت با دولت و مبارزه با مافیای خودرو بوده است، گفت: رد صلاحیت وی هیچ ارتباطی به واردات خودرو و طرح صیانت ندارد. وی هم در جلسهای که به شورای نگهبان آمد، موارد و علت عدم احراز صلاحیتش به وی گفته شد و او هم پذیرفت. هیچ نمایندهای به دلیل موافقت یا مخالفت درباره یک مصوبه، رد صلاحیت نمیشود.
طحاننظیف در پاسخ به پرسشی درباره ادعای هدایتالله خادمی، کاندیدای رد صلاحیتشده انتخابات مجلس شورای اسلامی مبنی بر اینکه دلالها برای تأیید صلاحیتم ۱۲۰ هزار دلار خواستند، گفت: ساحت شورای نگهبان و اعضای آن از این ادعاها مبراست. تا الان حتی یک مورد از این ادعاها نسبت به اعضا، حتی کارکنان شورای نگهبان ثابت نشده است.
وی تاکید کرد: اگر کسی مدعی چنین مواردی است به ما اطلاع دهد، البته خودمان مدعی و پیگیر چنین موضوعاتی هستیم و در گذشته هم عدهای چنین موضوعاتی را مطرح میکردند که به فضل خدا تا الان حتی یک مورد آن ثابت نشده و هیچ ارتباطی با شورای نگهبان نداشته است.
سخنگوی شورای نگهبان ادامه داد: ما با خود ایشان تماس گرفتیم تا اسم این دلالها را بپرسیم و پیگیری کنیم که تا الان موفق به ارتباط با ایشان نشدهایم و حتما پیگیر این موضوع هستیم.
طحاننظیف بیان کرد: کسانی که مشکلات متعدد و جدی دارند و بر اساس قانون ما مراعات در گفتن چنین مطالبی را داریم، نباید اینگونه صحبت کنند. خود این افراد مسائلی دارند و خودشان هم مطلع هستند و در جلساتی هم که خدمتشان بودیم، موارد و علل رد صلاحیت به آنها گفته شد.
* دلیل رد صلاحیت روحانی
طحاننظیف در ادامه نشست خبری با اهالی رسانه که در محل نمایشگاه رسانه برگزار شد؛ درباره موضوع رد صلاحیت حسن روحانی نیز اظهار نظر کرد. سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به این پرسش که دلیل رد صلاحیت روسای جمهور پیشین در انتخابات چیست؟ عنوان کرد: این موضوع عمومیت ندارد. ما برای هر انتخاباتی شرایطی داریم و بارها نیز گفتهایم که در هر دورهای صلاحیت افراد را بررسی میکنیم. در کشور ما نظارت وجود دارد و هیچ کسی مصون از قانون و نظارت نیست. سخنگوی شورای نگهبان افزود: اینکه یک فرد یک بار تایید شده لزوما به این معنا نیست که مرتبه بعدی نیز تایید صلاحیت شود. ما در شورای نگهبان داوطلب ریز و درشت و داوطلب درجه یک و ۲ و ویژه نداریم، بلکه همه داوطلبان برای ما یکی هستند و هیچ دوگانهای نداریم، افراد در برابر قانون برابرند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|