|
اخبار
مترو و اتوبوسرانی پایتخت 14 خرداد رایگان است
تهران آماده برگزاری مراسم ارتحال امامخمینی(ره)
مراسم پرشور سیوپنجمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) در حالی برگزار میشود که تمهیدات لازم امنیتی، ترافیکی و خدماترسانی برای زائران در روزهای آینده از قبل اندیشیده شده است. پایتخت آماده استقبال از زائرانی است که از سراسر کشور برای زیارت حرم مطهر بنیانگذار جمهوری اسلامی به این شهر میآیند. همچنین موکبها و ایستگاههای صلواتی که توسط دستگاهها، ادارات و گروههای داوطلب مردمی ارائه خدمت خواهند کرد پذیرای زائران و مسافران حرم خواهند بود. مترو و اتوبوسرانی شهر تهران در 14 خرداد رایگان خواهد بود. مراسم ۱۴ خرداد از 8 صبح در حرم امام(ره) آغاز میشود و رهبر معظم انقلاب در این برنامه سخنرانی خواهند داشت. علاوه بر تهران در شهرهای مختلف نیز مراسم سالگرد ارتحال امام(ره) برگزار میشود.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ درباره تمهیدات ترافیکی سیوپنجمین سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی(ره) اظهار کرد: پلیس راهور تهران بزرگ به مناسبت ارتحال ملکوتی بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) تمهیدات ترافیکی خاصی را به منظور تسهیل عبور و ایمنی ترافیکی زائران گرامی به مرحله اجرا میگذارد. سرهنگ سیدابوالفضل موسویپور به محدودیتهای تردد خودروهای سنگین اشاره کرد و گفت: ممنوعیت تردد خودروهای سنگین از ساعت 22 روز یکشنبه 13 خرداد تا خاتمه مراسم تردد تمام وسایل باربری سنگین در محور جنوب به شمال جاده قدیم قم از پلیس راه حسنآباد به سمت شمال ممنوع است و خودروها جهت ورود به تهران به سمت جاده چرمشهر هدایت خواهند شد. موسویپور گفت: تردد در مسیر شمال به جنوب شهید رجایی از پل آزادگان به سمت جنوب ممنوع است و خودروها به سمت غرب و شرق آزادگان هدایت میشوند و از طریق جاده ساوه ادامه مسیر خواهند داد. همچنین تردد در مسیر میدان نماز اسلامشهر به سمت شرق (کمربندی دوم) ممنوع است (تردد تمام اتوبوسهای کاروانها نیز از این مسیر ممنوع است و از طریق جاده وهنآباد، به سمت فرودگاه امام خمینی(ره) هدایت میشوند). فرماندار تهران نیز از ارائه خدمات رایگان مترو و اتوبوسرانی در روز ۱۴ خرداد از ۱۲ میدان اصلی تهران به سمت حرم مطهر امام خمینی(ره) خبر داد. احمد قیومی گفت: طبق برنامهریزیهای صورت گرفته، ۱۴ پارکینگ برای استقرار اتوبوسهای استانهای کشور مشخص شده است. قیومی در ادامه با اشاره به حضور زائران با خودروهای شخصی، عنوان کرد: پارکینگ شماره ۴ بلوار غدیر ایستگاه مترو شاهد ویژه خودروهای شخصی در نظر گرفته شده است، همچنین برای موتوسیکلتها نیز در پارکینگ کنار متروی حرم مطهر محلی برای استقرارشان تعبیه شده است. وی در ادامه به حوزه حملونقل در شهر تهران و خدماتدهی ویژه اشاره کرد و یادآور شد: اتوبوسرانی و مترو در روز ۱۴ خردادماه به صورت رایگان از ۱۲ میدان اصلی تهران خدماترسانی میکنند.
***
ثبتنام دانشآموزان پایه هفتم اول تیر آغاز میشود
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزشوپرورش از آغاز ثبتنام پایه هفتم از اول تیر خبر داد. محمدمهدی کاظمی در گفتوگو با تسنیم درباره ثبتنام دانشآموزان دبیرستانی گفت: مساله ثبتنام هر سال در قالب پروژه مهر آغاز میشود و امسال آغاز فرآیند ثبتنام دانشآموزان کلاس اول دبستان از 19 اردیبهشت آغاز شد و از اول تیر ثبتنام دانشآموزان پایه هفتم آغاز خواهد شد. وی افزود: دانشآموزان برای ثبتنام در سایر پایههای دوره متوسطه اول و دوم میتوانند پس از اعلام نتایج امتحانات نسبت به ثبتنام در همان مدرسه یا مدرسه دیگری اقدام کنند. معاون آموزش متوسطه وزارت آموزشوپرورش با بیان اینکه فرآیند ثبتنام به صورت حضوری و اینترنتی انجام میشود، گفت: ثبتنام دانشآموزان در پایه دهم بعد از انجام فرآیند هدایت تحصیلی در نیمه تیر انجام میشود. وی بیان کرد: ثبتنام دانشآموزان مدارس خاص هم پس از اعلام نتایج آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی آغاز خواهد شد. کاظمی درباره محدودهبندی مدارس توضیح داد: یکی از اهداف محدودهبندی بحث عدالت از این جهت است که دانشآموزان هر منطقه از برخی مدارس که دارای ویژگیهای خاصتری هستند، بهرهمند شوند.
ارسال به دوستان
۴۲۸ نقطه حادثهخیز در تهران ایمنسازی شد
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران از ایمنسازی ۴۲۸ نقطه حادثهخیز و بهرهبرداری از ۴۲ طرح اصلاح هندسی در راستای ایمنسازی و روانسازی جریان ترافیک در استان خبر داد. ابوالفضل نیکوکار تاکید کرد: در همین راستا از مجموع ۵۶۷ نقطه حادثهخیز یا دارای پتانسیل تصادف در سال ۱۴۰۲، تعداد ۴۲۸ محل ایمنسازی شده است.
ارسال به دوستان
28 پروژه سلامتمحور در سیستانوبلوچستان افتتاح شد؛ راهاندازی بزرگترین بیمارستان مادر و کودک در جنوب شرق کشور
سلامت، هدیه دولت به ملت
افتتاح بیش از 2 هزار و ۷۰۰ پروژه بهداشتی در دولت سیزدهم نشانه مردمی بودن دولت و حمایت از مردم در مناطق کمبرخوردار است؛ رویکردی که نشان میدهد وزارت بهداشت بر حفظ سلامت جامعه و پیشگیری از بیماری تاکید دارد. دیروز وزیر بهداشت از افتتاح ۲۶۵ پروژه سلامتمحور سیستانوبلوچستان در دولت مردمی با اعتبار حدود 3 هزار میلیاردتومان خبر داد. بهرام عیناللهی در آیین افتتاح همزمان ۲۸ پروژه بهداشتی - درمانی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر با بیان اینکه سهم سیستانوبلوچستان از بیش از ۱۶ هزار تخت جدید بیمارستانی در دولت مردمی، ۶۰۰ تخت بیمارستانی بوده است، افزود: بعد از شهادت آیتالله رئیسی احساس میکنیم فرمانده مقتدر و مومن خودمان را از دست دادهایم اما سفرهای اعضای هیات دولت و از جمله این سفر نشان میدهد ادامهدهنده راه شهید رئیسی هستیم. ایشان یک مکتب فکری بود که انقلابی در حوزه خدمتگزاری به مردم پس از ۴۵ سال از انقلاب اسلامی ایجاد کرد. وی از محرومیتزدایی به عنوان یکی از شاخصههای شخصیتی رئیسجمهور شهید یاد کرد و گفت: این ویژگی ایشان در عمل برای همگان مشخص شد اما محرومیتزدایی از مناطقی که محرومیتهای تاریخی را تجربه کردهاند، زمانبر است و تمام ارکان دولت با انگیزه خدمت در این مسیر گام برمیدارند. وزیر بهداشت، بیمارستان مادر و کودک حضرت فاطمه الزهرا (س) ایرانشهر را در کشور کمنظیر دانست و گفت: پیام اجرای چنین پروژههایی در مناطق کمتر توسعهیافته این است که میخواهیم کارهای بزرگ انجام دهیم و هیچ محدودیتی برای پیشرفت نداریم. دکتر عیناللهی به افتتاح بیش از 2 هزار و ۷۰۰ پروژه بهداشتی در دولت مردمی از ابتدای تشکیل تاکنون اشاره و خاطرنشان کرد: رویکرد ما در وزارت بهداشت قطعا سلامت پیشگیریمحور است. در منطقهای قرار داریم که تهدیدات سلامت در کشورهای همسایه ما فراوان است اما با عملکرد ارزشمند شبکه بهداشت، نیروهای حوزه سلامت و بویژه نیروهای حوزه بهداشت که دیده نمیشوند و سنگرسازان بیسنگر هستند، شاخصهای سلامت در کشورمان متحول شده و جایگاه قابل قبولی در منطقه داریم. وی تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر باید پیشرفت کند و در منطقه تحت پوشش خود، نقش آفرین و حلکننده مشکلات سلامت باشد. تاکید ما در مناطق محروم، تقویت بومیگزینی برای ماندگاری و خدمتگزاری بیشتر این نیروها به مردم است، بنابراین اعتقاد داریم مشکلات مناطق محروم، از درون و با استفاده از ظرفیت نیروهای بومی برطرف میشود.
همچنین رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر اظهار کرد: قرار بود در دومین سفر استانی رئیسجمهور به سیستانوبلوچستان بزرگترین بیمارستان مادر و کودک کشور با ۱۱۴ تخت بستری، بیش از ۶ هزار و ۲۰۰ مترمربع مساحت در۲ طبقه در ایرانشهر به دست شهید آیتالله رئیسی به بهرهبرداری برسد اما تقدیر به گونهای دیگر رقم خورد. دکتر صالحالدین بویا با بیان اینکه برای ساخت این بیمارستان بیش از ۲ هزار و ۱۷۰ میلیارد ریال از زمان ساخت تا تجهیز هزینه شده است، افزود: برای تکمیل این پروژه ملی هیچ محدودیت مالی وجود نداشته و بهرهبرداری از این پروژه تحولی عظیم در حوزه درمان جنوب شرق کشور ایجاد میکند. وی تصریح کرد: دستیابی به بالاترین کیفیت خدمات زنان و زایمان از طریق سیستم زایمان LDR که پرطرفدارترین روش در دنیا است، بدون شک تاثیر بسزایی در عملکرد مطلوب ماما و پزشک دارد. وی به وجود تختهای احیای پیشرفته نوزادان و تمامی امکانات لازم برای احیای نوزاد اشاره کرد و گفت: این موضوع میتواند مرگ و میر نوزادان را به حداقل برساند.
ارسال به دوستان
یادداشت
هویت جنسی و شبهعقلانیت مدرن
دکتر ابوالفضل اقبالی*: یکی از منابع بسیار مهم هویت که اخیراً به طور جد مورد تهدید قرار گرفته «جنسیت» است. جنسیت تصویری از زنانگی یا مردانگی نزد فرد ایجاد کرده و ارزشهای متناسب با هویت جنسیتی را در روند جامعهپذیری او درونی میسازد. این ارزشهای جنسیتی نقشی بسیار تعیینکننده در ابعاد مختلف زندگی فرد ایفا میکنند که یکی از آنها معطوف به نقش فرد در خانواده است. خانواده و نحوه مواجهه با آن در امتداد هویت جنسیتی دختر و پسر تعریف میشود. در گذشته که مرزهای هویت جنسیتی در دختران و پسران مستحکمتر و پررنگتر بود، نهاد خانواده نیز کمتر در معرض آسیبها و چالشها و در مسیر فروپاشی و زوال قرار داشت. زیرا ارزشهای ناظر به جنسیت و صفات ویژه زن و مرد در این فرآیند به عنوان حامی و مقوم نهاد خانواده عمل میکردند. ارزشهایی نظیر غیرت، مسؤولیتپذیری، سخاوت، اقتدار و... در پسران مقوم نقش پدری و همسری در آنان برای حضور با کیفیت در فضای خانواده بود و صفات پسندیدهای نظیر حیا، عفت، وفاداری، تبعیت، کدبانوگری، مادری و... ضامن کیفیت حضور دختران در کسوت زن خانه قرار میگرفت.
زنانگی و مردانگی تا سالیان متمادی اموری ذاتی و مبتنی بر طبیعت انسانها تلقی شده و شیوه زیست فردی و اجتماعی متناسب با جنسیت را در طول تاریخ شکل داده بود. ادبیات رایج در نظریههای فلسفی و اجتماعی در طول تاریخ نیز غالبا مبتنی بر طبیعی بودن منشأ زنانگی و مردانگی و بدیهی بودن این مفاهیم بود1 اما از 2 قرن پیش با ظهور و گسترش نظریههای فمینیستی بویژه در موج دوم و نقد ایده زنانگی ذاتی، این الگو به چالش کشیده شد. آنها بر این عقیده تاکید میکنند که زنانگی و مردانگی نه یک مفهوم زیستی و فیزیولوژیک، بلکه امری اجتماعی و برساخته فرهنگ و تاریخ است. جمله معروف سیمون دوبوار که میگوید «زنان متولد نمیشوند، بلکه ساخته میشوند»2 دلالت بر همین ایده فمینیستی دارد.
وقتی جنسیت از یک ویژگی ذاتی و تکوینی به یک امر برساختی و تاریخی تبدیل شود، طبیعی است که هویت جنسیتی افراد نیز متاثر از محیط و فرهنگ به امری سیال، پویا و در حال تغییر مبدل شود. بر این اساس حدود 2 دهه است که ادبیات جدیدی در توصیف صفات جنسیتی افراد در فضای علمی جوامع غربی بویژه در مباحث مربوط به روانشناسی یا پزشکی اجتماعی در حال طرح شدن و نضج گرفتن است که معطوف به ارائه طرحی سیال و غیرثابت از مفهوم جنسیت است. ادبیات علمی جدید پیرامون جنسیت بسیار متکثر و بعضا دارای رویکردهای متعارض نسبت به این مقوله هستند. یکی از مفاهیم و رویکردهای جدید به موضوع جنسیت و صفات جنسی افراد، مفهوم «سیالیت جنسی»3 است که ناظر به تفاوت «هویت جنسی» و «گرایش جنسی» در افراد است4 و بر تغییرات مستمر و مدام تمایلات جنسی فرد تحت تاثیر محیط تاکید دارد. هویت جنسیتی سیال5 که سال ۲۰۱۶ به دیکشنری انگلیسی آکسفورد اضافه شد، برای توصیف افرادی به کار میرود که با یک جنس ثابت توصیف نمیشوند و تحت تاثیر محیط، هویت جنسی شناور و غیرثابت از خود بروز میدهند. از دیگر مفاهیم و رویکردهای جدید به موضوع جنسیت و صفات جنسی افراد که در 2 دهه اخیر وارد ادبیات علمی غرب شده میتوان به «تراجنسیت»6، «بیناجنسیت»7، «بیجنسیت»8 و... اشاره کرد. تراجنسیت ناظر به تفاوت هویت تثبیت شده فرد با هویت او در بدو تولد تعریف میشود.9 بیناجنسیت اشاره به وضعیتی دارد که فرد خود را در محاصره الگوهای جنسیتی دوجنسی قرار نداده و هویت خود را با زنانگی و مردانگی تعریف نمیکند. 10 مفهوم بیجنسیت نیز در توصیف افرادی به کار میرود که خود را فاقد هرگونه گرایش یا جهتگیری جنسی مییابند. 11
اگر معیار در تبیین هویت جنسی را در متن خلقت و متون وحیانی بدانیم، اختلال در هویت و نقش جنسی به این معناست که شخص تصوری از هویت زنانه یا مردانه خود دارد که نه با طبیعت وی همخوان است و نه با آنچه از وحی در تبیین تفاوتهای زن و مرد میشناسیم و در حیات فردی، زندگی خانوادگی و اجتماعی به گونهای سلوک میکند که با مسیری که فطرت و وحی به آن رهنمون میسازند، بیگانه است. در تعریف علمی، اختلال هویت جنسی به حالتی اطلاق میشود که بین جنسیت پذیرفته شده فرد با هویت جنسی وی، تضاد و مغایرت ایجاد میشود. افرادی که دارای اختلال هویت جنسی هستند، نسبت به جنسیتی که دارند احساس ناراحتی و نارضایتی دارند و برای مثال تصور میکنند زنی در قالب مرد یا مردی در قالب زن هستند. همین احساسات باعث میشود افراد دوست داشته باشند مانند جنس مخالف رفتار کنند، لباس بپوشند و در فعالیتهای اجتماعی و... مشارکت داشته باشند. این قبیل احساسات حتی اگر فرد اندامهای جنسی مردانه یا زنانه داشته باشد باز هم به قوت خود باقی میمانند. با این تعریف میتوان ادعا کرد در جامعه امروز ما رگههایی از این اختلال در هویت جنسی در دختران و پسران قابل مشاهده و قراین و شواهد متعددی نشانگر کمرنگ شدن ارزشهای جنسیتی و نقشهای متمایز است که این روند را در مسیر تبدیل شدن به یک چالش اجتماعی جدی قرار میدهد. فراگیر شدن الگوی سیال و ناپایدار روابط دختر و پسر، افزایش چشمگیر روابط جنسی پیش از ازدواج، کاهش سن تعامل جنسی دختر و پسر از دبیرستان به راهنمایی، افزایش روابط جنسی فراخانوادگی و خیانت در جامعه، تمایل به ابراز رفتارهای مردانه در زنان، کم شدن میل به ازدواج به دلیل تمایل به استقلال فردی، افزایش بزهکاری به دلیل کم شدن پشتوانههای عاطفی و نظارتی در خانواده، افزایش فرار دختران به دلیل وجود اختلالات شخصیتی و وجود مشکلات خانوادگی، کم شدن تمایل به مادری به دلیل میل به حضور اجتماعی، تصویر اشتغال به عنوان مهمترین نمود مشارکت اجتماعی، ضعف اهتمام والدین به پرورش فرزندان و رها کردن زمام تربیت به دست رسانهها و نهادها و دهها قرینه دیگر همگی نشانه رنگ باختن ارزشهای هویت جنسی و نقشهای جنسیتی است. نفی جنسیت نه تنها یکی از منابع مهم هویتی را از انسان میستاند، بلکه بنیان خانواده را نیز به عنوان نخستین منبع هویت تهدید میکند.
به روشنی میتوان دید نفی جنسیت راه را برای انهدام نهاد خانواده، گسترش بحران هویت، افزایش آنومی، پوچی، میل به خودکشی، ناامنی عمومی و سلطه دشمنان یک ملت فراهم میسازد، بنابراین مبارزه با جنسیت به روشنی یک اقدام ضدبشری و در حکم مبارزه با انسانیت است و نه تنها ضددینی یا ضد فرهنگی. خواهیم دید این مشی همچنین به وضوح ضدعلمی نیز هست. جنسیت یعنی به رسمیت شناختن واقعیتی به نام تفاوت در ظرفیتها و تواناییها، برای ایجاد نیاز متقابل. تفاوت در تواناییها، به نوبه خود مستلزم تفاوت در نقشهاست. اگر نقش افراد متناسب با تواناییهای ذاتی آنها نباشد، هم نقش محوله آسیب میبیند و هم افراد به زودی فرسودگی روانی و جسمانی پیدا میکنند که روانشناسان به آن سندرم فرسودگی شغلی12 میگویند.
گاه برای توجیه این مسیر، از بیانات شبه علمی استفاده میشود، در حالی که اختلالاتی مانند تراجنسیتی و همجنسگرایی هرگز منشأ ژنتیک ندارند13 و14 ضمنأ اختصاصات روشن و بدیهی زن و مرد مانند قدرت باروری و شیردهی در زنان، قدرت بیشتر عضلانی ـ اسکلتی مردان و تفاوتهای مشخص مغزی و در نتیجه روانی در مرد و زن که ناشی از پدیده شناخته شده «نرینهزایی هورمونی»15 در دوران جنینی است، به هیچ فرد علمی و خردمندی اجازه نمیدهد که منکر پدیده بدیهی جنسیت شود.
ضمن اینکه وجه نگرانکننده این تحولات، ظهور عقلانیت جدیدی است که این ناهنجاریها را توجیه میکند. همجنسبازی، ازدواج سفید و ناهنجاریهای جنسی از این دست اگر چه به خودی خود یک مساله اجتماعی مهم هستند و گسترش آنها در فضای جامعه اسلامی نگرانکننده است اما خطرناکتر از این کنشهای ناهنجار، ذهنیتی است که این ناهنجاریها را توجیه کرده و عقلانی جلوه میدهد. این عقلانیت نوظهور مبتنی بر ارزشهای فردگرایانه و لیبرالیستی است که آزادیهای جنسی را موجه جلوه کرده و هنجارهای جدیدی را مانند تساهل جنسی، حق تسلط بر بدن، نسبیت ارزشهای اخلاقی و... وضع میکند. این ذهنیت و عقلانیت جدید متاسفانه در جامعه امروز ایران در حال شیوع و گسترش است و در فضاهای آکادمیک و رسانهها و جلسات مشاوره روانشناسان در حال تثبیت شدن است. به عنوان مثال در فضاهای علمی امروز تفکیکی میان 2 مفهوم همجنسگرایی و همجنسبازی صورت میگیرد و اولی را امری طبیعی و ناشی از گرایشی که برخاسته از طبیعت و تکوین فرد است میدانند و سعی در توجیه و قبحزدایی از آن دارند.
مدیر اندیشکده زوج *
_____________________________________
پینوشت
1- Harding, S. (1998). Sex Acts: Practices of Femininity, Ithaca: Cornell University Press
2- De Beauvoir, Simone. (1975). the Second Sex. Translated by H.M. Parsley. N.Y: Vintage Book.
3- sexual fluidity
4- Kersey-Matusiak, Gloria (2012). Delivering Culturally Competent Nursing Care. Springer Publishing Company.
5- genderfluid
6- Transgender
7- non-binary gender
8- agender
9- Myers, Alex. (2018). Trans Terminology Seems Like It’s Changing All. Slate Magazine
10- Vincent, Ben (2020). Non-Binary Genders: Navigating Communities Identities, and Healthcare. Bristol, UK: Policy Press.
11- Sinclair, Karen (2013). About Whoever: The Social Imprint on Identity and Orientation. Paperback.
12- Burn out syndrome
13- Kinney III, R. L. (2016). Homosexuality and scientific evidence: On suspect anecdotes, antiquated data, and broad generalizations. The Linacre Quarterly, 83(2), 364-390.
14- Lambert, J. (2019). No ‘gay gene’: study looks at genetic basis of sexuality.
15- کارلسون، نیل آر (۱۳۹۴). مبانی روانشناسی فیزیولوژیک. ترجمه مهرداد پژهان. چاپ ششم. انتشارات غزل.
ارسال به دوستان
با اجرای بیش از ۴۰ طرح عملیاتی میشود
ساماندهی اتباع و مهاجران خارجی
مهاجران خارجی در حالی قرار است ساماندهی شوند که اکنون تعداد زیادی از اتباع بیگانه در کشور فاقد مجوز هستند و زحمات زیادی را متوجه مسؤولان برای بازگشت آنها به کشورشان کرده است. بر این اساس رئیس سازمان ملی مهاجرت از اجرای طرح جامع ساماندهی اتباع و مهاجران خارجی در کشور خبر داد و گفت: این برنامه جامع شامل 40 طرح میشود که قرار است به صورت همزمان اجرایی شود. عبدالله مبینی دیروز در نشست مدیران کل اتباع استانداریهای سراسر کشور اظهار داشت: این طرحها شامل مواردی چون جمعآوری و بازگشت اتباع غیرمجاز، انسداد مرز، اصلاح صدور روادید، تشدید جرایم بازدارنده، اجرای طرح وثیقه و کفالت کارفرمایان و به کارگیرندگان اتباع مجاز است. معاون وزیر کشور همچنین از برنامه طراحی اطلس مشاغل استانها در مناطقی که اتباع امکان حضور دارند، خبر داد و گفت: ساماندهی اتباع در حوزههای متعدد از دیگر مواردی است که در دستور کار قرار گرفته است. مبینی تاکید کرد: میتوان با مدیریت یکپارچه مطلوب نسبت به ساماندهی اتباع برابر سیاستهای شورای سیاستگذاری و هماهنگی اتباع و مهاجران خارجی اقدام کرد. وی ابراز امیدواری کرد اجرای چنین طرحهایی، رویکرد تحولی را در آینده نهچندان دور در حوزه اتباع مهاجر خارجی به دنبال داشته باشد. رئیس سازمان ملی مهاجرت در ادامه به اجرای طرح وثیقه اشاره کرد و گفت: این طرح اکنون در ۲ استان در حال اجراست و باید موانع و مشکلات آن در میدان بررسی و مشکلات شناسایی و به این سازمان گزارش شود. اظهارات رئیس سازمان ملی مهاجرت درباره آمار مهاجران و اتباع خارجی در حالی است که وی سال گذشته اعلام کرد ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار اتباع خارجی با ملیتهای مختلف در کشور به صورت مجاز ساکن هستند که کارت شناسایی دارند. از این تعداد حدود ۶۷۰ هزار نفر دانشآموز، ۱۷۰ هزار نفر دانشجو و حدود ۳۰۰ هزار نفر نیز کودک هستند. در این میان جمعیت حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفری زنان نیز در میان اتباع خارجی وجود دارد و آمار ذکر شده جمعیتی با سن ۱۲ تا ۳۵ سال هستند که جوان و در کشور مشغول فعالیت هستند. ارسال به دوستان
تحویل 1263 کلاس درس در استان تهران
قرار است امسال ۱۲۶ مدرسه در قالب ۱۴۳۳ کلاس درس ساخته شود که از این تعداد 100 مدرسه در شهرستانهای استان تهران و ۲۶ مدرسه در شهر تهران احداث میشود. مدیر کل سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران گفت: سال گذشته ۱۱۱ مدرسه در قالب هزار و ۲۶۳ کلاس درس ساخته شد و در اختیار ادارات کل شهرستانهای استان تهران و شهر تهران قرار گرفت. عباس زارع دیروز در نشست خبری اظهار داشت: از مجموع این تعداد واحد آموزشی ساخته شده در سال گذشته، ۸۶ مدرسه مربوط به شهرستانهای استان تهران و ۲۵ مدرسه نیز در شهر تهران بوده است. وی ادامه داد: همچنین در این مدت تخریب و بازسازی ۵۰۰ کلاس درس انجام شده است. زارع با تاکید بر اینکه در برنامههای سال گذشته صنعتیسازی مدنظر قرار داشته و اکنون در حال انعقاد قرارداد با وزارت دفاع هستیم، افزود: قرار است روش نوینی برای ساخت مدرسه به کار گرفته شود. وی اضافه کرد: قرار است امسال ۱۲۶ مدرسه در قالب ۱۴۳۳ کلاس درس ساخته شود که از این تعداد 100 مدرسه در شهرستانهای استان تهران و ۲۶ مدرسه در شهر تهران احداث میشود. ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|