|
ارتش در صورت نیاز با تمام توان در خدمت مردم خواهد بود
سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی، فرمانده کل ارتش با اشاره به حضور ارتش در استانهای خوزستان و سیستانوبلوچستان اظهار داشت: ارتش جمهوری اسلامی ایران متعلق به مردم ایران است و در راستای اهداف نظام گام برمیدارد. وی افزود: هر زمان که ملت ایران به کمک نیاز داشته باشد، ارتش با سرعت و تمام توان در آن عرصه حضور پیدا میکند. این عرصه ممکن است روزی در حوزه دفاع از آسمانها، دفاع از حدود و ثغور، تمامیت ارضی و صیانت از دریاها یا حضور در اقصی نقاط جهان به منظور نمایش اقتدار جمهوری اسلامی ایران باشد.
ارسال به دوستان
رهنمودهای رهبرانقلاب به سیدابراهیم رئیسی در مراسم و حکم تنفیذ ریاستجمهوری دوره سیزدهم: مقابله با بسترهای فساد و مبارزه بیامان با مفسدان، شتاب بخشیدن به حرکت کشور در مسیر شایسته، برداشتن موانع از سر راه تولید، تقویت پول ملی، توانمندسازی اقشار متوسط و ضعیف جامعه، صحبت صادقانه با مردم و بیان مشکلات، تحقق واقعی دولت مردمی
امیدواریم
گروه سیاسی: مراسم تنفیذ ریاستجمهوری دوره سیزدهم، صبح دیروز در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد و رهبر حکیم انقلاب اسلامی با تنفیذ رأی ملت، حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی را به ریاست جمهوری اسلامی ایران منصوب کردند. به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری، رهبر انقلاب اسلامی در سخنانی در مراسم تنفیذ، با مسألت از خداوند متعال برای مبارک گرداندن این روز پر امید برای مردم و کشور، حضور ملت در انتخابات ریاستجمهوری را کاملا پرمعنا و نماد مردمسالاری دینی خواندند و با تشکر از «رئیسجمهور و دولت دوازدهم»، برای آقای رئیسی و همکاران دولت جدید نیز توفیق و عنایت ویژه الهی آرزو کردند.
ایشان، مراسم تنفیذ را متکی بر قانون اساسی و رسم بنیانگذاری شده بهدست امام خمینی(رض) برشمردند و افزودند: این مراسم، مظهر موضوع بسیار مهم «جابجایی عقلانی، آرام و متین» در قوه مجریه و در واقع در مدیریت کشور است. رهبر انقلاب، وجود تنوع سیاسی را از دیگر مضامین بسیار مهم مراسم تنفیذ خواندند و افزودند: گرایشهای مختلف سیاسی دولتها، نشاندهنده تنوع سیاسی در کشور و این واقعیت نشانه آزادی و سلامت انتخابات است.
ایشان با اشاره به برگزاری انتخابات در سلامت و امنیت کامل، از همه دستگاههای برگزارکننده انتخابات و تأمینکننده نظم و امنیت و بهطور ویژه از ملت عزیز ایران صمیمانه تشکر کردند و افزودند: از مدتها پیش توطئه تحریم انتخابات در محافل سیاستگذاری دشمنان طراحی و دنبال میشد و در داخل هم عدهای از روی غفلت و عدهای شاید از روی غرض همین خط را دنبال میکردند اما ملت پاسخ قاطع داد و با توجه به اوضاع و احوال، مشارکت خوبی در انتخابات داشت.
حضرت آیتالله العظمی خامنهای، جابجایی قدرت در قوه مجریه را امیدآفرین برشمردند و گفتند: حضور افراد جدید با ارادههای تازه و ابتکارات نو، برای همه بهخصوص جوانان امید میآفریند که این امیدواری بسیار مغتنم است. ایشان افزودند: این جابجایی برای صاحبان فکر و نظر و اندیشه نیز فرصتی است که با دقت و تأمل، خطاهای دوران گذشته را پیدا کنند و راهحل ارائه دهند. رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به تکیه بر ارزشهای انقلاب در تبلیغات انتخاباتی آقای رئیسی، تأکید کردند: این مسیر درست باید ادامه یابد چرا که ملت را به حقوق اساسی خود میرساند و ایران را در جایگاه شایسته قرار میدهد.ایشان در همین زمینه افزودند: ارزشهای انقلاب مفاهیم موهومی نیست، بلکه در سخنان امام بزرگوار، به طور روشن و مکرر بیان شده و باید همین سخنان ملاک قرار گیرد و دنبال شود. رهبر انقلاب، ورود ملت به مسائل مختلف را کلید اصلی حل مشکلات خواندند و افزودند: پیگیری ارزشهای انقلاب موجب افزایش انگیزههای مردم و ورود آنان به میدان میشود که این حضور بیبدیل و بیجایگزین، بسیار مغتنم و کارگشا است.
حضرت آیتالله خامنهای، تبدیل مردم را از یک جمع منفعل و پراکنده به مجموعهای متحد، پرانگیزه، هدفدار و آرمانخواه، هنر اصلی انقلاب و امام خواندند و افزودند: هر عامل و عنصری که بتواند اتحاد، انگیزه و امید ملت را افزون و مردم را وارد میدان کند، مغتنم است که ارزشهای انقلاب این ویژگی تعیینکننده را دارد.
رهبر انقلاب با اشاره به شعارهای انتخاباتی آقای رئیسی مبنی بر «مردمی بودن و از مردم شنیدن و در میان مردم بودن»، گفتند: مردمی بودن موضوع بسیار مهمی است و رئیسجمهور محترم و همکارانشان باید تلاش کنند این شعار در واقعیت محقق شود و به معنی واقعی و بدون در نظرگرفتن امتیازهای طبقاتی و گروهی، در میان همه مردم باشند. حضرت آیتالله خامنهای خاطرنشان کردند: البته حضور در میان مردم نباید موجب غافل شدن از ارتباط با نخبگان شود و ارتباط و تبادل نظر با نخبگان، لازم و مفید است.
رهبر انقلاب با تأکید بر اینکه دولت باید مظهر وفاق ملی و نگاه ملاطفتآمیز به عموم مردم باشد، افزودند: یکی از کارهای مهمی که به مردمی بودن دولت کمک میکند، تعهد به گفتوگوی صادقانه و بدون پیرایههای سیاسی با مردم است. باید با مردم صادقانه حرف زد، مشکلات و راهحلها را گفت و توقعات را بیان کرد و کمکهای لازم را نیز به مردم تقدیم کرد.
توصیه بعدی حضرت آیتالله خامنهای به دولت سیزدهم، شناخت ظرفیتهای فراوان کشور و توجه جدی به آنها بود.ایشان گفتند: این روزها از مشکلات و کمبودهای کشور گفته میشود که زیاد هم هستند اما ظرفیتهای کشور در بخشهای آب، نفت، معادن، بازار گسترده داخلی، همسایگان و استعدادها و آمادگیهای حیرتآور جوانان، بسیار فراتر از مشکلات و فوقالعاده هستند. رهبر انقلاب خاطرنشان کردند: بدون تردید با این ظرفیتها میتوان بر مشکلات غلبه کرد به شرطی که خوب شناخته و سپس با تلاش خستگیناپذیر و شبانهروزی به کار گرفته شوند.حضرت آیتالله خامنهای یکی دیگر از جنبههای مردمی بودن را مبارزه بیامان با فساد و مفسد برشمردند و افزودند: آقای رئیسی در مسؤولیت قبلی، مبارزه با فساد را شروع کرد و اقدامات خوبی انجام داد اما اصل قضیه و بسترها و زمینههای فساد در قوه مجریه است که باید با آن بهطور جدی مبارزه کرد.ایشان فرارهای مالیاتی، انحصارهای بیدلیل، فعالیتهای ناسالم سوداگرانه و سوءاستفاده از ارز ترجیحی را نمونههایی از موارد فساد برشمردند که باید با آنها با برنامه و پیگیری، مقابله کرد. حضرت آیتالله خامنهای حل مشکلات اقتصادی را نیازمند برنامه و حرکت بر اساس برنامه کلی طراحیشده دانستند و گفتند: با کارهای روزمره و اقدامات پیشبینینشده نمیتوان مشکلات را حل کرد، ضمن آنکه همه بدانند حل مشکلات اقتصادی زمانبر است و مسؤولان باید همه تلاش خود را به کار گیرند تا این زمان هر چه ممکن است کوتاهتر شود. ایشان سرعت عمل در تشکیل دولت را ضروری خواندند و افزودند: شرایط کشور اقتضا نمیکند که تشکیل دولت به تأخیر بیفتد، بنابراین رئیسجمهور محترم در معرفی وزرای پیشنهادی و مجلس نیز در بررسی صلاحیت وزیران شتاب به خرج دهند.نکته پایانی که رهبر انقلاب به آن اشاره کردند موضوع جنگ تبلیغاتی بود. حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به تلاش دشمنان برای تأثیرگذاری و مسلط شدن بر افکارعمومی کشورها از جمله مردم ایران از طریق جنگ نرم و جنگ تبلیغاتی و رسانهای، گفتند: اگر افکار عمومی یک ملت در اختیار بیگانه قرار گیرد آن ملت طبق میل بیگانه پیش خواهد رفت. رهبر انقلاب با اشاره به وجود ضعف و کمکاری در کارهای رسانهای و تبلیغاتی در داخل کشور خاطرنشان کردند: باید در این مسائل قویتر و هوشمندانهتر عمل کرد.
***
متن حکم تنفیذ ریاستجمهوری حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی
بسماللهالرحمنالرحیم
والحمد لله رب العالمین و صلی الله علی محمد و آله الطاهرین سیما بقیهالله فیالارضین
خداوند علیم و قدیر را سپاس میگویم که با فضل و عنایت خود، ایران را بار دیگر در آزمون سیاسی و اجتماعی انتخابات سرافراز فرمود، و ملت عظیمالشأن، در شرایطی پیچیده و دشوار، با حضور پرمعنا و عزتآفرین خود، حاکمیت رأی مردم بر اداره امور کشور را نمایان ساخت، و با انتخاب شخصیتی مردمی و عالیقدر، از تبار سیادت و علم، و مزین به پرهیزکاری و خردمندی، و دارای سوابق درخشان مدیریت، عزم راسخ خود را بر پیمودن مسیر نورانی انقلاب که مسیر عدالت و پیشرفت و آزادی و عزت است، نشان داد.امروز میهن عزیزمان، تشنه خدمت و آماده حرکت جهشی در همه عرصهها، و نیازمند مدیریتی با کفایت و جهادی و دانا و شجاع است که بتواند توانمندیهای آشکار و نهفته ملت، بویژه جوانان را که بسیار فراتر از مشکلات است، بسیج کرده و به میدان کار و تلاش سازنده آورد؛ موانع را از سر راه تولید بردارد؛ سیاست تقویت پول ملی را بجِد دنبال کند، و قشرهای متوسط و پایین جامعه را که سنگینی مشکلات اقتصادی بر دوش آنها است، توانمند سازد؛ مدیریتی که با مشی فرهنگی خردمندانه، مسیر اعتلای مادی و معنوی ملت ایران را هموار کرده، حرکت کشور به سمت جایگاه شایستهاش را شتاب بخشد. اکنون با تشکر از مردم عزیز و با پیروی از گزینش آنان، رأی به عالم فرزانه و خستگیناپذیر و کارآزموده و مردمی، جناب حجتالاسلام آقای سیدابراهیم رئیسی را تنفیذ و ایشان را به ریاستجمهوری اسلامی ایران منصوب میکنم و از خداوند متعال توفیق و سربلندی ایشان و همکارانشان را مسألت مینمایم و یادآوری میکنم که رأی ملت و تنفیذ اینجانب تا هنگامی است که مشی همیشگی ایشان در پیمودن صراط مستقیم اسلام و انقلاب ادامه داشته باشد که به فضل الهی چنین خواهد بود؛ انشاءالله.
والسلام علی عباد الله الصالحین
سیدعلی خامنهای
۱۲ مرداد ۱۴۰۰
ارسال به دوستان
اخبار
اعلام آمادگی همهجانبه نیروهای مسلح برای همکاری با دولت جدید
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در پیامی به حجتالاسلام رئیسی آمادگی همهجانبه نیروهای مسلح را برای همکاری با دولت سیزدهم در عرصههای مختلف اعلام کرد. سردار سرلشکر محمد باقری در پیامی به مناسبت تنفیذ حکم ریاستجمهوری، ضمن تبریک به سیدابراهیم رئیسی گفت: ضمن اعلام آمادگی همهجانبه نیروهای مسلح برای همکاری با دولت سیزدهم در عرصههای مختلف، دوام توفیق و سربلندی آن برادر عزیز و دولتمردان همراه در این مسؤولیت خطیر و تاریخی و همت و مجاهدت در صیانت از امنیت کشور، تقویت وحدت و عزت ملی، ارتقای ابهت نظام مقدس اسلامی و مأیوس ساختن دشمن، تحت عنایات خاصه حضرت ولیعصر(عج) و تبعیت از منویات و رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری مدظلهالعالی و بهرهمندی از حمایتهای ملت فهیم و آگاه و سایر قوا را از خداوند متعال مسالت میکنم.
***
واکنش ایران به حوادث کشتیها در نزدیکی سواحل امارات:
کاملا مشکوک است
سعید خطیبزاده، سخنگوی وزارت امور خارجه اخبار منتشر شده درباره بروز حوادث امنیتی پی در پی برای کشتیها در منطقه خلیجفارس و دریای عمان را کاملا مشکوک دانست و نسبت به هر گونه فضاسازی کاذب برای اغراض خاص سیاسی هشدار داد. سخنگوی وزارت امور خارجه در عین حال با تاکید مجدد بر سیاست جمهوری اسلامی ایران در برقراری و حفظ ثبات و امنیت در منطقه خلیجفارس و دریای عمان اظهار داشت: نیروهای دریایی ایران با اعلام کمک و امدادرسانی به کشتیهای عبوری در منطقه، در صورت نیاز آمادگی ارائه خدمات پشتیبانی دریایی را دارند. خطیبزاده همچنین اضافه کرد: در صورت بروز مشکل در سامانههای ناوبری، جمهوری اسلامی ایران آماده کمکرسانی و بررسی موضوع از نزدیک است. سخنگوی وزارت امور خارجه آمادگی جمهوری اسلامی ایران را برای همکاری با کشورهای منطقه در این زمینه اعلام کرد. گفتنی است روز گذشته حساب توئیتری کانفلیکت نیوز به نقل از مقامات مرکز عملیات تجارت دریایی انگلیس با تایید خبر وقوع حادثه برای کشتی «گلدن بریلینت» با پرچم سنگاپور اعلام کرد وزارت دفاع انگلیس به کشتیهای در حال تردد هشدار داده است به منطقه مورد نظر نزدیک نشوند. همچنین خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داد سکان هدایت دستکم 4 کشتی در سواحل امارات متحده عربی از کنترل خارج شده است. به ادعای این خبرگزاری کشتیهای مذکور 4 نفتکش به نامهای «کوئین ایماثا»، «گلدن بریلینت»، «جگ پوجا» و «ابس» هستند که در زمانهای تقریبا یکسان هشدار دادهاند هدایت کشتی از فرمان آنها خارج است.
روزنامه دیلی اکسپرس هم به نقل از گروه نظامی انگلیسی عملیاتهای دریای تجاری، مدعی شد که یک کشتی نفتکش به نام «آسفالت پرینسس» با مالکیت آمریکایی در دهانه دریای عمان، نزدیک آبهای ساحلی امارات متوقف شده است. با این حال تارنمای رصد بینالمللی شناورها، مارین ترافیک، این کشتی را تحت پرچم پاناما معرفی کرده است. یک منبع امنیتی که نامش فاش نشده نیز به اسکای نیوز گفته است که این کشتی توسط یک گروه مسلح 8 یا 9 نفره توقیف شده است. این کشتی اخیرا با نام تجاری دیگری فعالیت میکرده است. خبرنگار روزنامه صهیونیستی جروزالم پست نیز مدعی شده که پیش از توقیف نفتکش آسفالت پرینسس، یک نفتکش دیگر در همان حوالی به نام گلدن بریلینت، با مین دریایی برخورد کرده است.
***
ادامه رجزخوانی نخستوزیر رژیم صهیونیستی علیه ایران
نخستوزیر رژیم صهیونیستی بار دیگر ایران را به دست داشتن در حمله به کشتی متعلق به این رژیم متهم کرد. به گزارش تسنیم، «نفتالی بنت» نخستوزیر رژیم صهیونیستی بار دیگر ادعای خود علیه ایران را تکرار کرد و گفت که تلآویو به رفتارهای فردی خود در قبال این کشور ادامه خواهد داد. بنت دیروز سهشنبه مدعی شد که «کسی در هویت عامل حمله به نفتکش ما در دریای عرب شک نمیکند».او با متهم کردن ایران به دست داشتن در این حمله که تهران آن را قویا تکذیب کرده، مدعی شد: «ایران باید بداند که برهم زدن ثبات در خاورمیانه از تهران، دیگر تمام شده است».او بار دیگر مدعی شد که تلآویو با دیگر کشورها برای پاسخ به حمله نفتکش تحرکاتی دارد ولی این رژیم میداند که چگونه به تنهایی عمل کند. بنت مدعی شد: «گزینههای نامحدودی برای تحرک به صورت فردی برای پاسخ به ایران وجود دارد».
***
انتقاد سفیر ایران از اتهامزنی بدون سند انگلیس به ایران
سفیر جمهوری اسلامی ایران در انگلیس در گفتوگو با روزنامه انگلیسی «فایننشالتایمز» اتهامزنی اخیر انگلیس علیه جمهوری اسلامی درباره حادثه کشتی «مرسر استریت» را مورد انتقاد قرار داد و تأکید کرد تنشزایی به هیچکس کمکی نمیکند. محسن بهاروند در این گفتوگو تصریح کرد تصمیم لندن برای مقصر جلوه دادن جمهوری اسلامی ایران در حادثه اخیر برای نفتکش مرسر استریت در دریای عمان یک «واکنش نابهنگام» بود. وی در ادامه ضمن انتقاد از اتهامزنی انگلیس به ایران تصریح کرد این جنجالها نباید به روابط میان ۲ کشور ایران و انگلیس لطمه بزند و گفتوگوها با انگلیس و دیگر کشورهای امضاکننده برجام به منظور احیای توافق هستهای ایران را از مسیر اصلی منحرف کند. دیپلمات ایرانی توضیح داد: ما درک میکنیم یکی از شهروندان انگلیس جان خود را از دست داده است و برای همه این یک اتفاق تأسفبار است اما این به مفهوم آن نیست که شما میتوانید خیلی فوری یک کشور را مقصر جلوه دهید. شما باید درباره این پرونده تحقیق کنید و باید شواهد داشته باشید. بهاروند با اشاره به این موارد تأکید کرد: ما به دنبال تنشزایی نیستیم؛ تنشزایی به هیچکس کمکی نمیکند.
ارسال به دوستان
حجتالاسلام رئیسی با اشاره به عزم دولت جدید برای رفع تحریمهای ظالمانه:
سفره مردم را به اراده بیگانگان گره نخواهم زد
گروه سیاسی: حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی، رئیسجمهوری اسلامی ایران در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوریاش توسط رهبر معظم انقلاب که صبح دیروز سهشنبه 12 مرداد در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد، اظهار داشت: شرط ادب و احترام در حکم تنفیذ از سوی رهبر انقلاب این بود که دست مبارک ایشان را میبوسیدم، لکن به دلیل شرایط موجود این توفیق از من سلب شد. وی افزود: سر بر آستان ربوبی میسایم و شکر نعمتهای بسیارش بویژه اعتماد مردم و رهبر انقلاب را به جا میآورم.
رئیسی با بیان اینکه خورشید تابناک مردمسالاری در این بیش از 40 سال در ایران اسلامی طلوع کرده است، گفت: مدل حکمرانی نوینی به عالم عرضه شد و در این مدل حکمرانی نو امر دین در کنار دنیا و علم در کنار اخلاق و امر عدالت در کنار هم پیش رفت و امر عزت در کنار رفاه عرضه شد تا پیوند معنویت با زندگی انسان معاصر را ببینند و بدانند دین میتواند تمام شئون زندگی انسان را اداره کند. رئیسجمهور تاکید کرد: دولتمردان و مسؤولان در این 40 سال برای تحقق مردمسالاری دینی تلاش کردند و هر جا توجه به رهنمودهای امام و رهبری و سیاستهای نظام شد، حوزه پیشرفت و اقتدار بود و هر جا بیتوجهی یا کمتوجهی به رهنمودهای امام و رهبری و سیاستهای مصوب نظام و انقلاب اسلامی شد، حوزه مشکلات و گلهمندیهای مردم بود. وی افزود: بجاست نسبت به همه خدمات 40ساله و همه کسانی که در پیشرفت این کشور نقش داشتهاند صمیمانه سپاسگزار باشم و نسبت به همه کسانی که خدمت کردهاند و در این پیشرفتها سهیم بودهاند باید ادای احترام کنم.
رئیسی با تاکید بر اینکه انتخابات 28خرداد جلوهای از مردمسالاری دینی بود، تصریح کرد: در این انتخابات مردم بهرغم همه دشمنیهای دشمنان و همه شرایط بهداشتی و کرونایی و مشکلاتی که بود، حضور باشکوه داشتند و حماسهای بزرگ خلق کردند؛ حماسهای که دشمنان را ناامید و دوستان را امیدوار کرد.
رئیسجمهور افزود: در حماسه 28خرداد همه مردم نقش داشتند و باید از پیر و جوان و از همه گویشها، اقوام و مذاهب و از همه مردم عزیزمان بویژه آنهایی که مردم را به مشارکت دعوت کردند و در راس همه آنها رهبر معظم انقلاب اسلامی و از دستاندرکاران انتخابات هم تقدیر کرد.
وی با تاکید بر اینکه پیام مردم در 28خرداد تحولخواهی و عدالتخواهی و مبارزه با فساد و فقر و تبعیض بود، خاطرنشان کرد: پیام مردم در 28خرداد اجرای سیاستهای اعلامی نظام مقدس جمهوری اسلامی و توجه به ارزشهای والای انقلاب و پاسداری از خون مطهر شهیدان و وصایای ارزشمند آنان بود.
رئیسی ضمن تاکید بر اینکه پیام 28 خرداد، ضرورت حل مشکلات اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی جامعه بود، گفت: اینها پیامهایی بود که مردم با رای خودشان دادند و از دولت برخاسته از مردم خواستند عدالت را تحقق بخشد و به مبارزه و روابط ناسالم اداری و رانتخواریها و روابط ضدارزش پایان دهد و این پیام و خواسته مردم بود. وی اظهار داشت: پیام مردم تغییر وضع موجود و وضعیتی بود که از نظر اقتصادی و به دلیل تورم بیش از 44 درصد و رشد نقدینگی 680 درصدی در این سالها و ۳ برابر شدن بدهیهای دولت از سال 94 در زندگی مردم اثر گذاشت. وضعیت کسری بودجه 450 هزار میلیاردی باید علاج شود. وی با اشاره به نامناسب بودن وضعیت اقتصادی مردم به دلیل دشمنی دشمنان و کاستیهای داخلی، تصریح کرد: مشکلات اقتصادی و فرهنگی و بیکاری و مسکن و مسائلی که مردم نسبت به آن گلهمند هستند، باید تغییر کند.
رئیسی افزود: از همه بیشتر آنچه بیش از سفره و کسبوکار مردم آسیب دیده، اعتماد مردم است و مردم از دولت خواستند این آسیب را جبران کند و این اعتماد را برگرداند و فاصله بین دولت و ملت را کاهش دهد. این رابطه بین ملت و دولت بسیار میتواند برای کشور گرهگشا باشد تا مشکلات حل شود و در برابر دشمنی دشمن مقاومت و ایستادگی شود.
وی با بیان اینکه مردم از دولت جدید تحول خواستند که اجتنابناپذیر است و باید اتفاق بیفتد، گفت: این تحول، مستند به سند بسیار ارزشمند بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی است و سند ماندگار بیانیه گام دوم، مستند اقدامات ما خواهد بود و در این سند هم وضع موجود و هم وضع مطلوب بخوبی ترسیم شده است و باید ما فاصله موجود و مطلوب را کمتر کنیم و به تحقق فرازهای بلند بیانیه گام دوم برسیم. در این تحول ضروری لازم است همه فرهیختگان و مردم و دغدغهمندان مشارکت کنند و به میدان بیایند. رئیسی با تاکید بر اینکه حتما به دنبال رفع تحریمهای ظالمانه خواهیم بود ولی حتما سفره و اقتصاد مردم را شرطی نخواهیم کرد و گره به اراده بیگانگان نخواهیم زد، گفت: حتما مسائل پیش روی دولت را دنبال میکنیم ولی مسائل ضروری و فوری وجود دارد که دولت از امروز آن را دنبال میکند که مساله کسری بودجه و بازار سرمایه و ثبات در آن، مساله مهم کنترل تورم و گرانیها و مساله کرونا که موجب نگرانی مردم است و مساله آب و برق و بسیاری از نیازمندیها از این دستهاند. رئیسجمهور با بیان اینکه به همه دولتمردان دولت دوازدهم خسته نباشید عرض میکنم ولی کارهای بسیاری از امروز پیش پای دولت است، گفت: ما یک برنامه تحولی آنی و فوری کوتاهمدت با نگاه به مسائل پیش رو تنظیم کردهایم و حدود 10 مساله محوری وجود دارد که دولت از امروز با آنها مواجه است و هم مساله و هم راهکارهای آن خوب شناخته شده و از نگاه خبرگان و صاحبنظران هم بهرهمند شدهایم.
رئیسجمهور با بیان اینکه برنامه تحولی 4 ساله دولت زمینه اجرای برنامه هفتم توسعه خواهد بود، اظهار داشت: اجرای برنامه تحولی 4ساله دولت که بزودی در اختیار صاحبنظران قرار خواهد گرفت زمینه اجرای برنامه هفتم خواهد بود، امیدواریم در این برنامه تحولی همه دغدغهمندان بدون نگاه به خط و جناح سیاسی نقشآفرینی کنند. وی افزود: ما اصحاب «ما میتوانیم» هستیم و یقین داریم با وجود همه موانع و مشکلات پیشرو، راه برونرفت از این مشکلات و اراده جدی برای رفع مشکلات وجود دارد و ملت عزیز و جوانان برومند و نیروی انسانی کارآمد ما وضعیت را متحول خواهند کرد. رئیسی تاکید کرد: امیدواریم با نگاه همه صاحبنظران و فرهیختگان وضعیت به نفع مردم و ارزشهای انقلاب اسلامی و آنچه توقع رهبر انقلاب و مردم و خانوادههای شهدا و ایثارگران است تغییر کند و گامهای ماندگاری با استفاده از همه تجریبات و اندوختهها برداشته شود.
ارسال به دوستان
فرمانده سابق نیروهای ناتو افشا کرد آمریکا پس از حادثه 11 سپتامبر، به دنبال حمله و اشغال ایران هم بوده است
طرح به گل نشسته
گروه سیاسی: ژنرال «وسلی کلارک» نظامی ارشد آمریکا و فرمانده سابق نیروهای ناتو در سخنانی که بتازگی در شبکههای اجتماعی و فضای رسانهای مورد توجه قرار گرفته، به مرور خاطرات روزهای پس از 11 سپتامبر پرداخته است.
به گزارش «وطنامروز»، بخش جالب این ویدئو اما جایی است که این نظامی ارشد در بخشی از سخنانش ادعا میکند آمریکا از همان روزهای نخستین پس از حادثه 11 سپتامبر، به دنبال حمله و اشغال ۷ کشور از جمله ایران بوده است!
ژنرال کلارک در خاطرات افشاگرانهاش میگوید: «یکی از ژنرالها من را صدا زد و گفت ما باید با یکدیگر سخن بگوییم. او به من گفت ما یک تصمیم گرفتهایم و میخواهیم به جنگ با عراق برویم. من گفتم جنگ با عراق؟ چرا؟ گفت نمیداند، او گفت چون آنها نمیدانند چه کار دیگری انجام دهند، من گفتم آیا اطلاعاتی پیدا کردهاند که نشان از ارتباط صدام با القاعده داشته باشد؟ گفت نه، اطلاعات جدیدی به دست نیامده است، آنها تصمیم گرفتهاند به جنگ با عراق بروند. او گفت به نظر میرسد که ما نمیدانیم با تروریستها باید چه کار کنیم ولی ما ارتش خوبی داریم و میتوانیم دولتها را سرنگون کنیم. چند هفته بعد دو مرتبه به پنتاگون رفتم تا او را ببینم. در آن زمان ما در حال بمباران افغانستان بودیم. من گفتم آیا ما هنوز قصد حمله به عراق را داریم؟ او گفت قضیه از این هم بدتر است، از روی میزش کاغذی را برداشت و گفت من این را از اتاق وزیر دفاع آوردهام و سندی است که نشان میدهد ما چگونه قرار است 7 کشور را در 5 سال تسخیر کنیم و نخستین کشور هم عراق خواهد بود، بعد سوریه، لبنان، لیبی، سومالی، سودان و در نهایت هم ایران؛ پرسیدم آیا این سند محرمانه است؟ گفت: بله!»
طرح تجزیه کشورهای اسلامی در غرب آسیا و در راس آنها ایران، البته مسالهای نبود که از همان بدو اشغال افغانستان و عراق توسط ارتش آمریکا به عنوان پیشدرآمدی برای حمله به ایران از نظر کارشناسان پوشیده مانده باشد. بعد از زمینگیر شدن آمریکا در این دو کشور، طرحهای جایگزین دیگری نیز اجرا کردند.
طرح «خاورمیانه بزرگ» یکی از این طرحها بود که از سوی دولت جورج دبلیو بوش بهصراحت «خاورمیانه جدید» نامیده شد. این طرح بر اساس نظریات «برنارد لوئیس» صهیونیست انگلیسی و استاد مطالعات خاور نزدیک دانشگاه پرینستون آمریکا بود. لوئیس این طرح را نخستینبار سال ۱۹۷۹ مطرح کرد و بعدها آن را بسط داد. البته بعدها طرح «خاورمیانه بزرگ» توسط «شیمون پرز» رئیس اسبق رژیم صهیونیستی امتداد یافت و آن را سال 1993 (1372شمسی) در کتاب «خاورمیانه جدید» خود مطرح کرد.
«کاندولیزا رایس» وزیر وقت خارجه آمریکا، در زمان جنگ 33 روزه لبنان در تابستان 2006 گفت: «آنچه ما در آنجا شاهدش هستیم، دردهای زایمان یک خاورمیانه جدید است. ما باید مطمئن باشیم که به سوی این خاورمیانه قدم برمیداریم نه برای بازگشت به خاورمیانه پیشین».
طرح خاورمیانه بزرگ در نظر داشت کشورهای منطقه را در یک نظام اقتصاد آزاد به بلوکی با محوریت اسرائیل تبدیل کند. ایالات متحده سعی میکرد با اجرای این نقشه، کشورهای کوچکی به وجود آورد؛ کشورهای وابستهای که هر یک برای گرفتن امتیازات بیشتر با اسرائیل رابطه برقرار کرده و متحدانی برای آن باشند و همچنین به خاطر مسائل قومی و مناقشات مرزی به طور دائم با یکدیگر در منازعه باشند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|