|
ارسال به دوستان
گفتوگوی «وطنامروز» با ایوب آقاخانی، خوانشگر کتاب «جشن حنابندان»
جشن حنابندان شنیدنی شد
مصطفی پورکیانی: کتاب صوتی «جشن حنابندان» با صدای ایوب آقاخانی منتشر شد که از کتابخوان اختصاصی سوره مهر، سایت سماوا و فیدیبو قابل دریافت است. «جشن حنابندان» عنوان کتابی است از محمدحسین قدمی که وی در این اثر گزارشهایی را از وضعیت جبهههای جنگ و حاشیههای میدان نبرد ارائه کرده است. یازدهمین چاپ این اثر توسط انتشارات سوره مهر صورت گرفته است.
کتاب «جشن حنابندان» به قلم محمدحسین قدمی، شامل ۲ گزارش از خاطراتهای عملیات کربلای ۵ و بیتالمقدس ۴ است. در گزارش اول کتاب با ذوق و علاقه شخصی نویسنده در طول عملیات کربلای ۵ مطالبی نوشته و جمعآوری شده است. گزارش دوم نیز مربوط به عملیات بیتالمقدس ۴ در مناطق غربی کشور و بخشی از خاک عراق (از جمله حوادث مربوط به بمباران شیمیایی حلبچه) است که به سفارش سیدمرتضی آوینی و برای مجموعه روایت فتح تهیه است.
کتاب در گزارش اول که مربوط به وقایع ۱۰ آذر ۱۳۶۵ تا ۹ بهمن ۱۳۶۵ است سعی میکند مراحل ثبتنام و اعزام به جبهه، آماده شدن و آموزش دیدن در پادگان، نحوه آشنایی نویسنده با همرزمانش، توضیحاتش از شبها و روزهای اردوگاه، نامههای بچههای دبستان به رزمندگان، شوقشان برای رفتن به مناطق عملیاتی و لحظهشماری برای اعزام به خط مقدم و روحیات و فضایل اخلاقی رزمندگان را گزارش کند.
در بخش دوم کتاب که مربوط به وقایع اول آذر ۱۳۶۶ تا ۱۳ فروردین ۱۳۶۷ است، نویسنده موضوعاتی همچون عملیات والفجر 5 و اوضاع و احوال شهر حلبچه، فرماندهان و مناطق عملیاتی، آسیب دیدن چشمهایش، شهادت رزمندگان و وصیتنامههایشان و خداحافظیاش از جبهه را شرح داده است.
خاطرات مورد استفاده نویسنده در این کتاب، اغلب کوتاه و با زبان ساده و صمیمی بیان شده است به طوری که خواننده از خواندن آن خسته نمیشود، چراکه هر موقعیت و لحظهای را دقیق و خلاصه مطرح کرده و از شرح جزئیات اضافی پرهیز کرده است. خاطرات رزمندگان در شبهای قبل از عملیات و شوخیها و حالات و روابطی که تنها و تنها در آن موقعیتها اتفاق میافتاد بخوبی در این گزارشها به تصویر کشیده شده است.
محمدحسین قدمی که سالها معلمی کرده است، سال ۱۳۵۴ فعالیت فرهنگی خود را به سفارش شهید محمدعلی رجایی آغاز کرد. او از سال 67 به جمع نویسندگان دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری پیوست و از سال 71 مسؤولیت برنامه «شب خاطره دفاع مقدس» این دفتر را عهدهدار شد. وی در حال حاضر مشغول نگارش خاطرات شخصی خود از سال 63 تا وقایعنگاری در جنگ ۳۳ روزه در لبنان است.
قدمی درباره چگونگی شکلگیری این اثر میگوید: «سال ۱۳۶۵ مسؤول صفحه جبهه و جنگ روزنامه «صبح آزادگان» بودم. تشویق و ترغیب دوستان نویسنده، مرا وادار به نوشتن خاطرات و گزارشهای مستمر کرد تا جایی که توسط این نوشتهها با شهید مرتضی آوینی آشنا شدم و به سفارش ایشان این مطالب در قالب کتاب «جشن حنابندان» در سال ۱۳۶۸ به چاپ اول رسید. کار را از خانه، مدرسه، مسجد و محل کار شروع کردیم. زندگی با آنان را در پادگانها، رزمهای شبانه، لحظات تنهایی و راهپیماییهای روزانه در سرما و سختی و در غم و شادی بررسی کردیم که حاصل کار در قالب کتاب جشن حنابندان آورده شد و از آن فیلم مستند ۴ قسمتی «دسته ایمان» تولید و در برنامههای روایت فتح پخش شد».
همچنین رهبرحکیم انقلاب در تقریظی بر این کتاب نوشتهاند: روز و شبی چند در لحظههای پیش از خواب، در فضایی عطرآگین و مصفّا و در معراج شور و حالی که سطور و کلمات نورانی این کتاب به خواننده خود عطا میکند، سیر کردم و خدا را سپاس گفتم، هم بر آن قطره عشقی که در جان این نویسنده افکنده و چنین زلالِ اندیشه و ذوقی را بر قلم او جاری ساخته است، و هم بر آن دست قدرتی که نقشی چنان بدیع و یکتا بر صفحه تاریخ معاصر پدید آورده و صحنههایی که افسانهوار از ذهن و چشم بشر این روزگار بیگانه است، در واقعیت زندگی این نسل از ملت ایران نقش زده است... له الحمدالحامدین ابدا لآبدین.
در ادامه ایوب آقاخانی، نویسنده، بازیگر و کارگردان سینما، تئاتر و تلویزیون در گفتوگو با «وطنامروز» از تجربیات خود در خوانش کتاب «حنابندان» برای ما گفت.
***
* شما تا به حال کتابهای مختلفی را خوانش کردهاید؛ خوانش این کتاب به لحاظ تکنیک و بعد حس و حال چه تفاوتی با تجربههای گذشتهتان داشت؟
بله! من کتابهای زیادی در ژانرهای مختلف از خارجی و ایرانی خواندهام و کتابهایی را نیز در دست خوانش دارم که بزودی آماده خواهد شد. البته این نکته را هم بگویم که کتاب «جشن حنابندان» نخستین کتاب صوتی من در حوزه دفاعمقدس نبوده، بلکه عجیب و غریبترین تجربه من به 5-4 سال پیش برمیگردد و آن مربوط میشود به خوانش کتاب «پایی که جا ماند» که کتاب بسیار تاثیرگذار و غریبی برای من بود و میتوانم بگویم خواندن این کتاب با تمام سلولهای مغزم بازی کرد بویژه اجرای آن اما «جشن حنابندان» به نظرم چنین جایگاهی ندارد اما همان فضا و ژانر یعنی خاطرهنویسی و ادبیات برآمده از مستندات جنگ را دارد، البته صادقانه بگویم که خوانش آن از خوانش کتابی مانند «پایی که جا ماند» یا «سفر به گرای 270 درجه» که خوانش هر دو را برای رادیو نمایش انجام دادم، به مراتب پیچیدهتر بود. دلیل آن هم این است که ۲ کتاب قبلی بار ادبی و قابل تکیه بیشتری داشتند ولی «جشن حنابندان» خلوص و صمیمیتش بیش از اندازه خطکشیهای مرسوم ادبیات بود. به این معنا که ما در «جشن حنابندان» با یک ضعف ادبی جدی مواجه بودیم که انگار با آن مبارزهای هم نشده تا اشکالات آن رفع شود. کتاب «دا» نیز چنین ویژگیای دارد. با وجود اینکه کتاب پرتوفیقی است اما احساس میشود اصراری در پشتپرده نگارش کتاب وجود داشته تا ضعفهای آن پیراسته نشود و حالا وقتی شما با چنین اثری برای خوانش مواجه میشوید، بدون تردید به عنوان کتابخوان مسیر پیچیدهتری پیشرو دارید، به این دلیل که شما باید ضعف این ماجرا را نیز جبران کنید. کتاب بسیار صمیمی، ساده، صادق و با خلوص نوشته شده و قرار است برخی رشادتهای صمیمانه جاری در زمان آن سالها را برای مخاطب خود زنده کند اما من ادعا میکنم خوانش این کتابها به نحوی که قابل شنیدن و قابل دفاع باشد و بشود روی آن سرمایهگذاری کرد تا مخاطب این اثر را بشنود، تحت تاثیر قرار بگیرد و احتمالا بخواهد آثار مشابه را نیز بخرد، کار هر کسی نیست و قاطعانه ادعا میکنم که خوانش تاثیرگذار این کتابها، یک فوت کوزهگری غریبی دارد که افراد دیگر بدون این مهارت ممکن است خوانش خود را تبدیل به یک کمدی ناخواسته کنند.
* با توجه به شرایط کرونایی و استقبال بیشتر مخاطبان از کتابهای صوتی بر اساس آمارهایی که اپلیکیشنهای کتابخوان میدهند، به نظرتان این تغییر ذائقه پس از کرونا نیز ممکن است ادامه داشته باشد؟
ما بعد از کرونا هم با بسیاری از وجوه و زوایای جاری شده و متولد شده در دوران کرونا همچنان دستوپنجه نرم خواهیم کرد و برخی را چه خوب و برخی را چه بد، همچنان در کنار خود خواهیم داشت. یکی از مصادیق اتفاقا خوب دوران کرونازدگی همین افزایش بیلان و آمار مطالعه و مخصوصا مطالعه شنیداری و صوتی است و این با ما خواهد ماند و گریزناپذیر است. قبول کنیم که ذائقه مخاطب و نگاه او نسبت به خیلی چیزها تغییر کرده است. ما خواهناخواه با فضایی مواجهیم که دیگر عادتهایش وارد شریانهای حیاتی مخاطب شده است. مثلا اینکه شما دیگر نمیتوانید بعد از رخت بربستن این پاندمی منحوس، به نقطه صفر قبلی برگردید. به عنوان مثال درباره آموزش آنلاین، شما دیگر نمیتوانید برخی وسوسهها و سهولتهای این نوع آموزش را از برخی فرازها و بخشهای زندگی آموزشی انسان امروز حذف کنید و خواهناخواه این آموزش آنلاین در جاهایی با ما خواهد ماند. بدون تردید گوش دادن به کتابهای صوتی نیز با ما خواهد ماند که البته این اپلیکیشنهای کتابخوان و صوتی به اندازه «VOD»ها در زمینه فیلم و سریال نتوانستند به لحاظ تجاری موفق باشند اما باز هم اقبال مواجهه با جامعه وسیعتر مخاطبان برای آنها هم رقم خورد.
* کتابهای صوتی در این سالها تا چه اندازه توانستهاند جایگاه واقعی خودشان را بین مخاطبان پیدا کنند؟ برخیها تمایل دارند کتاب را حتما با ورق زدن مطالعه کنند.
قطعا به نسبت نسخه فیزیکی کتابهایی که با آنها مواجه بودیم، علاقهمندان و مخاطبان نسخههای صوتی بیشتر شدهاند و با اینکه شخصا یکی از طرفداران جدی این نوع کتابها هستم ولی هنوز خودم بیمار بوی کاغذ و عاشق ورق زدن کتاب هستم! نمیتوانم ادعا کنم کتابهای فیزیکی حذف و نسخههای صوتی جایگزین آن خواهند شد، هرگز! اما بدون تردید اگر این موضوع را با دهه 70 مقایسه کنیم، قطعا اوضاع بسیار فرق کرده است. الان بسیاری عضو کانالهای کتابهای صوتی هستند و با همه این توصیفات به عقیده من اینها به صورت موازی به کار خود ادامه خواهند داد و فکر میکنم هیچکدام نافی ارزشهای یکدیگر نیستند اما اگر بخواهم سادهتر و صریحتر به این پرسش پاسخ دهم، باید بگویم الان مخاطبان وسیعتری برای کتابهای شنیداری وجود دارد.
ارسال به دوستان
نوزدهمین رویداد فرهنگی «عطر سیب» در تهران برگزار میشود
سخنگوی نوزدهمین رویداد فرهنگی «عطر سیب» گفت: این رویداد در آستانه فرارسیدن ماههای محرم و صفر و ایام عزای سید و سالار شهیدان حضرت اباعبداللهالحسین(ع)، با هدف تأمین محصولات و خدمات محافل حسینی در پایتخت برگزار میشود. به گزارش «وطنامروز»، سعید صدرائیان اظهار داشت: نوزدهمین رویداد فرهنگی «عطر سیب» از ۱۱ تا ۱۷ مرداد از ساعت ۹ تا ۲۰ در میدان آیینی امام حسین(ع) برگزار میشود. وی با اشاره به پیشینه برنامه «عطر سیب» گفت: اجرای این رویداد فرهنگی از سال ۱۳۸۱ توسط سازمان فرهنگی- هنری شهرداری تهران آغاز شد و هدف از برگزاری آن ایجاد بستری برای عرضه اقلام و اجناس مورد نیاز هیاتهای مذهبی که در ماههای محرم و صفر به اجرای مراسم میپردازند، است. سخنگوی نوزدهمین رویداد فرهنگی «عطر سیب» در ادامه به تشریح بخشهای مختلف این رویداد پرداخت و گفت: اهدای بن خرید اقلام، عرضه اقلام و محصولات مورد نیاز هیاتها، عرضه خدمات به آنها و معرفی استارتآپهای هیات، بخشهای مختلف «عطر سیب» خواهد بود، همچنین مراسم و آیینهای محرم در طول برگزاری برنامه در میدان امام حسین(ع) اجرا خواهد شد.
ارسال به دوستان
سینما
اکران «رمانتیسم عماد و طوبا» پس از محرم
کارگردان فیلم «رمانتیسم عماد و طوبا» اعلام کرد برنامه ما این است که «رمانتیسم عماد و طوبا» را بعد از ماه محرم به نمایش بگذاریم ولی واقعا وضعیت کرونا قابل پیشبینی نیست. به گزارش «وطنامروز»، کاوه صباغزاده، کارگردان «رمانتیسم عماد و طوبا» درباره شرایط اکران این فیلم گفت: با توجه به اینکه خیلی از فیلمها بیشتر از یک سال است در نوبتند، به نظرم باید حداقل 5-4 برابر بودجه صرفشده خود بفروشند تا فقط هزینه ساخت آنها حاصل شود. وی درباره اکران «رمانتیسم عماد و طوبا» بیان کرد: برنامه ما این بود که «رمانتیسم عماد و طوبا» را بعد از ماه محرم اکران کنیم، حتی قبلتر در نظر داشتیم فیلم را در عید نوروز به نمایش بگذاریم اما مدام برنامه ما به عقب افتاد. همین حالا هم که علاقهمند به نمایش «رمانتیسم عماد و طوبا» بعد از ماه محرم هستیم، امکان دارد این موضوع به واسطه پیکهای پنجم و ششم باز به تعویق بیفتد چون واقعا شرایط قابل پیشبینی نیست.
***
امیر آقایی بازیگر «بی مادر» شد
امیر آقایی به عنوان نخستین بازیگر فیلم سینمایی «بیمادر» به کارگردانی سیدمرتضی فاطمی معرفی شد. به گزارش «وطنامروز»، همزمان با صدور پروانه ساخت و شروع پیشتولید فیلم سینمایی «بیمادر»، امیر آقایی به عنوان نخستین بازیگر این پروژه معرفی شد. «بیمادر» نخستین ساخته سینمایی سیدمرتضی فاطمی در مقام کارگردان است. وی کارگردانی مستند و فیلم کوتاه و تهیهکنندگی چندین سریال را در کارنامه دارد. محمدرضا مصباح که تهیهکنندگی فیلمهای اولی همچون «پوست» را در سالهای اخیر بر عهده داشته است و سال گذشته با اثر «یدو» سیمرغ بلورین بهترین فیلم جشنواره فجر را به دست آورد، یکی از تهیهکنندگان این فیلم است.
ارسال به دوستان
مجموعه ۷ جلدی «قهرمانان کربلا» برای کودکان چاپ شد
مجموعه ۷ جلدی «قهرمانان کربلا» توسط انتشارات کتاب پارک برای کودکان منتشر و راهی بازار نشر شد.
به گزارش «وطنامروز»، کتابهای این مجموعه نوشته «منصوره مصطفیزاده» است و توسط محمدرضا دوستمحمدی تصویرگری شدهاند. مجموعه مورد اشاره برای عرضه در محرم ۱۴۰۰ (۱۳۴۳ قمری) آماده شده و مخاطبان اصلیاش کودکان ۵ سال به بالا هستند. کتابهای این مجموعه عبارتند از: «حسین؛ قهرمان نجات آدمها»، «مسلم؛ مردی که گوش به فرمان امام حسین بود»، «حبیب؛ مردی که چشم امید امام حسین به او بود»، «زهیر؛ مردی که ته دلش عاشق امام حسین بود»، «زینب؛ زنی که هیچمصیبتی او را نشکست»، «امالبنین؛ زنی که به خانواده پیام خیلی احترام میگذاشت» و «حُر؛ مردی که شجاعت داشت معذرتخواهی کند». پس از قصههایی که در هر کتاب درج شدهاند، بخش کوتاهی با عنوان «بیا با هم فکر کنیم» قرار دارد که در آن سوالهای کوتاهی درباره قصه آن کتاب از بچهها پرسیده شده است. کتابهای «قهرمانان کربلا» با ۲۴ صفحه مصور رنگی، شمارگان هزار و ۵۰۰ نسخه و قیمت ۲۰ هزار تومان منتشر شدهاند.
ارسال به دوستان
«صبح شام» به چاپ ششم رسید
چاپ ششم کتاب «صبح شام» نوشته محمدمحسن مصحفی و روایت دکتر حسین امیرعبداللهیان از بحران سوریه منتشر شد. به گزارش «وطنامروز»، سابقه روابط دیپلماتیک میان تهران- دمشق به میانههای دهه 20 شمسی برمیگردد و از همان سالها تا به امروز، میتوان دید که ارتباط میان ۲ کشور ایران و سوریه، هیچگاه بر مبنای دشمنی نبوده است. در کتاب «صبح شام» که از خاطرات دکتر حسین امیرعبداللهیان استخراج شده، روایتی از بحران سوریه در ۳ بخش مطرح میشود. در بخش نخست، بیداری جهان اسلام و عرب و مقابلههایی که با آن رخ داد، سوءاستفادههایی که از ایجاد شکاف میان شیعه و سنی صورت گرفت، انگیزههای اقتصادی آمریکا برای مداخلات نظامی و اهدافش از ترویج دموکراسی در جهان عرب، تفاوت میان اعتراضات سوریه و سایر کشورهای عربی، تلاشهای سیاسی صورتگرفته میان تهران و دمشق، طرح 4 مادهای ایران، فشارهای روانی سنگین بر دمشق، منافع کشورهایی نظیر عربستان سعودی، قطر و ترکیه از بحران سوریه، مواضع و رویکرد روسیه و چین در قبال بحران سوریه، کمکهای بشردوستانه ایران و ایضا کمکهای مستشاری در حوزه اجتماعی و سیاسی، تقسیمبندی گروههای معارض و تروریست، ضرورت عملکرد مدافعان حرم و جمعبندی وضعیت سوریه بعد از بحران مورد بررسی قرار گرفته است. بخش دوم به تلاشهای دیپلماتیک و سفرهایی که در ارتباط با تحولات منطقه صورت گرفته پرداخته است و بخش سوم کتاب «صبح شام» نیز نقش بیبدیل سردار سلیمانی در کنترل بحران سوریه و تامین امنیت ایران و سایر کشورهای منطقه را به تصویر میکشد. ارسال به دوستان
فروش ١٢ میلیاردی «تابستانه کتاب» در ۳ روز
با پایان سومین روز اجرای طرح «تابستانه کتاب ١٤٠٠»، ١٢٠ میلیارد و ٩٦٠ میلیون و ٧٧٨ هزار و ٦٧٢ ریال کتاب در کشور به فروش رسید. به گزارش روابط عمومی خانه کتاب و ادبیات ایران، با باقی ماندن ۴ روز از مهلت استفاده از یارانه ٢٠ درصدی در کتابفروشیهای عضو طرح «تابستانه کتاب ١٤٠٠»، ٢٠٨ هزار و ٨٢٥ نسخه کتاب به ارزش ١٢٠ میلیارد و ٩٦٠ میلیون و ٧٧٨ هزار و ٦٧٢ ریال از سوی ٩٧٤ کتابفروش به فروش رسید. استانهای تهران با ١٦٢ کتابفروشی، خراسان رضوی با ١٢٣ کتابفروشی، اصفهان با ٩٣ کتابفروشی، قم با ٨٣ کتابفروشی، آذربایجان شرقی با ٦١ کتابفروشی، کردستان با ٥٥ کتابفروشی و فارس با ٥٤ کتابفروشی بیشترین مشارکت کتابفروشیها را در طرح «تابستانه کتاب ١٤٠٠» به نام خود ثبت کردند. همچنین در این طرح تاکنون استان تهران با فروش ٣١ هزار و ٩٦٤ نسخه کتاب، خراسان رضوی با فروش ٢٤ هزار و ٦٠١ نسخه کتاب و اصفهان با فروش ٢٢ هزار و ٣٦٨ نسخه کتاب به ترتیب سهم ١٥، ١٢ و ١١ درصدی در فروش کتاب داشتهاند. لازم به ذکر است در طرح «تابستانه کتاب ۱۴۰۰» خریداران میتوانند تا 15 مردادماه با مراجعه به کتابفروشیهای عضو طرح، کتابهای عمومی، کودک و نوجوان و دانشگاهی را با یارانه ۲۰ درصدی خریداری کنند. هجدهمین دوره طرحهای توزیع یارانه کتاب از طریق کتابفروشیها (طرحهای فصلی فروش کتاب) با افزایش ۵۰ درصدی اعتبار همراه است؛ بر همین اساس نیز سقف مجاز خرید برای هر خریدار که در طرحهای پیشین ۲۰۰ هزار تومان بود در طرح «تابستانه کتاب ۱۴۰۰» به مبلغ ۳۰۰ هزار تومان افزایش یافت.
ارسال به دوستان
محمد مختاری از بازی در گاندو گفت
بازی گرگ در لباس میش
محمد مختاری، بازیگر سریال تلویزیونی «گاندو» از تجربه ایفای نقش جاسوس در این مجموعه سخن گفت.
به گزارش «وطنامروز»، محمد مختاری، بازیگر سریال «گاندو» درباره حضورش در این سریال و ایفای نقش یک جاسوس اظهار داشت: بعد از تماسی که با من از طرف گروه کارگردانی «گاندو» گرفته شد دعوت شدم که با آقای جواد افشار دیداری داشته باشم و یکی از نقشهای اصلی سریال را که خیلی هم مهم است به من پیشنهاد داد؛ نقش یک جاسوس به نام ابراهیم شریف، نقشی که به خاطر حساسیتهای خاص خودش بارها بازنویسی شد و برایشان مهم بود که این نقش در کار درست دربیاید و تاثیرگذار باشد.
وی ادامه داد: جواد افشار کمی از خصوصیات نقش ابراهیم شریف را برایم توضیح داد و کدهایی را برای پیدا کردن این شخصیت به من ارائه کرد. او یادآور شد این نقش از نظر کاری در آینده جایگاه خوبی را در این حرفه از نظر بازیگری برایم به وجود میآورد که من هم با شناختی که از کارهای قبلی و تواناییهای آقای افشار داشتم -بویژه سری اول گاندو- پذیرفتم در خدمت ایشان و سریال گاندو باشم و نقش ابراهیم شریف را بازی کنم.
مختاری درباره نظرش نسبت به نقش عنوان کرد: وقتی من برای نخستین بار فیلمنامه را خواندم متوجه شدم نقش ابراهیم شریف حالا به دلایلی یا به خاطر بازنویسیهای چند باره خیلی پرداخت نشده و در حد چند خصوصیت و اینکه کجا متولد شده و کجا درس خوانده آن هم از زبان محمد و نقشهای دیگر بیان میشود و غیر از اینها دیگر چیزی وجود ندارد. بازیگر «گاندو» اضافه کرد: این کار را برای من سخت میکرد که چطور میتوانم نقش را بشناسم و از نظر خانوادگی، روحی، روانی، گذشتهاش، خصوصیات اخلاقی، رفتارهای ظاهری و... تجزیه و تحلیلش کنم و از همه مهمتر اینکه این نقش منفی است اما در بازی باید ارتباطش با اهالی محلی چنان باشد که او را راحت بپذیرند و باورش کنند و به اهدافش برسد. وی با اشاره به ویژگیهای این نقش به مهر گفت: باید سعی میکردم از ابتدا این شخصیت توسط بیننده در سریال لو نرود که آدم منفی فیلم است بلکه کمکم متوجه و غافلگیر شود، برخلاف خیلی از سریالها که از همان اول آدم منفی مشخص است و دستش برای مخاطب رو میشود. بعضی وقتها ظاهر نقشهای منفی و شکل و شمایل آنها، هویتشان را نشان میدهد اما شریف در ظاهر آراسته و قابل اعتماد و با برخوردی متین و مردمدار هویت اصلیاش را پنهان میکند و حتی خودش را دلسوز مردم و زندگیشان نشان میدهد تا در دل آنها جا باز کند و حرفش را بپذیرند و به هدفش برسد؛ او در واقع گرگی در لباس میش است.
بازیگر «گاندو» در بخش دیگری درباره اینکه چگونه خود را به نقش نزدیک کرده است، توضیح داد: برای اینکه بفهمم و تصویر ذهنی از این آدم در دانشگاه و محل تحصیلش داشته باشم، عکسهای دانشگاه سواس انگلستان و دانشجویان آنجا را دیدم و مطالبی را درباره آن دانشگاه خواندم که چطور این افراد آنجا برای کارهای جاسوسی در کشورهای مختلف آموزش میبینند. وی با اشاره به بازخوردهایی که از مردم دریافت کرده است، گفت: پس از پخش سریال به نوعی همه شوکه شده بودند از اینکه نقش منفی بازی کرده بودم، خیلی از مردم و دوستان و آشنایان میگفتند بعد از سالها نقشهای مثبت یکدفعه پوست انداختهای و این لازم بود. در فضای مجازی هم نظرهایی میدادند که برایم جالب بود، هم کلی تعریف و تمجید کرده بودند و هم حالت انزجار داشت. برخی نوشته بودند «چقدر سنگدلی»، یا «برای یک لحظه هم تصویرت را نشان میدهد حالمان بد میشود»، برخی هم میگفتند «وای به حالت اگر بلایی سر محمد (وحید رهبانی) بیاوری، مادرم نفرینت میکند» و در کل بازخوردهای مختلفی گرفتم.
ارسال به دوستان
زمان نمایش سریال «ارباب حلقهها» اعلام شد
سریال «ارباب حلقهها» متعلق به آمازون با انتشار یک تصویر از این سریال، اعلام کرد تقریبا از یک سال دیگر این مجموعه در دسترس مخاطبانش قرار میگیرد. به گزارش «وطنامروز» با تعیین زمان نمایش رسمی سریال «ارباب حلقهها» گفته شده ۲ سپتامبر ۲۰۲۲ نخستین اپیزود این سریال در دسترس مخاطبان قرار میگیرد و پس از آن اپیزودهای جدید هر هفته در دسترس خواهد بود. روز پیش فیلمبرداری نخستین فصل این سریال در نیوزیلند به پایان رسید و آمازون نخستین تصویر رسمی از پلانی از این سریال را هم منتشر کرد. آمازون اعلام کرده سفر در این دنیا از ۲ سپتامبر ۲۰۲۲ در «پرایم ویدئو» سرویس آنلاین آمازون شروع میشود. سینتیا آدا-رابینسون، رابرت آرامایو، اوین آرتور، ماکسیم بالدری، نازنین بنیادی، مورفاید کلارک، اسماعیل کروز کوردوا، چارلز ادواردز، تریستان گراویل، سر لنی هنری، اما هوروات و مارکلا کاونا بازیگران این سریال هستند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|