|
ارسال به دوستان
نگاهی به جدیدترین پویش کتابخوانی ویژه محرم و گفتوگو با رضا کاشانیاسدی، نویسنده «پشت درهای بهشت»
نسل حسینی به راه افتاد
عباس اسماعیلگل: همهساله، همزمان با ایام ماه محرم و صفر، انواع پویشهای فرهنگی در کشور آغاز میشود و قیام حسینی، نقطهای برای شروع و اصلاح حرکتهای فرهنگی - اجتماعی در نظر گرفته میشود. امسال نیز پویشهای مختلفی آغاز شد که بخشی از آن مربوط به دهه اول محرم بود و بخشی دیگر تا پایان ماه صفر ادامه دارد. پویش «نسل حسینی» از جمله پویشهایی است که در ۲ ماه محرم و صفر جاری است و به همه علاقهمندان، ۴ کتاب «همرزمان حسین»، «تندتر از عقربهها حرکت کن»، «تنها گریه کن» و «پشت درهای بهشت» را معرفی میکند. در این پویش که با همکاری کتابشهر ایران، مرکز رسانهای شیرازه و ناشران این آثار در حال برگزاری است، سعی شده است از ظرفیت صداوسیما برای تبلیغ این آثار استفاده شود و همچنین در هیئات مذهبی نیز معرفی شود تا مخاطبان بیشتری را با خود همراه کند. در این پویش مردم با مطالعه هر یک از این آثار میتوانند در مسابقهای که در نظر گرفته شده است، شرکت کنند و در پایان پویش، به قید قرعه از برخی شرکتکنندگان تقدیر به عمل خواهد آمد. در ادامه معرفی کوتاهی از این 4 اثر ارائه میشود.
همرزمان حسین
این کتاب مشتمل بر 10 سخنرانی حضرت آیتالله العظمی خامنهای در ماه محرم سال 51 است. ایشان بین سالهای 46 تا 55 به طور متناوب در مناسبتهای مذهبی به تهران مسافرت میکردند و در جلسات مختلف به ایراد سخن میپرداختند. آیتالله خامنهای در محرم سال 51 به تهران عزیمت میکنند و در هیات انصارالحسین(علیهالسلام) و برخی جلسات دیگر به سخنرانی میپردازند. هیات انصارالحسین(علیهالسلام) از هیاتهای پرشور و انقلابی تهران بود و بسیاری از مبارزان انقلابی در جلسات این هیات شرکت میکردند و سخنرانان این جلسه نیز از میان روحانیان انقلابی انتخاب میشدند. معظمله از ابتدای تأسیس این هیأت، بارها در آن سخنرانی کرده بودند. نفس سخنرانی در این جلسه، اقدامی انقلابی از سوی ایشان تلقی میشد. ایشان از سوم محرم تا 12 محرم از ساعت 7:30 تا 9 صبح، در این هیات بیانات خود را در موضوع سیره امامان معصوم(علیهمالسلام) در قالب طرح انسان 250 ساله مطرح میکنند. تمرکز اصلی این بیانات بر تحلیل زندگی امام سجاد علیهالسلام تا امام کاظمعلیهالسلام است؛ 4 امام عزیزی که در اذهان متشرعان آن زمان، بیشتر به عنوان افرادی ساکت و منزوی شناخته شده بودهاند. این کتاب را انتشارات انقلاب اسلامی عرضه کرده است.
***
تنها گریه کن
کتاب «تنها گریه کن» نوشته اکرم اسلامی، روایت زندگی اشرفسادات منتظری، مادر شهید محمد معماریان است که بهتازگی وارد بازار نشر شده و نظر علاقهمندان را به خود جذب کرده است. در واقع «تنها گریه کن» روایت مادری است که بهتنهایی بار یک زندگی را به دوش میکشد و مخاطب را با فداکاریها و ایثارگریهای این مادر سختیکشیده آشنا میکند. این مادر که در انتها، پاداش خود را با شهادت پسرش میگیرد، نمادی از مجاهدت مادران شهداست که بخوبی میتواند مخاطب را درگیر خود کند و او را تحتتأثیر قرار دهد.
به عقیده خوانندگان این کتاب، یکی از مهمترین ویژگیهای این کتاب، تأثیرگذاری بالای آن بر مخاطب است که دلیل آن هم احوالات و شرح زندگی خانم منتظری است که دستمایه قلم روان نویسنده شد تا چنین اثری خلق شود. این اثر در دوره کوتاهی که در دسترس عموم مردم قرار گرفته، با استقبال خوبی مواجه شده و یکی از آثار در حال ترویج در پویش نسل حسینی است. این کتاب را انتشارات حماسه یاران منتشر کرده است.
***
تندتر از عقربهها حرکت کن
به اعتقاد کارشناسان فرهنگی و جامعهشناسی، «ادبیات پیشرفت» یکی از مهمترین و ضروریترین موضوعاتی است که جامعه ایران در شرایط فعلی به آن نیاز دارد و اهالی فرهنگ باید توجه ویژهای به آن داشته باشند چرا که روایت کردن چرخه پیشرفت در کشور میتواند شعار «ما میتوانیم» را تبدیل به یک باور و گفتمان عمومی کند. کتاب «تندتر از عقربهها حرکت کن» که بهزاد دانشگر نگارش آن را بر عهده داشته، یکی از جدیدترین آثار این حوزه است که بازخوردهای خوبی را نیز به همراه داشته است. متن کتاب حاصل گفتوگوهای بهزاد دانشگر و نوید نجاتبخش، مدیرعامل شرکت بهیارصنعت سپاهان، در سال 1395 است. این کتاب میتواند برای دانشجوها، مدیران اقتصادی و فرهنگی، استادان دانشگاه و شرکتهای صنعتی نه فقط جذاب، که حتی نقطه عطفی باشد در پرشتابتر شدن حرکت رو به جلویشان. این اثر را میتوان در دستهبندی کتابهای انگیزهبخش جای داد؛ در حالی که مانند آثار این حوزه، از هیچ فرمول و سحر جادویی سخن نمیگوید و تنها روایتگر مسیر و تلاشهای نوید نجاتبخش است که در انتها هم با موفقیت همراه است. البته که مطالعه و آشنایی با مسیر پرپیچوخم زندگی نجاتبخش هر خوانندهای را به وجد میآورد و میتواند شروعی برای تغییر و اصلاح روند زندگی باشد.
***
پشت درهای بهشت
رضا کاشانی اسدی، نویسنده رمان «پشت درهای بهشت»، فضای خدعه و خفقان زمان شهادت امام حسین(ع) را به تصویر کشیده و برخی عبرتهای ماجرای عاشورا را در قالب داستان بیان کرده است. او با استفاده از روایات تاریخی، ماجرای زندگی فردی را به تصویر کشیده که بخشی از زوایای پنهان آن برهه تاریخی را برای مخاطب روشن میکند. نویسنده این کتاب، مخاطبش را به شهر کوفه و زمانی میبرد که 10 هزار نامه برای امام حسین(ع) فرستاده شده و از او دعوت کردهاند برای امامت به کوفه بیاید اما با ورود عبیداللهبنزیاد، ورق برمیگردد و کوفه روی دیگرش را نشان میدهد. در نتیجه، کوفه در اختیار ابنزیاد قرار گرفته و مردم شهر و قبایل برای بیعت با او، از هم سبقت میگیرند. در این کتاب با فردی به نام «موقع» که جوان کوفی و شاگرد ویژه حبیببنمظاهر است، آشنا و همراه میشویم. پدرِ موقع نیز از ترس خشم ابنزیاد به دربار رفته و موقع را نیز با زور به همراه خود برای دستبوسی میبرد. پدرش او را در خانه حبس میکند تا دور و بر حبیببنمظاهر نباشد. وقتی حبیب به قصد پیوستن به امام حسین(ع) از کوفه خارج میشود، موقع با واقعیتی روبهرو میشود که سرنوشتش را تغییر میدهد. «پشت درهای بهشت» را انتشارات کتاب جمکران به چاپ رسانده است.
***
جانباز واقعه عاشورا
داستان «پشت درهای بهشت» روایتگر اوضاع کوفه قبل از واقعه عاشوراست.
رضا کاشانیاسدی، نویسنده کتاب «پشت درهای بهشت» در گفتوگوبا «وطنامروز» گفت: قهرمان داستان «پشت درهای بهشت» شخصیت جانباز واقعه عاشوراست. او یکی از 32 کوفیای است که به امام حسین(ع) ملحق شدند و شخصیت محوری آن 32 نفر بوده است و همه این افراد را وی مجاب به همراهی با اباعبدالله کرده است. وی افزود: نام او «موقع» است و نمادی از یک شخصیت وارسته در میان اوضاع مهآلود آغشته به حق و باطل. او جلوهای است از یک جوان شیعه که در همه زمانها قابل درک است.
کاشانی ادامه داد: داستان «پشت درهای بهشت» روایتگر اوضاع کوفه قبل از واقعه عاشوراست اما این اوضاع منطبق است بر حال و احوال جوامع گذشته، حال و آینده؛ لذا خواندن کتاب و دقت و همراهی با قهرمان داستان «پشت درهای بهشت» صرفا یک سرگرمی نیست، بلکه پالایشکننده و پالاینده هم هست تا ما را با اوضاع و موقعیت بسیاری از کوفیانی که پشت درهای بهشت بودند، آشنا کند.
نویسنده کتاب پشت درهای بهشت افزود: ما در این کتاب از منظر «موقع» به خودمان نگاه میکنیم تا آن چیزی را که ممکن است باعث مانع یا محرک ما در پیمودن و انتخاب راه درست در موقعیتی چون عاشورا باشد بدرستی حذف یا اضافه کنیم.
رضا کاشانیاسدی، نویسنده کتاب «پشت درهای بهشت» تصریح کرد: در این کتاب سرگذشت جوانی را دستمایه قرار دادم که شاگرد حبیب بن مظاهر بود، جوانی باهوش و راهگشا که نقشی تماشایی برای همه زمانها ایفا میکند و نسل نورسته ما میتواند با وی ارتباط برقرار کند. اهل نگاه گویند جهان امروز و فردا مهآلود است و در پی خیانت حیلهای است. اندیشیدیم که این کتاب شاید نوشدارویی برای نسل امروز و فردای ما باشد.
وی با بیان اینکه امروز زینب(س) در انتقال پیام تنهاست، عنوان کرد: در رمان «پشت درهای بهشت» فقط در قالب متن از رسم داستاننویسی بهره گرفتم. در محتوا اما چنان پیمانهام پر بود که ظرف تخیل به کارم نیامد، از این رو مدعی هستم که شاکله «پشت درهای بهشت» واقعیت محض است.
فیلمنامهنویس سریالهایی از جمله نسیم و عطر گل یاس درباره منابع کتاب «پشت درهای بهشت» بیان کرد: از گذشته درباره عاشورا کار تحقیقی داشتم. آنچه باعث جمعبندی من در رمان «پشت درهای بهشت» شد، اثر ارزشمند استاد جواد محدثی با نام فرهنگ عاشورا بود. ایشان در این کتاب با جمعآوری همه شخصیتها و اتفاقات، سنگ تمام گذاشتهاند.
ارسال به دوستان
ساخت «سلمان فارسی» در جلفا ادامه دارد
رئیس رسانه ملی از پشت صحنه سریال «سلمان فارسی» به کارگردانی سیدداوود میرباقری که در جلفا در حال تصویربرداری است، بازدید کرد.
به گزارش «وطنامروز»، عبدالعلی علیعسکری در بازدیدی که از پشت صحنه سریال «سلمان فارسی» انجام شد، گفت: مجموعه تلویزیونی «سلمان فارسی» برای رسانه ملی از اهمیت زیادی برخوردار است و ما با تمام توان تلاش میکنیم تا گروه سازنده سریال بتواند طبق زمانبندی پیشبینیشده کارش را به سرانجام برساند.
رئیس رسانه ملی، داوود میرباقری را متفکر و اندیشمندی صاحب سبک خواند و گفت: داستان سلمان فارسی، داستان مهمیبرای ماست و روایتگر حقیقتطلبی ایرانیان و داستان زیبای اسلام است. علیعسکری ابراز امیدواری کرد در زمان پخش سریال سلمان فارسی در ایران با دوبله و پخش همزمان در کشورهای مختلف و سینماهای داخل کشور، کاری استثنایی صورت بگیرد. حمید شاهآبادی، معاون سیما نیز مجموعه تلویزیونی سلمان فارسی را اثری پیشرو در عرصه جهانی دانست و گفت این سریال میتواند روند سریالسازی را متحول کند و الگویی برای سایر تولیدات سیما باشد.
داوود میرباقری، نویسنده و کارگردان سریال سلمان فارسی نیز با تشکر از حضور رئیس رسانه ملی و همراهان، از همت مسؤولان صداوسیما قدردانی کرد و گفت: کار تاکنون با استانداردهای خوبی ساخته شده و امیدواریم با همین کیفیت ادامه یابد.
میرباقری گفت: ما با دانستن چالشها و سختیهای چنین کاری پا در مسیر ساخت سریال سلمان گذاشتیم و از پس مشکلات برآمدهایم.
سریال سلمان فارسی به نویسندگی و کارگردانی سیدداوود میرباقری و تهیهکنندگی حسین طاهری، سریال فاخر سازمان صداوسیماست که به سفارش سیمافیلم ساخته میشود. این سریال به زندگی سلمان فارسی، یار ایرانی پیامبر اعظم(ص) میپردازد و در ۳ فصل ایران ساسانی، بیزانس و حجاز صدر اسلام روایت میشود. فیلمبرداری این سریال از آذر سال ۱۳۹۸ در شهداد کرمان آغاز شد و کاروان سلمان فارسی با رعایت کامل شیوهنامههای بهداشتی و عبور از جزیره قشم، شاهرود و شهرک سینمایی نور هماکنون به جلفا رسیده است.
ارسال به دوستان
۲ فیلم ایرانی در راه جشنواره «بوسان»
فیلمهای سینمایی «در نبود کارگردان» و «سیارک» در بخش رقابتی «جریانهای جدید» جشنواره فیلم بوسان حضور دارند.
به گزارش «وطنامروز»، در بخش رقابتی «جریانهای جدید» جشنواره بینالمللی فیلم بوسان، ۱۱ فیلم حضور خواهند داشت که از این میان از هر یک از کشورهای ایران، هند و کرهجنوبی ۲ فیلم برای حضور در این بخش انتخاب شدهاند.
۲ فیلمی که از ایران انتخاب شدهاند «در نبود کارگردان» ساخته آروند دشتآرای درباره کارگردان تئاتری است که سعی دارد با تماسهای ویدئویی تمرین یک نمایش را شکل دهد. از این فیلم به عنوان تجربهای منحصر به فرد یاد شده که با یک برداشت بدون تدوین ساخته شده است. فیلم دیگر ایرانی حاضر در این رویداد «سیارک» ساخته مهدی حسینوندعالیپور درباره پسری است که با وجود فقر، برای مادر و خواهر برادرهایش زندگی دلگرمکنندهای میسازد.
از هند «پدرو» ساخته ناتش هگدی با تمرکز بر مشکلات رساندن برق به دهکدهای جنگلی و «خانه زمان» به کارگردانی راجدیپ پل و سارمیستا میتی که داستانی تعلیقآمیز از یک پزشک که در خانهای توسط ۳ زن زندانی شده است در این بخش به نمایش درمیآید.
از کشور میزبان نیز نخستین فیلم بلند کیم سین با عنوان «آپارتمان بدون دو زن» و «سری» ساخته پارک کانگ برای حضور در این رقابت انتخاب شدهاند. از دیگر فیلمهای این بخش رقابتی تریلر «گمشده» ساخته کاتایاما شینزو کارگردان ژاپنی است. «انار قرمز» دومین فیلم بلند شرپا اورازبایفا کارگردان قزاق، «وداع، وطن من» ساخته وانگ ار ژو کارگردان چینی، «سرزمین خاطره» دومین فیلم بلند کارگردان ویتنامی کیم کوی بوی و فیلم جنایی تعلیقآمیز «فتوکپی» ساخته رگاس بانوتجا از اندونزی هستند.
جشنواره امسال بوسان که قرار است به صورت فیزیکی ۶ تا ۱۵ اکتبر ۲۰۲۱ (۱۴ تا ۲۳ مهر) برگزار شود برای ممانعت از شیوع ویروس کرونا قصد دارد گردهماییهای بینالمللی کمتری برگزار کند تا سفرهای کمتری به داخل این کشور انجام شود.
ارسال به دوستان
وزیر ارشاد:
عجلهای برای تغییر مدیران نداریم
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بازدید از روند واکسیناسیون هنرمندان پیشکسوت بیان کرد تلاش ما این است که با یک برنامه زمانبندی شده به سمت عادی شدن فعالیتها برویم. به گزارش «وطنامروز»، محمدمهدی اسماعیلی در رابطه با تعیین مدیران مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: پنجشنبه گذشته نخستین روز کاری بنده بود که پس از گفتوگو با آقای صالحی، فردای همان روز جلسه شورای معاونان را برگزار کردیم. بنای ما بر این است که با رعایت آداب متناسب با حوزه فرهنگ و هنر، کار را به سمت جلو به پیش ببریم و از تجارب مدیران فعلی نهایت بهره را ببریم. امکان تغییرات یک امر طبیعی است اما عجلهای برای این کار نداریم. وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: برنامه ما در انتخاب مدیران جدید به این شکل است که سعی داریم با یک منطق روشن کار را به سمت جلو ببریم، کار در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هماکنون بدون وقفه و با قوت و قدرت در حال انجام است و از همه کسانی که از مجموعه دولت قبل با ما همکاری میکنند تشکر میکنم. هر زمان ضرورتها اقتضا کند تغییرات با حفظ اصول حوزه فرهنگ و هنر انجام خواهد شد.
ارسال به دوستان
نمایش «رنگ خدا» در جشنواره مونترال کانادا
«رنگ خدا» در بخش برگزیدههای ادوار آخرین دوره جشنواره بینالمللی مونترال کانادا در قالب قبلی خود به نمایش درخواهد آمد.
به گزارش «وطنامروز»، در آخرین سال حضور سرژ لوزیک، دبیر پیشین رویداد بخش برگزیدههای ادوار آخرین دوره جشنواره بینالمللی مونترال کانادا، وی قصد دارد ۲۰ فیلم از آثار شاخص ۴۳ سال مدیریت خود را در حاشیه این دوره جشنواره که از تاریخ ۲۰ تا ۲۹سپتامبر ۲۰۲۱ (۲۹ شهریور تا ۷ مهرماه ۱۴۰۰) در شهر مونترال کانادا برگزار میشود به نمایش درآورد. فیلم سینمایی «رنگ خدا» به کارگردانی مجید مجیدی که سال ۱۹۹۹ میلادی برنده جایزه بزرگ و نامزد جایزه بهترین فیلم از نگاه مردمی در این رویداد شده بود، یکی از ۲۰ فیلم برگزیدهای است که به همت بنیاد سینمایی فارابی در حاشیه جشنواره مونترال بهنمایش در میآید. جشنواره بینالمللی فیلم مونترال از سال آینده میلادی با نام Global Montreal Film Festival با مدیریتی جدید به راه خود ادامه خواهد داد.
ارسال به دوستان
داستان عشق وهب به همسرش در کتاب «سیدمهدی شجاعی»
داستان «دنیا پس از تو نباشد» عنوان اثری است به قلم سیدمهدی شجاعی که روایت زندگی وهب از اصحاب امام حسین(ع) در روز عاشورا را بازگو کرده است.
به گزارش «وطنامروز»، در روایتهای تاریخی عنوان شده وهب در روز عاشورا 25 سال داشت و از دامادیاش 17 روز میگذشت و با اصرار مادرش و با وجود علاقه شدید به همسر جوانش از او دل بریده و به میدان مبارزه میرود. شجاعی در کتابش سعی کرده به شیواترین شکل، روایتی پاکدستانه از عشق وهب به همسرش و تمنای او برای زیست ابدی در جهان باقی در کنار او را در کنار فرجام این آرزو بازخوانی کند. داستان «دنیا پس از تو نباشد» به اعتبار همین مهم مبدل به یک تراژدی شورانگیز و در عین حال حماسهای زیبا شده است که راوی شمهای از خصال اصحاب امام حسین(ع) و نیروی عظیم معنوی کشاننده آنها به این میدان است.
این کتاب در ۳۸ صفحه در انتشارات کتاب نیستان منتشر و روانه بازار کتاب شده است.
ارسال به دوستان
گرهگشایی از رمز و راز قتل با «دوشیزه اسکارلت و دوک»
فصل اول مینیسریال جدید ۶ قسمتی «دوشیزه اسکارلت و دوک» پخش خود را از شنبه ۱۳ شهریور، ساعت صفر بامداد از شبکه 4 سیما آغاز میکند.
به گزارش «وطنامروز» این مینی سریال جنایی، محصول سال ۲۰۲۰ انگلستان و توسط راشل نیو ساخته شده و بازیگرانی همچون کیت فیلیپس، استوارت مارتین و کتی بلتون در آن ایفای نقش کردهاند.
داستان این مجموعه، قصه الیزا اسکارلت است که در لندن دوره ویکتوریا زندگی میکند. او هنگام فوت پدرش بیپول میماند، بنابراین تصمیم میگیرد تا آژانس کارآگاهی پدرش فعال باقی بماند و شخصا به جای او به فعالیت ادامه دهد اما برای فعالیت در دنیای مردسالاری حل جنایت، با بازرسی به نام کارآگاه ویلیام ولینگتون، معروف به دوک، همکاری میکند. «دوشیزه اسکارلت و دوک» از سایت تخصصی IMDB امتیاز 5/7 از ۱۰ را کسب کرده و به انتخاب مخاطبان و منتقدان این سایت به عنوان یکی از سریالهای محبوب سال ۲۰۲۰ شناخته شده است.
ارسال به دوستان
پروژهای بزرگ با حضور بازیگران برجسته
کاپولا «مگالوپولیس» را میسازد
فرانسیس فورد کاپولا برای ساخت «مگالوپولیس» با حضور بازیگران برجسته آماده میشود.
به گزارش «وطنامروز»، فرانسیس فورد کاپولا طی دههها با قبول کردن ریسکهای بزرگ در پروژههایش، توانسته خود را به عنوان یکی از بزرگترین فیلمسازان دنیا معرفی کند. حالا او قصد دارد یک بار دیگر روی پروژه رویایی عظیم خود که «مگالوپولیس» نام دارد ریسکی بزرگ را بپذیرد.
هنوز امور مالی فیلم نهایی نشده اما کاپولای ۸۲ ساله دوباره روی خودش شرط میبندد و میخواهد بخشی از بودجه فیلم را که گفته میشود ممکن است تا ۱۲۰ میلیون دلار باشد پرداخت کند.
کارگردان سهگانه «پدرخوانده»، «اینک آخرالزمان!» و «مکالمه» در حال مذاکره با مجموعهای درخشان از بازیگران است تا در این فیلم او که چند دهه ایدهاش را دارد بازی کنند.
از بازیگرانی که تا به حال کاپولا با آنها برای این فیلم صحبت کرده میتوان از اسکار آیزک، فارست ویتاکر، کیت بلانشت و جان وویت نام برد. او همچنین زندایا، میشل فایفر و جسیکا لانگ را در نظر دارد. علاوه بر این، او قصد دارد دوباره با جیمز کان همکاری کند که با ایفای نقش سانی کورلئونه در «پدرخوانده» تبدیل به یکی از بزرگترین ستارههای آن عصر شد.
کاپولا در مصاحبهای با ددلاین گفت شاید مبارزهاش برای این فیلم خیلی منطقی نباشد و بیشتر مانند جنگی عقیدتی است.
او گفت: «به نظرم خبر بزرگی که اینجا دیده میشود این است که من هنوز همان آدمی هستم که ۲۰ سال پیش یا ۴۰ سال پیش بودم. هنوز حاضرم فیلم رویاییام را بسازم، حتی اگر مجبور باشم از پول خودم استفاده کنم و این قابلیت را دارم که اگر مجبور بشوم ۱۰۰ میلیون دلار از پولم را بگذارم. نمیخواهم این کار را بکنم اما اگر مجبور شوم میکنم».
او اضافه کرد: «من متعهد به ساختن این فیلم هستم، دوست دارم آن را پاییز ۲۰۲۲ بسازم. هنوز تمام بازیگرانم تایید نشدهاند اما به اندازهای هست که با اطمینان بگویم این فیلمی بشدت هیجانانگیز خواهد بود. هزینه فیلم چیزی بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ میلیون دلار خواهد بود که البته امیدوارم بیشتر نزدیک به ۱۰۰ میلیون دلار باشد».
او گفت: «آرمانشهر یعنی صحبت کردن درباره اینکه چطور میتوانیم به عنوان یک جامعه مشکلات را حل کنیم. به نظرم این تغییری هیجانانگیز نسبت به انواع فیلمهایی است که الان دارند به عموم مردم ارائه میشوند. بیشتر به خاطر اینکه این پیغام بنیادین را مخابره میکند که وقتش شده ما در نظر بگیریم این جامعه فعلی تنها مدل در دسترس ما نیست. آرمانشهر به معنی مکالمه میان مردم است، پرسیدن سوال درست است درباره اینکه آیا جامعه فعلی تنها مدل است یا اینکه به خاطر جوانان، ما میتوانیم انتخابهای بهتری داشته باشیم. این تاثیری است که من امیدوارم این فیلم بتواند داشته باشد و به همین دلیل حاضر و قابل هستم که رقم بالایی سرمایهگذاری کنم تا آن را به حقیقت تبدیل کنم».
داستان فیلمنامه کاپولا در شهری معاصر به وقوع میپیوندد و در آن به موضوعهای روز جامعه پرداخته میشود اما ریشه داستان در روم باستان اتفاق میافتد.
کاپولا میفهمد در صنعتی که پر از فرنچایزها و فرمولهای آشنا شده است، او دارد مخالف جریان حرکت میکند اما امیدوار است یک بار دیگر بتواند روی خودش شرط ببندد و برنده شود.
این کارگردان گفت: «چند تامینکننده مالی خصوصی هم دارم که میخواهم به صورت شراکتی وارد پروژه کنم. مسلما هر چقدر مجبور شوم پول بیشتری بگذارم پیچیدگیها بیشتر میشود اما قابلیت انجامش را دارم».
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|