|
کیم در رؤیای موشک قویتر
«کیم جونگ اون» رهبر کرهشمالی ضمن تاکید بر توان پیونگ یانگ برای مقابله با سلطه واشنگتن اعلام کرد کرهشمالی قدرتمندترین نیروی اتمی جهان میشود. رهبر کرهشمالی با بیان اینکه شلیک موشکهای بالستیک قارهپیما به جهان ثابت کرد کرهشمالی قدرت اتمی کاملی است، گفت: «میتوانیم با سلطه ایالات متحده مقابله کنیم».
ارسال به دوستان
دور دنیا
واکنش امیرعبداللهیان به رأی مجلس درباره الحاق به شانگهای
وزیر امور خارجه کشورمان دیروز درباره رای مجلس به لایحه الحاق ایران به سازمان همکاری شانگهای پیامی توئیتری منتشر کرد. حسین امیرعبداللهیان در این پیام نوشت: «رای قاطع مجلس شورای اسلامی به لایحه الحاق جمهوری اسلامی ایران به سازمان همکاری شانگهای نشانگر عزم و جدیت کشورمان برای توسعه همکاریهای منطقهای، بینالمللی، اقتصادی و تقویت نگاه به آسیا است». وی افزود: «رویکرد چندجانبهگرایی، واقعیت قرن حاضر است. در جلسه (یکشنبه) ششم آذر مجلس شورای اسلامی نمایندگان با 205 رای موافق، 3 رای مخالف و 4 رای ممتنع از مجموع 237 نماینده حاضر در جلسه با لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به سازمان همکاری شانگهای موافقت کردند.
***
سفر آتی سودانی به تهران
گمانهزنیهای رسانهای حاکی از آن است که نخستوزیر عراق سهشنبه به تهران سفر میکند. وبگاه میدلایست نیوز به نقل از منابع آگاه مدعی شد «محمد السودانی» نخستوزیر عراق فردا به ایران سفر میکند. گمانهزنی این رسانه عراقی درباره سفر نخستوزیر عراق به ایران در شرایطی انجام شده که اخیرا سفیر تهران در بغداد با محمد السودانی دیدار کرد. هفته گذشته رسانههای عراقی از سفر قریبالوقوع نخستوزیر عراق به ایران، ترکیه و عربستان سعودی خبر داده بودند.
***
تظاهرات ایرلندیها در اعتراض به بحران مسکن
برپایی تظاهرات مردم کشورهای قاره سبز در اعتراض به بحران اقتصادی همچنان ادامه دارد و این بار تظاهرات هزاران ایرلندی در اعتراض به بحران مسکن خبرساز شده است. منابع رسانهای گزارش دادند هزاران نفر از مردم ایرلند روز شنبه با برگزاری تظاهرات در «دوبلین»، از دولت این کشور خواستند به بحران مسکن و بیخانمانی رسیدگی کند. تظاهرات ایرلندیها در شرایطی انجام شده که مردم کشورهای مختلف اروپایی طی ماههای اخیر بارها در اعتراض به بحران افزایش بهای انرژی و قیمت مواد غذایی تظاهرات کردهاند. تظاهرات علیه بحران اقتصادی در کشورهای اروپایی در حالی است که سران این قاره همچنان در حال همراهی با مواضع آمریکا علیه روسیه و ارائه انواع حمایتهای مالی و تسلیحاتی به اوکراین هستند.
***
حزبالله: تفاهم مطمئنترین راه برای انتخاب رئیسجمهور است
عضو شورای مرکزی حزبالله لبنان تأکید کرد مذاکره و تفاهم مطمئنترین راه برای انتخاب رئیسجمهور جدید لبنان است. به گزارش ایسنا به نقل از سایت النشره، «نبیل قاووق» گفت: مقاومت بزرگترین مانع در برابر طرحهای عادیسازی روابط با دشمن اسرائیلی است، برای همین بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر مکلف اسرائیل باید نگران باشد نه ما. اینکه رسانههای دشمن میگویند ارتش اسرائیل برای مقابله با حزبالله لبنان آماده نیست دستاوردی برای مقاومت و عنوان سرافرازی برای لبنان و سپری مستحکم برای وطن در برابر تمام دولتهای اسرائیلی است. وی گفت: ناتوانی دشمن از مقابله با حزبالله، دشمنان لبنان را وادار کرد تا روی ایجاد آشوب در کشور و فروپاشی آن و انتخاب رئیسجمهوری که در خدمت اسرائیل باشد، حساب باز کنند.
***
فرود نخستین هواپیمای مسافری روسی در سوریه پس از ۱۲ سال
اولین پرواز مسافری روسیه پس از ۱۲ سال در فرودگاه لاذقیه سوریه به زمین نشست. به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه عربی۲۱، طبق بیانیه وزارت حملونقل سوریه، فرودگاه بینالمللی لاذقیه واقع در شمال سوریه جهت آغاز منظم پروازها با فرودگاه «مخاچ قلعه»، مرکز جمهوری خودمختار داغستان روسیه، روز شنبه پس از ۱۲ سال میزبان نخستین هواپیمای مسافری روسی بود و یک فروند هواپیمای مسافری روسی متعلق به شرکت «کاسموس» در این فرودگاه به زمین نشست. مدیر فرودگاه لاذقیه در این باره ضمن اشاره به آمادگی فرودگاه لاذقیه برای استقبال از تمام پروازهای مسافری اظهار کرد: شرکت هواپیمایی «کاسموس» یک خط پروازی را از مبدأ فرودگاه «مخاچ قلعه» به مقصد فرودگاه لاذقیه سوریه راهاندازی کرد و از این به بعد این پرواز هر هفته انجام خواهد شد. این پرواز هواپیمای روسی به فرودگاه لاذقیه پس از ۱۲ سال وقفه انجام شد.
***
امضای توافقنامه بین دولت و اپوزیسیون ونزوئلا
دولت و اپوزیسیون ونزوئلا روز شنبه در مکزیک «دومین توافقنامه مرحلهای درباره حمایت اجتماعی» را در پایان مذاکراتی که از نزدیک از سوی ایالات متحده، فرانسه، اسپانیا، نروژ، مکزیک و کلمبیا پیگیری شد، امضا کردند. بلافاصله وزارت خزانهداری آمریکا اعلام کرد به شرکت نفتی چندملیتی «شورون»، مجوز ازسرگیری فعالیت در ونزوئلا داده شد. بر اساس بیانیه وزارت خزانهداری آمریکا که روز شنبه منتشر شد، این وزارتخانه امتیازات دیگری به این شرکت فعال در ونزوئلا اعطا کرده اما از طرفی محدودیتهایی برای دادن پول نقد به دولت ونزوئلا اعمال کرده است. هنوز مشخص نیست که شرکت شورون اجازه استخراج و صادرات چه میزان نفت به آمریکا را خواهد داشت و اینکه آیا این اقدام تاثیری بر قیمتهای جهانی نفت خواهد گذاشت یا خیر. دومین توافق دولت ونزوئلا و مخالفان، منابع ونزوئلا را که در خارج از کشور مسدود شده بود به منظور تامین مالی پروژههای اجتماعی آزاد میکند. این مذاکرات که به مدت ۱۵ ماه تعلیق شده بود پس از مداخله کلمبیا و ایالات متحده از سر گرفته شد. تحلیلگران میگویند که این توافق میتواند به کاهش بیشتر تحریمهای آمریکا علیه کاراکاس منجر شود.
ارسال به دوستان
جامجهانی 2022 قطر به صحنه ضدیت مردم دنیا با رژیم صهیونیستی و حمایت آنها از فلسطین تبدیل شده است
جامجهانی قدس
خبرنگار اسرائیلی در قطر: ما مجبور شدیم اینجا خودمان را اکوادوری جا بزنیم!
گروه بینالملل: «همیشه فکر میکردیم مشکل در دولتهای عربی و اسلامی است اما امروز دریافتیم مردم مسلمان شهرهای عربی با ما مخالف هستند». این صحبتهای راز ششنیک، خبرنگار اسرائیلی حاضر در قطر است که نشاندهنده حجم تنفر مردم جهان عرب از صهیونیستهاست. آن زمانی که قطر میزبان جامجهانی شد، اسرائیل ته ماجرا را خواند که شاید سختترین و دردناکترین جامجهانی تاریخ را در پیش دارد. صهیونیستها که کلی علیه قطر در فضای مجازی و نهادهای جهانی فعالیت ضد تبلیغی انجام داده بودند، میدانستند قطر به راحتی دست آنها را در جامجهانی باز نخواهد گذاشت. نخستین حرکت ضداسرائیلی در این جامجهانی آن بود که قطر برای صهیونیستها شرط گذاشت باید 8 هزار فلسطینی که مشتاق حضور در جامجهانی در دوحه هستند با هواپیمای آخرین مدل راهی قطر شوند. قطعه بعدی پازل تحقیر اسرائیل آنجا رقم خورد که باید آنها وارد سایت جامجهانی برای تهیه ویزای قطر میشدند؛ جایی که با این خطا روبهرو شدند که نامی از اسرائیل در آن سایت نبود و آنها باید برای تهیه ویزا کشور فلسطین را انتخاب میکردند. به هر زحمتی بود اسرائیلیها و برخی شبکههای تلویزیونی آنها مانند i24 به قطر آمدند ولی با صحنههایی روبهرو شدند که آنها را متحیرتر کرد. راز ششنیک، خبرنگار اسرائیلی با انتشار فیلمهای عدم مصاحبه مردم کشورهای اسلامی با خود نوشت: «من همیشه فکر میکردم مشکل از دولتهاست اما در قطر فهمیدم نفرت مردم در خیابان از ما چقدر است. چقدر دوست دارند ما را از روی زمین محو کنند. تا چه حد هر چیزی که به اسرائیل مربوط میشود نفرت شدیدی را در آنها برمیانگیزد. این یک جامجهانی عالی است، درست است، اما ما با احساس بسیار بد اینجا را ترک خواهیم کرد. بعد از بازی برزیل بدترین تجربه را داشتیم. ما میخواستیم با هواداران برزیل عکس بگیریم اما مسلمانها مدام میآمدند و پرچم فلسطین را کنار ما بلند میکردند و عکس را بر هم میزدند. من به عنوان یک اسرائیلی لیبرال همیشه فکر میکردم مشکل ما با اعراب و مسلمانها با دولتهای آنهاست اما من اینجا از مستی پریدم و فهمیدم چقدر مسلمانها از ما متنفرند و این ربطی به دولتها ندارد». حتی کشورهایی که قصد سازش با تلآویو را دارند یا آنهایی که سازش را انجام دادند هم به رسانههای اسرائیلی بیتوجهی کردند. یک تماشاگر عربستانی بعد از بازی این کشور با آرژانتین و زمانی که فهمید خبرنگار پرسشگر اسرائیلی است، از گفتوگو با وی سر باز زد و بلند فریاد زد: «زنده باد فلسطین آزاد»! در همین زمینه روزنامه عبریزبان یدیعوت آحارانوت در شماره روز یکشنبه خود به بررسی موضوع تنفر از اسرائیلیها در خیابانهای دوحه در حاشیه جامجهانی قطر پرداخت. اسرائیلیها که طی سالهای اخیر روابط خود را با 4 کشور عربی عادیسازی کردند، گمان میکردند توانستهاند در میان ملتهای اسلامی و عربی جایی برای خود باز کنند اما جامجهانی قطر ثابت کرد با وجود عادیسازی روابط برخی رژیمهای رسمی عربی، مردم این کشورها تحت هیچ شرایطی حاضر به دوستی و عادیسازی روابط با اسرائیلیها نیستند. یدیعوت آحارانوت در صفحه اصلی خود به این موضوع پرداخته و در مطلبی تحت عنوان «جام تنفر» نوشته خیابانهای دوحه برای اسرائیلیها بسیار خطرناک است و آنها اینجا از هر طرف در معرض دشمنی قرار دارند و تهدید میشوند.
حتی خبرنگاران اسرائیلی مجبور میشوند پا را از این هم فراتر بگذارند و خود را اکوادوری جا بزنند. یکی از خبرنگاران اسرائیلی مینویسد: «ما اینجا در کنار ایرانیها، لبنانیها، قطریها و سوریها راه میرویم و همه آنها نگاههای غضبناکی به ما میکنند. تنها نگاه سعودی کمی متفاوت است. ما تصمیم گرفتیم اینجا خودمان را اکوادوری جا بزنیم». اگرچه فلسطین و «اسرائیل» در جامجهانی ۲۰۲۲ شرکت نکردهاند اما آرمان فلسطین حضور پررنگ خود را بر رویدادها و ورزشگاههای جامجهانی که برای نخستین بار در یک کشور عربی برگزار میشود، تحمیل کرده است. حال آنکه هیچ کس از حضور صهیونیستها در قطر استقبال نمیکند. تاکنون تصاویر زیادی در شبکههای اجتماعی منتشر شده که نشاندهنده امتناع تودههای مردمی حاضر در قطر از صحبت با رسانههای صهیونیستی در راستای حمایت آنها از آرمان فلسطین و مخالفت با عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی است.
به عنوان نمونه «دوتان ملاخ» خبرنگار اعزامی روزنامه ورزشی «ماکور ریشون» اسرائیل به قطر میگوید: امروز صبح سوار مترو شدم و بلافاصله واگن پر شد از هواداران سعودی که برخی از آنها خود را در پرچم فلسطین پیچیده بودند. نمیدانستم چه کنم! اگر با کسی صحبت و هویت اسرائیلی خود را فاش میکردم، اوضاع میتوانست خیلی بد به پایان برسد. «منی حوا» روزنامهنگار فلسطینی نیز در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: به نظر میرسد جامجهانی قطر به یک همهپرسی عمومی برای اعلام مخالفت با عادیسازی روابط با اسرائیل تبدیل شده است. «محمود مطر» دیگر روزنامهنگار فلسطینی هم تصریح کرد: به موازات مسابقات فوتبال جامجهانی قطر، جامجهانی دیگری نیز برگزار میشود که در آن آزادگان جهان از بسیاری ملیتها، مخالفت خود را با رژیم اشغالگر اسرائیل و هر نماینده و نشانه آن اعلام میکنند. «احمد جرار» روزنامهنگار فلسطینی دیگری است که میگوید: جامجهانی ۲۰۲۲ قطر نشاندهنده وحدت واقعی میان ملتهای عرب است که رژیمها در طول سالها برای ضربه زدن و فروپاشی آن تلاش کردهاند. در این جام، همبستگی ملتهای عربی و اسلامی و اتحاد آنها درباره آرمان فلسطین و مخالفت با عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی آشکار شد. در همین رابطه، روزنامه یسرائیل هیوم با اشاره به رخدادهای اخیر در جریان برگزاری جامجهانی ۲۰۲۲ تصریح کرد: واقعیتی که وجود دارد این است که جامجهانی قطر باید همچون یک آیینه در برابر اسرائیلیها قرار گیرد؛ پیامی که این جامجهانی برای ما دارد این است: آنها (مردم کشورهای عربی و اسلامی) ما را نمیخواهند و میان خودشان ما را نمیپذیرند! شبکه تلویزیونی i24 NEWS نیز در گزارشی در این باره اعلام کرد: خشم از حضور اسرائیلیها در جامجهانی به حد تنش و درگیری رسیده است. در ادامه این گزارش آمده است: در تجمعات مختلف تماشاگران جهان عرب، پرچم فلسطین حضوری پررنگ دارد و تماشاگران در همبستگی با مساله فلسطین این پرچم را به اهتزاز درمیآورند.
i24 NEWS اذعان کرد: تماشاگران تونسی که با بیش از ۳۰ هزار نفر بزرگترین قشر از تماشاگران عرب حاضر در جامجهانی قطر هستند، شعار «مخالفت با عادیسازی روابط با اسرائیل» را سر میدهند. خبرنگار این شبکه صهیونیستی که در دوحه حضور دارد در ادامه عنوان کرد: تماشاگران عرب در گفتوگو با من تاکید میکنند مساله فلسطین در صدر اولویتهای ملتهای عربی و نه حکومتهای آنها قرار دارد و این واقعیتی غیر قابل انکار است! در پایان این گزارش شبکه i24 NEWS اعلام کرد: با وجود گذشت ۲ سال از امضای توافقات آبراهام و عادیسازی علنی روابط برخی کشورهای عربی با اسرائیل تنشها و درگیریها با ملتهای عربی بویژه در شمال آفریقا بیانگر مخالفت جدی و ساختاری آنها با عادیسازی روابط است، این در حالی است که ما فکر میکردیم اسرائیل از ۲ سال پیش توانسته بدون مخالفت مردمی عادیسازی را پیش برده و در جهان عرب نفوذ کند! «صالح الغریب» نویسنده قطری تصریح کرد برخی جوانان قطر و کشورهای عربی برای حمایت از آرمان فلسطین و مردم آن، کمپینی را برای برافراشتن چفیه و پرچم فلسطین در جامجهانی قطر که از ۲۱ نوامبر آغاز شده، راهاندازی کردهاند.
الغریب گفت: بازیکنان تیم قطر پس از انجام یک تور تمرینی در ورزشگاه جاسم بن حمد، در واکنش به این کمپین که هزاران نفر در آن مشارکت داشتند، چفیه فلسطین و پرچم آن را بر تن کردند.
***
نظرسنجی بارومتر: بسیاری از اعراب مخالف عادیسازی روابط با اسرائیل هستند
دادههای نظرسنجی مؤسسه بارومتر عربی درباره شاخص افکار عمومی جهان عرب نشان میدهد بسیاری از شهروندان عرب درباره عادیسازی روابط با تلآویو، اختلاف نظر عمیقی با دولتهای خود دارند. بر اساس این نظرسنجی، در حالی که دولتها فعالانه به دنبال عادیسازی روابط هستند؛ شهروندان عادی حمایت چندانی از این معاهدات انجام نمیدهند و اکثر قریب به اتفاق شهروندان عرب مخالف عادیسازی روابط هستند و درجه بالایی از حمایت از حقوق فلسطینیان را ابراز میکنند. در 5 کشور از 6 کشور مورد بررسی، کمتر از ۱۰ درصد نگرش مثبتی به عادیسازی داشتند و از آن حمایت میکنند. این رقم در الجزایر و مراکش ۹ درصد، در تونس ۸ درصد، در لیبی ۷ درصد و در اردن تنها ۳ درصد است.
ارسال به دوستان
در ماههای گذشته موجی از عملیاتهای مسلحانه و هک در فلسطین اشغالی، زندگی صهیونیستها را مختل کرده است
اسرائیل روی دور هک و حمله!
گروه بینالملل: کارشناس صهیونیست با اشاره به پیامدهای بازگشت نتانیاهو و راستهای افراطی به عرصه قدرت این رژیم اعلام کرد اسرائیل اکنون در سیاهترین و بدترین دهه خود قرار دارد. بعد از اینکه احزاب راست افراطی رژیم صهیونیستی به رهبری بنیامین نتانیاهو به عرصه قدرت این رژیم بازگشتند، هشدارهای متعددی در محافل داخلی و خارجی اسرائیل درباره پیامدهای منفی رویکرد کابینه راست بر زندگی صهیونیستها مطرح شده است. در همین چارچوب یک کارشناس صهیونیست نسبت به عواقب بحرانهای متعدد اسرائیل در دهه گذشته که به طور مستمر به این رژیم ضربه وارد و شکاف جامعه صهیونیستی را تعمیق کرده و اسرائیل را در معرض فروپاشی قرار داده است، هشدار داد.
«افرایم گانور» کارشناس امور امنیتی و نظامی رژیم صهیونیستی طی مقالهای که در روزنامه معاریو منتشر شد، اعلام کرد: این دهه یکی از سیاهترین و دشوارترین دورههای تاریخ سیاسی و اجتماعی اسرائیل به شمار میرود که طی آن اسرائیل با «بحران رهبری» مواجه شده است. کارشناس صهیونیست ادامه داد: بنیامین نتانیاهو، رئیس حزب لیکود که اکنون مسؤولیت تشکیل کابینه جدید اسرائیل را بر عهده دارد، از سال 2009 تا 2021 به طور مستمر پست نخستوزیری را اشغال کرده بوده و بحران رهبری برای اسرائیل که در این دهه مشخصا خود را نشان داد، برای نخستینبار زمانی ظاهر شد که «ایهود اولمرت» نخستوزیر وقت اسرائیل به دریافت رشوه و تقلب و فساد و همچنین «موشه کاتساو» هشتمین رئیس اسرائیل به تجاوز و اعمال شنیع و آزار جنسی محکوم شدند. نهادهای امنیتی رژیم صهیونیستی تمهیدات لازم به منظور ارتقای سطح حفاظت از مسؤولان این رژیم در خارج از سرزمینهای اشغالی را آغاز کردهاند. منابع رسانهای در سرزمینهای اشغالی مدعی شدند نهادهای امنیتی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی قصد دارند در سایه افزایش تهدیدات علیه مقامات و مسؤولان این رژیم سطح حفاظت و مراقبت از این افراد را در سراسر کشورهای جهان ارتقا دهند. بر همین اساس گفته میشود قرار است حفاظت از مسؤولان اسرائیلی ساکن در خارج از سرزمینهای اشغالی بویژه افسران سابق موساد که در انجام اقدامات تروریستی و خرابکارانه علیه جمهوری اسلامی ایران نقش داشتهاند، تقویت شود. از سوی دیگر اسرائیل در چند ماه گذشته صحنه حملات سایبری و عملیاتی از سوی فلسطینیها بوده که این رژیم را با چالش جدی روبهرو کرده است.
هک چند هزار صفحه رسمی دولت رژیم صهیونیستی، خارج شدن سرور کل قطارهای اسرائیل، افزایش انفجارهای مشکوک روزهای اخیر دکلها و ترانسفورماتورهای انتقال برق، قطع گسترده برق در شهر «اشدود» فلسطین اشغالی، هک دوربینهای امنیتی بسیار حساس شهر بیتالمقدس، توقف فعالیت خطوط حملونقل عمومی در اسرائیل، ۲ انفجار در قدس اشغالی، تیراندازی در تلآویو و انفجار و قطع برق در شهر لود در فلسطین اشغالی از جمله این موارد است. در روزهای گذشته چند اتفاق مهم در مناطق فلسطین اشغالی رخ داده که زندگی بسیاری از صهیونیستها را مختل کرده است. در یکی از اتفاقات بیش از 5 شهر بزرگ رژیم صهیونیستی از جمله هازور، گدرا، یاونه، رحووت و حیفا در خاموشی گسترده فرو رفتند. چندی پیش نیز شهر یاونه با اختلال و قطع برق عجیبی روبهرو شد که این شهر را چند روز در تاریکی مطلق فرو برد. همچنین طی چند روز اخیر، انفجار و آتشسوزیهای عجیب و پیدرپی در پستهای برق در تلآویو و شهرهای تابعه رخ داده است. بسیاری از اهالی سرزمینهای اشغالی با شکایت از اداره برق این رژیم اعلام کردهاند دستگاههای برقیشان دچار حوادثی نظیر ازکارافتادگی و آتشسوزی شده است.
در این بین دستگاه سانسور رژیم صهیونیستی مانع انتشار اخبار کامل این اتفاقات در رسانههای عمومی شده است. نکته مهمتر اینکه اداره برق رژیم صهیونیستی با سلب مسؤولیت از خود در این باره، اعلام کرده همچنان به دنبال یافتن دلایل این رخدادهاست! قطع گسترده برق در سرزمینهای اشغالی در شرایطی است که رژیم صهیونیستی مدعی شده با همکاری شرکای غربی به کشورهای اروپایی برق صادر میکند. از طرفی چندین انفجار در سرزمینهای اشغالی رخ داده، از جمله انفجار در تلآویو و حیفا که منجر به قطع برق این شهرها شد اما رسانههای رژیم صهیونیستی اعلام کردند صدای انفجار صرفا شکستن دیوار صوتی توسط جنگندهها در یک رزمایش نظامی بوده است! بلافاصله تمام اخبار مرتبط با این رخداد که توسط رسانهها و اکانتهای عبریزبان انتشار یافته بود، از فضای مجازی حذف شد اما بررسیها نشان میدهد اولاً این حادثه با صدا، نور و دود غلیظ همراه بوده و ثانیاً بلافاصله بعد از انفجار، قطع برق گسترده رخ داده است. همچنین ترانسها و پستهای برق منفجر و بیشتر وسایل متصل به برق دچار سوختگی و آتشسوزی شدهاند. در اتفاق دیگری یکی از کارخانههای تولید و توزیع تجهیزات و زیرساختهای صنعتی رژیم صهیونیستی به نام Rych-tech با انفجار و آتشسوزی مواجه شد. همچنین چندی پیش آتشسوزی وسیعی در ساختمان تجاری قیصریه در یکی از مراکز تجاری نزدیک به ویلای شخصی نتانیاهو رخ داد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|