|
اخبار
خداحافظی تهرانیها با ۴ شماره امدادی؛ بزودی
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران اعلام کرد فاز اول ادغام شمارههای امدادی در تهران در سالجاری اجرایی میشود. علی نصیری در گفتوگو با ایسنا گفت: ما در سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و حسب مصوبه ستاد مدیریت بحران کلانشهر تهران که به ریاست وزیر کشور برگزار شد، موظف شدیم طرح ادغام شمارههای امدادی را اجرا کنیم و به یاری خداوند و تلاش همه کارشناسان و متخصصان این طرح برای نخستین بار در کشور در تهران اجرا خواهد شد. وی با بیان اینکه در طرح مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ با دیگر شمارههای امدادی ادغام نخواهد شد، گفت: 4 شماره ۱۱۲ جمعیت هلالاحمر، ۱۱۵ اورژانس، ۱۲۳ اورژانس اجتماعی و ۱۲۵ آتشنشانی در اجرای این طرح با یکدیگر ادغام خواهد شد. نصیری با بیان اینکه ظاهر این کار ساده به نظر میرسد، گفت: اما واقعیت این است که چنین کاری پیچیدگیهای زیادی دارد. مثلا برخی شمارهها مانند آتشنشانی فقط در شهر تهران و برخی مثل اورژانس و هلالاحمر گستره استانی دارند که باید اینها را مشخص و تعیین تکلیف میکردیم. وی گفت: در تلاشیم در فاز اول این طرح را در بخشی از تهران اجرا کنیم. همچنین برای آنکه مردم سردرگم نشوند، قصد داریم ابتدا مرکز تماس را مشترک کنیم. یعنی اینطور باشد که مردم با همان شمارههای قبلی مانند ۱۲۵، ۱۱۵، ۱۲۳ و ۱۱۲ تماس بگیرند اما تمام این تماسها در یک مرکز واحد پاسخ داده شود.
***
شناسایی ۷ نفر در جریان فروش سؤالات امتحانات نهایی
رئیس پلیس فتای تهران بزرگ گفت: ۷ نفر در جریان فروش سوالات امتحانات نهایی شناسایی شدهاند. سرهنگ داوود معظمیگودرزی گفت: یکی از مواردی که در سالیان اخیر شاهد آن بودیم، کلاهبرداری تحت عنوان فروش سوالات امتحانی است. معمولا کلاهبرداری را بیشتر در ایام امتحانات نهایی میبینیم. تجربهای که ما از سنوات قبل داریم این است که این افراد به هیچ عنوان سوالات را در اختیار ندارند، بلکه کلاهبردارانی هستند که در این حوزه فعالیت میکنند و سوالات مربوط به سنوات قبل و سوالاتی را که زمان امتحان آنها گذشته میفروشند. آنها وجوهاتی را تحت عنوان بیعانه دریافت میکنند. وی افزود: هر ساله کارگروههای مشترک را با عزیزان در وزارت آموزشوپرورش و فرماندهی تهران بزرگ داریم. در فرماندهی تهران بزرگ با آموزشوپرورش استان تهران تفاهمنامههایی داریم. اقدامات سایبری همکاران ما در پلیس فتا با جدیت در حال انجام است. طی چند روز اخیر موفق شدیم ۷ نفر از افراد را با همکاری و هماهنگی تنگاتنگ قوهقضائیه شناسایی کنیم. قطعا این اشخاص در چرخه رسیدگی به جرائم قرار خواهند گرفت.
***
کارکنان شوراهای حل اختلاف استخدام میشوند
معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضائیه از استخدام کارکنان شوراهای حل اختلاف کشور تا ۵ سال آینده خبر داد. محمدباقر الفت در جمع کارکنان دادگستری استان قزوین اظهار کرد: لایحه شوراهای حل اختلاف در روزهای اخیر در مجلس تصویب شده و امیدواریم با اجرای آن زمینه استخدام اعضا و کارکنان شورای حل اختلاف کشور تا ۵ سال آینده فراهم شود. وی ادامه داد: موضوعی که در سند تحول قضایی مورد تاکید قرار گرفته تخصصی شدن محاکم است که به همین منظور مربیانی متناسب با موضوعات روز تربیت کردهایم که در سال جاری برای آموزش به استانهای کشور اعزام خواهند شد. الفت بیان کرد: همکاران ما در دادگاهها به صورت شبانهروزی تلاش میکنند و بار کمبود نیروی انسانی را نیز بر دوش دارند که امیدواریم با تزریق نیروهای جدید از حجم کاری آنان نیز کاسته شود. وی تصریح کرد: توسعه دادگاهها و ایجاد حوزههای قضایی جدید با در نظر گرفتن نرخ وقوع جرم و میزان اختلافات و دعوی در دستور کار قوهقضائیه قرار دارد. الفت اضافه کرد: در آزمون سال گذشته ۱۰ هزار نفر برای فعالیت در دستگاه قضا جذب شدهاند که تاکنون حکم ۳ هزار و ۵۰۰ نفر از آنان صادر شده و ۲ هزار نفر نیز بعد از گذراندن دورههای آموزشی شروع به کار کردهاند و هزار و ۵۰۰ نفر نیز تا پایان سال با تجهیز محل کار به صورت تدریجی به مراکز گسیل خواهند شد.
ارسال به دوستان
آییننامه رتبهبندی معلمان به اصلاح نیاز دارد
سرپرست وزارت آموزشوپرورش گفت: آییننامه رتبهبندی معلمان به اصلاح نیاز دارد. رضامراد صحرایی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: در بعضی قسمتها آییننامه رتبهبندی نیاز به اصلاح دارد، مثلاً آن معلمی که میرود در مناطق محروم و کمتر توسعهیافته و آینده فرزندان این کشور را میسازد، کارش قابل قیاس با هیچکس دیگری نیست. او را نباید با مقاله و فرآوردههای علمی از این قبیل سنجید.
ارسال به دوستان
زنان روستایی دارای ۳ فرزند بدون پرداخت حق بیمه تحت پوشش بیمه اجتماعی قرار میگیرند و برای هر فرزند جدید ۲ سال به سوابق آنها افزوده میشود
مادران در سایه چتر بیمه رایگان
گروه اجتماعی: دولت به منظور حمایت از زنان خانهدار روستایی، مادرانی را که دارای 3 فرزند هستند، تحت پوشش بیمه اجتماعی رایگان قرار میدهد؛ طرحی که قرار است بزودی عملیاتی شود. این طرح در راستای توجه به زنان روستایی خانهدار به عنوان قشر مولد جامعه و البته ترویج و تشویق فرزندآوری در مناطق روستایی است. بر اساس این طرح، مادران دارای 3 فرزند چنانچه صاحب فرزند جدید شوند، به ازای هر فرزند 2 سال به سابقه بیمه رایگان آنها افزوده میشود.
معاون ستاد ملی جمعیت در سالروز تأسیس صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر از حمایت دولتی از مادرانی که ۳ فرزند یا بیشتر دارند خبر داد. انسیه کتابچی گفت: در ماده ۲۱ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، قانونگذار باید حمایت ویژهای از روستاییان و جامعه عشایری به دلیل اهمیت ماندگاری خانوادههای روستایی و عشایر در محل سکونت خودشان و به جهت اهمیت فرزندآوری این جامعه برای ادامه نسل داشته باشد. وی افزود: لذا قانونگذار تصمیم گرفت اولویت خودش را در مواد ۱۰۲ و ۱۰۳ قانون برنامه ۵ ساله پنجم بر بیمه اجتماعی مادران خانوار قرار بدهد. کتابچی بیان داشت: گام اول این برنامه با زنان روستایی و عشایری که فرزند سوم به بعد دارند شروع خواهد شد؛ مادری که ۳ فرزند یا بیشتر دارد میتواند بدون پرداخت بیمه و با حمایت دولتی بیمه اجتماعی شود. وی افزود: بعد فرزند چهارم و پنجم به ازای هر فرزند ۲ سال به سوابق بیمه اجتماعی اضافه میشود. کتابچی گفت: آییننامه اجرایی این طرح به تصویب هیات دولت رسیده و شیوه اجرا و ضوابط این ماده مشخص شده است. وی افزود: گامهای نهایی اجرای این ماده در هماهنگی بین سازمان ثبت احوال و صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در حال انجام است تا آمار دقیق آن احصا و فرآیند ثبتنام برای این مادران شروع شود. وی درباره زمان اجرای این طرح گفت: طی یک یا 2 هفته آینده انشاءالله این اقدام اجرا خواهد شد.
* تأمین اعتبار پوشش بیمهای زنان خانهدار روستایی دارای 3 فرزند و بیشتر
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با بیان اینکه از زمان استقرار دولت سیزدهم ۵۴۲ هزار و ۱۳۱ بیمه شده جدید جذب کردهایم، گفت: باید به 2 مولفه پایداری جمعیتی و مالی برای پایداری صندوق توجه کنیم. بیتالله برقراری در نشستی خبری افزود: اساس فعالیت صندوق، گسترش چتر بیمهای بر سر همه اقشار جامعه است که در اینجا یک جامعه هدف ۳۰ میلیون نفری روستاییان و عشایر را در برمیگیرد که حدود ۹ میلیون نفر میتوانند به عنوان مخاطب مستقیم به عضویت صندوق ما دربیایند.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با بیان اینکه عضویت در این صندوق اختیاری است و به همین خاطر باید به نقش ویژه اطلاعرسانی، آگاهیدهی و اقناع مردم برای پیوستن به صندوق توجه کرد، گفت: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان در توسعه کشور از طریق مبارزه با فقر و کاهش فقر مطلق، ارتقای اقتصاد روستایی، حفظ عزت و کرامت، جلوگیری از مهاجرت بیرویه به شهرها، تحقق عدالت اجتماعی، ایجاد امنیت پایدار در مناطق مرزی و تحقق و حفظ امنیت غذایی توسط کشاورزان نقش دارد. برقراری ادامه داد: اگر چتر بیمهای گسترده شود، قطعا در تحقق عدالت اجتماعی اثرگذار خواهد بود. رویکرد ما در این صندوق بر تحولآفرینی و برنامهمحوری استوار است و یک برنامه راهبردی عملیاتی را در صندوق برای نخستین بار تدوین کردیم. وی ادامه داد: ماده ۲۱ قانون جوانی جمعیت اجرایی شد و ۲۲ هزار فقره وام به مستمریبگیران را با اعتبار ۹۶ میلیارد تومانی در دست پرداخت داریم. بیمه تکمیلی برای مستمریبگیران در 3 استان اجرا شده و در حال تسری به دیگر استانهاست. برقراری درباره اجرای ماده ۲۱ قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده گفت: در این ماده آمده زنان غیرشاغل خانهدار روستایی و عشایری که 3 فرزند و بیشتر دارند میتوانند رایگان عضو صندوق شوند و از تولد فرزند سوم به بعد حین بیمهپردازی، 2 سال به سنوات بیمهپردازیشان افزوده شود که به تصویب هیات دولت رسید و ابلاغ شد. نامهنگاریهایی برای تامین اعتبار پوشش بیمهای این گروه انجام شده و به تناسب تخصیص بودجه، افراد مشمول را بیمه میکنیم.
ارسال به دوستان
از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون 15 هزار تخت به مجموع تختهای بیمارستانی کشور اضافه شده است
تأمین ابزار سلامت
توجه به نظام سلامت و توسعه آن در دولت سیزدهم تا جایی است که طی کمتر از 2 سال از استقرار این دولت 15 هزار تخت به مجموع تختهای بیمارستانهای کشور اضافه شده و ساخت 51 هزار دستگاه دیگر در حال انجام است. معاون مجلس و امور حقوقی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ۱۰ درصد تختهای بیمارستانی کشور در دولت سیزدهم ایجاد شده است. جمالالدینی در آیین کلنگزنی دومین بیمارستان دامغان اظهار کرد: ۱۵ هزار تخت بیمارستانی در دولت سیزدهم به مردم ایران اسلامی هدیه شده که حدودا ۱۰ درصد تختهای موجود در کل کشور بوده است. معاون مجلس و امور حقوقی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به هزینه بالای هر تخت بیمارستانی خاطرنشان کرد: بالغ بر ۷ میلیارد تومان هزینه ایجاد هر تخت بیمارستانی است. وی با اشاره به توجه جدی به سلامت در برنامه هفتم توسعه بیان کرد: در برنامه توسعه هفتم بحث سلامت خانواده در اولویت قرار گرفته و طی چند ماه آینده مراقبان سلامت با حضور در منازل، آیتمهای سلامت خانوارها را ارزیابی میکنند و از این طریق، سیستم پیشگیریهای مداخلهای خود را اعمال میکنیم. جمالالدینی با تقدیر از خدمات دانشگاه علوم پزشکی استان تصریح کرد: نزدیک ۱۰۰ هزار خدمت به طور متوسط در حوزه سلامت به مردم شهرستان دامغان ارائه میشود. همچنین وی ضمن تبریک سالروز آزادسازی خرمشهر، امنیت بالای مردم را نتیجه رشادتهای رزمندگان ایرانی دانست و افزود: ما امروز باید قدردان ایثارگریهای شهدای امنیت و دستاندرکاران امنیت باشیم. جمالالدینی با تاکید بر اینکه بخش مهمی از درآمدهای دولت برای حوزه بهداشت و درمان مردم اختصاص یافته است، ابراز داشت: اجرای ریزبرنامههای حوزههای بهداشت، آموزش و پژوهش، مطابق با ۳ برنامه قانون هفتم توسعه در وزارت بهداشت و درمان مدنظر است تا دیدگاه مقام معظم رهبری مبنی بر پیشگیری پیش از درمان محقق شود. سرپرست معاونت حقوقی و پارلمانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نگاه اصلی دولت را در حوزه بهداشت و درمان اقدامات پیشگیرانه دانست که بر همین اساس، طرحهای «پزشک خانواده» و «سلامت خانواده» مبنای برنامهریزیها قرار گرفته است. به گفته وی، توسعه تختهای بیمارستانی در کوتاهمدت و میانمدت در دستور کار دولت سیزدهم قرار گرفت تا رسیدن به شاخصهای استاندارد میسر شود.جمالالدینی با اشاره به اینکه طبق برآوردها ۱۱ درصد جمعیت کشور با دیابت و ۳۵ درصد با فشار خون بالا درگیر هستند، گفت: تلاش میکنیم بتوانیم با برنامهریزیها و تلاش مضاعف، بیماریها را کاهش دهیم تا مردم نیاز به بستری در بیمارستان نداشته باشند.
* ساخت ۵۱ هزار تخت بیمارستانی در کشور
معاون وزیر بهداشت و درمان گفت: ۵۱ هزار تخت بیمارستانی در سراسر کشور در دست ساخت داریم. بهروز رحیمی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: وزارت بهداشت و درمان تلاش دارد امسال با اتمام حداقل ۲۰۰۰ پروژه بهداشتی و حداقل ۱۰ هزار تخت بیمارستانی در سال ۱۴۰۲ رسالت خود را کامل کند. معاون وزیر بهداشت تصریح کرد: ۵۱ هزار تخت بیمارستانی در سراسر کشور بیش از ۴۰۰۰ پروژه بهداشتی را در دست ساخت داریم که امسال ۲۰۰۰ پروژه را تحویل خواهیم داد. معاون وزیر بهداشت در ادامه گفت: ۷۵ هزار نیروی شرکتی وزارت بهداشت تبدیل وضعیت میشوند. معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ۷۵ هزار نیروی شرکتی وزارت بهداشت در قالب طرح ساماندهی کارکنان دولت تبدیل وضعیت میشوند. به گفته وی یکی از اقدامات اساسی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی توجه به سرمایه انسانی است و بزرگترین دارایی وزارت سرمایه انسانی محسوب میشود. وی اظهار کرد: یکی از دغدغههای اصلی وزارت بهداشت ساماندهی کارکنان نظام سلامت است و اکنون ۷۵ هزار نیروی شرکتی در این وزارت فعالیت دارند. معاون وزیر بهداشت اضافه کرد: تلاش میشود با همکاری مجلس در قالب طرح ساماندهی کارکنان دولت بتوانیم برای این افراد امنیت شغلی ایجاد کنیم. وی ادامه داد: همچنین در قالب تفاهمنامههایی 4 هزار و ۴۰ مرکز بهداشتی در سطح کشور در حال ساخت است که تا پایان سال گذشته ۲ هزار مرکز از این تعداد تحویل شده است. وی ادامه داد: سیاست وزارت بهداشت تکمیل طرحهای نیمهتمام است.
وی تاکید کرد: حدود ۱۰ درصد تختهای بیمارستانی کشور در دولت سیزدهم ایجاد و افزوده شد و نگاه به اعتبار مورد نیاز برای ایجاد این تختها، یعنی بین ۳ تا 4 میلیارد تومان برای ایجاد و ۲ تا ۳ میلیارد تومان برای تجهیز هر تخت بیمارستانی، نشاندهنده رویکرد دولت سیزدهم نسبت به حوزه بهداشت و درمان است.
***
مدیریت کمبودهای دارویی با دسترسی به اطلاعات سامانه
رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به امکان دسترسی معاونان غذا و داروی سراسر کشور به داروهای توزیعشده در بستر سامانه تیتک گفت: علاوه بر تحقق شفافیت، معاونان غذا و دارو میتوانند موجودی دارویی سایر استانها را رصد و اقلام مورد نیاز خود را تامین کنند.
سیدحیدر محمدی در حاشیه جلسه شورای کلان منطقه 8 کشور در استان کرمان اظهار کرد: در این نشستها مشکلات و راهکارهای توسعه حوزه دارو، تجهیزات پزشکی، مواد غذایی و سایر اقلام سلامتمحور مطرح میشود و معاونان غذا و دارو مسائل استان و دانشگاه را عنوان میکنند و پیگیر وضعیت سهمیههای دارویی میشوند. همچنین پس از طرح مسائل، راهکارهای برونرفت از وضعیت موجود و بهبود شرایط ارائه و پیگیری میشود. وی درباره تامین داروهای خاص نیز گفت: کمبودهای دارویی به 2 شکل کمبودهای جهانی و کشوری مطرح است که کمبودهای جهانی باید از مسیر منطقی کردن تجویز و مصرف مدیریت شود. کمبودهای کشوری نیز از طریق افزایش تولید، واردات موازی و مدیریت توزیع از طریق جابهجایی منابع موجود شرکتهای پخش قابل رفع است.
معاون وزیر بهداشت با اشاره به دسترسیهای ایجادشده برای معاونان غذا و دارو در سامانه تیتک به منظور رصد اقلام دارویی توزیع شده در سراسر کشور گفت: در این سامانه موجودی هر معاونت به صورت ریزاقلام دارویی و بر اساس IRC موجود است و هر معاونت در صورت بروز کمبود میتواند موجودی سایر استانها را رصد و اقدام مقتضی را انجام دهد. وی خاطرنشان کرد: یکی از مواردی که امیدواریم شاهد آن باشیم، توسعه صنعت داروسازی در شهر کرمان است که با توجه به سابقه اساتید این استان، کرمان میتواند در حوزه تولید دارو و تجهیزات پزشکی نیز فعال شود. تلاش برای راهاندازی پالایشگاه پلاسما در کرمان با کمک نماینده محترم کرمان و معاونت غذا و دارو در حال انجام است. در ادامه علی اسدیپور، معاون غذا و داروی کرمان از انجام مقدمات لازم به منظور راهاندازی یک کارخانه سرمسازی و یک کارخانه پالایش پلاسما خبر داد و گفت: امیدواریم پروسه احداث این کارخانهها تا پایان سال کلید بخورد تا در سالهای آینده وضعیت تامین داروی کشور بهبود یابد.
ارسال به دوستان
سرپرست ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خبر داد
ایجاد ۴۰۰ هزار شغل در مناطق محروم
تلاش برای رفع تدریجی محرومیت در مناطق کمبرخوردار ادامه دارد به طوری که دولت رسیدگی به مشکلات این مناطق را در اولویت قرار داده و جهادگران نیز برای حمایت از ساکنان چنین مناطقی از هیچ تلاشی دریغ نمیکنند. سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام از ایجاد ۴۰۰ هزار شغل در مناطق محروم توسط ستاد اجرایی فرمان امام تا پایان سال خبر داد. اختتامیه ششمین گردهمایی مجریان طرحهای اشتغالزایی بنیاد برکت با حضور سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام، رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل بنیاد برکت و جمعی از مدیران ستاد اجرایی در مجتمع فرهنگی آدینه برگزار شد.
عارف نوروزی، سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام در این مراسم اظهار داشت: بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام در سال جاری برنامهریزی اجرای حدود ۱۳۰ هزار طرح اشتغالزایی با ظرفیت ۴۰۰ هزار نفر اشتغال و با حجم سرمایهگذاری ۲۰ هزار میلیارد تومان را در دستور کار خود دارد که این سرمایهگذاری معمولاً از طریق ارائه تسهیلات تأمین و پرداخت میشود.
وی تصریح کرد: سال گذشته موفق شدیم ۱۰۰ هزار طرح اشتغالزایی را با ۸ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری در مناطق محروم اجرا کنیم که آن ۳۰۰ هزار بود. وی افزود: جامعه هدف طرحهای اشتغالزایی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام مردم مناطق محروم هستند؛ ما کسانی را که توانایی اجرای طرحهای اشتغالزایی دارند از طریق تسهیلگران شناسایی و به آنها تسهیلات و آموزش میدهیم و قرارداد میبندیم. این افراد در کارگاههای خرد بین ۳ تا ۴ نفر را هم مشغول به کار میکنند و در ادامه بسیاری از این کسب و کارها رشد کرده و امروز جزو کارآفرینهای موفق کشور شدهاند.
سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام گفت: این مدل موفق در بنیاد برکت الگوی خوبی است؛ از طریق اتصال سامانه بنیاد برکت با دولت، تمام اطلاعات شاغلان اعم از نام و نام خانوادگی و کد ملی و تلفن همراه آنان در سامانه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هم ثبت میشود و مورد راستیآزمایی قرار میگیرد. مطابق بررسیهای این وزارتخانه، بنیاد برکت در رتبههای نخست پایداری طرحهای اشتغالزایی در مناطق محروم قرار دارد.
محمد ترکمانه مدیرعامل بنیاد برکت هم در این مراسم اظهار داشت: تمام تلاشهای بنیاد برکت برای رفع فقر و اشتغالزایی در مناطق محروم متمرکز است و تا مطمئن نشویم کسب و کارهای ایجادشده پایدار است از حمایت از آنها دست نمیکشیم. ما شبکه حدود ۱۰۰۰ نفری برای راستیآزمایی پایدار بودن اشتغالها در کل کشور داریم.
وی گفت: بنیاد برکت سال گذشته ۱۰۱ هزار طرح اشتغالزایی اجتماعمحور را در کشور ایجاد و عملاً تعهد ۳۰۰ هزار شغل ستاد اجرایی فرمان امام به شورای عالی اشتغال را محقق کرد. ترکمانه افزود: ۸ هزار میلیارد تومان اعتبار از طریق تبصره ۱۸ و ۱۶ قانون بودجه از طریق فرآیندهای تسهیلگری بنیاد برکت جذب کردیم، همچنین ۷۰ میلیارد تومان هم از منابع مردمی و قرضالحسنه برای ایجاد اشتغال از طریق خیران جذب شد.
مدیرعامل بنیاد برکت ادامه داد: سال گذشته با توجه به لزوم تحقق شعار سال از ۱۰ درصد صنایع کوچک واقع در پارکهای علم و فناوری سراسر کشور حمایت ویژه کردیم. ترکمانه خاطرنشان کرد: انشاءالله سال جاری جشن خدماترسانی و ورود به بیستهزارمین روستا را برگزار خواهیم کرد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|