|
اخبار
مجلس آینده باید دولت را کنترل کند
امام جمعه موقت تهران ضمن توصیه تشکیل مجلس کارآمد در دوره بعدی، گفت: مجلس باید مجلسی در تراز این عظمت ملی مردم و در تراز شهیدی [شهید سلیمانی] که خدا برای مردم آبرو قرار داد، باشد. به گزارش فارس، آیتالله کاظم صدیقی اضافه کرد: مجلس آینده باید نمایندگانی داشته باشد که هم امین و هم امانتدار انقلاب باشند و با چشم و ابروی بیگانگان توافقنامههای آنچنانی را امضا نکنند. همچنین در رای دادن به کابینه به وزرای پروندهدار رای ندهند. ضمن آن در تثبیت شوراهای شهر و اشخاصی که بدنام هستند و بعد هم یکی پس از دیگری پرونده پیدا میکنند نیز توجه ویژهای داشته باشند. امام جمعه موقت تهران در ادامه سخنانش عنوان کرد: نمایندگان مجلس باید به قدری فهیم باشند و زمان را بشناسند که یکپارچگی و نیازهای مردم و اولویتها را تشخیص دهند و همچنین قانونی وضع کنند که دو روزه و گروهی نباشد و ناظر بر ریلگذاری برای حرکت تکاملی جامعه اسلامی باشد. وی تاکید کرد: ما مجلسی میخواهیم که دولت را کنترل کند و بازرسیهای مرتب داشته و تسهیلکننده حرکت قوه مجریه و قوه قضائیه باشد.
***
بازدید رئیس قوهقضائیه از ندامتگاه زنان
صبح روز گذشته و در آستانه سالروز ولادت حضرت زهرا (س) و روز زن، رئیس دستگاه قضا از ندامتگاه شهرری (زنان) بازدید کرد. آیتالله سید ابراهیم رئیسی در بدو ورود در کارگاههای خیاطی، معرقکاری و قالیبافی ندامتگاه شهرری حضور یافت و به صورت چهره به چهره با مددجویان به گفتوگو پرداخت و در جریان مشکلات آنها قرار گرفت. رئیس قوه قضائیه در جریان این بازدید ضمن حضور در جمع قضات و دادیاران زندان دستور داد حداکثر تا قبل از پایان سال ۹۸ ضمن پالایش زندانیان وضعیت بلاتکلیفها، متقاضیان آزادی مشروط و همچنین اعطای مرخصی پایان حبس مشخص شود. آیتالله رئیسی همچنین هیات قضایی را که به همراه خود به زندان زنان قرچک آورده بود مامور کرد به تهران برنگردند و در محل زندان به بررسی وضعیت زندانیان و مستحقان تخفیف و عفو بپردازند و گزارش آن را هم به فوریت به حوزه ریاست قوه قضائیه اعلام کنند. رئیس دستگاه قضا همچنین در جمع قضات حاضر در زندان دستور داد با عمل به قانون از سختگیریهای بلا وجه درباره اعطای مرخصی و همچنین پذیرش وثایق خودداری شود.
***
فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران: آمریکا در آینده به کشتههای عینالاسد اعتراف خواهد کرد
خواری در عینالاسد
فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران بار دیگر بر لزوم اخراج نظامیان تروریست آمریکایی از منطقه خاورمیانه تأکید کرد. سردار حاجیزاده به شبکه «المسیره» یمن گفت: «همه کشورهای محور مقاومت متحد هستند و ما باید برای اخراج نیروهای آمریکایی از منطقه و نابودی رژیم صهیونیستی، تشریک مساعی داشته باشیم». وی با بیان اینکه، «امروز محور مقاومت فقط ایران نیست»، تصریح کرد: امروز دامنه محور مقاومت از دریای سرخ تا دریای مدیترانه و از جنبش انصارالله یمن تا حزبالله لبنان امتداد دارد. او درباره تلفات نظامیان آمریکایی در حمله اخیر سپاه پاسداران گفت: «عدم اعتراف دولت آمریکا به کشتههای عینالاسد، نشانگر خواری [مسؤولان آمریکایی] است». سردار حاجیزاده خاطرنشان کرد: مسؤولان آمریکایی در ابتدای حملات «چیزی گفتند و سپس روایت خود را تغییر دادند و اخیرا اعتراف کردند 109 نفر دچار آسیب مغزی شدهاند». فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران تصریح کرد که واشنگتن در آینده، به کشته شدن سربازانی اعتراف خواهد کرد که اکنون مدعی است ضربه مغزی شدهاند. وی همچنین توضیح داد آنچه در حمله سپاه به پایگاه عینالاسد عراق اهمیت داشت، «ریختن آبروی آمریکا و از بین بردن هژمونی آن بود، زیرا ما به بزرگترین پایگاه آمریکا حمله کردیم».
***
پمپئو مجدداً خواستار تمدید تحریم تسلیحاتی ایران شد
وزیر خارجه آمریکا بار دیگر خواستار تمدید تحریم تسلیحاتی ایران در سازمان ملل متحد شد. مایک پمپئو در صفحه شخصی توئیتر خود، با به اشتراک گذاشتن تصویری ادعایی، ایران را به ارسال سلاح به یمن متهم کرد. وی در ادامه ادعاهای خود افزود: «این نمونه دیگری از تداوم سرپیچی بزرگترین حامی دولتی تروریسم، یعنی جمهوری اسلامی ایران، از شورای امنیت سازمان ملل است». وزیر خارجه آمریکا که کشورش بزرگترین تامینکننده تسلیحات رژیم سعودی در جنگ تحمیلی 5 ساله علیه مردم یمن است، نوشت: «جهان باید خشونت ایران را رد کرده و همین الان برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران در سازمان ملل اقدام کند». شامگاه پنجشنبه هیأت آمریکایی در سازمان ملل متحد در بیانیهای خواستار جلوگیری از اتمام تحریمهای تسلیحاتی این سازمان علیه ایران شده بود. پمپئو چندی پیش نیز در اظهاراتی که حاکی از نگرانی از انقضای تحریم تسلیحاتی ایران در سال آینده (مهر ماه ۹۹) بود، از شورای امنیت خواست این تحریمها را تمدید کند. طبق یکی از بندهای قطعنامه ۲۲۳۱ که از سال ۲۰۱۶ میلادی اجرایی شد، ایران تا 5 سال از خرید تسلیحات تهاجمی منع شده است. این بند از قطعنامه در اکتبر سال ۲۰۲۰ (مهرماه ۱۳۹۹) منقضی میشود و پس از آن ایران این امکان را خواهد داشت از کشورهای خارجی جنگافزار بخرد.
ارسال به دوستان
لیست ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی منتشر شد
در مسیر بهارستان
گروه سیاسی: سرانجام با آغاز پروسه رسمی تبلیغات یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی که جمعه این هفته 2 اسفند برگزار میشود، لیستهای انتخاباتی از حد گمانهزنیها عبور کرده و به ترکیب مشخص و نهایی خود رسیدند. شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی که از ماهها قبل و با هدف متحد کردن گروهها، احزاب و اشخاص انقلابی شکل گرفته بود و سلسله جلسات متعددی نیز در همین زمینه برگزار کرده بود، با انجام تغییراتی در لیست اولیه خود که چند روز قبل منتشر شده بود، لیست نهایی خود را با عنوان «ایران سربلند» اعلام کرد. غلامعلی حدادعادل، رئیس این شورا روز گذشته در نامهای خطاب به مردم نوشت: «اینک شما و فهرست «ایران سربلند» که از سوی «شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی» برای انتخابات مجلس یازدهم به حضورتان معرفی شدهاند. «شورای ائتلاف» که برآمده از وحدت و همکاری دهها تشکل سیاسی و اجتماعی، صنفی و مردمی فعال کشور است، با توجه به نقش خطیر مجلس در اداره کشور، برای نیل به سربلندی ایران عزیز، تشکیل مجلسی قوی و کارآمد را ضروری میداند». حدادعادل در بخش دیگری از این نامه با اشاره به پروسه انتخاب افراد این لیست و مشارکت 352 محله پایتخت در این امر، شعار لیست را «نجات اقتصاد» ایران معرفی کرد. علاوه بر محمدباقر قالیباف که سرلیست «ایران سربلند» است، سیدمصطفی آقامیرسلیم، سیدمحمد آقامیری، عزتالله اکبری تالارپشتی، زهره الهیان، محسن پیرهادی، سیدرضا تقوی، مجتبی توانگر، مجتبی ثابتی، عاطفه خادمی، سیداحسان خاندوزی، سیدمحسن دهنوی، مجتبی رضاخواه، سمیه رفیعی، فاطمه رهبر، عبدالحسین روحالامینی نجفآبادی، مصطفی زمانیان، اقبال شاکری، مالک شریعتینیاسر، مهدی شریفیان، علی شمسیپور، ابوالفضل عمویی، فاطمه قاسمپور، سیدنظامالدین موسوی، الیاس نادران، احمد نادری، سیدمحمود نبویان، سوده نجفی، کیومرث هاشمی و سیدعلی یزدیخواه دیگر اعضای این لیست هستند.
* ناکامی در وحدت و پراکندگی آرا
همانطور که گفته شد شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی (شانا) که لیست مورد نظر خود را با انجام تغییراتی نسبت به نسخه اولیه منتشر کرد، هدف اولیه خود را معطوف به شکلگیری وحدت میان نیروها و جریانات انقلابی کرده بود اما نتیجه نهایی با هدف اولیه تطابق چندانی ندارد و روز گذشته جبهه پایداری که با این شورا به توافق نهایی و ائتلاف دست پیدا نکرده بود، لیست نهایی خود را با 3 نامزد مشترک و 27 گزینه دیگر منتشر کرد.
اختلافات میان جبهه پایداری و شورای ائتلاف که در هفتههای اخیر شکلی علنی به خود گرفته بود و رد آن را میشد در رسانههای عمومی نیز مشاهده کرد، از جایی آغاز شد که عدم تطابق معیار میان این جبهه و شورای ائتلاف باعث مخالفت نسبت به حضور یا عدم حضور تعدادی از چهرههای مورد نظر 2 گروه شد. تلاشها برای به وحدت رساندن این 2 گروه و ممانعت از تکرار تجربه انتخابات سال90 که در آن جبهه پایداری لیستی مجزا از جبهه متحد منتشر کرد، سرانجام به موفقیت نرسید و در حالی که روز چهارشنبه مرتضی آقاتهرانی خبر از تمایل جبهه پایداری برای وحدت و ارائه لیست واحد داده بود و این موضع وی با استقبال محمدباقر قالیباف نیز مواجه شده بود، نتیجه نهایی به سمت دوگانگی در ارائه لیستهای انتخاباتی رسید.
در وضعیت فعلی و از آنجا که با افت محسوس محبوبیت اصلاحطلبان و بالا گرفتن نارضایتیها از دولت و حامیان سیاسیاش میتوان انتظار پیروزی قاطع نیروهای انقلابی و جریان اصولگرا را داشت، پراکندگی آرا در سایه تکثر لیستهای انتخاباتی میتواند این امکان را به آنها دهد که با رای به مراتب پایینتری نسبت به انتخابات سال 94 به تعدادی از کرسیهای پایتخت دست پیدا کنند.
* کمین اصلاحطلبان برای بهارستان
بالا گرفتن اختلافات در پایگاه اصولگرایان و ارائه لیستهای متعدد انتخاباتی که باعث پراکنده شدن آرا میشود، چراغ سبزی برای اصلاحطلبان است که چراغ خاموش در حال پیش بردن فعالیتهای انتخاباتی خود هستند. شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان که چندی پیش با اطلاع از احتمال بالای شکست در انتخابات این دوره مجلس شورای اسلامی خبر از عدم انتشار لیست انتخاباتی در پایتخت داده بود، با باز گذاشتن دست احزاب خود برای ارائه لیستهای انتخاباتی به دنبال رقابتی غیرحیثیتی ولی موثر در جریان انتخابات پیش رو است. حزب کارگزاران سازندگی که در چند سال اخیر رابطه خوبی با محمدرضا عارف و شورای عالی سیاستگذاری نداشته، نخستین حزب اصلاحطلبی بود که روز گذشته لیست 30 نفره خود را به سرلیستی «مجید انصاری» و با حضور افرادی همچون محمدحسین مقیمى، علیرضا محجوب و سهیلا جلودارزاده منتشر کرد. مجید انصاری، عضو مجمع روحانیون مبارز هم عصر پنجشنبه در نشست حزب ندای ایرانیان گفته بود: هم در لیست ائتلاف احزاب اصلاحطلب و هم لیست حزب کارگزاران سرلیست هستم. وی در بخش دیگری از سخنان خود خبر از اشتراک 10 الی 15 نفری اعضای لیست حزب کارگزاران با لیست ائتلاف احزاب اصلاحطلب داده بود تا فرضیه برنامهریزی چراغ خاموش اصلاحطلبان برای مشارکت هوشمند در انتخابات اسفندماه بیش از پیش تقویت شود.
***
نامهای برای وحدت
پس از انتشار 2 لیست مجزا از سوی شورای ائتلاف و جبهه پایداری، مهرداد بذرپاش در نامهای خطاب به غلامعلی حدادعادل و حجتالاسلام مرتضی آقاتهرانی آنها را به انتشار لیست واحد دعوت کرد.
متن این نامه به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم
ادْعُ إِلَیَ سَبِیلِ رَبِّکَ بِالْحِکْمَهِ وَالْمَوْعِظَهِ الْحَسَنَه...
فرهیخته ارجمند جناب آقای دکتر حدادعادل
سرور گرامی جناب حجتالاسلام والمسلمین آقاتهرانی
سلام علیکم
ماههاست دلسوزان جبهه انقلاب برای ورود مومنانه به عرصه انتخابات جهت تغییر شرایط به نفع مردم و نجات اقتصاد ایران از بیتدبیری و رخوت تلاش میکنند تا در گام دوم انقلاب، مجلسی تراز و مشکلگشا برای ملت عزیز ایران تشکیل شود. ورود به صحنه انتخابات مستلزم هماهنگی، انسجام، انتخاب دقیق و صالحانه است. یکی از موضوعاتی که در روزهای اخیر دوستداران کشور و انقلاب را نگران کرده، در همریختگی صحنه انتخابات در جبهه انقلاب است. آنقدر که ما و شما در جلسات، تفسیر و تحلیل میکنیم و برای کارهایمان استدلال میتراشیم، در برابر دیدگان مردم جلوه معکوسی به نمایش در میآید؛ آنچه آنها میبینند شلوغی و بلاتکلیفی جریان انقلابی است و شما بزرگواران بیش از هر کس به خسارات این کار واقفید. این اتفاق نهتنها مجلس متحد انقلابی را برای ملت به ارمغان نمیآورد، بلکه بر فرض پیروزی، درخت اختلافات را تنومندتر میکند و ادامه حرکت را با مشکل دوچندان مواجه مینماید. به طور قطع، در این مدل کُنشگری سیاسی، جوانگرایی مطلوب و انقلابی هم قربانی خواهد شد. بدینوسیله از شما بزرگواران به عنوان چهرههای شاخص ۲ جریان انقلابی، درخواست میکنم با توجه به جمیع شرایط و حساسیتهای موجود، در فرصت کوتاه باقیمانده، به راههای وحدت حداکثری بیندیشید و همچون مادری دلسوز که فرزندش را در آستانه ذبح میدید، با اندکی اغماض از اختلافات اندک و توجه بر اشتراکات فراوان، بر سر یک فهرست واحد توافق نمایید تا دل مردم نگران را شاد نموده و در این شرایط سخت اقتصادی، کام آنها را بیش از پیش تلخ نکنیم. میدانم در محضر شما بزرگواران، توصیه با هم بودن برای ساختن ایران عزیز جسارت است اما چه کنیم با ابراز دلواپسیهای گستردهای که طی این چند روز از متن مردم دریافت کردهایم. میدانید و میدانیم احتمال توفیق در خدمت به ملت، جز با برنامهریزی منسجم امکانپذیر نیست و قطعا این با هم بودن، کشور را به تشکیل مجلس مردمی و قوی نزدیکتر خواهد کرد. تا دیر نشده، مطالبه مردم خسته از اختلاف و ناکارآمدی را دریابیم، عزمی الهی پیشه سازیم و بدخواهان چشم بسته به اوجگیری اختلافات را ناامید کنیم و با یک فهرست واحد، قلوب همه دلسوزان را خرسند نماییم که قطعا این به صلاح نزدیکتر است.
در انتظار پاسخ و گامهای مثبت شما بزرگواران هستیم.
عضو کوچکی از جبهه بزرگ انقلاب
مهرداد بذرپاش
سحرگاه ۲۵ بهمن ۱۳۹۸
ارسال به دوستان
بررسی فرازهای وصیتنامه سردار شهید سلیمانی در گفتوگوی «وطن امروز» با آیتالله کعبی، عضو هیأترئیسه مجلس خبرگان رهبری
وصیتنامه تمدنساز
گروه سیاسی: انتشار وصیتنامه شهید سلیمانی در مراسم اربعین آن شهید و سایر شهدای مقاومت، مردم را بیشتر از گذشته با بینش و جهانبینی آن شهید گرانقدر آشنا کرد. تاکید چندباره بر لزوم حفظ و حراست از جایگاه ولایت فقیه که در جایجای این وصیتنامه به چشم میخورد، عمق نگاه دینی و انقلابی فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به نمایش گذاشت. جهت تامل بیشتر و بررسی وجوه مختلف این وصیتنامه خواندنی، با آیتالله کعبی، عضو هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری گفتوگو کردیم.
***
* وصیتنامه شهید سلیمانی روز پنجشنبه منتشر شد. از نگاه شما مهمترین فرازهای این وصیتنامه چه بود؟
وصیتنامه سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی بیانگر شخصیت این شهید بود. یک انسان مومن، انقلابی، پای کار انقلاب و انسان مخلص که با خدا معامله و ریشههای نظام توحیدی اسلامی ایران را درک کرد. شهید سلیمانی این انقلاب را زمینهساز ظهور حضرت بقیهالله اعظم میدانست. این وصیتنامه نشانه عمق درک شهید سلیمانی نسبت به مقوله ولایت فقیه و رهبری امام راحل و رهبری مقام معظم رهبری است. این وصیتنامه عشق گویا و تکلیفمدار این شهید نسبت به ولایت است. فرازهای اول این وصیتنامه عمق روحیه بندگی و ارتباط با خدا و روحیه مناجات و توسل شهید سلیمانی را بیان میکند. اگر کسی اهل تهجد و نماز شب باشد، میتواند اینگونه مناجات عرفانی که الهام گرفته از دعای عرفه امام حسین است را بیان کند. یک بعد مهم این وصیتنامه دلدادگی و شیدایی و عشق بی حد و حصر نسبت به شهدا و شهادت است. شهید سلیمانی عصاره فضایل شهدای دفاعمقدس و شهدای مدافع حرم و سرداران شهید بود. به همین خاطر بیتابی این شهید نسبت به همرزمان شهیدش دیده میشود. شهید سلیمانی نگران بود که به خاطر بالا رفتن سنش، بدون شهادت از این دنیا برود و تاکید دارد که جسم در حال علیل شدن است. شهید سلیمانی 40 سال عشق به شهادت داشت و احساس وحشت میکرد از اینکه نکند شهادت نصیب او نشود و از این قافله عقب بماند. بنده بعد از خواندن وصیتنامه این شهید، به یاد این فراز از نهجالبلاغه در بیان ویژگیهای متقین افتادم که میفرماید اهل تقوا مانند کسانی هستند که انگار بهشت را به چشم خودشان میبینند. این دلتنگیهایی که در وصیتنامه شهید سلیمانی میبینید ناشی از همین نگاه شهید به وجهالله است.
* در این وصیتنامه چند بار بر موضوع حفظ شأن و حراست از نهاد ولایت فقیه و شخص ولی فقیه تاکید شده است. راز تاکید شهید سلیمانی بر این مقوله را چه میدانید؟
شهید سلیمانی در وصیتنامه خودش خیلی زیبا درباره اهمیت رهبری نوشته است. او مینویسد: جهان اسلام نیازمند رهبری است. و خیلی اظهار خوشحالی میکند که خداوند نعمت داده و این رهبری در عصر غیبت که رهبری ولی فقیه است را به ما و جهان اسلام عطا کرده است. هم رهبری حضرت امام خمینی و هم رهبری حضرت آقا. همانطور که شما میدانید، رهبری روح اسلام است و اسلام بدون رهبری نه پیشرفت میکند و نه پیروز میشود، بلکه امت اسلامی بدون رهبری طعمه گرگها خواهد شد. ایشان در وصیتنامه خودش تاکید دارد که رهبری میتواند نجاتبخش و حیاتبخش باشد. به همین خاطر تاکید دارد که خیمه ولایت خیمه رسولالله است. خیمه سیدالشهدا است و در نهایت سفارش اکید میکند که بند ناگسستنی بین امت و امامت تضعیف نشود. و البته از پیشگامان عرصه دین و علما و مراجع توقع و انتظار دارد این موضوع را تقویت کنند. در بخش خطاب به مراجع این وصیتنامه آمده است که رهبری به اندازه صلاحیتش و بلکه بیشتر از صلاحیتش مظلوم است و حقیقتا همانگونه که جمهوری اسلامی مقتدر و مظلوم است، رهبر معظم انقلاب، حضرت آیتاللهالعظمی امام خامنهای حفظهالله هم مقتدر است و هم مظلوم. شهید سلیمانی هم بر اقتدار و مظلومیت و مدیریت و امدادهای الهی که مربوط به ولی فقیه است تاکید کرده است. حتی آنجایی که شهید سلیمانی خطر آمریکا و رژیم صهیونیستی را به مثابه 2 تهدید هشدار داده، باز تاکید میکند که راه علاج مقابله با آمریکا و صهیونیسم، روحیه اسلامی و پایبندی به ارزشهای اسلامی و همچنین تمسک به ولایت فقیه است.
* توصیههای شهید سلیمانی خطاب به سیاسیون را واجد چه درسهایی برای فضای امروز کشور میدانید؟
شهید سلیمانی هم اصولگرایان و هم اصلاحطلبان را به حفظ هویت مسلمانی و انقلابی سفارش میکند و تاکید دارد قدر این هویت اسلامی و انقلابی ملت ایران را بدانند، چرا که هویت اسلامی هم ضامن اقتدار، وحدت و تمامیت ارضی ایران است و هم کشور را پیش میبرد. در مکتب شهید سلیمانی تفکیک میان ایران و اسلام از لحاظ هویتی خیانت به اسلام و ایران است. در نقطه مقابل همراستایی ایران و اسلام هم اسلام را پیش میبرد و هم به مرزهای جغرافیایی ایران کمک میکند.
* علاوه بر موضوع ولایت فقیه، کدام محورهای این وصیتنامه از نگاه شما برجسته بود؟
نقش شهدا که محور عزت و کرامتند در این وصیتنامه برجسته است. این شهید میبالد که نیروهای مسلح تحت امر ولی فقیه و فرمانده کل قوا قرار دارد و در هیچ زمانی از تاریخ نیروهای مسلح چنین فرصتی پیدا نکرد که تحت فرماندهی یک مرجع تقلید و یک ولی فقیه باشد. دیگر اینکه شهید سلیمانی مردمشناس بود و مردمدار و مردمدوست بود و قدردان ملت ایران بویژه هماستانیهای خود، مردم کرمان بود. بویژه اینکه ایشان فرمانده لشکر ثارالله کرمان بود و از فداکاری مردم کرمان و رزمندگان این لشکر تمجید کرده است. نکته جالب این وصیتنامه، تاکید و درخواست شهید سلیمانی از مردم کرمان بود تا همیشه با ولایت بمانند و تاکید دارد ولایت فقیه در زمان ما ولایت علی بن ابیطالب و خیمه او خیمه حسین فاطمه است. این نگاه خیلی ارزشمند است. شهید سلیمانی در چند جای وصیتنامه خود طلب عفو دارد که این کار هم رسم مسلمانی است. به طور کلی این وصیتنامه نگاه جامع شهید سلیمانی را به همگان نشان داد. در این وصیتنامه ایمان و همچنین کوچک بودن دنیا در نگاه حاج قاسم خیلی خوب و زیبا به نگارش درآمده است.
* جملاتی هم درباره منش و جهانبینی دینی شهید سلیمانی بفرمایید.
نگاه خداگرایی و آخرتگرایی و خطر کردن برای اسلام در این متن مشهود است. همینطور عشق و علاقه وافر این شهید به شهادت. گویی یک شهید زندهای در میان ما زندگی میکرد و در نهایت به معراج و شهدای آسمانی پیوست. خود این شهید میفرمود که تا شهید زندگی نکنی، شهید نمیشوی. این نگاه راز و رمز عظمت شهید سلیمانی بود. شهید سلیمانی یادآور صحابه رسولالله و یادآور مجاهدتهای امیرالمومنین و یادآور رشادتهای صحابه سیدالشهدا در زمانه ما بود. گویی این شهید از دالان تاریخ عبور کرده و از صدر اسلام به زمانه ما آمده بود. شهید سلیمانی در تراز سرداران بزرگ اسلام در عصر حاضر بود. به همین خاطر باید شهید سلیمانی را بهعنوان «جهان پهلوان میدان جهاد و شهادت» دانست. شهیدی که در قامت یک شهید تمدنی ظهور و بروز کرد. عاش سعیدا و مات شهیدا. روح شهید سلیمانی روحیه متعالی ملت ایران و انقلاب اسلامی ایران را طراوت و حیاتی دوباره بخشید. باید مکتب ما مکتب شهید سلیمانی و راه ما راه شهید سلیمانی باشد. چون خود شهید سلیمانی هم تربیتشده مکتب امام و شاگرد ولایت و رهبری بود. در نهایت باید گفت شهید سلیمانی دستاورد اسلام ناب محمدی و مکتب اهل بیت بود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|