|
ارسال به دوستان
گزارش «وطن امروز» از حواشی ادامه تولید مجموعه «پایتخت» برای نوروز 1400 و تلاقی پخش آن با سریال «نون خ»
«نونخ3» گزینه قطعی نوروز 1400
عباس اسماعیلگل: درست یک روز مانده به اتمام بخش فصل ششم «پایتخت» در فروردین 99 خبری در رسانهها منتشر شد که در آن سیروس مقدم از این گفت که به دلیل شرایط کرونایی پیشآمده، داستان این فصل از سریال پایتخت ناقص باقی مانده و یک یا چند قسمت دیگر از این سریال که حکم جمعبندی این فصل را خواهد داشت، طلب مخاطبان از ما باشد؛ موضوعی که نشاندهنده عزم جزم سازندگان این سریال برای ساخت ادامه آن بود. به شکل طبیعی و حرفهای نیز وقتی سریالی به هر دلیل در مراحل تولید ناقص باقی میماند، باید به اتمام برسد تا به نظر و سلیقه مخاطبی که برای دیدن آن وقت صرف کرده نیز احترام گذاشته شود، آن هم سریالی همچون «پایتخت» که بعد از 5 فصل به مخاطبی میلیونی در سراسر ایران دست یافته و ناتمام ماندن فصل ششم آن برای مخاطبان آزاردهنده بود.
طی چند وقت اخیر با از سرگیری دوباره تولید آثار سینمایی و تلویزیونی، به شکل طبیعی فصل ششم «پایتخت» که به بهانه کرونا ناقص باقی مانده بود هم باید وارد جریان تولید میشد اما ناگهان انتشار 2 مصاحبه از سوی الهام غفوری، تهیهکننده پایتخت و همسرش سیروس مقدم در چند ماه گذشته در 2 روز متوالی باعث شد ادامه ساخت این سریال درگیر اتفاقاتی جدید شود. الهام غفوری، تهیهکننده سریال «پایتخت» 3-2 ماه پیش بود که در مصاحبهای درباره ادامه ساخت قسمتهای پایانی این سریال گفت: «تا زمانی که با تلویزیون قرارداد نبندم نمیتوانم صحبت کنم، چون من تهیهکننده کار هستم و نمیتوانم اخبار دروغ اعلام کنم». اما این مصاحبه که به نظر میرسید مقدمهای برای طرح مطالبه جدید سازندگان «پایتخت» از تلویزیون و بازی تازه آنها با رسانه ملی باشد؛ با صحبتهای سیروس مقدم در یک گفتوگوی رادیویی تکمیل شد. او در این زمینه گفت: «قرارداد ما 15 قسمتی بود و مطالبه مردم از ما نیازمند تفاهمنامه جدیدی است. نه بدهبستانهای مالی تمام شده و نه تسویهحسابها اتفاق افتاده و همه موکول شده به این چند قسمت پایانی که گرفته شود. به لحاظ تایمی و تعداد قسمت به آن تعهدی که برای 15 شب عید داشتیم عمل کردیم که اضافه بر سازمان است و باید تفاهمنامه جدیدی امضا شود. تا جایی که اطلاع دارم، مذاکرات این تفاهمنامه با عزیزان سازمان صداوسیما در جریان است و انشاءالله بزودی به نتیجه میرسد. باید قصه جدیدی برایش نوشته شود، زیرا آن فینال به دردمان نمیخورد و امکان و شرایط تصویربرداریاش فراهم نیست و باید فینال دیگری به عنوان طلب مردم تقدیم شود. من فکر میکنم 2 تا 3 قسمت باشد اما هنوز قطعی نیست». اما این پایان کار نبود و درست حدود یک ماه پیش سازندگان پایتخت اعلام کردند علاوه بر چند قسمت پایانی فصل ششم، فصل هفتم ساخته میشود؛ درست چند روز پس از انتشار این خبر، رسانهها از دستمزد بالای محسن تنابنده برای ساخت فصل هفتم خبر دادند و همین مساله موجب شود تنابنده با انتشار متنی در فضای مجازی از عدم ساخت فصل جدید پایتخت خبر دهد، به همین خاطر کمتر کسی تصور میکرد که سازندگان سریال پایتخت همان چند قسمت پایانی فصل ششم پایتخت را هم بسازند. اما مصاحبه چند روز اخیر سیروس مقدم، کارگردان سریال پایتخت بسیاری از مخاطبان را شوکه کرد؛ کارگردان پایتخت در این مصاحبه درباره آغاز فیلمبرداری سریال پایتخت گفت: فیلمبرداری این سریال را از اوایل بهمن آغاز میکنیم و ادامه داستان قبل با کمی تغییرات ساخته خواهد شد. وی گفت: در تلاشیم ادامه «پایتخت ۶» را به نوروز برسانیم و به همین خاطر قسمتهای باقیمانده آن ساخته میشود. وی افزود: طبق قولی که به مردم داده بودیم، تلاش میکنیم قسمتهای باقیمانده سریال را آماده کنیم تا پایتخت ۶ به انتها برسد و نوروز سال آینده روی آنتن برود. کارگردان پایتخت درباره شروع کار فیلمبرداری سریال گفت: فیلمبرداری را از اوایل بهمن آغاز میکنیم و ادامه همان داستان قبل با کمی تغییرات ساخته خواهد شد. مقدم افزود: گردآوری تمام بازیگران کار سختی است ولی چون همه عوامل میخواهند به قولی که به مردم دادهاند وفادار بمانند، خود را هماهنگ و تنظیم کردند تا مدتی در خدمت این طرح باشند و کار انجام شود. وی درباره ساخت «پایتخت ۷» هم گفت: «پایتخت ۷» را سال آینده خواهیم ساخت.
بنا بر این گزارش، همانطور که سیروس مقدم در این مصاحبه به صراحت گفته، نه تنها ادامه فصل ششم پایتخت برای عید نوروز ساخته میشود بلکه فصل هفتم آن هم سال آینده ساخته خواهد شد که این مساله نشان دهنده به توافق رسیدن سازندگان سریال پایتخت با مسؤولان صداوسیما است اما نکته جالب آنجاست که در اوج نقدها از فصل ششم سریال پایتخت که از سوی رسانهها و مخاطبان در ارتباط با کیفیت نازل فنی و محتوایی این فصل از سریال مطرح میشد، شبکه اول سیما همان اواخر فروردینماه 99 با برگزاری یک نشست «نمایشی» نقد و بررسی برای این سریال با حضور سیروس مقدم که بیشتر نشست تعریف و تمجید از فصل ششم «پایتخت» بود تا نقد جدی آن، از این گفت که منتقدان نباید در نقد سریال عجله کنند و باید اجازه دهند با اتمام سریال و مشخص شدن سرنوشت شخصیتها به نقد آن بپردازند؛ حربهای که در دورهای بسیاری از منتقدان را گوشه رینگ میبرد و آنها را به بهانه تعجیل در نقد سریال در معذوریت اخلاقی قرار میداد. اما حالا که موعد ساخت قسمتهای باقیمانده از سریال فرا رسیده، مخاطبان این سریال پرطرفدار کماکان امیدوارند سازندگان «پایتخت»، با رفع نقایص محتوایی فصل ششم، ادامه سریال را بسازند تا مجددا خاطرات خوش پایتخت 1، 2 و 3 برای مخاطبان زنده شود و سریال پایتخت همان سریال مردمی محبوب شود.
* همچنان گزینه نوروز 1400 هستیم
اما نکته قابل تامل درباره پخش قسمتهای باقیمانده فصل ششم پایتخت در نوروز 1400 به تلاقی این سریال با سریال پرمخاطب «نون خ» مربوط است به همین خاطر مهدی فرجی، تهیهکننده مجموعه تلویزیونی «نون خ» به «وطن امروز» گفت: برخلاف شایعات مطرحشده، سریال «نون خ» همچنان گزینه پخش نوروز 1400 محسوب میشود و طبق اطلاعات رسیده، پخش چند قسمت پایانی سریال «پایتخت 6» خللی در پخش سریال «نون خ» وارد نمیکند.
وی در ادامه تاکید کرد: تا این لحظه مسؤولان شبکه یک سیما و تلویزیون به ما اعلام کردهاند «نون خ» گزینه پخش در نوروز ۱۴۰۰ از شبکه یک سیما به حساب میآید.
فرحی درباره شرایط تولید «نون خ» گفت: هماکنون گروه تولید مجموعه «نون خ3» در این روزهای سخت کرونایی بشدت مشغول گذراندن مراحل تصویربرداری در سرمای غرب کشور هستند و تصویربرداری این سریال همچنان ادامه دارد و طبق برنامهریزیهایی که شده است اواسط بهمنماه به پایان خواهد رسید. همانطور که پیش از این اعلام شده، حضور اکبر عبدی و بازگشت علی صادقی از مهمترین اتفاقات سریال در حوزه بازیگری است و از هماکنون بسیاری از رسانهها و مخاطبان کنجکاویهای فراوانی درباره نقش آقای عبدی دارند که اگر اجازه بدهید درباره جزئیات این موضوع بیشتر از این اظهارنظر نکنم.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: همانطور که میدانید، شیوع ویروس کرونا در این روزها به بدترین حالت ممکن خود رسیده است و شرایط تولید سریال هم بسیار سخت شده است اما عوامل سریال «نون خ 3» در تمام لحظات تولید مجموعه ضمن رعایت تمام پروتکلهای بهداشتی اقدام به زدن ماسک میکنند و فقط بازیگران جلوی دوربین ماسک خود را برمیدارند که خدا را شکر تا این لحظه هیچ مشکلی برای هیچ کدام از عوامل به وجود نیامده و امیدوارم با چکاب روزانهای که از تمام عوامل میشوند، تا پایان کار تصویربرداری هیچ اتفاق تلخی برای کسی رخ ندهد.
مهدی فرجی گفت: در این شرایط، مدافعان سلامت با از خودگذشتگی فراوان در صحنههای مبارزه با ویروس کرونا حضوری فداکارانه دارند و عوامل سریال «نون خ 3» هم با تأسی از مدافعان سلامت، جوانمردانه پای کار آمده و همه خطرات احتمالی را به جان خود خریدهاند تا برای نوروز 1400 هر طور شده این سریال طنز را به آنتن برسانند و در شاد کردن دل مردم در این شرایط سخت سهم بسزایی ایفا کنند.
این تهیهکننده در ادامه درباره تفاوتهای اصلی «نون خ 3» با «نون خ 2» گفت: در سری دوم سریال «نون خ» بیشتر لوکیشنها در مناطق غربی کشور ضبط و تولید شد اما در فصل سوم «نون خ» یک شگفتانهای برای مخاطبان داریم و آن اضافه شدن قومیتی در سریال است.
تهیهکننده «نون خ 3» در ادامه درباره شرایط تولید سریال در دوران کرونایی گفت: از آنجا که بخش اعظمی از فصل دوم سریال «نون خ» را در اوج شیوع ویروس کرونا ضبط کرده بودیم، به یک تجربه مناسب و البته نفسگیر دست پیدا کردهایم که این تجربیات تا حدود زیادی این روزها در تولید فصل سوم سریال به کارمان میآید.
گفتنی است سعید آقاخانی، شقایق دهقان، سیروس میمنت، سیدعلی صالحی، هدیه بازوند، ندا قاسمی، ماشاءالله وروایی، کاظم نوربخش، نسرین مرادی، سیروس سپهری، صهبا شرافتی، سیروس حسینیفر، یوسف کرمی، سیدحسین موسوی، آتنا مهیاری، علی اخوان، شقایق فتاحی و نارین ایوبی بازیگران این سریال تلویزیونی هستند، همچنین فصل سوم سریال نون خ در 15 قسمت برای پخش در نوروز 1400 از شبکه اول سیما ساخته میشود.
ارسال به دوستان
تغییر نام «اوج ۱۱۰» به «منصور»
فیلم سینمایی «اوج ۱۱۰» به کارگردانی سیاوش سرمدی به «منصور» تغییر نام داد. به گزارش «وطن امروز»، فیلم سینمایی «اوج ۱۱۰» به کارگردانی سیاوش سرمدی و تهیهکنندگی جلیل شعبانی به «منصور» تغییر نام داد. فیلم «منصور» که مراحل پایانی فنی خود را سپری میکند در سیونهمین دوره جشنواره فیلم فجر نمایش داده میشود. این فیلم سینمایی با نگاهی به بخشهایی از زندگی شهید ستاری و طراحی و تولید نخستین جنگنده کاملا ایرانی ساخته شده که در آن بخشهای ناگفته از 8 سال دفاعمقدس روایت شده است. محسن قصابیان نقش شهید ستاری را در فیلم سینمایی «منصور» ایفا میکند.
ارسال به دوستان
کتاب
فراخوان نوزدهمین دوره جشنواره قلم زرین منتشر شد
نوزدهمین جشنواره قلم زرین در زمینههایی چون رمان بزرگسال و رمان کودک و نوجوان برگزار خواهد شد.
در فراخوان این جشنواره آمده است: از آنجا که هدف نوزدهمین دوره جشنواره قلم زرین، ترویج فرهنگ کتابخوانی، حفظ ارزشهای والای اخلاقی و دینی و رشد و شناسایی ادبیات هدفمند و ارزشمدار است، از اهالی فرهنگ و دستاندرکاران حوزه نشر، برای شرکت در جشنواره دعوت میکند. علاقهمندان میتوانند آثار منتشرشده در سال ۱۳۹۹ در زمینههای مجموعه داستان و رمان بزرگسال، مجموعه داستان و رمان کودک و نوجوان، شعر بزرگسال، شعر کودک و نوجوان و پژوهش و نقد ادبی را به دفتر جشنواره ارسال کنند. بدیهی است ملاک داوری، سال انتشار اثر مندرج در شناسنامه کتاب خواهد بود. نویسندگان و ناشران حداکثر تا ۱۵ اسفندماه ۱۳۹۹ فرصت دارند ۲ نسخه از اثر خود را که در سال ۱۳۹۹ چاپ و منتشر شده است به دفتر جشنواره به نشانی تهران، خیابان سیدجمالالدین اسدآبادی، نبش کوچه ۴۴، پلاک ۳۶۰، کد پستی۱۴۳۶۷۷۳۸۸۳ ارسال کنند. مراسم پایانی نوزدهمین دوره جشنواره قلم زرین با معرفی برگزیدگان و اهدای جوایز روز ۱۴ تیر ۱۴۰۰ همزمان با روز ملی قلم برگزار خواهد شد.
***
کتاب «سلیمانیها» از راه رسید
کتاب «سلیمانیها»، روایتهایی از بازتاب شهادت حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس در زندگی مردم، توسط انتشارات «راه یار» چاپ و راهی بازار نشر شد. به گزارش «وطن امروز»، کتاب «سلیمانیها» خاطرات و روایتهای مردمی درباره شهادت حاجقاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس را در ۳ فصل «قهرمان خانه ما؛ اثر شهادت در فضای تربیتی و قهرمانسازی در خانواده»، «ملت قهرمان؛ اثر شهادت بر تصمیمات و اقدامات مردم جامعه ایران» و «سردار امت؛ اثر شهادت بر مردم دیگر کشورها و بازتاب آن در فضای بینالملل» روایت کرده است. کتاب «سلیمانیها» که تحقیق و مصاحبههای آن بر عهده مهدی خلیلیان موحد، زینب ناجی جمال و مرضیه هاشمی بوده و تدوین آن هم توسط فریده الیاسیفرد، سمیرا چوبداری، مرضیه ذاکری و لطیفه نجاتی صورت گرفته، در ۲۰۰ صفحه، شمارگان ۱۰۰۰ نسخه و قیمت ۲۲ هزار تومان منتشر شده است.
ارسال به دوستان
بدترین وضعیت ۴۰ سال اخیر هالیوود
فروش سینماهای آمریکا ۸۰ درصد کاهش یافت
فروش گیشههای سینماهای آمریکا در سال ۲۰۲۰ بدترین وضعیت ۴۰ سال اخیر را تجربه کرد و با فروش 2/2 میلیارد دلاری در کل سال به دلیل بحران ویروس کرونا، کاهشی ۸۰درصدی را ثبت کرد.
به گزارش «وطن امروز»، سینماهای آمریکا با شیوع کرونا از اواخر مارس مجبور شدند بخش قابل توجهی از سال ۲۰۲۰ را در تعطیلی به سر ببرند و وقتی از ماه آگوست/ مرداد در برخی از ایالتها توانستند کارشان را از سر بگیرند، برای ادامه حیات به سختی مبارزه کردند.
همه اینها منجر به کاهش فروش ۸۰ درصدی در مقایسه با سال ۲۰۱۹ شد. این در حالی است که سال ۲۰۱۹ به لطف فروش فیلمهای پرفروشی چون «انتقامجویان: پایان بازی»، «شیرشاه» و «مرد عنکبوتی: دور از خانه» رکورد 39/11 میلیارد دلاری به جا گذاشته شده بود.
اما رکود فروش در سراسر جهان با شدت و حدت متفاوتی بروز کرد و در مجموع فروش جهانی با کاهش ۷۱ درصدی در نهایت با 4/12 میلیارد دلار ثبت شد. این در حالی است که سال ۲۰۱۹ گیشه جهان از 5/42 میلیارد دلار گذشته بود.
بیشترین فروش جهانی سال ۲۰۲۰ در گیشههای چین بود که در مجموع 7/2 میلیارد دلار فروخت و فیلم چینی «هشت صد» پرفروشترین فیلم جهان شد و ۴۶۱ میلیون دلار فروش کرد.
در آمریکا «پسران بد برای زندگی» که سومین فیلم از مجموعه «پسران بد» با بازی ویل اسمیت و مارتین لارنس بود، پرفروشترین فیلم گیشه شد؛ این فیلم که اواسط ژانویه اکران شده بود، توانست ۲۰۴ میلیون دلار بفروشد. در مقایسه، پرفروشترین فیلم گیشههای آمریکا در سال ۲۰۱۹ «انتقامجویان: پایان بازی» بود که فقط ۸۴۸ میلیون دلار در آمریکا فروخت.
دومین فیلم پرفروش سال ۲۰۲۰ آمریکا «۱۹۱۷» بود. این درام جنگ جهانی دوم که سال ۲۰۱۹ با اکرانی محدود به سینماها راه یافته بود ولی از نامزدهای مهم اسکار بود، در ژانویه اکران جدیاش را شروع کرد و فروشی ۱۵۷ میلیون دلاری را ثبت کرد. «سونیک خارپشت» هم عنوان سومین فیلم پرفروش سال را به نام خود ثبت کرد و با فروش ۱۴۶ میلیون دلاری این جایگاه را کسب کرد.
سال ۲۰۲۰ نخستین سال از ۲۰۱۵ به این سو بود که دیزنی نتوانست عنوان پرفروشترین فیلم سال را از آن خود کند.
در عین حال پرسروصداترین فیلمهای سال که خیلیها در انتظارشان بودند، اکرانشان به تعویق افتاد و به سرویسهای استریمینگ منتقل شدند. «تنت» که راهی سینماها شد، تنها ۴۶ میلیون دلار در آمریکا فروش کرد و فروش آن در سطح جهان ۳۶۲ میلیون دلار بود. «جهشهای جدید» هم فیلم دیگری بود که انتظار میرفت بتواند بفروشد اما با بیمیلی مخاطبان از حضور در سینماها موفقیتی نیافت. «زن شگفتانگیز ۱۹۸۴» که روز کریسمس راهی سینماها شد، در حالی که بیش از ۶۰ درصد سینماهای آمریکا تعطیل بودند، ۳۲ میلیون دلار در آمریکا و ۱۳۲ میلیون دلار در جهان فروخت.
پیش از بحران کرونا، تحلیلگران خوشبینانه به فروش سال ۲۰۲۰ نگاه میکردند و موفقیت منحصر به فردی را برای آن پیشبینی کرده بودند اما در نهایت فیلمهایی مثل «مولان»، «وقتی برای مردن نیست» و بسیاری از فیلمهای دیگر که برای سال ۲۰۲۰ برنامهریزی شده بودند به سال ۲۰۲۱ منتقل شدند.
با این حال هنوز کارشناسان امیدشان را به سینما از دست ندادهاند و معتقدند اگر چه سال ۲۰۲۰ یک شکست کامل برای فروش بود اما در عین حال نشان داد سینما تجربهای است که از زندگی بیرون نمیرود و با جود همه چالشها، غیرقابل انکار است.
ارسال به دوستان
روایت تلاش مدافعان سلامت
«بعد از این سه ماه…» به تدوین رسید
مستند «بعد از این سه ماه…» به کارگردانی محمد عبدیزاده به روایت تلاشهای پرسنل بیمارستانی و مدافعان سلامت در خط مقدم مقابله با کرونا میپردازد.
به گزارش «وطن امروز»، مستند «بعد از این سه ماه…» به نویسندگی و کارگردانی محمد عبدیزاده و تهیهکنندگی علی کفراش که به روایت تلاشهای پرسنل بیمارستانی و مدافعان سلامت در خط مقدم کنترل کرونا میپردازد، این روزها در مرحله تدوین است.
محمد عبدیزاده درباره این مستند توضیح داد: مستند کرونایی «بعد از این سه ماه…»، داستان تلخ و مرگبار یکی از شدیدترین همهگیریهای جهان را روایت میکند؛ ویروسی نوپدید که بهسرعت از کشوری به کشور دیگر منتقل شده و موجب آلوده شدن و مرگ بسیاری افراد در جهان از جمله ایران میشود. وی گفت: «بعد از این سه ماه…» درباره فداکاری پزشکان و پرستاران برای درمان بیماران در جریان فراگیری کرونا در سالهای ۹۸ و ۹۹ است. این فیلم نشان میدهد که چگونه کادر درمان میتواند با همه کمبودها برای بسیاری از بیماریهای کشنده راه درمان پیدا کنند. به گفته عبدیزاده، «بعد از این سه ماه…» به شکل شخصی و عاطفی، به زندگی ادای احترام کرده و تلفات و هزینههای «کووید-۱۹» بر کارکنان بیمارستانی و اعضای خانواده آنها را توسط پزشکان و پرستارانی که خود درگیر این ویروس بودند، روایت میکند.
این مستند در دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه علوم پزشکی ایران، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بیمارستانهای مسیح دانشوری، سینا، شهدای تجریش، امام خمینی(ره)، دکتر شریعتی، روزبه، بهارلو، یاس و کامکار قم، آرامستانهای بهشتزهرا(س) و بهشت معصومه(س)، نقاهتگاه ایران مال، مراکز مختلف خیریه، گروههای جهادی و… فیلمبرداری و نیمی از تدوین آن توسط حمید فنایی انجام شده است. عوامل تولید «بعد از این سه ماه…» عبارتند از تهیهکننده: علی کفراش، نویسنده، کارگردان و مجری طرح: محمد عبدیزاده، پژوهش: لیلا محمدی و محمد عبدیزاده، مشاوران کارگردان: ماشاءالله ترابی و نسرین امینیان، تصویربرداران: مجید یادگاری، شاهین عبدیزاده و محمد عبدیزاده، تدوین: حمید فنایی، دستیار کارگردان و برنامهریز: لیلا محمدی، صدابرداران: حسین الماسی و احمد خاقانی، هماهنگی تولید: مهوش آگاهی، مدیر تولید: حسن نوری، عکاس: وحید مزاجردی، با روایت: لیلا محمدی و با همراهی روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران. این مستند در مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی تهیه شده است.
ارسال به دوستان
با رونمایی از نخستین عکس
«مصلحت نظام» راهی جشنواره فیلم فجر شد
فیلم سینمایی «مصلحت نظام» به تهیهکنندگی محمدرضا شفاه و کارگردانی حسین دارابی همزمان با پایان مراحل فنی، آماده حضور در جشنواره سی و نهم فجر میشود. به گزارش «وطن امروز»، این فیلم که محصول مشترک سینمایی حوزه هنری و سازمان هنری- رسانهای اوج به حساب میآید، نخستین تجربه کارگردانی سینمایی حسین دارابی است و یک تریلر جاسوسی- امنیتی بهحساب میآید که داستان آن در اواخر دهه 50 میگذرد. «مصلحت نظام» سومین فیلم تولیدشده در باشگاه فیلم سوره است که با بازی فرهاد قائمیان، وحید رهبانی، مهدی حسینینیا، مجید نوروزی، امیر نوروزی، سهیبانو ذوالقدر و نازنین فراهانی در سکوت خبری جلوی دوربین رفت و هماکنون همزمان با پایان مراحل فنی نخستین تصویر از آن منتشر شد. حسین دارابی پیش از این برای آثار کوتاهش توانسته جوایز متعدد داخلی و خارجی کسب کند که جایزه ویژه هیات داوران جشنواره مذاهب امروز ایتالیا (religion today)، جایزه اصلی جشنوارههای شلنگل آلمان، نیشنز اتریش، اسپکتوی ایتالیا و جشنواره فیلم کوتاه 100، جشنواره مردمی عمار و... از جمله این جوایز هستند. سایر عوامل فیلم عبارتند از مجری طرح و مدیر تولید: کامران حجازی، نویسنده فیلمنامه: حسین دارابی، بازنویسی فیلمنامه: احسان ثقفی و احمد حیدریان، مدیر فیلمبرداری: روزبه رایگا، طراح صحنه و لباس: بهزاد جعفریطادی، طراح گریم: شهرام خلج، صدابردار: امیر عاشق حسینی، تدوین: سیاوش کردجان، برنامهریز: افشین رضایی، دستیار اول کارگردان: صالح غربی جوان، جانشین تولید: پیمان حجازی، منشی صحنه: فرحناز خسروآبادی و پوریا کاظمیفرد، مدیران تدارکات: فرامرز رضایی و حسین لنجابی، عکاس: امید صالحی، مشاور رسانهای: علی مرادخانی.
ارسال به دوستان
اجراخوانی نمایش «زخم مدینه» در تالار وحدت
نمایش «زخم مدینه» در سیامین سال تولید خود، روز جمعه ۲۶ دی در تالار وحدت به صورت آنلاین اجراخوانی میشود. به گزارش «وطن امروز»، نمایش «زخم مدینه» به نویسندگی مهدی متوسلی برداشتی آزاد از نمایش «روایتی دیگر» نوشته محمد اختیاری است که برای نخستین بار در سال ۷۳ تولید و در تالار آوینی دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران اجرا شد. این نمایش با کارگردانی عبدالرضا کیهانی برای دوازدهمین بار در ۳۰ سال گذشته، روز جمعه ۲۶ دی در تالار وحدت اجراخوانی میشود. این اجراخوانی به همت و پشتیبانی بنیاد فرهنگی- هنری رودکی و مساعدت اداره کل هنرهای نمایشی و انجمن تئاتر انقلاب و دفاعمقدس، ساعت ۱۵:۳۰ با میزبانی از تعداد بسیار محدودی تماشاگر، به صحنه میرود. جلیل فرجاد، کرامت رودساز، حسین پارسایی، اسدالله بابایی، علیرضا عابدینی، محمد نصراللهی و علی کیهانی از جمله بازیگران اجراخوانی «زخم مدینه» هستند و سعید ذهنی آهنگسازی این اثر را بر عهده دارد. پیش از این و در اجراهای گذشته «زخم مدینه»، هنرمندانی چون مرحوم انوشیروان ارجمند، مرحوم ولیالله مؤمنی و شهید محمدجواد حسنزاده به ایفای نقش پرداخته بودند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|