|
ارسال به دوستان
اظهارنظر جدید وزیر ارشاد درباره تعامل با صدا و سیما در موضوع نظارت بر نمایش خانگی
تفاهم در راه است؟
فرزانه غلامی تبار: چند سالی میشود سریالهای نمایش خانگی با ورود عوامل سینمایی رنگوبوی خاصی به خود گرفته است و تهیهکنندگان این سریالها با پرداخت دستمزدهای نجومی پای ستارههای سینما را به سریالهای نمایش خانگی باز کردهاند. از سوی دیگر با افزایش درآمد پلتفرمها، دست تهیهکنندگان برای پرداخت دستمزدهای نجومی بازتر شده است. اوایل سال 95 بود که شبکه نمایش خانگی محصولی پرمخاطب را به مخاطبانش معرفی کرد: «شهرزاد»؛ سریال تاریخی رنگ و لعابداری که روزبهروز به تعداد تماشاگرانش افزوده میشد و رکوردهای شبکه نمایش خانگی را یکی پس از دیگری میشکست. شهرزاد را میتوان پدیده فرهنگی سال 95 نامید. از یک سو اقبال طیفهای مخاطبان به این اثر و از سوی دیگر نظر مساعد منتقدان سینما و تلویزیون، شهرزاد را تبدیل به یکی از پرمخاطبترین محصولات فرهنگی سال کرده بود. پوسترهای شهرزاد در همه جای شهر دیده میشد، مطبوعات و مجلات مصاحبههای رنگارنگی با بازیگران سریال انجام میدادند، هشتگهای مختلفی برای حمایت از سریال شهرزاد و نقد عملکرد سریالهای ضعیف صداوسیما در سال 95 در فضای مجازی ترند شد و حتی سالنهای سینما در تهران به اکران قسمتهای جدید سریال شهرزاد میپرداختند. همه چیز به ظاهر برای نماینده سریالهای نمایش خانگی خوب پیش میرفت که ناگهان ورق برگشت و شیرینی این اتفاق فرهنگی، دیری نپایید؛ در میانه راه انتشار شهرزاد، سرمایهگذار اصلی این سریال به اتهام شراکت در اختلاس صندوق ذخیره فرهنگیان و پولشویی، تحت تعقیب قرار گرفت. اخبار غیررسمی حکایت از آن داشت پرمخاطبترین سریال سال 95، با پول کثیف ساخته شده است. مردم به شبکههای اجتماعی بازیگران و عوامل سریال حمله کردند و عدم پاسخگویی عوامل، باعث شکل گرفتن پویش «نه به شهرزاد» در شبکههای اجتماعی شد. اعتراضات مردم علیه ساخته شدن این سریال با پولهای کثیف، ریشه در مسائل آن زمان کشور نیز داشت. در سالهای پایانی دهه ۸۰ و آغازین دهه ۹۰، به یک باره نامهایی ناآشنا وارد عرصه فرهنگ کشور شده و به عنوان سرمایهگذار به تولید فیلم پرداختند. در واقع بخشی از اعتراض مخاطبان در آن زمان به این بود که چرا وزارت ارشاد که متولی رسمی تولیدات نمایشی در سینما و شبکه نمایش خانگی بوده است، نظارتی بر ورود پولهای کثیف به این عرصههای فرهنگی نداشته است، آن هم در شرایطی که مشخص شده بود عرصه تولیدات نمایشی از اهداف محبوب مفسدان اقتصادی کشور است، در واقع مسائل مالی سریال شهرزاد، درباره برخی دیگر از آثار شبکه نمایش خانگی چون «ماه تیتی» و «شاهگوش» نیز تکرار شد و حتی برخی از سرمایهگذاران شبکه نمایش خانگی دستگیر و در دادگاه مجرم شناخته شدند. همه این عوامل در کنار حواشیای که محتوای برخی سریالهای نمایش خانگی عرضه میکردند منجر به این مساله شد که به لحاظ قانونی مجوزهای سریالهای نمایش خانگی در قالب تمام فعالیتهای «وی او دیها» تحت نظر ساترا انجام شود و عملا دیگر وزارت ارشاد هیچ نقش نظارتی بر سریالهای نمایش خانگی نداشته باشد. انصافا هم طی این یکی، دو سالی که تمام مجوزهای نمایش خانگی تحت نظر ساترا صادر میشد، فضای سریالهای نمایش خانگی با کمترین حاشیه ممکن به کار خود ادامه داده است، هر چند در این مدت با چالشی چون توقیف سریال «قبله عالم» مواجه شد اما مدیریت مناسب ساترا از ایجاد حواشی بیشتر در این باره جلوگیری کرد.
حالا این روزها با روی کارآمدن دولت سیزدهم و تغییرات اعمال شده در وزارت ارشاد و سازمان سینمایی حرف و حدیثهای جدیدی پیرامون نظارت بر عملکرد سریالهای نمایش خانگی مطرح شده است و حتی گمانهزنیهایی درباره اختلاف نظرها میان وزارت ارشاد دولت سیزدهم و مدیران جدید رسانه ملی به گوش میرسید تا اینکه محمدمهدی اسماعیلی، وزیر ارشاد درباره نظارت بر نمایش خانگی و ساترا گفت: با آقای دکتر جبلی، رئیس رسانه ملی هماهنگ کردیم؛ به سرعت و بزودی تصمیم مشترکی برای این موضوع خواهیم گرفت. تفاهم کردیم که سازمان صداوسیما و وزارت ارشاد بنشینند و مساله را حل کنند. وزارت ارشاد تکالیف ذاتی دارد و قانون هم که عوض نشده است؛ امروز یکسری رسانههای جدیدی شکل گرفته و دچار ابهاماتی شده است. موضع بنده به عنوان وزیر ارشاد مشخص است اما به هر حال این موضوع باید با همفکری و مشارکت بین بخشهای درگیر با موضوع حل شود. وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تأکید کرد: در اینجا شورای عالی فضای مجازی را داریم، نهادهای بالادستی را داریم و آقای دکتر جبلی و سازمان صداوسیما همانند وزارت ارشاد دغدغه این موضوع را دارند. تفاهم کردیم که در چند روز آینده سر این موضوع به یک دیدگاه مشترک برسیم و این تفاهم را در نهادهای بالادستی خود به تصویب میرسانیم و انشاءالله در معرض دید همه مردم قرار خواهیم داد. وزیر ارشاد در حالی این مباحث را چند روز پیش مطرح کرد که تا به امروز هیچ کدام از مسؤولان صداوسیما نسبت به تغییرات احتمالی شیوه نظارت بر نمایش خانگی هیچ اظهارنظری نداشتهاند و باید منتظر روزهای آینده باشیم، از سوی دیگر برخی شنیدههای غیررسمی حکایت از تفاهم وزارت ارشاد با صداوسیما بر اساس تقسیمبندی نظارت بر آثار نمایش خانگی دارد به طوری که احتمال دارد صدور مجوزها و نظارت سریالهای نمایش خانگی برعهده نمایش خانگی باشد و مابقی آثار نمایش خانگی و موارد ویاودیها همانند سابق تحت نظر ساترا به فعالیت خود ادامه دهند. اگر این اتفاق رخ دهد از آن جهت که بیش از 90 درصد عوامل تولید سریالهای نمایش خانگی از عوامل آثار سینمایی هستند تا سریالهای تلویزیونی، سازمان سینمایی ارشاد میتواند تعامل بهتری با این عوامل برقرار کند تا مسؤولان صداوسیما.
***
تنوع ژانر در ۵ فیلم جدید سینمایی؛ از کمدی تا ترسنا
با مصوبه شورای صنفی نمایش 5 فیلم سینمایی به چرخه اکران سینماهای سراسر کشور اضافه شد. براساس این خبر، فیلمهای «گشت ارشاد 3» ساخته سعید سهیلی، «حکم تجدیدنظر» ساخته محمدامین کریمپور و «آپاچی» ساخته آرش معیریان از 26 آبان در سینماهای کشور اکران میشوند. «زالاوا» ساخته امیر ارسلان امیری نیز از 24 آذرماه و «عاشق پیشه» ساخته داوود موثقی از 8 دیماه اکران میشوند. از فیلمهای فوق، «گشت ارشاد 3» و «آپاچی» در گونه کمدی، «حکم تجدیدنظر» و «عاشق پیشه» در گونه درام اجتماعی و «زالاوا» در ژانر ترسناک است.
ارسال به دوستان
«اواخر عصر» فاضل نظری منتشر میشود
فاضل نظری که بعد از سالها در یک برنامه تلویزیونی حاضر شده بود از انتشار کتاب جدیدش با نام «اواخر عصر» خبر داد.
به گزارش «وطنامروز»، قسمت جدید برنامه تلویزیونی بسته پیشنهادی با موضوع «شعر خوب» روی آنتن شبکه ۲ سیما رفت و فاضل نظری، شاعر و غزلسرا که بعد از سالها در یک برنامه تلویزیونی حضور پیدا کرده بود با مژده لواسانی مجری این برنامه به گفتوگو پرداخت. نظری در ابتدای برنامه درباره نسبت شعر و حال خوب گفت: شعر خواندن یک لذت متعالی است. بعضی لذتها فقط مختص انسان است و آن هم نه همه انسانها. هم شعر خواندن حال آدم را خوب میکند و هم شعر خوب گفتن موجب ایجاد احساسی متعالی در انسان میشود. این شاعر ادامه داد: برخی لذتها از جنس رفع الم است مثل تشنگی که فقط تا زمانی که تشنهایم نوشیدن آب لذتبخش است اما لذتهایی مثل بخشیدن یا آموختن هم هست که محدودیت ندارند؛ اینها لذت واقعی است، شعر هم از چنین لذتهایی است.
وی در بخش دیگر در پاسخ به لواسانی در توضیح اینکه چگونه شعر فارسی با اینکه عموما در فضایی توأم با غم سروده میشود میتواند حال مخاطب را خوب کند، یادآور شد: غم جانمایه شعر فارسی است. ما گاهی فکر میکنیم اساسا غم بد است اما خیلی از غمها در یک ساحت متعالی هستند. اینها احساس رفیع انسانی است و باعث میشود آدمی رشد کند. آدم از وقتی هبوط کرده است با غمی ازلی زندگی میکند. فاضل نظری با اشاره به محدودیت کلمات برای بیان بسیاری از مفاهیم گفت: اگر شعر نبود بیان بسیاری از مفاهیم عرفانی امکانپذیر نبود، شعر با کلمات معمول معناهایی را انتقال میدهد که بیان آنها جز در این قالب امکانپذیر نیست. اگر کلماتی مثل میخانه و ساقی در غزل امروز هم استفاده میشود به دلیل تفاوت معنایی و گستره تأویل آنها در شعر است. این شاعر در پاسخ به این سوال که چگونه برخی ابیات یا مصرعهای اشعارش از حد یک شعر فراتر رفته و در میان مردم به ضربالمثل تبدیل شده است، توضیح داد: این اتفاق در اختیار ما نیست. من میگویم این فضل خدا است. ممکن است شما بگویید استعداد یا تلاش شاعر هم در این موضوع موثر است اما به نظر من توفیق تلاش و استعداد هم فضل خدا است. به قول حافظ «قبول خاطر و لطف سخن خداداد است». وقتی شما موفقیتها را به خودتان نسبت میدهید آخرین آجرها را بر این دیوار گذاشتهاید اما زمانی که آن را محصول اراده خدا و نیرویی متعالیتر از خودتان میدانید، این دیوار بلندتر و بلندتر خواهد شد و این بنا باشکوهتر و دیدنیتر، البته من اینها را در پاسخ به سوال شما درباره شعر خودم نمیگویم، منظورم شعرهای بلندی مثل اشعار سعدی و حافظ و دیگران است که همچنان مثل بنایی با شکوه در دشت فرهنگ و هنر به چشم میآید. فاضل نظری در این برنامه ابیاتی منتشر نشده از یکی از شعرهای کتاب جدیدش با عنوان «اواخر عصر» را خواند و خبر از انتشار این مجموعه غزل داد. او درباره زمان انتشار کتاب و اینکه از سوی کدام ناشر منتشر خواهد شد توضیحی نداد.
ارسال به دوستان
سالار عقیلی با «خانه تنهایی» میآید
تازهترین اثر سالار عقیلی، خواننده موسیقی ایران در قالب آلبومی با عنوان «خانه تنهایی» از سوی مرکز موسیقی حوزه هنری منتشر میشود. به گزارش «وطنامروز»، سعید فرجپوری و سالار عقیلی که طی سالهای اخیر همکاریهای متعددی در قالب کنسرت یا تولید آلبوم داشتند، جدیدترین کار مشترکشان را بزودی از سوی مرکز موسیقی حوزه هنری منتشر خواهند کرد. در این اثر که «خانه تنهایی» نام دارد، قطعاتی چون «گریه پنهان» در مایه شوشتری با شعری از شهریار، «نگاه آشنا» در دستگاه همایون با شعری از حافظ، «ساز و آواز» در مایه شوشتری با شعری از رهی معیری، «حرف بزن» در گوشه بیداد با شعری از محمدعلی بهمنی، «خانه تنهایی» در مایه افشاری با شعری از سایه، «یار من» در مایه افشاری با شعری از مولانا در کنار تکنوازی کمانچه سعید فرجپوری به چشم میخورد. سعید فرجپوری و سالار عقیلی طی سالهای اخیر همکاریهای بیشماری را در قالب کنسرت و آلبوم داشتهاند که از آن جمله میتوان به اجرا در داخل و خارج از کشور با گروه دستان و آلبومهایی چون میخانه خاموش و دریای بیپایان اشاره کرد. آلبوم موسیقی «افسانه روزگار» از این هنرمند چندی پیش توسط مرکز موسیقی منتشر شده است. پیشفروش آلبوم «خانه تنهایی» هماکنون در پلتفرمهای داخلی آغاز شده و علاقهمندان میتوانند هفته آینده آلبوم فیزیکی را از مراکز معتبر تهیه کنند.
ارسال به دوستان
«بندر بند» آذر روی پرده سینماها میرود
سینماهای سراسر کشور از ۱۰ آذر میزبان فیلم سینمایی «بندر بند» به کارگردانی منیژه حکمت میشوند. به گزارش «وطنامروز»، فیلم سینمایی «بندر بند» ساخته منیژه حکمت به تهیهکنندگی منیژه حکمت و مهشید آهنگرانیفراهانی از چهارشنبه ۱۰ آذر اکران خود را در سینماهای سراسر کشور آغاز میکند. این فیلم همچنین به طور همزمان در سینماهای «هنر و تجربه» نیز روی پرده میرود. در خلاصه داستان «بندر بند» آمده است: «یک بند کوچک موسیقی از شهرستانهای دور جنوب ایران قصد دارند بعد از مدتها در یک کافیشاپ در تهران وارد یک رقابت غیررسمی شوند. مهلا به همراه سایر اعضای «بندر بند»، همسرش و یکی از نزدیکترین دوستانشان سفر خود را از یک استان جنوبی به تهران آغاز میکنند، آن هم درست زمانی که همه داشتههای خود را در سیل از دست دادهاند». این فیلم سینمایی که پخش بینالمللی آن بر عهده شرکت ایریماژ است، تاکنون در بیش از ۳۰ رویداد سینمایی از جمله جشنوارههای تورنتو، زوریخ، میل ولی و هاینان به نمایش در آمده و جایزه بهترین فیلم جشنواره کلکته و جایزه نتپک جشنواره فیلمهای کوهستانی اولجو را دریافت کرده است. رضا کولغانی، امیرحسین طاهری، مهلا موسوی و پگاه آهنگرانی بازیگران «بندر بند» هستند.
ارسال به دوستان
کتاب «دل و دریا» منتشر شد
داستانی با محوریت مدیریت جهادی
کتاب داستان «دل و دریا» نوشته محمدحسن شاهنگی توسط انتشارات سروش منتشر و راهی بازار نشر شد. به گزارش «وطنامروز»، کتاب داستان «دل و دریا» نوشته محمدحسن شاهنگی بتازگی توسط انتشارات سروش منتشر و راهی بازار نشر شده است. رهبر معظم انقلاب در سالهای اخیر بارها بر کار و مدیریت جهادی تاکید داشته و آن را از شاخصههای مسؤولیت در نظام اسلامی دانستهاند. در واقع «مدیریت جهادی» در منظومه فکری ایشان نه یک شعار که هویت اصلی مدیریت نظام است. از این رو انتشارات سروش کتاب داستان «دل و دریا» به قلم محمدحسن شاهنگی را روانه بازار نشر کرده است.
«دل و دریا» روایت قهرمانی باانگیزه و مصمم به نام مهدی است که با حمایت همسر فداکارش (فرشته) برای تحقق باورهای انقلابیاش با موانع و گرفتاریهایی که پیش روی او (از بروکراسی اداری گرفته تا رانتخواریها، فسادهای مالی و...) قرار میگیرد، مقابله میکند. او در یک شرکت پوشاک تحولاتی بنیادین را ایجاد میکند و همسو با نیازهای جامعهاش دست به اصلاحات ساختاری در تولیدات شرکت و حوزه مد و لباس میزند.
در برشی از کتاب آمده است: «دریا ته نداشت؛ پایانش به افق گره میخورد، همسایه دیوار به دیوارش آسمان بود و ابر. خورشید برای ساعاتی میهمان آسمان میشد و برای دقایقی، اول روز و آخر روز هم با چشم خونین به دریا سر میزد؛ این کار هر روزش بود. دریا و آسمان به این میهمان همیشگی عادت کرده بودند؛ حتی روزهایی که دل آسمان میگرفت و گریه میکرد و دریا، طغیان؛ خورشید کار تکراریاش را انجام میداد و انگار برایش مهم نبود صاحبخانه در چه وضع و حالی است... ماموریتش این بود که حاضری بزند؛ نیامدنش روزگار خلایق را سیاه میکرد...». این کتاب با ۱۶۴ صفحه و قیمت ۴۸ هزار تومان منتشر شده است.
ارسال به دوستان
شهید مغزیان سریال «سرجوخه» کیست؟
نظریهپردازی توانمند در حوزه امنیت کردستان
این روزها در سکانسهای مختلف سریال سرجوخه نام شهید «محمدرضا مغزیان» زیاد به چشم میخورد اما چرا سازندگان سریال نام این شهید را در سریال تکرار میکنند؟
به گزارش «وطنامروز»، شهید مغزیان متولد بهار 1365 کسی است که امنیت کردستان به او مدیون است؛ جایی که سرانجام او آنجا به شهادت رسید. هوش سرشار شهید مغزیان از همان ابتدای زندگی حول محور اطلاعات بود. او اعتقاد داشت به هر میزان اطلاعات داشته باشیم خسارت و هزینه کمتری خواهیم پرداخت. شهید مغزیان نظریهپردازی توانمند در حوزه امنیت کردستان به حساب میآمد و موفق شده بود تناسبی بین علوم جامعهشناسی، اقتصادی، فرهنگی، قومی و مذهبی به وجود آورد تا هزینه امنیت در منطقه را به حداقل برساند. این شهید بزرگوار روی نقش مردم در حوزه اطلاعات و امنیت طرح و تئوری داشت و این تئوری را با ایجاد شبکههای اجتماعی و اطلاعاتی در مناطق مختلف فعال کرده بود. از دیگر فعالیتهای او که در «سرجوخه» نیز از آنها یاد میشود این است که موفق شد با تکنیکها و تاکتیکهای نرم، پایگاه اجتماعی را از سختترین جریانهای تروریستی در منطقه بگیرد. شهید مغزیان تمام توان خود را به جمعآوری اطلاعات برای آگاهیبخشی به مردم معطوف کرد و از این فرآیند بود که توانست بدون جنگیدن، مردم کردستان را بر دشمنان ایران (جاسوس و تروریست) غلبه دهد و سرانجام جان خود را در این مسیر فدای اسلام کرد. سریال «سرجوخه» تاکنون کوشیده نام و یاد این شهید بزرگوار را در لابهلای تصاویر و دیالوگهای خود زنده کند تا از این طریق تکرار کند «امنیت اتفاقی نیست». این سریال به تهیهکنندگی ابوالفضل صفری و کارگردانی احمد معظمی هر شب ساعت 20:45 از شبکه ۳ سیما روی آنتن میرود.
ارسال به دوستان
یکهتازی فیلم کودکانه در هالیوود
یک فیلم کودکان فروش خوبی در آمریکای شمالی داشت اما گیشه هنوز در تسخیر فیلمهای ابرقهرمانی و اکشن است.
به گزارش «وطنامروز»، فیلم «کلیفورد، سگ بزرگ قرمز» توانست در نخستین روزهای اکرانش در باکس آفیس آمریکای شمالی فروشی بیش از حد انتظار داشته باشد اما «ونوم ۲» نیز به فروش خود ادامه داد تا جایگاهش را به عنوان یکی از بزرگترین عناوین دوران پاندمی حفظ کند.
از سویی انتظار میرود فیلم «کلیفورد» که هم در سینماها و هم در سرویس استریمینگ پارامونتپلاس اکران شده بود، پس از اکران در ۳۷۰۰ سینما ۲۰ میلیون دلار بفروشد.
البته با این فروش خوب هم این فیلم پشت سر «ابدیها»، محصول مارول و دیزنی قرار میگیرد که تخمین زده میشود فروش آخر هفته دوم اکران خود را به ۲۷ میلیون دلار از ۴۰۹۰ سینما برساند و در نتیجه پس از پایان ۱۰ روز حضور در گیشهها 4/118 میلیون دلار در آمریکا و کانادا بفروشد.
«کلیفورد» اقتباسی از مجموعه کتابهای کودکان محبوب «نورمن بریدول»، درباره زنی نیویورکی به نام امیلی است که یکشبه قد توله سگ کوچک جدیدش به بیش از ۳ متر میرسد.
در باکس آفیس آمریکای شمالی، «تلماسه» رتبه سوم خود را حفظ کرد و پس از آن هم جدیدترین فیلم جیمز باند یعنی «زمانی برای مردن نیست» قرار گرفت که انتظار میرود از مرز ۱۵۰ میلیون دلار فروش عبور کند.
در این باکس قسمت دوم «ونوم» در رتبه پنجم جا میگیرد اما فروشش در آمریکا و کانادا از ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت و به این ترتیب تبدیل به دومین فیلمی شد که این کار را در دوران پاندمی انجام داده است. در سطح جهانی، فروش «ونوم ۲»
از مرز ۴۳۰ میلیون دلار میگذرد.
فیلم دیگری که بیش از ۲۰۰ میلیون دلار فروخته «شانگچی و افسانه 10 حلقه» محصول مارول است. انتظار میرود این فیلم در پایان هفته فروش خود را به 4/224 میلیون دلار برساند و البته از طریق سرویس استریمینگ دیزنیپلاس هم پخش شود.
***
امارات برای جعل تاریخ دست به دامن سینما شد
«الکمین» نخستین فیلم سینمایی جنگی امارات که بر اساس رویدادهایی از جنگ یمن و تجاوز ائتلاف عربی ساخته شده، بزودی در این امیرنشین اکران میشود. به گزارش «وطنامروز»، فیلم سینمایی «الکمین» را که روایتی از حضور نیروهای اماراتی در جنگ یمن است، «پییر مورل» فرانسوی کارگردانی کرده و «برندن بریتل» و «کرتیس بریتل» نویسندگان آن هستند. این فیلم با حضور جمعی از بازیگران عرب ساخته شده و قرار است از چهارم آذرماه در تمام سینماهای امارات اکران عمومی شود. «الکمین» با نام انگلیسی «The Ambush» داستان ماموریت نجات گروهی از سربازان اماراتی است که در محاصره و کمین نیروهای مردمی یمن در کوهستانی به دام افتادهاند. این فیلم در واقع تلاشی است برای تطهیر تجاوز به خاک یمن و ارائه تصویری قهرمانانه (!) از ائتلاف عربی به رهبری سعودی که منجر به وقوع یک بحران انسانی و قحطی فراگیر، گسترش بیماریها و نیز تخریب گسترده میراث تاریخی یمن شده است.
ارسال به دوستان
مجموعه آثار علامه محمدتقی جعفری رونمایی میشود
مجموعه آثار علامه محمدتقی جعفری در مجتمع فرهنگی کتاب زیتون رونمایی میشود. به گزارش مهر، بتازگی مجموعهای ۱۳ جلدی از آثار علامه محمدتقی جعفری از سوی دفتر نشر فرهنگ اسلامی منتشر شده که همزمان با بیست و سومین سالگرد رحلت آن عالم اندیشمند رونمایی میشود. این اثر که انتشار آن با همکاری مؤسسه تدوین و نشر آثار علامه جعفری ادامه خواهد یافت، مجموعهای از منظومه فکری این اندیشمند را با موضوعهایی همچون انسانشناسی، تعلیم و تربیت، اخلاق، وجدان، فلسفه، فلسفه غرب و... با هدف گردآوری موضوعی و تسهیل دسترسی به آثار ایشان، به علاقهمندان و پژوهشگران عرضه میکند. در آیین رونمایی این مجموعه که ساعت ۱۴ تا ۱۵:۳۰ روز سهشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۰ در تهران برگزار میشود، قرار است محمدرضا اسدی استاد دانشگاه علامه طباطبایی، عبدالله نصری پژوهشگر ایرانی فلسفه و استاد گروه فلسفه دانشگاه علامه طباطبایی، علی جعفری فرزند علامه محمدتقی جعفری و محسن چینیفروشان مدیرعامل دفتر نشر فرهنگ اسلامی درباره این اثر سخنرانی کنند. این نشست در محل مجتمع فرهنگی کتاب زیتون برگزار میشود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|