|
پرداخت افزایش مستمری مددجویان کمیته امداد در اردیبهشت
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) اظهار داشت: با توجه به زمان اندک باقیمانده تا پایان فروردینماه، پرداخت افزایش مستمری مددجویان تحت پوشش این نهاد به اردیبهشتماه موکول شد. سیدمرتضی بختیاری گفت: اواخر سال گذشته نمایندگان مجلس شورای اسلامی افزایش مستمری مددجویان را برای سال ۱۴۰۱ به تصویب رساندند و بر این اساس مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی امسال افزایش خواهد یافت.
ارسال به دوستان
سازمان نظام پزشکی تعرفه ویزیت پزشکان عمومی را برای سال جاری 184 هزار تومان و برای پزشکان متخصص 245 هزار تومان پیشنهاد کرد
رنج پرخرج درمان
عضو هیأترئیسه مجلس در گفتوگو با «وطن امروز»: پیشنهاد افزایش تعرفه ویزیت پزشکان عمومی به حدود 200 هزار تومان هیچ توجیهی ندارد
پیشنهاد افزایش ۶۰ درصدی تعرفههای پزشکی درحالی از سوی سازمان نظام پزشکی مطرح شده است که معاون بیمه خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت معتقد است ۶۰ درصد هزینههای سلامت در حال حاضر از جیب مردم پرداخت میشود.
سازمان نظام پزشکی در شرایطی که هنوز حذف ارز ترجیحی دارو اجرایی نشده است و مردم با مشکل گرانی برای تهیه دارو مواجهند، پیشنهاد افزایش تعرفههای پزشکی را ارائه کرده است. به گفته کارشناسان رقم تعرفه پزشکان همیشه از سوی سازمان نظام پزشکی سنگین در نظر گرفته میشود تا با این شیوه جایی برای چانهزنی آنگونه که دولت با رقمی مناسب موافقت کند، داشته باشند اما امسال با توجه به شرایط خاص ناشی از حذف احتمالی ارز ترجیحی دارو و به دنبال آن چگونگی پشتیبانی از بیمهها با هدف جبران میزان افزایش هزینههای دارو و درمان، وضعیت شکل دیگری به خود خواهد گرفت. در چنین شرایطی تصمیمگیری و برنامهریزی در این بخش باید طوری باشد که مردم با حذف ارز ترجیحی یا نحوه تعرفهگذاری ویزیت پزشکان و... دچار مشکل نشوند.
به گفته کارشناسان، نرخ معقول و منطقی تعرفههای پزشکی نباید به گونهای در نظر گرفته شود که قشر متوسط و رو به پایین جامعه بویژه ضعفا و کمدرآمدها نتوانند از خدمات پزشکی و درمانی با هزینه بالا استفاده کنند، از طرفی نیز سیاستگذاریها باید طوری باشد که انگیزه لازم برای فعالیت پزشکان وجود داشته باشد.
به هر حال تعرفههای پزشکی همواره محل اختلاف جامعه پزشکی با دولت بوده است و طبق روال هر سال میزان افزایش تعرفههای پزشکی توسط سازمان نظام پزشکی تعیین و سپس توسط هیات دولت تصویب میشود.
تعرفه خدمات پزشکی سال ۹۸ افزایش ۱۰ درصدی در بخش دولتی و ۱۳ درصدی در بخش خصوصی داشت که این میزان افزایش از طرف دولت تصویب و ابلاغ شد. سال ۹۹ این تعرفهها با ۱۵ درصد افزایش همراه بود. سال ۱۴۰۰ هم به گفته محسن مصلحی دبیر شورای عالی سازمان نظام پزشکی کشور، پیشنهاد سازمان نظام پزشکی کشور برای افزایش تعرفههای بخش خصوصی پزشکی حداقل ۵۵ درصد بود که این میزان افزایش بر اساس شرایط اقتصادی جامعه تعیین شد اما شورای عالی بیمه سلامت 28.5 درصد افزایش تعرفه را اعلام و هیاتوزیران هم این افزایش را تصویب کرد.
امسال نیز سازمان نظام پزشکی پیشنهاد افزایش تعرفههای پزشکی را داده است؛ پیشنهادی که بنا به گفته مسؤولان این سازمان پس از بررسیهای کارشناسی تهیه شده است و آنها معتقدند تعرفه خدمات درمانی باید واقعی شود.
چندی پیش نیز محمد رییسزاده، رئیس کل سازمان نظام پزشکی کشور در یک نشست خبری که در محل سازمان نظام پزشکی برگزار شد، پیشنهاد افزایش تعرفه گلوبال ۶۰درصدی برای تعرفههای پزشکی را مطرح کرد و گفت: براساس کار کارشناسی که انجام دادیم، عدد ۶۰ درصدی افزایش تعرفهها به صورت گلوبال مورد نظرمان بود. وی تاکید کرد: در برخی حوزههای پزشکی ۲۱۷ درصد رشد داشتیم. همچنین در حوزههایی مانند تجهیزات و تکنولوژیهای پزشکی، بالغ بر ۲۰۰ درصد افزایش هزینه داشتیم که تناسبی با تورم ۴۵ تا ۵۰ درصدی ندارد. در بحث لوازم مصرفی تا ۱۳۰ درصد رشد داشتیم، در بحث نیروی انسانی و حقوق و دستمزدها در برخی مراکز تا ۵۷ درصد رشد داشتیم، بعد هم از افزایش ۱۰ تا ۲۰ درصدی تعرفهها صحبت میکنیم. این قابل قبول نیست. باید توجه کرد که اگر در شرایط فعلی یک مطب بخواهد سرپا بماند، آن هم بدون سود، ویزیت باید عددی بالغ بر حداقل ۱۲۰ هزار تومان شود و کمتر از این اصلا ارائه خدمات قابل انجام نیست.
پیشنهاد افزایش ۶۰ درصدی تعرفههای پزشکی در حالی از سوی سازمان نظام پزشکی مطرح شده است که معاون بیمه خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت با اشاره به تکلیف قانون برنامه ششم توسعه مبنی بر سهم ۲۵ درصدی مردم در پرداخت هزینههای سلامت، در عین حال از افزایش سهم جیب مردم در پرداخت این هزینهها طی سالهای اخیر ابراز نگرانی کرده و گفته است متاسفانه متناسب با رشد تورم، بیمهها و دولت سهم بیشتری در حوزه سلامت نداشتند، بنابراین این مابهالتفاوت از جیب مردم پرداخت شده است.
در این باره مجتبی یوسفی، عضو هیاترئیسه مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با «وطنامروز» درباره پیشنهاد سازمان نظام پزشکی مبنی بر افزایش تعرفههای پزشکی با رقم بالا گفت: افزایش هزینههای درمان نباید به گونهای باشد که معیشت و سلامت جامعه را تهدید کرده و در شرایط سخت قرار دهد، بنابراین ضمن توجه و احترام به جامعه نخبگان و پزشکان دلسوز، چنانچه تعرفههای پزشکی با این رقمها افزایش یابد قشر متوسط به پایین جامعه بیتردید توان دسترسی به خدمات درمانی را نخواهند داشت و سلامت جامعه تهدید میشود.
وی با بیان اینکه معیشت و سلامت مردم نباید با هزینهتراشیهای نامعقولانه به بازی گرفته شود، گفت: در بحث میزان افزایش تعرفههای پزشکی که از سوی نظام پزشکی مطرح و به دولت پیشنهاد شده است باید توجه داشت که سلامت و معیشت مردم با دید بخشینگری دچار مشکل نشود، چرا که هر گونه افزایش غیرمعقولانه و غیرمنطقی تعرفههای پزشکی، نرخ پایه برای افزایش قیمت همه خدمات پزشکی و درمانی خواهد شد.
یوسفی با بیان اینکه دولت باید در سیاستگذاریها و تصمیمگیریهای خود به فکر قشر متوسط و کمدرآمد جامعه باشد، اظهار داشت: کالاهای اساسی نظیر نان، دارو و خدمات درمانی و پزشکی نباید طوری با افزایش قیمت مواجه شوند که تبعات آن به فقر و تنگدستی یا گسترش بیماری و کمتوجهی به نظام سلامت کشور منجر شود.
عضو هیاترئیسه مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود: هنوز آییننامه حذف ارز ترجیحی از سوی دولت به دستگاههای ذیربط ابلاغ نشده است که تورم انتظاری در جامعه شکل گرفته و برخی اقلام بویژه در بخش دارو 10 تا 20 برابر افزایش یافته است. در چنین شرایطی خبر شوکهکننده پیشنهاد افزایش تعرفه ویزیت پزشکان که قرار است ویزیت یک پزشک عمومی حدود 200 هزار تومان شود هیچ توجیهی ندارد، زیرا اگر تعرفه ویزیت پزشکان با این منوال افزایش یابد باید منتظر رشد قیمت همه خدمات در بیمارستانها و مراکز درمانی بود.
یوسفی اضافه کرد: دولت بویژه شخص رئیسجمهور - که همیشه در کنار مردم و دردآشنای آنهاست - بیتردید به سادگی از کنار این قضیه نمیگذرد و ضمن توجه به جامعه پزشکی، سلامت و معیشت مردم را در اولویت قرار میدهد، چرا که اگر تعرفههای پزشکی با افزایش بالا همراه شود زندگی قشر ضعیف بویژه دهکهای پایین درآمدی جامعه تحت تاثیر قرار میگیرد.
پیشنهاد سازمان نظامپزشکی برای افزایش میزان ویزیت پزشکان طوری است که طبق این پیشنهاد ویزیت پزشک عمومی در سال جاری باید بیش از 184 هزار تومان و پزشک متخصص نیز بیش از 245 هزار تومان در نظر گرفته شود.
ارسال به دوستان
معاونت بهداشت وزارت بهداشت: کمترین میزان رعایت فاصلهگذاری اجتماعی در هفته گذشته مربوط به مدارس بود که 23 درصد شکایتهای مردمی را شامل میشود
شکایت از مدارس به وزارت بهداشت
آموزش حضوری به عنوان بهترین راهکار برای یادگیری دانشآموزان، بعد از تعطیلات نوروز از سر گرفته شد. در این شرایط، مدیران از والدین میخواهند که به تدابیر بهداشتی و کرونایی نظام آموزشی کشور اعتماد داشته باشند اما گزارشهای وزارت بهداشت حاکی از عدم رعایت فاصلهگذاری اجتماعی در مدارس است. به گزارش «وطنامروز»، بسیاری از کارشناسان معتقدند آموزش مجازی نمیتواند جایگزین مناسبی برای آموزش حضوری باشد، چنانکه مطابق اعلام مقامات وزارت آموزشوپرورش، در ۲ سال گذشته به خاطر حذف نسبی آموزش حضوری شاهد افت محسوس در سطح تحصیلی دانشآموزان بودهایم.
در این شرایط به خاطر تاثیرات منفی و بعضا غیرقابل جبران بر نظام آموزشی کشور، مدیران ارشد این وزارتخانه تصمیم به بازگشایی مدارس بلافاصله بعد از تعطیلات نوروزی گرفتند؛ اقدامی که با انتقاد خانوادهها مواجه شد، چرا که از نظر آنها باید چند هفته سپری میشد تا واکنش کرونا بعد از پایان سفرهای نوروزی مشخص شود و سپس برای بازگشایی تدریجی و منطقی مدارس تصمیمگیری میشد.
از سوی دیگر، در چند روز اخیر برخی دستاندرکاران نظام سلامت درباره وقوع موج هفتم کرونا در هفته اول اردیبهشت هشدار دادهاند و بخش زیادی از هشدارها نیز مربوط به ضرورت رعایت پروتکلها در مدارس کشور است. مطابق تازهترین آمار و اطلاعاتی که از سوی مجموعه وزارت بهداشت منتشر شده، کمترین میزان رعایت فاصلهگذاری اجتماعی مربوط به مدارس بوده است.
* رعایت پروتکلها در کشور رضایتبخش نیست
بر اساس اعلام معاونت بهداشت وزارت بهداشت، میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی در کشور در هفته منتهی به ۲۷ فروردینماه ۱۴۰۱ (از ۲۰ تا ۲۷ فروردین) همچنان پایین و بالغ بر 51.79 درصد بوده است.
کل شکایات مردمی ثبت شده در سامانه ۱۹۰ بیش از یکهزار و ۹۰۸ مورد بوده که شکایت از مدارس با موضوع «عدم رعایت فاصلهگذاری اجتماعی» ۴۳۸ مورد بوده است.
همچنین از کل شکایات ۲۶ درصد مربوط به اماکن مسکونی، ۲۶ درصد مربوط به نانواییها، ۲۳ درصد مربوط به مدارس، ۱۳ درصد مربوط به اغذیهفروشیها، ساندویچ و پیتزافروشیها و ۱۲ درصد مربوط به سلف سرویس و رستورانها بوده است.
میانگین میزان رعایت بهداشت فردی در اماکن عمومی استانهای کشور در بازه زمانی ۱۷ تا ۲۴ فروردین ۱۴۰۱، حدود 56 درصد و میانگین استفاده از ماسک در شاغلان و خدمتگیرندگان به تفکیک اماکن عمومی استانهای کشور 50.84 درصد بوده است. میانگین درصد رعایت پروتکل فاصلهگذاری در اماکن عمومی کشور از ۱۰ تا ۲۴ فروردین 47.59 درصد بوده است که فرودگاهها با 86.36 درصد بیشترین درصد رعایت و مدارس با 34.75 درصد کمترین میزان رعایت را داشتهاند.
همچنین از 17 تا 24 فروردین ۳۷۱۶۲ مرکز از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی اخطار گرفته و به مراجع قضایی معرفی شدهاند و ۱۲۶۵ مورد از این مراکز نیز پلمب شدهاند.
***
29 فوتی و 1895 بیمار جدید کرونا
مطابق اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت در شبانهروز منتهی به ۲۸ فروردین ۱۴۰۱ بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، یکهزار و ۸۹۵ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی و ۲۵۷ نفر از آنها بستری شدند. بر این اساس، مجموع بیماران «کووید-19» در کشور به ۷ میلیون و ۲۰۶ هزار و ۹۵۹ نفر رسید. همچنین در طول این 24 ساعت، متاسفانه 29 بیمار «کووید-19» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۴۰ هزار و ۸۲۹ نفر رسید. از سویی خوشبختانه تاکنون ۶ میلیون و ۹۴۵ هزار و ۸۴۴ نفر از بیماران بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. این در حالی است که یکهزار و ۳۶۱ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. همچنین تاکنون ۵۰ میلیون و ۴۲۵ هزار و ۶۶۵ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است. در حال حاضر 55 شهرستان در وضعیت قرمز، 84 شهرستان در وضعیت نارنجی، 274 شهرستان در وضعیت زرد و 35 شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند. درباره آخرین آمار رسمی واکسیناسیون نیز اعلام شده است: تاکنون ۶۴ میلیون و ۱۸۸ هزار و ۲۴۱ نفر دوز اول، ۵۷ میلیون و ۳۵۰ هزار و ۴۳۵ نفر دوز دوم و ۲۶ میلیون و ۷۵۰ هزار و ۹۵۳ نفر دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریقشده در کشور به ۱۴۸ میلیون و ۲۸۹ هزار و ۶۲۹ دوز رسیده است. همچنین در شبانهروز یادشده ۷۱ هزار و ۶۴۳ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
ارسال به دوستان
رئیس سازمان حفاظت محیطزیست:
ریزگرد یکی از ۱۱ مخاطره اصلی کشور است
موضوع ریزگردها یکی از ۱۱ مخاطره اصلی کشور است و بر همین اساس برخی کارشناسان و مقامات محیطزیست در نامهای به رئیسجمهور پیشنهاد کردهاند شورای عالی محیطزیست به «شورای عالی محیطزیست و تغییر اقلیم» تغییر نام دهد.
رئیس سازمان حفاظت محیطزیست در دومین جلسه ستاد ملی سیاستگذاری و هماهنگی مدیریت پدیده گرد و غبار اظهار داشت: همه شاخصها حکایت از آن دارد که پدیده تغییر اقلیم در کشور ما اتفاق افتاده است، بنابراین ضرورت دارد که کشور با در نظر گرفتن شرایط جدید اداره شود.
علی سلاجقه با بیان اینکه ما در نامهای به رئیسجمهوری پیشنهاد کردیم که شورای عالی محیطزیست به شورای عالی محیطزیست و تغییر اقلیم تغییر نام یابد، گفت: فرهنگ ما وابسته به طبیعت است و بر اثر تغییر طبیعت، فرهنگ هم دچار دگردیسی میشود. بنا بر اعلام ایسنا، وی پناهندگی محیط زیستی را یکی از پیامدهای تغییرات اقلیمی برشمرد و افزود: متاسفانه مردم در برخی مناطق کشور به آستانهها رسیدهاند و مجبورند برای حفظ حیات خود جا به جا شوند.
سلاجقه با تاکید بر ضرورت حل مسائل زیستمحیطی از جمله موضوعات حقابهها و ریزگردها با کشورهای همسایه تصریح کرد: انتظار مردم از ستاد ملی سیاستگذاری و هماهنگی مدیریت گرد و غبار بسیار بالاست، بنابراین باید وظایف دستگاههای مختلف عضو این ستاد دقیقا مشخص و عملکرد آنها راستیآزمایی شود. به گفته وی، دشمن در حال برنامهریزی برای ایجاد نارضایتی عمومی از بروز ریزگردها در کشور است.
* ضرورت تأمین حقابه تالابها
رئیس سازمان حفاظت محیطزیست با تاکید بر لزوم تامین حقابه تالابها و رودخانههای کشور گفت: ما تامین حقابه تالابها و رودخانهها را در ۳ سناریوی کمآبی، میان آبی و پرآبی به وزارت نیرو ارائه کردیم و این وزارتخانه موظف به تامین این حقابه است.
وی با اشاره به توانمندی علمی و اطلاعاتی متخصصان ایرانی در زمینه ریزگردها، بر آموزش نیروهای کشورهای همسایه برای مدیریت کانونهای گرد و غبار در این کشورها تاکید کرد.
سلاجقه با اشاره به تاثیر نامطلوب ریزگردها بر سلامت جامعه گفت: خسارتهای ناشی از پدیده گرد و غبار ۲۰ فروردین از نظر بهداشتی بسیار عجیب بود.
وی ارزیابی عملیات دستگاههای مختلف در زمینه مدیریت ریزگردها را برای پای کار آوردن آنها ضروری دانست و خاطرنشان کرد: متاسفانه جلسه ستاد خیلی دیر تشکیل شده است و باید علاج واقعه را قبل از وقوع کرد.
رئیس سازمان حفاظت محیطزیست تاکید کرد: جلسات این ستاد باید به صورت مستمر و هفتگی برگزار شود.
* شناسایی 8 کانون گرد و غبار در خاورمیانه
٨ کانون گرد و غبار در خاورمیانه که با وزش باد، ریزگردها از آنجا به سمت کشور ما هدایت میشوند شناسایی شدند. مدیر ستاد مقابله با گرد و غبار سازمان حفاظت محیطزیست در جلسه ستاد ملی سیاستگذاری و هماهنگی مدیریت پدیده گرد و غبار با بیان این مطلب گفت: در مجموع ٨ کانون گرد و غبار در خاورمیانه را شناسایی کردیم که با وزش باد، ریزگردها از آنجا به سمت کشور ما هدایت میشوند.
علیمحمد طهماسبی افزود: کانون اول در عربستان، کانون دوم در امارات، کانون سوم شمال عربستان، کانون چهارم جنوب عراق، کانون پنجم شمال عراق، کانون ششم ترکمنستان، ازبکستان، تاجیکستان و کانون هفتم و هشتم افغانستان و پاکستان و بخشی هم در ایران است. این کانونها بخشهای مختلف کشور را تحت تاثیر پدیده گرد و غبار قرار میدهند و مشکلات زیادی به وجود میآورند. مدیر ستاد مقابله با گرد و غبار سازمان حفاظت محیطزیست اظهار داشت: البته از کانونهای داخلی هم نباید غافل شویم به طوری که در گرد و غبار اخیر در تهران ٣٠ درصد منشأ خارجی داشت و ٧٠ درصد داخلی بود.
طهماسبی اظهار داشت: منطقهای میان سوریه و عراق منشأ اصلی گرد و غبار است. طبق بررسیهای صورت گرفته مجموع مساحت زمینهای فرسایشپذیر در منطقه (پتانسیل غبارخیزی) ٢٧٩ میلیون هکتار است که از این میزان حدود ١٠٣ میلیون هکتار غبارخیزی شدید دارد که سالانه چند هزار تن گرد و غبار به هوا بلند میکنند.
وی ادامه داد: با توجه به کانونهای خارجی و شدت آنها تفاهمنامههای چندجانبه زیادی با کشورهای همسایه داریم اما هیچ کدام جنبه عملیاتی پیدا نکردند که این مسأله را با جمعآوری اطلاعات با کمک وزارت امور خارجه آسیبشناسی کردیم. درباره اینکه چرا در بحث گرد و غبار خارجی و تعاملات خارجی در این زمینه موفق نبودیم به این نتیجه رسیدیم که دیپلماسی گرد و غبار باید با مسائل اقتصادی و اجتماعی عجین شود. اگر فقط به گرد و غبار بپردازیم موفق نخواهیم بود، بنابراین اهداف خود را در 2 حوزه «بسترسازی» و «مدیریت اجرایی» تعریف کردیم.
طهماسبی افزود: کشورهای همسایه به علت شرایطی که دارند در این زمینه مطالبهگری ندارند، مراودات ما با آنها سر این موضوع بین دولتهاست، بنابراین آن دولتها از سوی مردم کمتر تحت فشار قرار میگیرند.
وی تاکید کرد: چون کشورهای همسایه پای کار نمیآیند، ما به ناچار روش خود را تغییر دادیم و برنامه عمل ملی را برای کشور تهیه و برای امضا به وزارت امور خارجه ارسال کردهایم.
ارسال به دوستان
اخبار
رفع کاستیهای آموزشی مناطق مرزی و روستایی
مشاور وزیر آموزشوپروررش ضمن تبیین اهمیت برقراری آموزش حضوری در مدارس در ارتقای شاخص عدالت آموزشی، از طراحی برنامههای عدالت آموزشی با هدف ریشهکن کردن کاستیهای آموزشی - تربیتی در مناطق مرزی، عشایری و روستایی و حتی مناطق حاشیهای شهرهای بزرگ خبر داد.
حمیدرضا خانمحمدی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: اساسا هیچ روشی جایگزین آموزش حضوری نیست. تعامل چهره به چهره دانشآموزان و معلمان در انتقال مفاهیم و رفع شبهات درسی بسیار مؤثر و غیرقابل انکار است، لذا بازگشایی مدارس یکی از اصلیترین دغدغههای دولت و مردم بوده است. وی افزود: کاستیهای نظام آموزش و فقر مادی خانوادههای مناطق کمبرخوردار مرزنشین، عشایری و روستایی باعث شد تا عده قابل توجهی از دانشآموزان به دلیل عدم دسترسی به آموزشهای مجازی دچار عقبماندگی تحصیلی شوند که با اهداف نظام تعلیم و تربیت رسمی عمومی و با عدالت آموزشی مدنظر مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) در تضاد قرار گرفت. خانمحمدی در ادامه اظهار داشت: وزارت آموزشوپرورش با کمک سازمانها و نهادهای حاکمیتی و با همیاری عدهای از خیرین نیکوکار، تاکنون تلاش کرده است تا بخشی از این کاستیها را جبران و عدهای از دانشآموزان را وارد مدار آموزش کند.
***
متلاشی شدن باند کلاهبرداری تلفنی در تهران
رئیس پلیس فتای پایتخت از کشف پرونده کلاهبرداری با موضوع برنده شدن در یک مسابقه تلفنی خبر داد و گفت: مجرمان بیش از 3 میلیارد تومان از حدود ۲۰۰ نفر از شهروندان کلاهبرداری کرده بودند که دستگیر شدند.
سرهنگ داوود معظمیگودرزی گفت: مجرمان با استفاده از ترفندهای زیرکانه، مالباخته را متقاعد میکردند که جهت دریافت جایزه خود کدهای مختلفی را که از پشت تلفن به وی اعلام میشده است در مرورگر تلفن همراه خود وارد و اعلام کند، بنابراین شاکی با یک غفلت ساده در نهایت متوجه سرقت تمام موجودی حسابهای بانکی خود میشد.
سرهنگ گودرزی ادامه داد: این موضوع در دستور کار متخصصان پلیس فتای پایتخت قرار گرفت و پس از اقدامات تخصصی و تحقیقات سایبری، متهمان در یکی از استانهای همجوار تهران شناسایی و پس از تشریفات قضایی اعضای اصلی این باند در یک زمان و در 3 نقطه مختلف دستگیر و به پلیس فتا منتقل شدند. وی همچنین نسبت به کلاهبرداری از شهروندان در پوشش فروش بلیت مسابقات و تورهای جامجهانی قطر هشدار داد و گفت: افراد سودجو کاربران را به بهانه خرید بلیت به صفحات جعلی فیشینگ هدایت کرده و در آنجا اقدام به سرقت اطلاعات بانکی آنان و برداشت غیرمجاز از حسابشان میکنند.
***
برپایی سفره افطاری روی «پل طبیعت»
«پل طبیعت» شامگاه شنبه همزمان با شب میلاد امام حسن مجتبی(ع) میزبان بیش از ۲ هزار روزهدار بود. «پل طبیعت» همزمان با میلاد امام حسن مجتبی(ع) میزبان بیش از ۲ هزار روزهدار بود و بدین مناسبت سفرهای به طول ۲۷۰ متر به منظور پذیرایی از روزهداران در روی «پل طبیعت» پهن شد. برگزاری کنسرت سالار عقیلی به مناسبت میلاد امام حسن مجتبی(ع) در قالب ویژهبرنامه «باغ رمضان» نیز از دیگر برنامههایی بود که با حضور و استقبال پرشور مردم در منطقه فرهنگی و گردشگری عباسآباد برگزار شد.
بر اساس گزارش سایت شهر، منطقه فرهنگی و گردشگری عباسآباد، طی ۳ شب اخیر با برپا کردن «افطاری ساده» و برگزاری کنسرتهای متنوع و با حضور خوانندههای مطرحی همچون حسامالدین سراج، سالار عقیلی و... جشنواره «باغ رمضان» را با حضور شهروندان و روزهداران برگزار کرد که با استقبال بالای مردمی نیز مواجه شد.
***
فراخوان مشمولان پایه خدمتی اردیبهشت به سربازی
سازمان وظیفه عمومی انتظامی کشور در اطلاعیهای تمام مشمولان دارای برگ آماده به خدمت به تاریخ اردیبهشت 1401 را به خدمت سربازی فراخواند. سازمان وظیفه عمومی در اطلاعیهای اعلام کرد: کلیه مشمولانی که برگ آماده به خدمت به تاریخ اردیبهشت سال 1401 دریافت کردهاند، باید با مراجعه به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+10)، برگ معرفینامه مشمولان به مراکز آموزش را دریافت و برابر اطلاعات مندرج در آن اقدام کنند.
این دسته از مشمولان باید پنجشنبه یکم اردیبهشت سال 1401 در ساعت، محل و مراکزی که در برگ معرفینامه مشمولان اعلام شده، حضور یابند و به خدمت دوره ضرورت اعزام شوند. مشمولان باید اصل مدارک مورد نیاز اعم از برگ آماده به خدمت، برگ محل مراجعه، برگ واکسیناسیون، کارت ملی و شناسنامه و مدارک مربوط به شرایط خاص را به همراه خود داشته باشند.
در این اطلاعیه همچنین آمده است عدم حضور بهموقع در زمان و محلهای تعیینشده، غیبت محسوب شده و برابر مواد 10 و 58 قانون خدمت وظیفه عمومی با آنان رفتار خواهد شد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|