|
برنامه عزاداری حسینی در حضور رهبر انقلاب اعلام شد
همزمان با ایام شهادت حضرت اباعبداللهالحسین علیهالسلام و اصحاب باوفای ایشان، مراسم عزاداری در حسینیه امام خمینی(ره) در حضور رهبر حکیم انقلاب اسلامی برگزار میشود. به علت اوجگیری مجدد بیماری کرونا و لزوم رعایت دستورالعملهای بهداشتی، امسال نیز مطابق 2 سال گذشته، مراسم بدون جمعیت و تنها با حضور یک سخنران و مداح برگزار میشود. این مراسم به مدت 6 شب از شب هفتم تا شب دوازدهم محرمالحرام (پنجشنبه ۱۳ مرداد تا سهشنبه ۱۸ مرداد) برگزار و مشروح برنامههای سخنرانی و عزاداری هر شب از رسانه ملی پخش خواهد شد.
ارسال به دوستان
هیأتهای ایران، 1+4 و آمریکا برای جمعبندی درباره پیشنهاد جوزپ بورل عازم اتریش شدند
بازگشت به وین؟
گروه سیاسی: هتل کوبورگ وین شاید برای آخرین بار میزبان مذاکرات احیای برجام باشد؛ توافقی که فقط کورسویی از امید برای بازگشت به آن باقی مانده است و هیچ نشانه و چشمانداز امیدوارکنندهای از انعطاف مقامات دولت آمریکا در اتخاذ تصمیمات لازم همچنان به چشم نمیخورد.
به گزارش «وطنامروز»، روز گذشته پس از آنکه انریکه مورا، هماهنگکننده مذاکرات در توئیتی اعلام کرد در مسیر وین است تا متنی که جوزپ بورل بیستم جولای روی میز گذاشت را به بحث بگذارد، رویترز هم به نقل از یک مقام آمریکایی که خواست نامش فاش نشود بدون ارائه جزئیات بیشتر خبر داد «رابرت مالی» فرستاده ویژه ایالات متحده در امور ایران هم این هفته برای گفتوگو درباره احیای توافق برجام به وین سفر خواهد کرد.
در ایران هم سخنگوی وزارت امور خارجه از عزیمت هیأت مذاکرهکننده ایران به وین برای ادامه مذاکرات خبر داد. «ناصر کنعانی» دیروز گفت: در چارچوب سیاست رفع تحریمهای ظالمانه علیه کشورمان، هیأت مذاکرهکننده جمهوری اسلامی ایران به ریاست علی باقری، مذاکرهکننده ارشد جمهوری اسلامی ایران تا ساعاتی دیگر عازم وین خواهد شد.
این تحولات در حالی است که از نگاه کارشناسان متن ارائه شده بورل آخرین تحرک دیپلماتیک برای نجات توافق است اما با این حال، متن هماهنگکننده اروپا، منعکسکننده همان پیشنویس آمریکایی است که انتظارات مشروع ایران را نادیده میگیرد و غربیها پیش از اینکه به دنبال نجات برجام و یک توافق متوازن باشند به دنبال نجات خود از پیشروی سریع برنامه هستهای ایران هستند. در این راستا وبگاه خبری «آکسیوس» به نقل از یک مقام آمریکایی گزارش داد ایالات متحده و ایران مذاکرات غیرمستقیم درباره احیای توافق هستهای ۲۰۱۵ را پنجشنبه (چهارم آگوست) در وین از سر خواهند گرفت. به ادعای این گزارش، مقامات آمریکایی نگران هستند که توافق هستهای در آستانه بیربط شدن است، زیرا ایران اقداماتی را برای پیشبرد برنامه هستهای خود و محدود کردن کار بازرسان آژانس انرژی اتمی انجام داده است. به نوشته آکسیوس، این مقام آمریکایی ضمن بیان اینکه «ما با انتظارات کم به وین برمیگردیم»، مدعی شد: «اما با حسن نیت تلاش خواهیم کرد». وی همچنین با بیان اینکه «همه میدانند توافق باید چه شکلی داشته باشد»، مدعی شد لازم است برای حصول توافق، ایران مطالبات درباره موضوعاتی را که خارج از حیطه برجام هستند مانند بازرسیهای آژانس و خروج سپاه از فهرست FTO کنار بگذارد.
همچنین سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا هم در آخرین موضع خود درباره مذاکرات با مطرح کردن ادعاهایی علیه ایران، گفت رئیسجمهور این کشور حاضر به خارج کردن نام سپاه از فهرست سازمانهای تروریستی نیست. به گزارش وبگاه کاخ سفید، جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا در یک کنفرانس خبری با مطرح کردن ادعایی ضدایرانی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا سپاه پاسداران ایران در حال حاضر در فعالیتی تروریستی یا حمایت از آن دست دارد یا نه، ایران را کشوری حامی تروریسم خواند و ادعا کرد که آنها از شبکههای تروریستی در سراسر منطقه حمایت میکنند. وی گفت: وقتی از رئیسجمهور پرسیده شد که آیا حاضر است نام سپاه پاسداران ایران را به عنوان بخشی از کارکرد مذاکرات با ایران بر سر توافق هستهای، از فهرست سازمانهای تروریستی خارجی حذف کند یا نه، پاسخ او نه بود.
* روایت نشریه آمریکایی از مذاکرات آتی
نشریه آمریکایی «پولیتیکو» اما به انتشار اخباری درباره این دور از مذاکرات پرداخت. این نشریه به نقل از ۳ منبع آگاه گزارش داد اتحادیه اروپایی در آخرین تلاش برای نجات توافق هستهای، همه مذاکرهکنندگان را برای ازسرگیری غیرمنتظره و ناگهانی مذاکرات در روز پنجشنبه جمع میکند. طبق این گزارش، دیپلماتهایی از ایالات متحده، ایران، چین، روسیه، آلمان، انگلیس و فرانسه و همچنین اتحادیه اروپایی به عنوان میانجی به دلیل عدم مذاکره مستقیم ایران با آمریکا حضور خواهند داشت. به گزارش این رسانه، هنوز مشخص نیست مذاکرات تا چه زمانی ادامه خواهد داشت و جلسات عمدتا در هتل کوبورگ برگزار خواهد شد. به نوشته پولیتیکو، آمادهسازی برای نصب مجدد چادر رسانهای در خارج از هتل نیز از امروز آغاز میشود. طبق این گزارش، «منابع آگاه هشدار دادند هنوز خیلی زود است که بگوییم آیا مذاکرات موفق خواهد بود یا خیر. هنوز تعدادی از اختلافات باقی مانده که باید حلوفصل شود». به ادعای این نشریه، پیشنویس نقشه راه درباره چگونگی دستیابی به توافق اساسا از اوایل سال جاری آماده شده است. به گزارش پولیتیکو، موضع ایران درباره آخرین متن اتحادیه اروپایی مشخص نیست.
حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران اخیراً گفت که ایران آماده است در وین جزئیات بیشتر را مورد بحث قرار دهد که به تحلیل این نشریه، نشان میدهد تهران همچنان از پیشنویس اخیر راضی نیست. طبق این گزارش، یکی از موضوعات حل نشده مربوط به وجود ذرات اورانیوم در سایتهای مختلف ایران است. همچنین هنوز سوالاتی درباره دامنه رفع تحریمها و همچنین درخواستهای ایران برای تضمین عدم خروج آمریکا از توافق در دولت جدید این کشور وجود دارد. در ادامه این گزارش آمده است: در هفتههای اخیر نگرانیهای فزایندهای در میان دیپلماتهای غربی وجود داشته که انتخابات میاندورهای آتی آمریکا قدرت بیشتری را به جمهوریخواهان ضدتوافق خواهد داد، به این معنی که ممکن است پنجره سیاسی برای حلوفصل بسته شود. در همین حال، ایران نیز به توسعه برنامه هستهای خود ادامه داده است.
***
اسلامی: تا طرفهای مقابل به تعهدات عمل نکنند دوربینی نصب نخواهد شد
رئیس سازمان انرژی اتمی روز گذشته در حاشیه جلسه هیات دولت در پاسخ به سوال خبرنگاران مبنی بر رفتار دوگانه آمریکا در برجام گفت: خود آمریکاییها مرتب اعتراف میکنند که سیاست فشار حداکثری شکست خورده و امیدی به اینکه از این سیاست نتیجه عایدشان شود ندارند. با این حال رفتار دوگانه یا چندگانه آنها را ما مستمر شاهد هستیم. هم آن اتهامات واهی را که بیش از 20 سال به کشور نسبت میدهند و هم مواردی که رژیم صهیونیستی بویژه و ضد انقلاب با مکانهای ادعایی، مدارک ادعایی و با اتهامات واهی همواره سعی کردهاند که فشار را بر ملت ایران تشدید کنند. محمد اسلامی ادامه داد: ایران همواره تاکید کرده تمام فعالیت هستهایاش مطابق موازین پادمان و انپیتی است. ما متعهد به انپیتی و پادمان هستیم. در اجرای قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها در پاسخ به این تحریمها گازدهی به سانتریفیوژهای پیشرفته را آغاز کردیم، جهت اینکه نشان دهیم اراده ما برای لغو تحریمها مستحکم است و از هیچگونه اقدامی که در راستای منافع ملت ایران است کوتاه نخواهیم آمد. وی همچنین درباره دوربینهای فراپادمانی گفت: دوربینهایی را که ما جمع کردیم، دوربینهای برجامی و در حقیقت فراپادمانی بوده است. این دوربینها برای توافقنامه برجام در جهت اینکه محدودیت ظرفیت فعالیت و سرعت فعالیت هستهای ایران را اندازهگیری کند، نصب شده است. وقتی که شما در برجام باقی نماندید، طرفین متعهد حضور ندارند و به تعهدات خود عمل نکردند، دلیلی ندارد که ما یکطرفه به یک تعهد شبهمنسوخ ادامه بدهیم. امروز هم اعلام میکنیم تا زمانی که این موارد ادعایی و کذبی را که مرتب تکرار میکنند، کنار نگذارند و به تعهدات بازنگردند، دوربینی نصب نخواهد شد.
ارسال به دوستان
سازمان فضایی روسیه اعلام کرد قرار است ماهواره ایرانی را در مدار زمین قرار دهد
خیام سوار بر موسایوز
گروه سیاسی: جمهوری اسلامی ایران مدتهاست به پشتوانه دانش نخبگان خود، در حوزه فضا و ماهوارههای فضایی، حرفهایی برای گفتن دارد. بهمنماه سال 87 در ایام سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، ایران برای نخستین بار اقدام به پرتاب مستقل یک ماهواره بومی به فضا کرد که با موفقیت همراه بود. ماهواره «امید» سرآغازی شد بر مسیری که جمهوری اسلامی ایران طی این سالها برای پیشرفت و توسعه در حوزه فضایی طی کرده است و اکنون علاوه بر ماهواره امید، ماهوارههای نور، رصد و سفیر از دیگر ماهوارههایی هستند که در طول سالهای گذشته با موفقیت به فضا پرتاب شدهاند. ایران با پرتاب موفقیتآمیز «امید»، پس از اتحاد جماهیر شوروی، آمریکا، فرانسه، ژاپن، چین، انگلیس و هند، هشتمین کشوری بود که توانست به صورت مستقل اقدام به پرتاب موفقیتآمیز ماهواره کند. به گزارش «وطنامروز»، حالا جمهوری اسلامی ایران که در جمع قدرتهای ماهوارهای جهان قرار دارد، تصمیم گرفته است این بار ماهواره تصویربرداری خود را از قزاقستان به فضا پرتاب کند. روز گذشته (چهارشنبه 12 مرداد) سازمان فضایی روسیه (روسکاسموس) اعلام کرد قرار است ۹ آگوست 2022 (۱۸ مرداد سال جاری) یک ماهواره ایرانی را در مدار زمین قرار دهد. طبق اعلام سازمان فضایی روسیه، این کشور قرار است به وسیله موشک سایوز و از پایگاه فضایی بایکونور واقع در قزاقستان، ماهواره ایرانی «خیام» را به فضا پرتاب کند. علاوه بر ماهواره متعلق به ایران، موشک سایوز روسیه یک بار عبوری را نیز به همراه خواهد داشت که شامل 16 فضاپیمای کوچک است که توسط چند دانشگاه برجسته، شرکتهای تجاری و سازمانهای غیرانتفاعی ساخته شدهاند. پرتابگر سایوز در میان پرتابگرهای کشورهای مختلف دنیا از بیشترین درصد قابلیت اطمینان برخوردار است و تاکنون بیشترین تعداد ماموریت موفق فضایی در دنیا توسط این پرتابگر صورت گرفته است. از همین رو به دلیل وزن بالای ماهواره «خیام»، پرتاب آن به آژانس فضایی روسیه واگذار شده است تا به وسیله سایوز به فضا پرتاب شده و در مدار قرار گیرد. طبق گزارش ایرنا، ماهواره خیام که تحت حاکمیت جمهوری اسلامی ایران است، پس از پرتاب و قرار گرفتن در مدار زمین، از ایستگاههای زمینی در خاک ایران هدایت و کنترل خواهد شد و اطلاعات و تصاویر ارسالی آن نیز در همین ایستگاهها دریافت خواهد شد. ماهواره خیام از نوع سنجشی و دارای دقت بالای تصویربرداری است و با تصاویر با وضوح یک متر است. از دیگر ویژگیهای این ماهواره قابلیت تصویربرداری از سطح زمین در طیفهای مختلف تصویری است.
همچنین سازمان فضایی ایران در اطلاعیهای اعلام کرد: ماهواره خیام که مالکیت آن در اختیار سازمان فضایی ایران است، با سنجندههای دقیق در طیفهای مختلف، زیرساختی مناسب برای هوشمندسازی بخشهای گوناگون کشور خواهد بود. ارتقای بهرهوری در حوزه کشاورزی، پایش دقیق منابع آبی کشور، مدیریت مخاطرات طبیعی، پایش تغییرات کاربری، ساخت و سازهای غیر مجاز و مقابله با جنگلخواری، پایش مخاطرات زیستمحیطی، پایش معادن و اکتشافات معدنی، پایش مرزهای کشور و بسیاری از کاربردهای دیگر از جمله کاربردهای دادههای دریافت شده از ماهواره خیام خواهد بود.
البته این نخستینبار نیست که روسیه اقدام به مشارکت در پرتاب ماهواره ایرانی به فضا میکند. آبان ماه سال 84 بود که مرکز فضایی روسیه نخستین ماهواره ایران را به همراه چند ماهواره دیگر از جمله یک ماهواره نظامی روسی، یک ماهواره چینی، یک ماهواره آژانس فضایی اروپا، یک ماهواره نروژی، یک ماهواره آلمانی، یک ماهواره ژاپنی و یک ماهواره انگلیسی به فضا پرتاب کرد. پایگاه فضایی بایکونور به دلیل ویژگیهای منحصربهفردی که در حوزه فضایی دارد، پیش از این نیز ماهواره کشورهای مختلف اروپایی و حتی آمریکا را به وسیله پرتابگر روسی سایوز به فضا پرتاب کرده است. در اهمیت این پایگاه همین بس که با آغاز جنگ روسیه و اوکراین، روسیه پرتاب ۳۶ ماهواره انگلیسی را به دلیل نگرانی از بهکارگیری برای اهداف نظامی ناتو، لغو کرد.
ارسال به دوستان
سخنگوی قوه قضائیه: کانادا پناهگاه مجرمان شده است
خاوری باید به ایران بازگردد
گروه سیاسی: کانادا خانه امن مفسدان فراری از ایران است. این را نه جمهوری اسلامی، که دولتمردان کانادایی به صورت مستقیم، با عمل خود فریاد زدهاند. به گزارش «وطنامروز»، محمودرضا خاوری، مدیرعامل سابق بانک ملی که از متهمان اصلی اختلاس 3 هزار میلیارد تومانی در ایران است و سال 90 با افشای این فساد، به کانادا گریخت، شاهد مثالی است بر این موضوع که دولت کانادا این کشور را به لانه امن مفسدان بدل کرده است.
خاوری در حالی از سال 90 به خاطر دارا بودن تابعیت کانادا در این کشور ساکن است، که پس از افشای فساد 3 هزار میلیارد تومانی و فرار از کشور، از سوی دادگاه انقلاب به صورت غیابی به تحمل 30 سال حبس محکوم شد. پس از فرار این مفسد اقتصادی به کانادا، جمهوری اسلامی ایران بارها از اینترپل و دولت کانادا خواستار دستگیری و استرداد او شده اما در طول سالهایی که از فرار خاوری میگذرد، نه پلیس اینترپل و نه کانادا هیچ اقدامی درباره این موضوع نکردهاند.
اواخر تیرماه امسال بود که شایعه شد محمودرضا خاوری دستگیر و به کشور باز گردانده شده است اما همان زمان قوه قضائیه اعلام کرد با وجود پیگیریهای متعدد جمهوری اسلامی ایران از کانادا برای بازگرداندن محمودرضا خاوری به کشور، متاسفانه دولتمردان کانادا هیچگونه همکاریای در این زمینه نمیکنند. خبرگزاری میزان وابسته به دستگاه قضا، در ادامه این خبر نوشت: از زمان فرار محمودرضا خاوری به کانادا با وجود پیگیریهای متعدد از مراجع مختلف، کانادا نسبت به بازگرداندن این مفسد اقتصادی اقدامی انجام نداده و رفتار دولت کانادا در این باره به گونهای بوده است که حتی برخی مفسدان اقتصادی دیگر نیز به این کشور گریختهاند.
روز گذشته نیز مسعود ستایشی، سخنگوی قوه قضائیه در نشست خبری خود با خبرنگاران، در پاسخ به سوالی مبنی بر پرونده محمودرضا خاوری و استرداد وی به کشور و همچنین انتشار اخبار و شایعات در این رابطه، گفت: تمام اخبار و شایعات درباره دستگیری و استرداد محمودرضا خاوری تکذیب میشود و این موارد صحت ندارد. ستایشی افزود: مکاتباتی با اینترپل در این زمینه صورت گرفته و از آنجا که این فرد تبعه کشور کاناداست، لذا این کشور همکاری لازم برای استرداد خاوری به ایران را نداشته است. وی با انتقاد از بیعملی کانادا در ارتباط با استرداد مفسدان و مجرمان ایرانی حاضر در این کشور، گفت: استرداد مجرمان از طریق اینترپل یک قاعده بینالمللی است اما کشور کانادا از انجام این قانون استنکاف میکند و از مجرمان حمایت کرده و به پناهگاه مجرمان و متهمان تبدیل شده است.
ارسال به دوستان
رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار دبیرکل جنبش جهاد اسلامی:
مبارزه تنها رمز پیروزی است
گروه سیاسی: محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین که روز گذشته (چهارشنبه 12 مرداد) انجام شد، گفت: در 40 سالی که درگیر بحث انقلاب، مبارزه و جهاد بودهام، دریافتهام که نباید روحیه مبارزه را کنار بگذاریم و اگر لحظهای در این باور تردید کنیم باید ذلت را بپذیریم. رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در دوران دفاعمقدس، در همه فرازونشیبهای انقلاب اسلامی، در حوادث لبنان، فلسطین، یمن و هر کجا نگاه کنیم سنتهای الهی قابل مشاهده است، افزود: از دهه 60 میلادی از جنگ اول اعراب و رژیم صهیونیستی تا امروز را اگر نگاه کنیم، درمییابیم که هرگاه امتهای اسلامی بر باورهای قرآنی خود ایستادهاند مقتدرتر شدهاند و جنگهای 33 روزه و 22 روزه نشاندهنده این امر است. اتفاقات ماه رمضان سال گذشته تا امروز هم نشان میدهد که مجاهدت و مبارزه، تنها رمز پیروزی است. قالیباف با اشاره به ارتباطات برخی کشورهای منطقه با رژیم صهیونیستی و سفر اخیر بایدن به منطقه افزود: هر اندازه فشار افکار عمومی بر دولتهایی که با رژیم صهیونیستی ارتباط دارند بیشتر شود، این موضوع برای آنها پرهزینهتر میشود.
زیاد نخاله، دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین نیز در این دیدار با بیان اینکه خوشحال هستم در زمانی به جمهوری اسلامی سفر میکنم که ایران قدرتمندتر، مقتدرتر و حضور پررنگتری در منطقه دارد، گفت: در سایه این شرایط، جریان مقاومت نیز تأثیرگذارتر و دارای نقش برجستهتری است. وی با بیان اینکه حضور مردم فلسطین در مقاومت خارج از مرزهای فلسطین تقویت خواهد شد که این امتدادی برای فعالیتهای مقاومت است، افزود: دستاوردهای خوبی در داخل فلسطین در راستای تقویت مقاومت بویژه در کرانه باختری داشتهایم. دبیر کل جنبش جهاد اسلامی اظهار داشت: در شرایطی که شاهد هستیم برخی به سمت عادیسازی روابط با صهیونیستها میروند، در مقابل نیروهای مقاومت در حال تقویت خود هستند و نقش و حضور میدانی آنها در حال پررنگتر شدن است. نخاله با تاکید بر اینکه امروز هم دشمنان و هم دوستان در حال مشخصتر شدن هستند و هویتشان روشنتر میشود که این در چارچوب تغییرات منطقهای رخ داده است، اظهار کرد: میتوانم بگویم در مقطع فعلی، مقاومت قدرتمندتر و دارای هماهنگی بیشتری است و نگاه سیاسی و نظامی نیروهای مقاومت نیز قرابت بیشتری پیدا کرده است. وی با تاکید بر اینکه ما روزبهروز به یقینمان افزوده میشود که پیروزی نهایی در داخل و بیرون از مرزهای فلسطین در مقابل آمریکا و اذناب او نزدیکتر میشود، خاطرنشان کرد: امروز اسرائیل از همه طرف محاصره و صدای ضعف رژیم صهیونیستی از همیشه بلندتر است.
ارسال به دوستان
اخبار
رئیسی:
نباید از زیر بار مسؤولیت تصمیمات بزرگ شانه خالی کنیم
رئیسجمهور در جلسه روز گذشته هیات دولت حکمرانی عالمانه و مسؤولانه را در گرو شجاعت دولت در تصمیمگیری دانست و گفت: ما نباید متأثر از برخی حواشی و پیامدهای کوچک احتمالی، از زیر بار مسؤولیت تصمیمات بزرگ و ضروری برای کشور شانه خالی کنیم. دولت تجلی اراده مردم است و باید در راستای تامین خیر عمومی و منافع مردم گام بردارد. به گزارش پایگاه اطلاعرسانی ریاستجمهوری، حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی توفیق در اجرای طرحهای بزرگی همچون دارویار را در گرو اطلاعرسانی جامع و دقیق و روایتگری مسؤولانه دانست و تاکید کرد: در اجرای چنین طرحهایی لازم است نسبت به گرههای ذهنی و ابهاماتی که در افکار عمومی به وجود میآید حساس باشید و با سرعت و دقت در این زمینه اطلاعات لازم را به مردم بدهید. رئیسجمهور خاطرنشان کرد: مثلا تا امروز حدود ۶ میلیون نفر از افراد فاقد بیمه تحت پوشش بیمه رایگان قرار گرفتهاند و بررسی پرونده افراد باقیمانده هم ادامه دارد اما نباید در اظهارات و اخبار، اقدام مهم دولت در پوشش بیمهای ۶ میلیون نفر به حاشیه برود. رئیسی برخی کارهای انجام شده در این دولت را از آرزوهای دیرینه کشور برشمرد و گفت: از بین بردن زمینه رانت و قاچاق دارو با اجرای طرح دارویار، ساماندهی صدور مجوزها، اجرای بخشهای اصلی سامانه جامع تجارت و موارد متعدد دیگر، از جمله مواردی است که باید بخوبی برای افکار عمومی تبیین شود تا بزرگی کاری که انجام شده از نظرها پنهان نماند. رئیسجمهور پس از استماع گزارش وزیر ارتباطات درباره وضعیت اختلالات شبکه ارتباطی و اینترنت ثابت و همراه در کشور، به برخی گلایههای مردمی در این باره اشاره کرد و گفت: وزارت ارتباطات با دقت و جدیت مواردی از این دست را پیگیری کند تا خللی در خدماترسانی به مردم و فعالیت کسبوکارها و مشاغلی که در بستر فضای مجازی جریان دارد، ایجاد نشود.
* نهادها موظفند زمینه اشتغال و رفع نیازهای نخبگان را فراهم کنند
حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی ظهر روز چهارشنبه در جلسه شورای عالی علوم و تحقیقات درباره افزایش بهرهوری و نقشآفرینی نهاد علم در این فرآیند گفت: مراکز علمی و دانشگاهی باید به افزایش بهرهوری در کشور کمک کنند. اساسا این وظایف نهاد علم است که با شاخصههای معین میزان بهرهوری و پیشرفت کشور را به صورت مستمر پایش کند. رئیسی در ادامه این جلسه، موضوع مهاجرت نخبگان را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: نهادها و دستگاههای مسؤول موظفند زمینه را برای اشتغال نخبگان و رفع نیازهای آنها فراهم کنند تا زمینه استفاده از دانش و ظرفیت آنان در ارتقای علم و فناوری در کشور، فراهم شود.
***
سیدحسن نصرالله:
دولت لبنان موافقت کند سوخت ایران خواهد رسید
دبیرکل حزبالله لبنان گفت در صورت موافقت دولت لبنان سوخت ایران به بنادر این کشور خواهد رسید. به گزارش ایسنا به نقل از المیادین، سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزبالله لبنان سهشنبهشب در بخشی از اظهارات خود تاکید کرد که درصورت موافقت دولت لبنان سوخت ایران به بنادر لبنان خواهد رسید. دبیرکل حزبالله لبنان خاطرنشان کرد روند انتقال این سوخت همانند مازوت از طریق بندر بانیاس سوریه نخواهد بود و همه این امور با تصمیم رسمی لبنان آغاز خواهد شد. سیدحسن نصرالله اخیرا نیز در گفتوگو با شبکه المیادین درباره بحران سوخت لبنان تاکید کرد: من حاضرم از ایران سوخت وارد کنم اما مساله این است که دولت لبنان باید این امر را بپذیرد، هیچ کسی در لبنان جرأت این کار را ندارد، زیرا از تحریمهای آمریکا میترسند.
***
آمریکا خواستار مصادره هواپیمای ونزوئلایی شد
وزارت دادگستری آمریکا درخواست مجوز برای مصادره یک هواپیمای باری متعلق به ونزوئلا که از ماه ژوئن به صورت غیرقانونی در آرژانتین توقیف شده را مطرح کرد. به گزارش فارس، وزارت دادگستری آمریکا در بیانیهای اعلام کرد روز سهشنبه درخواست مجوز برای مصادره هواپیمای ایرانی فروخته شده به مالکان ونزوئلایی و توقیف شده در آرژانتین با ادعای ارتباط با «گروههای تروریستی» را مطرح کرده است. به نوشته خبرگزاری «رویترز»، وزارت دادگستری آمریکا گفت درخواست مصادره در پی از مهر و موم خارج شدن حکم ۱۹ جولای برای توقیف هواپیما در دادگاه منطقهای ایالات متحده برای منطقه کلمبیا صورت گرفته که در آن ادعا شده این هواپیما به دلیل نقض قوانین کنترل صادرات ممکن است مصادره شود. طبق این گزارش، وزارت دادگستری آمریکا ادعا کرد که هواپیمای بوئینگ ۷۴۷-۳۰۰ ساخت آمریکا مشمول تحریمها میشود، زیرا فروش آن از ماهانایر ایران به شرکت «امتراسور» در سال گذشته که بخشی از کنسرسیوم صنایع هوایی و خدمات هوایی ونزوئلا (Conviasa) است، قوانین صادرات ایالات متحده را نقض میکند. آمریکا هر ۲ شرکت را با ادعای همکاری با سازمانهای تروریستی هدف تحریم قرار داده است.
***
روابط عمومی نیروی هوافضای سپاه اعلام کرد
وقوع سانحه برای یک فروند هواپیمای سوخو ۲۲ در پایگاه هوایی شیراز
روابط عمومی نیروی هوافضای سپاه از وقوع سانحه برای یک فروند هواپیمای سوخو ۲۲ این نیرو به دلیل نقص فنی در پایگاه هوایی شیراز خبر داد. به گزارش سپاهنیوز، روابط عمومی نیروی هوافضای سپاه در اطلاعیهای اعلام کرد: صبح امروز (دیروز چهارشنبه ۱۲ مرداد) یک فروند هواپیمای سوخو ۲۲ متعلق به نیروی هوافضای سپاه هنگام برخاستن در پایگاه هوایی شیراز دچار نقص فنی شد و خلبانان ناگزیر به استفاده از سامانه صندلی پران (اجکت) شدند. در ادامه این اطلاعیه آمده است: در این سانحه بحمدالله خلبانان با عکسالعمل بهنگام در سلامت کامل هستند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|