|
ارسال به دوستان
در انتظار یک اثر عاشورایی متفاوت با نویسندگی میرباقری
تولد یک نامیرا
تاریخ سینما آثار اقتباسی بسیاری به خود دیده است اما برخی اقتباسها یک سر و گردن از بقیه بالاترند. وقتی کتاب مورد اقتباس «نامیرا»یی باشد که مورد تمجید رهبر انقلاب است و نویسنده فیلمنامه، نویسنده و کارگردان باسابقه و توانمند کشورمان، داوود میرباقری باشد، سینما باید در انتظار خروجیای باشد که نظیرش در تاریخ سینمای ایران یافت نمیشود.
به گزارش «وطنامروز»، وقتی تاریخ «سینمای تاریخی» کشورمان را در جستوجوی آثاری در معرفی واقعه عاشورا ورق بزنیم، «سفیر» فریبرز صالح را نخستین فیلم ایرانی مییابیم که تلاش کرده از زمان رسیدن نامه کوفیان به دست امام حسین(ع) تا واقعه عاشورا را بر پرده سینما بنشاند. 12 سال پس از آن، در سال 73 شهرام اسدی برای آوردن روز واقعه به قاب تصویر، با ساخت «روز واقعه» کولاکی برپا کرد که تا سالیان بعد هم هنوز به عنوان اثری به یاد ماندنی و تکرارنشدنی از آن یاد میشد.
در تایید تکرارنشدنی بودن «روز واقعه» احمد طالبینژاد منتقد و پژوهشگر سینما ۲ سال قبل به مهر گفته بود: در دهه ۶۰ بهرام بیضایی فیلمنامه «روز واقعه» را نوشت و از آن دوران تا امروز همچنان میتوان این فیلم را کاملترین، بهترین و گویاترین فیلمنامه یا اثر هنری دانست که درباره عاشورا نوشته شده است. فیلمنامه این فیلم یک اثر بسیار متفاوت در سینمای ایران است؛ فضاسازی و شخصیتپردازی در این فیلمنامه بدرستی انجام شده است و بخوبی شرایط را توضیح میدهد، این در حالی است که در سینما نمیتوان شخصیت ائمه را به تصویر کشید، به همین دلیل این فیلمنامه به گونهای نوشته شده است که داستان آن ساعاتی بعد از حضور امام حسین(ع) در مکانهای مختلف تا کربلا را به تصویر میکشد!
* سینمای عاشورا در دهه اخیر
در دهه اخیر هم فیلمسازان کشورمان در به تصویر کشیدن واقعه عاشورا از پای ننشستهاند. «رستاخیز» به کارگردانی احمدرضا درویش و تهیهکنندگی تقی علیقلیزاده، آخرین کار سینمایی است که تا به امروز سعی کرده عاشورا را در سالنهای سینما به مخاطبان معرفی کند. فیلم درویش موفق شد در سیودومین دوره جشنواره فیلم فجر در ۱۱ بخش نامزد دریافت سیمرغ بلورین شود که این نامزدیها در نهایت به تصاحب سیمرغ بلورین در 8 بخش از جمله بهترین فیلم و بهترین کارگردانی منجر شد. اکران «رستاخیز» البته به دلیل نمایش چهره حضرت ابوالفضل، خالی از حاشیه و جنجال نبود و این فیلم پس از آنکه در تیر 94 با مجوز وزارت ارشاد به نمایش درآمده بود، پس از ساعاتی در پی انتقاد برخی علمای دینی و اعتراض برخی افراد مذهبی به محتوای آن از جمله به تصویر کشیدن ابوالفضل عباس از پرده سینماها پایین کشیده شد و پس از بازه 9 ساله توقیف، در اسفند 1400 مجوز اکران آنلاین گرفت. این آثار، معرفان واقعه کربلا تا به امروزند اما خبرها حکایت از آن دارد که قرار است چهارمین فیلم در این حوزه، با قبلیها کاملا متفاوت باشد. یک فیلم فاخر عاشورایی با اقتباس از «نامیرا»ی صادق کرمیار. یک رمان واقعیتمحور که با وجود گذشت 13 سال از انتشارش، هنوز هم مورد استقبال خوانندگان است و بتازگی چاپ سیوششم خودش را تجربه کرده است. رمانی که مقام معظم رهبری درباره آن فرمودهاند که کار بسیار خوبی است؛ نگاه درستی به عاشورا دارد و جذابیت داستانی دارد.
* چرا باید منتظر اثری متفاوت باشیم؟
اگر میخواهیم حدسهایمان درباره کم و کیف فیلم سینمایی «نامیرا» را به حقیقت نزدیک کنیم، بهتر است نیمنگاهی به این رمان داشته باشیم. صادق کرمیار در رمان «نامیرا» یک ترکیب دوستداشتنی از درام و رمانس را در پیش گرفته و تصویرسازیهای داستانیاش را صرفا به بعد تاریخی محدود نمیکند، البته از عنصر رمانس هم در خدمت معنویت بهره میبرد و عشق زمینی را هم در پیوند با خاندان اهل بیت تعریف میکند؛ درست همانجایی که سلیمه دختر عمرو بنحجاج با ربیع پیمان زناشویی میبندد و خوشحال است که همسرش محب علی و اولاد اوست. این همان بهرهکشی از جنبه رمانس در خدمت معنویت و جهان ماوراست.
«نامیرا» رمانی با خردهروایتهایی از تغییر روش، هدف، آرزو و عاقبت آدمهاست و ابدا کهنه شدنی نیست؛ همانگونه که عاشورا کهنه نمیشود و تا ابد جاودان و نامیراست. این موضوع را در کلام رهبری هم میتوان یافت که میگویند: «هر کسی میخواهد فتنه 88 را بشناسد، کتاب نامیرا را بخواند». «نامیرا» یک دوره فتنهشناسی است برای کسانی که در پی حق هستند و میخواهند بدانند حق و باطل چگونه جابهجا میشوند.
* نویسندگی میرباقری؛ نور علی نور
همه نقاط قوت رمان مورد اقتباس را که کنار بگذاریم، سپردن نویسندگی فیلمنامه این اثر به نویسنده باسابقه و اثبات شده کشورمان داوود میرباقری، به خودی خود توقعها را از این فیلم افزایش میدهد تا منتظر فیلمی باشیم که چند سر و گردن از همتایانش بالاتر است. میرباقری از آن دست سرمایههای بیبدیل است که شاید سینمای ایران تا مدتها شبیهش را به خود نبیند. کارگردانی «امام علی(ع)»، «معصومیت از دست رفته» و «مختارنامه» کارنامه سنگینی است که میرباقری به دوش میکشد و همین موضوع، توقعها را از سینمایی «نامیرا» دوچندان میکند، البته اگر همزمانی نویسندگی «نامیرا» با کارگردانی «سلمان فارسی» از کیفیت کار نکاهد!
فیلم سینمایی «نامیرا» که تا به امروز قرار است شهریار بحرانی کارگردانیاش را برعهده داشته باشد، محسن علی اکبری تهیهکنندگیاش را انجام دهد و داوود میرباقری فیلمنامهاش را بنویسد، چهارمین فیلم روایتگر واقعه عاشورا در سینمای ایران است و به گفته علیاکبری، سازندگانش تلاش دارند فیلم را حتیالامکان و تا جایی که به کیفیتش لطمهای وارد نشود، به جشنواره فجر امسال برسانند؛ البته با توجه به زمان کمی که باقیمانده و سنگینی ساخت آثار تاریخی این اتفاق بعید به نظر میرسد!
* استقبال بالای هنرمندان برای همکاری!
علی اکبری، تهیهکننده فیلم سینمایی «نامیرا» با اعلام اینکه این فیلم در مرحله نگارش به سر میبرد، درباره زمان آغاز تولید آن اینگونه توضیح میدهد: امیدواریم با طی شدن مراحل نگارش فیلمنامه، بتوانیم اوایل مهرماه کار پیشتولید را آغاز کنیم. این فیلم میتواند منجر به ورود دیگر هنرمندان کشور به این عرصه مهم و زیربنایی عاشورا شود که در سینمای کشور مورد غفلت و بیتوجهی قرار گرفته است.
او همچنین از استقبال خوب هنرمندان برای همکاری در این اثر خبر میدهد و میگوید: جالب است بدانید ما با هر کدام از هنرمندان و بازیگران کشور از حوزههای گوناگون برای همکاری در این کار صحبت کردیم، بیدرنگ قبول کردند در این فیلم حضور به هم رسانند، حتی برخی از آنها که در جایگاه خود دارای نام و نشانی هستند، حاضر بودند در هر بخشی از این پروژه به خاطر علاقه به امامحسین(ع) وارد شوند و سهمی از این کار را برعهده بگیرند. به عقیده من واقعا دل هنرمندان کشور ما حسینی است و همگی با انگیزه جدی حاضرند در آثار عاشورایی همکاری کنند.
به هر حال به نظر میرسد پروژهای که تحت عنوان «نامیرا» کلید خورده است، همانگونه که از اسمش معلوم است، پروژهای خواهد بود که تا سالیان سال یاد و خاطرهاش از خاطر بینندگانش پاک نخواهد شد و فصلی جدید را در سینمای عاشورایی آغاز خواهد کرد، البته همه اینها احتمالاتی است تابع عملکرد عوامل سازنده که یقینا نیازمند عنایت و نیمنگاهی از سوی حضرت سیدالشهداست.
ارسال به دوستان
دبیر علمی جشنواره جهانی شعر آیینی:
شعر آیینی محدود به عاشورا نیست
دبیر علمی جشنواره جهانی شعر آیینی گفت: این جشنواره فقط به تاریخ عاشورا نمیپردازد بلکه به مکتب حسینی و نگاه اباعبدالله میپردازد. به گزارش «وطنامروز»، نشست خبری جشنواره جهانی شعر آیینی صبح دیروز در سالن سلمان هراتی حوزه هنری برگزار شد. در ابتدای این مراسم سیدعبدالله حسینی، مسؤول جشنواره جهانی شعر آیینی درباره اهمیت شعر اظهار داشت: شعر آیینی یک رسالت قرآنی است و خداوند در قرآن سورهای را به نام شعرا معرفی کرده و این مساله به عنوان یک رسالت برعهده شاعران است. ایمان، عمل صالح، ذکر کثیر و انتشار پس از ظلم از جمله مسؤولیت شعراست؛ همه ما باید ایمان و عمل صالح داشته باشیم اما به دوش شاعران مسؤولیت ویژه انتشار بعد از ظلم نیز گذاشته شده، چرا که شاعران با روحیهای که دارند توان کمک به مظلومان جهان را دارند به همین دلیل است که ائمه به شعر به عنوان تنها رسانه موجود در آن زمان اهمیت میدادند. این جشنواره نقطه عطف تاریخ آیینی ایران است و تاریخ ادبیات آیینی به قبل و بعد از این جشنواره تقسیم میشود، همچنین نمایشگاهی از بهترین آثار فارسی در موزه حرم حضرت سیدالشهدا نیز نگهداری خواهد شد. جشنواره جهانی شعر آیینی یک هیات حسینی است و تمام افرادی که در این جشنواره مشغول به کار هستند جشنواره را یک هیات میدانند. در ادامه قاسم صرافان، شاعر آیینی و دبیر علمی جشنواره جهانی شعر آیینی بیان داشت: مهمترین هدف این جشنواره انگیزهسازی برای شاعران بود که با شور بیشتری در وادی شعر اهل بیت قلم بزنند و در این باره واقعا جای خالی این جشنواره در ادبیات آیینی دیده میشد، بنابراین به این حرکت نیاز داشتیم و مطمئنم که بعد از اختتامیه اول ما در دورههای بعد استقبال بیشتری میشود. دبیر علمی جشنواره جهانی شعر آیینی گفت: ۴۶۰ شعر در مرحله اول انتخاب شد که در مرحله نیمهنهایی هر شعر توسط ۳ تا ۵ داور بررسی شد و از این تعداد ۷۷ اثر به مرحله بعد و از بین این آثار ۱۶ اثر به مرحله نهایی رسیدند که در اختتامیه در خدمت آنها هستیم، همچنین از بین این ۱۶ اثر هم ۳ اثر اول تا سوم جشنواره انتخاب میشوند.
وی ادامه داد: از میان ۷۷ اثر برگزیده ۴۰ اثر انتخاب شدهاند که در غالب یک کتاب ۲۰۰صفحهای با عنوان «بر آستان» چاپ و رونمایی میشود. در این دوره از جشنواره شعرهای بسیار متفاوتی را که فقط به خود تاریخ عاشورا نمیپردازند بلکه به مکتب حسینی و نگاه اباعبدالله در امروز و روزگار قرن معاصر ما توجه کردند را دریافت کردیم، همچنین چندین ترکیببند از شعرا را دریافت کردیم و با حجم گسترده آثار فاخر عاشورایی روبهرو بودیم.
علی فروزانفر، دبیر اجرایی جشنواره جهانی شعر آیینی نیز گفت: مراسم اختتامیه این جشنواره ۹ شهریور از ساعت ۱۷ در سالن سوره حوزه هنری برگزار میشود. طبق فراخوان آثار در ۲ بخش فارسی و انگلیسی گرفته شده و جوایز در این ۲ بخش به نفرات برگزیده داده میشود. در کشور تمرکز بر بخش فارسی داریم و مجموع جوایز در کل مسابقه به نفرات برگزیده از اول تا دهم بالغ بر ۱۱ هزار و ۵۰۰ یورو است. تندیسی برای جشنواره نیز طراحی شده است که در سالهای آینده امیدواریم به صورت مستمر برگزار شود، همچنین نشان آستان به عنوان جایزه این جشنواره به برگزیدگان اهدا میشود. کتابی که مجموعه آثار است را در بخش فارسی آماده چاپ داریم و در مراسم اختتامیه از آن رونمایی خواهد شد. در بخش انگلیسی اما کتاب باید مراحلی را طی کند که پس از آن، این کتاب هم منتشر میشود.
ارسال به دوستان
حضور فیلم ایرانی در فهرست اورشلیم با وجود ممنوعیت اکران فیلم ایرانی در فلسطین اشغالی
«قهرمان» در مسیر ترکستان
در حالی که معاون ارزیابی و نظارت سازمان سینمایی روز گذشته ممنوعیت اکران فیلمهای ایرانی در اسرائیل را گوشزد کرد، همچنان شاهد حضور یک فیلم ایرانی در لیست شرکتکنندگان جشنواره اورشلیم اسرائیل هستیم.
به گزارش «وطنامروز»، چندی پیش جشنواره فیلم اورشلیم از فهرست فیلمهای بخشهای مختلف رویداد امسال خود رونمایی کرد و در آن فهرست، نام ۳ سینماگر ایرانی یعنی اصغر فرهادی با فیلم «قهرمان»، علی عباسی با فیلم «عنکبوت مقدس» و علی عسگری با فیلم «تا فردا» دیده میشد. البته فیلم «تا فردا» که به کارگردانی علی عسگری و تهیهکنندگی نیکی کریمی تولید شده است، در همان زمان از حضور در این جشنواره انصراف داد اما 2 فیلم دیگر از جمله «قهرمان» اصغر فرهادی همچنان قصد حضور در این جشنواره اسرائیلی را دارند. این اما در حالی است که حبیب ایلبیگی، معاون ارزیابی و نظارت سازمان سینمایی در یکی، دو روز اخیر اعلام کرد: در هر گونه مراوده بینالمللی، باید موضوع عدم نمایش فیلمهای ایرانی در رژیم اشغالگر قدس رعایت شود و پذیرفته نیست تهیهکننده ایرانی بعد از اینکه فیلمش توسط پخشکننده خارجی برای نمایش در رژیم جعلی اسرائیل عرضه شد، اعلام کند در جریان نمایش فیلم در این رژیم نبوده است. از آنجا که ما رژیم اشغالگر قدس را به رسمیت نمیشناسیم، هر گونه همکاری و مراوده با این رژیم، ممنوع و قابل پیگرد قانونی است. رسانههای اسرائیلی میگویند فیلمهای فرهادی در سرزمینهای اشغالی با استقبال خوب یهودیان مهاجر از ایران مواجه میشود، اما حقیقت این است که اسرائیل دوست دارد فیلمهای فرهادی را در فستیوالهای فیلم و سینماهای حیفا و اورشلیم داشته باشد تا از آن به عنوان ابزار سیاسی استفاده کند. با این تفاسیر، اگر اصغر فرهادی و الکساندر مالهگی، کارگردان و تهیهکننده «قهرمان» در تصمیم خود برای حضور فیلمشان در جشنواره اورشلیم صرفنظر نکنند، ممکن است اتفاقات ناگواری در انتظار این فیلم باشد.
ارسال به دوستان
پیمان جبلی در کمیسیون فرهنگی مجلس مطرح کرد
بخش خصوصی؛ مکمل مدیریت فرهنگی جامعه
رئیس صداوسیما به همراه سعید مقیسه، رئیس ساترا، برای بررسی عملکرد ساترا در حوزه تنظیمگری، میهمان کمیسیون فرهنگی مجلس شدند. به گزارش «وطنامروز»، پیمان جبلی، رئیس سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی سهشنبه ۱۱ مردادماه به همراه سعید مقیسه، رئیس سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا)، به منظور بررسی عملکرد و وظایف این سازمان در حوزه تنظیمگری و نظارت بر پخش و انتشار محتوای فراگیر صوت و تصویر در بستر فضای مجازی، میهمان کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بودند. جبلی در حاشیه این نشست و در جمع خبرنگاران، مجلس و بویژه کمیسیون فرهنگی را خانه دوم صداوسیما دانست و گفت: خود را موظف میدانیم که هر چند وقت یکبار برای ارائه گزارش و دریافت ملاحظات و توضیحات نمایندگان و اعضای کمیسیون فرهنگی به مجلس بیاییم. رئیس سازمان صداوسیما با اشاره به بررسی عملکرد و وظایف سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) در این جلسه، تصریح کرد: ما میتوانیم تولید محتوای نمایشی در بسترهای فضای مجازی را یک ظرفیت بالقوه فرهنگی و رو به جلو برای جامعه تلقی کنیم.
وی خاطرنشان کرد: وظیفه قانونی صداوسیما و ساترا این است که این ظرفیت بالقوه را با حمایت از پلتفرمها و نظارت بر فعالیت و تولید محتوای نمایش خانگی بالفعل کنیم. تلاش میکنیم تا حمایتمان از تولیدکنندگان محتوا در فضای مجازی در بخش خصوصی را تقویت و همچنین فعالیتها در بخش خصوصی را به یک مکمل مدیریت فرهنگی جامعه تبدیل کنیم.
جبلی همچنین تاکید کرد: افزایش هر چه بیشتر ضریب نفوذ پلتفرمهای تولیدکننده محتوای فاخر فرهنگی، به معنی این است که ضریب نفوذ رسانه ملی در جامعه گسترش یافته است. سازمان صداوسیما خود را پشتیبان و حامی پلتفرمها و البته ناظر بر تولید و پخش محتوای صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی میداند.
ارسال به دوستان
امروز با حضور مردم شهیدپرور برگزار میشود
تشییع پیکر 5 شهید مدافع حرم در پایتخت
آیین وداع و بدرقه پیکر شهدا با حضور پرشور و عاشورایی مردم قدرشناس و شهیدپرور تهران امروز پنجشنبه ساعت ۱۸، در میدان امام حسین(ع) برگزار خواهد شد. به گزارش «وطنامروز»، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی طی اطلاعیهای نوشت: وَلاَ تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُواْ فِی سَبِیلِالله أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاء عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ؛ شهیدان روح تاریخ و گواه انسانیتاند و شهدای مدافع حرم، این استوانههای مستحکم عزت و سربلندی، مهاجران و دلاورمردانی از قبیله نورند که راه و آرمان متعالی اباعبدالله الحسین علیهالسلام را هوشمندانه و صبورانه در محورها و سنگرهای جبهه مقاومت و دفاع از حریم آلالله علیهالسلام با تنپوش مجاهدت و ایثار تجلی بخشیدند و در سختترین آزمونها، سینههایشان را سپر کردند و خونشان سیرابکننده شجره طیبه رسالت و گواهی بر شرارت و دخالت نامشروع اشقیای زمانه، قدرتهای سلطهگر آمریکا و صهیونیسم، برای تضعیف و نابودی رشادتها و اقتدار ملتهاست که با همت نیروهای مؤمن، سیاستهایشان به گِل نشسته و نقش بر آب شد و عزم جبهه مقاومت را برای نابودی رژیم صهیونیستی مصممتر کرد. در ادامه این اطلاعیه آمده است: در پی رجعت افتخارآمیز پیکرهای مطهر و جاودانه گلبوتههای سرخ حریم عصمت و ولایت، فرزندان حضرت روحالله رحمهالله علیه و سربازان امام خامنهای مدظلهالعالی، شهیدان والامقام و همیشه جاوید، سردار شهید عبدالله اسکندری، سردار شهید رحیم کابلی، شهید والامقام مصطفی تاشموسی، شهید والامقام محمدامین کریمیان و شهید والامقام عباس آسمیه از شهدای مدافعان حرم به ایران اسلامی، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از عموم مردم قدرشناس ایران، «ملت امام حسین» علیهالسلام، دعوت میکند تا با حضور شورآفرین و شکوهمند خود در آیینهای طواف، وداع، بدرقه و خاکسپاری این شهدای عزیز که موجب افتخار و اقتدار میهن اسلامی هستند، ضمن قدرشناسی از ایثار و فداکاری شهدا، بر تداوم حرکت انقلاب، راه و رسم امامین انقلاب اسلامی و شهیدان سرفراز تاکید نمایند. گفتنی است آیین وداع و بدرقه پیکر شهدا با حضور مردم قدرشناس و شهیدپرور تهران امروز پنجشنبه ساعت ۱۸، در میدان امام حسین(ع) برگزار خواهد شد. ارسال به دوستان
اخبار
انتصاب عوامل اجرایی جشنواره تئاتر مقاومت
دبیر هجدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر مقاومت در احکامی جداگانه، دبیر اجرایی و مدیران ۳ بخش از جشنواره تئاتر مقاومت را منصوب کرد. به گزارش «وطنامروز»، سید وحید فخرموسوی، دبیر هجدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر مقاومت طی احکام جداگانهای، محراب محمدزاده را به عنوان دبیر اجرایی، امین اشرفی را به عنوان مدیر بخش ملل عراق، علی عطاییپیرکوه را به عنوان مدیر بخش صحنهای و امیر بشیری را به عنوان مدیر بخش تلهتئاتر منصوب کرد.
هجدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر مقاومت به همت انجمن تئاتر انقلاب و دفاعمقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح و با دبیری سید وحید فخرموسوی در بازه زمانی شهریور لغایت آذر ۱۴۰۱ و در گستره ایران و کشورهای اسلامی برگزار میشود.
***
تعطیلی تالارهای نمایشی در ایام عزا
تالارهای نمایشی کشور به دلیل فرا رسیدن ایام تاسوعا و عاشورای حسینی اجرایی نخواهند داشت. به گزارش «وطنامروز»، تالارهای نمایشی کشور از 15 مرداد تا پایان 19 مردادماه به دلیل فرا رسیدن ایام تاسوعا و عاشورای حسینی اجرایی نخواهند داشت. برنامه تعطیلی آثار نمایشی به صحنه رفته در تالارهای مختلف طی ایام سوگواری شهادت حضرت امام حسین(ع) اعلام شد. بر این اساس تمام نمایشهای به صحنه رفته در تالارهای نمایشی از روز شنبه پانزدهم مرداد تا پایان روز چهارشنبه نوزدهم مردادماه اجرایی نخواهند داشت.
***
پخش تلویزیونی همایش شیرخوارگان حسینی
شبکه ۵ سیما همایش شیرخوارگان حسینی آستان مقدس عبدالعظیم الحسنی(ع) را جمعه این هفته به صورت زنده و مستقیم پوشش تصویری میدهد. به گزارش «وطنامروز»، همایش شیرخوارگان حسینی 14 مردادماه مصادف با هفتم ماه محرم از ساعت 9:30 صبح با حضور مادران و شیرخواران در مصلای امام علی(ع) آستان عبدالعظیم(ع) برگزار خواهد شد. حاجمرتضی طاهری مداحی این مراسم را بر عهده دارد و حجتالاسلاموالمسلمین سیدمهدی حائریزاده برای حاضران در این همایش سخنرانی خواهد کرد. برنامه «شیرخوارگان حسینی» کاری از گروه معارف شبکه ۵ سیما به تهیهکنندگی محمد خزاری و با اجرای مهدی قربانعلی است که به مدت 90 دقیقه تقدیم نگاه مخاطبان میشود.
***
حیات دوباره شبکه سلامت
معاون سیما اظهار داشت: در دوره تحولى باید با برنامهریزى و همافزایى بینشبکهاى، پیوند این شبکه با دیگر برنامههاى سلامتمحور شبکههاى عمومى و پرمخاطب برقرار شود. به گزارش «وطنامروز»، محسن برمهانى، معاون سیما در جمع مدیران و برنامهسازان شبکه سلامت، ضمن تسلیت ایام شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین(ع) و یاران باوفاى ایشان، گفت: موضوع سلامت از جمله نیازهاى اولویتدار مخاطبان رسانه بوده است و این مهم براى رسانه نیز درجه اهمیت بالایى دارد و به همین دلیل نخستین بازدید رسمىام را از بین شبکههاى تلویزیون، با این شبکه آغاز کردم.
وى وجود حس همدلانه و تعامل در این شبکه -به اذعان همکاران و مدیران آن- را ارزشمند دانست و افزود: برنامهسازی در این شبکه نیازمند فکر و ایدههاى جدید است تا مرجعیت این شبکه تخصصى حفظ و ارتقا یابد. معاون سیما ادامه داد: در دوره تحولى باید با برنامهریزى و همافزایى بینشبکهاى، پیوند این شبکه با دیگر برنامههاى سلامتمحور شبکههاى عمومى و پرمخاطب برقرار شود به طورى که مخاطب در امتداد برنامههاى پزشکى و بهداشتى شبکههاى اصلى، براى دنبال کردن مبسوطتر مباحث و کسب اطلاعات تخصصى بیشتر به شبکه سلامت راهنمایى شود.
معاون سیما با بیان اینکه شبکههای مختلف سیما در حکم یک منظومه هستند، بیان داشت: نباید انتظار داشت شبکه سلامت به عنوان یک عضو تخصصى این منظومه ساختارها و قالبهاى مختلف برنامهسازى را در خود جا دهد.
***
سکاندار جدید شبکه افق مشخص شد
معاون سیما در حکمی صادق یزدانی را به سمت «مدیر شبکه افق سیما» منصوب کرد. به گزارش «وطنامروز»، محسن برمهانی، معاون سیما طی حکمی صادق یزدانی را به سمت «مدیر شبکه افق سیما» منصوب کرد. در حکم معاون سیما خطاب به یزدانی آمده است: شبکه افق وظیفه دارد ضمن تبیین گفتمان انقلاب اسلامی در عرصههای مختلف، نسبت به افزایش بصیرت انقلابی و بیان سبک زندگی ایرانی- اسلامی بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب، اقدامات مؤثری را برنامهریزی و به نحو شایستهای اجرا کند. این وظیفه خطیر باید هوشمندانه، حرفهای و با طرح و فرم جذاب برای مخاطبان همراه باشد. در این حکم بر معرفی جامع دستاوردها و برکات انقلاب اسلامی و پوشش رسانهای به فعالیتهای اجتماعی و فرهنگی نخبگان و اندیشهورزان با توجه ویژه به تاریخ انقلاب، دفاعمقدس، جبهه مقاومت و سبک زندگی انقلابی و پرداخت ویژه به آینده پر امید انقلاب اسلامی بر اساس رهنمودهای امامین انقلاب به عنوان اولویت تأکید شده است. محسن برمهانی همچنین از زحمات مؤثر و خدمات مخلصانه سلیم غفوری، در مدت تصدی این مسؤولیت قدردانی کرده است.
یزدانى فارغالتحصیل رشته ارتباطات دانشگاه صداوسیما است و سابقه گویندگى، تهیهکنندگى، مستندسازى و کارگردانى در شبکههاى سیما و صدا را دارد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|