|
پیام تسلیت رئیسجمهور در پی درگذشت مادر شهیدان چرکچی
حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی در پیامی درگذشت امالشهدا، حاجیه خانم سیده فاطمهبیگم آقاحسینی، مادر شهیدان صادق، مهدی، طیبه و منصوره چرکچی از شهدای بمباران موشکی ناجوانمردانه روز قدس سال ۱۳۶۱ همدان را تسلیت گفت. رئیسجمهور در این پیام تصریح کرد: این اسوه صبر و استقامت که رنج دوری فرزندان نورسته و جوان خود را با اخلاص و توکل به ائمه اطهار(ع) التیام داد و عظمت فرهنگ ایثار و شهادت را پاس داشت، بیشک رضایت خداوند را توشه پربار آخرت خود ساخته است.
ارسال به دوستان
مقامات امنیتی رژیم صهیونیستی از فشارهای خود بر دولت ترامپ برای خروج آمریکا از برجام پشیمان هستند
تلآویو دلتنگ برجام
اعتراف هاآرتص: اسرائیل جز شلوغکاری و لفاظی توخالی، سیاستی در قبال ایران ندارد
گروه سیاسی: این روزها ایران و ۱+۴ بیش از پیش به احیای برجام نزدیک شدهاند و توافق در دسترس قرار دارد؛ اگر ایالاتمتحده آمریکا ارادهای برای آن داشته باشد. جمهوری اسلامی ایران پس از پاسخ خود درباره آخرین نسخه پیشنویس توافق وین، اعلام کرده است اگر واکنش آمریکا با واقعبینی و انعطاف همراه باشد توافق حاصل خواهد شد. به گزارش «وطنامروز»، در شرایطی که کاخ سفید همچنان درحال بررسی پاسخ ایران است و نظر خود در این باره را اعلام نکرده، ترس عدم احیای برجام مقامات رژیم صهیونیستی را فراگرفته است. مقامات رژیم صهیونیستی که پیش از این تصور میکردند با اقدامات تروریستی و خرابکارانهای مثل ترور دانشمندان و انجام عملیاتهای خرابکارانه در تاسیسات هستهای ایران، برنامه هستهای کشورمان را متوقف خواهند کرد، امروز موافق حصول توافق هستند اما این موافقت مبتنی بر رضایت نیست. در واقع هم احیای برجام و هم عدم توافق بین ایران و آمریکا، به ضرر اسرائیل خواهد بود. رژیم صهیونیستی از طرفی به خاطر شتاب گرفتن برنامه هستهای ایران به احیای برجام راضی شده تا به این وسیله محدودیتهای هستهای بازگردد اما از طرف دیگر برخی در تلآویو با مخالفت ضمنی با احیای برجام بر این عقیده هستند که اگر توافق احیا شود، به این وسیله بعضی تحریمها و منابع مالی ایران آزاد خواهد شد و این اتفاق برتری ایران در منطقه را تضمین خواهد کرد. شرایط کنونی رژیم صهیونیستی باعث شده مقامات این رژیم از بهکارگیری یک سیاست مشخص در قبال ایران هستهای عاجز بمانند. این موضوعی است که یک رسانه صهیونیستی نیز به آن اذعان کرده است. رسانه صهیونیستی «هاآرتص» در گزارشی نوشت تلآویو سیاست مشخصی در قبال ایران ندارد و تنها «لفاظیهای توخالی» و «شلوغکاریهای زیاد» را در دستور کار قرار داده است. این رسانه اسرائیلی در گزارش خود آورده است: نگرانیهای اسرائیل واقعی و موجه هستند. پس چرا شبیه هجو به نظر میرسد؟ چون از دورانی که گلایههای اسرائیل در دامنه توجه آمریکا قرار میگرفت عبور کردهایم. هاآرتص با ذکر مثالی به چگونگی مواجهه رژیم صهیونیستی با مذاکرات برای احیای برجام پرداخت و نوشت: اسرائیل زمانی وارد استادیوم شده که جمعیت ورزشگاه را ترک کردهاند، چراغها را خاموش و دوربینها را جمع کردهاند. در واقع، اسرائیل دارد توضیحاتش را به کارکنان سالن غذاخوری و مأموران نظارت ارائه میدهد و هیچ اثری روی اینکه توافق حاصل خواهد شد یا نه ندارد. این رسانه در ادامه نوشت که اسرائیل در لایههای عمیق درونیاش حصول توافق را به عدم توافق ترجیح میدهد، چون بهرغم خودنماییها و شعارها، اسرائیل غیر از گلایههای تمامناپذیر درباره توافق هیچ سیاست کلانی در قبال ایران ندارد.
* اسرائیل پشیمان است
شبکه صهیونیستی «کان» گزارش داد مقامات امنیتی اسرائیل از فشارهای خود بر دولت «دونالد ترامپ» برای خروج آمریکا از برجام پشیمان هستند. شبکه تلویزیونی «کان» اسرائیل اعلام کرد سران امنیتی رژیم صهیونیستی ادعا کردهاند که ایران و قدرتهای بزرگ به سوی همان توافق پیش میروند اما پس از آنکه تهران در برنامه هستهای خود بویژه در زمینه غنیسازی اورانیوم به پیشرفت بزرگی دست یافت؛ اگر آمریکا از توافق خارج نمیشد، ایران از این پیشرفت اجتناب میکرد. طبق گزارش این رسانه صهیونیستی، سران امنیتی اسرائیل این احساس پشیمانی خود را در یک نشست مشورتی که در آن «یائیر لاپید» نخستوزیر رژیم تروریست صهیونیستی هم شرکت کرده بود، ابراز کردند. این شبکه همچنین گزارش داد «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر اسبق اسرائیل، موضوع خروج آمریکا از توافق هستهای را موضوعی اساسی در مبارزات انتخاباتی قرار داده و آن را به عنوان یک دستاورد برای خود به این رقابتها آورده است. با همه اینها رژیم صهیونیستی که به نظر میرسد به احیای توافقنامه برجام رضایت دهد، به دنبال اعمال نظر خود در توافق جدید است. در همین رابطه شبکه اسرائیلی کان گزارش داد سران رژیم صهیونیستی فشارهای خود را بر دولت بایدن، رئیسجمهور آمریکا تشدید کردهاند تا در هر توافقی که با ایران حاصل میشود، خواستههای اسرائیل را در نظر بگیرد؛ بویژه خواستههایی نظیر حفظ پروندههای تحقیقاتی علیه ایران در آژانس بینالمللی انرژی اتمی و اینکه توافق جدید اجازه دهد دوره بازرسی از نهادهای هستهای تهران طولانی شود. «کان» اعلام کرد «ایال هولاتا» مشاور امنیتی رژیم صهیونیستی، به واشنگتن رفت تا با «جیک سالیوان» همتای آمریکایی خود درباره شرایطی که تلآویو معتقد است هرگونه توافق با تهران باید منافع آنها را در نظر بگیرد، گفتوگو کند.
* چرا اسرائیل به برجام رضایت میدهد؟
سال گذشته بود که روزنامه تایمز اسرائیل در گزارشی نوشت آهارون هالیوا، رئیس اطلاعات ارتش اسرائیل به سیاستمداران ارشد کابینه امنیتی این رژیم گفته است برای اسرائیل بهتر خواهد بود اگر مذاکرات وین به محدود کردن برنامه هستهای ایران در قبال لغو تحریمها بینجامد. تایمز اسرائیل به نقل از ۲ وزیر که در جلسه کابینه امنیتی شرکت کرده و نامشان فاش نشده است، نوشت: «از نظر این ژنرال بلندپایه، با بازگشت ایران و آمریکا به توافق اتمی، با اطمینان بیشتری میتوان محدودیتهای برنامه هستهای ایران را زیر نظر داشت». این ۲ وزیر با استناد به نظر فرمانده سازمان اطلاعات نظامی ارتش گفتهاند اگر فرصت بازگشت به برجام از دست برود، آخرین امکان نظارت بر برنامه هستهای ایران از بین خواهد رفت. عالیترین مقام سازمان اطلاعاتی ارتش صهیونیستی گفته است احیای برجام، فرصت زمانی بیشتری نیز برای اسرائیل فراهم میکند تا خود را برای سناریوهای مختلف در برهههای بالا گرفتن تنش با ایران آماده کند. موشه یعلون، وزیر پیشین جنگ اسرائیل نیز طی سخنانی که سال گذشته در کنفرانس امنیتی روزنامه هاآرتص برگزار شد، گفت: «با نگاهی به سیاست دهه گذشته درباره ایران درمییابیم اشتباه اصلی خروج از توافق بود. این توافق به خودی خود یک اشتباه تاریخی بود اما خروج از آن بهانهای برای ادامه [غنیسازی] به آنها داد. ترامپ تصمیم خروج از توافق در سال ۲۰۱۸ را با تشویق و تمجید نتانیاهو اتخاذ کرد». وزیر سابق جنگ اسرائیل افزود: «این به دولت آمریکا بستگی دارد. توصیه من به کابینه کنونی اسرائیل این است که از نزدیک و بیسروصدا با دولت بایدن همکاری کند و از درگیریهای عمومی مانند سخنرانی نتانیاهو در کنگره در سال ۲۰۱۵ خودداری کند». همچنین «آحارون زیوی» رئیس سابق دستگاه اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی نیز گفته بود توافق هستهای جدید میان ایران و قدرتهای جهانی احتمالا از برجام بدتر خواهد بود اما حتی چنین توافقی که ضعیفتر از برجام است از نبود هیچ توافقی بهتر است. وی در مصاحبهای با روزنامه صهیونیستی اورشلیمپست گفته بود حتی یک توافق بد به اسرائیل فرصت خواهد داد «تهدید هستهای تهران» را تا سال ۲۰۳۱ به عقب بیندازد، در حالی که ایران در حال حاضر در آستانه هستهای شدن است. «دان حالوتس» فرمانده پیشین ستاد کل فرماندهی و عملیات ارتش رژیم صهیونیستی هم اظهار کرده بود تلآویو تنها یک قدرت منطقهای است و توانایی مقابله با ایران را ندارد و «توافق بد با ایران بهتر از شکست نظامی از آن است».
* سرگیجه صهیونیستها
نحوه برخورد با موضوع هستهای ایران برای سران رژیم صهیونیستی کاملا «گیجکننده» شده است. اسرائیل در شرایط نشستن روی اره به سر میبرد. نه میتواند موافقت خود با احیای برجام را اعلام کند و نه قادر به ارائه برنامه جایگزینی برای آن است. البته برنامه جایگزین رژیم صهیونیستی برای برجام و متوقف کردن ایران هستهای، ترور دانشمندان و خرابکاری در تاسیسات هستهای ایران بود که بارها آن را به کار بست اما بنا به اذعان مقامات این رژیم و آمریکاییها، این اقدامات تروریستی بیثمر بوده و فایدهای نداشته است.
ارسال به دوستان
موضع برخی مقامات آمریکایی درباره مذاکرات احیای برجام: به حصول توافق در وین نزدیکتر شدهایم اما هنوز نتیجه نامشخص است
دور و نزدیک توافق!
گروه سیاسی: خبری از پاسخ واشنگتن به پاسخ مکتوب ایران به متن پیشنهادی اروپا که هر روز میگوید در حال بررسی آن است نشده اما برخی مقامات آمریکایی طی روز گذشته اظهار نظرهایی مبهم درباره پیشرفت مذاکرات و شانس احتمالی توافق انجام دادند.
به گزارش «وطنامروز»، یک مقام ارشد آمریکایی در گفتوگو با شبکه خبری سیانان با بیان اینکه اکنون نسبت به گذشته به حصول توافق در وین نزدیکتر هستیم، تاکید کرد: پیشرفت از این نقطه به بعد ممکن است کند باشد.
این مقام آمریکایی درباره آخرین وضعیت مذاکرات احیای برجام گفت: اکنون در مقایسه با ۲ هفته پیش به حصول توافق در وین نزدیکتر شدهایم اما هنوز نتیجه نامشخص است، زیرا برخی شکافها به قوت خود باقی است. پرزیدنت بایدن تنها توافقی را تایید خواهد کرد که منافع ملی ما را تامین کند. وی افزود: حصول توافق در وین نسبت به ۲ هفته قبل نزدیکتر شده اما نتیجه نامشخص است، چرا که برخی اختلافات هنوز به قوت خود باقی است. این مقام آمریکایی ادامه داد: پیشرفت از این نقطه به بعد ممکن است کند باشد اما به نظر میرسد که در حال حاضر شتاب بیشتری نسبت به سال گذشته وجود دارد. همچنین یک مقام وزارت خارجه آمریکا در مصاحبه با اسکاینیوز گفت: گزارشهای منتشر شده مبنی بر پذیرش یا تمایل ما به دادن امتیاز به ایران برای بازگشت به توافق هستهای کاملا نادرست است. این مقام آمریکایی افزود: «ما در حال بررسی پاسخ ایران به پیشنهاد اروپا بوده و ارتباط منظم خود با اتحادیه اروپایی را حفظ کردهایم».
* سنگاندازی کنگره؟
در همین حال تعدادی از قانونگذاران آمریکا طرحی را برای دائمی کردن یکی از قانونهای تحریمی علیه ایران ارائه کردهاند. گروهی متشکل از چند سناتور آمریکایی از هر ۲ حزب جمهوریخواه و دموکرات طرحی را موسوم به «مستحکم کردن قانون تحریمهای ایران» ارائهکردهاند که هدف آن لغو انقضای قانون تحریمهای ایران است که سال 1996 به تصویب رسیده بود. این قانون تحریمی که به عنوان «قانون آیسا» نیز شناخته میشود به رئیسجمهور آمریکا اجازه اعمال تحریمهای ثانویه علیه ایران در حوزه انرژی را میدهد.
تیم اسکات، سناتور جمهوریخواه از ایالت کارولینای جنوبی که یکی از امضاکنندگان این طرح است با تکیه بر ادعاهای نخنما و خصمانه مقامات واشنگتن علیه کشورمان در این باره گفت: ایالات متحده، اسرائیل و شرکای عرب ما همچنان نگران تهدید قریبالوقوع ایران هستهای برای ثبات منطقه هستند. بنا بر گزارش العربیالجدید، وی در ادامه ادعاهای خود افزود: تحریمهای آمریکا یک عامل بازدارنده ضروری برای ایران به شمار میآید، به همین دلیل است که لایحه من سنگ بنای تحریم ایران را دائمی میکند.
ارسال به دوستان
اخبار
وزیر کشور:
به طالبان یادآوری کردیم در مرزها حساسیت درست نکند
احمد وحیدی، وزیر کشور در نشست خبری که در خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران (ایرنا) برگزار شد، گفت: هدف دولت این است که تعاملات اقتصادی با کشورهای همجوار را بیشتر کنیم. از طرف دیگر مرزنشینان برای معیشت از تجارت مرزی بهره بگیرند و مهمتر اینکه این امر به بحثهای امنیت کشور در مرزها هم میتواند کمک کند.
وی در ادامه درباره درگیری مرزی در مرزهای شرقی کشور اظهار داست: بیشتر تیراندازیهای مرزی از سوی مرزبانان طالبان انجام شده است، این موضوع به دلیل این است که مسؤولان مرزی طالبان توجیه نیستند، البته همه موارد درباره همکاری با طالبان بررسی شده است.
وی تاکید کرد: لازم است این مسائل به نرمی حل شود و با مردم مستقر در مرزها و نیروهای طالبان صحبت شود، در مرزها نیز در تلاش هستیم حساسیت مضاعف درست نشود و امیدواریم موضوع مدیریت و کنترل شود.
وزیر کشور در پاسخ به سوالی درباره مشخص کردن خطوط مرزی، بیان داشت: ستاد کل نیروهای مسلح موظف شده طرح انسداد مرزی و بعضی ابهاماتی که ممکن است در لبه مرزی وجود داشته باشد را پیگیری کند. وحیدی تصریح کرد: در برخی مواقع ممکن است خط مرزی با دیوار فاصله داشته باشد، برخی تصور میکنند که دیوار کشیده شده به عنوان مرز محسوب میشود و لذا این اشتباهات قابل قبول نیست اما در برنامه انسداد مرز مورد بررسی مجدد قرار خواهد گرفت.
وی در ادامه در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت لایحه جامع انتخابات و اینکه آیا دولت تصمیمی برای ارسال این لایحه به مجلس دارد، گفت: طرحی در مجلس برای اصلاح قانون انتخابات تهیه شده است، در دولت سابق نیز لایحهای در این باره پیگیری شده بود اما با توجه به اشکالاتی که داشت، پیگیر تهیه لایحه جدیدی هستیم. وزیر کشور افزود: در مرحله فعلی کارهای مرتبط با لایحه جامع انتخابات در وزارت کشور انجام میشود و سپس به دولت ارائه خواهد شد.
وی یادآور شد: لایحه جامع انتخابات شامل موضوعات متعددی است، اگر بخواهیم لایحهای جامع برای اصلاح قانون که انتخابات مجلس، ریاستجمهوری و شوراها را شامل میشود، تهیه کنیم، زمان زیادی لازم دارد. ما اگر بتوانیم، انتخابات مجلس، ریاستجمهوری و شوراها را در جریان اصلاح قانون انتخابات پوشش خواهیم داد و لایحه جامع انتخابات شامل انتخابات ریاستجمهوری، مجلس و شوراها را تهیه کرده و به مجلس میفرستیم.
وحیدی تصریح کرد: لایحه باید منطبق با سیاستهای کلی انتخابات تهیه شود که این موضوع چندین سال است مغفول مانده است و از مسائل مهم وزارت کشور است تا طبق بیانات رهبر معظم انقلاب انجام شود و دوستان در تلاشند سرعت انجام آن بیشتر شود.
***
شیخ نعیم قاسم:
توافق هستهای ایران ربطی به مذاکرات لبنان ندارد
شیخ «نعیم قاسم» معاون دبیرکل حزبالله لبنان، روز گذشته در حساب کاربری خود در شبکه توئیتر هر گونه ارتباط میان توافق هستهای ایران و مذاکرات ترسیم مرزهای دریایی لبنان را تکذیب کرد. معاون دبیرکل حزبالله در این باره گفت: «مواضعی که سیدحسن نصرالله آنها را اعلام میکند، فهم سیاسی را درست میکند». شیخ نعیم قاسم در ادامه تصریح کرد: «میان توافق هستهای یا عدم توافق و مهلت زمانی برای زیر بار رفتن اسرائیل و آمریکا و دست برداشتن آنها از حق لبنان در مرزهای دریایی، حفاری و استخراج گاز و نفت هیچ ارتباطی وجود ندارد». سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزبالله لبنان در سخنرانی اخیر خود تأکید کرد که هیچ ارتباطی میان توافق هستهای ایران و مذاکرات ترسیم مرزهای لبنان وجود ندارد. دبیرکل حزبالله در این باره گفت: «ما چیزی نداریم که با توافق هستهای [ایران] مرتبط کنیم. موضوع مرزهای دریایی، میدان کاریش، نفت، گاز و حقوق لبنان هیچ گونه ارتباطی با توافق هستهای [ایران] ندارد، خواه این توافق امضا شود یا نشود».
***
سردار نقدی:
نیروی زمینی حزبالله قادر به نابودی ارتش صهیونیستی است
سردار سرتیپ محمدرضا نقدی، معاون هماهنگکننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفتوگو با وبگاه «العهد» لبنان چهلمین سالروز تشکیل مقاومت اسلامی لبنان را تبریک گفت. سردار نقدی گفت: «حزبالله و مقاومت اسلامی، امروز در اوج عظمت و قدرت قرار دارند و نمیتوان قدرت امروز مقاومت را با دهههای گذشته مقایسه کرد. حزبالله امروز قدرتمندترین نیروی زمینی در منطقه را در اختیار دارد که میتواند ارتش صهیونیستی را نابود کند».
***
شورای نگهبان قانون تحویل قیر به دستگاههای اجرایی را تصویب کرد
«هادی طحاننظیف» سخنگوی شورای نگهبان نوشت: «لایحه دوفوریتی اصلاح بند «ز» تبصره یک قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور» درباره تغییر سازوکار تأمین مالی تحویل مواد اولیه قیر به دستگاههای اجرایی موضوع این قانون، در جلسه شورای نگهبان بررسی شد و مغایر شرع و قانون اساسی شناخته نشد».
پیش از این ۲۴ مرداد امسال «علی نیکزاد» نایبرئیس مجلس با اشاره به جلسه تعیین تکلیف قیر حوالهای، گفته بود: در این باره جلسهای با حضور وزیر نفت و معاونان ایشان و همچنین رئیس کمیسیون عمران مجلس و تعدادی از نمایندگان شکل گرفت تا موضوع قیر حوالهای تعیین تکلیف شود. نمایندگان مجلس روز بیستوسوم فروردین در جلسهای علنی، کلیات و جزئیات طرح تمدید زمان تحویل قیر سال ۱۴۰۰ تا پایان شهریور سال ۱۴۰۱ را تصویب کردند که موضوع بند «ز» تبصره یک قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور است.
ارسال به دوستان
صدای موساد روی موج ریاض
یونس مولایی: این روزها در حالی در ایام سالگرد کودتای آمریکایی- انگلیسی 28 مرداد قرار داریم که این کودتا را از جهات مختلف میتوان یکی از نقاط عطف سیاسی و تاریخی ایران معاصر به حساب آورد؛ کودتایی که فارغ از تبعات سیاسی و تاثیر مستقیمی که بر نهضت ضداستعماری و ضداستبدادی مردم ایران داشت تبدیل به یکی از تجارب معرفتی کشورمان شد. در میان نمادهای به جا مانده از آن نقطه سیاه تاریخی، یکی از نامآشناترین نقشهای تاریخی به رادیو فارسی بیبیسی تعلق دارد. گزارش بامدادی معروف این رادیو انگلیسی در ساعت صفر کودتا و جمله «اکنون ساعت دقیقا 12 نیمه شب است» به عنوان اسم رمز کودتای 28 مرداد توسط گوینده این رادیو تبدیل به یکی از معروفترین نمادهای توطئه غرب علیه مردم ایران شد. گزارش مذکور بیش از آنکه نشانه یک مداخله خارجی برای کودتا باشد -که بود- از منظر ابزاریاش واجد اهمیت بود، اگر تا پیش از آن کودتا با تفنگ، نیروهای نظامی و تسخیر ساختمانهای دولتی شناخته میشد این بار از دریچه رسانه و یک ابزار تعاملی جرقه خورد. رادیوی فارسیزبان دولت انگلیس میداندار کودتایی شد که تا 25 سال بعد عملا فضای بسته و پلیسی را به جامعه آزادیخواه ایران تحمیل کرد.
یادآوری این نماد پس از گذشت 69 سال از کودتای 28 مرداد میتواند تنها یک روایت تاریخی به حساب بیاید اما خب! لزوما هیچ تضمینی بر عدم تکرار تجربههای تاریخی وجود ندارد. آنچنان که روز گذشته نیز خبر اظهارات یک خبرنگار اسرائیلی درباره سوءاستفاده رژیم صهیونیستی از یک شبکه فارسیزبان خارجی دیگر زنگ هشدار برای پیگیری توطئههای خارجی از طریق ابزار رسانه را به صدا درآورد. بر اساس گزارش خبرگزاریها، باراک راوید، خبرنگار صهیونیست وبگاه عبری «واللا» و وبگاه آمریکایی «آکسیوس» در پاسخ به توئیتی در واکنش به نحوه پوشش اخبار مربوط به مذاکرات وین توسط شبکه معاند ایراناینترنشنال، اذعان کرد «موساد به طور مرتب از این رسانه برای جنگ اطلاعاتی خود استفاده میکند». وی پیشتر هم به این مساله اشاره کرد و در توئیتی در خردادماه به نحوه خبررسانی این شبکه پرداخت. این خبرنگار مطرح صهیونیست در پیامی توئیتری به زبان عبری نوشت: «ایراناینترنشنال یک شبکه ایران نیست. این شبکه از ایران پخش نمیشود. این شبکه از لندن و با بودجه سعودی فعالیت میکند و وابسته به مخالفان ایرانی بوده و گاهی نیز به عنوان خط جریان اسرائیل برای انتشار اطلاعات عمل میکند. رسانههای اسرائیلی با تشنگی گزارشهای این شبکه را میبلعند و بدون اینکه این پیشینه را به اسرائیلیها بدهند پخش میکنند».
وابستگی این شبکه به عربستان سعودی و خط تخریبیاش علیه منافع و مصالح ملی ایرانیان از سالها پیش روشن بوده است و در عمل نیز ایران اینترنشنال بدون هیچگونه حفظ ظاهری از قرار دادن تریبون خود در اختیار گروههای تروریستی و طرح مباحثی در راستای نرمالیزه کردن صورت مساله تجزیه سرزمینی ایران ابایی نداشته است. با این حال اعتراف این خبرنگار صهیونیست به اینکه این رسانه فارسیزبان به عنوان ابزار عملیات روانی موساد در این سالها فعال بوده است بیش از پیش پرده از ماهیت ضدامنیتی ابزارهای جدید در پوشش تعاملی و ارتباطی برمیدارد. تساهل سادهاندیشانه برخی گروهها و فعالان سیاسی در چراغ سبز نشان دادن به شبکهای که علنا ماهیت امنیتی و کودتاگرانه خود را در برهههای مختلف به نمایش گذاشته است شاخصی از عدم فهم مصالح ملی در بین گروهها و فعالان مذکور است. آنچنان که جریانهای غربگرا در یک دهه اخیر و با گسترش نجومی رسانههای فارسیزبان خارجنشین نهتنها حضور فعالی در این رسانهها داشتهاند که در عمده موارد مواضع خود در قبال سیاستهای جمهوری اسلامی را با این رسانهها تطبیق دادهاند. به بیان دیگر میزان همسویی و همسانی روایتهای غربگرایان از واقعیتهای داخلی و خارجی با روایت رسانههایی همچون ایران اینترنشنال میتواند سنجهای برای نسبت میان این جریان با اهداف رژیم صهیونیستی علیه کشورمان باشد.
گذر زمان حوادث را به تاریخ تبدیل میکند اما تاریخ هیچگاه در گذشته دفن نمیشود. قدرتگیری ایران مستقل همواره خط قرمزی برای دشمنان تاریخی کشورمان بوده و در این مسیر هیچگاه چشم بر تکرار تجربههای توطئهگرانه خود در تاریخ نمیبندند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|