|
ارسال به دوستان
گفتوگوی «وطنامروز» با کارگردان و بازیگر سریال بینشان
نمایش روزنامهنگاری
گروه فرهنگ و هنر: سینمای ژورنالیسم یا سینمای روزنامهنگاری و خبرنگاری، تاریخچه دور و درازی دارد. «همشهری کین» ساخته اورسن ولز به عنوان یکی از فیلمهای مطرح تاریخ سینما -که در 9 رشته کاندیدای دریافت اسکار شد- شاید مطرحترین فیلم در میان فیلمهایی باشد که با محوریت یک خبرنگار تولید شدهاند. درباره شخصیت واقعی خبرنگاری که اورسن ولز از او برای ساخت فیلم الهام گرفته است، گزینههای متعددی مطرح میشدند. اورسن ولز هرگز خاستگاه اصلی شخصیت چارلز فاستر کین را تأیید نکرد. گفته شده بود شخصیت چارلز کین ترکیبی از چند شخص است و از زندگی «ویلیام راندولف هرست» بیش از همه استفاده شده است. بعضی از اتفاقات و جزئیات واقعی نیستند. ولز و منکویچ داستانهایی از چند غول دیگر خبرنگاری مانند جوزف پولیتزر، آلفرد هارمسورث و هربرت اسووپ را در هم آمیختهاند. «واقعی بودن» حلقه وصل سینما و خبرنگاری است. وقتی به فیلمهای دیگری که درباره خبرنگاران یا با محوریت تلاشهای آنان ساخته شده است نگاه میکنیم، درمییابیم که بیشتر آنها از ماجراهای خبرنگاری الهام گرفتهاند. در«همه مردان رئیسجمهور» فیلمی به کارگردانی آلن جی کاپولا، رابرت ردفورد و داستین هافمن در نقش خبرنگاران نشریه واشنگتنپست به یک رسوایی دامن میزنند. آنها در رسوایی واترگیت و برکناری نیکسون، رئیسجمهوری آمریکا، نقش داشتند و به همین جهت سوژه مناسبی برای ساخت یک فیلم بودند. «حرفه: خبرنگار»، «نفوذی»، «پست»، «شبگرد»، «شبکه»، «یک قاتل سریالی» و... از جمله فیلمهایی هستند که به آثاری مهم در تاریخ سینمای مربوط به خبرنگاران تبدیل شدهاند. «افشاگر» محصول 2015 برنده بهترین فیلم و فیلمنامه غیراقتباسی اسکار از آن فیلمهایی است که نقش روزنامهنگاری تحقیقی را برای برملا کردن فسادی بزرگ به تصویر میکشد. ورود به ساخت آثاری در حوزه خبرنگاری در سینمای ما، به تولید کارهای موفق و ماندگاری منجر نشده است. در سریالسازی نیز وضعیت مشابه است؛ با اینکه مسائل فراوانی وجود دارد که سوژه قرار دادن آنها میتواند به تولید قصههای جذاب بدل شود. این روزها از قاب شبکه سوم تلویزیون سریال «بینشان» روی آنتن رفته با همین موضوع و محوریت ژورنالیسم که به این بهانه با عوامل آن به گفتوگو پرداختیم.
راما قویدل، کارگردان این سریال با اشاره به مراحل اولیه تولید «بینشان» به «وطنامروز» میگوید: نویسندگان اصلی این سریال خانم ایرایی و آقای حمزه بودند. من بعد از اتمام نگارش اولیه به گروه اضافه شدم. حدود 5 ماه و اندی پروسه تولید طول کشید و حدود 4 ماه هم پیشتولید داشت و تجربه خیلی خوب، درجه یک و لذتبخشی برای من بود. خوشحالم از اینکه در این کار همراه گروه بودم و توانستم با تیم «بینشان» همکاری داشته باشم.
وی در پاسخ به سوالی درباره بازیگران سریال و حضور برخی چهرها که بیشتر چهرههای سینمایی هستند تا تلویزیونی بیان داشت: من این نگاه به انتخاب هنرپیشههای یک کار را خیلی قبول ندارم. برای من تطبیق شخصیت، فیزیک و توانایی بازیگر با نقش بیشتر اهمیت دارد تا اینکه سابقه بازیگر بیشتر در کدام مدیوم و حتی کدام نقشها بوده است. کما اینکه بارها و بارها در کارهای جدی از بازیگران کمدی استفاده کردم و نتایج خوبی گرفتم. اینجا نیز تطابق شخصیت و نقش برای من ارجح بود و به سوابق توجه چندانی نداشتم. قویدل تصریح کرد: خیلی قصه اینچنینی نداشتیم که روزنامه نگاری در یک تریلر اقتصادی، سیاسی و اجتماعی به دنبال گرفتن حق مردم باشد و خودش را موظف میداند که جامعه را در برابر این ظلمی که به مردم میشود، بیدار کند. فکر نمیکنم ما به ازای دیگری در این موضوع در بین سریالها داشته باشیم و این سریال در نوع خودش، نخستین نمونه در این حوزه است. شخصیت اصلی سریال یک روزنامهنگار متعهد است که از بچههای جبهه و جنگ است. این روزنامهنگار آدم حقیقتجو و آزاداندیشی است و در شرایطی قرار گرفته است که احساس میکند وظیفه اجتماعیای بر دوشش است که باید آن را انجام دهد و اگر این رسالت خود را ادا نکند، مسؤولیت خود را ناتمام میداند. یعنی روزنامهنگار بودن او، مکمل انسان بودن اوست. عدهای این نقد را وارد کردند که قصه و فیلمنامه مطابق زندگی حقیقی روزنامهنگاران نیست و باید بگویم در حالت کلی سعی کردهایم یک روزنامهنگار درستکار را به تصویر بکشیم؛ فارغ از اینکه چقدر به واقعیت نزدیک یا از آن دور است.
بهار نوحیان یکی از بازیگران سریال نیز درباره همکاری با این مجموعه به «وطنامروز» گفت: من پیش از این چندین کار با راما قویدل داشتم، او جزو کارگردانانی است که خیلی دقیق و باسواد است و هر بار که مرا دعوت کرده است من هم استقبال کردهام چون در کنارش آموختهام. اگر چه خودم نقش کوتاهی داشتم و ما خیلی جزئیات زندگی شخصی کاراکتری را که بازی میکنیم نمیبینیم اما سریال ملودرام جذابی دارد که قصهاش پیشبرنده است و مخاطب میتواند این مجموعه معمایی را با علاقه دنبال کند. درباره نقش خودم میتوانم بگویم که بیشتر مکمل نقشی بود که نیوشا ضیغمی در این سریال بازی میکرد. به نوعی دوست اوست و صمیمیتی با او دارد که ما در داستان دلسوزیها و رفاقت و محبتش به او را میبینیم. نوحیان در مقایسه با قصه این سریال و سریالهای نوستالژیک تلویزیون گفت: ما این روزها چندان شاهد ساخت سریالهای خوب گذشته نیستیم با این حال این سریال میتواند مخاطب را درگیر کند بویژه مخاطبی که این سالها نسبت به دهههای گذشته شاید کمتر میتواند فیلم و سریالهای خوب و جذاب و قصههای پرکشش ببیند.
ارسال به دوستان
«خیزش، غرش، آتش» روی پرده سینما، «اختلاس ۱۹۹۲» روی آنتن تلویزیون
واردات هندی به سینما و تلویزیون ایران
صنعت فیلم و سریال کشورمان این روزها در حال دست و پنجه نرم کردن با بحران مخاطب است. با نگاهی به برنامه اکران سینماها و کنداکتور تلویزیون در مییابیم که یکی از تدابیر سینما و تلویزیون برای خروج از این بحران، استقراض تولیدات نمایشی کشور هند است.
به گزارش «وطنامروز»، آمار مخاطبان فصل گذشته سینمای ایران نشان داد وضعیت گیشه با روزهای پرفروغی که پیش از کرونا داشت، فاصله زیادی گرفته و به عزمی جدی برای اوج گرفتن دوباره نیازمند است. از طرف دیگر، تعداد سریالهای جدید تلویزیون هم ریزش شدیدی را تجربه کرده و جز بازپخش سریالهای قدیمی و چند سریال برند، مابقی آثار نتوانستهاند در جذب مخاطب موفق عمل کنند. در این شرایط خبرهایی از رو آوردن سینما و تلویزیون ایران به محصولات نمایشی کشور هند به گوش میرسد.
روابط عمومی خانه فیلم اعلام کرده است فیلم هندی «خیزش، غرش، آتش» محصول سینمای هند با پرداخت حق کپی بزودی در سینماهای سراسر کشور روی پرده خواهد رفت. این فیلم از چهارشنبه هفته آینده ۹ شهریورماه، توسط خانه فیلم به صورت قانونی در سینماهای ایران اکران میشود تا پس از قریب به یک دهه و اندی، بار دیگر شاهد اکران گسترده فیلم خارجی در سینماهای ایران باشیم. «خیزش، غرش، آتش» در سال ۲۰۱۸ جلوی دوربین رفته که به دلیل همهگیری ویروس کرونا، فیلمبرداری آن تا سال ۲۰۲۱ طول کشیده و امسال همزمان در سینماهای هند و سراسر دنیا اکران شده است. این فیلم درباره مبارزه چند تن از جوانان هندی با استعمار انگلیس است و از جمله آثار موفق سینمای هند به شمار میرود.
تلویزیون هم از این واردات هندی در امان نمانده است. سریال هندی «اختلاس ۱۹۹۲» با موضوع اقتصادی- جنایی از دیشب پنجم مردادماه از شبکه 5 سیما روی آنتن رفت. این سریال محصول ۲۰۲۰ هند در ژانر بیوگرافی- اقتصادی- جنایی است که موضوع آن بازار بورس و سهام است و ظهور و سقوط بازار بورس توسط «هارشاد مهتا» را روایت میکند که روزنامهنگاری به نام سوچتا دالال، او را به عنوان مردی که پشت بزرگترین کلاهبرداری مالی هند تا آن زمان قرار داشت، معرفی میکند. این سریال برگرفته از ماجرایی است که در دهههای ۸۰ و ۹۰ در بمبئی رخ داده و مربوط به زندگی کارگزار بورس «هارشاد مهتا» است.
واردات آثار خارجی به سینما و تلویزیون موافقان و مخالفانی دارد. موافقان طرح اکران فیلم خارجی معتقدند که این طرح موجب رونق سالنهای سینما میشود اما مخالفان این طرح معتقدند که اجرای چنین طرحی فرصت اکران آثار ایرانی را کمتر خواهد کرد. حال باید منتظر ماند و دید این راهکار خروج از بحران میتواند موثر واقع شود یا خیر.
ارسال به دوستان
شبکه سلطنتی انگلستان دروغ را سر دست گرفت
نگرانی برای پشه، سانسور اعتراضات در انگلستان
در حالی که وضعیت اسفبار زندگی در انگلستان در روزهای اخیر موجب بروز اعتراضهایی نسبت به دولتمردان این کشور شده، شبکه سلطنتی انگلستان، بیبیسی حذف یکی از کاراکترهای یک برنامه نمایش خانگی در ایران را در راس اخبار خود قرار داده است. با غیبت کاراکتر پشه در قسمت بیستوچهارم مجموعه «مهمونی» و رسیدن تعداد غیبتهای وی به ۲ قسمت، شائبه حذف این کاراکتر از برنامه مطرح شده بود اما معاون کاربران ساترا علت این غیبت را برنامه کاری صداپیشه این عروسک معرفی کرد. به گزارش «وطنامروز»، مجموعه «مهمونی» به کارگردانی ایرج طهماسب از جمله آثار شبکه خانگی است که از فروردینماه پخش آن آغاز شد و همچنان هر هفته یک قسمت از آن عرضه میشود. پشه و بچه از شخصیتهای این مجموعه هستند که هم در این مدت به کاراکترهایی محبوب بدل شدهاند و هم حاشیههایی را هر از گاهی رقم زدهاند. در روزهای اخیر این شائبه به وجود آمده بود که قرار است این کاراکتر با ممیزیهایی مواجه شود که این گمانهزنی توسط بیبیسی فارسی برجسته شده بود. بعد از غیبت ۲ جلسهای کاراکتر پشه در قسمتهای بیستوسوم و بیستوچهارم مجموعه «مهمونی»، برخی رسانههای غیررسمی و شبکههای اجتماعی از جمله شبکههای معاندی مانند بی بیسی اعلام کردند که این کاراکتر ممنوعالتصویر شده است اما محمدصادق افراسیابی، سرپرست معاونت کاربران ساترا درباره وضعیت حضور این کاراکتر به مهر گفت: بر اساس پیگیریهایی که انجام دادم مطلع شدم این موضوع به دلیل برنامه کاری کاظم سیاحی در برنامه دیگر بوده است که همین امر باعث شده است او نتواند در ۲ قسمت اخیر حضور پیدا کند و شخصیت پشه دوباره به برنامه مهمونی باز خواهد گشت. افراسیابی همچنین اظهار کرد: بر اساس گفتوگویی که با آقای حسامپور، معاون پایش و نظارت ساترا داشتم غیبت پشه در ۲ قسمت اخیر مجموعه مهمونی، هیچ ارتباطی با ساترا ندارد. ارسال به دوستان
به همت فیض شریفی
مجموعه شعر جدید ابتهاج منتشر شد
مجموعه اشعار امیرهوشنگ ابتهاج با گزینش فیض شریفی به همت انتشارات نگاه منتشر شد.
به گزارش «وطنامروز»، مجموعه اشعار امیرهوشنگ ابتهاج با گزینش فیض شریفی به همت انتشارات نگاه به چاپ رسید. شریفی علاوه بر گزینش اشعار، نقد و بررسیای نیز بر اشعار سایه نوشته است. فیض شریفی در قسمتی از مقدمه کتاب آورده است: «شفیعیکدکنی بر این باور است که شعر سایه، استمرار بخشی از جمالشناسی شعر حافظ است و از روزگار خواجه تا به امروز، هیچ شاعری نتوانسته است به اندازه سایه در راه و شیوه حافظ به موفقیت برسد».
مجموعه اشعار منتشر شده امیرهوشنگ ابتهاج در نشر نگاه ۴۵۶ صفحه بوده و ۱۹۵ هزار تومان قیمت دارد. فیض شریفی، مؤلف این مجموعه شعر، درباره محتوای این کتاب به روزنامه همشهری گفته است: شعرهای عاشقانه و سیاسی - اجتماعی سایه را بررسی کردم، موقعیت سیاسی- اجتماعیاش را آوردم، شعرهای «دیر است گالیا...». بعد خطاب شاعر به ناظم حکمت و کیوان را و عشق آرمانی سایه را باز کردم و ارتباط سایه را با نیما و شهریار بازگو کردهام.
وی همچنین با اظهار تاسف از آماده نشدن کتاب در زمان حیات سایه، عنوان کرده است: فرآیند تولید کتاب زمان میبرد و متاسفانه فرصت نشد تا این اثر در زمان حیات این شاعر بزرگ منتشر شود. کاش این کار در زمان حیات سایه چاپ میشد. به هر حال کار سخت بود و وقت کم.
امیرهوشنگ ابتهاج، شاعر و پژوهشگر سرشناس کشورمان بامداد چهارشنبه ۱۹ مرداد درگذشت. پیکر این شاعر معاصر پس از کش و قوسهایی چهارشنبه هفته گذشته (دوم شهریورماه) به میهن بازگشت و صبح روز گذشته در باغ محتشم رشت به خاک سپرده شد.
ارسال به دوستان
اخبار
محمدزاده و مهرانفر، همبازی در «آکتور»
سریال «آکتور» به کارگردانی نیما جاویدی به زودی پخش خواهد شد.
به گزارش «وطنامروز»، سریال «آکتور» به نویسندگی و کارگردانی نیما جاویدی و تهیهکنندگی مجید مطلبی که از ۲۸ آذر ۱۴۰۰ تولیدش آغاز شده است، بهزودی به پخش خواهد رسید. پس از نوید محمدزاده، احمد مهرانفر نیز به جمع بازیگران اصلی سریال «آکتور» پیوست. دیگر بازیگران این سریال نیز بهزودی معرفی خواهند شد. مجموعه «آکتور» به تهیهکنندگی مجید مطلبی قرار است به طور مشترک در فیلیمو و نماوا به انتشار برسد.
داستان این مجموعه درباره زندگی پرفراز و نشیب چند بازیگر مستعد تئاتر است که بعد از دریافت یک پیشنهاد، زندگیشان را دستخوش ماجراهایی پیچیده میبینند.
***
عابدینی معاون امور استانهای صداوسیما شد
رئیس صداوسیما در حکمی حسن عابدینی را به سمت معاونت امور استانهای صداوسیما منصوب کرد.
به گزارش «وطنامروز»، حسن عابدینی که پیش از این عهدهدار ریاست خبرگزاری صداوسیما بود، با حکم رئیس رسانه ملی به معاونت امور استانهای صداوسیما منصوب شد. پیمان جبلی در این حکم خطاب به عابدینی نوشته است: نظر به مراتب تعهد، سوابق و تجربیات ارزشمند فرهنگی و رسانهای جناب عالی، به موجب این حکم شما را به عنوان معاون امور استانها منصوب مینمایم.
جبلی در پایان حکم از خدمات و تلاشهای مهدی رحمتی در طول مدت سرپرستی این معاونت تشکر کرده است. عابدینی که دکترای سیاستگذاری عمومی دارد، علاوه بر ریاست خبرگزاری صداوسیما، تجربه سالها فعالیت به عنوان خبرنگار، مجری و کارشناس برنامههای تلویزیونی را نیز در کارنامه دارد و مسؤولیتهایی مانند قائممقام خبرگزاری صداوسیما، مدیرکل اخبار خارجی صداوسیما، مدیرکل اخبار شبکه العالم، دبیری روزنامه ایران و... را بر عهده داشته است.
***
41 درصد مخاطب بیشتر در پی تغییر ترکیب اکران
با ورود فیلمهای جدید به چرخه اکران، میزان مخاطبان سینما با افزایش نسبی 41 درصدی مواجه شد.
به گزارش «وطنامروز»، در ۲ هفته اخیر شاهد تغییراتی در ترکیب فیلمهای روی پرده بودیم که از جمله مهمترین آنها میتوان به آغاز اکران «کوزوو»، «دوزیست» و «ابلق» اشاره کرد. در پی چنین تغییراتی، بر اساس اطلاعاتی که در سامانه مدیریت فروش و اکران سینما (سمفا) منتشر شده است، از چهارشنبه ۲۶ مردادماه تا سهشنبه اول شهریورماه، سینمای ایران در مجموع ۳۶۰ هزار مخاطب داشت که گیشه هفتگی مجموع ۱۱ میلیارد و ۶۶۵ میلیون تومان را برای آن رقم زد. در این هفته نسبت به هفته گذشته، میزان مخاطب هفتگی ۴۱ درصد و میزان فروش هفتگی ۴۴ درصد افزایش یافت.
دیگر نکته جالب توجه آنکه طبق این آمار، در بین 5 فیلم پرفروش این هفته تنها فیلم کمدی، فیلم «انفرادی» است که در جایگاه سوم قرار دارد.
***
«جلوههای مدنیت در عهدنامه علوی» رونمایی میشود
مراسم رونمایی از کتاب «جلوههای مدنیت در عهدنامه علوی»؛ یکی از آثار مجموعه مطالعات پیرامون عهدنامه امام علی علیهالسلام به مالک اشتر، امروز در فرهنگسرای رسانه رونمایی میشود.
به گزارش «وطنامروز»، مراسم رونمایی از کتاب «جلوههای مدنیت در عهدنامه علوی» جدیدترین اثر حجتالاسلام سیدنبیل حسنی به همت فرهنگسرای نهجالبلاغه و فرهنگسرای رسانه، امروز یکشنبه 6 شهریور برگزار میشود.
این کتاب یکی از آثار مجموعه مطالعات پیرامون عهدنامه امام علی علیهالسلام به مالک اشتر است که به زبان عربی منتشر شده و توسط حسن رحمانی به فارسی ترجمه شده است. مراسم رونمایی این کتاب امروز از ساعت 10 تا 12 در سالن یونس شکرخواه فرهنگسرای رسانه برگزار میشود.
***
یاغینویسها دست به کار شدند
پدرام پورامیری به همراه حسین امیریدوماری فیلم سینمایی جدیدی را با عنوان «یادگار جنوب» میسازند.
به گزارش «وطنامروز»، پدرام پورامیری و حسین امیریدوماری بار دیگر و این بار برای ساخت فیلم سینمایی جدیدی با نام «یادگار جنوب» با هم همکاری میکنند. این فیلم که به کارگردانی و نویسندگی پدرام پورامیری و حسین امیریدوماری و تهیهکنندگی مجتبی رشوندبوکانی است، بتازگی موفق به دریافت پروانه ساخت شده است.
پیشتر از این پدرام پورامیری و حسین امیریدوماری به همراه محمد کارت برای نگارش فیلمنامه مجموعه نمایش خانگی «یاغی» که در پلتفرم فیلیمو به نمایش درمیآید و فیلمنامه فیلم تحسینشده «شنای پروانه» تنها اثر سینمایی محمد کارت با یکدیگر همکاری کرده بودند.
همچنین این ۲ کارگردان و نویسنده سال ۱۳۹۵ فیلم کوتاهی با نام «نسبت خونی» را به عرصه تولید رساندند که در بخش بهترین فیلم کوتاه سیوپنجمین دوره از جشنوراه فیلم فجر نامزد شده بود. «جان دار» فیلم بلند سینمایی این ۲ کارگردان است که موفق به حضور در سیوهفتمین جشنواره فیلم فجر و نامزد بهترین فیلم در بخش نگاه نو نیز شده است.
ارسال به دوستان
مدیر رادیو اربعین برنامههای این شبکه در ایام پیش رو را تشریح کرد
«بانوی حرم» ویژهبرنامه اربعینی بانوان
مدیر رادیو اربعین در یک نشست رسانهای به تشریح برنامههای این شبکه رادیویی پرداخت. به گزارش «وطنامروز»، صبح روز گذشته نشست رسانهای تشریح برنامههای رادیو اربعین با حضور جواد تشکری مدیر رادیو اربعین، سیداحمدرضا صدر مدیر روابط عمومی معاونت صدا و محسن معظمیگودرزی مدیر روابط عمومی رادیو اربعین در سالن جلسات معاونت صدا برگزار شد.
جواد تشکری، مدیر رادیو اربعین در این نشست درباره برنامههای رادیو اربعین گفت: برنامهای تحت عنوان «بانوی حرم» داریم که مختص بانوان است و تمام کسانی که در این برنامه فعالیت میکنند از بانوان هستند. این برنامه ساعت ۱۴ تا ۱۶ هر روز پخش خواهد شد. در این برنامه به تمام مسائل پیرامون بانوان پرداخته خواهد شد. گوینده برنامه «بانوی حرم» نیز خانم نیرومند هستند و از هفتم شهریورماه آغاز بهکار خواهد کرد.
وی ضمن اشاره به ارائه آخرین اخبار و رویداد اربعین در قالب برنامهای توضیح داد: با توجه به اینکه سیل عاشقان و زائران حضرت سیدالشهدا زیاد خواهد بود، تلاش خواهیم کرد آخرین اخبار و رویداد اربعین را هر نیم ساعت یکبار تقدیم شنوندگان محترم کنیم، همچنین همافزایی خوبی با شبکههای دیگر رادیو و صداوسیما شکل گرفته است، به این صورت که برخی برنامهها برای شبکه رادیویی جوان و برخی برنامهها نیز برای رادیو تهران در نظر گرفته شده است که به طور همزمان تقدیم همراهان برنامه خواهد شد. تشکری در ادامه گفت: همکاران ما در نجف مستقر میشوند و گزارشهای میدانی خود را تقدیم خواهند کرد. با هلالاحمر نیز هماهنگیهای لازم انجام شده است تا اخبار و توصیههای بهداشتی عزیزان را به سمع و نظر همراهان این شبکه برسانیم. پیشبینی میشود شبکههای رادیویی به مناسبت اربعین حسینی ۴۴۳ برنامه در قالب ۱۱۴ عنوان و ۲۳۱ ساعت برنامه داشته باشند. مدیر رادیو اربعین درباره برنامههای دیگر این شبکه رادیویی بیان کرد: علاوه بر برنامه بانوی حرم که مختص بانوان است، پویشهایی برای کودکان و نوجوانان عزیز با عنوان «سلام یا مهدی» خواهیم داشت که با جوایز ارزندهای همراه است. درباره پرداختن به گویشهای مختلف باید بگویم مداحیهایی را جمعآوری و تهیه کردهایم تا بتوانیم به شنوندگان محترم خود تقدیم کنیم. تشکری با اشاره به برنامهریزی برای اعزام کاروانی متشکل از گویندههای شبکههای مختلف، تهیهکنندهها و... به عراق گفت: در دهه کرامت برای نخستین بار کاروانی راهی مشهد مقدس شد که در این برنامه همافزایی خوبی بین همه شبکهها اتفاق افتاد. به فضل خدا برای اربعین هم همین اتفاق خواهد افتاد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|