|
اخبار
ابوالفضل پورعرب:
جامعه با اقدام رهبر انقلاب به آرامش رسید
بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون با بیان اینکه امروز نیازمند آشتی ملی هستیم، گفت: نباید اجازه داد از بیرون برای کشورمان تصمیم بگیرند، اینکه دیگران از کیلومترها خارج از ایران بخواهند برای ما تصمیم بگیرند، خوشایند نیست.
ابوالفضل پورعرب در گفتوگو با ایرنا به درخواستش از رهبر معظم انقلاب در برنامه زنده تلویزیونی برای عفو برخی زندانیان حوادث اخیر اشاره کرد و گفت: بسیار خوشحالم که این اتفاق افتاد و خانوادههایی به واسطه لطف ایشان خرسند شدند. امروز بدون تردید با اعلام خبر موافقت رهبری با این موضوع، بخشی از جامعه از این عفو به آرامش میرسد. وی با اشاره به ۲ نکتهای که در برنامه شب یلدا در تلویزیون مطرح کرده بود، افزود: یکی از آن موارد مربوط به همین عفو عمومی بود که امروز اتفاق افتاد اما نکته دیگری که مطرح کردم درباره آشتی ملی بود. در این شرایط که شیرینی عفو تعداد قابل توجهی از محکومان حوادث اخیر کام جامعه را شیرین کرده، خوب است مردم با مسؤولان و مسؤولان با مردم آشتی کنند تا بتوانیم به ساختن کشورمان فکر کنیم. بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون گفت: با مشکلات فراوانی مثل جنگ تحمیلی ۸ ساله، فشارهای سیاسی و تحریم و مسائل اقتصادی که کشورمان پشت سر گذاشته، نباید به گونهای عمل کنیم که دشمنان سوءاستفاده کنند، چون تکتک شهدا و جانبازان به گردن ما حق دارند و باید دستاورد رشادتهای آنها را حفظ کنیم. پورعرب تاکید کرد: آشتی ملی موجب یکپارچگی و مانع دستدرازی دشمنان به کشورمان میشود و سنگاندازیها کاهش خواهد یافت، ما هرچه داریم از وحدت و یکدلی مردم داریم. مردمی که در غمها و شادیها با هم بودیم، با هم زندگی کردیم، اکنون هم باید دست به دست هم بدهیم و در مسیر آبادانی ایران عزیز با هم حرکت کنیم. وی اظهار داشت: هیچکس نباید در آتش هیجانهای سیاسی ناخودآگاه بسوزد. نوجوانان این مرز و بوم باید دانشگاه بروند، درس بخوانند، رشد کنند و به آینده فکر کنند تا خودشان مملکت خودشان را بسازند، نه اینکه از بیرون برای کشورمان تصمیمی گرفته شود. پورعرب گفت: اینکه دیگران از کیلومترها خارج از ایران بخواهند برای ما تصمیم بگیرند، خوشایند نیست و با همان آشتی ملی نباید اجازه دهیم این اتفاق بیفتد. ما به بیگانه نیازی نداریم، چرا که خودمان مرد خودمان هستیم. مردان و زنان این مرز و بوم همه از جنس باران هستند.
***
«بچه زرنگ» جدید رمضان میآید
فصل دوم مجموعه «بچه زرنگ» در ۱۰ قسمت برای پخش در دهه سوم ماه مبارک رمضان ۱۴۰۲ تولید میشود. به گزارش «وطنامروز»، فصل دوم «بچه زرنگ» در ادامه فصل اول به زندگی ۵ شهید مدافع حرم لشکر فاطمیون و ۵ شهید مدافع حرم مشهدی میپردازد. نویسندگان این مجموعه عباس هادیان و طاهره ولیپور هستند.
این مجموعه مستند نمایشی توسط ابوالفضل حاجتمند تهیه میشود و با کارگردانی هادی حاجتمند، محمدمهدی خالقی، حسین امانی و جواد علیزاده جلوی دوربین میرود.
داستانهای فصل اول «بچه زرنگ» درباره چگونگی اعزام 8 تن از شهدای مدافع حرم اهل مشهد بود که با وجود موانع مختلف با تلاش فراوان خود را به سوریه و مناطق جنگی این کشور رساندند. بازی برادر برخی شهدا در نقش شهید، حضور برخی مادران شهدا و استفاده از خانه مدافعان حرم در برخی قسمتهای این مجموعه به عنوان لوکیشن اصلی از جمله ویژگیهای داکیودرام «بچه زرنگ» در فصل اول بود.
***
بیش از ۸۳ هزار نفر به تماشای آثار فجر ۴۱ نشستند
اولین آمار رسمی فروش بلیت سینماهای مردمی چهلویکمین جشنواره فیلم فجر منتشر شد. به گزارش «وطنامروز»، محمدرضا فرجی، مدیر امور سینماهای مردمی جشنواره بینالمللی فیلم فجر نخستین آمار رسمی فروش بلیت سینماهای مردمی این دوره از جشنواره را اعلام کرد.
بر اساس اعلام مدیر امور سینماهای جشنواره فجر 41 در ۴ روز اول جشنواره بیش از 83 هزار نفر در سینماهای مردمی به تماشای فیلمهای این دوره از جشنواره نشستند که در این میان سینماهای کوروش، زندگی، فرهنگ، آزادی و پردیس سینما شهر قرچک بیشترین میزان استقبال مردمی را داشتند.
فرجی افزود: پردیسهای تازهتاسیس پرند مال و قرچک با توجه به سال اول تاسیس و افتتاح همزنان با جشنواره فیلم فجر استقبال دور از انتظاری داشتند.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
آیا سیمرغ بهترین فیلم جشنواره چهلویکم روی شانه یک فیلم اولی مینشیند؟
رقابت نفسگیر فیلماولیها
سجاد رضاییمقدم: طی برپایی 40 دوره از جشنواره بینالمللی فیلم فجر، بیتردید یکی از مهمترین و ارزشمندترین سیمرغها «سیمرغ بهترین فیلم» بوده و هست که فراتر از یک سیمرغ از جوایز جشنواره، اعتباری چند برابر را برای یک اثر سینمایی به ارمغان میآورد، از همین رو این سیمرغ به یکی از ویژهترین جوایز هر دوره بدل شده است. با بررسی 40 دوره جشنواره فیلم فجر و سیمرغهای بهترین فیلم؛ به آمار و ارقام جالبی درباره اعطای این سیمرغ میرسیم. در مجموع تاکنون 37 سیمرغ در 40 دوره برپایی جشنواره به عنوان سیمرغ بهترین فیلم به آثار حاضر در این رویداد مهم اعطا شده است که ابراهیم حاتمیکیا با 6 سیمرغ رکورددار این مهم است اما نکته قابل توجه درباره دریافتکنندگان این جایزه مهم تفاوت در سابقه کاریشان است؛ به عنوان نمونه علیرضا داوودنژاد، مسعود کیمیایی و عباس کیارستمی پس از تجربه ساخت بیش از 20 فیلم به این سیمرغ دست یافتند و از طرفی هادی حجازیفر و محمدحسین مهدویان ۲ فیلمسازی هستند که در نخستین تجربه فیلمسازی، فیلمشان در جشنواره به عنوان بهترین فیلم انتخاب شده است. در این بین در سالهای 61، 62، 64، 66، 72 و 90 هیات داوران فیلمی را به عنوان بهترین فیلم جشنواره انتخاب نکردند و از سوی دیگر در سالهای 65، 80 و 92 نیز ۲ فیلم به صورت مشترک این سیمرغ را دریافت کردند.
امسال از 24 فیلم حاضر در جشنواره 10 فیلم مربوط به فیلمسازان فیلم اولی است که خود یک رکورد در ادوار فیلم فجر به شمار میرود و از سویی این احتمال را تقویت میکند که پس از هادی حجازیفر و محمدحسین مهدویان، باز هم شاهد دریافت سیمرغ بهترین فیلم برای اثر کارگردانی باشیم که نخستین تجربه فیلمسازی خود را در فجر چهلویکم سپری میکند. این فیلمسازان جوان شاید نام فیلم اولی را یدک میکشند اما با گذشت ۳ روز از جشنواره و اکرانهای خصوصی و عمومی آثارشان، به جرأت میتوان گفت از پس کار برآمدهاند، به شکلی که حتی میتوان اذعان کرد نسل جدید سینمای ایران یک سر و گردن از سایر هنرمندان باسابقه و باتجربه بالاترند که این خود نوید آیندهای درخشان و طلایی برای سینمای ایران میدهد.
در میان کارگردانان جشنواره امسال، نام چند نفر بسیار میدرخشد؛ محمد عسگری با «اتاقک گلی»، لیلی عاج با «سرهنگ ثریا»، عماد حسینی با «استاد»، آرمان غفاریان با «جنگل پرتقالی»، پدرام پورامیری و حسن دوماری با «یادگار جنوب» و بابک خواجهپاشا با فیلم «در آغوش درخت» را میتوان به قطعیت جزو پدیدههای امسال حساب کرد.
اگر در ادوار گذشته، سعید روستایی، هادی حجازیفر و محمدحسین مهدویان به عنوان جوانان تازهکار و آیندهدار سینما به کرات برای دریافت سیمرغهای متعدد روی صحنه میرفتند، امسال با تعداد بسیار زیادی از هنرمندان جوان مواجه هستیم و این بیتردید سختترین و مشکلترین بخش از کار اعضای هیات داوران خواهد بود. از سویی با مرور سابقه کاری کارگردانهایی که آثارشان در فجر، سیمرغ بهترین فیلم را دریافت کردند، نشان میدهد دوره چهلویکم میتواند به یکی از متفاوتترین و خاصترین ادوار بدل شود.
مرحوم حسن محمدزاده در دومین کار خود با فیلم «مترسک» سیمرغ بهترین فیلم را دریافت کرد، مرحوم رسول ملاقلیپور با سومین و یازدهمین فیلم خودش، عباس کیارستمی با بیستمین اثر خودش، مسعود جعفریجوزانی با سومین فیلم، یدالله صمدی با چهارمین ساخته خود، داوودنژاد با بیست و یکمین اثرش، شهرام اسدی با دومین فیلم خود، مجید مجیدی با دومین، سومین، پنجمین و دهمین اثرش، ابراهیم حاتمیکیا با سومین، چهارمین، هشتمین، دوازدهمین سیزدهمین و چهاردهمین فیلم خود، بهمن فرمانآرا با پنجمین اثرش، احمدرضا معتمدی با سومین فیلمش، داریوش مهرجویی با هفدهمین فیلم خود، رضا میرکریمی با چهارمین اثر سینماییاش، محمدحسین لطیفی با پنجمین فیلمش، واروژ کریممسیحی با هفتمین اثر خود، علی غفاری با سومین فیلم سینماییاش، احمدرضا درویش با هشتمین فیلمش، ابوالحسن داوودی در دوازدهمین فیلم خود و نرگس آبیار و مهدی جعفری نیز در دومین فیلم سینمایی خود به این مهم دست پیدا کردند که این آمار بیش از پیش نشان از اهمیت بالای دریافت این سیمرغ برای یک فیلم اولی دارد.
از سوی دیگر فیلم اولیهایی که احتمال میرود امسال به عنوان پدیده در جشنواره معرفی شوند و به این مهم دست پیدا کنند نیز جزو هنرمندان مستعد و بادانش و باتجربه سینما هستند. محمد عسگری پس از فعالیتهای تئاتری و سینماییاش و دستیاری و برنامهریزی هنرمندان سرشناسی چون مجید مجیدی و رضا میرکریمی، لیلی عاج با تولید چندین فیلم کوتاه کاملاً حرفهای و فعالیتهای تئاتری پرمخاطب و عماد حسینی با سابقه فعالیت در حوزههای فرهنگی و هنری چون روایت فتح و خانه هنرمندان ایران از جمله جدیترین کارگردانهایی هستند که آثارشان شانس دریافت سیمرغ دارد.
از دیگر سو اقدام قابل تحسین نهادها و ارگانهای هنری و فرهنگی کشور مبنی بر سرمایهگذاری روی نسل جوان و جدید سینما که میتواند همراه با ریسک باشد نیز از جمله اقدامات مهم و مؤثر به حساب میآید، به گونهای که سالیان سال است این نهادها و ارگانها به دلایل متعدد و مختلف سعی در سرمایهگذاری روی آثاری میکردند که هنرمندانشان کارنامه و سابقه تولید فیلم داشته باشند اما امسال در تصمیمی بر خلاف رویه و عرف معمول، ریسک سرمایهگذاری روی این جوانان را پذیرفتند؛ ریسکی که قطعاً در بروز نسل جدید و طلایی آینده سینمای ایران تأثیرگذار خواهد بود. به عنوان نمونه سرمایهگذاری بنیاد فرهنگی روایت فتح روی تولید فیلم «اتاقک گلی» به کارگردانی محمد عسگری و سازمان رسانهای اوج بر «سرهنگ ثریا» به کارگردانی لیلی عاج، نشان از تغییر رویههای مرسوم و صدالبته بیتأثیر است که امیدواریم در سالهای آینده نیز با تجربهای موفق، همچنان ادامه یابد.
***
برنامههای بخش بینالملل فیلم فجر به صورت روزانه اعلام میشود!
همزمان با آغاز نمایش فیلمهای بخش بینالملل جشنواره فجر، روابط عمومی این رویداد اعلام کرد «برنامه نمایش فیلمهای بخش بینالملل به صورت روزانه اعلام میشود». به گزارش ایسنا، در نخستین روز نمایش این آثار که دیروز یکشنبه ۱۶ بهمنماه ساعت ۱۵ در سالن ۳ پردیس ملت آغاز شد، فیلم «زمستان درون» به کارگردانی امیربشیر محصول مشترک کشورهای هند، فرانسه و قطر به نمایش درآمد.
در سانس دوم ساعت ۱۷:۳۰ فیلم سینمایی «ماه کامل» به کارگردانی آمار سایخان محصول کشور مغولستان و در سانس سوم ساعت ۲۰ فیلم سینمایی «حکیم» به کارگردانی بسیل الخطیب محصول کشور سوریه به نمایش درآمد.
همچنین درباره نمایش فیلمهای بخش بینالملل در برج میلاد پیگیری شد که دستاندرکاران این رویداد اعلام کردند نمایش فیلمها امروز (۱۷ بهمنماه) در این مکان شروع میشود اما برنامه نمایش فیلمها تا ساعاتی دیگر اعلام خواهد شد!
جشنواره فیلم فجر تا ۲۲ بهمن در تهران و سایر شهرستانها ادامه دارد.
***
آغاز بلیتفروشی استانی جشنواره فیلم فجر
گروه فرهنگ و هنر: با نزدیک شدن به آغاز اکرانها در ۳۱ استان کشور، بلیتفروشی جشنواره فیلم فجر ۴۱ برای استانها از دیروز یکشنبه آغاز شد. به گزارش «وطنامروز»، میلاد شکرخواه، مدیر امور فناوری اطلاعات جشنواره بینالمللی فیلم فجر اعلام کرد: همزمان با آغاز اکرانهای فیلمهای چهلویکمین جشنواره بینالمللی فیلم فجر از تاریخ ۱۷ بهمنماه در ۳۱ استان کشور، بلیتفروشی برای این استانها از ساعت ۱۸ بعدازظهر یکشنبه ۱۶ بهمن به صورت برخط از طریق سامانههای آیتیکت (iticket.ir)، ایرانتیک (irantic.com) و گیشه 7 (gisheh7.ir) آغاز شد. وی افزود: امکان خرید بلیت فیلمهای جشنواره برای هر شماره تلفن همراه در هر سامانه فروش بلیت، تعداد ۴ قطعه بلیت از هر فیلم خواهد بود، البته لازم به یادآوری است، بلیتهای خریداری شده امکان ابطال یا تعویض ندارند، بنابراین تماشاگران باید با دقت نظر کافی در زمان خرید بلیت به انتخاب سینما، سالن و سانس نمایش اقدام کنند. به منظور سهولت در خرید و امکان خدماتدهی مطلوب به تماشاگران عزیز، مرکز تماس سامانههای فروش بلیت (مندرج در سامانهها)، روزانه از ساعت ۹ تا ۲۳ پاسخگوی تماسهای تلفنی مخاطبان خواهند بود.
ارسال به دوستان
نمایشگاه «دل نگاره» با موضوع زندگی اهلبیت(ع) در روسیه
نمایشگاه حسن روحالامین در موزه هنرهای شرقی مسکو افتتاح شد
نمایشگاه آثار نقاشی حسن روحالامین چهره برگزیده هنر انقلاب با عنوان «دل نگاره» ۱۴ بهمن ۱۴۰۱ مقارن با شب میلاد امیرالمومنین علی(ع) با حضور این هنرمند در موزه هنرهای شرقی مسکو افتتاح شد. در این مراسم که با حضور کاظم جلالی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه، الکساندر سدوف رئیس موزه هنرهای شرقی مسکو، مسعود احمدوند رایزن فرهنگی و جمعی از علاقهمندان به فرهنگ و هنر برگزار شد، ۱۴ نقاشی رنگ روغن و ۱۸ طراحی که اکثر آنها ویژه این نمایشگاه طی ماههای گذشته خلق شده، در معرض دید مخاطبان روس قرار گرفت.
نجات دختران، ام ابیها، امیرالمومنین(ع)، حسرت جبرائیل، نسل بتشکن، ابنالحسن، مرج البحرین، شمع بیتالمال، هوالغنی، معرکه آب، بابا، وداع، اسیران و خورشید زندان که داستان زندگی اهلبیت علیهمالسلام را روایت میکنند، اسامی آثاری هستند که در نمایشگاه روحالامین با عنوان «دلنگاره» به بازدیدکنندگان موزه عرضه میشود.
در ابتدای مراسم افتتاحیه، الکساندر سدوف رئیس موزه هنرهای شرقی مسکو اظهار کرد: ما سعادتمند هستیم که با کمک به برگزاری این نمایشگاه هنرمند معاصر و مشهور ایرانی، بینندگان روس را با زندگی هنری کشور بزرگ ایران آشنا کنیم. از آثاری که در نمایشگاه امروز مشاهده میکنیم، به سطح عالی هنر و فرهنگ معاصر ایران پی میبریم. برای ما افتخار بزرگی است که در موزه خود میزبان هنرمندان و میهمانان عالیقدر جمهوری اسلامی ایران باشیم.
وی با اشاره به استقبال موزه هنرهای شرقی مسکو از ایده رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران برای برگزاری این نمایشگاه گفت: ما با هنر معاصر ایران آشنایی کمی داریم و از تداوم چنین نمایشگاههایی که موجب معرفی فرهنگ و هنر ایران امروز به روسها میشود خرسند میشویم.
حسن روحالامین نیز ضمن تشکر از شرکتکنندگان در مراسم افتتاحیه با تقدیم سلام و تحیات به حضرت صدیقه کبری فاطمه زهرا(س) خطاب به بازدیدکنندگان گفت: در فرهنگ شیعی ایشان را به امابیها میشناسند. این نمایشگاه حول محور شخصیت ایشان، پیامبر اسلام، همسر و فرزندانشان از جمله حضرت سیدالشهداست. ما اعتقاد داریم که حق و هدایت متعلق به ایشان، امیرالمومنین و فرزندانشان است.
هنرمند برجسته کشورمان ادامه داد: بنده به عنوان یک عضو کوچک جامعه هنری میخواهم عشق خود را با شما از طریق آثارم به اشتراک بگذارم و امیدوارم در این نیت موفق باشم. ما ملت ایران و دوستانمان در کشور روسیه بیش از گذشته به یکدیگر نزدیک هستیم و امیدوارم تکتک شما را در ایران ببینیم و میهماننوازی خود را به شما نشان دهیم. در ادامه کاظم جلالی، سفیر کشورمان در روسیه ضمن تبیین جایگاه هنر در انتقال ارزشهای الهی گفت: به هنرمند توانای کشورمان تبریک میگویم که توان هنری خود را به شکلی هدفمند، وقف ایدههای پایدار بشری کرده است. ایشان با رویکرد هنرمندانه خود پل بزرگی بر حقایق ارزشمند و فراموش نشدنی تاریخی ایجاد کرد. هنر ایشان صرفا مبتنی بر تخیل نیست، اگر چه هر هنری بهرهای از تخیل دارد اما تلاش کرده حقایق تاریخی را به شکلی برجسته نشان دهد.
جلالی در بخش دیگری از سخنان خود اشاره کرد: یکی از بزرگترین حقایق تاریخی، حقیقت زندگی حسین بن علی(ع) است. امام حسین(ع) پیشتاز حرکت به سوی نورانیت در تاریخ است. امام حسین(ع) مظهر ایستادگی در برابر همه شیاطین است که با قدرت در مقابل ایشان صفآرایی کرده بودند. امام حسین(ع) مظهر طریق ایستادگی بر حقیقت است.
سفیر کشورمان در روسیه ادامه داد: راه نجات امروز بشریت نیز بازگشت به راه امام حسین(ع) است. هر انسان آزادهای نیازمند این است که گذری به زندگی ایشان داشته باشد. ملت ایران نیز ۴۳ سال در راه امام حسین(ع) ایستادگی کردهاند. امام حسین(ع) متعلق به همه بشریت است و فقط متعلق به مسلمین و شیعیان نیست. نقش برجسته هنرمند ما در اینجا مشخص است که برای نشان دادن حقیقت تلاش میکند. این هنرمندان و آثارشان بیقیمت هستند. جلالی در پایان اظهار کرد: از این ترکیب زیبا که در مسکو به وجود آمد بسیار متشکریم؛ ایده رایزنی فرهنگی و استقبال موزه هنرهای شرق مسکو که این ایده را تبدیل به عمل کرد و حضور آثار هنری هنرمند مشهور ایران آن را به نهایت رساند.
در بخش دیگری از این مراسم ایلیا زایتسف، معاون موزه هنرهای شرقی مسکو و مسؤول برگزاری نمایشگاه «دل نگاره» گفت: بسیار خرسند هستم که کمک به برپایی این نمایشگاه در سرنوشت من قرار گرفت. ما در زمان اندکی مقدمات برگزاری نمایشگاه را فراهم کردیم و همکارانم در موزه برای اجرای شایسته آن بسیار تلاش کردند.
ارسال به دوستان
گزارشی از پشت صحنه سریال «چشمبندی» شبکه ۳ سیما
کمدی شریف
محمدعلی میرزایی، روزنامهنگار: شاید بتوان گفت کار کردن در مدیوم طنز برای هنرمندان نسبت به گذشته تا اندازهای سخت شده است؛ هنرمندانی که سعی میکنند با استفاده از تمام ظرافت و هنر خود لبخندی بر لبان مخاطب بنشانند ولی چه کنیم که ذائقه مخاطب دستخوش تغییرات محسوسی شده است. مخاطب دیگر به هر کنش طنزآمیزی نمیخندد و میتوان گفت سطح انتظاراتش بالا رفته و این کار را برای سازندگان آثار طنز بویژه در تلویزیون سخت کرده است. این روزها یکی از سریالهای تلویزیونی که از یک تیم منجسم تولید برخوردار است، روزهای آخر فیلمبرداری خود را میگذارند. سریال «چشم بندی» ملودرامی اجتماعی است؛ داستانش از کارخانهای شروع میشود که دچار حریق شده و افرادی درگیر این موضوع شدهاند.
در این سریال بازیگرانی چون حمید لولایی، مرجانه گلچین، شهرام قائدی، سروش جمشیدی، سیاوش مفیدی، نعیمه نظامدوست، سعید پیردوست، شهین تسلیمی، مجید شهریاری، مختار سائقی، فرزانه سهیلی، داریوش سلیمی، ماهان عبدی، مهسا هاشمی، شقایق فتاحی، مجید علیزاده، مهناز دادفر، شهریار حیدری، رضا امینیان، شهاب احمدلو، مهدی خزلبانی، پرستو الماس، ملیکا منصوری و امید روحانی به ایفای نقش پرداختهاند.
«شاهد احمدلو» کارگردان این سریال در گفتوگو با «وطنامروز» درباره جزئیات فیلمبرداری این سریال میگوید: یک مجموعه تلویزیونی برای مخاطبی ساخته میشود که آن مخاطب یکسری انتظاراتی دارد و اگر این انتظارات و میل مخاطب برآورده نشود، قاعدتا مخاطب هم با اثر ارتباط نمیگیرد. از طرفی باید گفت کلیشه هم جزئی از هنر است و برای جذب این مخاطب استفاده از کلیشه هم منعی ندارد، البته ما سعی کردیم در این اثر از کلیشهها دور باشیم.
وی ادامه داد: اخبار منفی به طور طبیعی تاثیر منفی میگذارد ولی همیشه سعی داشتم مستقل به هنر بپردازم و وظیفه انسانی و تعهد خودم را انجام دهم و اکنون هم در حال تولید و ساخت مجموعه تلویزیونی چشمبندی هستم. از شهریور پیشتولید آغاز شد و از آبان پروژه را شروع کردیم. احمدلو افزود: انسان باید هنرمند زمانه خود باشد، چون سبک و سلایق و معیارها تغییر میکند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|