|
ارسال به دوستان
بیش از یک میلیون نسخه کتاب به ارزش 339 میلیارد تومان در سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران به فروش رسید
پرفروشهای نمایشگاه کتاب
گروه فرهنگ وهنر: سیوچهارمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران که مهمترین فستیوال کتاب و کتابخوانی کشور است ۳۰ اردیبهشت به کار خود پایان داد. در این رویداد، 3 هزار عرضهکننده حضور یافتند که از این تعداد ۲۰۰ کتابفروش، ۱۰۰ ناشر خارجی و 2 هزار و ۷۰۰ ناشر داخلی در بخش حضوری و مجازی شرکت داشتند. طبق آخرین آماری که علی رمضانی، سخنگوی سیوچهارمین دوره نمایشگاه کتاب تهران اعلام کرد، تا ساعت ۲۱ روز ۲۹ اردیبهشت، در بخش حضوری ۲۲۵ میلیارد تومان خرید به ثبت رسیده بود که ۱۶۰ میلیارد آن از طریق کارتخوانهای رسمی و ۶۵ میلیارد از طریق کارت به کارت، فروش نقدی و… برآورد شده بود.
بهگفته سخنگوی سیوچهارمین دوره نمایشگاه کتاب تهران، در بخش مجازی نیز ۱۱۴ میلیارد تومان فروش به ثبت رسیده که از این میزان، ۹۵ میلیارد تومان برای ناشران و ۱۹ میلیارد تومان برای کتابفروشان است، در مجموع ۳۳۹ میلیارد تومان فروش برای نمایشگاه به ثبت رسیده و بیش از یک میلیون نسخه کتاب فروخته شده است.
انتخاب نوع آثار و کتابهای پرمخاطب در نمایشگاه کتاب میتواند معیاری برای سنجش ذائقه مخاطب باشد. برای پی بردن به این موضوع باید دید نمایشگاه امسال کدام کتابها شانس این را داشتند که بیشتر در سبد مخاطبان قرار گیرند. از سویی بحثهایی مانند حمایت از چاپ و خرید کتاب در بین ناشران مطرح است؛ اما باید فراتر از این مباحث، حاکمیت بر ترویج کتابخوانی تمرکز کند. اگر ترویج کتابخوانی با طرحهای جذاب، فرهنگسازی و با جریانسازی رسانهای همراه شود، نتایج درخور توجهی خواهد داشت.
* انتشارات انقلاب اسلامی
کتاب «خونآورد؛ مشروح گفتوگوی سهجانبه حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای مدظلهالعالی، شهید آیتالله مرتضی مطهری و مرحوم دکتر علی شریعتی در سال ۱۳۵۵ همزمان با تاسوعای حسینی درباره قیام و انقلاب امام حسین (ع).»، «خون دلی که لعل شد؛ شامل خاطرات حضرت آیتاللهالعظمی سیدعلیخامنهای (مدظلهالعالی) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی»، «حقیقت عظیم؛ مجموع بیانات حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای (مدظلهالعالی) درباره حضرت فاطمه (سلاماللهعلیها) از ۱۳۵۱ هجری شمسی»، «جهاد تبیین نوشته حجتالاسلام سعید صلحمیرزایی»، «همرزمان حسین، شامل 10 گفتار از حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای (مدظلهالعالی) در تحلیل مبارزات سیاسی امامان معصوم (علیهمالسلام)»، «روش تحلیل سیاسی»، «تفسیر سوره منافقون»، «مجموعه 3 جلدی شرح نهجالبلاغه»، «تفسیر سوره صف» و «زندگی اینجاست؛ کوتاهههایی از زندگی حضرت آیتالله سیدجواد خامنهای (ره)» ۱۰ عنوان پرفروش انتشارات انقلاب اسلامی در طول ۱۱ روز برگزاری نمایشگاه کتاب تهران بود.
* انتشارات سوره مهر
انتشارات سوره مهر امسال در سیوچهارمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با ۱۰۱۹ عنوان کتاب در نمایشگاه کتاب حضور داشت که از این تعداد ۱۱۸ عنوان چاپ اول بوده و برای نخستین بار در نمایشگاه کتاب عرضه شدند. کتابهای «مهاجر سرزمین آفتاب» نوشته حمید حسام و مسعود امیرخانی، «آبنبات هلدار» و «آبنبات نارگیلی» نوشته مهرداد صدقی، 3 مجموعه شعر «وجود»، «اکنون» و «گریههای امپراتور» سروده فاضل نظری و کتاب «خاطرات سفیر» نوشته نیلوفر شادمهری از جمله عناوین پرفروش این انتشارات در سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران بود.
* انتشارات راه یار
در بخش حضوری سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران کتابهایی از جمله «حوض خون» نوشته فاطمهسادات میرعالی، «عملیات احیا» نوشته محمد حکمآبادی، «خانهای برای همه» نوشته مرضیه ذاکری، «قهرمان به شکل خودم» نوشته کلر ژوبرت، «سلولهای بهاری» نوشته بهنام باقری، «تو شهید نمیشوی» نوشته احمدرضا بیضایی، «آرزوهای دستساز» نوشته میلاد حبیبی، «داستان رویان» نوشته محمدعلی زمانیان، «خیرالنسا» سمانه آتیهدوست و محمد اصغرزاده «دختر تبریز» صدیقه صارمی 10 عنوان از کتابهای این انتشارات بود که در دسته پرفروشها قرار گرفت.
* انتشارات بهنشر
انتشارات بهنشر با ارائه 1000 عنوان کتاب در 2 بخش عمومی و کودک و نوجوان در نمایشگاه کتاب تهران حضور یافت که ۱۰۰ عنوان کتاب از این آثار، تازههای نشر بود.
کتابهای سهگانه «ماجرای دشت مرموز»، «پرواز اسب سفید» و «قصه ما مثل شد»، مجموعه ۹ جلدی رمان «پیامبر»، مجموعه ۵ جلدی «قصههای احکام برای کودکان»، مجموعه ۱۲ جلدی «قصههای حنانه»، مجموعه ۴ جلدی «شکرخدا» و مجموعه ۸ جلدی «داستانهای تخیلی با مفاهیم قرآنی» از جمله آثار پرفروش این انتشارات در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران بود. این آثار به قلم نویسندگان حوزه کودک و نوجوان محمد میرکیانی، نقی سلیمانی، مرتضی دانشمند، علی باباجانی و کلر ژوبرت نوشته شده است. همچنین رمانهای «مرا با خودت ببر»، «من و آقای همسایه»، «عقیله»، «شهادتنامه امام حسین(ع) و شهیدان کربلا» و «شفایافتگان» از پر مخاطبترین آثار بهنشر در گروه بزرگسال بود که به قلم نویسندگان کشور از جمله حجتالاسلام مظفر سالاری، علیرضا متولی، الهام امین، محمدهادی زاهدی و حمیدرضا سهیلی نوشته شدهاند.
* نشر افق
در سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران نشر افق فقط در بخش کودک و نوجوان حضور داشت و کتابهایی از جمله «هزار توی پن» نوشته کورنلیا فونکه، «مجموعه عاشقانههای کلاسیک»، «سهگانه کونلیا فونکه»، «مجموعه رنگینکمان کلاسیک» و «مجموعه کلاس اولی کتاب اولی» عناوین پرفروش این انتشارات در نمایشگاه کتاب بود.
* مرکز دایرهالمعارف بزرگ اسلامی
کتابهایی از جمله «دانشنامه فرهنگ مردم ایران»، «بازرگانی و اصناف پیشهور در عهد صفوی» تألیف مهدی کیوانی، «فضائل بلخ» اثر ابوبکر عبداللهبن عمربن داوود الواعظ بلخی و ترجمه آن به زبان فارسی توسط عبداللهبن محمد القاسم الحسینی با تصحیح و تحقیق و مقدمه علی میرانصاری و «خلاصه الأخبار فی بیان احوال الأخیار» تألیف غیاثالدین بن همامالدین از جمله 4 عنوان پرفروش انتشارات مرکز دایرهالمعارف بزرگ اسلامی در سی و چهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران بود.
* نشر معارف
«ستارهها چیدنی نیستند» نوشته محمدعلی حبیباللهیان، «علی از زبان علی (ع)» نوشته محمد محمدیان، «خود خدا»، «یک ون شبهه»، «جعبه سیاه»، «زن، زندگی آزادی» و «خدازاده» نوشته سیدمحمدحسین راجی، «آن سوی مرگ» نوشته جمالی صادقی، «قاره سبز» نوشته مریم نقاشان، «داعشیهای کراواتی» و «تفریح آدمخواران» نوشته سیدهاشم میرلوحی 10 عنوان پرفروش این انتشارات را در سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تشکیل میداد.
* نشر ۲۷ بعثت
پرفروشهای نشر ۲۷ بعثت در بخش مجازی سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران مشخص شد. «خداحافظ سالار؛ خاطرات پروانه چراغنوروزی همسر سرلشکر پاسدار شهید حاج حسین همدانی» به قلم حمید حسام، «درهیاهوی سکوت» روایت زندگی شهید عباس ورامینی نوشته جواد کلاته عربی، «خروج از بن بست؛ کارنامه عملیات مسلم» نوشته یحیی نیازی، «در هالهای از غبار» روایتی از زندگی حاجاحمد متوسلیان به قلم جواد کلاته عربی، «گمشده مجنون» زندگینامه سردار شهید محمدرضا کارور به قلم مریم عباسیجعفری، «اشک را مهلت ندادیم» خاطرات زهرا یوسفیان همسر شهید ابوالفضل محمدی به قلم سمیه جمالی، «سیگاریا رو سوریه نمیبرن» زندگینامه شهید مدافع حرم علیاکبر شیرعلی به قلم مهری غلامپور، «سایه ناتمام» روایت زندگی طلبه شهید فرشید صنیعی نوشته زینب پاشاپور، «ماجرای عجیب یک جشن تولد» زندگی شهید مهدی ثامنیراد به قلم جواد کلاته عربی و «کوهستان آتش؛ کارنامه عملیاتی لشکر ۲۷محمد رسولالله (ص)» به قلم گلعلی بابایی عناوین پرفروش این انتشارات بود.
ارسال به دوستان
جدیدترین آمار فروش و تماشاگران سینما پس از اکران ۷ فیلم جدید اعلام شد
رشد تصاعدی فروش فیلم
۷ فیلم جدید سینماها در روزهای ابتدایی اکران خود با میزبانی از حدود ۵۷ هزار تماشاگر، ۳ میلیارد تومان بلیت فروختند. از چهارشنبه ۱۷ خردادماه چند فیلم جدید راهی اکران شدند و در مجموع فروش کل فیلمهایی که از ابتدای امسال روی پرده رفتهاند با جذب حدود ۵ میلیون و ۳۱۵ هزار تماشاگر، به بیش از ۲۳۴ میلیارد تومان رسید.
از چند روز قبل فیلمهای «ارثیه فامیلی»، «تصور»، «شهر هرت»، «عروسی مردم»، «کت چرمی»، «مصلحت» و «نگهبان شب» به چرخه اکران فیلمها اضافه شدند که در میان آنها کمدی «شهر هرت» به کارگردانی کریم امینی - که همزمان فیلم «فسیل» را هم روی پرده دارد - با فروش ۳۰ هزار بلیت به مبلغ یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان، بیشترین مخاطب را داشته است.
بر اساس آمار ثبتشده تا ظهر جمعه ۱۹ خردادماه در سامانه مدیریت و فروش اکران سینماها (سمفا)، میزان فروش و تعداد مخاطبان فیلمهایی که به تازگی اکران شدهاند، به شرح زیر است:
- «ارثیه فامیلی» به کارگردانی حامد رضی: ۵۴ تماشاگر و ۳ میلیون تومان فروش
- «تصور» به کارگردانی علی بهراد: ۱۷۴۰ تماشاگر و یک میلیارد تومان فروش
- «شهر هرت» به کارگردانی کریم امینی: ۳۰ هزار و ۶۷۰ تماشاگر و یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان فروش
- ««عروسی مردم» به کارگردانی مجید توکلی: ۶۷۸۰ تماشاگر و ۳۵۱ میلیون تومان فروش
- «کت چرمی» به کارگردانی حسین میرزامحمدی: ۹۷۵۰ تماشاگر و ۵۶۰ میلیون تومان فروش
- «مصلحت» به کارگردانی حسین دارابی: ۶۶۶۵ تماشاگر و ۳۳۵ میلیون تومان فروش
- «نگهبان شب» به کارگردانی رضا میرکریمی: ۱۵۰۰ تماشاگر و ۸۵ میلیون تومان فروش
آمار مربوط به دیگر فیلمهایی که صرفا از ابتدای امسال روی پرده سینماها رفتند نیز به این ترتیب است:
- «آهنگ ۲ نفره» به کارگردانی آرزو ارزانش: ۲۹۰ هزار و ۴۰۰ تماشاگر و ۱۲ میلیارد و ۵۷۰ میلیون تومان فروش
- «بابا سیبیلو» به کارگردانی ادوین خاچیکیان: ۹۴ هزار تماشاگر و ۳ میلیارد و ۳۵۴ میلیون تومان فروش
- «جنگ جهانی سوم» به کارگردانی هومن سیدی: ۱۳۶۰ هزار و ۸۷۰ تماشاگر و ۶ میلیارد و 770 میلیون تومان فروش
- «دسته دختران» به کارگردانی منیر قیدی: ۱۲۴ هزار تماشاگر و ۳ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان فروش
- «سه کام حبس» به کارگردانی سامان سالور: حدود ۳۱۷ هزار تماشاگر و یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان فروش
- «عروس خیابان فرشته» به کارگردانی مهدی خسروی: حدود ۲۳۵ هزار تماشاگر و ۱۰ میلیارد تومان فروش
- «غریب» به کارگردانی محمدحسین لطیفی: ۲۴۰ هزار تماشاگر و ۱۰ میلیارد تومان فروش
- «فسیل» به کارگردانی کریم امینی: ۳ میلیون و 780 هزار تماشاگر و ۱۶۷ میلیارد تومان فروش
- «یقه سفیدها» به کارگردانی شهرام مسلخی: ۴۴ هزار تماشاگر و یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان فروش
ارسال به دوستان
در سالن میلاد نمایشگاه بینالمللی تهران برگزار شد
تازهترین کنسرت علیرضا طلیسچی خواننده پاپ
تازهترین کنسرت علیرضا طلیسچی، خواننده موسیقی پاپ در حالی برگزار شد که این خواننده از انتشار جدیدترین تک آهنگ خود طی روزهای آتی خبر داد. کنسرت علیرضا طلیسچی هفدهم خرداد سال جاری در سالن میلاد نمایشگاه بینالمللی تهران برگزار شد و این خواننده نوید انتشار موزیک جدید خود را در روزهای آینده به مخاطبانش داد.
طلیسچی که پیش از این در تاریخ پنجم خردادماه در هتل اسپیناسپالاس به دیدار مخاطبانش رفته بود، هفدهم خرداد نیز طی 2 سانس روی صحنه رفت و کنسرت او به دلیل استقبال مخاطبان برای روز یکشنبه بیستویکم خردادماه نیز تمدید شد.
علیرضا طلیسچی با اشاره به اهمیت شور و هیجان شنوندگان در سالن کنسرت، بیان کرد: این شما (مخاطبان) هستید که یک کنسرت را قشنگ میکنید و سپس سراغ اجرای قطعه «نه نمیارم» رفت که مجددا به پلی لیست کنسرت اضافه شده بود.
قطعه «ای داد بر من» دیگر انتخاب طلیسچی برای کنسرت چهارشنبه شب بود و این خواننده پیش از آنکه سراغ اجرای قطعه «دیوونه دوست داشتنی» برود، گفت: این آهنگ به نسبت دیگر آهنگهایم حس و حال نوستالژی دارد؛ با اینکه 6-5 سال بیشتر از زمان انتشار آن نمیگذرد اما برای من به لطف و زیر سایه شما پر از خاطرات قشنگ است. «لیلا»، «یه دریا نریم»، «دل به دل» و «قاف» از دیگر قطعات اجرایی در این کنسرت بودند.
«بهم برس»، «آخرش قشنگه»، «قرار نبود» و «ای دل غافل» از دیگر قطعات اجرای این کنسرت بودند. این کنسرت به تهیهکنندگی موسسه فرهنگی - هنری «نوای سپند» و مدیریت مهدی اسفندیار برگزار شد. گفتنی است کنسرت علیرضا طلیسچی برای روز یکشنبه ۲۱ خرداد در مرکز همایشهای برج میلاد تمدید شد و علاقهمندان جهت تهیه بلیت میتوانند به سایت ملوتیک مراجعه کنند.
ارسال به دوستان
معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منتشر کرد
فراخوان بیستویکمین جشنواره ملی رسانههای ایران
معاونت مطبوعاتی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با هدف ارج نهادن به تلاشها و فعالیتهای اصحاب رسانه و ایجاد رقابت سالم در راستای ارتقای استانداردهای رسانهنگاری در کشور، جشنواره ملی رسانههای ایران (جشنواره مطبوعات) را برگزار میکند. با بروز تحولات گسترده و شکلگیری پدیدهها و فناوریهای نو در عرصه ارتباطات اجتماعی در دهه گذشته و بسط و تعمیق دامنه فعالیتهای رسانهای بویژه در بستر فضای مجازی و ظهور رسانههای خرد و انسانرسانهها، اهمیت تعامل، همافزایی و بهروزرسانی تجربهها و دانش رسانهای دوچندان شده است. یکی از مهمترین پیامدها و تاثیرات تحول اخیر در ساحت رسانه، پیچیدگی تشخیص اخبار واقعی از اخبار جعلی برای مخاطب است. چاره این چالش بزرگ، بازگشت مرجعیت به رسانههای حرفهای با حفظ ملزومات رسانههای مدرن است که این مهم جز با همدلی و همافزایی همه رسانههای کشور امکانپذیر نخواهد بود. در رقابت گستردهای که میان انواع رسانهها با کارکردهای متنوع در ایران امروز وجود دارد، رسانهای که عمیق ببیند، ظریف روایت کند و در مرز واقعیت حرکت کند، میتواند اثرگذار و جریانساز باشد. این نقطه عطفی است که رسانههای حرفهای را از انبوه رسانههای خرد و بینام و نشان متمایز میکند. از تمام روزنامهنگاران فرهیخته و اصحاب رسانه، مطبوعات، خبرگزاریها، پایگاههای خبری و فعالان رسانههای اجتماعی دعوت میشود آثار خود را که از تاریخ 1/1/1401 تا پایان مهلت فراخوان 7/4/1402 تولید و منتشر کردهاند، براساس قالبها، بخشها و موضوعات زیر به دبیرخانه جشنواره از طریق سامانه ارسال کنند. تمام رسانههای فعال و محتواهای رسانهای منتشر شده در بسترهای مختلف اعم از چاپی، برخط و رسانههای اجتماعی در چارچوب مقررات کشور میتوانند در این جشنواره شرکت کنند. آثاری که در بازه زمانی 1/1/1401 لغایت 7/4/1402 در رسانههای فوقالذکر منتشر شدهاند میتوانند در جشنواره شرکت کنند.
ارسال به دوستان
اخبار
تقدیر رئیس پلیس آگاهی فراجا از مسابقه «سرنخ»
رئیس پلیس آگاهی فراجا با ارسال تقدیرنامهای خطاب به مدیر شبکه نسیم، از تولید و پخش مسابقه تلویزیونی «سرنخ» تقدیر کرد. در برنامه «سرنخ» به تهیهکنندگی و کارگردانی آریا طاهری، سعی بر آن است برخی پروندههای واقعی پلیس آگاهی تبدیل به چالشی برای شرکتکنندگان به عنوان دستیار کارگاه شود و در هر قسمت ۲ دستیار به کمک کارآگاه آمده و پس از دریافت پرونده با بازجویی منطقی متهمان بر اساس دلیل اتهام و سرنخهای موجود، باید به پاسخ منطقی و درست دست یابند. در نامه سرتیپ محمد قنبری خطاب به سیدمحمدرضا خوشرو آمده است: «بیشک هنر یکی از نعمات الهی است که در وجود بشر ودیعه گذاشته شده و میتواند انسان را به متعالیترین درجات انسانیت نایل آورد. تولید مسابقه سرنخ به تهیهکنندگی و کارگردانی برادر ارجمند جناب آقای آریا طاهری که با نگاهی نو و خلاقانه به رخدادهای بعد از وقوع جرم میپردازد، سرآغاز فصلی جدید از تولیدات تلویزیونی بوده و موجب مسرت است که پلیس در همکاری با شبکه نسیم برای تولید یک اثر فاخر و تاثیرگذار بسیار موفق عمل کرده است. امید است تولید و پخش این برنامه تلویزیونی پرمخاطب ادامه یافته و شاهد تولید آثار تلویزیونی مشترک باشیم تا ضمن حمایت از استعدادهای جوان، بتوان از هنر در کاهش آسیبهای اجتماعی بهره جست». فصل اول مسابقه تلویزیونی «سرنخ» از نوروز ۱۴۰۲ روی آنتن رفته و پخش آن هنوز ادامه دارد.
***
همقسم شدن هیأتها برای ترویج عفاف و حجاب در بستر محرم
اولین نشست دبیران شورای هماهنگی شبکههای هیاتها و تشکلهای دینی کشور در سال 1402 به میزبانی اداره کل تبلیغات اسلامی استان تهران به مدت 2 روز در مجتمع فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی (سرچشمه) با حضور حجتالاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، حجتالاسلام مجید باباخانی رئیس سازمان هیئات و تشکلهای دینی و حجتالاسلام زهرایی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان تهران برگزار شد. در این نشست حجتالاسلام محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی اظهار کرد: شورای هماهنگی شبکههای هیاتها و تشکلهای دینی کشور میتواند اتحاد مورد تأکید مقام معظم رهبری را عملیاتی کند.
* تبیین نقش هیاتها در ترویج عفاف و حجاب
دیگر میهمان این مراسم علیرضا افشار، نماینده وزارت کشور در موضوع عفاف و حجاب بود که درباره نقش هیاتها در ترویج حجاب و مقابله با بدحجابی توضیحاتی را ارائه کرد. دبیران شورای شبکههای هیاتها و تشکلهای دینی نیز نکات و برنامههای خود در این باره را تشریح کردند. در بخش دیگر این نشست با حضور حجتالاسلام مجید باباخانی، رئیس سازمان هیئات و تشکلهای دینی درباره بحث محتوایی محرم 1402 و ترویج عفاف و حجاب در بستر محرم بحث و تبادل نظر شد.
***
حسین کاشیان درگذشت
حسین کاشیان، هنرمند پیشکسوت عرصه تجسمی که به دلیل عارضه مغزی در بیمارستان بستری بود، ۱۷ خردادماه درگذشت. این هنرمند پیشکسوت نقاش و خوشنویس که از ابتدای اردیبهشت به دلیل سکته مغزی و تبعات آن در بیمارستان شریعتی تهران بستری بود، چهارشنبه گذشته ۱۷ خردادماه دار فانی را وداع گفت.
کاشیان در سالهای ۱۳۶۱ و ۱۳۶۲ به عنوان رئیس موزه هنرهای معاصر تهران در مقطع پس از پیروزی انقلاب اسلامی مشغول کار شد و پس از آن به عنوان کارشناس آثار هنری در اداره کل هنرهای تجسمی به فعالیت پرداخت. وی همچنین یکی از نخستین هنرمندان ایرانی بود که آثارش به حراج کریستی راه یافت.
***
رویداد مد و رسانه برگزار میشود
دبیر اجرایی نخستین رویداد مد و رسانه گفت: این رویداد که ۱۸ تیر در موزه ایرانشناسی برگزار میشود، پیشنشستی است که به دوازدهمین جشنواره مد و لباس فجر ختم میشود. مهسا فرزان، دبیر اجرایی نخستین رویداد مد و رسانه، در گفتوگو با مهر گفت: با توجه به تجربه 12 سالهای که در حوزه مد و لباس دارم، بشدت ضعف رسانه در مد را احساس کردیم و سرانجام تصمیم به برگزاری رویداد مد و رسانه گرفتیم تا بتوانیم به نوعی استانداردسازی در حوزه رسانه مد و لباس انجام دهیم و مد اسلامی را بهدرستی در کشور و سپس در جهان معرفی کنیم. به این معنا که یک نوع استانداردسازی برای معرفی محصولات اسلامی داشته باشیم. وی افزود: ما پیشنشستی را روز سهشنبه ۲۳ خرداد ساعت ۱۰ تا ۱۲ در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار خواهیم کرد که در آن نشست جزئیات کامل مطرح میشود و در نهایت علاقهمندان برای ثبتنام میتوانند به نشانیهای اعلام شده روی پوسترها مراجعه کنند. دبیر اجرایی نخستین رویداد مد و رسانه گفت: این رویداد ۱۸ تیر در موزه ایرانشناسی با فضاسازی و دکوری خاصی برگزار میشود و علاقهمندان پس از ثبتنام در این رویداد میتوانند به واسطه ایدههایشان در بحث معرفی محصول در قالب رسانه به رقابت بپردازند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|