|
ارسال به دوستان
اخبار
فیلمهای اکران نوروزی مشخص شدند
مدیرکل اداره نظارت بر نمایش فیلم، ۲۳ اسفندماه را تاریخ آغاز اکران نوروزی اعلام کرد و گفت: فیلمهای «تمساح خونی»، «بیبدن»، «آسمان غرب»، «پرویزخان»، «آپاراتچی»، «نوروز» و «ایلیا در جستجوی قهرمان» برای اکران نوروزی انتخاب شدند.
روحالله سهرابی افزود: با توجه به شرایط خاص این دوره از اکران نوروز ۱۴۰۳ و همزمانی با ماه مبارک رمضان و البته با نگاه تامین نیاز و سلیقه مخاطبان سینما از قشرها و گروههای سنی و فکری مختلف، چینش اکران نوروزی به گونهای انجام شده که همه سلایق را پوشش دهد و از سینمای دفاعمقدس تا سینمای کودک و نوجوان، اجتماعی، ورزشی و کمدی در سبد اکران نوروزی جانمایی شده است.
سهرابی با اشاره به فیلمهای دیگری که متقاضی اکران نوروز بودند اما در این جدول لحاظ نشدند، عنوان کرد: اکران دوم عید نوروز با توجه به شرایط فروش و کف فروش فیلمها تعیین خواهد شد و چنانچه فیلمی طی مدت زمان مشخص شده حدنصاب لازم در جذب مخاطب را نداشته باشد، مطابق با آییننامه تصمیمگیری خواهد شد و تا سقف ۴ فیلم جدید همزمان با عید سعید فطر روی پرده خواهند رفت. بنابراین فیلمها باید از تمام ظرفیت خود در بازه زمانی تعیین شده برای اکران استفاده کنند تا بیشترین جذب مخاطب را داشته باشند. مدیرکل اداره نظارت بر نمایش فیلم سازمان سینمایی یادآور شد، طبق تصمیم سازمان سینمایی با آغاز اکران فیلمهای نوروزی، نمایش فیلمهای روی پرده به پایان خواهد رسید.
***
نسخه مرمتشده روبرت برسون در سینماتک خانه هنرمندان
نسخه مرمتشده فیلم سینمایی «موشت» به کارگردانی روبرت برسون در سینماتک خانه هنرمندان ایران نمایش داده شده و بررسی میشود. پانصدوهفتادوپنجمین برنامه سینماتک خانه هنرمندان ایران دوشنبه هفتم اسفند ۱۴۰۲ ساعت ۱۷ به نمایش نسخه مرمتشده فیلم سینمایی «موشت» به کارگردانی روبرت برسون اختصاص دارد. پس از نمایش فیلم نیز نشست نقد و بررسی با حضور علی علایی (منتقد سینما) برگزار میشود. نادین نورتیه، ریموند چابرون، مارین تریشه و... بازیگرانی هستند که در این فیلم ایفای نقش کردهاند. علاقهمندان برای تهیه بلیت این برنامه میتوانند به سایت تیوال نشانی https://www.tiwall.com/s/mouchette3 مراجعه کنند.
***
معرفی داوران سومین دوره مسابقه نمایشنامهنویسی چهارراه
شهرام زرگر، رامتین شهبازی و ایوب آقاخانی به عنوان داوران سومین دوره مسابقه سراسری نمایشنامهنویسی اقتباسی چهارراه معرفی شدند، همچنین اختتامیه سومین مسابقه ملی نمایشنامهنویسی اقتباسی «چهارراه» 21 اسفندماه روز بزرگداشت حکیم نظامی گنجوی در تالار مهر حوزه هنری برگزار خواهد شد.
ایوب آقاخانی، دبیر و طراح این مسابقه و مدیر دفتر مطالعات و پژوهشهای مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری اعلام کرد پس از انتشار فراخوان این دوره در مهلت مقرر، ۶۳ اثر از 20 استان کشور به قلم نویسندههای صاحبنام و نوقلم به دبیرخانه این مسابقه رسید که برگزیدگان این آثار به داوری آقایان شهرام زرگر، رامتین شهبازی و ایوب آقاخانی به سنت ۲ دوره پیشین دهه پایانی اسفندماه ۱۴۰۲ و در روز بزرگداشت حکیم نظامی گنجوی معرفی خواهند شد.
وی یادآور شد: جزئیات برگزاری آیین اختتامیه این رویداد بزودی منتشر خواهد شد، همچنین آثار برندگان ادوار پیشین که جوایز خود را دریافت کردهاند، در قالب کتابهایی با عنوان «چهار گوهر» توسط نشر سوره مهر در نوبت چاپ قرار دارند و آثار دور سوم هم به عنوان مجلد جدید این مجموعه به آن ناشر معرفی خواهد شد.
***
درنای ساداکو به موزه سینما اهدا میشود
یک قطعه درنای ساداکو طی مراسمی همزمان با فرارسیدن اعیاد شعبانیه به موزه سینمای ایران اهدا خواهد شد. مهرماه سال ۹۲ یک قطعه درنای دستساز ساداکو به سیداحمد میرعلایی، دبیر بیستوهفتمین دوره جشنواره فیلمهای کودکان و نوجوانان توسط رئیس بنیاد ساداکو اهدا شده بود که با هماهنگیهای انجام شده توسط مجید اسماعیلی، مدیرعامل موزه سینما، قرار است این درنا به نشانه صلح و دوستی به موزه سینما اهدا شود و در اتاق کودکان و نوجوانان قرار گیرد.
ساداکو ساساکی، نام دختر نوجوان ساکن شهر جنگزده هیروشیما در ژاپن است که پس از بمباران اتمی به دلیل تشعشعات اتمی مبتلا به سرطان خون شد. او در ۱۲ سالگی افسانه درناهای کاغذی را میشنود که در این افسانه گفته میشود اگر کسی 1000 درنای کاغذی بسازد خدایان یک آرزوی او را برآورده میکنند و به این سبب تصمیم به ساخت درناهای کاغذی میگیرد، اما پیش از مرگ، تنها ۶۴۴ درنا را با تا کردن کاغذ ساخت. نام ساداکو به دلیل ساخت این درناهای کاغذی به عنوان نماد دوستی و صلح شناخته میشود. در این مراسم ویژه که دوشنبه 7 اسفندماه ساعت ۱۶ در سالن فردوس موزه سینما برگزار میشود، پرچم متبرک حرم حضرت امیرالمومنین(ع) که در روز ولادت امام علی(ع) به موزه سینما اهدا شده است، توسط سیداحمد میرعلایی رونمایی و فریبا کوثری که به نمایندگی از سینمای ایران این پرچم را در عراق دریافت کرده بود توضیحاتی در این زمینه ارائه خواهد کرد.
ارسال به دوستان
گزارشی از دستاوردهای میهمانان ویژه نمایشگاه کتاب تهران در 10 دوره اخیر
سوغات میهمانان چه بود؟
گروه فرهنگ و هنر: سیودومین دوره نمایشگاه کتاب دهلی کشور هند با حضور خانه کتاب و ادبیات ایران به نمایندگی از صنعت نشر کشورمان برگزار شد. یاسر احمدوند، معاون فرهنگی وزیر ارشاد نیز در این دوره از نمایشگاه حضور داشت تا بتواند تفاهمنامهای را که چند ماه در رفت و برگشت بود منعقد کند تا ایران سال 2025 میهمان ویژه نمایشگاه دهلی و هند نیز میهمان ویژه سیوپنجمین دوره نمایشگاه کتاب تهران باشد. البته امسال نیز گزینه اول برای میهمان ویژه هند بود که قبول نکرد و در گزینههای بعدی کشور تاجیکستان پذیرفت.
میهمان ویژه در نمایشگاههای کتاب یکی از برنامههایی است که در قالب نمایشگاههای بینالمللی اجرا میشود تا مردم و ناشران داخلی با فرهنگ، ادبیات و صنعت نشر کشور میهمان آشنا شود و در صورت تمایل همکاریهایی میان ناشران داخلی و کشور میهمان شکل بگیرد.
اما هر سال در انتخاب و معرفی میهمان ویژه با مشکل روبهرو هستیم به طوری که در دقیقه90 نام این میهمان ویژه اعلام میشود. البته فقط میهمان ویژه اینطور نیست و محل برگزاری نمایشگاه کتاب نیز هر سال محل مناقشه است و تا لحظات آخر معلوم نیست مصلای امام خمینی(ره) یا مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب، کدامیک میزبان این رویداد هستند. در این میان یاسر احمدوند برای سیوپنجمین دوره، مصلی را دارای شرایط بهتری برای میزبانی معرفی میکند اما این تعیین نکردن محل برگزاری میتواند بسیاری از ناشران را در برنامهریزیهایشان دچار مشکل کند؛ همان طور که برخی ناشران دلیل عدم حضورشان را همین موضوع بیان کرده بودند.
از سویی تاخیر در بحث انتخاب میهمان ویژه به ضعف در دیپلماسی فرهنگی، همچنین کمکاری رایزنهای فرهنگی در کشورها بازمیگردد. یکی از مدیران آژانسهای ادبی نیز علت عدم حضور ناشران ایرانی در نمایشگاه بینالمللی شارجه و ابوظبی امارات متحده را همین امر عنوان کرد.
در ادامه نگاهی گذرا به میهمان ویژه نمایشگاه کتاب تهران در 8 دوره اخیر و فعالیتهایشان در این رویداد داریم.
* سال ۱۳۹۳؛ بیستوهفتمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران
شعار نمایشگاه کتاب تهران در سال ۱۳۹۳ «بهشت دانایی در ضیافت کلمات» و افغانستان میهمان ویژه آن بود. ۱۸ غرفه این نمایشگاه به ناشران افغانستان اختصاص داده شد و نزدیک به ۲۰ ناشر با ۳۰ کتاب جدید برای فروش از سراسر افغانستان بویژه شهرهای کابل، قندهار، مزارشریف، هرات، جلالآباد و غزنی در این نمایشگاه حضور داشتند. در کنار این، ۶ ناشر با بیش از ۲ هزار و ۳۰۰ عنوان کتاب با موضوعات متنوع در تمام بخشها در این نمایشگاه حضور داشتند.
نشستهای تخصصی درباره ادبیات داستانی افغانستان، شعر زنان افغانستان، اجرای موسیقی سنتی افغانستان، بررسی وضعیت نشر و بازار کتاب در افغانستان، دانشجویان افغان و رسالت نوشتن، بررسی پایاننامههای دانشجویان افغان داخل ایران و بررسی مطبوعات افغانستان از جمله برنامههایی بود که کشور افغانستان در نمایشگاه کتاب تهران برگزار کرد.
* سال ۱۳۹۴؛ بیستوهشتمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران
نمایشگاه کتاب در سال ۱۳۹۴ فعالیت خود را با شعار«خواندن، گفتوگو با جهان» آغاز کرد و عمان میهمان ویژه آن سال بود. البته حضور این کشور در حد وزیر بود. فعالیتهای کشور عمان در این نمایشگاه شامل ایجاد گفتوگو، ارائه نسخ خطی، فیلمهای مستند و صنایع دستی بود.
* سال ۱۳۹۵؛ بیستونهمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران
شعار نمایشگاه کتاب در سال ۱۳۹۵ «فردا برای خواندن دیر است» و روسیه میهمان ویژه آن بود. روسیه در بیستونهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با بیش از ۵۰ ناشر، حدود هزار و ۲۰۰ کتاب را عرضه کرد. همچنین نویسندگان همراه با هیأتی متشکل از ناشران، مدیران مراکز آموزشی و روزنامهنگاران، کاروان فرهنگی روسیه را تشکیل میدادند.
در غرفههایی در قالب مجموعه ملی «کتابهای روسیه» تازهترین عناوین انتشاریافته ادبی، آموزش زبان روسی، ادبیات کودکان، کتابهای علمی و پژوهشی و دیوانهای اشعار و آلبومهای تصاویر ارائه شد. همچنین برای کودکان و نوجوانان کارگاههای آموزشی و انس دادن آنها با کتاب، هنر، نقاشی و آموزش هنر روسی در غرفههای روسیه برگزار و درباره نخستین پرواز انسان به فضا سخنرانی شد که رئیس دانشگاه هوافضای «سامارا» اطلاعاتی درباره وضع فضانوردی در روسیه و جهان ارائه داد.
* سال ۱۳۹۶؛ سیامین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران
نمایشگاه کتاب سال ۱۳۹۶ فعالیت خود را با شعار «یک کتاب بیشتر بخوانیم» آغاز کرد و ایتالیا میهمان ویژه آن بود. نمایش آثار ایتالیایی، فروش آثار نویسندگان این کشور و همچنین آثار ترجمه شده از نویسندگان ایرانی به ایتالیایی به نمایش در آمد. نشستهایی ادبی نیز با موضوعات مختلف توسط کارشناسان و استادان دانشگاه ایتالیایی ساکن در ایران برگزار شد.
* سال ۱۳۹۷؛ سیویکمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران
نمایشگاه کتاب سال ۱۳۹۷ با شعار «نه به کتاب نخواندن» آغاز به کار کرد و صربستان میهمان ویژه بود. صربستان بیش از ۳۰۰ عنوان کتاب را در زمینههای ادبیات، تاریخ، هنر، گردشگری و... در معرض دید بازدیدکنندگان قرار داد. همچنین ۳۰ نفر از مقامات صرب، نویسندگان، شاعران، ناشران، خبرنگاران و گروه موسیقی اهل صربستان در نمایشگاه حضور داشتند و بیش از ۲۰ نشست و میزگرد برگزار شد، همچنین در این نمایشگاه از کتاب «مربای شیرین» نوشته هوشنگ مرادیکرمانی به زبان صربی رونمایی شد.
* سال ۱۳۹۸؛ سیودومین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران
نمایشگاه کتاب در سال ۱۳۹۸ فعالیت خود را با شعار «خواندن توانستن است» آغاز کرد و چین میهمان ویژه آن سال بود. چین با هیأتی ۲۰۰ نفره به صورت رسمی در کنار ۹۴ ناشر و مسؤول رایت در نمایشگاه حضور داشت. تراکم برنامههای کشوری که میهمان ویژه شده بود در 4 روز نخست نمایشگاه بسیار بالا بود؛ به صورتی که در این روزها ۳۵ برنامه در داخل نمایشگاه و ۱۵ برنامه در خارج از نمایشگاه برگزار کر، همچنین ۵۰۰ متر فضا به ناشران و عرضه کتابها و ۱۰۰ متر نیز به تصویرگران اختصاص داده شده بود. چینیها ۱۵ هزار کتاب در نمایشگاه عرضه کردند که بخشی از این کتابها نوشته شیجین پینگ، رهبر جمهوری خلق چین و شامل دیدگاههای او بود.
* سال ۱۴۰۱؛ سیوسومین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران
نمایشگاه کتاب بعد از ۲ سال تعطیلی به علت شیوع ویروس کرونا، سال ۱۴۰۱ با شعار «با کتاب سلامتیم» برگزار شد که«قطر» میهمان ویژهاش بود. وزیر فرهنگ قطر، رئیس نمایشگاه کتاب دوحه و جمعی از نویسندگان شاخص و ناشران مطرح کشور قطر در ایران حضور داشتند. میهمان ویژه با بیش از ۳۵۰ عنوان کتاب در موضوعات مختلف از جمله ادبیات کلاسیک و معاصر قطر، دین، گردشگری، تاریخ و... در کنار ناشران ایرانی و بینالمللی در نمایشگاه حاضر بود.
* سال ۱۴۰۲؛ سیوچهارمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران
نمایشگاه کتاب در سال جاری فعالیت خود را با شعار «آینده خواندنی است» آغاز کرد و کشور همزبان، تاجیکستان میهمان ویژه آن بود. حدود ۵۰ نفر از اهالی فرهنگ و ادب و چند ناشر از این کشور در نمایشگاه کتاب امسال حضور داشتند.
آنچه گفته شد خلاصه فعالیت میهمانان ویژه در 8 دوره گذشته بود. البته بخش بینالملل نمایشگاه نیز هنوز به آن ظرفیت اصلی خود برای تبادل آثار و رایزنی نرسیده است و فقط به فروش آثار بسنده میشود؛ حتی در نمایشگاه سال جاری نیز برای حق رایت برنامه ویژهای میان ناشران در نظر گرفته نشده بود و فقط طرح گرنت وزارت ارشاد، در سمت ناشران بینالملل غرفهای ایجاد کرده بود که با فضای ارتباطی ناشران متفاوت بود.
ارسال به دوستان
مستند«ننه مخمل» در جشنواره بینالمللی گوتینگن آلمان به نمایش درمیآید
از قلههای دنا تا گوتینگن آلمان
گروه فرهنگ و هنر: خانواده همواره بهعنوان نخستین هسته جامعه و از عوامل اصلی انتقال اخلاق، سنتها، فرهنگ، اندیشه و عواطف از نسلی به نسل دیگر است. در بین اعضای خانواده، مهمترین و اثرگذارترین سهم را والدین برعهده دارند و از بین والدین هم، مادر نقش اثرگذارتری بر فرزندان دارد؛ از طرفی بازنمایی این تصویر در فرهنگ و هنر ایرانزمین طی 4 دهه گذشته آنچنان که باید و شاید رخ نداده است. البته که آثاری با مضامین مادر تولید و ساخته شده است که در صدر بهترینها قرار گرفتهاند اما با مرور تولیدات هنری چه در حوزههای تجسمی و نقاشی و چه هنرهای نمایشی از جمله تئاتر و سینما میتوان به وضوح مشاهده کرد که سبد فرهنگ و هنر کشور در معرفی و بازنمایی تصویر با شکوه و با عظمت مادر طی 40 سال گذشته آنچنان که باید پر و پیمان نیست، از همین رو معدود آثار هنری که پیرامون مادران تولید میشوند همواره فارغ از نوع و سطح کیفیشان، از جمله پرمخاطبها و مورد توجهترین آثار قرار میگیرند. در همین رابطه در پانزدهمین جشنواره سینماحقیقت اکران یک فیلم توجه بسیاری از اهالی رسانه و منتقدان را به خود جلب کرد؛ مستند «ننه مخمل» به کارگردانی امیرحسین خلیلزاده و تهیهکنندگی مهدی مطهر. با توجه به آمار اعلام شده از سوی دبیرخانه در جشنوارهای که حدود 700 اثر متقاضی حضور بودند و روزانه بالغ بر 550 هزار نفر به صورت مجازی و برخط آثار را تماشا میکردند، جزو آثار شاخص و برجسته دوره پانزدهم شناخته شد. «ننه مخمل» روایتی از دغدغههای زیستی مادری به نام سیده مخمل موسوی از اهالی روستای خفر در کوهپایههای قلههای دناست که نه اسطوره است، نه منجی، نه الگویی دستنیافتنی. «ننه مخمل» مادری عاشق است؛ عاشق زندگی، بچههایش و زمین. در واقع «ننه مخمل» بهانهای برای بیان موضوعات فرهنگی و هویتی است؛ مستندی که سوژهاش از رابطه مادری با دغدغههای امروزی و سنتی در ارتباط با جهان اطراف نشأت میگیرد. «ننه مخمل» با اکران موفقش در جشنواره سینما حقیقت این روزها خود را آماده حضور در یکی از مهمترین هماوردهای سینمای مستند با محوریت قومشناسی در یکی از قدیمیترین و باستانیترین شهرهای جهان یعنی شهر گوتینگن آلمان میکند؛ جشنوارهای که به جرأت میتوان گفت جزو رویدادهای ثبتشده جهانی و با قدمت است که همواره پیرامون موضوعاتی چون قومشناسی، تاریخ و ادبیات در کشور آلمان حرف اول را میزند. درباره شهرت این شهر در جهان همین کافی است که دانشگاه مطرح، قدیمی و مشهور گوتینگن که در سال ۱۷۳۴ تأسیس شد و امروز به عنوان پربازدیدکنندهترین دانشگاه قدیمی جهان به شمار میرود، در این شهر قرار گرفته و کمتر از ۲ ماه دیگر فستیوال مردمشناسی «گوتینگن» آلمان با دعوت و حضور فیلم مستند «ننه مخمل» در این کشور برگزار خواهد شد. خلیلزاده پیشتر درباره ایده اولیه این مستند و دلیل انتخاب «ننه مخمل» به عنوان قهرمان داستان گفته بود: ما برای اینکه سبک زندگی مادران را در سراسر ایران ببینیم، تحقیقاتمان را در اقوام مختلف با شیوههای گوناگون حضوری و غیرحضوری (با کانالهای ارتباطی واسط) شروع کردیم. طی این تحقیقات هم با «ننه مخمل» آشنا شدیم که دیدیم مخمل خانم هم از نظر شخصیتی و دنیای خاصی که داشت انسان ویژهای بود و هم از نظر محیطی در فضای خاصی زندگی میکرد که باعث شد برای تولید این مستند با ایشان همراه شویم.
کارگردان جوان همچنین پیرامون سختیها و دشواری سوژه و رسید به فیلم نیز اظهار کرده بود: چالش ما، راه دور سوژه نسبت به مرکز بود که برای هماهنگی و ضبط وقایعی که لازم بود تیم زودتر به آنجا برود، با مشکل مواجه بودیم. من این فیلم را در مدت 2 سال و نیم ساختم و اتفاقاتی در آن وجود دارد که در گذر زمان رخ میدهد اما فاصله زیاد ما نسبت به سوژه امکان این را میگرفت که به راحتی عوامل را آفیش کنیم و سریع دست به کار شویم. در نهایت برای تولید این اثر تمام تلاشمان را کردیم تا برخی رویدادهای مهم را حتما ثبت کنیم.
ارسال به دوستان
با تورگردی در گالریهای خانه هنرمندان
چراغ بیستمین جشن تصویر سال برای اهالی رسانه روشن شد
گروه فرهنگ و هنر: جشن تصویر سال به عنوان بزرگترین گردهمایی تصویری ایران و به تعبیری بزرگترین جشنواره هنری بخش خصوصی ایران است. این جشنواره توسط مجله تصویر هر سال در اسفندماه در تمام گالریهای نمایشگاهی خانه هنرمندان در 4 رشته عکاسی، گرافیک، کاریکاتور و فیلم برگزار میشود. سیفالله صمدیان، بنیانگذار و دبیر جشن تصویر سال و جشنواره فیلم تصویر از سال ۱۳۸۳ است. از ویژگی اصلی بیستمین دوره، مرور آثار ارائه شده در 20 سال گذشته (منتخبی از آثار چاپی عکاسی، گرافیک و کاریکاتور در گالریها و نیز نمایش فیلمهای برنده جایزه و منتخبی از فیلمهای شاخص ارائه شده در دورههای پیشین جشنواره فیلم تصویر) است اما اکنون و پس از 19 دوره، دوره بیستم آن در خانه هنرمندان به شیوه متفاوت کار خود را آغاز کرد. جشنی که برای نخستینبار در ادوار بدون حضور هنرمندان و عکاسان و صرفا با دعوت از اصحاب رسانه چراغ دوره بیستم را روشن کرد.
در این نشست که برخلاف و سیاق نشستهای خبری با تورگردی در گالریهای خانه هنرمندان آغاز شد، سیفالله صمدیان به تشریح آثار پوستر و کاریکاتور از نسلی که مرتضی ممیز و محمد احصایی، نورالدین زرینکلک، بهمن عبدی، احمد عربانی، کامبیز درمبخش و... سرآمد بودند تا جوانهایی که در سالهای اخیر آثارشان منتخب داوران بود، پرداخت. دورههای مختلف تاریخی در عرصه سیاسی، اجتماعی، ورزشی و هنر ایران در ۲ دهه گذشته با تصاویری از عکاسان معاصر و تصاویر ماندگاری از عکاسان خبری با موضوع شهر تهران از انقلاب و جنگ ۵۳۲ قاب در بخش مرور شده است و در بخش فیلم، ۱۴۰ اثر برنده جایزه جوانان زیر ۲۵ سال و بخش ویژه تهران، در بخش مسابقه عکسهای موبایلی از میان 5 هزار اثر رسیده، ۳۰۰ قاب چاپشده روی دیوار و حدود 200 اثر به صورت مالتیمدیا ارائه شده است.
صمدیان در نشست خبری بعد از ارائه گزارش آماری از شرکتکنندگان و آثار ارائهشده به بزرگداشتهایی اشاره کرد که در آیین پایانی تصویر سال 11 اسفندماه جاری برگزار خواهد شد. در ستایش تصویر از رخشان بنیاعتماد، مریم زندی، ابراهیم حقیقی و جواد علیزاده تجلیل خواهد شد. این هنرمندان داوران بخش مسابقه عکسهای موبایلی نیز خواهند بود.
وی به مسؤولان فرهنگی و تصمیمگیران کشور توصیه کرد با وجدانتان بیایید و در این نمایشگاه دور بزنید و در پاسخ به پرسش خبرنگاری درباره ادامه برگزاری تصویر سال با وجود تنگناهای اقتصادی تاکید کرد نسل ما با شما متفاوت است. ما از دهههایی آمدهایم که پوست کلفتی داریم و به ریشههای فرهنگ امیدواریم. آنچه ما را پیش میبرد همهاش این نیست که دلمان میخواهد بلکه استعداد نسلی جوان است. بیاغراق جزو معدود کشورهایی هستیم که در همه شاخههای هنری در جهان سربلندیم اما چرا از داخل چراغمان خاموش است.
دبیر جشن تصویر سال و جشنواره فیلم تصویر در پاسخ به پرسش دیگری درباره اسپانسرهای برگزاری جشن تصویر سال، تصریح کرد: ما امسال هیچ اسپانسر مالی نداریم، شاید میتوانستیم داشته باشیم اما نخواستیم زیر دین باشیم و جز حضور معنوی خانه هنرمندان ایران، هیچ حمایتی نداریم. او در عین حال با ابراز نگرانی از وضعیت اقتصادی خانه هنرمندان ایران خبر داد قرار است گلریزانی برای این مجموعه فرهنگی نیمه اسفندماه جاری برگزار میشود، در حالی که وظیفه شهرداری است که از این نهاد فرهنگی حمایت کند. بیستمین جشن تصویر سال از اول اسفند کار خود را آغاز کرد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|