|
اخبار
برگزاری رویداد ایدهپردازی «سینما سلامت» با محوریت کرونا
نخستین رویداد ایدهپردازی «سینما سلامت» با موضوع کرونا دیماه برگزار میشود. به گزارش «وطنامروز»، نخستین رویداد ایدهپردازی «سینما سلامت» با محوریت کرونا اواخر دیماه به همت بنیاد سینمایی فارابی برگزار میشود. محورهای این رویداد عبارتند از مواجهه علمی و عملی با کرونا (دستاوردهای علمی و تخصصی مانند تولید واکسن، تولید تجهیزات پزشکی مرتبط با درمان کرونا، کرونا و قرنطینه، تربیت متخصصان، تداوم آموزش پزشکی و...)، خدمات ارائه شده توسط کادر درمان (کووید-۱۹ و مادرانگی، ارتباط والدین کادر درمان و فرزندان در کرونا)، نمایش قدرت پزشکی و جایگاه مطلوب ایران در منطقه (نقش بانوان متخصص، محدودیت پیوند اعضا در همهگیری کرونا، درمان ناباروری در کرونا) و همچنین فعالیتهای مردمی و جهادی در حوزه سلامت (بازنمایی فعالیتهای جهادی و بسیج مردمی در کمک به کادر در زمان کرونا).
علاقهمندان به حضور در این رویداد باید طرح یک صفحهای خود را حداکثر تا ۲۵ آذر به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند. داوری اولیه نخستین رویداد سینما سلامت ۲۶ آذر تا ۲ دی و مانیتورینگ آثار ۳ تا ۹ دی انجام میشود. شرکتکنندگان باید طرح نهایی (۷ صفحهای) خود را حد فاصل ۱۰ تا ۱۶ دی در اختیار دبیرخانه قرار دهند. بررسی طرحهای نهایی ۱۷ تا ۲۱ دیماه خواهد بود و نخستین رویداد سینما سلامت ۲۲ و ۲۳ دی ۱۴۰۱ برگزار میشود.
***
هنگامه قاضیانی آزاد شد
هنگامه قاضیانی، بازیگر سینما با دستور مقام قضایی آزاد شد. به گزارش «وطنامروز»، بر اساس مطالب منتشرشده در برخی منابع خبری هنگامه قاضیانی روز گذشته آزاد شد. خبر بازداشت وی 29 آبان همزمان با خبر احضار برخی چهرههای معروف هنری و ورزشی در رابطه با وقایع اخیر منتشر شد.
اتهامات قاضیانی دایر بر اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت کشور و فعالیت تبلیغی علیه نظام عنوان شده بود. همان زمان با حضور قاضیانی در دادسرا، بازپرس نسبت به تفهیم اتهام وی اقدام کرد.
***
شناسایی پیکرهای مطهر ۴ شهید زینبیون و فاطمیون
پیکرهای مطهر 4 شهید زینبیون و فاطمیون از طریق آزمایش شناسایی شد. به گزارش «وطنامروز»، پیکر مطهر شهید مدافع حرم لشکر فاطمیون سیدحسین حسینی فرزند سید عبدالرحیم از طریق آزمایش DNA شناسایی شد.
همچنین پیکر مطهر شهدای مدافع حرم لشکر زینبیون شهید سیدمحمد قیصر فرزند سیدجلال حسین، شهید سید ابرار حسین فرزند حیات حسین و شهید سیدمدثر حسین فرزند سیدمنیر حسین از طریق آزمایش DNA شناسایی شد.
مراسم تشییع شهدا امروز در قم، از مسجد امام حسن عسکری علیهالسلام به سمت حرم حضرت فاطمه معصومه(س) برگزار میشود.
***
پخش سریال امنیتی «تمام رخ» از شبکه ۳
سریال «تمام رخ» مجموعهای است که با موضوع تروریسم اقتصادی ساخته شده و قرار است بزودی از شبکه ۳ سیما روی آنتن برود. به گزارش «وطنامروز»، بنا بر اعلام پایگاه اطلاعرسانی سیما یکی از این سریالها که جزو مجموعههای امنیتی تلویزیون به شمار میرود، به آنتن شبکه ۳ سیما نزدیک شده است. سریال «تمام رخ» که به سفارش مرکز سیمافیلم ساخته شده به موضوع تحریم و تروریسم اقتصادی میپردازد.
«تمام رخ» بحث خانواده و آدمهایی را نشان میدهد که شخصیت متزلزلی دارند؛ میتوانند تحصیلکرده باشند و فریب بخورند. طمع پول زیاد در فقدان امنیت و عشق در خانواده باعث میشود آدمی به خیانت و حتی وطنفروشی تن دهد.
رحیم نوروزی، آرش آصفی، معصومه بافنده، احسان امانی، ویدا جوان، نگین صدقگویا، مهدی سلوکی، بهزاد خداویسی، کاظم هژیرآزاد، رحمان باقریان، علیرام نورایی، شیدا یوسفی، مهوش صبرکن و وحید نفر در این سریال ایفای نقش میکنند.
ارسال به دوستان
غروب پالمیرا؛ تصویری از زندگی مهندس شهید علیاصغر شیردل
ببین من اگه شهید نشدم
شیما ناصری: کتاب «غروب پالمیرا» روایت زندگی شهید مدافع حرم علیاصغر شیردل بزودی توسط انتشارات 27 بعثت منتشر و روانه بازار نشر میشود. این کتاب دوازدهمین کتاب از مجموعه مدافعان حرم انتشارات 27 بعثت است که توسط محبوبه معظمی به نگارش درآمده است. شهید علیاصغر شیردل متولد خرداد 1357 یکی از مهندسان جوان تهرانی بود. او به کوهنوردی و سینما و موسیقی علاقه داشت؛ اهل شوخی بود و مدام میگفت: ببین من اگه شهید نشدم. دغدغههای خواهران جوانش را در تقابل با اعتقاداتش نمیدید. به حلال و حرام بسیار اهمیت میداد. به خمس مالش بسیار حساس بود اما خیلی معمولی بود. برای هر مشکلی به دنبال منطقیترین راهحل بود. شیردل با توجه به کارمند بودنش در قسمت مخابرات یکی از سازمانهای سپاه، پتانسیل برعهده گرفتن مسؤولیتهای مدیریتی را داشت ولی او قبل از دریافت پست یا مقامی، راه شهادت را برای جاودانگی ابدی برگزید و اردیبهشت 1394 به شهادت رسید.
«غروب پالمیرا» روایت زندگی شهید مدافع حرم علیاصغر شیردل، نوشته محبوبه معظمی است. نویسنده اثر در این رابطه در گفتوگو با «وطنامروز»، درباره دلیل پرداختنش به زندگی شهید علیاصغر شیردل اینطور بیان میکند: خردادماه ۱۳۹۵ با دیدن عکس شهید شیردل بر سردر مسجد الله، کلا حال و هوای شهدای شهرمان در خاطرم جان گرفت. شهیدی که از جوانان بهروز دورهاش بود اما در دهه 90 دنیا را طلاق داده و میل به سعادت اخروی را هدف خود قرار میدهد. نکته مهم زندگی این قهرمان بزرگ نحوه برخورد این شهید با چالشها و مشکلات اجتماعی، اقتصادی، مذهبی و اخلاقی جامعه و مسؤولیتپذیری فوقالعادهاش بود.
به گفته نویسنده، کتاب «غروب پالمیرا» زندگی یک جوان مهندس تهرانی به نام علیاصغر شیردل است که تحت تربیت پدر و مادری صبور و معتقد رشد یافت. وی سرانجام با اصرار خود و به منظور دفاع از اعتقاداتش و نجات انسانهای بیگناه از چنگال خونریزان داعشی به سوریه میرود و همان جا نیز به شهادت میرسد.
معظمی درباره نحوه نگارش و جمعآوری اطلاعات این کتاب میگوید: حدود یک سال با افرادی که با شهید شیردل بیشترین ارتباط را داشتند مصاحبه کردم. بیش از 30 ساعت مصاحبه شفاهی دارم. در حین نگارش ارتباط تنگاتنگی با خانواده شهید داشتم و این از اقبال بنده بود که خانواده ایشان بسیار فرهنگدوست و بسیار مشتاق و پیگیر نشر کتابشان بودند. «غروب پالمیرا» با وجود ۱۸ راوی با زاویه دید سوم شخص به نگارش درآمده است. در کار مستندنگاری زاویه سوم شخص سختتر از زاویه اول شخص است. با توجه به دقت فوقالعاده بخش مستندنگاری، سعی کردم حتی در تصویرسازیها از حقیقت محض استفاده شود و زندگی این شهید با خط زمانی و به صورت داستان روایی گفته شود.
نویسنده کتاب در ادامه بیان کرد: مهمترین نکات کتاب غروب پالمیرا خلوص و پرهیز شهید شیردل از ریاکاری بود. نکات بسیار ظریف روانشناسی و تربیتی این کتاب بسیار شاخص است. طرز روبهرو شدن شهید با مسائل روز جامعه و ایجاد تعادل در تمام ابعاد زندگی، بسیار برای بنده هیجانانگیز و قابل تحسین بود. ایمان و اعتقاداتش را نه در گفتارش، بلکه در کارها و اخلاق و منشاش میتوان دید و به تصویر کشید.
وی اظهار داشت: بخش سوریه کتاب و مظلومیت آن پسر بچه شر و شور، آن بسیجی نوجوان و پرانرژی و کوهنوردی که پیگیر سینما و موسیقی بود هنگام نبرد و در لحظه شهادت در حالی که آخرین کلامش یا علی بود برای بنده بسیار گیرا و قابل تأمل است.
غروب پالمیرا مثل کتابهای دیگر حوزه ادبیات پایداری مهمترین پیامش این است که برخلاف نظر دشمنان، یک جوان ایرانی آنقدر با فلسفه جاودانگی انسان اشراف دارد که مرگ در راه دفاع از انسانیت و بشریت را تولد دوبارهای در جهانی بیانتها میبیند.
محبوبه معظمی، نویسنده کتاب در پایان درباره انتخاب عنوان کتاب گفت: پالمیرا یکی از معروفترین شهرهای تاریخی دنیا واقع در شهر «تدمر» سوریه است که هر ساله میلیونها توریست برای بازدید داشته است. این بنای بینظیر دارای یک میدان بزرگ گلادیاتور و هزار ستون پا برجا بود. در روز شهادت علیاصغر، این اثر باستانی توسط داعش بمبگذاری و نیمی از این اثر بینظیر ویران میشود. آخرین عکسهای شهید کنار ستونهای بنای پالمیراست. همان روزی که علیاصغر و همکارانش در ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ برای بازدید از این بنای تاریخی به تدمر رفته بودند.
ارسال به دوستان
بازیگری که بعد از بازی در ۵۲۵ فیلم میخواهد دوباره کارگردانی کند
بازگشت «آنوپم کهیر» به پشت دوربین
بازیگر محبوب هندی میگوید آماده است تا دوباره روی صندلی کارگردانی بنشیند. به گزارش «وطنامروز»، «آنوپم کهیر» بازیگر محبوب هندی که بازیگر فیلمهایی چون «دفترچه امیدبخش» دیوید اوراسل و سریال «نیوآمستردام» بوده و سال ۲۰۲۲ را با فعالیتهای متنوعی سپری کرده است و در «پروندههای کشمیر ۲»، «کارتیکیا ۲» و «آنوچای» حضور داشته است، حالا میگوید آماده است باز به پشت دوربین بازگردد.
وی در حاشیه جشنواره بینالمللی فیلم هند گفت: ماجرایی برایم رخ داده است، خواهرزادهام اوتیسمی است و من داستانی دارم درباره یک پدربزرگ و نوه اوتیسمی او که با هم زندگی میکنند. میخواهم فیلمنامهاش را بنویسم و ممکن است تا پایان امسال یا سال آینده کارگردانیاش را شروع کنم.
وی ۲۰ سال پیش با ساخت «Om Jai Jagadish» برای نخستین بار روی صندلی کارگردانی نشست اما دیگر این تجربه را تکرار نکرد.
کهیر قرار است امسال را با بازی در فیلم ترسناک تامیلی با عنوان «ارتباط» که در آن در نقش کشیشی را که از طریق زوم جنگیری میکند ایفا میکند، به پایان ببرد.
وی همچنین در حال بازی در فیلم «کالری» ساخته «ایشا مارجارا» فیلمساز کانادایی است که داستانی بیننسلی درباره ۳ زن است. به گفته وی این فیلم در کانادا و هند ساخته میشود.
به دلایل شخصی وی بازی در فصل جدید سریال پزشکی «نیوآمستردام» را ادامه نداد اما بیشتر به پروژههای هندی پرداخت. «امضا» ساخته گاجندرا آهیر که خود وی تهیهکنندهاش هم هست از سوی او در توئیتر به عنوان پانصد و بیست و پنجمین فیلم وی در عرصه بازیگری معرفی شده است.
کهیر همچنین بهزودی با 71IB به کارگردانی سانکالپ ردی، «کاگاز ۲» ساخته ساتیش کاوشیک، «اورژانس» از کانگانا رانات و یک سریال اینترنتی ساخته نیراج پاندی دیده میشود.
وی که ۶۷ ساله است، گفت به فیلمهایی که نمایشدهنده سینمای هند هستند، افتخار میکند.
این بازیگر پرکار در جشنواره بینالمللی فیلم هند یک مستر کلاس با موضوع «نمایش برای نمایش و تئاتر» برگزار کرد.
ارسال به دوستان
در قالب یک فیلم ترسناک
«بامبی» با چهرهای شرور بازمیگردد
در بازسازی فیلم کلاسیک «بامبی» والت دیزنی، قرار است این شخصیت محبوب با عنوان ماشین کشتار بازگردد. به گزارش «وطنامروز»، اسکات جفری کارگردان «جهش» در همکاری با ریس فریک واترفیلد، تهیهکننده که نویسندگی و ساخت فیلم «وینی پو: خون و عسل» را انجام داده، قرار است «بامبی» ترسناک را بسازند.
«وینی پو: خون و عسل» هم نسخه ترسناکی از شخصیت «وینی پو» بر مبنای کارتون محبوب کودکان است و قرار است از ۱۵ فوریه ۲۰۲۳ راهی سینماها شود. در وبسایت این تهیهکننده آمده است که این دو قصد دارند «بامبی: فرضی» را این بار در قالب نسخهای تاریک از کارتون کلاسیک کودکان بسازند.
گویی فیلم اصلی «بامبی» محصول ۱۹۴۲ که یک موجود کوچک شاهد کشته شدن غمانگیز مادرش توسط شکارچیان است، به اندازه کافی ناراحتکننده نبود که حالا جفری گفته است در فیلم جدید بامبی را به عنوان یک ماشین کشتار شرورانه تصویر میکند. آیا منظور او این است که این آهوی شیرین باید به دنبال انتقام قتل مادر محبوبش باشد؟ جزئیات تا به اینجا مخفی نگه داشته شده است.
گفته شده این فیلم یک بازتعریف دوباره و فوقالعاده تاریک از داستانی خواهد بود که سال ۱۹۲۸ خلق شده و همه آن را میشناسند و دوست دارند. به گفته جفری، این بامبی جدید با الهام گرفتن از طرحی که در «آیین» نتفلیکس به کار رفته، یک ماشین کشتار شرورانه خواهد بود. برای یک بامبی هار آماده شوید. در «آیین» فیلم ترسناک بریتانیایی محصول ۲۰۱۷ با بازی راف اسپال و به کارگردانی دیوید بروکنر، گروهی از دوستان که در حومه سوئد پیادهروی میکنند، با پدیدههای غیبی روبهرو میشوند و یک غول چهار پای شاخدار آنها را شکار میکند.
استودیو آیتیان که سازنده «وینی پو» جدید بود، با این پروژه هم همراهی میکند و وینس نایت نیز از همان فیلم، فیلمبرداری این فیلم را انجام میدهد. قرار است تولید این فیلم از اواخر ژانویه شروع شود. دیزنی سال ۲۰۲۰ اعلام کرد قصد دارد یک بازسازی لایو از «بامبی» بسازد. برای نوشتن فیلمنامه این فیلم ژنو رابرتسون دورت، نویسنده فیلمنامه «کاپیتان آمریکا» و لیندسی بیر انتخاب شدهاند.
ارسال به دوستان
انتخاب «زورو»ی بعدی
آنتونیو باندراس مشعل را به تام هالند میدهد
بازیگر مشهوری که نقش «زورو» را ایفا کرد میگوید از نظر او تام هالند میتواند زوروی بعد باشد. به گزارش «وطنامروز»، آنتونیو باندراس، بازیگر مشهوری که نقش «زورو» را ایفا کرد در مصاحبهای جدید میگوید تام هالند میتواند در بازسازی فیلم «زورو» در نقش این قهرمان افسانهای بازی کند. اگر از من دعوت کنند تا درباره زوروی بعدی نظر بدهم حتماً این کار را میکنم. چرا که نه؟ من همان کاری را میکنم که آنتونی هاپکینز زمانی برای من انجام داد. به این ترتیب باندراس نه تنها موافق ساخته شدن فیلم «زورو»ی دیگری است بلکه تام هالند را به عنوان جانشین خود انتخاب کرده است. وی با هالند در فیلم «آنچارتد» سونی که بر مبنای بازیهای ویدئویی محبوب پلیاستیشن ساخته شده، بازی کرده است. باندراس با اشاره به «آنچارتد» گفت هالند بسیار پرانرژی و سرگرمکننده است. باندراس نخستین بار سال ۱۹۹۸ در «نقاب زورو» بازی کرد. در آن فیلم آنتونی هاپکینز در نقش دون دیگو دلاوگا یا زورو بازی میکرد که پس از سالها به دنبال فردی است که این مسؤولیت را به دوش بکشد و این کار را به آلخاندرو با بازی باندراس میسپارد. کاترین زتا جونز دیگر بازیگر این فیلم بود. موفقیت فیلم موجب شد تا سال ۲۰۰۵ ادامهای بر آن ساخته شود که از نظر منتقدان و در گیشه هم چندان موفق ظاهر نشد. باندراس بهزودی با صداپیشگی در «گربه چکمهپوش: آخرین آرزو» به سینماها بازمیگردد. فعلاً که از ساخت دوباره فیلمهای «زورو» خبری منتشر نشده و هالند هم در حال بازی در سریال «اتاق شلوغ» برای اپل پلاس است و قرار است در نقش بازیگر و رقصنده افسانهای فرد آستر در فیلم زندگینامهای وی برای سونی جلوی دوربین برود.«زورو» شخصیتی داستانی است که جانستون مککالی سال ۱۹۱۹ آن را خلق کرد و فیلم و کتابهای زیادی بر مبنای آن خلق شد. زورو که در زبان اسپانیایی به معنی روباه است، نام هویت مخفی دون دیگو دلاوگا، نجیبزادهای است که در دوران سلطه اسپانیا بر کالیفرنیا زندگی میکند. سریال قدیمی «زورو» با بازی گای ویلیامز در نقش اصلی محصول ۱۹۵۷ دیزنی بود که تا ۱۹۶۱ با آخرین اپیزودش روی آنتن بود. این سریال آنقدر موفق بود که سالها پس از درگذشت ویلیامز، دیزنی لقب اسطوره دیزنی را به وی اهدا کرد. ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|