|
اخبار
تیم ملی فوتبال ساحلی ایران قهرمان آسیا شد
تیم ملی فوتبال ساحلی ایران که نمایش مقتدرانهای در مسابقات قهرمانی آسیا داشت و به فینال صعود کرد، در دیدار نهایی برابر ژاپن به پیروزی قاطع رسید و عنوان قهرمانی را به خود اختصاص داد. دیدار فینال مسابقات فوتبال ساحلی قهرمانی آسیا یکشنبه 6 فروردین بین ۲ تیم ایران و ژاپن به میزبانی تایلند برگزار شد که در نهایت تیم ملی ایران با نتیجه ۶ بر صفر به پیروزی رسید و عنوان قهرمانی را از آن خود کرد. موحد محمدپور، علی میرشکاری (۲ گل)، مسلم مسیگر، محمدعلی مختاری و بازیکن حریف گلهای ایران را به ثمر رساندند. تیم ملی ایران که در دیدارهای گذشته هم حریفانش را با اقتدار شکست داده بود، در وقت اول با ۲ گل از حریف خود پیش افتاد و این برتری را در وقت دوم هم با زدن یک گل دیگر ادامه داد. در وقت سوم ملیپوشان کشورمان باز هم برتری خود برابر ژاپن را حفظ کردند و در نهایت برابر این تیم به پیروزی رسیدند و عنوان قهرمانی آسیا را به خود اختصاص دادند. ملیپوشان ایران با هدایت علی نادری پیش از این با صعود به مرحله نیمهنهایی، جواز حضور در مسابقات جامجهانی فوتبال ساحلی را کسب کرده بودند.
***
واکنش وزیر ورزش به استعفای مدیرعامل استقلال
وزیر ورزش و جوانان نسبت به استعفای علی فتحاللهزاده از مدیریت باشگاه استقلال، واکنش مبهمی داشت. سیدحمید سجادی درباره استعفای علی فتحاللهزاده از مدیریت باشگاه استقلال گفت: تا این لحظه رسما و حتی غیررسمی یا تلفنی و حتی با پیامک در جریان این استعفا قرار نگرفتهام. این آمدنها و رفتنها در تمام پستها امری طبیعی است اما مهم این است که اگر بابرنامه باشیم، این آمدنها و رفتنها لطمهای به ساختار نمیزند. باید اصل مطلب را دریابیم و به این فکر باشیم که باشگاههای معتبر و باسابقه ما مثل باشگاههای سرخابی و بقیه باشگاههای معتبر ما خدایی ناکرده با تغییرات دچار لطمه نشوند. این وظیفه ذاتی ما است و بنده به همراه تمام معاونانم همواره حامی این دو باشگاه بوده و هستیم. سجادی با اشاره به بدهیهای باشگاه استقلال در پرونده اخیر گفت: این موضوع برای ۲ سال قبل است و از ۲ سال قبل همه این موضوع را میدانستند. ما هم یکی دو بار منابع مالی لازم را در اختیار ۲ باشگاه قرار دادیم و برای تمام حمایتها در چارچوب قانون در خدمت هستیم. از تمام ظرفیتها و مهلتهای قانونی استفاده خواهیم کرد اما این حمایتها در چارچوب قانون است، چرا که پس از حضور این ۲ باشگاه در مرحله واگذاری، قانون اجازه نمیدهد از منابع دولتی برای باشگاهها استفاده کنیم. وزیر ورزش افزود: تا جایی که قانون اجازه دهد از باشگاهها برای شاد کردن و امیدوار نگه داشتن هواداران این باشگاهها حمایت خواهیم کرد. سجادی در پایان گفت: همانطور که گفتم روال درباره مدیریت باشگاههای استقلال و پرسپولیس به این شکل است که مدیران این ۲ باشگاه استعفایشان را در ابتدا تقدیم هیاتمدیره باشگاه میکنند و پس از بررسی این موضوع در هیاتمدیره، این موضوع به وزارت ورزش میآید و پس از آن این موضوع در جلسهای فوری با حضور وزیر، معاونان و اعضای هیاتمدیره بررسی و تصمیمگیری میشود.
***
۳ مدال تکواندوکاران ایران در گرند اسلم چین
تکواندوکاران ایران در روز نخست رقابتهای نهایی گرنداسلم چین موفق به کسب ۳ نشان طلا، نقره و برنز شدند. به گزارش روابط عمومی فدراسیون تکواندو، مرحله نهایی رقابتهای گرند اسلم روز یکشنبه ۱۳ فروردین به میزبانی چین در شهر ووشی آغاز شد. در روز نخست ۳۴ تکواندوکار در اوزان ۴۹- و ۶۷- کیلوگرم زنان و ۶۸- و ۸۰+ کیلوگرم مردان به مصاف رقبای خود رفتند که تیم ایران ۷ نماینده داشت و در نهایت آرین سلیمی با برتری مقابل همه رقبا در وزن ۸۰+ کیلوگرم به نشان طلا دست یافت. دانیال بزرگی در وزن ۶۸- کیلوگرم نقره گرفت و رضا کلهر در همین وزن عنوان سوم و نشان برنز را به خود اختصاص داد.
***
انتقاد شدید کارشناس داوری از اشتباه داور دیدار مس رفسنجان - پرسپولیس
کارشناس داوری فوتبال کشورمان با انتقاد از تصمیم سرنوشتساز داور دیدار مس رفسنجان - پرسپولیس، به نقش مهم سایر اعضای تیم داوری برای برطرف کردن اشتباه داور وسط اشاره کرد. حسین عسگری درباره قضاوت امیر عرببراقی در دیدار تیمهای مس رفسنجان و پرسپولیس، به تسنیم گفت: وقتی یک تصمیم داور میتواند سرنوشت بازی را عوض کند، سایر تصمیمات درست داور هم عملکرد داور را زیر سوال میبرد. اخطارها و سایر تصمیمات عرببراقی بعد از پنالتی درست بود اما نمیدانم او چرا به تصمیم کمکداور تن داد، داور نزدیک به صحنه بود و دید چه اتفاقی افتاد.
وی با بیان اینکه «برخی کمکداوران به جای اینکه به داور کمک کنند، در کار او دخالت میکنند»، به انتقاد از عملکرد علیرضا مرادی پرداخت و خاطرنشان کرد: مشخص بود خطا خارج از محوطه جریمه اتفاق افتاد و عرببراقی در وهله اول تصمیم درستی گرفت. او بدرستی خارج از محوطه جریمه اعلام خطا کرد و با توجه به اینکه موقعیت آشکار گلزنی بود، رامتین سلیمانزاده بدرستی اخراج شد. کارشناس داوری فوتبال ایران درباره اخراج مدافع مس رفسنجان هم عنوان کرد: وقتی تصمیم داور تغییر کرد و پنالتی اعلام شد، کارت قرمز باید به کارت زرد تبدیل شود. مدافع مس، مهاجم پرسپولیس را شارژ کرد و در صورت اعلام پنالتی، باید اخطار میگرفت. داور تمرکز لازم را نداشت و دچار عدم تعادل شد. هیچیک از اعضای تیم داوری هم به عرببراقی کمک نکردند. داور چهارم در این مواقع باید خودش را نشان بدهد و او میتوانست باعث نجات داور شود. عسگری با بیان اینکه داور چهارم موظف است در شرایط حاد به کمک داور بیاید، تصریح کرد: خطا خارج از محوطه جریمه رخ داد و این اشتباه کلیدی که نتیجه را تغییر داد، باعث میشود عملکرد داور را ضعیف بدانیم.
ارسال به دوستان
محکومیت حمله رژیم اشغالگر به استادیوم فلسطینی
کنفدراسیون فوتبال آسیا حمله سربازان رژیم اشغالگر قدس به ورزشگاه فیصلالحسینی فلسطین را محکوم کرد. کنفدراسیون فوتبال آسیا حمله به بازیکنان و هواداران در جریان فینال جام ابوعمار در فلسطین در ورزشگاه فیصلالحسینی را محکوم کرد. در این حمله با پرتاب گاز اشکآور به بازیکنان و هواداران آسیب رسید، بر این اساس کنفدراسیون فوتبال آسیا خواستار پایان دادن به خشونت علیه مردم فلسطین شد. کنفدراسیون فوتبال آسیا همبستگی کامل خود را با فلسطین اعلام کرد.
ارسال به دوستان
رونمایی از چهره جدید تیم ملی فوتبال ایران با قلعهنویی مقابل روسیه و کنیا
هجومی و جسور
مهدی طاهرخانی: روزهای پایانی سال 1401 بود که سرانجام بعد از ماهها گمانهزنی درباره انتخاب جانشین کارلوس کیروش، قرعه به نام امیر قلعهنویی افتاد؛ پرافتخارترین مربی تاریخ لیگ برتر اما ناکام در 11 سال گذشته در کسب جام. شاید کنار هم قرار دادن این عناوین باعث شده بود طرفداران فوتبال دچار سردرگمی شوند: ما با چه مربیای طرف هستیم؟ کسی که در 22 دوره لیگ برتر بیش از دیگران رمز و راز جامربایی را بلد بوده یا فردی که بعد از قهرمانی سال 1392 با استقلال، دیگر رنگ هیچ جامی را با هیچ تیمی ندید! با این وجود همیشه تیمهای قلعهنویی از بهترینهای لیگ ما بودهاند و نمیشود این حقیقت را به صرف جام نگرفتن کتمان کرد. تیمهای او همیشه از هجومیترین تیمهای لیگ برتر بودهاند و این به آن معناست که دست کم از حیث دیدن فوتبال هجومی، سر هیچ طرفداری کلاه نمیرود.
آغاز کار تیم ملی با قلعهنویی در تعطیلات نوروز 1402 بود. درست در تعطیلترین روزهای کشور بود که او کارش را شروع کرد تا مقابل تیمهای ملی فوتبال روسیه و کنیا، شاگردانش را در ورزشگاه آزادی مقابل چشم هواداران محک بزند.
تیم ملی ایران در این 2 بازی تا حدودی امیدوارکننده ظاهر شد. همانند دوره کیروش خبری از فوتبال ذاتا تدافعی و استفاده از ضربات ایستگاهی صرف نبود. البته نباید این را فراموش کنیم که قلعهنویی سعی کرد به اکثر بازیکنان دعوت شده و آنهایی که پیشتر کمتر بازی میکردند، میدان دهد. تیم ملی مقابل روسیه به تساوی یک - یک رسید. در این بازی ۲ پنالتی سرنوشت گلهای ۲ تیم را مشخص کرد. تک گل ما را مهدی طارمی از روی نقطه پنالتی و خطایی که روی محبی انجام شد، به ثمر رساند. اما آنچه موجب امیدواری شد، نمایش تیم ملی در نیمه دوم بود؛ جایی که بیتفاوت به نام روسیه، تیم ملی ایران بازی هجومی و رو به جلویی را ارائه داد. تکلیف و تاکتیک ما حالا کاملا مشخص است. امیر همانند تیمهای باشگاهی خود ذاتا از فوتبال تدافعی خوشش نمیآید و باید اعتراف کرد در این زمینه استعداد چندان زیادی هم ندارد؛ نشان به آن نشان که در روزهای پایانی سال او در قامت سرمربی گلگهر به خاطر دفاع اتوبوسی در دقایق پایانی مقابل استقلال، برتری یک بر صفر را در وقتهای اضافه با باخت ۲ بر یک عوض کرد.
او ذاتا فوتبال هجومی با حملات متناوب از جناجین را میپسندد. از این رو مطابق انتظار این مدافعان کناری بودند که نقش بسزایی در هجومی بازی کردن تیم ملی ایفا کردند. رامین رضاییان یکی از بهترینهای تیم ملی با هدایت قلعهنویی بود؛ چه مقابل روسیه چه برابر کنیا. اگر بازیکنان تیم ملی بویژه شهریار مغانلو که پیشتر به او اعتماد نمیشد، کمی خوششانستر بودند، میتوانستیم به راحتی گل دوم و برتری را به روسیه بزنیم. هواداران حاضر در سکوهای آزادی از نمایش تیم ملی مقابل روسیه رضایت کامل داشتند و این را میشد از تشویقهای ممتد آنها در دقایق پایانی متوجه شد.
* نخستین پیروزی مقابل کنیا
اما این بازی دوم بود که عیار تیم ملی را مشخص کرد. اگرچه کنیا طی یک ضدحمله موفق شد در این بازی پیش بیفتد اما در طول 90 دقیقه، ملیپوشان بازی بهتر و هجومیتری را ارائه دادند. در بازی دوم که با برتری ۲ بر یک ملیپوشان ایران به پایان رسید، باز هم شاهد همان تاکتیک مورد علاقه قلعهنویی بودیم. کنیا پس از پیش افتادن لایههای تدافعی خود را مقابل دروازه چید اما با ورود رامین رضاییان و سانترهای دقیق این بازیکن، کنیاییها سرانجام تسلیم شدند. گل نخست را محمد محبی روی ارسال زیبای رضاییان به ثمر رساند و گل دوم باز هم روی ارسال رامین به ثمر رسید، البته این بار با اشتباه دروازهبان کنیا که سانتر ارسالی این بازیکن را به اشتباه درون دروازه خودی قرار داد.
* غیبت پرحاشیه آزمون و قدوس
البته باید به یک موضوع مهم و حاشیهای هم اشاره کرد. در این اردوی تیم ملی، امیر قلعهنویی به خواست سردار آزمون و سامان قدوس، این ۲ بازیکن را به اردو فرانخواند. سردار مشکلات خانوادگی و حضور در گنبد را دلیل نیامدنش عنوان کرد و قدوس هم اعلام کرد در این برهه بهتر است به وضعیت تیم باشگاهیاش در لیگ برتر انگلیس برسد. نکته عجیبتر اینکه آزمون در ابتدا نیامدنش را به هیچوجه به کادر فنی تیم ملی اعلام نکرد. سپس عکس والیبال بازی کردن سردار در گنبد و سپس تیمار کردن اسبهایش بود که جنجال زیادی را در فضای مجازی تولید کرد. قلعهنویی سعی کرد در این باره اظهار نظر خاصی نداشته باشد اما بعضی پیشکسوتان و ناظران از کادر فنی تیم ملی خواستند نسبت به این بیتوجهی به تیم ملی واکنش نشان دهد. پیگیریهای خبرنگار ورزشی «وطن امروز» حاکی از آن است سردار بعد از این اتفاقات به صورت تلفنی با قلعهنویی صحبت کرد و درباره نیامدنش توضیحاتی داد. گفته میشود کادر فنی تیم ملی در این باره فعلا تصمیم خاصی را اتخاذ نکرده اما احتمال دارد در اردوی بعدی، سردار آزمون در لیست قلعهنویی باشد. یکی از افراد نزدیک به تیم ملی در این باره به «وطن امروز» گفت: «بعد از سوءتفاهمی که به وجود آمد سردار آزمون با قلعهنویی تماس گرفت و درباره حضور در زمین والیبال توضیحاتی داد و مدعی شد به مناسبت حضورش در گنبد یک تورنمنت کوچک در گنبد برگزار کردند و او به احترام برگزارکنندگان، در این بازی دقایقی را حاضر شد. سردار اعلام کرد از اردوهای بعدی بدون هیچ مشکلی در خدمت تیم ملی فوتبال ایران است». البته باید منتظر ماند و دید در اردوی بعدی، کادر فنی تنبیهی را برای این دو در نظر میگیرد یا نه.
* ماجدی: تمدید قرارداد قلعهنویی تا جامجهانی در اختیار تاج است
اما یکی از پرسشهای اصلی درباره کادر فنی تیم ملی این است که آیا آنها بعد از جام ملتها در سمت خود باقی میمانند یا نه؟ در این باره خبرنگار ورزشی «وطن امروز» در خلال دیدار تیم ملی مقابل روسیه، با میرشاد ماجدی گفتوگویی را انجام داد. عضو هیاترئیسه فدراسیون فوتبال گفت: «من اطلاعی از تمدید قرارداد قلعهنویی ندارم و این مسائل در اختیار رئیس فدراسیون است». ماجدی درباره اینکه مهدی تاج اعلام کرده قرارداد امیر قلعهنویی تا پایان جامجهانی تنظیم خواهد شد، گفت: «من اطلاعی از این موضوع ندارم. یک موضوع را کلی بگویم، هیاترئیسه فقط مصوب میکند سرمربی که انتخاب رئیس است به تصویب برسد. بعد از آن سایر مسائل در اختیار رئیس فدراسیون است». وی درباره مجمع اخیر فدراسیون فوتبال هم عنوان کرد: «این مجمع برای ۲ بحث برگزار شد؛ مسائل مالی و بودجه مورد تصویب قرار گرفت و بخشی از بندهای اساسنامه که برخی اعضای مجمع پیشنهاد داده بودند، طبق اساسنامه در دستور کار قرار گرفت و با اکثریت آرا نسبت به تغییر آنها اقدام شد». عضو هیاترئیسه فدراسیون درباره حذف بند عزل رئیس فدراسیون توسط اعضای هیاترئیسه نیز توضیح داد: «حذف این بند مورد تایید اعضای مجمع با 76 رای قرار گرفت. وی درباره اینکه آیا در جلسه اخیر هیاترئیسه درباره احتمال جدایی حبیبالله شیرازی از ریاست هیات فوتبال تهران نیز بحثی شد، گفت: «درباره ریاست هر استانی باید طبق اساسنامه هیاتها بحث شود، مگر اینکه ریاست فدراسیون به نکتهای برسد که رأسا بتواند خودش این کار را انجام بدهد. در دوره سرپرستی من نیز این اتفاق افتاد. اگر بحثی غیرقانونی باشد باید رئیس هیأت یا هر کس دیگری پاسخگو باشد. اگر هم بحثی نباشد، سر جای خودش بازمیگردد. هنوز به هیچ نتیجهای نرسیدهایم». عضو هیاترئیسه فدراسیون درباره زمان انتخاب و معارفه سرمربی تیم ملی امید هم گفت: طبق صحبتی که با تاج داشتم این موضوع بحثی است که باید بین کمیته ملی المپیک و فدراسیون فوتبال به نتیجه برسد. باید دید در مجموع به چه نتیجهای میرسند. انتخاب سرمربی برای ما خیلی مهم است. زمان هم میگذرد. انشاءالله پس از پایان تعطیلات نوروز صحبت میکنیم».
ارسال به دوستان
حذف قطعی اما اعلام نشده استقلال از آسیا به دلیل پرداخت نشدن بدهی استراماچونی
قربانی مدیریت وعده
زهره فلاحزاده: 1402 برای استقلالیها دست کم بیرون از مستطیل سبز خوب شروع نشد و آبیها نتوانستند بدهی هنگفت خود به طلبکاران از جمله آندرهآ استراماچونی، سرمربی سابقشان را در موعد مقرر پرداخت کنند تا در همان ابتدای راه کسب مجوز حرفهای از دور رقابت کنار بروند. البته هنوز کنفدراسیون فوتبال آسیا به صورت رسمی اسامی تیمهای راه یافته به این مسابقات را اعلام نکرده است اما مثل این میماند که شما برگه امتحانی را خالی تحویل ممتحن بدهید! اگرچه نتایج امتحانات کمی بعدتر اعلام میشود اما وقتی برگه را خالی میدهید، خودتان میدانید قرار است چه اتفاقی رخ دهد. اینکه دیگر نمایندگان ایران مجوز حضور در لیگ قهرمانان آسیا را بگیرند مشخص نیست اما از حالا میشود به قطعیت گفت چون استقلال در زمان مقرر نتوانست بدهیهای خود را صاف کند، به صورت خودکار و پیش از اعلام کنفدراسیون فوتبال آسیا، از مهمترین رقابتهای باشگاهی این قاره کنار رفته است. در این میان استعفای مدیرعامل استقلال که جمعه گذشته رخ داد، خود نشان از نواخته شدن سازی است که صدایش را نیز بزودی همگان خواهند شنید.
* دلیل پرداخت نشدن بدهی مربی ایتالیایی چه بود؟
حسین قربانزاده، رئیس سازمان خصوصیسازی درباره کمک دولت برای پرداخت بدهیهای خارجی استقلال گفت: ۲ بار منابع مالی در اختیار آقایان فتحاللهزاده و آجورلو برای پرداخت بدهیهای خارجی گذاشتیم اما صرف هزینههای دیگر شد. همین صحبت رئیس سازمان خصوصیسازی نشان میدهد هیچ یک از این ۲ مدیر تمایلی به پرداخت بدهی و گرفتن مجوز حرفهای نداشتهاند و دست کم اولویت آنها مختومه کردن پرونده استراماچونی نبوده است.
علی فتحاللهزاده، از ابتدای ورودش به باشگاه بخوبی میدانست بدهی مرد ایتالیایی هر چه زودتر باید پرداخت شود و به همین دلیل هم در برنامههای مختلف تلویزیونی حاضر میشد تا حساب خالی باشگاه را با صحبتهایش و فشار هواداران پر کند. او که توان پرداخت حق و حقوق بازیکنان را هم نداشت و با هیچ اسپانسری قراردادی امضا نکرد، از وزیر ورزش درخواست کمک کرد. او از حمید سجادی خواست با کمک وی سند زمین مرغوبکار را رهن بانک شهر بگذارد و وام ۱۱۸ میلیارد تومانی دریافت کند. در این بین مدیر بانک شهر در ابتدا موافقت نمیکند اما با دستور وزیر این مبلغ به حساب باشگاه استقلال واریز میشود اما فتحاللهزاده زیر قولش میزند و این مبلغ صرف قسط اول قرارداد بازیکنان میشود و بدهی استراماچونی به فراموشی سپرده شد. پس از این ماجرا مدیرعامل استقلال نتوانست از هیچ منبع دیگری پول تهیه کند و حتی بانکها به او وام ندادند.
از طرفی استقلالیها که در این فصل قراردادی با همراه اول نداشتند اما روی پیراهن آنها نام این اپراتور دیده میشد، انتظار داشتند پولی از آنها دریافت کنند اما همراه اول حاضر به پرداخت به مدیرعامل آبیها نشد و مدیران این اپراتور عنوان کردند باید قرارداد جدیدی منعقد و شروط ما پذیرفته شود که در نهایت هم این اتفاق نیفتاد و استقلال نتوانست از همراه اول پولی دریافت کند. به همین دلیل آبیها نتوانستند تا تاریخ یازدهم فروردین مدارک مربوط به تسویه مالی را در سامانه مربوط آپلود کنند. لازم به ذکر است اگر هر تیمی نتواند تا موعد تعیینشده، مدارک خود مبنی بر تسویه با همه طلبکاران و دیگر اسناد را بارگذاری کند، به صورت خودکار از لیگ قهرمانان آسیا کنار گذاشته خواهد شد. از این رو شاید عدهای دلخوش به این باشند که هنوز کنفدراسیون فوتبال آسیا به صورت رسمی چیزی را اعلام نکرده و میشود امید داشت اما این دقیقا به مثابه همان دادن برگه خالی به ممتحن است که پیشتر شرحش رفت. فوتبال ما پیش از این سابقه حذف از آسیا را به همین دلایل داشت و از این رو فوتبالدوستان حرفهای میدانند قرار است چه اتفاقی رخ دهد؛ اتفاقی که برای استقلال قطعا رخ داده است.
همه چیز مثل روز روشن بود؛ مدیرعاملی که در لحظات پایانی سال ۱۴۰۱ به فکر رایزنی و کمک دولت برای پرداخت بدهی باشگاه باشد و هیچ منابع مالی و درآمدی ندارد، به زمین سفت برخورد خواهد کرد.
هواداران استقلال در دیدار آخر تیمشان مقابل ذوبآهن که با پیروزی ۲ بر صفر همراه شد، پس از مسجل شدن حذف از آسیا با شعارهای تند خود خواهان استعفای مدیرعامل شدند. فتحاللهزاده بر خلاف ماههای گذشته که مدام در برنامههای تلویزیونی حاضر میشد، پنهان شده بود و در نهایت هم مجبور به استعفای مجازی شد. مدیرعامل استقلال که وزیر ورزش و همراه اول را مقصر پرداخت نشدن بدهی استراماچونی میداند، در نامه استعفای خود از تلاشهای بیوقفه خود صحبت کرد، تقصیر را گردن همه انداخت و خود را مبرا دانست! هر چند هم اعضای هیاتمدیره و هم وزیر ورزش از استعفای او بیخبر بودند و هنوز هم معلوم نیست این نامه به دست چه کسی رسیده است!
البته نظر اعضای هیاتمدیره باشگاه استقلال ماندن علی فتحاللهزادهخویی است؛ آن هم به این دلیل که زمان زیادی تا پایان مهلت پرداخت بدهی استراماچونی نمانده و ممکن است باشگاه در خطر کسر امتیاز قرار بگیرد. حال پرسش این است: آیا مدیری که نتوانسته در ۶ ماه ۱۰۰ میلیارد تومان درآمدزایی کند و توانایی قرض گرفتن و مذاکره با ارگانهای مختلف را ندارد، میتواند در ۲ هفته بدهی استراماچونی را پرداخت کند؟ باید از فتحاللهزاده پرسید: زمانی که نتوانستید حتی یک منبع مالی تامین کنید و از پرداخت حق و حقوق بازیکنان و مربیان تیم عاجز و درمانده ماندید، دلیل آمدنتان به استقلال چه بود؟
از طرفی شایعاتی مبنی بر جانشینی احمد سعادتمند، مدیرعامل سابق استقلال هم در رسانهها منتشر شده که خبرنگار «وطنامروز» با یکی از مسؤولان وزارت ورزش گفتوگو کرد اما این خبر تکذیب شد. بر این اساس تا این لحظه سعادتمند گزینه وزارت ورزش نیست.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|